zondag 12 maart 2023

James Webb-telescoop heeft zojuist het onmogelijke ontdekt


De James Webb-ruimtetelescoop heeft een verbazingwekkende ontdekking gedaan. Met behulp van de telescoop zijn zes gigantische sterrenstelsels ontdekt waarvan astronomen dachten dat ze niet konden bestaan.

De sterrenstelsels zijn veel zwaarder en groter dan verwacht. Ze zijn zo zwaar dat ze in strijd zijn met meer dan 99 procent van de bestaande modellen.

Op hun kop

De ontdekking zet alle bestaande theorieën over het ontstaan van het heelal op hun kop. “Deze objecten zijn veel groter dan ooit iemand kon verwachten,” zei professor astronomie Joel Leja van de Penn State University.

De telescoop heeft licht opgevangen van de sterrenstelsels dat 13 miljard jaar oud is. Astronomen denken dat er op dat moment alleen nog maar kleine, jonge sterrenstelsels in het heelal waren.

Raadsel

Ze hebben nu echter stelsels ontdekt die net zo groot zijn als onze Melkweg en die sterren bevatten die 100 keer zwaarder zijn dan verwacht. De ontdekking stelt de astronomen voor een raadsel. In eerste instantie dachten ze dat ze een fout hadden gemaakt, maar dat bleek niet het geval te zijn.

“Het model dat we hebben over het ontstaan van de kosmos en de eerste sterrenstelsels klopt nu niet meer,” zei Rob van den Berg van sterrenwacht Sonnenborgh.

Het onderzoek staat in Nature.

[Mashable]

Je bent niet alleen

 oktober 22, 2021  10   5605

 

Je bent geliefd en je staat er niet alleen voor. Het is een wonder dat ondanks deze dystopische omgeving, zoveel samenzweringstheoretici ervoor kiezen om anderen vrijwillig te helpen. Of het nu gaat om het bieden van onderdak aan mensen die dakloos dreigen te worden of om advies over hoe te pleiten voor rechtvaardigheid, het is inspirerend en maakt me aan het glimlachen. HOUD VOET BIJ STUK, schrijft Justin.

Herinner je dat je geliefd bent. Je doet ertoe. En je bent niet alleen. We hebben te maken met de samenzwering van alle samenzweringen, die zich in real time afspeelt.

Militairachtig gefinancierde propaganda, angstconditionering door de overheid, en alle verleidingen en stimulansen om je aan te sluiten bij Team Satan (Sick And Twisted Arrogant Nazis).

Maar weet je wat?

Ondanks de stimulansen om te conformeren, staan MILJOENEN op om te vechten tegen onderdrukking en tirannie.

Niemand zou moeten worstelen om zijn kind te voeden omdat hij geen vaccin wil. Het kan me niet schelen of het het veiligste vaccin ooit gemaakt is. Het kan me niet schelen of Jezus Christus het vaccin gemaakt heeft. Je hebt het absolute recht om te kiezen wat er in je lichaam gaat. En je zou aan niemand moeten hoeven uitleggen waarom je geen medische behandeling of experiment wil, van welke aard dan ook. Zelfs als ik met mijn hele hart geloofde dat het vaccin in jouw belang was.

Niets is ooit definitief. Zoals de Boeddhisten onderwijzen, is de wereld vergankelijk en in een constante staat van verandering. Zelfs als er een totalitair regime komt, kan het vallen, net als het regime dat het verving. Geef niet op. Verlies de hoop niet.

 

Het is niet gemakkelijk om positief te blijven. Maar vind een manier om het te doen. Blijf lichamelijk gezond en geestelijk scherp.

Het belangrijkste is dat je weet dat je alles kunt en zult overwinnen, wat je ook onder ogen krijgt. Laat jezelf zelfs geen seconde geloven dat er geen hoop is. Geloof nooit dat je zult falen om door te zetten.

Inspireer hoop en positiviteit bij anderen. Mensen verliezen hun menselijkheid. Als mensen hun vermogen om lief te hebben of zich in te leven verliezen, zullen ze eerder rituele moord, genocide en totalitarisme toejuichen.

Het maakt niet uit wat je vaardigheden zijn, je kunt een verschil maken. Naar iemand glimlachen kan een zelfmoordpoging voorkomen. Als glimlachen naar een vreemde een leven kan redden, stel je dan eens voor wat een compliment of een willekeurige daad van vriendelijkheid kan doen.

Liefde overwint alles. En net als haat, is het besmettelijk.

Elke dag dat ik op deze app ben, glimlach ik omdat ik tenminste een paar mensen zie die anderen willen helpen.

Nogmaals, je bent geliefd.

– Justin


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/je-bent-niet-alleen/

VIP Elite paniek als Neurenberg 2.0 proces voor “misdaden tegen de mensheid” werkelijkheid wordt

maart 8, 2023   11945   63 

 

Er worden voorbereidingen getroffen voor processen voor misdaden tegen de mensheid bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, volgens een insider van het ICC die onthult dat sleutelfiguren van het globalistische establishment zullen worden geofferd op het altaar van de publieke verontwaardiging voor hun misdaden in de mislukte Covid plandemie van de elite, schrijft Newspunch.

De globalistische elite heeft de afgelopen drie jaar voor de meerderheid een hel gemaakt, maar wij hebben stand gehouden, onze waardigheid behouden en hun leugens één voor één ontmaskerd. Nu onze mishandelaars in het nauw zijn gedreven, worden ze gedwongen hun leugens toe te geven. En ze willen dat wij hen vergeven en vergeten.

Maar dat gaat niet gebeuren. Echt niet. De mensen worden wakker. En omdat ze wakker worden en beseffen dat de nachtmerrie van de afgelopen drie jaar opzettelijk is gecreëerd door de globalistische elite, staan de mensen op en eisen ze gerechtigheid.

Dit heeft ertoe geleid dat de elite begrijpt dat zij een paar van haar eigen mensen onder de bus moet gooien om de massa tevreden te stellen. En hoewel het verheugend zal zijn om hoofdrolspelers van de Covid plandemie te zien terechtstaan op beschuldiging van misdaden tegen de mensheid, is het goed om in gedachten te houden dat we dit al eerder hebben meegemaakt toen de nazi-leiders van het Derde Rijk in Neurenberg werden berecht.

In totaal werden 199 beklaagden berecht, 161 veroordeeld en 37 ter dood veroordeeld wegens misdaden tegen de mensheid en oorlogsmisdaden. Maar de dood van deze hoofdrolspelers van het Derde Rijk betekende niet het einde van het nazisme. Het was gewoon een list voor de elite om de controle te behouden. Uiteindelijk hebben de nazi’s het gewoon opnieuw geprobeerd onder een nieuwe vermomming.

Nazi-wetenschappers en -artsen werden geëxporteerd naar de Verenigde Staten en Europa werd overspoeld door globalistische organisaties met kinderen en kleinkinderen van de nazi-leiders. Schwab, Soros en EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen zijn slechts enkele voorbeelden van globalistische leiders met rechtstreekse banden met het nazi-leiderschap dat zogenaamd in Neurenberg werd uitgeroeid. En deze globalistische leiders zetten hun werk voort in een nieuwe vermomming.

Gezien de mislukkingen van Neurenberg moeten we leren van de geschiedenis en ervoor zorgen dat deze keer de echte misdadigers ter verantwoording worden geroepen voor misdaden tegen de mensheid. Het bewijs voor een veroordeling is er al. Wij hebben onze zaak tegen onze misbruikers methodisch opgebouwd, dossiers aangelegd van hun misstappen en bekentenissen, sinds zij zo arrogant werden te denken dat zij ons onze vrijheden konden ontnemen en het hele menselijke ras konden onderwerpen.

 

Er is genoeg bewijs dat belangrijke spelers al die tijd precies wisten wat ze deden. Daartoe behoren Bill Gates, Anthony Fauci, Klaus Schwab en Big Pharma CEO’s waaronder Stephane Bancel van Moderna en Albert Bourla van Pfizer. Deze figuren zullen zich in Neurenberg 2.0 niet kunnen verdedigen met “ik volgde slechts orders op”.

Er is ook genoeg bewijs dat politici in elk door het World Economic Forum geïnfiltreerd land precies wisten wat er aan de hand was. En het bewijs blijft aan het licht komen. Deze week gaf journaliste Isabel Oakeshott in het Verenigd Koninkrijk meer dan 100.000 gelekte Whatsapp-berichten door aan de Telegraph, waaruit bleek dat hoge regeringsministers bespraken wanneer zij de volgende variant zouden “inzetten” om het publiek “de stuipen op het lijf te jagen.”

De privéberichten van minister van Volksgezondheid Matt Hancock onthullen dat de Britse regering “de nieuwe variant inzet” om mensen te intimideren om het vaccin te nemen. Vertel me hoe dit verschilt van het gedrag van terroristen?

Hier is Matt Hancock die dagen na het versturen van deze berichten live op televisie verschijnt en de natie voorliegt op de meest schaamteloze, psychopathische manier die je je kunt voorstellen.

Matt Hancock zei ook dat Bill Gates mij iets schuldig is gezien “hoeveel mensen ik zijn chips laat inspuiten.”


Natuurlijk zijn de mainstream media in volle schadebeperkingsmodus en proberen ze uit te leggen dat Hancock een “grapje” maakte.

Onze folteraars en kwelgeesten willen dat we dit en nog veel meer vergeten. Maar miljoenen zijn niet bereid – om niet te zeggen niet in staat – om dat te doen. Maar dat zal niet gebeuren. We kennen hun spel. En we zijn beter dan ooit voorbereid om hen ter verantwoording te roepen voor hun misdaden.

 

Vergis u niet, de mensen worden wakker. De regering Biden betaalde beïnvloeders om het vaccin te promoten tijdens de Covid-jaren als onderdeel van de hersenspoelingscampagne van de elite, maar die leugens hebben de tand des tijds niet doorstaan. Russell Brand verscheen deze week op de podcast van Joe Rogan en samen hebben zij miljoenen mensen op de hoogte gebracht van het kwaad van Bill Gates, inclusief waarheidsbommen over zijn werk in Afrika.

Vernietigende zaken waarover wij bij de People’s Voice al jaren berichten. Maar Rogan en Brand zijn nog niet klaar met Gates. En vergeet niet dat miljoenen en miljoenen mensen deze inhoud bekijken. Het slechte werk van Gates wordt langzaam maar zeker aan de hele wereld getoond.

Gates is slechts één speler in het spel. Vergeet de CEO’s van de grote farmaceutische bedrijven niet.

Moderna CEO Stéphane Bancel werd betrapt toen hij aan zijn vrienden op het World Economic Forum toegaf dat zijn bedrijf in 2019 100.000 doses Covid-19 vaccin produceerde – voordat de pandemie begon.

In de onthullende beelden van het World Economic Forum liet Bancel zich ook ontvallen dat hij voorkennis had van iets dat de Covid pandemie heet. Vergis u niet, dit is het bewijs, uit de mond van het paard, dat Moderna en het Big Pharma kartel medeplichtig waren aan het plannen van de pandemie, zodat zij het depopulatieserum van de wereldelite aan de massa konden opdringen.

En misschien herinnert u zich dat Dr. Ugur Sahin, de CEO van BioNTech, het biotechnologiebedrijf dat met Pfizer samenwerkte om hun Covid-vaccin te ontwikkelen, voor de camera toegaf dat hij geen Covid-vaccin heeft genomen.

Het gaat niet allemaal goed in de wereld van Big Pharma. Een topwetenschapper die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van ’s werelds eerste geregistreerde combinatievaccin tegen Covid-19 in 2020 werd deze week doodgewurgd in zijn appartement gevonden. Terwijl de mensen wakker blijven worden en de waarheid eisen, beschouwde de elite hem als een risico?

De mensen die het meest hebben geleden, wier levens onherstelbaar zijn beschadigd door de plandemie, zullen dit nooit vergeten. En ze zullen nog minder snel vergeven.

 

Natuurlijk hebben de meest kwetsbaren in de samenleving het meest geleden. Onze ouderen en kinderen.

Alsof Common Core, gecreëerd door Obama en Bill Gates, nog niet erg genoeg was voor onze kinderen, hebben de door onze mishandelaars opgelegde Covid-beperkingen de testscores van leerlingen tot historische dalingen gedreven, vooral in de belangrijkste vakken, en meer nog voor leerlingen die aanvankelijk een achterstand hadden.

En we zullen nooit vergeten hoeveel leed de elite – en degenen die hun bevelen uitvoerden – onze ouderen in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen heeft aangedaan. Verwaarloosd, opgesloten, verstoken van het zien van dierbaren, denkend dat ze in de steek gelaten waren, velen kregen niet de behandeling die ze nodig hadden, onnodig en gevaarlijk geïnjecteerd met een giftige experimentele injectie, velen geëuthanaseerd met morfine en Midazolam (zoals gebruikt om ter dood veroordeelden in sommige staten van de VS te executeren) allemaal onder het mom van preventie van een ziekte waarvan het bestaan nooit is bewezen.

Duizenden werden op wrede wijze gedood tijdens “zorg”-programma’s voor het levenseinde en hun sterfgevallen werden afgeschreven als “Covid”-sterfgevallen door ziekenhuizen die vastbesloten waren hun winsten te maximaliseren.

En de sterfgevallen gaan door tot op de dag van vandaag. Oversterftegevallen in alle lagen van de gevaccineerde samenleving, inclusief de jonge, gezonde en fitte mensen, zoals topsporters in de bloei van hun leven, die als vliegen neervallen door hartaanvallen en beroertes, in aantallen die we überhaupt nog nooit eerder hebben gezien. Dit is een genocide, een misdaad tegen de mensheid, en de elite moet ter verantwoording worden geroepen.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten verslag te blijven doen van de misdaden van de globalistische elite en we zijn blij dat steeds meer mensen elke dag wakker worden. Abonneer u op het kanaal en voel u vrij om lid te worden van de People’s Voice Locals gemeenschap voor exclusieve inhoud. Ik hoop u daar te zien.

Kijk:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v2c54h4-vip-elite-panic-as-nuremberg-2.0-trials-for-crimes-against-humanity-becomes.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

 https://www.frontnieuws.com/vip-elite-paniek-als-neurenberg-2-0-proces-voor-misdaden-tegen-de-mensheid-werkelijkheid-wordt/

Hongarije bereidt vervolging voor van “levenslange nazi” George Soros voor Holocaust-gruweldaden

maart 9, 2023   6318   36

Hongaarse aanklagers bereiden een aanklacht voor tegen de 92-jarige Hongaars-Amerikaanse financier George Soros wegens medeplichtigheid aan de moord op duizenden Hongaren tijdens de nazi-bezetting in de Tweede Wereldoorlog, bericht Newspunch.

Soros zal worden beschuldigd van “bewuste en opzettelijke” medeplichtigheid aan de moord op Joodse Hongaren in Boedapest van september 1942 tot januari 1943, volgens een bron bij het openbaar ministerie in Boedapest, Hongarije.

De regering van premier Viktor Orban streeft naar gerechtigheid voor historische misdaden begaan door Hongaarse nazi-collaborateurs en Soros zou zijn enorme middelen hebben gebruikt om zich decennialang “in het volle zicht” te verschuilen.

Premier Orban waarschuwt al tientallen jaren voor de ondermijnende invloed van Soros op de samenleving. “Europa mag niet bezwijken voor het netwerk van Soros,” schreef Orbán onlangs.

Soros werd in 1930 geboren in een Joodse familie in Hongarije en overleefde de Holocaust door met de nazi’s te collaboreren. Hij heeft totaal geen berouw getoond voor zijn daden en vertelde in 1988 aan 60 Minutes dat als hij het niet had gedaan, iemand anders het wel had gedaan.

    Video Link: https://youtu.be/qKUlz-C5BG8


Soros werd vermist sinds tenminste 5 maart, kort nadat het nieuws uitlekte over de dreigende beschuldigingen. Hij werd verwacht op een conferentie over zijn recente werk voor Afrikaans onderwijs, maar hij kwam niet aan.

Het openbaar ministerie acht Soros geschikt om terecht te staan ondanks zijn hoge leeftijd, zei het parket, maar de zaak wordt opgeschort totdat hij is gearresteerd.

Soros richtte in 1993 de Open Society Foundation op om extreem-linkse waarden en open grenzen over de hele wereld te bevorderen. Laura Silber, een woordvoerster van de stichting, vertelde USA TODAY dat de bewering dat Soros nazi’s heeft geholpen en gesteund “100% onjuist” is.

 

Amerikaanse factcheckers hebben Soros regelmatig verdedigd tegen beweringen dat hij tijdens zijn tienerjaren een nazi was. Deze zelfde factcheckers worden echter geheel of gedeeltelijk door Soros gefinancierd en zij hebben nagelaten deze belangenverstrengeling in hun verslaggeving over Soros aan het licht te brengen.

Video Link: https://rumble.com/v2c54h4-vip-elite-panic-as-nuremberg-2.0-trials-for-crimes-against-humanity-becomes.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/hongarije-bereidt-vervolging-voor-van-levenslange-nazi-george-soros-voor-holocaust-gruweldaden/

-----------------

Soros en het regime van Kiev… Samenzwering met de duivel

oktober 21, 2022  5270   60  

 

Een miljardair van joodse komaf die een naziregime in Oekraïne financiert om zijn bevelen uit te voeren, gaat verder dan een cynische berekening. Voor George Soros is dat waar het kapitalisme om draait.

Het door de NAVO gesteunde regime in Kiev voert nieuwe draconische wetten in die alle afwijkende vrije meningsuiting zullen uitbannen. Elke mening die niet overeenstemt met het regime wordt beschouwd als verraad en illegaal, en zelfs onderworpen aan vervolging en gewelddadige onderdrukking, schrijft Finian Cunningham.

De nieuwe wettelijke bevoegdheden bekrachtigen een wrede campagne tegen onafhankelijke media in Oekraïne, die de afgelopen vier jaar onder president Vladimir Zelensky is gevoerd. Politieke oppositiepartijen en nieuwsorganisaties zijn inmiddels uitgeschakeld en andersdenkende journalisten zijn met geweld aangepakt of in ballingschap gestuurd. De giftige trend tegen het vrije woord kan worden teruggevoerd tot de door de CIA gesponsorde staatsgreep van Maidan die in februari 2014 de gekozen regering in Oekraïne ten val bracht.

Die staatsgreep bracht in Kiev een extreem-rechts regime aan de macht dat zich beroemt op vroegere samenwerking met nazi-Duitsland. Meer dan een miljoen Joden werden uitgeroeid door Oekraïense fascisten namens het Derde Rijk.

De tegenstrijdigheden van het regime in Kiev zijn niet te overzien. De zittende president, Zelensky, is naar verluidt van joodse afkomst. Toch wordt zijn regime gesteund door paramilitairen die nazi-gezind zijn, zoals de Azov- en Aidar-regimenten die de ruggengraat vormen van de Oekraïense strijdkrachten. De financiële beschermheer van Zelensky is de Oekraïense oligarch Igor Kolomoisky, die ook joods is, en toch financiert Kolomoisky neonazistische paramilitairen.

Westerse regeringen die beweren hoeders te zijn van “democratie” en “vrijheid” hebben voor miljarden dollars aan wapens gepompt naar het fascistische regime in Kiev onder leiding van een Joodse president. De westerse regeringen en media proberen die tegenstrijdigheid recht te praten door te beweren dat het regime van Zelensky een “democratie” is en door de feiten van zijn nazi-gedrag te verdoezelen. De bewapening van Oekraïne sinds 2014 door de Verenigde Staten en andere NAVO-leden stuurt roekeloos aan op een wereldoorlog met Rusland. Westerse zogenaamde democratieën staan op één lijn met het fascisme in een beginnende oorlog tegen Rusland die zou kunnen eindigen in een nucleaire catastrofe. Voor degenen die historische aandacht besteden aan de werkelijke oorzaken en geopolitiek van de Tweede Wereldoorlog – het samenspel van de westerse mogendheden en nazi-Duitsland – en de daaropvolgende Koude Oorlog, komt de huidige confrontatie wellicht niet als een verrassing.

 

De betrekkingen van één westers publiek figuur met Oekraïne zijn bijzonder verbazingwekkend in hun ongerijmdheid. George Soros, de Amerikaanse miljardair-filantroop, was een vroege supporter van politieke veranderingen in Oekraïne na de onafhankelijkheid van de Sovjet-Unie in 1991.

Via zijn Open Society Foundation maakte Soros miljoenen dollars vrij om de overname van de Maidan-revolutie in Kiev te stimuleren. Soros werkte hand in hand met de Amerikaanse regering en haar CIA-agentschappen voor regimeverandering, zoals National Endowment for Democracy en USAID, om “burgergroepen” en een reeks media-organisaties op te richten die anti-Russische standpunten propageerden.

Soros’ Open Society Foundation verklaart tot op de dag van vandaag “achter Oekraïne te staan” en beschuldigt Rusland van een “aanval op de democratie”. De OSF heeft een fondsenwervingsdoelstelling van 45 miljoen dollar die naar eigen zeggen zal worden gebruikt om “de Oekraïense burgermaatschappij te beschermen”.

De realiteit achter Soros’ deugdzaamheidsretoriek is dat het regime in Kiev wordt gedomineerd door nazi-krachten die erop uit zijn elke vorm van onenigheid en vrije meningsuiting de kop in te drukken, zoals blijkt uit de repressieve nieuwe mediawetten.

Zelfs door Soros gefinancierde westerse niet-gouvernementele organisaties zoals Reporters Without Borders en het in de VS gevestigde Committee for the Protection of Journalists hebben de schokkende aanval op de vrijheid van meningsuiting door het Zelensky-regime veroordeeld.

Dit is niet alleen een ongelukkige kwestie van slecht gezelschap. Soros en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, samen met toenmalig vicepresident Joe Biden, hebben een belangrijke rol gespeeld bij het aan de macht brengen van het regime in Kiev in 2014. Zij waren instrumenteel in het opbouwen ervan als een rabiaat anti-Rusland speerpunt dat de vredesakkoorden van Minsk van 2014-2015 verwierp en de huidige oorlog met Rusland aanwakkerde.

 

Soros, die al vele jaren publiekelijk een diepe persoonlijke antipathie koestert tegen de Russische president Vladimir Poetin, lijkt Oekraïne handig te hebben gebruikt als geopolitieke speeltuin om zijn persoonlijke en zakelijke belangen te bevorderen. De miljardair-kapitalist heeft zijn oog laten vallen op de privatisering van Oekraïense energie- en landbouwbedrijven. Natuurlijk sluiten de imperialistische belangen van Washington en de NAVO naadloos aan bij de schijnbare filantropie.

Soros wordt er al lang van beschuldigd namens Washington “kleurenrevoluties” te bevorderen om geopolitieke tegenstanders, met name Rusland en China, te destabiliseren.

Het geval van Oekraïne is bijzonder overtuigend. Soros’ vroege betrokkenheid bij het bevorderen van de gewelddadige coup in Kiev leidde rechtstreeks tot de creatie van een extreem, reactionair regime dat plichtsgetrouw de imperialistische belangen van Washington tegen Rusland diende en tegelijkertijd ellende veroorzaakte voor de meerderheid van de Oekraïners. De heersende cabal in Kiev wordt gekenmerkt door corruptie, fascistische wetteloosheid en het verstikken van een versleten burgermaatschappij onder een autocratische Joodse president die geliefd is bij Hollywood en de westerse staatsinlichtingendiensten.

Soros’ grandioze beweringen dat hij “onafhankelijke journalistiek” en een “burgermaatschappij” steunt, blijken in het licht van de huidige onderdrukking van de vrije meningsuiting in Oekraïne pure leugens te zijn.

Dit brengt ons bij de ultieme, misschien wel meest verontrustende tegenstelling: George Soros (92), geboren in 1930 in een Joodse familie, groeide op in Hongarije tijdens de nazi-bezetting en probeerde als adolescent te voorkomen dat hij naar de gaskamer werd gestuurd. Hij heeft toegegeven dat hij zijn Joodse identiteit als christen heeft verborgen. Er wordt beweerd dat hij als tiener heeft samengewerkt met het naziregime in Boedapest door Joodse eigendommen aan te geven voor inbeslagname. Hij ontkent deel te hebben genomen aan enig wangedrag en zegt dat hij slechts een ongelukkige jongeling was die een pro-Nazi agent begeleidde.

 

Toegegeven, sommigen onder de antisemitische Amerikaanse rechterzijde hebben geprobeerd Soros belachelijk te maken als een “nazi-globalist”.

Jaren na de oorlog emigreerde Soros naar het Westen en maakte later zijn enorme rijkdom als aasgier-kapitalist die wedt op verliezers. Hij staat bekend als de “man die het Britse pond brak” en maakte op één dag 1 miljard dollar winst tijdens een ineenstorting van de markt in 1992.

Laten we zeggen dat George Soros een buitengewoon goed gevoel heeft voor roofzuchtig opportunisme. Een miljardair van Joodse afkomst die een naziregime in Oekraïne financiert om zijn bevelen uit te voeren, gaat verder dan een cynische berekening. Voor George Soros is dat waar het kapitalisme om draait.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/70191-2/

 

 

Wie is George Soros?

György Schwartz, beter bekend onder zijn latere naam George Soros, is een in Hongarije geboren, Joods-Amerikaanse miljardair, hedgefondsmanager, veroordeelde misdadiger en opengrensglobalist. Hij is beschreven als “de meest destructieve linkse demagoog ter wereld”. Anderen hebben hem gekarakteriseerd als de meest vooraanstaande “kwaadaardige messiaanse narcist” van de wereld. Hij werd geboren in Boedapest op 12 augustus … Meer lezen overWie is George Soros?

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws  https://www.frontnieuws.com/wie-is-george-soros/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...