dinsdag 3 augustus 2021

This incredible interview with Dr. Reiner Fuellmich, is the first of a series of powerful eye openers, for humanity.

 

Dear Freedom Fighters,
Are you ready for some good news? Then check this: the past weeks I have been working on several very powerful, eye opening, and inspiring videos about people who are changing the world for the better.

This series is called
HEROES OF HUMANITY.


These unique videos feature top lawyers, scientists, medical doctors etc. who cannot be labeled as silly conspiracy theorists, because of their international leading position of authority and expertise.

The videos are also produced professionally, to build trust with critical viewers.

The first video in this series is an amazing interview with a true Hero of Humanity: the world famous lawyer Dr. Reiner Fuellmich. This renown trial lawyer has been succesfully suing large fraudulent corporations for decades, like Volkswagen and Deutsche Bank. His vast expertise and international network of lawyers makes him the chosen man for his next challenge:

they are preparing to sue governments, health institutions, and all who are complicit in the planned pandemic.

The past year Dr. Fuellmich and his network of laywers worldwide have listened to over a hundred experts from every field of science. This in depth investitation gave them undeniable evidence that the pandemic is the worst crime against humanity every committed.

A young man from South Africa interviewed Dr Fuellmich about this, and I came across this interview.

The message is extremely powerful and is bound to awaken many people.

There was however one downside to the interview: the video quality was terrible. In order to maximize the impact of this historic interview I worked hard to enhance the visual quality. Below you see how the original video looks, and underneath you see how I was able to improve it, by adding color and sharpness.

O R I G I N A L:

E N H A N C E D:

I also embedded it in a beautiful professional layout, where I can easily change subtitles, so the video can be translated into many languages.

Resource for Humanity

My plan is to translate every video of Heroes of Humanity, along with other documentaries, in at least twenty languages. This way the majority of mankind can have access to these critical truths. This should greatly assist the worldwide awakening, in countries around the world.

Stop World Control is not a news website, that shoots out all the latest and hottest stuff, but I am building a one stop RESOURCE for the whole world, where everyone can find the very best documentaries, interviews and reports, that will open their eyes. This incredible interview with Dr. Reiner Fuellmich, is the first of a series of powerful eye openers, for humanity.

I encourage you to watch it now, as it’s only 20 minutes, and every second of it is very exciting and inspiring.

Dr. Fuellmich is not the next doomsday prophet, but he ends with an amazing message of hope: once all this is over, we will have a far better world.

Watch the video. It’s quite amazing 😃

Please understand that I make this as a TOOL for you, to awaken the world. Share it far and wide, send it around in emails, post it in social media groups, and send it to people in authority in areas of education, healthcare, law enforcement, etc.

If you want to help me make more of these powerful videos, then please support my work, which is completely free for the whole world.

We also have a huge and critical personal challenge, that I will tell you more about soon.

Much love,

David Sorensen

StopWorldControl.com

If the button doesn't work, then copy this url, and paste it in your internet browser:



Sound Of Heaven International, 49270 County Road LL56, Villa Grove, DE 81155, United States
You may unsubscribe or change your contact details at any time.

Covid-19 RNA-vaccin, de tegenslagen:

July 31, 2021


Eerst en vooral gaan we eens kort overlopen hoe men een vaccin dat effectief werkt ontwikkeld.

Een artisanale ontwikkeling van het zij eender wat verloopt in verschillende fases.

  1. Men bepaald wat men nodig heeft en wil ontwikkelen tot een bruikbaar product.
  2. Men maakt een planning van het nodige dat moet leiden tot het uitwerken van het geheel.
  3. Eventueel worden de benodigdheden getest op hun bruikbaarheid in het kader van het geplande.
  4. Vervolgens wordt een werkplanning en indeling opgemaakt
  5. Men begint met het vervaardigen van een basisproject om na te gaan of alles klopt, en corrigeert naar gelang men fouten tegenkomt.
  6. In geval van virussen en in bepaalde andere gevallen betekend dit dat men de eerste testen via simulatie uitvoert in het laboratorium.
  7. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een verzwakt virus, dat wordt gemanipuleerd tot een zwakke replica, die de volle eigenschappen van het oorspronkelijk virus weergeeft, en dus  het afweersysteem toelaat het latere virus op basis van vaccin en zijn eigenschappen te herkennen, en hierop gepast te reageren.    
  8. Na ontwerp van proefmodellen en laboratorium testen gaat men testen op proefdieren doen om te controleren hoe dit op levende wezens uitwerkt, hier geld vooral het resultaat, ook na tijdsverloop om bijwerking  te controleren en eventueel bij te werken. Pas hierna mag men overgaan naar proeven op vrijwilligers die nauwkeurig geïnformeerd zijn.
  9. In de medische sector is verdere invloed en verloop op de patiënt van uiterst belang en moet men dit afwachten voor men verder gaat, en over gaat naar het verdelen van het vaccin.
  10. RNA vaccin voldoen niet aan de basis van dergelijke productie vereisten, daar men  niet uit gaat van een origineel virus en het artisanaal vaccin mogelijk nooit een grondig copy kan zijn van het virus zelf, net dit laatste maakt dat een RNA een extreem lange test termijn zal moeten doorlopen, en weinig of geen kans heeft om succes te hebben.   

Ik denk niet dat ik de enige ben die het is opgevallen – Er is de afgelopen maand een plotselinge stortvloed geweest van propaganda voor vaccinatie en vaccinpaspoort, meer dan we volgens mij sinds het begin van dit jaar hebben gezien. Ik heb het met name over de VS, maar het is belangrijk erop te wijzen dat het globale establishment nog steeds wanhopig aandringt op een veel hogere vaccinatiegraad. In plaatsen als Europa en het VK zijn de regeringen inmiddels overgegaan tot de fase van het vaccinpaspoort van hun agendaschrijft Brandon Smith.

Sommige mensen zijn misschien in de war door het overduidelijke in de pas lopen van de meeste landen voor wat betreft vaccinatiemandaten en -restricties. Hoe is het mogelijk dat bijna alle regeringen op deze planeet het eens zijn over medisch totalitarisme? Nou, het is vrij gemakkelijk te begrijpen als je je realiseert dat de meerderheid van hen met elkaar verbonden zijn via globalistische instellingen zoals het Wereld Economisch Forum, dat de pandemie herhaaldelijk een “perfecte gelegenheid” heeft genoemd om hun plannen voor een “Great Reset” door te drukken.

De “Great Reset” is een ideologische usurpatie op lange termijn van wat er over is van individuele vrijheid en vrije markteconomieën, en het doel is het opleggen van een globale socialistische/communistische dictatuur. De globalisten verpakken deze doelstellingen in mooi klinkende woorden en humanitair klinkende aspiraties, maar in wezen gaat de “Reset” over het einde van de vrijheid zoals wij die kennen. Dit is niet overdreven, dit is de realiteit; dit is wat deze mensen boven alles verlangen. Maar hoe kan een dergelijk doel worden bereikt?

Welnu, interessant genoeg beschreven het WEF en de Bill And Melinda Gates Foundation precies hoe ze van plan waren om het te doen tijdens een “simulatie” die ze in oktober van 2019 hielden, genaamd “Event 201”. Tijdens het evenement stelden ze zich een massale coronavirus pandemie voor, die zich zogenaamd van dieren naar mensen zou verspreiden, waardoor de noodzaak van alomtegenwoordige beperkingen op individuele vrijheden, nationale economieën, evenals het internet en sociale media, gemakkelijker zou worden. Het zal allemaal wel toeval zijn, maar precies hetzelfde scenario dat de globalisten op het WEF tijdens “Event 201” hebben uitgespeeld, deed zich slechts twee maanden later in de echte wereld voor.

Hoe dan ook, de pandemie zelf was een zegen voor de globalisten. Sinds de opkomst van de nationaal-socialisten in Europa en de verspreiding van het communisme in Rusland en China, bijna een eeuw geleden, hebben we geen verreikende greep naar de macht van regeringen en bedrijven meer gezien. In feite zou ik zeggen dat waar de mensheid als geheel vandaag de dag mee wordt geconfronteerd, veel erger is dan wat die ellendige wereldrijken ooit hadden kunnen voortbrengen.

Het lijdt geen twijfel dat de globalistische instellingen en hun regeringspartners het meeste profijt hebben van de covidcrisis. Zij staan op het punt de ultieme sociale en politieke macht te verwerven als hun agenda om de pandemie uit te buiten slaagt.

Dat gezegd hebbende, er zitten een paar haken en ogen aan hun plan, en daarom geloof ik dat we de laatste weken een agressieve propaganda-aanval zien. Zoals ik bijvoorbeeld met uitgebreid bewijsmateriaal heb uiteengezet in mijn artikel “Biden’s Vaccine Strike Force Plan Stinks Of Desperation, blijkt dat de vaccinatiegraad, vooral in de VS, bij lange na niet zo hoog is als de elites zouden willen.

(Leest het compleet verslag in het Nederlandstalige “Frontnieuws.com”)

Het RNA vaccin is geen echt vaccin en zit vol barsten, en mogelijk vol dodelijke gebreken.

Frankrijk: Juli, 27 2021

Een geschokte Franse vader, Frédéric Beltra, heeft de dood van zijn 22-jarige zoon, Maxime, aan de kaak gesteld, die plaatsvond de dag nadat hij de Pfizer-injectie tegen de covidgriep had gekregen, meldt thebl.com.

In een video die viraal gaat, meldt Beltra dat Maxime op 25 juli de eerste dosis kreeg in het stadje Saintes-Maries de la Mer, Bouches-du-Rhône, in het arrondissement Arles in Frankrijk en om 23.00 uur plaatselijke tijd overleed, volgens de onafhankelijk media Medias-Presse-Info op 27 juli.

Aangezien Maxime in blakende gezondheid verkeerde, wordt zijn dood toegeschreven aan een allergische reactie veroorzaakt door het vaccin, een serum dat alleen onder experimentele toelating wordt gebruikt.

Critici van deze tragische gebeurtenis beweren dat als de jongeman de injectie had geweigerd, hij misschien nog in leven zou zijn.

De massale vaccinatiecampagne heeft in veel landen geleid tot veel klachten van zowel wetenschappers als burgers, gezien de talrijke sterfgevallen en de miljoenen schadelijke bijwerkingen die aan het licht zijn gekomen.

Een Twittergebruiker die reageerde op de dramatische video waarin de dood van Maxime aan de kaak wordt gesteld, klaagde over de schijnbare ongevoeligheid van degenen die bij de vaccinatie betrokken zijn.

“Ze lijken stenen te hebben in plaats van een hart. Ze zijn ongevoelig voor de dood, zolang het hen niet aangaat. Geen empathie. We moeten niet vertrouwen op hun menselijkheid, maar op de kracht van het volk, we moeten massaal de straat op gaan, verhinderen dat ze kunnen slapen!” schreef de Twittergebruiker @torimar98865410.

Opgemerkt zij dat het videoplatform YouTube de video van Beltra heeft gecensureerd en verwijderd, met als argument dat deze in strijd is met zijn richtlijnen, en heeft aanleiding gegeven tot kritiek die suggereert dat er sprake is van een soort complot van de mainstream media, om te voorkomen dat soortgelijke tragedies veroorzaakt door vaccins bekend worden.

(Leest het compleet verslag in het Nederlandstalige “Frontnieuws.com”)

England Juli 29, 2021

Studie: kunstmatige COVID vaccin “immuniteit” neemt na slechts zes weken reeds af

Zodra mensen zijn “ingeënt” tegen het coronavirus hebben zij ongeveer zes weken “immuniteit”, zo blijkt uit het laatste onderzoek, bericht naturalnews.com.

Daarna hebben zij een “booster”-injectie nodig, gevolgd door nog eens zes weken later, en zo voorts en zo voorts, voor de rest van de eeuwigheid, ontdekten wetenschappers van de “Virus Watch”-afdeling van het University College London (UCL).

Een team van wetenschappers van de universiteit analyseerde bloedmonsters van 552 “gevaccineerde” mensen, meestal in de 50 en 60 jaar. Zij ontdekten dat de antilichaamspiegels die werden opgewekt door twee doses van de Oxford-AstraZeneca- of Pfizer-BioNTech-vaccins, na anderhalve maand beginnen af te nemen. Bij sommige mensen daalt de door het vaccin opgewekte “immuniteit” in minder dan drie maanden met de helft.

Bij de Pfizer-injectie daalden de antilichaamspiegels van gemiddeld 7.506 eenheden per milliliter (ml) na 21-41 dagen tot slechts 3.320 eenheden per ml na 70 of meer dagen. Voor de Oxford-prik daalde dat niveau van 1.201 eenheden per ml na 0-20 dagen tot slechts 190 eenheden per ml bij 70 dagen of meer.

De bevindingen, die aantonen dat de griepprikken van Gates een erbarmelijke mislukking zijn als het gaat om het verschaffen van blijvende immuniteit tegen het coronavirus, zijn gepubliceerd in het peer-reviewed tijdschrift The Lancet.

Vaccinpushers zeggen dat mislukte immuniteit door covidinjecties “geen probleem” is

Hilarisch genoeg heeft de “deep state” die op vaccins aandringt, geconcludeerd dat ondanks het overduidelijke falen van de virusinjecties om enige tastbare bescherming te bieden tegen ziektekiemen, ze nog steeds de moeite waard zijn om te krijgen om het principe van “heb uw naaste lief” te demonstreren.

(Leest het compleet verslag in het Nederlandstalige “Frontnieuws.com”)

USA Atlanta: Juli 29, 2021

Dodelijke injecties! Voormalig Pfizer medewerkster bevestigt vergif in COVID ‘vaccin’

Karen Kingston, een voormalig Pfizer medewerkster en huidig analiste voor de farmaceutische en medische hulpmiddelen industrie, kwam naar voren met onweerlegbare documentatie die gedeeld zou moeten worden met de hele wereld, schrijft redvoicemedia.com.

De inenting waarnaar verwezen wordt als “COVID vaccins” is een giftig doodvonnis, en niemand zou zichzelf moeten onderwerpen aan de injecties.

We zijn heen en weer gegaan met factcheckers en enkele onafhankelijke onderzoekers die hebben geprobeerd de bevindingen van de Spaanse onderzoekers genaamd Laquinta Columna te ontkrachten, dat onderzoek onthulde dat Grafeenoxide, een gif, werd gevonden in de Pfizer vaccins. Die onderzoekers ontdekten later dat hetzelfde gold voor Moderna en Astrazeneca.

USA Today, Lead Stories, allen gefinancierd door de Cabal vielen er allemaal overheen en noemden deze bevindingen aan de wereld in een video die meer dan een miljoen views heeft gehad op Rumble ronduit leugens. (CABAL is de wereldwijde elite die de geheime schaduwregering vormt noemen we ook wel “de Cabal”),

(Leest het compleet verslag in het Nederlandstalige “Frontnieuws.com”)

Israël: Juli 30, 2021

Meer dan de helft van de huidige gevallen en twee derde van de patiënten in ernstige toestand waren volledig gevaccineerd, meldt het Israëlische ministerie van Volksgezondheid.

De autoriteiten werken op volle toeren om te beslissen of senioren een derde dosis COVID-19 vaccin moeten krijgen, zei premier Naftali Bennett dinsdag, schrijft jpost.com.

Er waren dinsdag 2.100 nieuwe gevallen van COVID-19 en 145 patiënten in ernstige toestand, meldt het ministerie van Volksgezondheid. “We zijn er nu al een maand mee bezig, geloof me,” zei Bennett tijdens een bezoek aan de Migdal Nofim assisted-living faciliteit in Jeruzalem, melden Hebreeuwse media. “Er zijn dingen die we moeten laten ontwikkelen. We zijn heel dichtbij. Hoe minder we erover praten, hoe groter de kans dat het gebeurt.”

De stijging van de ernstige ziektecijfers is relatief beperkt in vergelijking met de algemene ziektecijfers. Begin Juli waren er op minder dan 200 actieve gevallen ongeveer 20 patiënten in ernstige toestand. Vandaag, met meer dan 13.000 actieve gevallen, zijn 145 patiënten er ernstig aan toe. Gezondheidsfunctionarissen en -deskundigen zijn bezorgd dat de bescherming van de meest kwetsbare bevolkingsgroepen, die het eerst werden gevaccineerd, aan het afnemen is.

De meeste gevaccineerde die vandaag in ernstige toestand verkeren, zijn bejaarden. Israël bereidt zich voor om bejaarden een derde prik te geven als daartoe wordt besloten, zei minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz.

De meeste deskundigen die het Ministerie van Volksgezondheid adviseren, steunen in principe de stap, ook al is het debat zeer verhit geweest, omdat een derde injectie geen toestemming heeft gekregen van de Amerikaanse „Food and Drug Administration“ of andere belangrijke gezondheidsautoriteiten, melden Hebreeuwse media.

(Leest het compleet verslag in het Nederlandstalige “Frontnieuws.com”)

England: Juli 30, 2021

De PCR-test geeft in meer dan 95 procent van de gevallen een vals-positief resultaat. Dat zegt de Canadese patholoog Roger Hodkinson in de volgende video die door voormalig BBC-verslaggever Anna Brees op social media is geplaatst. Deze vals-positieve gevallen zijn de drijvende kracht achter de grafieken die je in de ochtendkranten ziet, zegt Hodkinson.

“Het zijn helemaal geen gevallen! Ze zijn net zo gezond als jij!” zegt hij tegen het publiek.

De arts voegt eraan toe dat de waarheid door de mainstream media brutaal wordt onderdrukt. “Ze liegen elke avond tegen je op televisie.” Dr. Hodkinson voegt hieraan toe dat er op grote schaal sprake is van censuur op social media en dat de waarheid alleen via de onafhankelijke media naar buiten komt.

Dokters liegen ook tegen je, zegt de patholoog.

“Het zijn lafaards die hun mond houden en inkomen laten prevaleren boven moraal. Deze ethische principes – vooral het verbod op lichamelijk letsel en geïnformeerde toestemming – worden door onze regering met voeten getreden!”

“Politici en hun ongekozen marionetten gebruiken angst als een wapen om belachelijke verplichtingen op te leggen waarvan de doeltreffendheid niet is bewezen,” zegt hij.

(Leest het compleet verslag in het Nederlandstalige “Frontnieuws.com”)

Oostenrijk: Juli 30, 2021

De Coronamaatregelen zouden de griep hebben overwonnen – zo werd ons nog niet zo lang geleden verteld.

De Duitse gezondheidsautoriteit RKI beweerde: “Er is dit seizoen helemaal geen griepepidemie geweest.” Critici hebben natuurlijk tegengeworpen dat de griepgevallen gewoon als Coronagevallen werden geteld, maar de handlangers van de regering wilden daar niets van weten: Als je verkouden bent, moet je Corona hebben. Punt. Inmiddels moest deze regel echter blijkbaar worden losgelaten. Immers, volgens het narratief kan iemand die twee keer is ingeënt niet ernstig ziek zijn met Covid-19, toch? schrijft report24.news.

Met name gezondheidswerkers doen interessante waarnemingen bij hun dagelijkse werkzaamheden tijdens deze zogenaamde pandemie. Velen van die verhalen kloppen niet helemaal met de verhalen die door de politiek en de mainstream media worden verspreid. Zo kreeg blogger Gerald Markel onlangs een tip dat medewerkers van een Oostenrijks ziekenhuis een geheimhoudingsverklaring moesten tekenen: er zouden veel gevaccineerde mensen met griepachtige verschijnselen worden opgenomen. Maar informatie over hoeveel dubbel gevaccineerde er in het ziekenhuis liggen, mag blijkbaar onder geen beding bij het publiek bekend worden.

“In het zuiden van Neder-Oostenrijk zien de ziekenhuizen steeds meer gevallen van mensen die worden opgenomen met vreemde, griepachtige symptomen.”
“Allemaal dubbel gevaccineerd.”

(Leest het compleet verslag in het Nederlandstalige “Frontnieuws.com”)

Scandinavië: Juli 30, 2021

Dit jaar zijn er veel anekdotische meldingen geweest van abnormale vaginale bloedingen na injecties met het covid-vaccin – zowel bij jonge meisjes als bij vrouwen na de menopauze. Naar verluidt zijn er ook in Zweden tussen 300 en 400 officiële meldingen van dergelijke bloedingen en menstruatiestoornissen geweest, terwijl het overeenkomstige cijfer in Denemarken meer dan 1000 bedraagt, meldt nyadagbladet.se.

Ebba Hallberg, senior deskundige bij het Zweeds Geneesmiddelenbureau, vertelt tt.omni.se dat de meldingen over onregelmatige menstruatie en bloedingen na de menopauze gaan.

“Het gaat over menstruatiestoornissen in samenhang met vaccinatie tegen covid-19.” zegt ze.

“Dit is iets wat we in de gaten houden, maar in dit stadium kunnen we niet zeggen of er een verband is met de vaccins of niet.” zegt ze.

In Denemarken meldt het door de staat gecontroleerde TV2 dat het Deense Geneesmiddelenbureau meer dan duizend meldingen van dergelijke abnormale bloedingen heeft ontvangen.

Martin Zahle Larsen, werkgroepleider bij het Deense Geneesmiddelenbureau, is het echter met Hallberg eens dat het nog te vroeg is om te zeggen of er een verband is.

“Het is nog te vroeg om te concluderen of er een verband kan zijn met de covid-19 vaccins, of dat het gewoon een tijdelijk toeval is.” schrijft Larsen in een e-mail aan TV2.

Ook in Denemarken treffen de bloedingen naar verluidt zowel vruchtbare vrouwen als vrouwen na de menopauze.

Annemette Windfang Lykkebo, voorzitster van de Deense Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie, zegt dat de meldingen aanleiding geven om na te gaan wat het precieze verband is met de vaccins.

(Leest het compleet verslag in het Nederlandstalige “Frontnieuws.com”)

IJsland: Juli 30, 2021

Ondanks het feit dat bijna 100% van de volwassen bevolking van IJsland is ingeënt, is de verspreiding van de ziekte nu op het hoogste niveau ooit.

Nu waarschuwt de IJslandse staatsepidemioloog dat de coronabeperkingen wellicht nog 15 jaar gehandhaafd moeten blijven, meldt friatider.se.

Op 26 Juli hebben de IJslandse autoriteiten besloten alle binnenlandse beperkingen op te heffen. Op dat moment was er al verscheidene weken geen enkel geval van covid-19 geregistreerd, en geen enkel sterfgeval sinds december vorig jaar.

Inmiddels is een zeer grote meerderheid van de volwassen bevolking in IJsland gevaccineerd. Bij 50-plussers ligt dit percentage dicht bij 100%.

Maar inmiddels verspreidt de zogenaamde deltavariant zich nu snel. Op dinsdag werden 124 nieuwe gevallen gemeld, het hoogste aantal tot nu toe. Een groot deel van de nieuw geïnfecteerde personen blijkt volledig gevaccineerd te zijn.

De staatsepidemioloog van IJsland, Thorolfur Gudnason, sluit nu niet uit dat er tot 15 jaar lang coronabeperkingen nodig zijn, meldt mbl.is.

“Het kan zo zijn, niemand kan weten wat de toekomst brengt. Dat is wat we de hele tijd al zeggen, dat er geen voorspelbaarheid in zit.” zegt hij.

(Leest het compleet verslag in het Nederlandstalige “Frontnieuws.com”)

England: Juli 30, 2021

Nieuwe data: volledig gevaccineerde personen lopen niet alleen COVID op, maar dragen ook meer virus bij zich waardoor ze ongevaccineerden infecteren

Dr. Robet Malone zegt dat als de door NBC News onthulde gegevens juist zijn, zij suggereren dat het Covidvaccin ervoor zorgt dat het virus gevaarlijker wordt, meldt dailyexpose.co.uk.

In een interview op de War Room podcast waarschuwt Dr. Robert Malone, MD, MS Physician Scientist, de uitvinder van mRNA vaccintechnologie en RNA als geneesmiddel, dat de COVID-19 vaccins ervoor zorgen dat het virus “meer infectieus wordt.”

Na de brisante melding van NBC News, afkomstig van een niet nader genoemde regeringsfunctionarissen, dat volledig gevaccineerde personen niet alleen Covid oplopen, maar waarschijnlijk besmet zijn met hogere niveaus van het virus, zei Dr. Malone dat als deze gegevens geldig en accuraat zijn, “we ons in het worst-case scenario bevinden.”

Dr. Malone, zei: “Wat NBC News gisteren liet ontvallen was de verklaring afkomstig van een niet nader genoemde regeringsfunctionaris dat de titers (resten van antistoffen) bij de gevaccineerden feitelijk hoger zijn dan bij de ongevaccineerden.”

“Dit is precies wat men zou zien als antilichaam-afhankelijke verhoging zou plaatsvinden.”

Dr. Malone legt uit dat van antilichaam-afhankelijke verhoging (ADE, zieteversterking) sprake is wanneer een vaccin een virus besmettelijker maakt en ertoe leidt dat het virus zich op hogere niveaus vermenigvuldigt, dan wanneer zowel de vaccinatie als de besmetting niet plaatsvinden.

Dit verschijnsel is echter niet nieuw, daar Dr. Malone uitlegt dat het in het verleden met andere vaccins is gebeurd, zoals met het Respiratoir Syncytieel Virus (RSV), en in de jaren zestig van de vorige eeuw meer kindersterfte veroorzaakte bij ontvangers van vaccins dan bij ongevaccineerden.

(Leest het compleet verslag in het Nederlandstalige “Frontnieuws.com”)

Thailand: Juli 30, 2021

Professor Sucharit Bhakdi: “We zijn in oorlog!” Sta op!

Sucharit Bhakdi is een gepensioneerde Thais-Duitse microbioloog

Empathie is de basis voor een vreedzaam leven en geluk. Om oorlog te voeren, moet empathie onderdrukt worden. De oorlogsstokers hebben drie middelen tot hun beschikking om dit doel te bereiken: Geld, bedrog en angst, zegt microbioloog Sucharit Bhakdi bij de opening van een symposium georganiseerd door Doctors for Covid Ethics. De video is hieronder te vinden.

Geld om de huurlingen te betalen, bedrog om de bevolking te misleiden, en angst om degenen die zich niet laten omkopen of bedriegen het zwijgen op te leggen.

Eindeloze hebzucht

De wereld is in oorlog met een van zijn meest duivelse vijanden. Deze vijand gebruikt angst als een wapen: Angst voor het virus, angst voor infectie door gezonde medeburgers, familieleden en vrienden. “Maar is Corona een bedreiging en is het een dodelijk virus? Of zijn er oorlogsstokers achter de schermen, gedreven door eindeloze hebzucht naar geld en macht?” vraagt Bhakdi.

“Hoe kan men de hele wereld laten geloven dat er een pandemie is? Waarom werden de dodelijke lockdowns ingevoerd? Welke rol speelden de dokters en wetenschappers in dit kwaadaardige spel? Wat waren de gevolgen van de COVID-maatregelen?” vervolgt de emeritus professor.

Omwille van de toekomst van de mensheid

Op een gegeven moment zullen de mensen zich realiseren dat de wereld is gevoed met een narratief dat is gebaseerd op een duizelingwekkende reeks schaamteloze leugens, aldus Bhakdi. Hij doet een beroep op de mensen om op te staan en zich te laten informeren. “Omwille van onze eens zo mooie wereld, omwille van onze kinderen, omwille van de toekomst van de mensheid.”

(Leest het compleet verslag in het Nederlandstalige “Frontnieuws.com”)

England Juli 31, 2021

Gynaecoloog-deskundige zegt dat Covid-19 gevaccineerde personen een impact kunnen hebben op ongevaccineerde vrouwen.

Dokter Shelley Cole, een gecertificeerd verloskundige-gynaecologe, heeft haar bezorgdheid geuit over de potentiële bedreigingen die de Covid-19 vaccins voor zwangere vrouwen vormen, schrijft Dailyexpose.co.uk.

“De bezorgdheid begon toen we zagen dat vrouwen die niet gevaccineerd waren, die in de buurt van gevaccineerde personen waren geweest, abnormale bloedingen begonnen te krijgen. Hun menstruatie werd verstoord, of ze hadden een verloop van grote stolsels of zware bloedingen of vroeggeboortes, miskramen zelfs.” zegt Dr. Cole.

Deze bijwerkingen werden ook gemeld door honderden gevaccineerde vrouwen, die te maken kregen met verstoorde menstruatiecycli, bloedingen, miskramen en doodgeboorten.

Het mechanisme achter de abnormale reacties is, zoals de arts zegt, is dat het vaccin een soort spike-eiwit bevat dat het “syncytio-eiwit” wordt genoemd en dat niet zoveel verschilt van de syncytiotrophoblastische cellen in de placenta.

Dr. Cole, die zich de laatste twintig jaar heeft gespecialiseerd in het vrouwelijke voortplantingskanaal, zwangerschap en bevalling, veronderstelt dat ongevaccineerde mensen toch kunnen worden getroffen als zij in nauw contact staan met gevaccineerde, waarbij zij herinnert aan een van haar patiënten die na 25 jaar menopauze ongesteldheid werd en begon te bloeden, kort nadat zij een gevaccineerde persoon had aangeraakt.

“Natuurlijk weten we niet 100 procent zeker of zij de spike-eiwitten van deze persoon heeft gekregen,” voegt zij eraan toe.

De technologie achter de mRNA shots baart Dr. Cole ook zorgen. Zij legt uit dat de “80 miljard spike-eiwitten” in de vaccins weliswaar antigenen in het lichaam zouden produceren, maar dat er geen garantie is dat het menselijk lichaam onderscheid kan maken tussen het zelf- en het niet-zelf-antilichaam.

(Leest het compleet verslag in het Nederlandstalige “Frontnieuws.com”)

Opvallen is wel dat via gekende media er weinig aan het licht komt, terwijl de hier vermelde aantijgingen werden genoteerd door erkende doch neutrale wetenschappers met faam, gezwegen van het feit dat zelfs de ontwerper van het RNA “Robert Malone” zelf een negatief advies geeft, en wijst op het feit dat men met het RNA onprofessioneel omgaat, terwijl het nog onvoldoende getest is, en waarmee hij dus duidelijk alle verantwoordelijkheid afwijst.    



Besmetting en gevolgen:

July 29, 2021

De afgelopen 300.000 jaar van de moderne menselijke soort, toont ons dat de doorsnee mens tussen 6 een 66 jaar, afdoende bescherming heeft voor de meeste besmettingen, en zeker voor besmettingen van de onderste en bovenste luchtwegen.

We creëren vooral de laatste eeuwen vele risico’s door de leefwijze die we ons eigen maken.

De bewoning van grote sites en woonblokken met extreem dichte bewoning, geeft problemen met aanvoeren van verse lucht, afvoeren van huisvuil en behoud van de vereiste hygiëne.

Sporen in beenderen van menselijke skeletten, die duizenden jaren geleden in dichte woonsites leefden, waarin primitieve doch vervuilende ambachten plaats vonden binnen de woonsites, tonen duidelijke spoten van vervuilingen, en tekorten aan zuivere en leefbare lucht binnen dergelijke grote sites.    

Torengebouwen in grote sites verergerd het probleem, doordat op een gering oppervlak een grote massa gaat wonen en leven, waardoor vooral in koele gebieden, een massa zuurstof wordt verbruikt om verwarming te produceren, en om bewoners van voldoende zuurstof te voorzien, terwijl extra huiselijke verwarming benut wordt voor het bereiden van eten, en het reinigen der woonsten en gebouwen.    

Zowel luchtverontreiniging als gebrek aan mogelijkheden om vervuilde en verbruikte lucht, en ander onreinheden af te voeren, creëert broedhaarden van bacteriën, die door hun overvloed de afweer aan overlast blootstelt, waardoor de bewoners uiteindelijk gaan verzwakken, en hun gezondheid wordt aangetast.    

Verbanning van industriële activiteiten binnen een bebouwde kom, blijkt vandaag al duidelijk een onvoldoende te krijgen.

In de afgelopen eeuw is de wereldbevolking verdubbeld, waardoor de menselijke aanwezigheid, door enorme consumptie een catastrofe geworden is, die vreselijk genoeg gepaard gaat met nagenoeg 30 % tot 50 % afval en verspilling, enorme doch zinloze aankopen van de superrijke kaste niet mee gerekend.

Om van industriële verspillingen nog maar te zwijgen, materialen die verloren gaan in totaal zinloze oorlogen, vermeend wetenschappelijke activiteiten zoals ruimte vaart en onderzoeken op andere planeten, met als zogenaamd doel deze te ontginnen.

We mogen gerust aannemen dat in onze westerse wereld, minsten 50 % van de gebruikte grondstoffen en middelen, zinloos verloren gaan.

Zowel aan land als op zee treffen we een onvoorstelbare massa van zinloos verloren gegane grondstoffen met mineralen en boven aan de top, ijzer en plastic.         

Vooral deze laatste, plastics en kunststof componenten, treft men massaal aan in de ingewanden van dieren, vogels en vissen, eventueel in kleine tot microscopische fragmenten, welke op die manier het vergif zijn in onze voeding, en een extra element van vervuiling en ondergraving van de volksgezondheid.

De bedreiging voor volksgezondheid gaat niet uit van bacteriën, virussen, parasieten of schimmels, die de gezonde functies van organen en spieren kunnen aantasten of verstoren, gezien ons extreem complex stuur- en afweersysteem, veel van dergelijke pathogenen uit zal schakelen, voor ze ernstige schade kunnen berokkenen.

Het betekent echter niet dat alle pathogenen onschuldig of ongevaarlijk zijn.

Vooral verzwakte individuen, kinderen beneden de 6 jaar die een gering lichaamsvolume en dito reserve hebben, kunnen, afhankelijk van de aanvaller, ernstige schade oplopen.

Ook ouderen en verzwakte mensen die door verzwakking een geringe weerstand en reserve hebben lopen hierdoor extra gevaar.

Kwetsbarheid van kinderen beneden de zes jaar ligt niet in de eerste plaats aan hun gebrek aan afweer, doch aan het gering lichaamsgewicht en reserve, en mogelijk tijdig een aanvaller af te weren

Kindersterfte is een instrument dat fysieke degradatie moet voorkomen, terwijl mentale degradatie een wezen creëert dat zichzelf niet afdoende kan behelpen om zelfstandig te overleven.   

Onze moderne maatschappij kweekt echter zwakke mensen, door al wat geboren wordt in stand te houden, ook daar waar het via natuurlijke weg onmogelijk is.

Enkele van de pathogenen die ons kunnen verstoren, zijn echter niet ongevaarlijk, doch hier geld veelal de sterkte en uithoudingsvermogen van het slachtoffer.

Vele der pathogenen waarmee we in contact komen, hebben echter de eigenschap dat ze een slachtoffer langdurend ondergraven en verzwakken, denken we maar aan het HIV virus dat het immuunsysteem aan zou vallen.

Pathogenen die luchtwegen aanvallen, zijn voor de gezonde mens eerder vervelend dan gevaarlijk, waardoor we naar statische gegevens, vaststellen dat slechts 2 %  der slachtoffers kortstondige of vervelende ervaringen oplopen, terwijl er geen directe doden te betreuren vallen, tenzij deze die al op de wachtlijst van de dood stonden.

De afweer tegen pathogenen lokt echter de selectie der mutaties uit, waarbij de sterkste mutaties de zwakkeren verdringen, doch dit leid naar steeds sterkere pathogenen, waardoor we vandaag me meer en meer resistente bacteriën en virussen af te rekenen hebben.

Hier tegenover staat dat het natuurlijk afweer van mens en dier, door zijn complex en veelzijdige werking en mogelijkheden zich constant aanpast aan de aanvallers, de data van aanvallen en afweer opslaat en zo door deze aanvallen een voortdurende opwaardering bekomt, die door erfelijkheid via het DNA wordt overgedragen op het nageslacht.  

Elk van ons loopt in zijn leven onnoembaar vele besmettingen op, doch veelal zonder een merkbaar spoor of ervaring, dank zij de snelle en efficiënte werking van het immuunsysteem.

Met ander woorden, besmettingen hebben veelal geen ernstige betekenis of aandacht nodig, ze zijn op zich veelal ongevaarlijk.

Hiertoe behoren ook de verscheidenen pathogenen die de luchtwegen aantasten, tenzij ze de longen aanvallen, wat uitzonderlijk vooral voorkomt bij hen die zwakke longen hebben.

Dit mag niemand beletten om bij een infectie een arts te raadplegen, en de nodige voorzichtigheid in acht te nemen.      


Bron: https://kipdrego.wordpress.com 

Sciensano Wakkert mee het COVID-19 angstsyndroom aan en kan ook niet rekenen…

woensdag 14 oktober 2020

16:31


Even ZELF objectief de cijfers vergelijken met de cijfers2018 en 2020

Week 9 t/m Week14

 

Weken

2018

2020

Week 9

3002

2230

Week10

3008

2020

Week11

2719

2020

Week12

2590

2540

Week 13

2442

3172

Week14

2193

3918

Totaal

15.954

15.900

 

Conclusie: in 2018 waren er zelfs meer "griep"slachtoffers dan in de door Sciensano voorgestelde periode (week 9 t/m 14) in 2020, namelijk 15954 in 2018 tegenover nu (2020) 15900.

Dus NIET meer doden dan tijdens de "griepepidemie" van 2018.  Aardig gelijklopend dus!

Maar ja, de enige bedoeling is om de mensen ANGST aan te jagen voor het zo gevaarlijke “groep” virusje.

https://www.tijd.be/politiek-economie/belgie/federaal/piekende-sterftecijfers-in-belgie-en-europa-corona-is-veel-erger-dan-zwaarste-seizoensgriep/10221258.html

 

--------------------------------------

UK Science advisory committee REGRETS using fear to control people, admit they used “unethical” and “totalitarian” methods

Wednesday, May 19, 2021 by: Lance D Johnson

Tags: Boris JohnsoncontroldeathethicsFearfraudgovernment powerhealth problemshospitalizationhuman rightsLibertymedical fascismMedical Tyrannymentalmental abusemind controloppressionpsychological terrorismrestrictionsicknesstotalitarianismTrials

 


(Natural News) In March of 2020, the Scientific Pandemic Influenza Group on Behavior instructed government officials across Europe to instill fear in the population and increase “the perceived level of personal threat.” As countries prepared to lock down, the science committee told government ministers “a substantial number of people still do not feel sufficiently [and] personally threatened” by covid-19. In order for the controlling lockdowns to work, the committee instructed government officials to use fear to their advantage.

 Now, just a year later, the Scientific Pandemic Influenza Group on Behavior (SPI-B) REGRETS using fear to control people and admits they used “unethical” and “totalitarian” methods to isolate, defraud and intimidate people into submission.

One of the group’s members, psychologist Gavin Morgan, said, “Clearly, using fear as a means of control is not ethical. Using fear smacks of totalitarianism. It’s not an ethical stance for any modern government.”

Government dictators are beginning to feel the backlash from the public

These confessions come at a time during intense public backlash. The people are accusing their government officials of ramping up fear of infectious disease risk to unlawfully detain individuals and deprive them of their civil liberties. These government fear tactics used intimidation to discriminate and lock down select businesses and activities, coercing people to abide by inconsistent and asinine medical edicts. People across the United Kingdom are clamoring to hold government officials accountable for illegal, totalitarian methods that led to human rights abuses.

 UK Prime Minister Boris Johnson has been pressured to announce a public, independent inquiry into the Covid-19 scandal. Johnson confirmed that the Government will establish an independent public inquiry on a statutory basis, with full powers under the Inquiries Act of 2005. This inquiry will take oral evidence in public “under oath” and compel all relevant materials to be produced, beginning in 2022.

 SPI-B is the sub-committee that initially fear-mongered to Sir Patrick Vallance, the chief scientific adviser for the Scientific Advisory Group for Emergencies (SAGE). The fear mongering was used to manipulate populations to comply with government authorities. One SPI-B scientist testified, “In March [2020] the Government was very worried about compliance and they thought people wouldn’t want to be locked down. There were discussions about fear being needed to encourage compliance, and decisions were made about how to ramp up the fear. The way we have used fear is dystopian. The use of fear has definitely been ethically questionable. It’s been like a weird experiment.”

 One SPI-B member admitted that the committee’s purpose is to use psychology for “mind control.” “That’s what we do… clearly we try and go about it in a positive way, but it has been used nefariously in the past,” the member said.

The fear, control and loss of liberty are contributing factors to sickness, hospitalization and death, not solutions

Another SPI-B member said the “pandemic” was used by government to “grab power.” “We have to be very careful about the authoritarianism that is creeping in,” the advisor said.  The fear of pathogens and fear of government led to a loss of liberty that was a contributing facto to sickness, hospitalization, and death. The government pretends these methods are for everyone’s “safety” but these methods have not proven to be public health solutions in the slightest. Instead, the control caused public disorder, drug addictions, domestic abuse, overdoses, suicides, high blood pressure, weight gain, and a myriad of health problems that are often the underlying factor for covid-19 mortality.

Indeed, governments inundated the public with only fearful news, broadcasting case counts, but never coming clean about how the covid-19 PCR tests were falsely calibrated with a high cycle to generate an onslaught of false positives. The number of people who recovered was never broadcast either, and no information was provided to encourage a healthy immune response and effective recovery.

The government used data on hospitalizations and deaths, but did not sort out the reasons why people were hospitalized in the first place or discuss the contributing factors that went into their hospital death. Death was used for political gain and to generate more fear, even though medical systems were fraudulently counting people who “died with covid” as people “who died from covid.” The truth was always buried and covered up by an agenda of fear and control. The constant bombardment of fear and control destroyed countless lives, oppressing natural immune function, and making people mentally and physically susceptible to sickness and complications. This is an unacceptable way for governments to treat their people.

Sources include:

Telegraph.co.uk

Telegraph.co.uk

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2021-05-19-scientists-regret-using-fear-to-control-people-unethical-methods.html 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...