zondag 3 september 2023

WEF wil het menselijk ras lobotomiseren tot 6G-antennes

 maart 1, 2023  6057  35 

 

Niet tevreden met het euthanaseren van grootouders, het pompen van mRNA in de voedselvoorziening om uw hart te vergiftigen, het normaliseren van pedofilie en u met kanker doordrenken via Bill Gates’ uiterst kankerverwekkende nepvlees, willen de globalistische elites van het WEF u nu een volledige frontale lobotomie geven via gevaarlijke nieuwe technologie die mensen zal veranderen in zenders voor 6G-antennes – met of zonder uw toestemming, schrijft Baxter Dmitry.

Mensen kunnen worden gebruikt als onderdeel van een antennesysteem voor elektromagnetische straling (EMR) door een speciale koperen armband te dragen, volgens een team van onderzoekers van het World Economic Forum, verbonden aan de Universiteit van Massachusetts Amherst en de Technische Universiteit Delft in Nederland.

De onderzoekers zeiden dat zij een goedkope manier hadden ontwikkeld om de radiofrequente (RF) straling te “oogsten” die “weglekt” tijdens communicatie met zichtbaar licht (VLC) – een technologie die volgens hen waarschijnlijk zal worden gebruikt in de “komende 6G-netwerken”.

Maar sommige critici beweren dat het gebruik van mensen als antennes voor 6G respectloos is voor het menselijk lichaam en onbekende gevolgen kan hebben voor de gezondheid.

“Ik sta lijnrecht tegenover dit soort werk, vooral gezien de schaarste aan medisch onderzoek naar het gebruik van het menselijk lichaam als RF-antenne,” zei Dr. Brian Hooker, Children’s Health Defense chief scientific officer en professor in de biologie aan de Simpson University.

“Dit soort technologie maakt van het menselijk lichaam een RF-verzamelaar en negeert de gezondheidsimplicaties van EMR volledig,” vertelde Hooker aan The Defender.

Bill Bathgate, een elektrotechnisch ingenieur en gecertificeerd bouwbiologisch milieuadviseur, zei dat het niet aannemelijk was om te denken dat het dragen van de armbanden de blootstelling van mensen aan RF niet zou verhogen. “Dat is niet mogelijk,” zei hij.

Over de plannen van het WEF zei Bathgate: “Dit is een van de slechtste ideeën ooit.” Het gebruikt het menselijk lichaam als een “telecommunicatiepunt in een soort netwerk-grid” en kan leiden tot “gezondheidseffecten die we niet kunnen voorspellen,” zei hij.

Gezien de staat van dienst van het WEF denk ik dat we kunnen voorspellen dat de gevolgen voor de gezondheid rampzalig zullen zijn voor de gemiddelde mens. Denk aan de uitrol van het covid-19 vaccin en de recente onthulling dat de nepvleesproducten van Bill Gates zeer kankerverwekkend zijn. Bekijk onze recente video’s over 5G en de nepvleeszwendel voor meer informatie.

Wat u ook doet, onderschat deze mensen niet. Ze zijn gek, dronken van macht en hebben niet het beste met ons voor. En hun plannen zijn al jaren in de maak.

Daarom moeten we stappen ondernemen om onszelf te beschermen tegen hun kwade agenda:

Zij willen dat u niets bezit en gelukkig bent. Ze willen u tot slaaf maken. Hun plannen zijn zo vergevorderd dat ze hun bedoelingen niet eens meer proberen te verbergen. Terwijl de “woke” schapen blindelings volgen en hun lot aanvaarden, hoeven wij voor onszelf niet hetzelfde lot te aanvaarden.

Bescherm alles waarvoor u hard hebt gewerkt om het te verdienen en nog harder hebt gewerkt om het te redden.

Bezoek www.TPVlikesGold.com voor meer informatie en bescherm uzelf tegen de globalistische elite.

De elites zijn erop gebrand ons tot slaaf te maken in hun technocommunistische utopie.

Een aan Bill Gates verleend patent verleent de zelfbenoemde wereldgezondheidstsaar het “exclusieve recht” om menselijke lichamen te automatiseren en te gebruiken als lokale draadloze netwerken.

Het menselijk lichaam is een trillende, kloppende, pulserende poort van buizen en tunnels, gevuld met elektrolyten en allemaal in staat om informatie te verzenden, het levensbloed van het internet en de 21e eeuw. Nu is gebleken dat Gates’ Microsoft “exclusieve rechten” heeft gekregen op dit vermogen van het lichaam om als

Als dit te veel klinkt als science fiction, dan kunt u dit gerust zelf nagaan. Microsoft kreeg het Amerikaanse octrooi 6.754.472, getiteld: Methode en apparaat voor het verzenden van stroom en gegevens met behulp van het menselijk lichaam.

Het zou eigenlijk sciencefiction moeten zijn, als u er even bij stilstaat. Heeft iemand met u overlegd of u bereid bent de exclusieve rechten op uw lichaam aan Bill Gates af te staan?

Natuurlijk is het antwoord nee. Maar dat kan Gates niet schelen. Volgens Robert F. Kennedy Jr. heeft Gates een “God-achtige bereidheid om te experimenteren met de levens van mindere mensen.”

Kennedy Jr. waarschuwt verder dat Bill Gates zijn geld heeft gebruikt om systematisch “bevoegdheden te kopen die in sommige opzichten die van presidenten overtreffen” en dat hij deze bevoegdheden gebruikt om op mensen te experimenteren als “proefkonijnen”.

Als u geen proefkonijn wilt zijn, moet u zich informeren over de plannen van de elite en plannen maken om uit hun controlematrix te stappen. Dat is waar het bij The People’s Voice allemaal om draait. Sluit u aan bij onze lokale gemeenschap om u bij onze missie aan te sluiten.

Burgerrechtenorganisaties hebben ook hun verontwaardiging uitgesproken over Gates’ poging om het menselijk lichaam te patenteren. “Lichaamsdelen, in dit geval huid, zouden op geen enkele manier patenteerbaar mogen zijn,” zei Jim Thomas van de ETC-groep, die de ontwikkelingen in de technologie volgt. “Er zijn hier grote vragen over of individuen deze technologie zullen kunnen weigeren als deze wordt gebruikt in bijvoorbeeld volgapparatuur.”

Maar er is steun voor Gates vanuit de globalistische elite met wie Gates hand in hand samenwerkt. De rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, zegt dat er geen sprake van is dat individuen geen enkele inspraak zullen hebben over de vraag of hun lichaam in deze technologie zal worden gebruikt. Volgens Harari: “De ontwerper van het leven zal niet langer god zijn, het WEF wordt de ontwerper van de toekomst van het leven.”

Harari legt ook uit waarom Gates’ patent op het menselijk lichaam zo belangrijk is. Gates stond volgens Harari in de voorhoede van de revolutie in de computerwetenschap, en hij staat ook in de voorhoede van “de revolutie in de biologische wetenschappen.” En raad eens? Volgens Harari staan de twee revoluties van Bill Gates op het punt samen te smelten in één groot wetenschappelijk experiment.

Helaas worden u en ik opgevoerd als de proefpersonen van dit experiment.

De tijd is allang voorbij om alles wat uit de mond van de globalistische elite komt, volledig af te wijzen. We moeten de controlerende invloed van de mainstream mediapropaganda en de gedachtecontrole van de sociale media afwijzen.

Het is tijd om ons te bevrijden van de ketenen die de mondiale elite ons oplegt en hun plannen voor technocommunistisch transhumanisme te verslaan voordat het te laat is. Hoe kunt u dit doen? De propaganda van de mainstream media verwerpen en uw financiële toekomst veilig stellen is een begin.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v2b9nxg-wef-want-to-lobotomize-the-human-race-to-become-6g-antennas.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wef-wil-het-menselijk-ras-lobotomiseren-tot-6g-antennes/

 

 

Doe de test voor uzelf – zij hebben u gemerkt als beesten

La Quinta Columna (De Vijfde Colonne) is een groep die uitvoerig onderzoek heeft gedaan naar en gepubliceerd heeft over nanotechnologie in de gedwongen injecties en 5G. Hier is een twee minuten durende video waarin zij een eenvoudig experiment presenteren, met gebruikmaking van een smartphone, om te testen op radiosignalen van nanotech-apparaten in ieder van ons … Meer lezen overDoe de test voor uzelf – zij hebben u gemerkt als beesten

https://www.frontnieuws.com/doe-de-test-voor-uzelf-zij-hebben-u-gemerkt-als-beesten/   

 

Bill Gates financiert een wel heel bizar project om ‘klimaatverandering’ te bestrijden


Miljardair Bill Gates financiert een project om bomen te kappen en begraven. Het doel: klimaatverandering tegengaan. Ja, echt.

Kodama Systems krijgt 6,6 miljoen dollar van Breakthrough Energy van Gates om het komende decennium in het Westen 28 miljoen hectare bos te kappen, berichten de media. Van de bomen wordt meer dan een miljard ton biomassa gemaakt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Waar halen ze deze ‘wetenschappers’ vandaan?

Nadat de bomen gekapt zijn, wil Kodama ze begraven om te voorkomen dat ze koolstof in de lucht ‘spuwen’.

‘Wetenschappers’ beweren dat het begraven van bomen global warming kan tegengaan. Onderzoeksjournalist Joshua Philipp vraagt zich af waar ze deze ‘wetenschappers’ toch vandaan halen.

Big business

Normaal gesproken wordt hout verkocht om er bijvoorbeeld huizen van te maken. Nu willen ze al dat hout gaan begraven omdat dat beter zou zijn voor het klimaat.

“Dit is big business omdat ze geld krijgen voor CO2-compensatie,” benadrukt Philipp. “En dit is wat Bill Gates financiert.”

Er wordt haast gemaakt met de 15-minutensteden: ‘Je kunt geen kant op’


Duizenden steden worden omgevormd tot zogeheten 15-minutensteden. Ze worden aangestuurd door kunstmatige intelligentie. Volgens het World Economic Forum zijn dergelijke steden cruciaal in de strijd tegen de opwarming van de aarde.

Critici stellen juist dat 15-minutensteden een dekmantel vormen voor totale controle. Ze spreken liever van openluchtgevangenissen.

Influencer Krissy Rieger, die meer dan 200.000 abonnees heeft op YouTube, waarschuwt in meerdere van haar video’s voor 15-minutensteden.

Totale controle

“Pas op, onze bewegingsvrijheid wordt beperkt, ik kan het niet anders uitleggen,” citeert De Andere Krant haar. “De bedoeling is het autoverkeer terug te dringen. We worden aangespoord binnen ons gebied te blijven en camera’s houden onze nummerborden in de gaten. We worden opgesloten in zones en bewaakt door camera’s.”

Ook onderzoeksjournalist Ernst Wolff waarschuwt voor de 15-minutensteden. “Kleine stukjes rijden is nog wel oké. Maar als je in de auto stapt en een paar honderd kilometer rijdt, dan kom je in de CO2-val en wordt je CO2-footprint afgenomen. Dat moet je dan ergens gaan terugbetalen en je kunt geen kant op.”

“Wie met wie contact heeft gehad, waar en wanneer, dat wordt allemaal opgeslagen en kan real time worden gedeeld met welke instantie dan ook. De 15-minutenstad heeft alles in zich voor totale controle,” aldus Wolff.

Slechts het begin

Politicus Nigel Farage wijst erop dat lage- en zero-emissiezones ‘slechts het begin’ zijn. Hij zegt dat in Groot-Brittannië haast wordt gemaakt met de 15-minutensteden, die volgens hem bedoeld zijn om ons in onze wijk te houden.

Tezamen met onder meer een digitaal ID en digitaal geld gaan ze ervoor zorgen dat elke auto een soort zwarte doos krijgt met gps-technologie. Ze zullen elke kilometer die we rijden gaan belasten. Dat is waar ze naartoe willen, waarschuwt Farage.

D.E.Ws (directed-energy weapons) op Maui?!

AUG 2023   127127   3636

Vrienden, gisteren deelde IK bewijs van directe energie-operaties binnen de Verenigde Staten en bewijs van deze lasertechnologie op het eiland Maui

Deze lasers of wapens met gerichte energie (DEW) verwijzen naar een type wapen dat op afstand werkt en schade toebrengt aan het beoogde doelwit door het gebruik van geconcentreerde energie, zonder dat een fysiek projectiel nodig is. Voorbeelden van dergelijke wapens zijn lasers, magnetrons, deeltjes ‘beams’ en geluids’beams’. 

De bevoegdheden/machten die deze technologie al decennia tot hun beschikking hebben en defensie-aannemers zoals Raytheon, Lockheed Martin en Northrup Grumman hebben met het leger gecontracteerd om deze gerichte energie-wapens naar ‘oorlogsstrijders’ te brengen. 

Ik wil vermelden dat ik de Maui-brandaanvallen behandel sinds de dag dat ze deze nietsvermoedende bevolking zijn aangedaan (Zie mijn Maui-afspeellijst hier  of onderaan deze post:  https://www.youtube.com/playlist?list=PL_Kqxjauy3h0A5JSPw2LGILevuvCwCMrC

Mijn hart en gebeden gaan met al degenen die deze verschrikkelijke verwoesting ondergaan hebben en ik zal diep blijven graven om de snode acteurs en acties die dit aansturen te ontdekken.

We zien keer op keer uit deze verwoestende brandvuur-nasleep hoe deze lasers, een vorm van energie die in staat is om metaal door te snijden, metaal volledig kunnen smelten, auto's kunnen vernietigen en gebouwen kunnen decimeren terwijl ze bomen en verschillende brandbare objecten zo goed als zonder schade achterlaten.



Bij het vergelijken van de schade door natuurlijke buitenbranden met de schade veroorzaakt door het Lahaina-vuur, zijn er veel dingen die niet kloppen. 

De verwoesting is zo ernstig dat het lijkt alsof er een bom is afgegaan. Bijna alle getuigen die ik heb gezien of die ik persoonlijk heb gesproken, hebben gehoor-explosies beschreven. 

 


Lahaina Fire Damage 13/08/2023 (foto's: J. Cantellops)Lahaina Fire Damage 08/13/2023 (photos: J. Cantellops)

De fotografische afbeeldingen tonen uitgewiste structuren en gesmolten metaal, terwijl de omringende vegetatie, inclusief gras en bomen, relatief ongedeerd blijft en er nog houten picknicktafels staan. 

Vreemd genoeg stonden de schepen ook midden op de oceaan in brand. Afbeeldingen van deze brand komen meestal overeen met wat je zou verwachten te zien na een bom of met het idee dat een gericht energiewapen verantwoordelijk was.

“De hittedichtheden van DEW's zijn vergelijkbaar met die bij de uitlaat van een raketmotormotor of in de buurt van een nucleaire explosie." —US Air Force Research LaboratoryUS Air Force Research Laboratory

Toen ik door de website van het Air Force Material Command spitte, ontdekte ik dat hun onderzoekslaboratoria operationele locaties hebben in 10 staten: Californië, Florida, Hawaï (Maui !), Nevada, New Mexico, New York, Ohio, Tennessee, Texas en Virginia., Nevada, New Mexico, New York, Ohio, Tennessee, Texas and Virginia.

De opname van Hawaï op de lijst lijkt misschien slechts toeval, maar de 'toevallige gebeurtenissen' BLIJVEN zich opstapelen! 

 En niet alleen is het onderzoekslaboratorium actief in de staat Hawaï, maar de precieze locatie is op het eiland MAUI.

“Het AFRL Directed Energy Directorate exploiteert twee grote telescooplocaties die worden gebruikt om SSA-technologieën te verbeteren. Een van deze sites bevindt zich op de luchtmachtbasis Kirtland, New Mexico, en de andere site bevindt zich op Maui, Hawaii.  De Maui-site wordt de Air Force Maui Optical and Supercomputing (AMOS) -site genoemd.The Maui site is called the Air Force Maui Optical and Supercomputing (AMOS) site.” Bron:  https://afresearchlab.com/technology/air-force-maui-optical-and-supercomputing-amos-site/ .


Satellietdetectie en identificatie, atmosferische compensatie en opgeloste beeldvorming, astrodynamica en orbitale statistieken, sensorontwikkeling, (Satellite detection and identification, atmospheric compensation and resolved imaging, astrodynamics and orbital metrics, sensor development), laservoortplanting door de atmosfeer van de aarde (!!) (laser propagation through the Earth's atmosphere!!), databasecatalogisering van satellietbeelden en hoogwaardige computermodellering en simulatie zijn allemaal aandachtsgebieden op de AMOS-site.

Zoals ik eerder al zei, omvatten DEW's niet alleen lasers, maar ook microgolven, deeltjesbundels en geluidsbalken(particle beams, and sound beams). Het zal moeilijker zijn om te anticiperen op de niet-detecteerbare soorten gerichte energie, zoals geluidsbundels. 

Ik beweer niet dat deze specifieke faciliteit verantwoordelijk was, maar ik wijs erop dat deze de mogelijkheden heeft om deze lasers de atmosfeer in te schieten en waar dan ook, zoals aangegeven. 

 Bekijk hieronder mijn video-coverage en sluit je dagelijks bij me  hier aan voor live updates en rapporten. 

 Ik wil ook jullie allemaal bedanken die mijn berichten en video's lezen en delen. DIT is hoe we "deze nitwits te slim af zijn" - door hun slechte "agendas" bloot te leggen en hun belachelijke verhalen een stap voor te blijven. 

Originele (Engelse) tekst: https://peggyhall.substack.com/p/proof-of-dews-on-maui 


More videos on these Maui Fires:

Devastating Maui Fire — Eyewitness Footage

LIVE: Deep-Dive Analysis of the Public Serpents

Maui Fires: 12 Toxic Side Effects

Maui Fire: Strange Things Don’t Add Up

Why NO Emergency Alert in Maui?

Maui Will “BUILD BACK BETTER” — Gov Josh Green


Peggy To The Rescue

MAUI PLAYLIST  (meest recente posts onderaan) : https://www.youtube.com/playlist?list=PL_Kqxjauy3h0A5JSPw2LGILevuvCwCMrC 

 

 









 







 








Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...