zaterdag 19 februari 2022

Grootste Oostenrijkse krant: vaccinatieplicht heeft geen effect


                                                                 Foto: Ivan Radic CC BY 2.0

Grootste Oostenrijkse krant: vaccinatieplicht heeft geen effect

Sinds 5 februari moeten Oostenrijkers zich verplicht laten vaccineren tegen corona. De wet lijkt juist een averechts effect te hebben, aangezien het aantal mensen dat zich laat inenten, terugloopt.

De vaccinatieplicht heeft geen effect en als er al sprake zou zijn van een effect is het eerder tegenovergesteld, schrijft de krant Kronen Zeitung.

Stuk lager

Het aantal mensen dat zich liet vaccineren, lag op 6 februari, een dag nadat de plicht inging, een stuk lager dan gebruikelijk. Het aantal prikafspraken neemt steeds verder af.

“Al met al resulteren de Oostenrijkse instrumenten met betrekking tot maatregelen en vaccinatie niet in een veelzijdige strategie,” zei wethouder Volksgezondheid Peter Hacker, toevoegende dat ze ook geen duidelijk doel dienen. “Dat is waarom er de komende dagen en weken geen run op vaccinaties wordt verwacht.”

De vaccinatieplicht heeft wel een ander effect: demonstraties die doen denken aan de Canadese truckerprotesten.


[Summit News]

Felle kritiek op rapport World Economic Forum over digitale identiteit: ‘Aan deze waanzin moet een einde komen’


                                   Foto: Klaus Schwab (World Economic Forum CC BY 3.0)

Felle kritiek op rapport World Economic Forum over digitale identiteit: ‘Aan deze waanzin moet een einde komen’

In het rapport pleit de organisatie voor een digitaal agentschap voor een ‘veiligere en meer inclusieve online wereld’.

Bankrekening, reizen, stemmen

Zo’n digitale identiteit kan onder meer gebruikt worden om toegang te krijgen tot je zorgverzekering, behandelingen, maar ook om een bankrekening te openen en financiële transacties uit te voeren.

Daarnaast is het de bedoeling dat je er reizen mee kunt boeken en ermee langs de douane kunt gaan. Je moet zo’n digital ID ook kunnen gebruiken om te shoppen, voor social media, om te stemmen, belastingaangifte te doen en toeslagen aan te vragen.

Dit heeft niets te maken met gezondheid

Het World Economic Forum ziet verder een belangrijke rol weggelegd voor telecommunicatie. Met een digitale identiteit kunnen apparaten en data op het netwerk worden gemonitord.

Er wordt kritisch gereageerd op het rapport. Zo zegt redacteur en columnist Michael Ziesmann dat er een einde moet komen aan deze waanzin. Voormalig Fox News-producent Kyle Becker voegt toe: “Dit heeft niets te maken met gezondheid.”

Video: Premier van Ontario laat kaartenhuis van ‘wrede heerser’ Trudeau ineens instorten

Foto: Mark Rutte en Justin Trudeau (Justin Trudeau – Prime Minister of Canada CC BY 3.0)
Video: Premier van Ontario laat kaartenhuis van ‘wrede heerser’ Trudeau ineens instorten

We moeten hiermee leren leven en verdergaan met ons leven, benadrukte Ford. Ik durf te wedden dat alle aanwezigen hier die verdomde mondkapjes niet meer willen dragen, zei hij. “Iedereen wil terug naar normaal.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

De wereld is er klaar mee

En iedereen – ook ik – kent mensen die niet gevaccineerd zijn, sprak de premier. “Er zijn hardwerkende mensen die er niet in geloven en dat is hun keuze. Het gaat hier om de democratie en vrijheden. Als overheid haat ik het om mensen te vertellen wat ze moeten doen. We moeten de banen beschermen.”

“Iedereen is er klaar mee,” zei Ford. “Wij zijn er klaar mee. Laten we verdergaan. Meer dan twee jaar hebben we ons aan de regels gehouden. De wereld is er klaar mee.”

Overwinning

FVD-leider Thierry Baudet reageert: “In Canada laat de premier van de provincie Ontario Trudeau’s kaartenhuis ineens instorten. Zou het kunnen dat de wrede heerser Trudeau zijn hand nu definitief heeft overspeeld en eindelijk moet aftreden? Wat een overwinning zou dat zijn!”

WEF Cyberattack Simulatie: fictie of mogelijke realiteit?


in Internet 15 februari 2022 18:30 38 Reacties

Een cybercrisis waarbij zo’n beetje elk onderdeel van de maatschappij stil komt te liggen. Is dit het speelboek van een horror-achtige science-fiction film, of zou dit wellicht zomaar eens werkelijkheid kunnen worden? Als het aan Klaus Schwab en zijn World Economic Forum ligt kan dit zeker.

Met zijn cyber polygon simulatie heeft Schwab over de hele wereld de aandacht op zich gevestigd. Het nabije verleden heeft namelijk laten zien dat simulaties van machthebbers met regelmaat gevolgd worden door een daadwerkelijk soortgelijke gebeurtenis.

Simulaties, een voorbode voor de toekomst?

Op deze website heb je waarschijnlijk al gelezen over event ‘201’, een simulatie van een coronavirus-pandemie die een paar maanden voor de door-de-massa-media-gecreëerde perceptie van een werkelijke pandemie plaatsvond.

Bij deze simulatie waren grote spelers betrokken zoals het World Economic Forum, de John Hopkins University en de Bill en Melinda Gates foundation. Het virus zou voor miljoenen doden zorgen, landen doen dwingen tot lockdowns en mensen doen dwingen tot quarantaine.

Wereldwijd zouden er opstanden uitbreken en tegelijkertijd moest er alles aan gedaan worden om “misinformatie” te bestrijden, zodat volkeren wereldwijd zich zouden gedragen als gewenst. Het duurde niet veel langer dan 6 maanden, voordat zich dit scenario zich bijna exact in de realiteit ontvouwde.

Het is niet de eerste keer dat een simulatie een bizarre overeenkomstigheid met de toekomstige werkelijkheid vertoont. Een week voor de Twin Tower aanslagen op 9/11 vond simulatie ‘Vigilant Guardian 01’ plaats. Dit was de simulatie van een weeklang durend oorlogsspel in de lucht, waarbij een terrorist een passagiersvliegtuig kaapt, om vervolgens het vliegtuig met explosieven te laten exploderen boven New York.

Ook vlak voor de metrobombardementen in Londen (7 juli 2015) vond er een simulatie/oefening plaats. Een van de hoofdrolspelers was het bedrijf ‘Visor Consultants’, een bedrijf dat zich specialiseert in crisissituaties en hoe je daar het beste op kunt reageren.

Peter Power van Visor Consultants gaf op BBC Live aan op 7 juli bezig te zijn met een “crisis management simulation drill”. Deze simulatie van een terroristische bomaanslag op een Londense metro vond later op exact dezelfde dag, op exact dezelfde locatie plaats.

De WEF Cyber Polygon Simulatie

Het is duidelijk dat niet elke simulatie in de geschiedenis werkelijkheid is geworden. Echter, bij degenen waar dit wel het geval is, heeft dit met een bizarre precisie plaatsgevonden.

Geen wonder dus dat steeds meer mensen aandachtig simulaties volgen die vandaag de dag worden gehouden. Eén van de grootste en meest opvallende is de Cyber polygon simulatie van het World Economic Forum. Deze vond op 9 juli 2021 plaats.

Een van de video’s van het event, genaamd ‘A cyberattack with COVID-like characteristics?’, omschrijft hoe een cyberattack tien keer zoveel impact kan hebben ten opzichte van wat de mensheid ervaart als gevolg van de COVID19 “pandemie”.

Zo wordt er gezinspeeld op alle doemscenario’s die ons mogelijkerwijs te wachten staan. “Fortunately, at least until now, cyberattacks have not impacted our health the way pandemics have. At least until now.” De video gaat verder: “The only way to stop the exponential propagation of a COVID-like cyber threat is to fully disconnect the millions of vulnerable devices from one another and from the internet.”

“Het internet heeft een digitaal immuunsysteem nodig” – Klaus Schwab

Tijdens zijn presentatie lijkt Klaus Schwab vaak te zinspelen op ‘digitale immuniteit’. Echter, is dit niet de eerste keer dat Klaus Schwab zinspeelt op het verder kunnen controleren van het internet.

Volgens een WEF rapport van 2012 kan “een oorlogsverklaring aan cybercriminaliteit gemakkelijk uitmonden in een oorlogsverklaring op het vrije internet” en ligt de oplossing in de “ontwikkeling van een tegenbeweging zodra de dreiging toeneemt”. Met andere woorden: het bouwen van een digitaal immuunsysteem voor het internet.

Het immuniseren van het internet, aldus Schwab, kan alleen door publiek-private samenwerkingen te starten. Waar overheden beperkt zijn in hun kennis en macht, kunnen grote corporaties deze gaten van kennis en macht opvullen.

Ook hier maakt Klaus Schwab weer een vergelijking met de corona “pandemie”: “We need vaccines to immunize ourselves. The same is true for cyberattacks. Here, too, we have to move from simple protection to immunization. We need to build IT infrastructures that have digital antibodies built-in inherently to protect themselves”.

Verder blijft hij zinspelen op een machtsverschuiving naar de private sector: “Governments are in charge of guaranteeing security, but the deep expertise that is needed to develop a secure cyber ecosystem often lies with the private sector.”

Wat zijn de scenario’s waar het WEF voor waarschuwt?

We zijn in het Westen enorm gewend geraakt aan onze vrijheden, met name op het internet. Er moet dus wel echt iets rampzaligs gebeuren, willen we die vrijheden zomaar opgeven (zie de “pandemie”). Vanuit dat perspectief is het interessant om eens te kijken naar de mogelijke scenario’s waar het WEF voor waarschuwt.

Schwab wijst op ransomeware aanvallen die gericht zijn op ziekenhuizen, belangrijke infrastructuur, schoolsystemen, het energiegrid, supply-chains en vele andere essentiële diensten. Volgens Schwab worden burgers in zo’n scenario beïnvloed door energietekorten, uitgestelde medische behandelingen en vele andere effecten door deze nieuwe soort cyberaanvallen.

Het WEF heeft alle baat bij een mogelijke cyberaanval. In zo’n crisissituatie kunnen ze zich als helden opwerpen en het altijd-al-gewenste verder gecontroleerde internet introduceren. Het WEF komt ons redden!

We hoeven enkel onze digitale vrijheid aan banden te leggen door de uitrol van het digitale immuunsysteem van het WEF te accepteren. Via dit nieuwe digitale immuunsysteem kunnen grote corporaties bepalen wat wel en niet waar is, wie toegang heeft tot het internet en onder welke voorwaarden.

Wil je op dit nieuwe internet toegang krijgen? Dan moet je inloggen met je ‘Europese Digitale Identiteit’. Als jouw digitale identiteit aan alle voorwaarden voldoet kan je door het ‘digitale immuunsysteem’ van Schwab breken.

Zijn deze scenario’s überhaupt mogelijk?

De grote vraag is natuurlijk hoeveel macht het WEF heeft om zo’n simulatie werkelijkheid te laten worden. Iets wat we in ieder geval zeker weten, is dat er een verwevenheid is met het WEF en de Silicon Valley giganten als Google, Microsoft en Facebook.

Wanneer we zien met wat voor coördinatie de coronacensuur en -propaganda heeft plaatsgevonden op deze platformen, lijkt het dus zeker niet onmogelijk dat deze diensten gecoördineerd (gedeeltelijk) uit de lucht gehaald worden.

Het gelijktijdig neerhalen gaan van al deze diensten zou een enorme impact hebben op de samenleving. Bedenk eens hoeveel mensen en bedrijven afhankelijk zijn geworden van de diensten die deze bedrijven aanbieden.

Benzinestations, banken, energie-stations, watersystemen, transport, verkeersbegeleiding als stoplichten en luchtverkeersleiding. Bijna alles wordt tegenwoordig (gedeeltelijk) geautomatiseerd door computers.

Wanneer je bedenkt wat de impact van zo’n cyberaanval op alle verschillende onderdelen van de maatschappij kan zijn, kan je je ook bedenken wat er nodig is om je hierop voor te bereiden. Los van de mogelijke impact op de maatschappij, is er natuurlijk ook nog de directe impact op jouw eigen digitale leven.

Hoe afhankelijk ben jij van de grote techbedrijven? Gebruik je nog gecentraliseerde en privacy-schendende diensten als Google, Facebook en Microsoft? Verstuur je je berichtjes nog via Whatsapp?

De Snowden Smartphone

Bij Android-Privacy.com helpen we mensen om zich los te weken van de macht van Big Tech-bedrijven. Historisch gezien zijn de mensen die zich het beste aanpassen aan een veranderende omgeving vaak ook degenen die weten te overleven.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen een nieuwe relatie met technologie op moeten gaan bouwen. Een relatie waarbij kernwaardes als privacy, veiligheid, decentralisatie van macht, open-source en vrijheid van meningsuiting de boventoon voeren.

Vanuit dit perspectief hebben we de Snowden Smartphone in het leven geroepen. Deze telefoon is volgens Snowden de meest veilige en privacy-vriendelijke telefoon ter wereld (zie bovenstaande tweet). Op het gebied van gebruikersgemak is deze telefoon volledig te vergelijken met Android.

Dit is een enorme plus ten opzichte van andere privacytelefoons, die een afwijkend operating system gebruiken.

Deze privacyvriendelijke telefoon is volledig ‘de-googled’ en uitgerust met het meest privacyvriendelijke operating system ter wereld: GrapheneOS. Daardoor ben je ook gelijk van Google’s ‘Corona proximity tracking’ verlost. Jouw informatie is van jou en blijft alleen van jou!

De mate van privacy is daarnaast mede-afhankelijk van het gedrag van de gebruiker. Om die reden krijg je ook toegang tot ons Privacy Platform. Hier vind je onder andere onze applicatielijst met geweldige vervangers voor Big Tech applicaties.

Ook vind je hier begeleidende video’s waarin we uitleggen hoe je deze applicaties het beste kunt gebruiken. Jezelf ontdoen van Big Tech wordt hierdoor een eitje!

Naar de Snowden Smartphone pagina

 https://android-privacy.com/nl/snowden-smartphone/?mtm_campaign=snowden-smartphone-nfn-adv-0222 

Reiner Füllmich: ‘Onze overheden zijn overgenomen door het World Economic Forum’










Foto: Reiner Füllmich (Videostill Odysee/Grand Jury)

Reiner Füllmich: ‘Onze overheden zijn overgenomen door het World Economic Forum’

Dezelfde mensen die er 12 jaar geleden voor hebben gezorgd dat de Mexicaanse griep, die een milde griep bleek te zijn, werd uitgeroepen tot een pandemie door de definitie van het woord pandemie te veranderen, hebben deze coronapandemie gecreëerd, zei Füllmich.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Plunderen

Eén van de doelen van de pandemie was het afleiden van de aandacht van de frauduleuze activiteiten van hun financiële industrie, oftewel de financiële maffia, die zichtbaar waren geworden door de Lehman-crisis. De ‘coronaplandemie’ dient hetzelfde doel, lichtte de advocaat toe.

Als we hun activiteiten destijds onder de loep hadden genomen, dan zouden we tot de ontdekking zijn gekomen dat ze onze staatskas al decennialang plunderen, voegde hij toe.

Bill Gates

We zouden ook tot de ontdekking zijn gekomen dat onze overheden niet langer onze overheden zijn, maar zijn overgenomen door het World Economic Forum, dat al sinds 1992 Young Global Leaders voortbrengt, benadrukte Füllmich. Twee van de eerste Young Global Leaders waren overigens Angela Merkel en Bill Gates.

De financiële maffia kon haar gang gaan omdat politici medeplichtig zijn en van de misdaden profiteren, aldus de advocaat.

‘Door de krankzinnige maatregelen van premier Draghi zitten een miljoen mensen zonder inkomen’


                                               Foto: Mario Draghi (Governo.it CC BY 3.0)

‘Door de krankzinnige maatregelen van premier Draghi zitten een miljoen mensen zonder inkomen’

Hij wees erop dat de Europese gezondheidsorganisatie coronavaccins heeft goedgekeurd terwijl er geen enkel wetenschappelijk bewijs is dat ze effectief zijn. “Ze hebben een effectiviteit van nul procent,” zei Kolakusic.

Waanzin

In landen waar het grootste deel van de bevolking volledig gevaccineerd is, stijgt het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen, zei hij. “In Engeland zijn er 10 keer zoveel coronapatiënten onder gevaccineerden en vier keer zoveel sterfgevallen.”

“Het is tijd om een einde te maken aan deze waanzin en te stoppen met de vaccins, die eigenlijk geen vaccins zijn,” benadrukte Kolakusic.

“Als gevolg van de krankzinnige maatregelen van de Italiaanse premier Draghi zitten een miljoen mensen zonder inkomen,” schrijft hij op Twitter. “Ze zijn niet geïnteresseerd in de feiten en zijn dat ook nooit geweest.”

‘Dictator Trudeau gijzelt land en noemt vrijheid een bedreiging voor democratie’


          Foto: Mark Rutte en Justin Trudeau (Justin Trudeau – Prime Minister of Canada CC BY 3.0)

‘Dictator Trudeau gijzelt land en noemt vrijheid een bedreiging voor democratie’

Musk plaatste een plaatje van Hitler met daarop de tekst ‘Vergelijk me niet met Justin Trudeau. Ik had een begroting’. In 2019 en 2020 diende de regering van premier Trudeau geen begroting in.

Ook anderen volgen de strapatsen van Trudeau met argusogen. “Als je in Canada tegen vrijheidsbeperkende maatregelen protesteert, worden je bankrekeningen bevroren. Heeft onze regering zich hier al over uitgesproken? De vraag stellen is hem beantwoorden,” schrijft jurist en filosoof Raisa Blommestijn.

Wat een schande

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland TV Peter Vlemmix zegt: “In Canada werken de overheid en grootbanken nu actief samen om geld van ‘dissidenten’ te confisqueren. Is de ambassadeur al ontboden? Heeft Rutte dit al streng veroordeeld? Waar zijn al die ‘democratie’ roepers nou? Wat een schande.”

“Als Trump het zou flikken om bankrekeningen te bevriezen zouden de MSM vlammenwerpers inzetten om ze te ontdooien. En nu? Krekels,” aldus Vlemmix.

“Het gaat helemaal mis in Ottawa, Canada. Alle signalen duiden daarop,” reageert journalist Lucas Hartong.

Omgekeerde wereld

De media schreven dat premier Trudeau heeft teruggegrepen op een nog nooit eerder gebruikte noodwet om zijn regering en de politie meer bevoegdheden te geven. Door deze noodwet is het verboden om naar Ottawa te reizen en mee te protesteren. Trudeau noemt de betogingen ‘een bedreiging voor onze democratie’.

Mediaondernemer Michael Pilarczyk reageert: “Omgekeerde wereld. Dictator gijzelt land en noemt vrijheid een bedreiging voor democratie. Deze man kwam laatst nog lachend op de koffie bij onze eigen dictator.”

Affaire des SMS entre Van der Leyen et le PDG de Pfizer / EXIGEONS LA TRANSPARENCE AUTOUR DES VACCINS !

131.736 weergaven

16 feb. 2022


             LINK: https://youtu.be/PskJFeoNaZM 

 

762 reacties

 

iratay Martine

3 dagen geleden

Ce Covid nous a fait découvrir des personnes intègres, honnêtes et courageuses. Merci Madame JORON pour votre ténacité et simplicité. Beaucoup de fierté de vous entendre . Grand respect

Sunset Motion

3 dagen geleden

Il y a aussi un conflit d'intérêts flagrant en ce qui concerne Ursula von der Leyen dont le mari travaille dans une société qui fait de la recherche dans le domaine des thérapies géniques avec le financement partiel de Pfizer. Rien que pour ça elle devrait démissionner.

liliane Fernandez

3 dagen geleden

Bravo Mme Joron,je suis de tout coeur avec vous.Il ne faut pas hésiter à dénoncer tous ces malfaisants qui nous pourrisent la vie.Courage

GIUSEPPE PASQUALINO

3 dagen geleden

Tout mon respect pour votre courage afin de dénoncer un des plus grand crime de l'humanité

YANNICK GUILLOUX

3 dagen geleden

Bravo Madame la Députée. Soyez fière de vous ! Avec tout mon soutien et celui de mes proches.

CAHE CAHE

3 dagen geleden

Bravo Mme Virginie JORON votre intervention et nous donner l'espoir que tous les politiques ne sont pas sourds ni aveugles et que certains comme vous ont de l'honneur. Encore merci

AUGUSTINE DEBOSSON

3 dagen geleden

Je serais d'avis que Van der Leyen a touché un paquet de fric pour envoyer tout le monde à l'abattoir ! Il serait peut-être temps que l'on se demande comment est ce possible que les dirigeants de l'Europe soient nommés et non élus comme c'était aussi le cas à la City, tout en ayant un tel pouvoir sur nos démocratie?? Il y a là un sacré tour de passe- passe je trouve!...


         LINK : https://youtu.be/hhJ8llQUfu0


EXIGEONS LA TRANSPARENCE AUTOUR DES VACCINS !

52.345 weergaven

18 feb. 2022

448 reacties

joel Chamizo

1 dag geleden

Bravo

et respect Madame Joron, vous êtes une femme de caractère, courageuse avec beaucoup d'humanité !...La vérité finit toujours par arriver ! Vous avez tout notre soutien.

AWA KENING

1 dag geleden

Vous n'êtes pas une politicienne comme tous les autres , vous , vous avez du cœur et vous êtes humaine encore une fois bravo madame je sais maintenant je peux compter sur vous.

Laurent

1 dag geleden

Quelle personnalité ! Merci à vous pour votre courage.

SOMMACAL Nathalie

1 dag geleden

Merci pour votre courage et votre détermination . Vous ne lâchez rien pour nos enfants .

Je vous admire . Bravo ainsi qu’à vos collaborateurs .

Nadine Bignon

1 dag geleden

Merci à tous ceux qui défendent nos droits et nos libertés !! Nous vous devrons tellement !!!

Frederique Lethuillier

1 dag geleden

Merci, votre pugnacité et intégrité honorent votre fonction. Leur cupidité sera leur chute.

Sylvine Geoffroy

1 dag geleden

Bravo pour toutes les vérités que justice soit faites vive la liberte

Son VU

1 dag geleden

Que c'est réconfortant de vous entendre défendre le droit, le juste! ette lumière est si belle dans l'obscurité... Votre âme reste intègre et digne malgré la pression accablante de toute part ! Tenez bon, beaucoup d'honnêtes gens sont avec vous. Merci, un grand merci à vous !

JEan-Pierre Ollemann

1 dag geleden

Cette Europe je n'en peux plus. Elle prends de plus en plus le chemin du totalitarisme.

Continuez comme ça et l'Europe explosera.

Michael Carrel

1 dag geleden

Bravo madame de dire la vérité,pa comme les autres qui font les choses en cachette pour leur propre intérêt, et qui se moquent des malades de leur inje ction expérimentale.

Victoria Chaffanel

1 dag geleden (bewerkt)

Merci à vous qui informez ouvertement, c’est hallucinant , qu’elle honte ,quel manque d’humanité, main mise sur nos vies à vouloir nous obliger d’être des cobayes sans en avoir l’air. PAUVRE France, tellement respectée : mais ça c’était avant. BRAVO et merci de vous battre et de défendre nos vies, notre avenir, et que chacun y réfléchisse bien.

Etc …


 



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...