dinsdag 24 augustus 2021

Je houdt het niet voor mogelijk welke onzinnig artikel de politiek nu in een wet (het nieuwe goederenrecht) heeft gegoten

 … echt begrijpen doet niemand het (lees de commentaren!)

Dit besluit werd genomen door de vorige regering en moet uitgevoerd worden in september dit jaarZoals een scherpzinnige lezer in zijn commentaar schrijft: Past helemaal in het plaatje van de EU (en het WEF nvdr.) en Claus Schwab wat betreft eigendomsrecht. Alleen de heren of dames die dit beslissen worden beschermd door politie, bewakingscamera's, hekken en bijtgrage honden.



                       © Shutterstock

LH 24-08-21, 08:31 Laatste update: 14:31 Bron: BELGA

De tuin van de buren wordt vanaf 1 september ook een beetje uw tuin: bal terughalen of kraan plaatsen mag binnenkort

Het nieuwe goederenrecht gaat volgende week woensdag in. Dat heeft gevolgen voor hoe privé uw tuin of die van de buren is. Dat schrijven de kranten van Mediahuis dinsdag.

Daar komt miserie van, eigenlijk is op die manier je tuin geen privéterrein meer.  En de politiek maar de mond vol hebben over het recht op privacy!   Zou het vaccin dan toch vat hebben op de hersenen op van onze beleidsmensen?

 472 REACTIES

 

·         Lesley D'Hoop

2 uur geleden

man man , wij hebben ons huis gekocht met tuin , deze wet zegt dus dat je zelf niet meer mag beslissen over uw eigendom. Privé is privé en moet zo blijven . Is er ergens een petitie tegen die wet

·         Luc Helsen

2 uur geleden

Minder mijn tuin, minder kadastraal, toch??

·         Jaak Casteleyn

2 uur geleden

Wat zegt men ook weer, hoe meer intelligent, hoe zotter en zulke omhooggevallen individuen worden door de regering, uiteraard betaald met het belastingsgeld van de hardwerkende ‘Vlaming’.

·         Marina Couvreur

3 uur geleden

Alee gij.... ik woon naast Roma's ! Zij die content met dienen wet !!! Ik heb in elk geval den ellentriek terug op men omheining gezet...

·         Jeannine De doncker

3 uur geleden

Wat als je met een vijver of zwembad zit en er verdrinkt een kind in !

·         Danny De Graeve

3 uur geleden

Onze 'prof' heeft blijkbaar het een en ander verloren in de tuin van zen buren. Hoop dat zen buren een kraan race je houden in zen tuin. Belachelijke gast

·         Denis Impens

3 uur geleden

Een haag staat al ruim 40 jaar op de erfgrens . De buur woont er 27 jaar en heeft nog nooit meegewerkt of zijn kant geschoren. Kan ik hem vragen om dat wel te doen ?

·         Regina Van Akker

3 uur geleden

Mijn tuin, mijn heiligdom, niet dat van de buren!!!!! Ik blijf ook op mijn eigendom;waarom moet ik hier weeral van gediend zijn??? No way!

·         Dominique Hermys

3 uur geleden

Betreden op eigen risico.

·         Theo Collewaert

3 uur geleden

Moet je professor zijn om zo een draak van een wet voor te stellen ? Dit tart toch alles.

·         David McIntosh

4 uur geleden

Hoe combineren we dat met het recht op privacy? Of vervalt dat recht als je in je tuin zit?

·         Jo demey

4 uur geleden

Daar gaan inbrekers handig gebruik van maken en betrap je hem, zal hij zeggen ik was op zoek naar m'n kat en je hebt geen poot om op te staan. Welke idioot bedenkt zo'n wet?

·         Guido Dyck

4 uur geleden

Een goede buur is beter dan een verre vriend.

·         Martine Smet

4 uur geleden

Hier betreden op eigen risico, over afsluiting zal men geraken maar of men hun bal of kat gaan vinden of kans hebben die te nemen daar vrees ik voor, mijn hond zijn domein niet dat van de buren.

·         Andre Perneel

4 uur geleden

En dat allemaal uitgedokterd door een professor aan de KU Leuven ? Dat moet wel een hele knappe zijn om zulke kinderachtigheden uit te vinden . Man ,man ,man !

·         Carl Peeters

4 uur geleden

Zijn er op dit ogenblik nu absoluut geen andere zaken om zich mee bezig te houden ????

·         eli bosch

4 uur geleden

Ik zal om de buren te pesten de kraan in hun tuin plaatsen en ondertussen hun reuzenboom die schaduw werpt over mijn ganse terras en tuin ernstig snoeien. Vrederechter beweerde dat het mijn eigen huis was dat schaduw wierp. Tja in de studie rechten krijgen ze geen aardrijkskunde lessen en kennen ze de slagschaduw van zonnerichting niet.

·         mijn gedacht

4 uur geleden

Nog even en we kunnen bij de buren in bad of naar het wc als ze niet thuis zijn

·         Olivier Paquay

4 uur geleden

Moord en brand... (en terrecht vind ik) maar niemand die reageerd wanneer men wel een vaccin verplicht. men mag blijkbaar absoluut niet un de vlaming zijn tuin, maar verplichten u iets in te spuiten is voor velen geen probleem... raar...

·         Hans De Tant

4 uur geleden

Dit betekent dat alles wat in de tuin staat ook achter slot moet om diefstal te voorkomen? Deze wet is goedgekeurd door de "vertegenwoordigers van het volk". Mij hebben ze niets gevraagd. Ik ben het hier niet mee eens.

·         Guy Van Becelaere

4 uur geleden

Die bureaucratie verveelt zich te pletter en worden met den dag zotter ! trouwens zotter kan niet meer( !!

·         Eduard Dierckx

4 uur geleden

De politie gaat werk krijgen zeker in de weekends, privé is privé en niet anders. Kraan in de tuin van de buren, ben je gek, bij schade wie gaat dat dan betalen! Zal voor veel precedenten zorgen en onze samenleving nog eens verzuren.

·         Sandra Dhondt

4 uur geleden

Hier mogen ze als ze ook bereid zijn grondbelasting te betalen wat is da nu weer vie zever wann is het dan mijn tuin ??

·         Geert Tillieu

4 uur geleden

Hier gaan nog meer burenruzies van komen ... maar dat is misschien de bedoeling. Zo hebben de advocaten meer werk.

·         Marc Schoensetters

5 uur geleden

Is de wetgever nu helemaal gek geworden. Allez, zeg nu zelf. Je ligt in je blote kont te zonnen en de buurman komt ongevraagd over de afsluiting gekropen om zijn veldmuis te pakken. Tja....

·         Bram De Vos

5 uur geleden

Dan gaat de inbreker zeggen ik ben mijn kat aan het zoeken en ondertussen neuzen. Ook de buren snel de bal of zogezegd de kip erover. En ondertussen neuzen. Waar gaat dat naar toe. Een mens geen privacy meer. Ik kom mijn kat zoeken. Ondertussen ligt je vrouw te zonnen.

·         Gerd Peeters

5 uur geleden

Ieder zijn eigen tuin en uit de onze blijven ze uit, waar zit de overheid met hun verstand, als ze dat tenminste nog hebben, wat ik betwijfel.

·         Ronald Van Ee

5 uur geleden

Vrije toegang voor inbrekers die toevallig hun kat of hond in mijn tuin zagen rondlopen ? Toch niet in mijn tuin!en wat als er iemand gebeten wordt foor mijn hond of wat als deze nu ontsnapt en iemand bijt of ongeluk veroorzaakt ?hoe slim is de uitvinder van dit eigenlijk ?

·         Jacqueline Vink

5 uur geleden

Wat is per ongeluk?? Wat als er een hekwerk om staat en af gesloten is mogen ze er zo maar over kruipen? Ik betaal belastingen voor mijn prive woning, dus daar heeft niemand anders te beslissen wat te dorn op mijn grond!!!! Zet er een hele stroom draad omheen, echt het beloofte land België

·         Hendrik Goris

5 uur geleden

Deze regering heeft al met Covid en de tweede verblijven het eigendomsrecht uitgehold. Zonder het parlement erbij te betrekken, per ministeriëel besluit. Ferme liberalen voor de vrijheid!

·         Carl Parker

5 uur geleden

Met corona moesten ze ook hun gezond verstand gebruiken.

·         Martine Broux

5 uur geleden

Sommige mensen moeten zich toch echt dood vervelen om zóiets belachelijks uit te vinden?! Een regelrechte inbreuk op de privacy! Dus straks komt er een wildvreemd kind ineens de tuin ingelopen waar net de hond des huizes ligt te slapen, hond schrikt zich rot, bijt kind en voilà....dan zal het weer zijn dat een "super aggressieve hond een kind gebeten heeft" en moet het beestje eraan geloven...hoe 'objectief'gaan die rechters weer beoordelen.... in MIJN tuin heeft niemand iets te zoeken!

·         Hendrik Goris

5 uur geleden

Eindelijk een levensbedreigend probleem opgelost. Even nuttig als die vorige paarsgroene regering.

·         luc anthuenis

5 uur geleden

België 🇧🇪 kampioen in belastingen en alsook kampioen in domme wetten opstellen! Te gek voor woorden!

·         Yolande Crapé

5 uur geleden

Napoleon moet slimmer geweest zijn of deze die nu aan zijn nu geen grondbelasting meer

·         Patrick Rasschaert

5 uur geleden

Mijn tuin is privé en blijft privé. De buren blijven daar uit of ze zullen iets meemaken. Met zijn allen naar die professor met een bal en in zijn tuin gooien en dan er om gaan. Eens zien hoe hij zal reageren.

·         Philippe Beyls

5 uur geleden

ze mogen altijd bellen en vragen om de bal terug te geven, doe ik met plezier, maar blijf van mijn ERF !!!!!!

·         Yolande Crapé

5 uur geleden

Als dat van Napoleon geschreven is was hij veel slimmer dan de groene en de rode samen

·         roger boons

5 uur geleden

ja , doe maar als ik niet thuis ben - volledige omheining 2 meter hoog poort idem en 2 rottweilers die vrij rond lopen en dat mag . kom maar af .

·         didier didier

5 uur geleden

Ronduit schandalig! Mijn privé blijft mijn privé. Opnieuw grootste bewijs dat ons land bestuurd wordt door onbekwamen en die nog niet eens verkozen zijn. Eerst de zonnepanelen affaire, nu dit. Waar liggen in godsnaam hun prioriteiten? Bevolking treiteren?

·         Cedric Vandendael

5 uur geleden

Als ik niet thuis ben komt er niemand in mijn tuin! Ik heb geen probleem om ballen terug te gooien of een buur te helpen maar ik beslis hierover! Ik kan echt niet geloven dat een professor of de regering niets anders te doen heeft! We betalen al genoeg belastingen op alles en dan gaan jullie bepalen hoe, wie en wanneer iemand zomaar in mujn tuin kan binnenwandelen!! Vergeet het!

·         Sabine Van de Kerkhove

5 uur geleden

Leopold Vanhoof, 50 j geleden kende men zijn buren en velen waren iets of wat ver familie van elkaar, maar wie is nu uw buur? Wie nu onvewacht via de tuin komt, heeft meestal geen zuivere bedoelingen, wat als er ingebroken is en men ziet de buurman uit uw tuin komen?

·         Patricia SImons

5 uur geleden

Leentje De Brauwer, mijn steun heb je! Zo te lezen zijn er veel buren die impulsief reageren en bijgevolg niet voor rede vatbaar zijn. Goed nabuurschap lost veel op, met of zonder wet.

·         Raoul Hoylaerts

5 uur geleden

voel je het nog niet aankomen?buildings met sociale appartementen hebben geen tuin. die mensen hebben toch ook recht op......

·         Eddy Janssens

5 uur geleden

Waar gaat dat naartoe? Wat is de volgende absurde maatregel?

·         Renzo Beggia

5 uur geleden

Wat een KRAAN in mn tuin ????? dat gaat wat te ver ..!!!!! alle schade nadien wordt door je buur betaald uiteraard..... hoop ik ? vaak komt daar ruzie van

·         hellen pels

5 uur geleden

Moet er niet aan denken en dan laten ze het hek van de tuin openstaan zodat een hond of een klein kind kan ontsnappen en op de weg worden doodgereden. En hoe weet je dat ze niet zomaar eens komen rondneuzen. Hoe weet je dat het onopzettelijk is geweest?

·         Ludovic De Beuckeleer

5 uur geleden

dus de bordjes prive domein tellen niet meer , ik zal dat in gedachte houden als onze politici nog een vergaderen in hertoginnendal of ander plaatsen waar staat prive domein, eens kijken wie er dan aan het langste eind trekt.

·         Leopold Vanhoof

6 uur geleden

Vijftig jaar terug had niemand daar opmerkingen bij gehad. Toen gunden de mensen elkaar nog het licht in de ogen. Helaas is dat nu even anders, maar beter?

·         Dirk Van der Weeën

6 uur geleden

Ik ben baas in eigen tuin basta.

·         Wim Vansprinhel

6 uur geleden

Dit bewijst nog maar eens dat ze in 1804 meer capabel waren om een wet te schrijven dan tegenwoordig ! Weer een nieuwe wet om wat extra werk voor alle vrederechters, wacht maar tot de kinderen van de buur worden gebeten door loslopende honden op je eigen terrein.

·         Marcella Dutrieux

6 uur geleden

Ben daar helemaal niet mee akkoord , tuin blijft prive domein .

·         Kristel Vod

6 uur geleden

Ik geef die bal wel terug, anders doet de hond zijn goesting ermee!!! En dan sta ik niet in voor de gevolgen!!!

·         Hubert Carchon

6 uur geleden

Het zinnetje '­Uiteraard moet je je gezond verstand gebruiken' zal nog veel stof doen opwaaien.

·         Didier Mommaert

6 uur geleden

wet alleen geldiig voor gevaccinneerd of een negatieve pcr test mondmasker nog steeds verplicht lol

·         Rik Cappelle

6 uur geleden

Alé ze gaan een beetje komen wandelen door mijnen hof. Awel dat wil ik nog ne keer meemaken. Ter zal voorzeker veel volk komen kijken.

·         Truus Vliegen

6 uur geleden

Komt er straks een inbreker in je tuin oh ik kom even mijn kat zoeken nu moeten we onze schuur en tuinhuisje maar goed afsluiten

·         Peter Vrolijk

6 uur geleden

Een bal op mijn hof gaat 1x terug, daarna nooit meer, idem voor een hond. Kan die professor zijn tijd niet nuttiger besteden?

·         Patrick Guns

6 uur geleden

straks moeten we onze tuin afsluiten met prikkeldraad.

·         Nicole Jacobs

6 uur geleden

is hij niet thuis mag je het gaan halen ! Denk het niet ! Toch niet bij mij !

·         Diane Vervaeck

6 uur geleden

Ik betaal geen onroerende voorheffing om de kinderen van de buren over mijn nieuw gezette stelling te zien kruipen. K zal liever gaan zonnen bij de buren, hun tuinstel ligt comfortabeler.. wie heeft hier voor gestudeerd voor die wijziging... ?

·         Regina Van Akker

6 uur geleden

Ondenkbaar en onaanvaardbaar (een woord dat ze zelf zo graag gebruiken)!!!

·         Jan Denfietser

6 uur geleden

Wet of geen wet uit mijn tuin blijven ze uit Kom niet zagen als je aangevallen wordt door de hond

·         Marcella Dutrieux

6 uur geleden

Ben daar helemaal niet mee akkoord , tuin blijft prive domein .

·         marie van sijpe

6 uur geleden

mijn tuin blijft mijn tuin daar zal niets aan veranderen. en degene die ongevraagt komt zal het geweten hebben dat kanj u verzekeren

·         Carine Minjauw

6 uur geleden

De wetgeving = stom - stommer - stomst!

·         nicole desseyn

6 uur geleden

Onze tuin is privé en volledig omheind hier heeft niemand iets te zoeken valt er een bal over dan gooien we die wel terug als uw eigendom zomaar mag betreden worden waar gaat dit eindigen? Burenruzies zullen weer in alle hevigheid losbarsten en kranen en stellingen plaatsen zeker niet !

·         dirk goossens

6 uur geleden

burenwet dat kan niet de mensen leren inbreken

·         Gino De Neef

6 uur geleden

De privacy van de eigendom met de voeten getreden

·         Jim Verelst

6 uur geleden

Buren mogen dit van mij doen. Wel rondom 2 meter hoog omheind, automatische poort aan straat en een Duitse herder in de tuin. En rondom camera's. Ik wil het ze eens zien doen 😄

·         Vandekerkhove eddy

6 uur geleden

Mij niet volledig duidelijk: Federale wet of regionale ( enkel vlaanderen)?

·         Nicole Vogelaere

6 uur geleden

het is alsof het nooit anders is geweest... tuin grenst aan gemeentelijk voetbalveld elke week een paar ballen in de tuinen. Ze klimmen hier gewoon over de hekken en over tuinhuizen. Niemand die een briefje achter laat als het dakje ingezakt is of er stenen uit de schutting getrokken worden. Laat staan elke dag dat er over je schutting geloerd word om uit te vinden in welke tuin de bal terecht kwam...

·         Eddy Lefere

6 uur geleden

Deze wet trekt op niets privé is privé.

·         pimpel mësje

6 uur geleden

MONIQUE VAN LAECKEN, ik mag dus in uw tuin komen feesten en alle rotzooi achter laten want zo iets zal gebeuren. Ik heb geen wetten nodig om met mijn buren overeen te komen, maar de sossen en de groenen geven graag weg wat van hen niet is, en waar ze nooit moesten voor werken.

·         andree van hulle

6 uur geleden

Gevaarlijk lijkt me dit. Onze hond is een waakhond die vrij rondloopt in de tuin die afgebakend is.Ik durf er niet aan denken dat iemand een bal probeert terugte halen in onze tuin ....Wat bij bijtincident ik kan toch mijn hond niet vastbinden ,???? Ik denk dat deze wetten eerst eens door normale burgers onder de loepe moeten genomen worden

·         John Ulmer

6 uur geleden

wacht maar tot een kind die een bal gaat terughalen bij buren die niet thuis zijn verdrinkt in het zwembad.....

·         raymond van der craen

6 uur geleden

Wel een beetje opletten met de hond, anderzijds hebben wij een familiale verzekering.

·         Ronny De Meyere

6 uur geleden

En wat als je hond zn teritorium bewaakt ??

·         Jan Desmet

6 uur geleden

Dus men zo goed of overal een verbod bordj hangen of omheining plaatsen. Nog maar eens een slag in het water. Ach

·         thierry michiels

6 uur geleden

Met wat zijn we in godsnaam bezig , je gaat werken en als je terug thuis komt is de buren bezig een kraan te plaatsen voor zijn nieuwe dak te renoveren want bij hem staat zeker is in de weg ? We blijven maar absurd in dit land , en dan nog niet gesproken van dievenben die zullen wel blij zijn met dit lang verwachte wetsvoorstel

·         Marleen Salien

7 uur geleden

Dat is geweldig! Een kraan plaatsen dat beschadiging kan teweeg brengen. En wie gaat die beschadiging betalen?

·         Noella Vancompernolle

7 uur geleden

En of dit geen zaak van levensbelang was!

·         Wouter Van laere

7 uur geleden

Justitie bewijst hier nog maar eens totaal wereldvreemd te zijn en niets van de menselijke aard te snappen. Natuurlijk gaat hier misbruik van gemaakt worden. “Ik zie de bal (of hond, kat, kip, hamster) zo direct niet buurman, ik zal nog een kwartiertje verder moeten zoeken. Toch geen probleem dat ik ondertussen gezellig binnen kijk bij u naar uw vrouw in pyjama en u in onderbroek?” Ieder normaal mens weet toch op voorhand dat hier problemen van gaan komen.

·         Armand Billooye

7 uur geleden

Zijn er echt geen andere wetten voor te bereiden en uit te werken dan eigenaars nog minder eigenaar te maken maar steeds MEER te doen betalen?

·         Put Peter

7 uur geleden

Een nieuwe wet om de mensen nog wat extra te treiteren. De rechbanken zullen werk hebben. Wat als je buurman het nalaat om je perceel te herstellen in oorspronkelijke staat? Mijn mening is als je geen stuk grond hebt dat zich ontleend voor een bepaalde verbouwing dan moet je een ander huis of grond kopen en niet je buurman voor voldongen feiten zetten.

·         Eric Deleu

7 uur geleden

De politie en vrederechters zullen overuren kunnen maken. Hoe wereldvreemd en ver van de gewone man in de straat staan sommige politici ?

·         brian seye

7 uur geleden

1 er is de wet op privacy 2 er is nog altijd een vorm van beleeftijd om te vragen mag ik men bal komen halen 3 niemand komt op men eigendom zonder dat ik het zeg! waar gaan we naar toe alles te grabbel laten gaan? hier ben ik zeker niet mee akkoord

·         Nico van Hoorbeeck

7 uur geleden

Wat tot nu toe altijd gewerkt heeft, moet nu plots op de schop. Een wetswijziging zonder echte noodzaak dus. Ik begrijp de insteek natuurlijk wel maar dit dreigt meer burenruzies te creëren dan er op te lossen.

·         johnny palmaers

7 uur geleden

De door ons gekozen mannen en vrouwen hebben onderling beslist wie mocht regeren en dus de massa haar wil kon opleggen. We krijgen dus wat we verdienen. Het verhaaltje begon met de meer dan 500.000 Vlamingen die men liggen had door de afschaffing van de terugdraaiende meter, ondanks eerdere en andere verklaringen. Dan mochten we heel lang het huis niet meer uit, kwam de wolf onze schapen opeten en nu zijn we blijkbaar zelfs niet meer baas over de eigen tuin. Wat gaan de gekozenen nog uitvinden?

·         anke bosmans

7 uur geleden

Allez als gasten ergens willen inbreken als er iemand niet thuis is, moeten ze dus gewoon een bal over de omheining gooien en die gaan “halen”. Hoe belachelijk is deze regel. Uw persoonlijke gegevens worden beschermd door de GDPR wetgeving maar ons eigendom is opeens publiek domein. Waar zijn ze mee bezig !

·         Ami Bolès

7 uur geleden

Wat zijn buren in de wetgeving? Zijn dat de mensen die vlak naast je wonen en achter en voor je huis of zijn dat ook alle mensen die in dezelfde straat wonen?

·         francis degroef

7 uur geleden

Wie is aansprakelijk als de persoon die ongevraagd in uw omheinde tuin komt zich daar verwond of erger, valt in vijver en verdrinkt..

·         Hilde Eykens

7 uur geleden

Peter Convens, het is jaren geleden dat ik nog zo gelachen heb, bedankt.

·         Filip De Saeger

7 uur geleden

ik betreur dat de media dit op vrij spectaculaire wijze berichten, deels foutief, want er verandert weinig en de tuin van uw buren wordt allerminst uw tuin, zeker en vast niet. Bezint eer ge begint en vraag voor alles eerst toestemming aan uw buren, terwijl je steeds hun eigendom volledig dient te respecteren, net zoals hun wensen. Dan komt het goed.

·         Wesley Christiaens

7 uur geleden

Als je met u buren een goede verstandhouding hebt, heb je zo geen wet nodig.

·         Benny Van den broeck

7 uur geleden

Niet akkoord!

·         peter van den bosch

7 uur geleden

zoveelste domme beslissing van al de slimmen met hun hoog loontje die lachen met het gepeupel en die zich uiteraard geen zorgen moeten maken om hun wedde en pensioentje die betaald wordt met het geld van die ocharme dwazen die meer dan 40j gewerkt hebben en dan mss alle bruto 1500eu gaan krijgen

·         Yvette Dekleermaeker

7 uur geleden

Mijn hond zal tevreden zijn met hapklare brokken.

·         Bart Dierick

7 uur geleden

Ieder optzijne. Op mijn privé komt niemand op als ik dat niet wil. . Daarvoor heb ik geen wet nodig..

·         Carl Symons

7 uur geleden

# poorten en afsluiting, sorry buren, uwe bal blijft liggen 🤷🏻‍♂️

·         Noël Abbeel

7 uur geleden

Zitten er veel advocaten zonder werk mischien ? Eens bij die wetmakers zelf in de tuin gaan wroeten......

·         Nancy Postiaux

7 uur geleden

Ze mogen altijd is proberen, zullen rap terug zijn,heb plaatje hangen,, waakhond,, niet voor niets heb ik een waakhond.

·         Hilde Eykens

7 uur geleden

Nu hebben ze de doos van pandora geopend , ocharme de politie inspecteurs

·         Pierre Jansen

7 uur geleden

'Het is evenwel een tijdelijk recht en de buur kan weigeren, bijvoorbeeld omdat de werken ook vanop uw eigen perceel kunnen gebeuren of omdat hij zelf zijn tuin nodig heeft om werken uit te voeren. Bovendien moet alles op de minst hinderlijke manier gebeuren. Als er schade is, zult u die moeten vergoeden', zegt Sagaert. Bij discussies zal de vrederechter oordelen.

·         leo Mariën

7 uur geleden

Waar is het beetje respect voor iemand zijn eigendom naartoe of is dit het begin van een communistisch regime. Deelfietsen, deelauto's, deel zonnepanelen, deelhuizen (de tuin wordt toch al gedeeld). Wat gaat er nog volgen, enkel en alleen nog Vivaldi muziek laten weerklinken?

·         Willy Van Craen

7 uur geleden

Met deze nieuwe regel kun je uzelf inbeelden over welke kwaliteit deze "wetgevers " beschikken.Denk dat ze daar jaren mee bezig geweest zijn bij gebrek aan andere belangrijke zaken zoal bv afschaffen tweede nationaliteit. Echt armzalig !

enzovoort... enzovoort de rest op HLN.be

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...