maandag 28 augustus 2023

Nieuwe boosterronde in aantocht (althans in Nederland (red.), propaganda draait op volle toeren: ‘Ze zullen de druk opvoeren’


De nieuwe prikronde tegen corona start hoogstwaarschijnlijk op maandag 2 oktober. Bijna 5 miljoen mensen krijgen volgende maand volgens het RIVM een uitnodiging om de prik te halen. De GGD’s werven personeel om de priklocaties te bemannen.

Opmerkelijk genoeg krijgen zwangere vrouwen de coronaprik het jaar door in de 22ste week van hun zwangerschap aangeboden.

Uit een recente peiling van De Telegraaf blijkt dat er heel veel weerstand is tegen de prik. Slechts een kwart van de respondenten denkt dat coronavaccinatie nog nodig is.

Bij de zevende gaat het écht lukken

“Het idee dat er mensen zijn die nu een uitnodiging krijgen voor weer een nieuwe booster en denken: de eerste zes prikken hebben niet gewerkt, maar nu bij de zevende gaat het écht lukken,” zegt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix merkt op: “Je moet wel onder een steen hebben geleefd, bij Pfizer werken of wielrennen met Hugo wil je wederom je mouw opstropen voor dit milde virus. Dus ze zullen de druk opvoeren.”

Ga gerust een prik halen als je levensmoe bent

“Nu het volgende prikseizoen nadert, draait de propaganda weer op volle toeren,” zegt arts Leo Van den Bossche. “Het CDC bevestigt nu zelf dat de gevaccineerden gevoeliger zijn voor de nieuwe variant! Dus een nieuwe booster is nodig.”

Statisticus Herman Steigstra wijst erop dat de meest recente cijfers uit Groot-Brittannië laten zien dat 95 procent van mensen die overlijdt aan covid gevaccineerd was. “Amen,” zegt Steigstra. “Ga in oktober gerust een prik halen als je levensmoe bent.”

Schok: Wetenschappers bewijzen duidelijke verschillen tussen Covid en griep

 augustus 23, 2023   10269   65 

Er is eindelijk solide bewijs dat covid totaal anders is dan griep. Om dit te bewijzen heb ik hieronder de officiële lijst met veelvoorkomende symptomen van de nieuwe, enge variant van covid weergegeven. En om u te helpen de verschillen te zien, heb ik ook de veelvoorkomende symptomen van griep op een rijtje gezet. Vergelijk deze lijsten zorgvuldig, zodat u, net als de wetenschappers van de wereld, de twee totaal verschillende ziekten kunt herkennen, schrijft Dr. Coleman.

Symptomen die geassocieerd worden met de nieuwe variant van Covid

Keelpijn
Lopende neus
Verstopte neus
Niezen
Droge hoest
Hoofdpijn
Natte hoest
Hese stem
Spierpijn
Afwijkende reuk

Symptomen bij griep

Keelpijn
Lopende neus
Verstopte neus
Niezen
Droge hoest
Hoofdpijn
Natte hoest
Hese stem
Spierpijn
Veranderde reuk

Dus daar zijn we dan. Dat is geregeld. Laten we geen onzin meer horen over dat covid iets heel anders en veel gevaarlijker is dan griep.

Deze informatie wordt u aangeboden als een publieke dienstmededeling. Print deze twee lijsten uit en plak ze overal op mededelingenborden – vooral bij uw huisarts en plaatselijke ziekenhuis. Het medisch en verplegend personeel zal u dankbaar zijn voor uw hulp.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/schok-wetenschappers-bewijzen-duidelijke-verschillen-tussen-covid-en-griep/

Bill Gates: Mensen die zich verzetten tegen de “mRNA Tsunami” zullen worden uitgesloten van de samenleving

 augustus 28, 2023   2525   19  

 


Experimentele mRNA-spuiten zullen al onze medicijnen gaan vervangen, volgens Bill Gates en de globalistische elite, die waarschuwen dat we gedwongen zullen worden om elk jaar honderden mRNA-spuiten te nemen als we aan de samenleving willen deelnemen.

Ondanks de legioenen mensen die plotseling zijn overleden of verwoestende gevolgen voor hun gezondheid hebben ondervonden, prijzen Bill Gates en de globalisten de mRNA Covid injecties aan als een enorm succes, schrijft Thepeoplesvoice.

Volgens leidinggevenden van Big Pharma “is er een tsunami van mRNA-medicijnen op komst”, ook voor hartaandoeningen en kanker, toevallig de twee grootste problemen die in eerste instantie door mRNA-prikken worden veroorzaakt.

In plaats van voor een internationaal tribunaal te worden gesleept voor misdaden tegen de mensheid, heerst de globalistische elite over de massa en schept ze op dat de lockdowns, gezichtsmaskers en gedwongen injecties van Covid nog maar het begin waren.

Anthony Fauci kwam deze week uit de schaduw tevoorschijn om te verklaren dat ongevaccineerde mensen deze winter in lockdown geplaatst moeten worden.

Tijdens een optreden op de Georgetown University maakte Fauci duidelijk dat hij voorstander is van het in lockdown plaatsen en straffen van mensen in de samenleving die nog niet gevaccineerd zijn.

De leidinggevenden van Big Pharma zingen uit hetzelfde psalmboekje en verklaren dat iedereen die het waagt om hun mRNA-prikken in de toekomst te weigeren, gestraft moet worden door uitsluiting uit de samenleving.

En voor het geval u het zich afvroeg, Big Pharma heeft op dit moment letterlijk honderden – ja honderden – verschillende mRNA-prikken in productie.

“Er is een tsunami van mRNA-medicijnen op komst,” aldus Melissa J. Moore, wetenschappelijk directeur van Moderna.

 

Alsof dat nog niet verontrustend genoeg was, pochte de wetenschappelijk directeur van Moderna ook nog dat Big Pharma binnenkort mRNA rechtstreeks in het hart van mensen zal injecteren. Ja, ze heeft het over dezelfde harten die gezond waren totdat de uitrol van het vaccin ervoor zorgde dat miljoenen mensen over de hele wereld, waaronder fitte en gezonde jonge mensen en topatleten, omvielen met hartproblemen.

En maakt u zich geen zorgen over de miljoenen gevallen van turbokanker veroorzaakt door mRNA over de hele wereld. Daar heeft Big Pharma ook een antwoord op. Dat klopt, meer mRNA.

Dat klopt, de elite geeft nu toe dat ze de experimentele prik in één uur hebben gemaakt, en probeert de massa ervan te overtuigen dat dat iets is om trots op te zijn.

We leven nu echt in de wereld van Orwell. Oorlog is vrede. Onwetendheid is kracht. Pedofilie is normaal. En vaccins die in een uur gemaakt worden zijn niets om je zorgen over te maken.

Vergist u zich niet, de globalistische elite likt haar lippen af over de honderden mRNA-vaccins die in de pijplijn zitten. Op de top in Davos dit jaar pochte de voormalige Britse premier Tony Blair dat de “stortvloed aan nieuwe injectables en vaccins” het WEF de kans zal geven om de wereld te veranderen.

Kijk in de video hoe de beruchte globalist worstelt om zijn gezicht in de plooi te houden terwijl hij belooft dat de nieuwe injectables de wereld ten goede zullen komen.

De elites rekenden er niet op dat de mensheid wakker zou worden voor hun kwaadaardige agenda.

 

Zodra het duidelijk werd dat een aanzienlijk percentage van de bevolking te slim was om zich te laten vaccineren, moesten ze aan sluwe alternatieven werken om ons hun prikken op te dringen.

Neem Bill Gates als voorbeeld. In plaats van toe te geven dat de mensheid zich bewust is geworden van de waarheid over de rampzalige Covid-19 prikken, gaat Gates, die geen arts is, nog een stapje verder en neemt hij het op zich om de wereld stiekem te vaccineren.

Volgens de miljardair-eugeneticus hebben boerderijdieren, waaronder koeien, varkens en kippen, een ontoereikende genetica. En de enige manier om die genetica te “repareren” is door elk landbouwhuisdier ter wereld te “vaccineren” met nieuwe mRNA-vaccins die hun weg zullen vinden naar het bord van uw gezin.

Dat klopt, Bill Gates, Amerika’s grootste eigenaar van landbouwgrond, heeft opgeschept dat hij mRNA in de voedselvoorraad stopt.

Landen die geïnfiltreerd zijn door het World Economic Forum, zoals Australië, tekenen voor Bill Gates’ nieuwe plan, wanhopig om de niet-conformisten in hun land de wet voor te schrijven.

Maar Gates rust niet op zijn lauweren. Zijn laserachtige focus om de hele wereld te vaccineren, of ze er nu mee instemmen of niet, heeft er ook toe geleid dat hij honderden miljoenen dollars heeft geïnvesteerd in genetisch gemodificeerde muggen die ontworpen zijn om als “vliegende vaccinators” te werken.

En als dit vergezocht klinkt, moet u weten dat de NIH al mensen aan het vaccineren is met behulp van de muggen van Gates.

Volgens Robert F. Kennedy Jr. zou iedereen die bereid is om Bill Gates het gezondheidsbeleid van de wereld en de VS te laten dicteren, eens goed naar zijn staat van dienst in Afrika moeten kijken.

 

“Misschien zijn er wel miljoenen kinderen onnodig gestorven,” aldus Kennedy Jr., die informatie uit een peer-reviewede publicatie in een gerespecteerd tijdschrift deelde.

“Iedereen die Bill Gates & WHO verdedigt, moet Morgensen et al 2017 eens uitleggen.”

“Dit is een peer-reviewede publicatie in een gerespecteerd tijdschrift door vooraanstaande wetenschappers die uitkomsten beschrijven die verwant zijn aan genocide,” zei Kennedy Jr.

Robert F. Kennedy Jr. hekelde ook Gates en zijn “messiaanse overtuiging dat hij verordend is om de wereld te redden met technologie.”

Over valse messiassen gesproken, het World Economic Forum liet zich ontvallen dat ze plannen aan het uitbroeden zijn om ons via de watervoorziening te vaccineren.

We kunnen niet toestaan dat deze globalisten en Biotech-bedrijven wegkomen met moord. Aangezien we weten dat de elite vastbesloten is om de wereld te ontvolken, is het tijd om een streep in het zand te trekken.

Zoals Kennedy Jr al zei, begint dit onmiskenbaar op genocide te lijken.

Kijk:

Video Link: https://rumble.com/v3ccvpi-bill-gates-people-who-resist-mrna-tsunami-will-be-excluded-from-society.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-mensen-die-zich-verzetten-tegen-de-mrna-tsunami-zullen-worden-uitgesloten-van-de-samenleving/

Hoe mijn kijk op de overheid is veranderd

augustus 28, 2023   278   1 

Een van de vragen die onlangs gesteld werd in een enquête onder mijn religieuze gemeenschap was “Is uw kijk op de overheid veranderd door covid?”, samen met een tekstvak om uw antwoord uit te leggen, schrijft Aaron Hertzberg.

Vroeger beschouwde ik de overheid als extreem onbekwaam/incompetent, tamelijk corrupt, en met prikkels die instellingen/ambtenaren ertoe aanzetten om over het algemeen corrupt en onbekwaam te zijn.

Nu beschouw ik de regering als fundamenteel kwaadaardig, net als andere klassieke kwaadaardige regimes in de geschiedenis van de mensheid – iets wat duidelijk wordt door het gedrag van de regering tijdens de pandemie.

1. De regering deed er alles aan om elke beschikbare effectieve covid-behandeling te onderdrukken, te saboteren en te vernietigen, wat op zichzelf al honderdduizenden, zo niet miljoenen doden over de hele wereld veroorzaakte. Dit was niet alleen de regering die beweringen deed over de veiligheid en doeltreffendheid van covid-behandelingen – de regering zette agressief een “hele overheidsaanpak” in om elke beschikbare politieke hefboom te gebruiken om elke behandeling meedogenloos de kop in te drukken. De overheid speelde een leidende rol in het op de korrel nemen, intimideren, op non-actief stellen, licentie ontnemen en beëindigen van de carrières van heldhaftige dissidente artsen die ervoor kozen om covid-patiënten te behandelen in weerwil van de nihilistische richtlijnen van de NIH en andere agentschappen om “niets te doen” en patiënten naar huis te sturen tot ze “blauw aanliepen”. De overheid nam ook enthousiast deel aan het uitvoeren van frauduleuze onderzoeken met het uitdrukkelijke doel om valse gegevens tevoorschijn te toveren die aantoonden dat populaire effectieve covid-behandelingen geen werkzaamheid hadden bij de behandeling van covid.

2. De andere covid-beleidsmaatregelen – lockdowns, gezichtsmaskers en andere vormen van sociale beperkingen – behoorden tot de meest kwaadaardige en verderfelijke beleidsmaatregelen die ooit zijn ingevoerd door een samenleving die zichzelf als ethisch beschouwt. Het is nu duidelijk dat het dodental als gevolg van dit beleid hoger was dan het werkelijke dodental als gevolg van de covid ziekte (die zelf alleen significant was vanwege de onderdrukking en ontzegging van behandeling zoals hierboven vermeld).

Bovendien verergerde het beleid dat de federale en deelstaatsregeringen voorstonden en op wrede wijze ten uitvoer brachten, de morbiditeit en mortaliteit van de covid-ziekte. Mensen dwingen om binnen te blijven, niet te sporten, sociaal contact te vermijden en nog een heleboel andere dingen die het stressniveau en de zwaarlijvigheid van de bevolking in het algemeen drastisch verhoogden, maakten mensen veel vatbaarder voor de covid-ziekte (en een heleboel andere medische aandoeningen).

Wat nog schokkender is, is dat er voordat het werd ingevoerd geen enkel ondersteunend bewijs was voor dit beleid. Het is nu goed gedocumenteerd dat geen van de covid beperkende maatregelen enig epidemiologisch effect had. Lockdowns hadden geen effect op de overdracht of epidemiologie van covid golven. Doek/chirurgische gezichtsmaskers verminderden de verspreiding van covid in het geheel niet, en zelfs de verschillende soorten N95-maskers bleken volkomen nutteloos in de handen van de algemene bevolking.

 

Belangrijke regeringsfunctionarissen, waaronder Fauci, gaven toe dat ze nooit rekening hielden met de ontelbare schade die dit beleid aan de samenleving zou toebrengen, wat geen “onoplettendheid” is – de minst afschuwelijke mogelijkheid is dat ze geen rekening hielden met het bloedbad dat hun beleid veroorzaakte, wat echt kwaadaardig is.

3. De covid-vaccins – gefinancierd, op de markt gebracht en opgelegd door de overheid – waren voor misschien hooguit een paar maanden nauwelijks effectief, maar veroorzaakten een aanzienlijk aantal doden en ernstig levensverwoestende verwondingen (ik heb onderzoek gedaan op dit gebied, waaronder het verzamelen van meer dan 3.300 casestudies die verschillende verwondingen/sterfgevallen door covid-vaccins documenteren in de formele academische literatuur). De overheid ontkent nog steeds dat er überhaupt doden zijn gevallen door de mRNA-vaccins – in 2023, terwijl er in de formele academische literatuur meer dan 300 gevallen van sterfgevallen door vaccins zijn gerapporteerd (!!).

De tol van de covid-vaccins in alleen de VS ligt waarschijnlijk ergens tussen de 100.000-300.000 sterfgevallen, en misschien wel meer (dit is gebaseerd op analyses van oversterfte, overheidsgegevens over invaliditeit, verzekeringsgegevens, farmacovigilantiegegevens en onderzoeksgegevens). Er zijn waarschijnlijk minstens een half miljoen mensen in de VS met ernstige verwondingen veroorzaakt door een covid-vaccin, en mogelijk meer dan 2 miljoen. Vanwege de schokkend slechte kwaliteit van de Amerikaanse gegevens en onderzoeken, is het erg moeilijk om de verschillende oorzaken van de overmatige morbiditeit en mortaliteit (covid-ziekte, covid-beleid, covid-vaccins) uit te zoeken of om een goed idee te krijgen van hoeveel er überhaupt “overmatig” is, maar één ding valt niet te ontkennen: de covid-vaccins hebben in de hele samenleving een massale slachting aangericht.

4. De overheid probeerde ongevaccineerde mensen te ontmenselijken, en slaagde daar grotendeels in volgens peilingen die aantoonden dat een aanzienlijk percentage van de mensen, zo niet de absolute meerderheid, er een verscheidenheid aan schokkende meningen op nahield over ongevaccineerde mensen, waaronder dat ze egoïstisch zijn, dom, een gevaar voor de samenleving, gedwongen thuis opgesloten zouden moeten worden, hun kinderen afgenomen zouden moeten worden en overgeplaatst zouden moeten worden naar “quarantainevoorzieningen”. Een aanzienlijke meerderheid van de gevaccineerde mensen verachtte, in één woord, openlijk de ongevaccineerden.

Dit soort kwaadaardige, weerzinwekkende demagogie is historisch gezien precies hoe een samenleving wordt klaargestoomd om genocide op een minderheidsgroep of -groep binnen de samenleving te accepteren.

 

5. De regering vervolgde het meest significante en ingrijpende censuurregime in de geschiedenis van welk westers land dan ook, wat naast het wijdverspreide bloedbad dat het veroorzaakte ook aantoont dat de regering geen enkel respect heeft voor de rechtsstaat of wettelijke normen en gelooft in een radicale “het doel heiligt de middelen” zonder duidelijke beperking.

Het is de moeite waard om te onderstrepen dat het bloedbad dat wordt aangericht door censuur niet alleen de vernietiging van het sociale weefsel van de samenleving is of de dodelijke effecten van het censureren van kennis over effectieve behandelingen van mensen die daar beroofd van zijn, maar ook allerlei kleinigheden van de tweede orde omvat waar u niet aan zou denken, zoals zelfmoorden door mensen die aan verschillende aandoeningen lijden en die werden afgesloten van hun steungroepen toen Facebook de groep en de persoonlijke accounts van de leden verwijderde.

6. De regering gedraagt zich nu als een dictatoriaal regime om de standpunten van haar politieke oppositie te bestempelen en te categoriseren als een “terroristische bedreiging” (bijv. ouders die protesteren tegen schoolbesturen, religieuze katholieken, aanhangers van de Latijnse mis, voorstanders van wapenrechten, ouderrechten, enz., tegenstanders van covid en ander overheidsbeleid, mensen die sceptisch staan tegenover de officiële orthodoxie van de “door de mens veroorzaakte klimaatverandering”, enz.)

7. De overheid vervolgt politieke dissidenten. De meest voor de hand liggende voorbeelden hiervan zijn de aanklachten tegen president Trump. Dit gaat echter veel verder dan de aanklachten tegen Trump. De politieke vervolgingen van duizenden 6 januari demonstranten – als u let op de daadwerkelijke strafrechtelijke vervolgingen van 6 januari – zijn een morele gruwel. De overgrote meerderheid van de verdachten heeft helemaal niets gewelddadigs of zelfs maar illegaals gedaan, maar werd jarenlang zonder borgtocht vastgehouden in “unieke” gevangenisomstandigheden; ze kregen geen behoorlijke juridische vertegenwoordiging (hun openbare verdedigers stonden aan de kant van de overheid); een eerlijk proces ontzegd (een juryrechtspraak van rabiate politieke activisten die je haten is een farce); en aangeklaagd voor misdaden met behulp van nieuwe, verzonnen juridische theorieën die nog nooit zijn toegepast voor andere soorten demonstranten, inclusief de veel gewelddadigere en maatschappelijk meer ontwrichtende BLM/Antifa rellen in de zomer van 2020. De overheid heeft ook geprobeerd om een pro-life activist tien jaar lang op te sluiten op basis van duidelijk valse aanklachten voor het duwen van iemand die zijn tienjarige kind bedreigde, een aanklacht die (verrassend) werd verworpen door een jury die de beklaagde niet schuldig bevond.

8. De regering van de VS is niet alleen bezig met het goedkeuren, op de markt brengen en gebruiken van haar aanzienlijke macht om de barbaarse ideologie van een litanie van seksuele afwijkingen op te leggen die nihilistisch en verdorven zijn, die zelfs verder gaan dan alles wat ooit aan Sodom is toegeschreven. Dit omvat ook de huidige pogingen van de federale overheid om instellingen te dwingen om ontaarde, verderfelijke barbaarsheden uit te voeren, zoals de psychologische, fysieke en hormonale verminking van kinderen als “geslachtsbevestigende” zorg, door bepaalde vormen van federale financiering in te houden voor zelfs scholen of ziekenhuizen die weigeren om mannen in de vrouwentoiletten toe te laten (of om genoemde “medische zorg” te verlenen, indien relevant). Het offeren van kinderen op het altaar van een demente genderideologie is letterlijk een moderne incarnatie van Moloch.

 

9. De overheid probeert opzettelijk en moedwillig haar eigen burgers te verarmen en hen te beroven van veel producten die niet meer weg te denken zijn uit de samenleving (zoals airconditioning, gasfornuizen, auto’s, etc etc etc). Om dit naar behoren uit te werken en de “opzettelijke/opzettelijke” aard hiervan aan te tonen, zou een lange analyse van talloze beslissingen, verklaringen en acties van de relevante mensen/instanties nodig zijn, die buiten het bestek van dit “commentaar” valt. Ik noem dit hier alleen omdat het een van de meest in het oog springende flagrante dimensies is van de koelbloedige boosaardigheid die de huidige weltanschauung van de regering is.

10. De regering stimuleert en implementeert een systematisch apartheidsregime, vooral tegen heteroseksuele blanke mannen. DEI-seminars en -workshops waarin blanken, hetero’s en religieuzen worden afgeschilderd als onverbeterlijke kwaadaardige racisten zijn alomtegenwoordig in overheidsinstellingen en bedrijven in de publieke sector. Deze kwaadaardige en racistische ideologie wordt geïmplementeerd via aanwervings- en toelatingsbeleid, uitgavenprioriteiten, voorwaarden die verbonden zijn aan het ontvangen van overheidssubsidies, en zo’n beetje alles waar de overheid invloed op uitoefent.

11. De overheid als geheel is een pathologische leugenaar, zo erg zelfs dat als het een echt persoon was, Pinokkio een toonbeeld van eerlijkheid zou zijn. Het is op dit moment moeilijk om een onderscheid te maken tussen de regering van de VS en die van de USSR – praktisch alles wat ze nu zeggen is een berekende leugen.

In algemene zin is de regering een duivelse, kwaadaardige instelling die zich voornamelijk bezighoudt met het doordrukken van verwrongen ideologieën, het verminken van kinderen en het vervolgen van politieke dissidenten, terwijl ze bereid is miljoenen mensen te doden om welke politieke of andere doelen ze ook proberen te bereiken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/hoe-mijn-kijk-op-de-overheid-is-veranderd/

Bekijk de dingen die op mysterieuze wijze NIET zijn verbrand tijdens de ramp in Lahaina

augustus 28, 2023   1660   14 


Er zijn zoveel vragen zonder eerlijke antwoorden over de verwoesting van Lahaina in Maui, Hawaï, dat zelfs mensen die normaal gesproken de overheid vertrouwen zich beginnen af te vragen wat hier echt aan de hand is.

Neem als voorbeeld alle dingen die niet verbrandden in West-Maui. Waarom bleef schijnbaar alles wat blauw was, zoals huizen, auto’s, paraplu’s en plantenbakken, onbeschadigd, terwijl alles van alle andere kleuren in grijze as veranderde? schrijft Ethan Huff.

In de video hieronder kunt u van mensen op de grond zelf zien hoe veel blauwe objecten er volkomen normaal uitzien terwijl al het andere om hen heen tot as is verbrand:

Geen wonder dat de FEMA een totale media black-out heeft bevolen in West-Maui

Het zal u opvallen dat terwijl de man die de video filmt, Geoff Cygnus, rondloopt, er overal om hem heen opmerkelijke objecten zijn die blauw van kleur zijn en “op magische wijze” niet in brand zijn gevlogen en zijn verbrand – waarom?

De beroemde blauwe paraplu’s van Tommy Bahama zijn bijvoorbeeld nog net zo als voor de branden, terwijl de patio en het gebouw waar ze bij hoorden tot smeulend stof zijn vergaan.

En dan is er nog de enige overlevende blauwe auto in Front Street, een Honda sedan, die er nog ongeschonden bijstaat naast andere gekleurde auto’s die allemaal uitgebrand zijn, met verdwenen ramen en interieur.

Hoe is dit mogelijk als een zogenaamd wild vuur, aangewakkerd door hevige winden, de hele stad zonder onderscheid heeft verwoest?

“Het meeste hiervan is niet vrijgegeven,” verklaart Cygnus over de reden waarom FEMA (Federal Emergency Management Agency) een totale media black-out in West-Maui heeft bevolen.

Cygnus zegt ook dat hij honderden gigabytes en vele uren aan beeldmateriaal in zijn bezit heeft, zowel op de grond als vanuit de lucht, die verdere anomalieën laten zien met deze vermeende “natuurbrand”-situatie, die meer lijkt op een aanval met een gericht energiewapen (DEW).

“Al die beelden zijn geüpload naar een vriend op een geheime locatie,” legt hij uit. “Vervolgens hebben ze al die gegevens gekopieerd naar een 256 AES-gecodeerde harde schijf en vervolgens fysiek naar iemand anders gebracht.”

Terwijl hij sommige scènes vanuit een drone in de lucht filmde, kreeg Cygnus naar eigen zeggen onverwacht bezoek van overheidsagenten die op zijn deur bonsden als vergelding voor het delen van de waarheid met de wereld.

“Het leken minstens twee mensen te zijn – ik denk mogelijk meer,” legt hij uit, en hij en zijn metgezellen besloten zich gedeisd te houden en zich afzijdig te houden.

“We hoorden ze met elkaar praten en uiteindelijk gingen ze gewoon weg, maar ik kon de toon in hun stem horen – ik bedoel, deze mensen waren zeker niet mijn vrienden.”

Omdat hij een familie heeft die hij moet beschermen, gaat Cygnus voorzichtig te werk terwijl hij zoveel mogelijk van het verhaal in afzonderlijke delen vertelt. Hij heeft er ook voor gezorgd dat hij het bewijs, zoals eerder gezegd, met anderen deelt zodat het niet gewist of vernietigd wordt door de FBI.

Voorlopig is Cygnus van plan om dagelijks een deel van het verhaal te blijven delen op zijn TikTok pagina, als u dat wilt bekijken.



 Lijkt het er niet op dat alles ineens verkeerd gaat, bijna alsof het zo gepland was?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/bekijk-de-dingen-die-op-mysterieuze-wijze-niet-zijn-verbrand-tijdens-de-ramp-in-lahaina/

Journalist legt uit: hierom is de Digital Services Act een grote bedreiging


Sinds vrijdag is in de Europese Unie de Digital Services Act van kracht. Die verplicht internetplatforms en zoekmachines om ‘desinformatie’ te bestrijden en burgers zo te beschermen tegen ‘nepnieuws’. Maar wat wordt er precies begrepen onder desinformatie?

“Nu wordt het gevaarlijk,” zegt financieel journalist Arno Wellens in een vlog. “De Europese Unie kan in tijden van crisis – ze mogen zelf bepalen wanneer het crisis is – zeggen: ‘wij moeten bepaalde content aan banden gaan leggen, want dat is misinformatie’.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grote boef uit Oekraïne

En wanneer is het misinformatie? “Het enge is: als je in de documentatie en de voorloper van die wet zoekt, dan zie je [staan] dat ‘het bewijs er is dat Rusland zich bemoeit met Brexit, met verkiezingen, met Trump en met het Oekraïnereferendum in Nederland’. Dat is een pertinente leugen,” benadrukt Wellens, die eigenlijk de enige journalist is die in deze wet en de voorloper van deze wet is gedoken.

Iemand die bij de denktank The Atlantic Council werkte in de tijd dat die werd gesponsord door Mykola Zlochevsky, een grote boef uit Oekraïne, verzon de leugen dat Poetin dit allemaal heeft bedacht, aldus Wellens.

Moet je niet pikken

Dat rapport met die leugen erin was de bron voor een ander rapport, dat weer de bron was voor een ander rapport, dat weer de bron was voor een nieuwe wet, enzovoorts. En zo blijft die leugen doorsijpelen, licht de journalist toe.

“Op die manier krijg je vrijheidsbeperkende wetten, gebaseerd op leugens. Ik denk dat die Digital Services Act om die reden een grote bedreiging is voor onze veiligheid en voor onze vrijheid. Moet je niet pikken.”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...