aanval schuldigen coronaNu de werkelijke gevolgen van de ‘coronavaccins’ ook langzamerhand tot de mainstream wereld doordringen ontstaat een ander probleem.

Nog heeft het grootste deel van het volk niet door wat er werkelijk aan de hand, maar wanneer dat gebeurt.... 




Zoals we al heel lang schrijven kan het een tijd duren, maar uiteindelijk zal voor iedereen duidelijk worden wat de ‘coronavaccinaties’ voor enorme schade hebben aangericht.

We kunnen over die schade heel eenvoudig zijn. De waarheid is meestal niet zo gecompliceerd.

Kijk naar onderstaande grafiek en je ziet de schade met je eigen ogen.

Een niet aflatende oversterfte die zich voor doet op het moment dat men begint met de eerste ‘coronavaccins’ en die na iedere volgende 'vaccinatieronde' hoger wordt.

Nu kan iedereen mooie verhalen ophangen over ‘er is niets bewezen’, maar als mensen massaal doodgaan nadat men is begonnen met de ‘coronavaccinaties’, dan hoef je geen wetenschapper te zijn om tot de conclusie te komen dat die twee dingen met elkaar in verband staan.

Dit des te meer, omdat er in landen waar men niet of nauwelijks heeft ‘gevaccineerd’, er geen sprake is van oversterfte.
Nu beginnen ook de eerste MSM kanalen melding te maken van ‘mogelijk schade’ door de ‘coronavaccins’.

Onderstaande is een begin.

Er zullen steeds meer en steeds vaker MSM berichten verschijnen die toch naar ‘de coronavaccins’ zullen wijzen als oorzaak van heel veel ellende.
Daarbij komt dat prominente kopstukken steeds vaker door de mand vallen zoals nu gebeurt met de beruchte Dr. Fauci.

Politici die na de verhoren van Fauci openlijk oproepen om deze man voor de rechter te slepen, te veroordelen en in de gevangenis te gooien vanwege de door hem gepleegde misdaden tegen de bevolking.
Wanneer de bevolking na verloop van tijd beseft welk onrecht hen is aangedaan door ‘de vaccinverkopers’, dan zullen deze nergens meer veilig zijn.

De woede door het onnodig verlies van dierbaren zal zo overweldigend groot zijn, dat er absoluut speciale maatregelen genomen moeten worden om de schuldigen te beschermen en te zorgen dat ze ongeschonden voor een rechter kunnen verschijnen.