woensdag 27 juli 2022

Gynaecoloog ontdekt dat 74% van gevaccineerde vrouwen een miskraam krijgt, en wordt ontslagen

 

De Britse begrafenisondernemer John O’Looney heeft contact met de Australische gynaecoloog Luke McLindon, die werkzaam is in Brisbane in de Australische deelstaat Queensland.

McLindon, voorzitter van het Australian Institute for Restorative Reproductive Medicine, is afgelopen vrijdag plotseling ontslagen. Volgens O’Looney omdat hij weigert de coronaprik te nemen, maar ook omdat hij op het punt stond data over miskramen na vaccinatie naar buiten te brengen.

De arts heeft een week om zijn kantoor leeg te ruimen.

Echt vreselijk

McLindon heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het percentage miskramen na vaccinatie. Hij zei tegen O’Looney dat normaal gesproken vijf tot 16 procent van de zwangere vrouwen een miskraam krijgt. Sinds de uitrol van het coronavaccin is dat maar liefst 74 procent.

Dat verklaart waarom ziekenhuizen dode baby’s rechtstreeks naar het crematorium laten brengen en begrafenisondernemers omzeilen, zegt O’Looney. Hij zegt in een korte video-update dat busjes met meerdere babylijkjes rechtstreeks naar de crematoria gaan.

“Dit is echt vreselijk,” zegt hij hoofdschuddend.

Stilgehouden

Onlangs zei de begrafenisondernemer in een interview met Maria Zeee dat het gaat om ‘ongekende aantallen’. Hij zei dat de dode baby’s per zes of acht worden binnengebracht. “De rillingen lopen over mijn rug bij die aantallen. Jaren geleden kwamen er één, twee of drie per maand binnen. Normaal gesproken sterven er bijna geen baby’s. Dus als ze per zes of acht worden binnengebracht, is er iets heel erg mis.”

“Het wordt stilgehouden.”

Europarlementariër over vaccinatiecampagne: ‘Grootste schandaal uit medische geschiedenis’

 Photo of Robin de Boer Robin de Boer27 juli 2022 15:00

Vanwege bijwerkingen van de coronavaccins kunnen sommige piloten mogelijk nooit meer vliegen. Bovendien vormen ze een gevaar voor het vliegverkeer, waarschuwde Europarlementariër Christine Anderson eerder deze maand in het Europees Parlement.

Stel je eens voor dat de piloot van een vol vliegtuig plotseling in elkaar zakt tijdens de landing. Anderson wees erop dat politici en media hun ogen sluiten voor de bijwerkingen en sterfgevallen na coronavaccinatie en dat er bar weinig gebeurt op het gebied van dataverzameling.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Het Europarlementslid zei dat deze vaccinatiecampagne de boeken in zal gaan als ‘het grootste schandaal uit de medische geschiedenis’ en zal worden herinnerd als ‘de grootste misdaad tegen de menselijkheid die ooit is gepleegd’.

Op Twitter zette ze haar woorden extra kracht bij: “Ik meende alles wat ik zei.”

Alex Jones legt in 2 minuten de Great Reset uit: ‘Feodalisme 2.0 in een technocratisch jasje’

 

Het nieuwe boek van Alex Jones over de Great Reset vliegt over de toonbank. Het steeg naar de eerste plaats van Amazons ranglijst Movers & Shakers.

Jones besprak het boek met Steve Bannon. In Bannon’s War Room legde Jones in twee minuten de Great Reset uit. Politici pleiten openlijk voor Build Back Better en de Great Reset, maar als vervolgens de benzineprijzen stijgen, beweren diezelfde politici dat Poetin daarvoor verantwoordelijk is.

Tegelijkertijd zeggen ze dat hogere energieprijzen goed zijn omdat we daardoor minder gaan verbruiken of minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen.

Vanaf 31:00:

Hitler 5.0

Dit is geen transitie naar een betere Star Trek-beschaving, maar een transitie naar feodalisme 2.0, waarbij de energie wordt afgesloten en iedereen arm wordt gemaakt. Daar draait de Great Reset om, daar is het Klaus Schwab en Yuval Harari om te doen, aldus Jones.

Het zijn niet hun eigen ideeën. Ze borduren simpelweg voort op ideeën die zijn verspreid door de Club van Rome, de Bilderberggroep, enzovoorts. Als je dat allemaal leest, kom je al snel tot de conclusie dat dit heel erg dicht in de buurt komt van het gedachtegoed van Hitler. “Dit is Hitler 5.0.”

Elk facet van ons leven

Er is een grote revolutie gaande tegen keuzevrijheid, vrije wil en normale technologische vooruitgang, zei Jones. In plaats daarvan pleiten ze voor zaken als digitale identiteiten, sociale kredietscores, CO2-heffingen; zaken die elk facet van ons leven domineren en monitoren.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) vindt dit een uitstekende uitleg van de Great Reset. “De ideeën zijn minstens een halve eeuw oud. Het is feodalisme 2.0 in een technocratisch jasje,” zegt hij.

Jones werd jaren geleden voorgoed geweerd van social media. Desondanks is hij populairder dan ooit.



Overheid: als we deze informatie openbaar zouden maken, willen mensen geen vaccins meer en dus doen we dat niet

 

De man van Vikki Spit overleed door het coronavaccin van AstraZeneca. Aangezien de farmaceut is beschermd tegen aansprakelijkheid kan ze AstraZeneca niet aanklagen.

Spit diende bij de Britse overheid een Wob-verzoek in om erachter te komen waarom vaccinmakers beschermd zijn. Ze is specifiek op zoek naar informatie die deze regeling nietig zou kunnen verklaren, bijvoorbeeld het aanleveren van vervalste data.

De overheid antwoordde dat zij beschikt over de informatie waar Spit om vroeg, maar die informatie niet kan vrijgeven omdat dat de vaccinatiebereidheid en commerciële belangen van de overheid en vaccinmakers zou kunnen beïnvloeden.

(Video verwijderd? Klik hier...)



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...