zaterdag 9 juli 2022

Miljonair biedt beloning van $ 1,2 miljoen aan wie geïsoleerd monster COVID-19-virus levert

  


Over de hele wereld zijn veel onderzoeken en rapporten gegenereerd met betrekking tot het rampzalige COVID-19- of CCP-virus (Chinese Communistische Partij); voor sommige mensen en instellingen is het echter niet bevredigend bewezen dat het degene is die de doden veroorzaakt die eraan worden toegeschreven.

Na verschillende initiatieven die beloningen boden aan degene die erin slaagde het virus te isoleren van iemand die er zogenaamd mee besmet was, breekt de groep onder leiding van evangelist-predikant en journalist Samuel Eckert het record door het equivalent van $ 1,2 miljoen op zijn website aan te bieden.

“1 miljoen $ voor wetenschappelijk bewijs van het bestaan ​​van een coronavirus, inclusief gedocumenteerde controlepogingen van alle stappen die in het bewijs zijn genomen”, kondigt de pagina aan.

Opgemerkt moet worden dat het niet het bestaan ​​van het virus in twijfel is, maar dat het de doodsoorzaak is van degenen die ermee besmet zijn.

De website voegt eraan toe: “De momenteel aangeboden 1 miljoen EUR wordt volledig gedekt door Team Samuel Eckert. Heel erg bedankt voor je inzet! Neem contact met ons op. ”

Hij had al ongeveer $ 13.500 verzameld, die zal worden terugbetaald aan de donateurs.

Eckert is een van de vele mensen die nog steeds twijfelen aan de juistheid van het hele verhaal rond het CCP-virus en de sterke drang om iedereen op de planeet te vaccineren.

Hij heeft ook kanalen gecreëerd op Telegram en andere sociale netwerken, die een forum bieden voor uitwisseling voor degenen die gelijkgestemd zijn. Een van zijn Telegram-accounts verbindt 120.000 gebruikers.

De Italiaanse journalist Cesare Sacchetti voegt ondertussen wat meer informatie toe over de vereisten waaraan moet worden voldaan door degenen die naar Eckerts beloning streven.

“De Duitse journalist Samuel Eckert biedt een beloning van 1 miljoen dollar aan voor degenen die onweerlegbaar bewijs leveren van het bestaan ​​van Covid-19″, schrijft hij in een van zijn tweets.

Hij voegt eraan toe: ‘Met bewijs bedoelt hij de isolatie van het virus volgens de postulaten van Koch. Tot op heden heeft niemand de uitdaging van Eckert kunnen winnen ”, en herhaalt dat het virus niet voldoet aan de klassieke vereisten die sinds 1905 zijn vastgesteld.

German journalist Samuel Eckert is offering a reward of 1 million dollars for those who provide irrefutable proof of the existence of Covid-19. By proof, he means the isolation of the virus according to Koch’s postulates. To date, no one has been able to win Eckert’s challenge.

— Cesare Sacchetti (@CesareSacchetti) April 17, 2021

Robert Koch was een Duitse arts die in 1905 de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde won voor zijn werk aan tuberculose en de postulaten vaststelde over de dodelijkheid van een virus, niet over het bestaan ​​ervan.

Er bestaan ​​veel vragen over de pandemie en de herhaalde tegenstrijdigheden van de WHO, en de moeilijkheden bij het bestuderen van de oorsprong van het virus in het virologielaboratorium van Wuhan, China, dragen niets bij om ze op te ruimen.

Er rijzen steeds meer vragen, zoals de vraag die een paar dagen geleden werd opgeworpen door de rechtszaak die werd aangespannen door de klinische wetenschapper en immunoloog-viroloog van een laboratorium in Zuid-Californië, Dr. Derek Knauss, en zijn collega’s van 7 universiteiten tegen de Centers for Disease Control en preventie (CDC) voor grootschalige fraude.

Na het testen van 1.500 monsters van mensen die ‘positief’ testten op het CCP-virus [COVID-19], ontdekten deze wetenschappers dat ALLE monsters bewijs hadden van influenza A en influenza B, iets dat al in andere gevallen was ontdekt, en geen van COVID-19.

“Toen mijn labteam en ik de 1500 zogenaamd positieve Covid-19-monsters aan Kochs postulaten onderwierpen en ze onder een SEM (elektronenmicroscoop) plaatsten, vonden we GEEN Covid in alle 1500 monsters. We ontdekten dat alle 1500 monsters voornamelijk influenza A en een beetje influenza B waren, maar geen gevallen van Covid, ” zei Knauss.

Onlangs herhaald een ex-burgemeester van Evergem ook nog eens deze stunt. Ook hij ontving geen aanbod om de prijs op te halen.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

‘pandemie van de ongevaccineerden was onzin, en gebasseerd op een softwarefout’

 Duitse minister van Volksgezondheid geeft toe: ‘pandemie van de ongevaccineerden was onzin, en gebasseerd op een softwarefout’

De Duitse regering heeft toegegeven dat het “pandemie van de ongevaccineerden”-verhaal gebaseerd was op een “softwarefout” die hen ten onrechte vertelde dat 90% van de nieuwe gevallen van corona zich voordeed onder de ongevaccineerden.

Corona-Impfstoff: Virologe Karl Lauterbachs Plan für den ...
Software-fout

In feite, in de meeste gevallen “wisten ze niet eens wie gevaccineerd was en wie niet”, rapporteert de National Pulse.

Minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach, de hoogste gezondheidsambtenaar in Duitsland wiens positie gelijk is aan die van de CDC-directeur in Amerika, beweerde vorige week dat “het een vergissing was” en “niet met opzet was gedaan om de niet-gevaccineerden grotendeels de schuld te geven van de pandemie”.

“Onderdrukkende COVID-maatregelen voor de ongevaccineerden waren gebaseerd op ‘software’-fout”.

Bron.  

https://www.informationliberation.com/?id=62841 

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

De massale vaccinatiestrategie tegen Covid-19 is uitgedraaid op een compleet fiasco!

 


De uitrol van massale vaccinatie-inspanningen tegen de verspreiding van het Covid-19 virus is  uitgedraaid op een compleet fiasco. Waarom wordt er over deze mislukking zo weinig gesproken? 

Het aspect vaccinatie van dichterbij bekeken

Het beleid dat wereldwijd werd gevoerd om het hoofd te bieden aan de Corona-crisis heeft volledig  gefaald. De diverse maatregelen die werden opgelegd – soms zelfs manu militari – zijn er niet in  geslaagd om de verspreiding van het virus tegen te houden. Wel integendeel. We onderzoeken in  dit artikel het aspect vaccinatie. 

Laat ons eerst even kijken naar de eerste doelstelling van het vaccinatie-beleid: de verspreiding van  het virus tegengaan. Hierboven ziet men de evolutie van het aantal Covid-19 besmettingen (per  miljoen) sedert het begin van de Corona-uitbraak voor enkele landen. Een vol jaar na het op gang  komen van de massale vaccinatie-inspanningen (op 1 februari 2022) bereikte het aantal  besmettingen een indrukwekkende hoogte van enkele tienduizenden per miljoen, met Israël als  kampioen (1 februari 2022).

Met dank aan K.P.

Lees hier verder  

https://drive.google.com/file/d/1noYImowEnXR4O8SCBaSFkoZwhdg0K-4_/view 

Wat is er overgebleven van deze ‘uitzonderlijk hoge werkzaamheid’? Men
zal zich misschien wel herinneren dat de efficiëntie van het Pfizer-vaccin op 95% werd geraamd. Dat
wekte bij de burger inderdaad de indruk van een hoge werkzaamheid. Maar wat zien we in de reële
wereld?
In november 2021 bracht Sciensano een interessant rapport uit. Het betrof een eerste globale
evaluatie met als titel: vaccinatiegraad en epidemiologische impact van de Covid-19-
vaccinatiecampagne in België.

De epidemiologische impact van de vaccinatiecampagne. Dat is het wat ons interesseert. Wat
kunnen we lezen? In het rapport wordt een risico-vermindering op infectie gerapporteerd van maar
liefst 80-90%.
• In de periode april tot juli 2021 verminderde het risico op een infectie(symptomatisch en asymptomatisch)  met 80-90% bij volledig geïmmuniseerde personen1 in vergelijking met niet-gevaccineerde personen en dit ongeacht hun leeftijd. Een vermindering van de beschermingsgraad tegen infectie door het vaccin werd waargenomen bij 65-plussers en bij mensen 18 tot 64 jaar, respectievelijk vanaf juli en vanaf oktober 2021.
Tussen 18 en 31 oktober 2021 was het risico op infectie bij volledig geïmmuniseerde personen van 18 tot 64 jaar en van ouder dan 65 jaar, verminderd met respectievelijk 52% en 13%, in vergelijking met niet-gevaccineerde mensen van dezelfde leeftijd.

Dat is toch allemaal zeer tegenstrijdig, niet? Een belangrijke risico-vermindering als boodschap,

maar anderzijds moeten toegeven dat de doeltreffendheid van het vaccin voor de senioren (de

kwetsbare groep die hoognodig moest ‘beschermd’ worden) in oktober 2021 reeds was gedaald tot

... amper 13%.

Iedere aandachtige lezer van het thematisch verslag kon evenwel merken dat de doeltreffendheid

toen al steil bergaf begon te gaan. Over de onderstaande figuur 13 uit dat rapport, die deze tendens

ondubbelzinnig aangeeft, werd echter met geen woord gerept door de pers. Bekijk de curves over

de relatieve risicovermindering en stel jezelf dan de vraag wat er na 31 oktober 2021 zou kunnen

gebeuren.


Enkele weken later zou die beschermingsgraad inderdaad ook echt negatief worden. De

gevaccineerde senioren werden vanaf dan meer getroffen door infectie dan hun niet-

gevaccineerde landgenoten. In plaats van de risico’s te verminderen hadden de vaccins de risico’s

verhoogd!

We hebben de Sciensano-gegevens samengebracht in een excel-tabel en op basis daarvan een
aantal grafieken gemaakt. We bekijken achtereenvolgens de risico’s op besmetting, op
hospitalisatie en op opname in de afdeling intensieve zorgen,zoals gemeld in Sciensano’s Wekelijkse
Epidemiologische Bulletins ( = SWEB).


(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

OPGELET MET BOOSTERS

 

De EMA waarschuwt voor frequente boosters tegen Covid-19: het kan de immuunrespons nadelig beïnvloeden.

 2 

De EMA Geneesmiddelen Agentschap van de Europese Unie) waarschuwt dat frequente boosters tegen Covid-19 de immuunrespons nadelig kunnen beïnvloeden.

 

    Foto door FRANK MERIÑO via Pexels

Opgelet met Boosters

Boosterdoses om de vier maanden zouden uiteindelijk de immuunrespons kunnen verzwakken en mensen kunnen vermoeien, denkt het Europees Geneesmiddelenbureau. In plaats daarvan zouden landen meer tijd moeten laten tussen twee boosters en deze koppelen aan het begin van het koude seizoen op elk halfrond, volgens de blauwdruk van de griepvaccinatiestrategieën, vindt het agentschap.

Het advies komt er op een moment dat EU-lidstaten de mogelijkheid overwegen om mensen een tweede vaccinatie aan te bieden om verdere bescherming te bieden tegen de toenemende omicron-infecties”

Bron

https://www.msn.com/nl-nl/gezondheid/medisch/autoriteit-geneesmiddelen-kalm-aan-met-boosters/ar-AASIZrg?ocid=sl

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Alle rechten voorbehouden. U heeft toestemming om vrijelijk uit de artikelen te citeren, op voorwaarde dat de bron (www.freewestmedia.com) wordt gegeven. Foto's mogen niet worden gebruikt zonder onze toestemming.

FWMSTAFF

 

 

Geert Vanden Bossche: Een zware Covid-19 Storm op komst

 


Geert Vanden Bossche: Een zware Covid-19 Storm op komst

Boodschap van Geert Vanden Bossche, voor wie het aanbelangt …

Vrouw Liggend Op Bed Terwijl Haar Neus Blaast
Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Beste vrienden

Kijk vooral uit naar landen die snel grote delen van hun bevolking vaccineerden (UK, US, Israel..). Echter, geen van de hoog-gevaccineerde landen ontsnapt aan de storm, ook al ziet men mogelijks een zekere gradatie in functie van de snelheid, volgorde en mate van implementatie van de massavaccinatie …

De ongevaccineerden in goede gezondheid komen ervan af met hoogstens milde tot matige verschijnselen van uitsluitend de bovenste luchtwegen onder volgende voorwaarden:

Zorg als nooit tevoor voor je gezondheid en levensstijl (beweging, geen overgewicht, gezonde voeding, mentale sterkte, voldoende rust, geen negatieve stress,…)


Vit D voor diegenen die weinig buiten komen

Van zodra symptomen: neus en keel spoelen/ gorgelen met isobetadine of verdunde waterstofperoxide-oplossing (max 2-3d)
Bij geringste gevoel van lichte hoofdpijn, minder fit, zekere moeheid: vit C (ttz zuiver ascorbinezuur; max 2-3d) + Zink + ev. sedergine (hoe vroeger je ingrijpt, hoe minder lang je dit hoeft te doen; persoonlijk heb ik nog nooit 1 dag overschreden!)

(nvdr.: Zink combineren met quercitine of Groene thee extract)

Heb matig maar regelmatig contact (!), zelfs met gevaccineerden (dus wel geen zware feesten met tientallen mensen in minder goed geventileerde ruimtes!

Maar buiten: geen beperking!.

Gooi die nutteloze muilbanden in de vuilbak (tenzij waar ze omwille van de domheid van onze overheden nog verplicht zijn)

Heb geen schrik van milde symptomen!

Integendeel: ze vormen het beste bewijs dat je aangeboren immuunsysteem getraind wordt. Handel telkens snel om ze te onderdrukken maar niet met zware medicatie (zie boven).

Wat bijkomende voedingssupplementen kunnen nooit kwaad als je vindt dat je die wil nemen (ga dan voor dingen zoals quercetine, vit B, vit E, propolis, gember, curcuma etc ; neem dat spul nooit permanent; stop van zodra lichte symptomen zijn verdwenen)

(nvdr.: ook CDS helpt zeker -zie elders in deze blog - het wordt niet voor niets 'the Universal Antidote' genoemd)

Neem jullie voorzorgen met betrekking tot voorraad (dit maal ernstig omdat het virus nu evolueert naar hoge virulentie in de gevaccineerde bevolking; er zal dus veel uitval zijn in alle sectoren en de kans is groot dat de overheid het niveau van paniekvoetbal sterk opdrijft, met alle gevolgen van dien).

Zuiver voor je mentale rust: vind en spreek op voorhand met een geneesheer die uit de hand lopende C-19 symptomen vroegtijdig behandelt.
Neem aub mijn raad ernstig; voor niet-gevaccineerden in goede gezondheid is er onder bovengenoemde voorwaarden geen reden om zich zorgen te maken m.b.t. kans op ontwikkeling van ernstige C-19 ziekte!

Wat ons wel zorgen baart is de reactie van onze ongeletterde ‘experten’ en overheden.

Deel dit gerust met mensen van wie je denkt dat zij dit nuttig vinden.

Geert Vanden Bossche

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

België verplicht alle winkels om kaarten te accepteren

 

      Een Belgische frituur. De meesten nemen alleen contant geld aan. Facebook

BRUSSEL

Contant geld verbod: België verplicht alle winkels om kaarten te accepteren

In België is een wet in werking getreden die elke winkel verplicht om kaartbetalingen te accepteren. Enkel contant betalen is niet meer mogelijk. De verantwoordelijken stellen dat op middellange termijn een verbod zonder contant geld is gepland. Critici maken zich zorgen over een mogelijke poging om verbruiks- en bewegingsprofielen te maken. Het is waarschijnlijk ook de volgende stap voor de landelijke invoering van de digitale euro - en dus totale controle over de burgers

Gepubliceerd: 7 juli 2022, 14:54 uur

Corona als springplank voor een gedigitaliseerde wereld: nauwelijks op enig ander gebied was dit aan het begin van de "pandemie" zo duidelijk als met contant geld.

Uit angst voor een vermeend 'killervirus' werd mensen verteld dat bankbiljetten besmet waren. In sommige gevallen gaven winkels hun klanten de opdracht om in afwachting van gehoorzaamheid met een kaart te betalen.

Het te betalen bedrag zonder een code in de machine in te voeren, werd in Oostenrijk zelfs verdubbeld tot 50 euro om te voorkomen dat een pin-toetsenbord werd aangeraakt. De waarschuwingen bleken vals te zijn, maar in veel landen is de sluipende overstap van contant geld nu de rigueur.

Belgische winkels moeten contante alternatieven aanbieden

Eigenlijk zijn de meeste Belgen van mening dat contant geld koning is. Driekwart van hen verwerpt strikt een contant verbod. Maar de regering heeft er zich niets van aangetrokken. Om fraude te voorkomen, moet elke winkel en frituur nu een contant betaalalternatief bieden. Met name in de hoofdstad Brussel zijn er tal van winkels die sowieso alleen kaartbetalingen accepteren. Maar een ander wetsontwerp, dat het ook verplicht wil maken om contant geld te accepteren, staat in de wacht - waarschijnlijk omdat het idee zo impopulair is.

Het officiële argument is dat de strijd tegen fraude en witwassen altijd hetzelfde is. Zo heeft Italië bijvoorbeeld de bovengrens voor contante betalingen al beperkt      tot 1 000 euro. Een paar jaar geleden werd er in Griekenland zelfs gesproken over een drempel van 70 euro - maar in tijden van torenhoge inflatie zou de voortzetting van dergelijke plannen niet logisch zijn. Officieel wil niemand een verbod op contant geld - maar in werkelijkheid is dat misschien het plan.

Het is een psychologische truc die één communicatiedeskundige, Dr. Braun legde in een interview met AUF1 uit: "Ik breng het scenario dat ik later wil implementeren binnen, maar voorlopig distantieer ik me er nog steeds van."Op deze manier betreedt een concept de wereld van gedachten en gevoelens van mensen die niet langer onbekend is als het gaat om hun implementatie . Als mensen zich bijvoorbeeld niet kunnen voorstellen dat een roze olifant nu door een groene woestijn loopt, dan is dat precies wat ze zich kunnen voorstellen.

De verzekering dat een contant verbod niet is gepland, is waarschijnlijk een geval van "pre-teaching", betoogde Braun.

Social Credit System via Central Bank Digital Account

De situatie is vergelijkbaar met de digitale euro, die de Europese Centrale Bank (ECB) heeft gepromoot. De baas Christine Lagarde is ook bestuurslid van het World Economic Forum (WEF). Tijdens de top in mei was het geplande digitale geld van de centrale bank een groot onderwerp. De mantra is altijd hetzelfde: de digitale euro zou alleen contant geld aanvullen. Maar het voorbeeld van Zweden is voldoende om te begrijpen dat het verbod ook kan worden gebruikt om het bewustzijn van de klant te vergroten. Contant geld is een zeldzaam gezicht in het Scandinavische land en wordt volgend jaar volledig afgeschaft.

Als dergelijke plannen zouden worden uitgevoerd, zouden de mensen plotseling onder de volledige controle komen van machtige belangen. Zonder een digitale geldrekening te hebben, zou het zelfs onmogelijk kunnen worden om een eenvoudig brood te kopen. Het is heel goed mogelijk dat de dreiging van een rekeningverbod kan worden gebruikt als gericht middel tegen politieke dissidenten. Een combinatie met een sociaal kredietsysteem met een beloning voor 'goed gedrag' en straf voor koppigheid is ook denkbaar. En dat zou zeker niet het enige controlemechanisme zijn dat de elites te bieden hebben.

Sociaal kredietsysteem in Europa als proefproject in Bologna, Beieren en Wenen in het najaar

Zelfs de staatsradio heeft al vermeld dat gegevensbeschermers waarschuwen voor de mogelijkheid dat op deze manier bewegings- en verbruiksprofielen kunnen worden gemaakt. Al tijdens de eerste lockdown gebruikten regeringen deze tool via gsm-operators om te begrijpen of burgers zich aan de totalitaire voorschriften van de dictatuur van Corona hielden.

In een hyperverbonden ‘smart City’ die de voorkeur geniet van de heersers, zou het beheersen van de ‘likes’  van de ‘onderdanen’  veel angstaanjagender vormen kunnen aannemen.

Zo had een voormalige Deense minister van Milieu gedroomd van een leven waarin men geen auto, geen huis, geen apparaten en geen kleding had. Een wereld waar je 'nergens heen kunt zonder geregistreerd te zijn'. En de lezing door een Finse activist haalde in 2017 het "Smart City Charter" van het Duitse ministerie van Milieu. Hij sprak over een toekomst waarin gegevens "geld als valuta kunnen aanvullen of vervangen". In de laatste fase zouden zelfs vrije verkiezingen verdwijnen, omdat 'gedragsgegevens de democratie kunnen vervangen als sociaal feedbacksysteem."

Alle rechten voorbehouden. U heeft toestemming om vrijelijk uit de artikelen te citeren, op voorwaarde dat de bron (www.freewestmedia.com) wordt gegeven. Foto's mogen niet worden gebruikt zonder onze toestemming.

FWMSTAFF

 https://freewestmedia.com/2022/07/07/cash-ban-belgium-obliges-all-shops-to-pay-by-card/ 



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...