vrijdag 7 april 2023

Hoe het Westen eindigt: Poetin kondigt een nieuw BRICS-project voor een wereldwijde reservemunt aan om de petrodollar te VERVANGEN

 juni 25, 2022  11276   19  

 

Hoewel het grootste nieuws van de week ongetwijfeld de nietigverklaring van Roe versus Wade door het Amerikaanse Hooggerechtshof is, is er nog een andere bom die twee dagen geleden stilletjes ontplofte – een bom die veel ingrijpender verwoestende gevolgen voor de wereld zal hebben dan welke beslissing van het Hooggerechtshof dan ook, schrijft Mike Adams.

De Russische president Vladimir Poetin heeft aangekondigd dat de BRICS-landen een nieuw alternatief gaan uitrollen voor de status van wereldreservemunt van de Amerikaanse dollar. Zoals gemeld door IndiaTimes.com:                                                

“Volgens de Russische president zijn de lidstaten ook bezig met het ontwikkelen van betrouwbare alternatieve mechanismen voor internationale betalingen. Eerder zei de groep te werken aan het opzetten van een gezamenlijk betalingsnetwerk om de afhankelijkheid van het westerse financiële systeem te verminderen. De BRICS-landen hebben ook het gebruik van plaatselijke valuta in het onderlinge handelsverkeer gestimuleerd.”

Maar dit is nog maar het begin van de bom hier.

Wij weten ook uit bronnen in de sector dat “Project Sandman” verwijst naar een groep van meer dan 100 landen die van plan zijn om gelijktijdig de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt op te zeggen. Dit zal waarschijnlijk plaatsvinden op een zondagavond, VS tijd, zegt Andy Schectman, de CEO van Miles Franklin (een goud- en zilverhandelaar). Hij vertelde mij dit in een gisteren opgenomen interview, dat binnenkort zal worden uitgezonden.

De nieuwe vervangende munteenheid zal aangedreven worden door blockchain en ondersteund worden door goud, en daarom hebben de aangesloten naties snel goudvoorraden aangelegd in afwachting van de grote aankondiging. Wanneer die aankondiging komt, zullen naties die bijna 75% van de wereldbevolking vertegenwoordigen, tegelijk de US-dollar afzweren en een door goud ondersteund, op blockchain gecontroleerd internationaal valutasysteem uitrollen, dat onmiddellijk de valuta-keuze van de wereld zal worden voor vrije handel en als opslagplaats van waarde.

De dollar, die alleen maar gesteund wordt door nog meer geld bij te drukken en door incompetent politiek leiderschap, zal ineenstorten richting nul. Vrijwel van de ene dag op de andere zullen de in Amerika verkochte goederen en diensten met 1000% in prijs stijgen. En dat is nog maar het begin: de dollar zal elk uur meer en meer aan waarde verliezen, omdat de houders van schuldbewijzen en dollarbiljetten van de VS alles tegen elke prijs zullen dumpen.

Degenen die dollars bezitten zullen alles verliezen.

De regering van de Verenigde Staten zal snel ineenstorten, parallel met de ineenstorting van de dollar en de centrale bank van de VS. Er zal geen geld zijn om militaire troepen te betalen of corrupte regeringsfunctionarissen af te kopen. Alle overheidssalarissen en pensioenen zullen effectief worden stopgezet. Het grote neocon-imperium van schuld, leugens en dood zal zo snel imploderen dat de mensen psychisch geschokt en lichamelijk onvoorbereid zullen zijn.

Rusland, China en India zullen opkomen als de economische leiders van de wereld, en het VS-imperium zal ophouden te bestaan. De voormalige Verenigde Staten van Amerika zullen uiteenvallen in regionale natiestaten, die grotendeels verdeeld zullen zijn over politieke lijnen, waarbij het satanische, anti-Amerikaanse Links de controle over de kusten zal grijpen, en conservatieve, pro-Amerika, pro-vrijheid, pro-grondwet groepen de rest van het land zullen domineren. Verwacht dat er een zeer reële burgeroorlog zal uitbreken, met massale slachtoffers.

Rusland weet dat het Amerika kan verslaan door zich gewoon aan te sluiten bij de pogingen van de wereld om de dollar-munt van Amerika nietig te verklaren. Daar is geen atoomoorlog voor nodig. Amerika is reeds zeer kwetsbaar voor een dergelijke ineenstorting, wegens de enorme schulden en uitgavenverslaving van de natie. Rusland en China zuigen alleen maar de lucht uit Amerika’s ineenstortende munt, wetende dat de economische zwaartekracht de rest wel zal doen.

Het Belt and Road Initiative – de toekomst van de wereldhandel ZONDER Amerika en West-Europa

Bestudeer de volgende kaart, waarop het Belt and Road Initiatief van China is afgebeeld, dat bestaat uit beschermde, zeer efficiënte handelsroutes tussen landen die ongeveer 75% van de wereldbevolking vertegenwoordigen:


Dit “Belt and Road”-initiatief zal de handel tussen de aangesloten landen versnellen, en het zal gebruik maken van China’s nieuwe “digitale yuan”-munt, die door goud wordt ondersteund en door blockchain-technologie wordt gecontroleerd.

Ziet u wat er op deze kaart ontbreekt? Amerika en West-Europa.

Dat komt omdat Amerika – de militaire en economische bullebak van de wereld – niet welkom is bij andere naties. Amerika speelt niet aardig. Amerika bombardeert wie het maar wil, terwijl het het SWIFT-systeem bewapent om zijn politieke vijanden te straffen, en nu de wereld is gaan beseffen dat de dollar een wapen is in plaats van een vrijhandelsmunt, wil niemand van nu af aan nog iets met Amerika te maken hebben.

De economische sancties tegen Rusland waren de laatste strohalm voor de dollar, zo blijkt. En de VS hebben niets meer om hun munt te ondersteunen: geen productie, geen arbeid, geen landbouwproductie, en zelfs geen goud in de kluizen. De VS heeft geen eerlijke en vrije verkiezingen meer en geen vrijheid van meningsuiting. Daar komt nog bij dat in de VS politieke gevangenen wegrotten in gevangenissen in DC, terwijl de FDA organen van geaborteerde menselijke baby’s oogst om ze te gebruiken voor medische experimenten. Met andere woorden, de onwettige bezettingsregering van de VS, onder demonische invloed, is een groot kwaad in de wereld geworden.

West-Europa wordt bestuurd door waanzinnigen en “woke” propagandisten, die economische zelfmoord plegen door elke vorm van energie die er toe doet te verbieden. De EU valt uiteen, en de Euro-munt zal waarschijnlijk binnen een jaar in elkaar storten. West-Europa is op een zelfmoordmissie, zowel economisch als cultureel, want de naties van Europa mogen niet eens hun eigen grenzen beschermen tegen massamigratie. (De VS trouwens ook niet.)

Amerika zoals u het kent zal spoedig ophouden te bestaan

Het tijdperk van de Westerse beschaving loopt ten einde. Het zal gekenmerkt worden door de ineenstorting van de dollar, een wereldwijde afwijzing van de petrodollar-status, een ineenstorting van de rechtsstaat in de hele Verenigde Staten, een ineenstorting van de aandelenmarkt, de pensioenen, de obligatiemarkt en de crypto-markten, een ineenstorting van de voedselvoorzieningsketen, en een ineenstorting van de brandstof- en transportinfrastructuur. Dit zal op zijn beurt het elektriciteitsnet in veel gebieden platleggen, wat leidt tot een Mad Max-achtig scenario, waaruit een paar capabele overlevenden zullen proberen te vluchten.

Voor het einde van 2025, zoals ik al minstens de laatste vijf jaar publiekelijk heb voorspeld – zal Amerika zoals u het kent ophouden te bestaan. Dit is al die tijd het plan geweest van Barack Obama, Hillary Clinton, Joe Biden en tal van RINO neocons, ook (de Cheneys, de Bushes, enz.). Zij moesten Amerika ten val brengen om één wereldregering onder de fascistische Verenigde Naties tot stand te brengen, met universele wapenbeheersing, universele vaccinatiemandaten, abortus-“rechten”, een kunstmatige wereldwijde hongersnood en totale controle over alle meningsuiting en verkiezingen.

Hun agenda mislukt echter op vele niveaus. Zo is Roe versus Wade zojuist door het Hooggerechtshof van de VS vernietigd, en er zijn elementen aan het werk die waarschijnlijk belangrijke aanklachten tegen deep state-spelers zullen bereiken. Maar elke staat die wil blijven bestaan nadat de dollar in elkaar is gestort, moet klaar zijn om in noodgevallen zijn eigen door goud ondersteunde munt uit te rollen. Texas is daar grotendeels op voorbereid, maar weinig andere staten zijn er klaar voor. Het weer op gang brengen van handel en commercie (na de ineenstorting van de dollar) zal de sleutel zijn tot het overleven van de ondergang van de dollar.

Texas is trouwens Amerika’s nr. 1 exporteur van goederen, en de Texaanse economie is groter dan die van de meeste naties op deze planeet. Dat geldt ook voor de economie van Californië. Maar Californië wordt geleid door kindermoordende, demonische fascisten, terwijl Texas de beste procureur-generaal ter wereld heeft (Paxton) en een sterk contingent pro-menselijke, pro-vrijheid, pro-Constitutie Amerikanen, die klaar en bereid zijn om de geest van Amerika in de nieuwe Republiek Texas weer op te wekken, als dat nodig is. #TEXIT

Maar wat er ook in eigen land gebeurt, Amerika’s dagen dat het de wereld rond kon rennen en iedereen kon bedreigen met militaire aanvallen en dollarbewapening, zullen spoedig voorbij zijn. En zonder de mogelijkheid om geld te drukken en de wereld te bedriegen om waardeloze schuldbewijzen van de VS te kopen, zal het leger van de VS geen geld meer hebben om door te gaan met operaties of nieuwe wapens te bouwen. Het zal uiteindelijk ontbonden worden.

Wat de voormalige Sovjet-Unie in 1991 overkwam, staat op het punt de Verenigde Staten van Amerika te overkomen: een ineenstorting van het vermogen om de bureaucratie en het leger te blijven financieren die het systeem de hele tijd hebben overeind gehouden. De Verenigde Staten zijn helaas verworden tot een imperium van schuld, leugens en dood. Het land wordt momenteel geregeerd door een heuse doodscultus, maar aan die dagen komt snel een einde met de dreigende ineenstorting van de demonische dollar en al het kwaad dat het drukken van geld sinds 1971 mogelijk heeft gemaakt.

Wanneer er eindelijk een einde komt aan dit kwaad, zullen allen die waarde hechten aan leven, vrijheid en geluk, zich verheugen (en weer opbouwen).

Bereidt u voor, want die dag komt spoedig. En van wat ik geconcludeerd heb, is de enige manier om de financiële ineenstorting die komen gaat te vermijden, uw bezittingen aan te houden in fysieke goederen, zoals goud en zilver, land, landbouwwerktuigen, munitie, industriële gebouwen (fabrieken, bijvoorbeeld) en andere “echte” dingen die niet verdwijnen bij een ineenstorting van de valuta.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/hoe-het-westen-eindigt-poetin-kondigt-een-nieuw-brics-project-voor-een-wereldwijde-reservemunt-aan-om-de-petrodollar-te-vervangen/

Niets te zien hier, gewoon Bill Gates die uitlegt hoe we de bevolking van de aarde moeten verminderen om de planeet te redden

december 21, 2022   8919   62  


Misschien ben ik de gek hier, maar ik denk dat Bill Gates, een van de rijkste en meest invloedrijke mensen op de planeet, zomaar achteloos praat over het verminderen van de bevolking een beetje verontrustend is, schrijft Harris Rigby.

 

        Video Link: https://twitter.com/i/status/1603405698024587270

Dit is van een tijdje geleden, maar die milieuactivisten met hun samenzweringstheorieën over overbevolking zitten nog steeds op hetzelfde spoor.

Hij heeft het over het verdwijnen van de helft van de mensen op aarde.

Hij wil dat er minder mensen worden geboren en dat sommige mensen gewoon afsterven en nooit meer worden vervangen.

Ik beloof u, het probleem op deze planeet is NIET dat er te veel beelddragers van God zijn.

En je hoeft geen christen te zijn om dat in te zien.

Hier is Elon Musk van eerder dit jaar:

      Video Link: https://twitter.com/i/status/1516474757126193154

“De meeste mensen in de wereld zijn onder de valse indruk dat we te veel mensen hebben. Dit is niet waar. De aarde zou een bevolking kunnen onderhouden die vele malen groter is dan het huidige niveau. Het geboortecijfer is als een gek gedaald.”

Hier is meer om Bill Gates’ niet-wetenschappelijke discussiepunt te ontkrachten.


Laat u niet overtuigen door kwaadaardige anti-mensen linksen dat er minder mensen moeten bestaan om de planeet te redden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/niets-te-zien-hier-gewoon-bill-gates-die-uitlegt-hoe-we-de-bevolking-van-de-aarde-moeten-verminderen-om-de-planeet-te-redden/

Studie toont aan dat mensen met een laag IQ “veel meer kans” hebben om “woke” te zijn

 maart 25, 2023   6663   71  

 

Volgens een recente studie zijn mensen met een hoger cognitief vermogen doorgaans meer voorstander van individuele vrijheden en minder bezig met “woke”.

Onder leiding van Louise Drieghe voerde een team onderzoekers een onderzoek uit onder 300 volwassenen in Noord-Amerika om dit fenomeen te onderzoeken. De onderzoekers maakten gebruik van het Mechanical Turk platform om de enquête uit te voeren en namen de Ammons Quick Test af om het cognitieve vermogen van de deelnemers te beoordelen, schrijft Newspunch.

De Ammons Quick Test meet de cognitieve vermogens door deelnemers te vragen woorden correct te koppelen aan de bijbehorende afbeeldingen. De onderzoekers veronderstelden dat personen met hogere cognitieve vermogens een grotere mate van steun voor individuele vrijheden en minder betrokkenheid bij de “woke”-beweging zouden vertonen.

De resultaten van de studie ondersteunden de hypothese van de onderzoekers. Deelnemers die beter presteerden op de Ammons Quick Test toonden een grotere mate van steun voor individuele vrijheden en waren minder bezorgd over “woke” zijn. Personen die slecht presteerden op de test vertoonden daarentegen de tegenovergestelde tendensen.

Volgens de Daily Sceptic beoordeelden de onderzoekers ook de steun van de deelnemers voor vrije meningsuiting en hun bezorgdheid over politieke correctheid.

Om het eerste te meten, stelden zij een schaal van 9 items op, met items als “Ieder individu heeft het onvervreemdbare recht om zijn gedachten vrij te uiten” en “Censuur van meningsuiting laat weinig ruimte voor debat en verschillende standpunten”.

Om dit laatste te meten, gebruikten zij een schaal van 7 items die door twee andere onderzoekers was ontwikkeld.

Deze omvat items als “Ik probeer mensen in mijn omgeving te informeren over de politieke betekenis van hun woorden” en “Ik word boos als ik iemand politiek incorrecte taal hoor gebruiken”.

 

De belangrijkste bevinding van de onderzoekers staat in de eerste kolom van de onderstaande tabel.

De waarden zijn correlatiecoëfficiënten – een manier om aan te geven hoe sterk twee variabelen met elkaar samenhangen.


De bevindingen van deze studie suggereren dat cognitieve vaardigheden een rol spelen bij de vorming van de politieke houding en overtuiging van individuen. Hoewel meer onderzoek nodig is om de relatie tussen cognitieve vaardigheden en politieke ideologie volledig te begrijpen, wijzen deze resultaten erop dat het belangrijk is rekening te houden met cognitieve vaardigheden bij het onderzoeken van politieke houdingen en gedragingen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/studie-toont-aan-dat-mensen-met-een-laag-iq-veel-meer-kans-hebben-om-woke-te-zijn/

Het Witte Huis geeft toe dat landen wereldwijd de Amerikaanse dollar weigeren – “Overschakelen op nationale valuta is een schending van de rechten van Amerikaanse burgers”

 april 3, 2023   8378   41 

 

    Via YouTube

Woordvoerster Karin Jean-Pierre van het Witte Huis werd gevraagd wat het Biden-regime doet aan landen die afstappen van de Amerikaanse dollar en hun eigen valuta gebruiken voor de afwikkeling van de buitenlandse handel. Haar antwoord was verbluffend…

“Overschakelen op nationale valuta is een schending van de rechten van Amerikaanse burgers.”

Het Witte Huis dreigde vervolgens met sancties tegen landen die de dollar weigeren bij onderlinge verrekeningen, schrijft Hal Turner.

Het is al trending op social media:


Daar heb je het dus. Landen over de hele wereld hebben IN FEITEN verklaard de Amerikaanse dollar niet langer te zullen accepteren, of zijn al begonnen de Amerikaanse dollar te weigeren.

Het Witte Huis heeft het nu tactisch erkend.

Dit is nu een langzame treinbotsing voor de Verenigde Staten. Onze federale regering heeft zoveel landen misbruikt met onze “economische sancties” en doet dat al zo lang, dat landen over de hele wereld de Amerikaanse dollar zijn gaan verwerpen als betaalmiddel voor de internationale handel.

Als landen de Amerikaanse dollar niet langer accepteren, heeft de Amerikaanse regering geen middelen meer om economische sancties op te leggen. De Amerikaanse regering wordt tandeloos tegen al die buitenlandse landen.

Bovenop het misbruik van economische sancties heeft diezelfde federale regering van de VS zoveel te veel uitgegeven en zoveel schulden opgebouwd, dat de wereld snel het vertrouwen verliest dat de Amerikaanse dollar überhaupt nog waarde heeft.

 

Wat dit betekent voor de mensen hier in de VS, is dat hyperinflatie al onderweg is.

Dit is waarom:

Al bijna 100 jaar is de Amerikaanse dollar DE valuta voor de wereld. Het was de enige betrouwbare valuta voor iedereen.

Welk land ook koos voor handel met een ANDER land, beide landen wisten dat de handel in Amerikaanse dollars de waarde van hun handel behield en een rotsvaste waardemeter was.

Om die buitenlandse handel soepel te kunnen uitvoeren, hielden centrale banken overal ter wereld een voorraad Amerikaanse dollars aan, zodat de handel kon worden afgewikkeld.

Op dit moment liggen er bij de centrale banken in de hele wereld minstens 6,4 BILJARD Amerikaanse dollars.

Naarmate steeds meer landen de dollar niet meer gebruiken, hoeven buitenlandse banken die dollars niet langer bij hun centrale banken te bewaren.

Die dollars zullen terugkomen naar de VS.

Naarmate die dollars thuiskomen, zal de waarde van de Amerikaanse dollar ten opzichte van buitenlandse valuta’s beginnen te dalen. (Omdat niemand de dollars wil hebben)

Wij hier in de VS produceren niet veel meer. Dankzij de imbecielen van het bedrijfsleven, die ons hebben gedwongen een “diensteneconomie” te worden, is veel van onze productie naar het buitenland verplaatst.

Vervolgens hebben we, dankzij de andere imbecielen die “vrijhandel” propageerden, de invoerrechten op buitenlandse goederen in ons land afgeschaft. Het idee werd ons verkocht door de “vrijhandelsfraudeurs”, die beweerden dat als de VS de tarieven lieten vallen, alle andere landen de tarieven zouden laten vallen, waardoor in Amerika gemaakte producten in het buitenland goedkoper zouden worden, waardoor de vraag zou toenemen en er meer Amerikaanse banen zouden komen.

 

DAT WAS BEDROG.

De mensen die “vrijhandel” propageerden, waren überhaupt niet van plan om producten van Amerikaanse makelij aan meer buitenlandse landen te verkopen. Wat ze ECHT wilden, was Amerikaanse banen naar het buitenland verschepen, goedkope buitenlandse arbeidskrachten gebruiken en diezelfde producten dan hier in de VS verkopen voor dezelfde hoge prijzen en zonder invoerrechten! Op die manier konden de fabrikanten de hogere winsten door het gebruik van goedkope buitenlandse arbeidskrachten in hun zak steken, maar toch hetzelfde product hier in de VS voor dezelfde hoge prijs verkopen.

Uiteindelijk werden alleen Amerikaanse banen geëxporteerd, geen Amerikaanse producten.

We zien nu dus het resultaat van de “double-whammy”. Klap 1 was toen we overschakelden op een “diensteneconomie”. Klap 2 was toen we trapten in de leugen van de “vrijhandel”, waardoor de raden van bestuur van bedrijven banen uit de VS konden verplaatsen om de winsten van goedkope buitenlandse arbeidskrachten in eigen zak te steken.

Dat brengt ons terug bij de waarde van de Amerikaanse dollar. Aangezien wij hier niet veel meer produceren, en de meeste dingen die wij gebruiken bij buitenlandse fabrikanten moeten kopen, zal, als de waarde van de dollar daalt, alles wat wij Amerikanen moeten kopen VEEL duurder worden; honderden procenten duurder!!!

Dit is wat UW leden van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, en UW leden van de Amerikaanse Senaat hebben gedaan. Zij hebben zoveel landen misbruikt met de dreiging of daadwerkelijke toepassing van economische sancties, dat die landen nu de Amerikaanse dollar in de steek laten EN, zij hebben zoveel te veel uitgegeven, dat de mensen wereldwijd de Amerikaanse dollar nu zien als ONBETROUWBAAR en op weg naar waardeloosheid.

UW lid van het Congres heeft dit veroorzaakt.

UW lid van de Senaat heeft dit veroorzaakt.

Wanneer U zich geen voedsel kunt veroorloven en UW gezin honger lijdt … of wanneer U niet de normale dingen kunt kopen die elk gezin nodig heeft … onthoud dat wanneer U uw leden van het Congres en de Senaat op straat ziet.

Als u ze ziet, houd ze dan ter plekke ter verantwoording.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/het-witte-huis-geeft-toe-dat-landen-wereldwijd-de-amerikaanse-dollar-weigeren-overschakelen-op-nationale-valuta-is-een-schending-van-de-rechten-van-amerikaanse-burgers/

Door vaccin veroorzaakte ontsteking in verschillende organen! 14-jarige sterft 45 uur na Pfizer-booster

april 7, 2023   1625   10  

 

    Foto: freepik / shayne_ch13

Een recente casestudie uit Japan illustreert wat de experimentele Corona-vaccins doen met jonge, gezonde lichamen en hoe snel ze tot de dood kunnen leiden: een 14-jarig meisje kreeg de derde dosis van het Pfizer-vaccin – en stierf slechts twee dagen later aan hartfalen in combinatie met ontstekingen in verschillende organen. Naast de hartspier en het hartzakje waren ook de longen, lever, nieren, blaas, maag en darmen aangetast. De auteurs van de studie dringen erop aan dat systematisch autopsie wordt verricht in gevallen van plotseling en onverwacht overlijden na vaccinatie, bericht Report24.

Volgens het casusverslag, getiteld “A case of fatal multi-organ inflammation following COVID-19 vaccination“, ontving het 14-jarige Japanse meisje haar derde Pfizer vaccinatie op 10 augustus 2022. De enige bij het meisje bekende gezondheidsafwijking was orthostatische dysregulatie – een vorm van hypotensie waarbij de bloeddruk niet goed wordt gereguleerd bij het opstaan vanuit een zittende of liggende positie, met duizeligheid en ongemak tot gevolg. Het meisje werd echter van nature als gezond beschouwd en was ook actief in sport in haar schoolteam.

Een dag na de vaccinatie kreeg ze koorts, die tegen de avond verbeterde. Ze had ook na de vorige Pfizer-vaccinaties tijdelijk koorts gehad. De volgende nacht had ze volgens haar zus kortstondig ademhalingsproblemen, maar reageerde ze wel. De 14-jarige sprak nog met haar zus en ging daarna weer naar bed. De volgende ochtend vond haar moeder haar bleek en levenloos in haar kamer – ze ademde niet. De onmiddellijk opgeroepen hulpdiensten vonden haar in een toestand van cardiorespiratoire arrestatie en probeerden haar weer tot leven te wekken, maar dat lukte niet. Het meisje stierf dus 45 uur na haar booster.

 

Er werd een autopsie uitgevoerd die een massale ontsteking aantoonde:

Autopsiebevindingen toonden congestief longoedeem, infiltratie van T-cellymfocyten en macrofagen in de longen, het hartzakje en het myocard van het linkeratrium en de linkerhartkamer, de lever, de nieren, de maag, de twaalfvingerige darm, de blaas en het middenrif. Zonder voorafgaande infectie, allergie of geneesmiddelentoxiciteit werd bij de patiënt na de vaccinatie pneumonie, myopericarditis, hepatitis, nefritis, gastro-enteritis, cystitis en myositis vastgesteld. Hoewel geen enkel type ontsteking op zichzelf dodelijk is, wordt aritmie beschreven als de meest voorkomende doodsoorzaak bij patiënten met atriale myopericarditis. In dit geval werd gedacht dat aritmie van atriale oorsprong de oorzaak was van het hartfalen en de dood.

Wetenschappers geven vaccinatie de schuld

Bij de autopsie werd geen bewijs gevonden dat iets anders dan vaccinatie de plotselinge dood van het meisje kon hebben veroorzaakt. Bijgevolg wordt de Pfizer-prik beschouwd als de oorzaak van de bevindingen. De oorzaak van de dood van de 14-jarige was dan ook een door vaccinatie veroorzaakte ontsteking van de hartspier en het hartzakje.

De diagnose van door een vaccin veroorzaakte ontsteking van meerdere organen was gebaseerd op de afwezigheid van een bacteriële of virale infectie, de afwezigheid van een voorgeschiedenis die wijst op een auto-immuunziekte, geen allergische reactie en geen blootstelling aan andere geneesmiddelen dan het vaccin. Myopericarditis is een vorm van meervoudige orgaanontsteking. Hoewel pneumonie een rol speelt, is pneumonie alleen zelden een oorzaak van plotseling overlijden, en de aanwezigheid van met erytrocyten beladen macrofagen en congestief longoedeem op de histologie suggereerde tekenen van hartfalen van de vorige dag. Hoewel de omvang van de ontsteking relatief mild was, zijn de aanwezigheid van foci gecentreerd op de atria en de dyspneu de bevindingen die enkele uren voor het overlijden de verdenking van hartfalen deden rijzen. Dit leidde tot de diagnose dat de doodsoorzaak een door vaccinatie veroorzaakte myopericarditis was die leidde tot ernstige hartritmestoornissen en progressief hartfalen.

Het ergste van alles is dat de 14-jarige toch geen baat had bij de vaccinatie. Ze stierf voor niets.

Oproep tot autopsie

De conclusie van de auteurs van de studie: autopsies moeten systematisch worden uitgevoerd bij onverwachte sterfgevallen na vaccinatie.

Bij plotseling overlijden na vaccinatie zijn een agressieve systematische autopsie en histologisch onderzoek met uitgebreide secties van het hart, inclusief de boezem, onontbeerlijk.

Zij staan niet alleen in deze oproep. Ook in dit land roepen pathologen herhaaldelijk op om dergelijke sterfgevallen te onderzoeken – studies van Dr. Peter Schirmacher leverden immers al vroeg bewijs dat vaccinatie de oorzaak was bij veel plotselinge sterfgevallen. Het werk van de pathologieconferentie heeft dit bevestigd. Desondanks treffen deze deskundigen dovemansoren in de politiek.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/door-vaccin-veroorzaakte-ontsteking-in-verschillende-organen-14-jarige-sterft-45-uur-na-pfizer-booster/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...