dinsdag 30 april 2024

Mensen die de giftige ontvolkingsprikken afwezen, worden nu gedwongen om te zorgen voor de goedgelovige massa’s die de prikken wel hebben genomen

april 30, 2024   13

   Navy Medicine / Wikimedia / (Public Domain)

Toen de experimentele COVID-19 injecties op het hoogtepunt van de pandemie aan de massa werden gegeven, waren veel mensen erg terughoudend om zich te laten injecteren met ongeteste vaccins. Sommigen gaven later toe aan de druk van hun omgeving dankzij publiekscampagnes waarin ze beschaamd werden omdat ze geloofden dat ze de mensen om hen heen in gevaar brachten, terwijl anderen moesten toegeven of hun baan en levensonderhoud zouden verliezen, schrijft Cassie B.

Degenen onder ons die erin slaagden om de prikken te vermijden, kregen te maken met sociaal isolement, veroordeling en zelfs spot van degenen die vrolijk hun mouwen opstroopten – en nu lijkt het erop dat wij degenen zijn die voor hen moeten zorgen terwijl ze vaccin-gerelateerde verwondingen en ziekten oplopen.

In een recent bericht op Twitter klaagde een Canadese vrouw die in deze categorie valt, over het feit dat ze nu voor haar vader moet zorgen, die haar ooit belachelijk maakte en haar een samenzweringstheoreticus noemde vanwege haar standpunt over de vaccinaties. Hij zit nu in een rolstoel en lijkt niet te kunnen communiceren, hoewel de video niet specifiek laat zien wat er met hem aan de hand is.

Ze begint met naar hem te wijzen en te zeggen dat hij zijn leven niet terugkrijgt voordat ze erop wijst dat “Het contract met Pfizer laat zien dat de overheid wist dat er geen gegevens waren over de veiligheid of werkzaamheid op de lange termijn sinds tenminste 26 oktober 2020.”

Ze citeert uit pagina 18 van het contract dat de Canadese regering tekende met Pfizer voor miljoenen doses van de prik, dat openbaar werd dankzij een Verzoek om Toegang tot Informatie. Het laat duidelijk zien dat de regering zich er terdege van bewust was dat de vaccins onnoemelijke schade aan de menselijke gezondheid konden toebrengen.

 

“Koper erkent verder dat de langetermijneffecten en werkzaamheid van het vaccin op dit moment niet bekend zijn en dat er bijwerkingen van het vaccin kunnen zijn die op dit moment niet bekend zijn,” luidt de passage die ze citeert. Canada was zich er terdege van bewust dat ze met vuur speelden, maar toch gingen ze, zoals zoveel landen, door met het implementeren van wijdverspreide vaccinatie-mandaten in het hele land.

Ze zegt: “Ik ben het zat om gelijk te hebben, en weet je wat er gebeurt als mensen je willen vertellen dat je een aluminiumfoliehoedje en zo op hebt? Dit gebeurt er. Deze man vertelde me dat ik een aluminiumfolie hoedje op had. Wat denk je? Ik verzorg zijn kont nu.”

Ze voegde eraan toe dat ze dankbaar is dat hij nog leeft, maar ze wil dat de Canadese regering verantwoordelijk wordt gehouden voor wat ze zoveel van haar burgers heeft aangedaan.

Wie gaat er voor iedereen zorgen?

Veel ouders zullen je vertellen dat ze nooit zouden willen dat hun kinderen werk, familie of vrije tijd zouden moeten opofferen om voor hen te zorgen, maar toch namen miljoenen van hen het vaccin zonder er bij na te denken, en nu hebben sommigen van hen fulltime zorg nodig. Mensen die gevaccineerd zijn, hebben te maken met van alles en nog wat, van turbokanker en auto-immuunziekten tot nier- en hartschade.

Als de ergste angsten van veel vaccinweigeraars over de prikken uitkomen en ze op lange termijn massaal ziektes veroorzaken, is het belangrijk om in gedachten te houden dat gezondheidswerkers tot de slachtoffers zullen behoren dankzij het vaccinbeleid in ziekenhuizen en dokterspraktijken in het hele land en over de hele wereld, dat van mensen eiste dat ze zich ofwel zouden onderwerpen aan de giftige prikken ofwel de carrière zouden opgeven waarvoor ze hun hele leven hebben geleerd en hun vermogen om hun gezin te onderhouden. En nu de VS al te kampen heeft met een tekort aan zorgverleners omdat de oudere bevolking toeneemt, zou het mogelijke verlies van artsen en verpleegkundigen met vaccinaties een dramatische invloed kunnen hebben op de toekomstige gezondheidszorg van het land.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/mensen-die-de-giftige-ontvolkingsprikken-afwezen-worden-nu-gedwongen-om-te-zorgen-voor-de-goedgelovige-massas-die-de-prikken-wel-hebben-genomen/

 

De wereld beschikt wel degelijk over gratis, schone en ongelimiteerde energie

zondag, 28 april 2024 09:53

vrije energieIn onze moderne wereld kan een patent dodelijk zijn, tenminste als het betrekking heeft op goedkope of gratis energie.

De wereld beschikt wel degelijk over goedkope of bijna gratis energie, maar helaas sterven de uitvinders meestal onverwacht.

Het volgende artikel is een bijdrage van Erick van Dijk.

Hoe zou de wereld er nu uitzien als we de afgelopen eeuw de beschikking hadden gehad over gratis, schone en ongelimiteerde energie? Een mooie droom, maar een sprookje. Of …?

Het is maar één van de vele onderwerpen die ik in mijn zoektocht naar kennis tegenkwam. Vrije energie, of nulpunt-energie. Het idee is dat we worden omgeven door een energieveld dat we kunnen aanboren om er energie aan te onttrekken. Zonder limiet. Gratis, afgezien van de aanschaf van het apparaat dat dit mogelijk maakt.

Energie is bijvoorbeeld een probleem bij het zoet maken van zout water. Met een planeet die, naar verluidt, dat wel, voor 2/3 bestaat uit zeewater hebben we daar meer dan genoeg van. Met het energieprobleem opgelost zouden woestijnen kunnen veranderen in groene en vruchtbare oasen, het probleem van voedsel en schoon drinkwatertekorten opgelost.

Maar wacht. Het grote probleem waarmee we nu, naar verluidt, dat wel, wereldwijd te maken hebben is klimaatverandering die, naar verluidt, dat wel, zou worden veroorzaakt door de door mensen veroorzaakte uitstoot van onder andere CO2, dat naar verluidt, dat wel, zeer schadelijk zou zijn voor ons leefmilieu, hoewel vele wetenschappers het tegendeel beweren. Er zou een ernstig laag niveau CO2 zijn in onze atmosfeer. En aangezien CO2 voor planten is wat zuurstof voor ons is, we willen toch een groenere wereld? Met meer CO2 krijg je toch een groenere wereld omdat planten veel beter groeien? Niet naar verluidt, dat is gewoon zo.

Maar de krachten achter de schermen hebben de hele wereld er van overtuigd dat er een einde moet komen aan gebruik van fossiele brandstoffen, en daarmee een overgang naar elektrisch. Elektrische vliegtuigen? Wegen die batterijen niet heel erg zwaar?

Toch zou het kunnen. Naar verluidt. Dat wel. Met een doosje niet groter dan een spel kaarten. Met een invoer van 0,3 milliwatt kon dat doosje tot wel 224.000 watt aan uitvoer genereren. Een uitvinding van Floyd Sweet, uit de jaren 1980’.

Een zegen voor de mensheid, zou je zeggen. Maar net als vele uitvindingen die direct een eind zouden maken aan het vermeende klimaatprobleem, verdwenen ze, en vele van de uitvinders kwamen onder verdachte omstandigheden om het leven. Waar heb ik dat eerder gehoord …?

Dit is weer zo’n overduidelijk voorbeeld dat er in de achtergrond krachten spelen die niet bepaald het beste voor hebben met de rest van de mensheid. Welke andere reden kun je bedenken waarom uitvindingen die de wereld zo enorm ten goede zouden kunnen veranderen geheim worden gehouden? Ik kan nix verzinnen.

The Why Files onderzoekt mythen, legenden, vermeende broodje-aap-verhalen en complottheoriën op luchtige wijze met een vleug humor. De co-presentator is een pratende goudvis. Je moet er maar opkomen. Maar met 3,6 miljoen abonnees geen klein kanaal. Verhalen worden gepresenteerd zoals ze de ronde doen, voorzien van beeldmateriaal. Daarna worden de feiten kritisch onder de loep genomen. Een mooie manier om op ontspannen wijze te worden geïnformeerd.


Videolink

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Zo zal het er uit zien bij de tribunalen

zondag, 28 april 2024 11:50

karl lauterbachDe vaccinatieschade die is veroorzaakt door de ‘coronavaccins’ wordt met iedere dag die voorbij gaat groter.

Wat je dan nu ook begint te zien is hoe verantwoordelijken zich tijdens komende tribunalen zullen gedragen.


We kennen allemaal nog de beelden van de Neurenberg tribunalen waar verdachten zich soms in allerlei bochten probeerden te dwingen om aan hun straf te onkomen.


Vroeger of later zullen er ook tribunalen komen voor wat misschien wel de grootste misdaad uit de menselijke geschiedenis zal blijken.

Het opdringen aan mensen van een experimentele gentherapie ('coronavaccins') waarvan niemand wist hoe deze in de praktijk zouden uitpakken.

Naar nu steeds duidelijker wordt zijn de gevolgen desastreus en is het eind nog lang niet in zicht.

Hieronder staat een kort filmpje met Karl Lauterbach, de Duitse minister van Volksgezondheid.

Hij moet nu wel toegeven dat er dan misschien mensen zijn die vaccinatieschade hebben opgelopen of die zijn gestorven als gevolg van de prik, maar……

En dan komt het.

Hij Lauterbach, heeft niet op eigen houtje gehandeld. Hij heeft gehandeld op basis van wat experts en wetenschappers hebben gezegd.

Daarom is hij Lauterbach dan ook niet verantwoordelijk.

En zo zal het gaan bij de tribunalen.

Niemand heeft het ooit gedaan. Ze zullen het altijd afschuiven op een ander.

Zo werkt het systeem nu eenmaal.

De farmaceutische industrie koopt wetenschappers en krijgt wetenschappelijke onderzoeken die precies concluderen wat men wil.

Op basis daarvan nemen politici dan besluiten want ze zijn gedekt door de wetenschappelijke onderzoeken.

Dan blijkt dat er sprake is van een enorme ramp en dat miljoenen mensen wereldwijd zijn gestorven of nog zullen sterven als gevolg van die corrupte wetenschappelijke onderzoeken.

Uiteindelijk zal dan blijken dat niemand verantwoordelijk is, maar dat wat misschien wel de grootste misdaad ooit is uit de menselijke geschiedenis berust op een ongelukkige samenloop van omstandigheden.

En dat noemen ze dan ‘voortschrijdend inzicht’ en voor de rest hebben ze geen actieve herinneringen meer aan die periode.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Hoe een Eekhoorn vet te mesten?

 Analyse door Dr. Joseph Mercola

               Video Link: https://youtu.be/AZzWsRGYupM

27 april 2024

 

HET VERHAAL IN EEN OOGOPSLAG

·    Brad Marshall, een moleculair bioloog, boer en chef-kok, gelooft dat bomen zijn geëvolueerd om zoogdieren te gebruiken om hun zaden voor hen te verplaatsen

·    Zwarte eiken eikels, waar eekhoorns de voorkeur aan geven, bevatten ongeveer 46% calorieën uit vet, 48% calorieën uit koolhydraten en 6,6% calorieën uit eiwitten

·    De eikels bevatten weinig verzadigd vet met zeer grote hoeveelheden enkelvoudig onverzadigd vet, matige hoeveelheden meervoudig onverzadigd vet (PUFA) samen met zetmeel

·    Dit “-recept ” maakt eekhoorns effectief aan voor de winter en doet hetzelfde bij degenen die moderne diëten consumeren met een vergelijkbare samenstelling, waaronder grote hoeveelheden PUFA zoals linolzuur (LA)

·    Marshall duikt in de complexe biochemie achter een eekhoorn die een eikel verteert en wat het ons kan leren over de vertering van menselijk vet en de effecten ervan op het lichaam, inclusief obesitas

 

Kunnen we iets leren van de voedingsgewoonten van eekhoorns, met name hun voorliefde voor eikels, waarvan ze afhankelijk zijn om vet te worden voor de winter? Volgens Brad Marshall, een moleculair bioloog, boer en chef-kok, kan het geheim van slank blijven liggen in de oude relatie tussen eekhoorns en de eiken die hen hun favoriete voedselbron geven.

“Alle zoogdieren zijn geëvolueerd van een gemeenschappelijke voorouder. We hebben dezelfde enzymsystemen die de energiebalans in en uit regelen en hoewel we in verschillende omgevingen leven en we verschillende voorkeursvoedingsmiddelen hebben, werken onze metabolismen allemaal in wezen op dezelfde manier, ” Marshall zegt.1

Eikenbomen maken eikels om eekhoorns te vetmesten

Je mag aannemen dat eekhoorns zijn geëvolueerd om eikels te eten om aan te komen voordat de winter aanbreekt. Maar Marshall wijst erop dat zoogdieren al minstens 200 miljoen jaar bestaan, terwijl bloeiende planten zoals eiken en hickorybomen relatief veel jonger zijn en ongeveer 130 miljoen jaar geleden evolueren.

“Ik geloof dat de bomen zijn geëvolueerd om zoogdieren te gebruiken om hun zaden voor hen te verplaatsen, ” zegt Marshall.2 Hij citeert een studie van wilde rode eekhoorns,3 waardoor hun lichaamsgewicht in de herfst toenam van ongeveer 310 gram tot 330 gram als ze de meeste eikels eten.

“Ze voegen in wezen ongeveer 10% van hun gewicht toe aan lichaamsvet gedurende het deel van het jaar dat ze deze eikels eten en natuurlijk heeft de boom vanuit het perspectief van de boom die eekhoorns nodig om vet te worden. De boom heeft een gezonde eekhoornpopulatie nodig, zodat hij zijn zaden kan verspreiden en dit is wat eekhoorns eten. ”4

In de herfst vormen eikels en hickory-noten 90% van de eekhoorns ’ diëten. Dit daalt tot ongeveer 50% tot 63% in de zomer, wanneer eekhoorns hun magerste zijn. Marshall stelt de vraag:

“Dus ... als je een eik bent en het is jouw noodzaak om je eekhoorns vet te maken zodat ze de winter kunnen overleven zodat je je zaden kunt verspreiden, waar maak je dan je eikels van? ”5

Zwarte eiken eikels, waar eekhoorns de voorkeur aan geven, bevatten ongeveer 46% calorieën uit vet, 48% calorieën uit koolhydraten en 6,6% calorieën uit eiwitten. “Dat is de vergelijking die de eiken besloten te gebruiken. ”6

De eikels, samen met hickories en kastanjes, bevatten weinig verzadigd vet met zeer grote hoeveelheden enkelvoudig onverzadigd vet en “nogal wat meervoudig onverzadigd vet samen met zetmeel in de eikels. Dat lijkt het recept te zijn dat de voorkeur heeft, ” benadrukt Marshall.7 In de video onthult hij vervolgens gegevens waaruit blijkt dat mensen in Frankrijk, die meer boter en melkvet eten, slanker zijn dan die in Italië en Spanje, waar olijfolie de voorkeur geniet.8

Waarom eikels eekhoorns dik maken

Een eekhoorn die een eikel verteert, kan ons veel leren over de vertering van vet en de effecten ervan op het lichaam. Wanneer een eekhoorn een eikel eet, breekt zijn lichaam de vetten af die het bevat. Tijdens dit proces geven de darmen van de eekhoorn een stof af die oleoylethanolamide (OEA) wordt genoemd. OEA fungeert als een signaal dat het lichaam vertelt dat vetten worden verteerd.

Zodra OEA in de bloedbaan komt, veroorzaakt het een reactie in de lever door een receptor te activeren die bekend staat als PPAR-alpha. Deze activering start het proces van vetophoping in het lichaam. Onderzoekers bestuderen dit proces met behulp van speciale muizenmodellen genaamd "knockout-modellen", waarbij specifieke genen worden verwijderd om de effecten te zien.

In onderzoeken gericht op door voeding veroorzaakte obesitas krijgen deze muizen een dieet dat lijkt op de samenstelling van eikels, dat veel vet bevat, voornamelijk uit reuzel en wat sojaolie.

Dit dieet weerspiegelt het vetgehalte van eikels en is ontworpen om obesitas en insulineresistentie bij muizen te veroorzaken. Een belangrijk punt is dat reuzel voornamelijk bestaat uit enkelvoudig onverzadigde vetten (MUFA's); moderne reuzel bevat meer meer meer meer meer meervoudig onverzadigde vetten (PUFA's) dan vroeger. Het dieet voor de muizen bevat ongeveer 5% sojaolie om ervoor te zorgen dat er voldoende PUFA is.

Dit dieet veroorzaakt effectief gewichtstoename en insulineresistentie bij muizen. Uit de onderzoeken blijkt dat het hebben van de PPAR-alfa-receptor cruciaal is voor de muizen om insulineresistentie te ontwikkelen, wat inzicht geeft in hoe vetten de metabole processen van het lichaam beïnvloeden.

Een soortgelijk proces vindt plaats bij mensen wanneer ze een medicijn krijgen dat fenofibraat heet, dat ook PPAR-alfa activeert. In een onderzoek bij mannen gebruikten onderzoekers fenofibraat om opzettelijk PPAR-alfa te activeren om de effecten op de lever te bestuderen.9

Interessant is dat Marshall uitlegt dat, hoewel fenofibraat effectief is in het verlagen van cholesterol, dit de eerste keer was dat onderzoekers direct de impact op de lever bij mensen observeerden. De resultaten toonden aan dat fenofibraat het levervetgehalte met ongeveer 23% verhoogde, wat suggereert dat het activeren van PPAR-alfa onbedoelde effecten kan hebben op de vetopslagprocessen van het lichaam.

Daarnaast onderzocht de studie de activiteit van twee enzymen: delta-6 desaturase en delta-9 desaturase, ook bekend als SCD-1. Deze enzymen spelen een rol in het vetmetabolisme en hun activiteitsniveaus stegen significant — met ongeveer 58% en 36%, respectievelijk — bij deelnemers van wie de PPAR-alfa werd geactiveerd door fenofibraat. Deze toename van de enzymactiviteit duidt verder op veranderingen in de manier waarop het lichaam vetten verwerkt en opslaat.10

Het belang van deze bevindingen ligt in het verband met MUFA, zoals die in eikels. De aanwezigheid van MUFA kan de activering van PPAR-alfa initiëren en haar rol als belangrijke regulator in het vetmetabolisme laten zien.

Bewaar dit artikel voor later - Download nu de PDF

Download PDF   

Wat dit betekent voor menselijk metabolisme

Wanneer glucose uit voedingsmiddelen zoals eikels een cel binnenkomt, ondergaat het een proces dat glycolyse wordt genoemd in het cytoplasma van de cel en wordt omgezet in pyruvaat. Dit pyruvaat trekt vervolgens naar de mitochondriën, de krachtpatser van de cel, waar het twee hoofdroutes heeft. Eén pad omvat omzetting in acetylco-enzym A (acetyl-CoA) door een enzym dat pyruvaatdehydrogenase wordt genoemd, wat leidt tot de tricarbonzuur (TCA) -cyclus, een cruciale stap in de energieproductie uit voedsel.11

Tijdens deze cyclus wordt acetyl-CoA afgebroken, waardoor moleculen ontstaan die nicotinamide-adeninedinucleotide of NADH worden genoemd. De beschikbaarheid van een ander molecuul, NAD +, is hier cruciaal omdat een tekort het metabolisme kan vertragen. Je lichaam heeft mechanismen om NADH terug te zetten naar NAD + om het metabole evenwicht te behouden.

Een primaire methode is via de elektronentransportketen in de mitochondriën, die niet alleen NAD + regenereert, maar ook ATP produceert, de energievaluta van de cel die voor alles wordt gebruikt, van bewegende spieren tot hersenfuncties.

Maar niet alle energieproductie verloopt soepel. Als er een teveel aan NADH is en er niet genoeg vraag is naar ATP, kan een enzym dat pyruvaatdehydrogenase wordt genoemd, minder actief worden, wat leidt tot de productie van reactieve zuurstofsoorten (ROS), zoals waterstofperoxide. Een ander enzym, NNT, helpt dit potentieel schadelijke bijproduct terug in water om te zetten en zet NADH tegelijkertijd terug naar NAD +.

Maar wanneer PPAR-alfa, geactiveerd door de MUFA's van eikels, in het spel komt, remt het pyruvaatdehydrogenase door een ander enzym, pyruvaatdehydrogenasekinase, te activeren. Deze actie voorkomt de normale afbraak van pyruvaat via de TCA-cyclus. In plaats daarvan neemt pyruvaat een alternatieve route door een enzym genaamd pyruvaatcarboxylase, wat de productie van een verbinding genaamd oxaloacetaat bevordert.

Deze verschuiving leidt de energieprocessen van de cel om en combineert pyruvaat uit koolhydraten en acetyl-CoA uit vetten om nieuwe vetten te creëren via een proces dat de novo lipogenese wordt genoemd. In wezen, legt Marshall uit, beïnvloedt de aanwezigheid van PPAR-alfa, gestimuleerd door vetten in het dieet, de beslissing van je lichaam om koolhydraten in vet om te zetten.

Waarom diëten hoog in linolzuur vetmesten

Eikels van rode of zwarte eiken zijn een mix van vetten en koolhydraten, met een vetgehalte dat meestal enkelvoudig onverzadigd is en een groot deel ervan linolzuur (LA), een PUFA. LA is goed voor ongeveer 80% van de vetsamenstelling van plantaardige / zaadoliën. Voorbeelden van zaadoliën met een hoog gehalte aan omega-6 LA zijn soja, katoenzaad, zonnebloem, koolzaad (koolzaad), maïs en saffloer.12

Marshall legt uit dat de aanwezigheid van oliezuur, een ander bestanddeel van het vet in eikels, ook belangrijk is omdat het een reactie in de lever veroorzaakt die PPAR-alfa activeert. Eenmaal geactiveerd, beïnvloedt PPAR-alfa hoe de cel energie gebruikt, wat leidt tot een voorkeur voor het maken van nieuwe vetten in plaats van alleen koolhydraten te verbranden voor energie.13

Dit proces omvat verschillende stappen binnen de cel. Hoge niveaus van NADH, die optreden wanneer PPAR-alfa actief is, bevorderen de omzetting van stoffen in de cel op een manier die leidt tot vetproductie. Delta-6 desaturase zet LA in het bijzonder om in arachidonzuur, dat een rol speelt bij het creëren van moleculen die reacties kunnen veroorzaken die leiden tot de productie van stoffen die verband houden met obesitas.

De activering van PPAR-alfa en een ander bestanddeel genaamd cytochroom P450 1B1 leidt ook tot een verhoogde activiteit van een enzym genaamd SCD1. Dit enzym, samen met anderen die betrokken zijn bij het maken van vet, vergroot het vermogen van je lichaam om vet te maken.

Als gevolg hiervan veranderen bepaalde vetzuurniveaus, waardoor de opslag van vet wordt bevorderd en voor energie wordt verbrand. Dit mechanisme vertraagt de stofwisseling, waardoor uw lichaam meer calorieën als vet opslaat.

Vanuit het perspectief van een eik is dit proces ideaal, zegt Marshall. Door eikels te produceren die leiden tot de opslag van vet, helpen eiken eekhoorns eekhoorns het gewicht te krijgen dat nodig is om de winter te overleven. Dit zorgt ervoor dat de eekhoorns klaar zijn om de zaden van de eik te verspreiden, wat helpt bij de reproductie van de boom.

Dit ingewikkelde verband tussen de samenstelling van eikels en de metabole processen bij dieren die ze eten, illustreert een fascinerend aspect van natuurlijke symbiose dat ook aanwijzingen geeft voor menselijke obesitas.

Kortom, merkt Marshall op, “Zwarte en rode eiken eikels zijn geëvolueerd tot perfect vetmesten, ”14 en dus ook de moderne diëten die ze nabootsen, die erg weinig verzadigd vet bevatten met zeer grote hoeveelheden MUFA en PUFA zoals LA.15 Idealiter zou uw inname van LA minder dan 5 gram per dag moeten zijn.

De eenvoudigste manier om dit te doen is door een online voedingscalculator te gebruiken, zoals Cronometer om uw dagelijkse inname te berekenen. Cronometer zal je vertellen hoeveel omega-6 je van je eten krijgt tot de 10e gram, en je kunt aannemen dat 90% daarvan LA is. Alles boven de 10 gram veroorzaakt waarschijnlijk problemen, maar zoals gezegd raad ik aan om uw inname onder de 5 gram per dag te houden.

 

- Bronnen en referenties

·         1 YouTube, Fire In A Bottle, 13 augustus 2023, 0:08

·         2 YouTube, vuur in een fles, 13 augustus 2023, 1:01

·         3 Journal of Zoology januari 1989

·         4 YouTube, vuur in een fles, 13 augustus 2023, 3:10

·         5 YouTube, Fire In A Bottle, 13 augustus 2023, 4:35

·         6 YouTube, Fire In A Bottle, 13 augustus 2023, 6:30 uur

·         7 YouTube, vuur in een fles, 13 augustus 2023, 6:48

·         8 YouTube, Fire In A Bottle, 13 augustus 2023, 8:00

·         9 Journal of Clinical Lipidology 12: 1390-1403.e4. doi: 10.1016 / j.jacl.2018.08.003

·         10 YouTube, Fire In A Bottle, 13 augustus 2023, 10:44

·         11 YouTube, vuur in een fles, 13 augustus 2023, 11:14

·         12 Int J Mol Sci. 2020 feb; 21 (3): 741. Inleiding

·         13 YouTube, vuur in een fles, 13 augustus 2023, 26:22

·         14 Brand in een fles 15 augustus 2023

·         15 Prostaglandinen en andere lipidebemiddelaars September 2016, volume 125, pagina's 90-99

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2024/04/27/fat-metabolism.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art3HL&cid=20240429Z2&foDate=false&mid=DM1560685&rid=7857704

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...