vrijdag 16 december 2022

COVID Vaccines Do Not Prevent Hospitalizations in the UK

But they work great in the USA, right?

This is a brief post based on the latest UKHSA vaccine effectiveness report.

Do Covid vaccines help vaccinated people avoid hospitalization? Two tables from two UKHSA reports shed light on this question — and the answer is — the Covid vaccines are NOT OF ANY HELP in preventing hospitalizations.

Table 12 from Week 48 report:

Now look at vaccine uptake from Week 16 report (the chart was discontinued):

A summary of the data is here:

You can see that roughly, the percentage of vaccinated hospitalizations closely matches the vaccinated share of the population, stratified by age. This includes a very small minority of people who were vaccinated once. Those people usually are vaccine injured and cannot proceed to their second dose. Excluding them would be unfair. However, if we did exclude them, the outcome would not principally change as the once-vaccinated are a very small minority of the population and hospital admissions.

The “vaccinated population” includes many boosted people with recent doses. And yet, vaccines have no protective effect against hospitalization at best and a negative effect at worst.

This data IS stratified by age, so “age confounding” is eliminated.

Such is the ignominious outcome of the UK’s vaccination program. The only thing that makes the UK unique is its more honest and comprehensive statistical reporting. The vaccines failed worldwide, not just in the UK.

Boosters Work for Less than Three Months, Then Make Things Worse

Look at page 49 of the week 48 report:

The data is outright strange, and I cannot explain it. Look at the scared face above. The chart shows a weird INCREASE in hospitalizations within the first three months of boosters for 40-49-year-olds. UKHSA explains it by saying that it could be a random result of having too few cases. Okay.

Now, look at the question emoji above. The charts for 50-year-olds and older are very strange. They show inexplicable jumps in hospitalization rates right past three months after booster doses that then decline. It is NOT compatible with the usual story of “vaccine waning.”

It speaks ill of vaccines — but what does it tell us? I cannot figure it out, and I hope you weigh in. How can you explain this chart? What do the boosters do to people that make them MORE likely to be hospitalized with Covid past three months after boosters?

Share

You're currently a free subscriber to Igor’s Newsletter. For the full experience, upgrade your subscription.

Upgrade to paid

Crisis treft ook biohoevewinkels: “Door de onzekerheid besparen mensen op gezonde voeding”


Het Wijngaardhof, met de ijspegels aan het dakje van het groentehuisje. De zaakvoerders waren woensdag zelf in Ossendrecht aan het werk.  — ©  kma


Westmalle - Biosupermarkt Wijngaardhof in de Heidsiebaan in Westmalle gaat dicht. Zaakvoerder Toon Bervoets maakte het met een gebroken hart aan zijn klanten bekend. Voor de verdere uitverkoop blijft het Wijngaardhof wel nog een beperkt aantal dagen open tot 29 januari. Het bestedingspatroon van klanten is veranderd door de financiĂ«le onzekerheid.

Kristin Matthyssen

Woensdag 14 december 2022 om 14:01

In 1991 begon Godfried Bervoets met biologische tuinbouw in het Wijngaardhof, de hoeve in de Heidsiebaan die zijn ouders vroeger als buitenverblijf hadden. Als gecertificeerd bioboer was hij een echte pionier.

 
                                                            De biosupermarkt Wijngaardhof.  — ©  rr

Tot 2019 hield hij zijn winkeltje zelf op zaterdag open. Maar omdat de combinatie van telen en verkopen te zwaar werd, gaf Godfried zijn winkeltje uit handen en groeide de hoeveshop uit tot een biosupermarkt. Sinds drie jaar woont zoon Toon Bervoets met zijn gezin in de hoeve. Godfried zelf is verhuisd en op rust nu. “In april namen wij de winkel Wijngaardhof over van ‘Meer dan Bio’. We hebben er de afgelopen maanden al onze tijd, energie, liefde en centen ingestoken en in ruil daarvoor kregen wij wekelijks blije gezichten en dankbaarheid te zien. Waarvoor oprechte dank”, schrijft Toon in een mail aan zijn klanten.

                                 Het Wijngaardhof, met allemaal biopompoenen.  — ©  kma

 

Aanvankelijk was er weer groei. “Maar op een gegeven moment bleef het hangen. Samen met al onze medewerkers en vrijwilligers moesten we al snel vechten en een tandje bijsteken om extra klanten te lokken, onze leveranciers te betalen, dure reclame te maken en mensen warm maken of overtuigen.”

                                                                                   ©  kma

 

Toon kan er geen vinger op leggen waar het mis liep. “Wij merken dat onze vaste klanten blijven komen, maar dat de frequentie van het aantal bezoeken lager ligt. De aankoopbedragen worden kleiner. Houdt de klant de vinger op de knip door de inflatie of de abnormaal hoge energieprijzen? Letten ze harder op hun verplaatsingen en kopen ze meer bioproducten in gewone supermarkten? Daar is het assortiment wel veel kleiner. Tijdens corona zagen biowinkels hun omzet vaak verdubbelen. Maar bij collega’s van hoevewinkels hoor ik dat de meesten qua verkoop nu zelfs onder het niveau van de start van corona zitten. De onzekerheid doet mensen ook besparen op gezonde voeding.”

Aan hun inzet, liefde en overtuiging lag het niet. Toon: “Mijn partner en ik blijven hier wonen. De boerderij en grond zijn van ons. We hebben nog een zelfoogstboerderij in Ossendrecht.” Of ze in het Wijngaardhof gaan blijven telen weten ze nog niet. Een plukboerderij van maken misschien? “Nee, we hebben een prima relatie met de Paardebloemhoeve hier vlakbij en willen niet in hun vaarwater komen. We zien verder wel wat er komt. Het was moeilijk, maar ik ben blij dat we op tijd gestopt zijn, voor het schip echt zonk.”

                                                                                               ©  kma

Zaterdag 10 december was de laatste gewone openingsdag. “Wij zullen nog openblijven tot en met zaterdag 29 januari. Dinsdag tot 18u in plaats van tot 20u. Dit doen we om onze voorraad te verkopen en het hoofdstuk netjes en schuldenvrij af te kunnen sluiten. De droge voeding zal met korting worden verkocht.”

Bron: https://www.gva.be/cnt/dmf20221214_94932363


 

Elke Wollants, labmanager bij het Rega Instituut, en viroloog Marc Van Ranst. Archiefbeeld. 

© Joel Hoylaerts / Photo News

Leuvens lab vindt hoogste concentraties coronavirus in rioolwater sinds start metingen eind 2020: “Verrassend”

Het Leuvense Rega Instituut heeft de hoogste concentraties van het coronavirus in ons rioolwater teruggevonden sinds december 2020, het moment waarop de onderzoekers rioolwater zijn beginnen testen. Dat meldt Elke Wollants, labmanager bij het Rega Instituut, vandaag op Twitter.

ADN 16-12-22, 15:38 Laatste update: 15:57 Bron: BELGA

"Dit is verrassend", zegt Wollants. "In november zagen we ook een piekje in de analyses, maar nu verschoot ik toch. Ook RSV (respiratoire virussen, red.) zien we toenemen. Influenza (griep, red.) vinden we minder."

Bron: https://www.hln.be/binnenland/leuvens-lab-vindt-hoogste-concentraties-coronavirus-in-rioolwater-sinds-start-metingen-eind-2020-verrassend~a79130df/

-----------------------------------------

Nota Van De Redactie:

Zo verrassend is dit niet beste dame en heer.

Vermits er een zeer hoog percentage dubbel en trippel gevaccineerden zijn en een aanzienlijk aantal quadruppel, is dit dan ook te verwachten.

Deze gevaccineerde zijn drager van het virus dat ze vlotjes aan elkaar doorgeven (via huidcontact en de lucht) en (spijtig genoeg) kan dit ook aan de ongevaccineerden (die niet goed opletten). Deze laasten hebben wel het grote voordeel dat zij nog een werkend immuun systeem bezitten, wat ontbreekt bij de gevaccineerden. Maar de ‘shedding’ is een feit en een gevolg van deze gen-therapie.

Een kleine (spijtige) voorspelling: 

Deze hoeveelheden v/h coronavirus (eigenlijk het Spike-eiwit) zullen niet echt verminderen op korte termijn. Vermits men van overheidswege volhardt in de boosheid en de mensen blijft opzadelen met een gevaarlijk, niet efficiĂ«nt en overdraagbaar vaccin/virus.  Er treden nu wereldwijd ook meer en meer vaccinatie schades op bij deze mensen.   Als ze al niet overlijden door bloedproppen in hun aders of hartzwakte/myocarditis, dan steken vooral neurologische problemen de kop op gevolgd door de reeds bekende vasculaire problemen.  En vooral de plotse stijging van op korte termijn opduikende kankers.

Dit alles is door vele artsen, gezondheidswerkers en wetenschappers uitvoerig bekendgemaakt, maar wat baat dit als degenen die dit naar buiten brengen worden gecensureerd?  Temeer daar men ons vanaf het eerste moment heeft belogen en bedrogen door in koor (allen samen, pers, radio en televisie, politiekers, orde van artsen … ) te verkondigen dat alleen een inderhaast in elkaar geflanste gen-therapie (en eigenlijk GEEN vaccin, dit laatste is heel wat anders) de enige oplossing biedt tegen Sars-Cov-2 en alle werkende en eenvoudige alternatieven de mond heeft gesnoerd, waarbij er vele onnodige overlijdens zijn geweest en nog meer onnodige vaccinatieschade.  

Dit lijkt wel op moord (of toch doodslag) met voorbedachten rade, niet?

 

Bill Gates plant een 'catastrofale besmetting' die jonge volwassenen en kinderen kan doden





Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

 

     gettyimages.com 

Op okt. 23, 2022, zonder medeweten van velen, hield miljardair eugeneticus Bill Gates nog een pandemische oefening genaamd "Catastrophic Contagion", waarin toekomstige plannen worden aangekondigd voor een andere dodelijke ziekte die specifiek gericht is op jongeren en kinderen.

In samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Johns Hopkins Center for Health Security hield de Bill & Melinda Gates Foundation de "pandemische tafeloefening" tijdens de Grand Challenges Annual Meeting in Brussel.

Vergelijkbaar met zijn beruchte Pandemische oefening evenement 201 (zie na dit artikel), die de Wuhan coronavirus (Covid-19) scamdemisch aankondigde voordat het gebeurde, het Catastrophic Contagion-evenement concentreerde zich rond 'een pandemie met een hoger sterftecijfer dan COVID-19 ... die kinderen en jongeren onevenredig treft."

Tien huidige en voormalige "ministers van Volksgezondheid" en "hoge ambtenaren van de volksgezondheid" uit Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, India en Duitsland namen samen met Gates deel aan het evenement. (Gerelateerd: een Amerikaans octrooi laat dat zien Gates was rechtstreeks betrokken bij de oprichting van covid, evenals de WHO en DARPA.)

Er is ons verteld dat elk van deze deelnemers het mogelijke scenario heeft gekregen en gevraagd hoe ze zouden reageren op het nemen van "dringende beleidsbeslissingen met beperkte informatie in het licht van onzekerheid."

"Elk probleem en elke keuze hadden ernstige gezondheids-, economische en sociale gevolgen", stelt een document over de gebeurtenis.

Gates wil meer 'wetten en procedures' om een einde te maken aan de vrijheid tijdens de volgende plandemie

Gates heeft herhaaldelijk gesproken over 'lessen geleerd' van de covide-plandemie, met de suggestie dat de volgende keer - en er lijkt echt een te zijn de volgende keer al in de maak - globalistische leiders zullen de kans krijgen om tirannie nauwkeuriger uit te voeren.

Zo verspreidde zich te veel 'verkeerde informatie' tijdens covid, waardoor grote aantallen mensen nee zeiden tegen maskers, sociale afstand en de 'vaccins'.'Dit belemmerde de plannen van de globalisten die van plan waren dat iedereen zonder twijfel zou gehoorzamen.

Het plan is de volgende keer om de stroom van vrije meningsuiting zwaar te beperken om alle meningsverschillen en scepsis te voorkomen. Gates wil dat overheidsfunctionarissen tijdens de volgende doorstart echt alle vrijheid aanpakken om ervoor te zorgen dat zijn ontvolkingsdoelen worden bereikt.

“Landen moeten prioriteit geven aan inspanningen om het vertrouwen in de overheid en de volksgezondheid te vergroten; de inspanningen op het gebied van communicatie over de volksgezondheid verbeteren; de veerkracht van de bevolking vergroten tegen misleidende informatie; en de verspreiding van schadelijke verkeerde informatie verminderen ”, leggen de oefeningsdocumenten uit.

“In toekomstige pandemieĂ«n zouden we nog meer grote verstoringen van verkeerde informatie en desinformatie moeten blijven verwachten."

De WHO, stelt zij verder, moet worden ondersteund als "een wereldwijd vertrouwde bron" voor alle informatie, die zij "grotendeels" over de hele wereld moet verspreiden. Dit alleen zal echter niet voldoende zijn om de verspreiding van 'verkeerde informatie' te stoppen."

"Landen moeten samenwerken om op die dreiging te anticiperen en zich voor te bereiden om deze te bestrijden met hun eigen wetten en procedures", aldus de documenten.

“Net zoals veel soorten economische en maatschappelijke schade kunnen worden verwacht en verantwoord in plannen voor de paraatheid van pandemieĂ«n, kunnen ook valse of misleidende gezondheidsberichten worden voorspeld. Het gezamenlijk onderzoeken van manieren om dit fenomeen op nationaal niveau aan te pakken voorafgaand aan de volgende pandemie, is cruciaal om levens te redden."

Om de volgende plandemie te laten werken, met andere woorden, moeten de sceptici het zwijgen worden opgelegd. Er mag geen verschil van mening zijn. Alle berichten en informatie moeten volledig worden gecontroleerd door de globalisten, anders zal het uiteindelijk verdwijnen.

'Dit is zijn bugbear / bang-verhaal om een wereldwijde bioveiligheidstoestand te vergemakkelijken en te creĂ«ren,'schreef een commentator over hoe Gates' de WHO domineert,'die op dit moment een' binding lijkt te creĂ«ren, transnationale overeenkomst om te eisen dat de werkelijke soevereine natiestaten de macht aan haar overgeven ”met het beruchte pandemische verdrag.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

IgorChudov.substack.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-12-15-bill-gates-catastrophic-contagion-killing-young-children.html


Patent document shows that DARPA built covid with the help of Bill Gates, WHO

Tuesday, June 29, 2021 by: Ethan Huff
Tags: bill gatesbiological weaponsbioweaponbioweaponscoronavirusCOVIDDARPADefraGlaxoSmithKlinePirbright InstitutePlandemicspike proteinWellcome TrustWHO

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

58KVIEWS

 

(Natural News) A patent has emerged to show that the Wuhan coronavirus (Covid-19) was hatched nearly two years prior to its public release, proving that it did not randomly appear in bats at a wet market.

Great Britain’s Serco Group approved the patent filing for the Chinese Virus a full 17 months before it first appeared, and the entities listed as its creators are many of the usual suspects: DARPA, Bill and Melinda Gates, Defra, the Wellcome Trust and the European Commission.

A filing with the United States Patent Office also lists The Pirbright Institute as a funder of the Wuhan Flu. Pirbright, as we reported before this whole thing spiraled out of control, is directly funded by the Bill & Melinda Gates “nonprofit.”

That patent, dated for approval Nov. 20, 2018, clearly states that the “assignee” of “coronavirus” is “THE PIRBRIGHT INSTITUTE (Woking, Pirbright, Great Britain), funded by Wellcome Trust, Bill & Melinda Gates Foundation, EU.”

This patent was filed on Jan. 23, 2017, which actually means that the Wuhan coronavirus (Covid-19) was drummed up almost three years prior to when the news started reporting on its spread in Wuhan, and later throughout the rest of the world.

“The coronavirus patent was issued in just 17 months from initial filing – that’s almost unheard-of speed – with very little objection back from SERCO (U.K.)-managed patent examiner Bao Q. Li,” reports State of the Nation.

Pirbright Prof. Bryan Charleston assigned to “develop novel vaccines”

Pirbright employs a professor by the name of Bryan Charleston who is listed on the school’s website as a Wellcome Trust Scholar and Post-doctoral fellow who has helped provide “advice and expertise on the design of infectious disease challenge models for a wide range of pathogens in important agricultural species.”

One of Charleston’s specifically assigned tasks is to “develop novel vaccines,” which is interesting in light of all that has come out over the past year concerning the Wuhan Flu, its lab origins, and the rushed-to-market “Operation Warp Speed” vaccines that are being administered for it.

Charleston’s connection to Wellcome is also suspect, seeing as how Burroughs Wellcome & Co. bankrolled and supplied medical kits full of experimental “vaccines” to the British 2nd Boer War, which led to the murder of more than 60,000 blacks and whites in the world’s first modern-day concentration camp medical experiments.

Wellcome and the other aforementioned groups, by the way, also have ties to the UK-U.S. Pilgrims Society, which has controlled the press for centuries, steering the world towards a system of atheistic social fascism.

Bill Gates wanted a new coronavirus so he could make new vaccines

In the patent, it is further revealed that Gates and his cronies sought to create a new coronavirus for the purpose of developing new “vaccines,” which would of course generate billions of dollars in new profits while killing off millions of people.

The patent page explains that the coronavirus itself “may be used as a vaccine for treating and / or preventing a disease, such as infectious bronchitis, in a subject.”

By referring to us all as his “subjects,” Gates made it clear in his patent that the Wuhan coronavirus (Covid-19) would be the vehicle through which he and other uber-wealthy billionaires would deliver what is quickly shaping up to be one of the biggest destroyers of freedom and liberty that this world has ever seen.

Pirbright has also been involved in patenting many other viruses, including African swine fever, which is also listed in patent documents as being a “vaccine.”

Bill Gates quietly announced his intentions with Event 201

Many have since forgotten about it but Gates also hosted Event 201 back in the fall of 2019, just a few months before the Chinese Virus was launched.

While this “exercise” was dubbed as a hypothetical situation involving a killer virus potentially being unleashed, it quickly went live once the Wuhan Flu was set free from the lab.

Gates knew all along, of course, that his exercise would go live because he planned it to happen that way years in advance. There is no denying this, based on the available evidence, and yet few are reporting these vital truths at a time when it is needed most.

As you may recall, Gates even presented a scenario at Event 201 for how “public-private partnerships” would be necessary during a global plandemic “to diminish large-scale economic and societal consequences.”

“In recent years, the world has seen a growing number of epidemic events, amounting to approximately 200 events annually,” an announcement about the scheme explained.

“These events are increasing, and they are disruptive to health, economies, and society.”

In other words, the plandemic was planned, just as we said it was. And do not forget that the private corporation known as the CDC, along with the FDA and many other three-letter agencies, are also complicit in these crimes against humanity.

More related news about Chinese Virus deception can be found at Deception.news.

Sources for this article include:

StateOfTheNation.co

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Bron: https://naturalnews.com/2021-06-29-darpa-built-covid-help-bill-gates-who.html


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...