zondag 8 januari 2023

Wybren van Haga (Nl) is World Economic Forum meer dan zat: ‘Moeten we hard tegen vechten’


Het is allemaal crisis, het is een drama, er wordt gelogen. Ik kan niet meer tellen hoe vaak Mark Rutte heeft gezegd dat hij geen actieve herinnering meer ergens aan heeft. Het is onvoorstelbaar, zei Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) zondag tijdens het protest op het Museumplein.

“Ik ken de beste man en hij heeft een ijzeren geheugen. Hij weet alles. Dus geen actieve herinnering hebben, dat is totale waanzin,” aldus Van Haga.

Wat ook ontzettend jammer is, is dat al deze dossiers, zoals het stikstofdossier, bol staan van incompetentie, perverse belangen en leugens, waardoor we uiteindelijk niet datgene doen wat het beste is voor Nederland, zei het Kamerlid.

Heel eng

“De boeren worden van hun land gejaagd, die worden onteigend en uiteindelijk leidt dat tot een voedseltekort,” waarschuwde Van Haga. “Er is bijna geen visafslag meer in Nederland. De vissers zijn gestopt door allerlei rare Europese regels. De kotters liggen in de haven en de vissers zijn kapot.”

Uiteindelijk krijg je een steeds grotere staat en de staat wordt steeds machtiger, die gaat ook steeds meer controleren. Die staat willen we terugduwen in z’n hok. De staat moet klein zijn en wij moeten als mensen individuele vrijheid hebben, sprak hij.

“Heel veel mensen hebben veel klachten over Mark Rutte, Sigrid Kaag, World Economic Forum, Central Bank Digital Currency. Ik vind het ook allemaal heel eng. World Economic Forum is een hele rare marxistische club met veel te veel invloed. Moeten we hard tegen vechten, op een vreedzame manier,” benadrukte Van Haga.

Het syndroom van Vattenfall

Hij uitte ook kritiek op het energiebeleid van de regering. “Op dit moment worden ouderen met onderkoelingsverschijnselen binnengereden in de ziekenhuizen. Marcel Levi noemde dat het syndroom van Vattenfall.”

“We behandelen onze ouderen zo slecht dat ze hun energierekening niet kunnen betalen omdat wij zo nodig oorlogje moeten voeren in Oekraïne. Ik vind het echt verwerpelijk en ik vind dat het moet stoppen,” zei Van Haga.

Dr. Coleman: Wat gaat er gebeuren in 2023?

 Een korte, maar allesomvattende prognose van de verschillende Een wereldregering psyops, armoede, honger en uiteindelijk wereldwijde ontvolking.

januari 3, 2023  15862  51 

 

Het is eind 2022 en dit is video 319. Als u alle 319 bekeken hebt, kunt u uzelf een schouderklopje geven – maar als u in het Verenigd Koninkrijk bent, ontwricht dan alstublieft niets terwijl u dat doet, want er zijn geen ambulances, geen huisartsen en geen ziekenhuizen; en mogelijk ook geen Royal Mail om u een beterschapskaart te brengen. Huisartsen, die enorme salarissen van zes cijfers verdienen, willen een werkweek van 21 uur, zonder patiënten persoonlijk te hoeven zien, en dreigen met een staking. Hoe weet iemand of de huisartsen gaan staken? Ze hebben miljoenen giftige prikken gegeven die hartaanvallen veroorzaken en nu zijn er geen ambulances en geen ziekenhuizen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

 

Vandaag ga ik u vertellen wat er in 2023 gaat gebeuren. Ik heb geen informant die mij geheimen verschaft. Ik heb geen microfoons in het hoofdkwartier van het World Economic Forum en ik heb Bill Gates niet onder een sneltoets. Ik weet precies wat er gaat gebeuren, want sinds begin 2020, toen de leugens begonnen en regeringen overal ter wereld dezelfde woorden begonnen te zingen op dezelfde sombere melodie, hebben de samenzweerders een meedogenloos en kwaadaardig programma van bedrog, misleiding en angst gevolgd.

In de ware traditie van slechteriken als Ernst Stavro Blofeld willen de samenzweerders de wereld overnemen. Het draait allemaal om macht en geld. Ze willen alle resterende olie voor zichzelf. Ze weten dat die opraakt en ze willen hun obscene superjachten in beweging houden. Ze willen ook genoeg brandstof voor vliegtuigen en om buitenlanders te bombarderen.

Het olietekort is nu definitief en wordt erger. Extra belastingen voor oliemaatschappijen zorgen ervoor dat de exploratie stopt. Banken willen bedrijven die op zoek zijn naar meer olie niet steunen. Het beleid van de EU inzake tankers en hun verzekering betekent dat de wereldwijde oliestroom wordt belemmerd. De EU was altijd al de eerste stap van de samenzweerders naar een ongekozen, wrede wereldregering. Degenen die de EU steunen zijn collaborateurs van het ergste soort.

Naarmate de Russische olie van de markt verdwijnt, zullen de andere producenten steeds meer macht krijgen. De olieprijs zal alleen maar stijgen.

De samenzweerders, geholpen door in diskrediet gebrachte organisaties als YouTube en de BBC, hebben de opwarming van de aarde in het leven geroepen als excuus om ons te laten stoppen met reizen. En de plannen vorderen goed. De regering in het Verenigd Koninkrijk kreeg onlangs het advies van klimaatveranderingscultici in Oxford en het onvermijdelijke Imperial College dat tegen 2030 alle luchthavens in het Verenigd Koninkrijk moeten sluiten, behalve Heathrow, Glasgow en Belfast. En tegen 2050 moeten de drie overgebleven luchthavens verdwijnen. Tot die tijd moet de toegang tot luchthavens alleen nog per spoor mogelijk zijn. In Oxford – dat me nu het wereldcentrum voor uit tirannie geboren waanzin lijkt – worden burgers het grootste deel van het jaar opgesloten in gemeenschapsgevangenissen. Ga het allemaal na als u me niet gelooft. Vermoedelijk zullen alleen de samenzweerders, politici en de klimaatveranderingscultici mogen reizen.

En zoals ik u het beste deel van drie jaar geleden heb gewaarschuwd, in een video getiteld “A Population Control Plan”, die werd gepubliceerd op 16 mei 2020, en zeer snel werd verwijderd, willen zij de wereldbevolking verminderen. Het transcript staat in mijn boek Covid-19: The Greatest Hoax in History dat de scripts bevat van al mijn vroege video’s, behalve de eerste, die ik zonder script maakte.

De opzettelijk gecreëerde voedsel- en brandstoftekorten maken allemaal deel uit van hun meedogenloze, genocidale masterplan. De designeroorlog die we nog niet helemaal verklaard hebben tegen Rusland betekent dat westerse boeren geen toegang krijgen tot meststoffen – vergeet niet dat 28% van het wereldwijde aanbod uit Rusland en Oekraïne komt. Dat, bovenop de stijgende brandstofprijzen en het hardhandige optreden van de regering, betekent dat duizenden boerderijen worden gesloten. De Nederlandse regering heeft bijvoorbeeld net 3.000 werkende boerderijen gesloten om de sekteleden een plezier te doen, die beweren dat ze bang zijn dat we af en toe iets betere zomers krijgen.

De absurde re-wildprojecten, waarbij bizons, zwijnen, wolven, bevers en wilde katten worden geïntroduceerd op het platteland, waar ze nooit eerder zijn geweest, zijn bedoeld om mensen van het platteland naar de steden te dwingen, de voedselprijzen steeds hoger te maken en ervoor te zorgen dat de meeste mensen voedsel eten dat in laboratoria is gemaakt. Al die rondzwervende bizons zullen velden met kool of zonnepanelen niet veel goeds doen.

Mensen merken niet wat er gebeurt, omdat ze worden misleid door de afleidingen en verkeerde aanwijzingen. De samenzweerders zijn als goochelaars. Ze gebruiken zwakzinnige narcistische exhibitionisten zoals de heer Harry en mevrouw Meghan om de zwakzinnige massa af te leiden. Valse ruzies over ras en seksisme worden gecreëerd om af te leiden en verdeeldheid te zaaien. Een ongeschikt geacht woord wordt een levensveranderende aanval – maar alleen als het één kant op gaat. Ondertussen lijkt het racisme tegen blanke mannen onverminderd door te gaan. Een blanke man die solliciteerde naar een baan bij de politie van West Yorkshire kreeg blijkbaar te horen dat hij niet geschikt was omdat ze alleen vrouwen en etnische minderheden aannamen. Draai dat eens om en kijk hoe dat klinkt. Hoeveel dubbele linkse rakkers zouden beginnen te schreeuwen als West Yorkshire Police zou aankondigen geen vrouwen of niet-blanke mannen aan te werven? Of alleen niet-joden aanneemt? Of alleen heteroseksuelen?

Ras-campagnevoerders zullen een standbeeld neerhalen, maar ik heb ze nog niet zien klagen over honderden miljoenen die in Afrika en Azië omkomen van de honger door de enorm hoge voedsel- en brandstofprijzen. Europa, dat doet alsof het heel groen is en zich inzet voor netto nul, importeert enorme hoeveelheden in stukken gehakte bomen die worden verbrand om elektriciteit te maken, en wordt bevoorraad met vloeibaar aardgas dat uit de Verenigde Staten wordt geïmporteerd in enorme tankschepen met dieselmotoren. En binnen Europa is 573 miljard euro belastinggeld uitgegeven om de energieprijzen betaalbaar te houden. Dat soort geld is niet beschikbaar in Afrika of Azië.

Het volgende probleem voor Europa is dat de gasopslagtanks lang geleden zijn gevuld met Russisch gas. Dat gaat niet gebeuren voor de volgende winter. Bovendien was de Chinese import van LNG-gas laag vanwege hun idiote zero covid-beleid. Als daar een einde aan komt, zullen de Chinezen al het gas opkopen. Als u denkt dat deze winter slecht is voor de prijzen en de kou voelen, wacht dan maar tot de volgende winter.

Digitalisering, verplichte vaccinatie en een wereldwijd sociaal kredietprogramma maken deel uit van het plan om alles wat we doen te controleren. De vijand zal het angstniveau zo hoog mogelijk houden met honger, economische ineenstorting, oorlogen en eindeloze dreigingen van nieuwe ziekten. En natuurlijk worden sterfgevallen door vaccinaties geclassificeerd als “sudden adult death syndrome”. Ze zullen de vaccins nooit ergens de schuld van geven. Ze zullen de vaccins koppelen aan de digitalisering en je zult niets meer kunnen doen als je niet al hun verplichte prikken hebt gehad. Ik heb daar jaren geleden al voor gewaarschuwd, zoals u zich zult herinneren.

De belangrijkste, onmiddellijke strijd is de strijd om geld te behouden. De halve gare zegt: “O, wat jammer dat contant geld verdwijnt”, zonder te beseffen waarom contant geld verdwijnt. Contant geld is de sleutel tot alles. Gebruik geen winkels of cafés die geen contant geld aannemen. Loop gewoon naar buiten. En als uw gemeente parkeerplaatsen invoert waar u alleen met een app kunt parkeren, zorg er dan voor dat u klaagt. Volgens mij overtreden ze waarschijnlijk de wet en moet u in beroep gaan als u een boete krijgt. Maak foto’s en zorg voor getuigen. We moeten die verdomde apps bestrijden. Dit is momenteel echt een cruciale strijd.

Zij willen een volledig digitale samenleving. Als er geen contant geld is, kunnen ze u de toegang tot uw geld afsnijden. Kijk wat er gebeurde met de Canadese truckers wier bankrekeningen werden bevroren omdat ze durfden te protesteren. En kijk wat er is gebeurd met Bitchute – een van een beperkt aantal platforms waar waarheidsgetrouwe video’s kunnen verschijnen. Help Ray op Bitchute als u kunt – er is advies over hoe u kunt helpen op dat platform. Dank aan Mark bij Earthnewspaper en al die mensen die mijn video’s op Bitchute en andere platforms plaatsen. En probeer terug te gaan naar Brandnewtube, waarvoor Muhammed Butt heeft gevochten om het te herstellen. De mensen die het neerhaalden, wie het ook waren, slaagden erin een hele stapel van mijn video’s te verwijderen en te vernietigen, maar we slaagden erin achter de bank back-ups kopieën te vinden.

En de huizenprijzen? Die dalen overal. Maar ze dalen het meest in Groot-Brittannië. Zoals ik in mijn vorige video al aangaf, geloven onafhankelijke deskundigen nu dat de huizenprijzen met een derde kunnen dalen. Een huis van 300.000 pond zal 200.000 pond waard worden. De meeste huiseigenaren met een hypotheek zullen onder water staan – ze hebben meer schuld aan hun huis dan het waard is. Denk aan het WEF: u zult niets bezitten en gelukkig zijn. En de hypotheekrente zal hoog blijven. Ze gaan nooit meer terug naar waar ze waren.

Niets gebeurt nu toevallig. Er zijn geen toevalligheden. Al het slechte dat gebeurt, maakt deel uit van een masterplan, en als je dat eenmaal weet, is het gemakkelijk te zien wat er daarna komt. U en ik kunnen worden omschreven als complottheoretici, maar hen zijn complotbeoefenaars.

Telkens als er iets ergs gebeurt, vraagt u zich af: “Wie profiteert hiervan – en hoe precies?”

En vraag uzelf af hoe de samenzweerders hiervan profiteren. Vergeet niet dat zij een krachtige mix zijn van hypocriete linkse rakkers die niet te onderscheiden zijn van communisten, en een stel inhalige miljardairs die niets anders zijn dan rauwe fascisten.

En als u het vreemd vindt om te suggereren dat communisten met fascisten zouden samenwerken, bedenk dan dit. Als politiek een rechte lijn is met communisten aan de ene kant en fascisten aan de andere kant, en u maakt van de rechte lijn een cirkel, dan staan de communisten en de fascisten naast elkaar omdat hun doelen en methoden niet van elkaar te onderscheiden zijn.

De samenzweerders en hun handlangers, collaborateurs, mensen zoals politici, academici, omroepers, regeringsadviseurs, krantenredacteuren en het medisch establishment, zullen u vertellen dat de inflatie binnenkort onder controle zal zijn, dat de rente weer tot nul zal dalen, dat de brandstof- en voedselprijzen binnenkort weer normaal zullen zijn en dat we ons alleen maar zorgen hoeven te maken over de hysterische en onzinnige beweringen van de klimaatcultusisten dat de Eiffeltoren over een week op woensdag volledig onder water zal staan en dat het Vrijheidsbeeld de dinsdag daarop zal zijn gesmolten.

Netto nul is het meest angstaanjagende stuk wetgevende onzin ooit gecreëerd – erger dan China’s krankzinnige netto covid beleid, dat natuurlijk opzettelijk is ontworpen om de naleving van het tirannieke sociale kredietstelsel te verbeteren.

De medische wereld heeft zich achter massale vaccinatiecampagnes en de mythe van de klimaatverandering geschaard. Kijk naar de geschiedenis en u zult zien dat het medisch establishment het bijna altijd bij het verkeerde eind heeft. Als iemand van het medisch establishment dat zou durven te debatteren, zou ik dat graag doen, maar dat doen ze niet omdat ze weten dat ik gelijk heb – en het zijn überhaupt allemaal lafbekken.

De waarheid is dat door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde niet bestaat. En zelfs als hun ergste voorspellingen gebaseerd zouden zijn op feiten in plaats van fantasie, zou het allemaal niets uitmaken. De wereld zal niet in brand vliegen. De zee zal niet verdampen. Geen van hun bedreigingen is echt.

En het echte bewijs, net als bij vaccinatie, is dat ze niet willen debatteren over klimaatverandering. Discussie is niet toegestaan. De media, zoals de in diskrediet gebrachte BBC, hebben alle discussies en vragen over vaccinatie verboden. En ze hebben zo goed als alle discussies over de opwarming van de aarde verboden. Ze doen alsof deze zaken worden geaccepteerd. Maar ze worden alleen geaccepteerd door de samenzweerders.

De wereld wordt overspoeld met massa’s bewijs dat vaccins meer kwaad dan goed doen, maar het establishment blijft ontkennen dat dergelijk bewijs zelfs bestaat. Er bestaat absoluut geen twijfel over dat de covid-19 injecties veel meer kwaad dan goed doen. Maar artsen en verpleegkundigen blijven ze geven – ze vergiftigen hun patiënten opzettelijk en worden ervoor betaald. En patiënten die bloedtransfusies nodig hebben en om ongevaccineerd bloed vragen, worden door artsen en verpleegkundigen misbruikt. Ouders die vragen om hun kinderen ongevaccineerd bloed te geven, lopen zelfs het risico dat hun kinderen hen worden afgenomen.

We hebben geen vrijheid en geen vrije meningsuiting. Het is zo erg dat veel wetenschappers die onderzoek-papers schrijven zichzelf censureren omdat ze bang zijn hun carrière te verliezen.

Het draait allemaal om geld. Medicijnfabrikanten verdienen miljarden aan vaccins. Artsen verdienen miljoenen aan het geven van vaccinaties. De klimaatveranderingsindustrie is een commerciële zwendel – net als AIDS – en er zijn enorm veel mensen die er grof geld aan verdienen. De miljarden die worden geëist aan reparatiebetalingen zullen worden weggesluisd door klimaatveranderingsoplichters en pressiegroepen.

Negen miljoen Britten in de werkende leeftijd werken niet of zoeken geen werk. Ze zijn arbeidsmoe. Het gratis geld van Sunak heeft hen doen geloven dat werk voor andere mensen is. De enorme verhogingen van de uitkeringen maken deel uit van het plan om iedereen afhankelijk te maken van de regering. Waarom zou je werken als de regering je meer geld geeft om thuis te blijven en televisie te kijken? Over de hele wereld beweren nu tientallen miljoenen mensen dat ze niet kunnen werken vanwege long covid – een denkbeeldige ziekte die door politici en de media wordt gepromoot omdat het de samenzweerders goed uitkomt.

Miljoenen studeren aan de universiteit vakken die geen enkele waarde hebben en die leiden tot schulden, long covid en een leven met een uitkering. De samenzweerders willen dat we allemaal alles online doen.

Er zal geen behoefte zijn aan artsen, verpleegkundigen, leraren, bankpersoneel, reispersoneel of IT-personeel. Computers en robots kunnen alles doen wat zij doen, maar dan goedkoper en beter. Robots zijn beter dan chirurgen en vriendelijker dan verpleegkundigen. De politie zal worden vervangen door robots. Voedsel zal door robots in fabrieken worden gemaakt – niet op boerderijen worden verbouwd. Ambtenaren zullen overbodig zijn. Er zal geen dagelijkse postdienst zijn. Bouwvakkers en advocaten worden vervangen door computers of robots. Er zullen geen kranten of gedrukte tijdschriften meer zijn. Dit gebeurt allemaal al. Ga maar na.

Wat er dus gaat gebeuren is dat de inflatie hoog zal blijven. Regeringen moeten de inflatie hoog houden om de enorme schulden die ze hebben opgebouwd, weg te werken. En de rente gaat niet terug naar nul of bijna nul. Vergeet niet: de prijzen van voedsel en brandstof blijven hoog en worden hoger. En dus zullen de prijzen van alles stijgen.

Regeringen zullen enorme hoeveelheden van ons geld blijven uitdelen zodat ze meer controle over ons hebben en de belastingen zullen hoog blijven en nog hoger worden. Er zullen ontwerpoorlogen worden gevoerd zonder onze goedkeuring, maar met ons geld. Ze verwijderen de controles van banken zodat ze nog meer geld kunnen verdienen. Is het u trouwens opgevallen dat in het Verenigd Koninkrijk, hoewel de middenklasse wordt getroffen door hogere belastingen, de regering van Schwab de bovengrens van de bonussen van bankiers afschaft? Is u dat opgevallen? Het is gewoon niet waar dat iedereen meer betaalt.

Er komen steeds meer belastingen. Ik zie wereldwijde belastingen en gezondheidswaarschuwingen op vlees en vleesproducten binnen twee jaar, zo niet eerder – op dezelfde manier als er massale belastingen en waarschuwingen op tabak zijn. En de samenzweerders vallen vegetarisch eten aan, zodat ze ons een dieet van wespen, sprinkhanen en in de fabriek gemaakte rotzooi kunnen verkopen.

Kleine bedrijven en zelfstandigen zijn gedoemd tot een lange strijd met het onvermijdelijke. Pubs, cafés en kleine, onafhankelijke winkels hebben geen toekomst omdat er voor hen geen plaats is in het Nieuwe Normaal. In de Grote Reset is geen plaats voor onafhankelijke bedrijven, net zo min als voor onafhankelijk denken. Millennials, die denken dat we teruggaan naar lage rente en lage inflatie, leven samen met Peter Pan in never never land. Er komt geen goedkope import uit China meer.

We zitten al ver in de extra tijd. Als we niet snel actie ondernemen, is het binnenkort allemaal voorbij. Terwijl we ons meedogenloos in een digitale, geldloze wereld begeven, worden de getto’s waar ik bijna drie jaar geleden voor waarschuwde, met de dag reëler. Niemand zal ons redden. We moeten onszelf redden.

We moeten alert blijven. Het nieuwste gevaar is dat ze van plan zijn om het een oorlogsmisdaad te maken om de waarheid te vertellen over vaccins, van alle soorten, of over de opwarming van de aarde. De waarheid vertellen wordt een oorlogsmisdaad – gebrandmerkt als terrorisme en een misdaad tegen de mensheid.

Kijk alstublieft op mijn websites www.vernoncoleman.com en www.vernoncoleman.org – waar de meeste dagen nieuw materiaal staat – en deel wat u vindt met iedereen op social media. Ik ben overal verbannen, behalve van mijn eigen websites en die vriendelijke mensen die mijn materiaal publiceren. Alle sociale mediasites die u onder mijn naam ziet, zijn frauduleus. In diskrediet gebrachte samenzweringssites zoals YouTube verbieden mij daadwerkelijk om op hun sites te kijken. Woke organisaties zoals de Royal Society of Arts hebben mij geroyeerd omdat ik de waarheid durfde te vertellen. Iedereen die nog steeds video’s mag plaatsen op sites als YouTube moet nogal argwanend bekeken worden. Onthoud: elke keer dat u in diskrediet gebrachte en gevaarlijke sites als YouTube, Google, Wikipedia of Facebook gebruikt, maakt u deze sites sterker door ze rijker te maken.

Als u een van mijn boeken wilt kopen, zou dat geweldig zijn. Het beheren van websites kost meer dan u denkt – er zijn kosten voor dit en voor dat – en wij hebben nooit advertenties geaccepteerd of kosten in rekening gebracht. Het goede nieuws is dat het verkeer naar www.vernoncoleman.org vorige maand 17,5 miljoen bereikte en dat er alleen al in november 796 pogingen zijn gedaan om die site te hacken. Sommige maanden zijn er wel 3.000 serieuze hackpogingen in een maand.

En onthoud: wanneer u iets slechts ziet gebeuren, moet u opkomen voor wat u juist acht. Doet u dat niet, dan kunt u net zo goed dood zijn. Helaas hebben de meeste mensen hun gezicht naar de muur gekeerd en het opgegeven. Er bestaat nergens ter wereld vrijheid van meningsuiting. In het Verenigd Koninkrijk zijn christenen een etnische minderheid en in veel delen van het land zijn blanke Engelsen een onderdrukte etnische minderheid.

Maar u bent zeker niet alleen. Steeds meer mensen worden wakker. En eenmaal wakker gaan ze niet meer slapen.

Ik hoop dat u een veel beter 2023 hebt dan zij ons toewensen. Moge God met u zijn en onthoud: zij willen gehoorzaamheid, laten we ze trotseren.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens. Dat is nu nog net zo waar als toen ik het bijna drie jaar geleden voor het eerst zei. En als u uzelf, uw familie en uw vrienden wilt redden, deel dan deze en mijn andere video’s met iedereen die u kent en met veel mensen die u niet kent. Ik kan niets delen omdat ik overal verboden ben voor de moderne zonde van het vertellen van de waarheid. Maar ik blijf hier op www.vernoncoleman.org en www.vernoncoleman.com zolang ik kan.

Bedankt voor het kijken naar een oude man in een stoel.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-wat-gaat-er-gebeuren-in-2023/

German study finds that COVID-19 vaccines perpetuated the pandemic and caused immune system failure

 Wednesday, January 04, 2023 by: JD Heyes

Tags: badhealthbadmedicineBig Pharmabooster shotsCensored ScienceCollusionconspiracycovid boosterscovid vaccinescovid-19Dangerous Medicineimmune suppressionimmune systemLong-COVIDmedia fact watchoutbreakpandemicPfizer vaccinespharmaceutical fraudresearchspike proteinvaccine damagevaccine injuryvaccine warsvaccines

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

22KVIEWS

 

(Natural News) If our country had an honest and competent ‘mainstream’ media staffed with professionals who took to heart our founders’ intent of a free press to hold those in power to account, there would be an outcry for one of the world’s biggest pharmaceutical companies to be held responsible for the damage it did to countless millions of people via faulty COVID-19 vaccines.

As reported by Conservative Review‘s Daniel Horowitz, “Tolerance is a good thing in most aspects of life. But when it comes to the immune system, artificially juicing up the body to create antibodies with long-term tolerance to a pathogen is a recipe for disaster.”

He noted further:

Amid thousands of papers on COVID and the vaccines, a new German paper published in Science Immunology should be the headline story this week. Although the subject matter is very dense, the implication of it is that the Pfizer shots (and possibly other mRNA spike protein shots) caused the immune system to misfire, thereby creating an endless feedback loop of viral immune escape, perpetuating the pandemic in the macro, and creating immune suppression for the individuals who received them.

He went on to write that it is “vexing” as to why, today, the virus remains with us, questioning the fact that whereas so many countries in the Pacific Rim did well against COVID in 2020 and 2021 but now have a much bigger problem in 2022 with a less virulent strain. He asks further why it appears as though this pandemic won’t end and so many people continue to contract it more than once.

“None of this is normal,” he wrote. “Wherever you turn, the most vaccinated countries are not only experiencing rampant side effects from the shots, but worse outcomes from COVID itself following their endless booster campaigns.”

“Portugal is the most vaccinated nation in all of Europe (95% vax’d, 70% boosted) and yet just as many people are dying now as in 2021 and significantly more people than in 2020 (when no one was vax’d and no one had immunity and covid was more virulent). Safe and effective?” the Twitter account PLC noted, along with a graphic chart showing a historic spike in mortality in the country.



Horowitz notes further:

But even more telling than an epidemiological comparison of one nation to another is a comparison of outcomes within nations themselves between pre- and post-vaccination/booster campaign. Prior to the mass vaccination, two parts of the world largely escaped excess deaths from the virus: continental Africa and the Pacific Rim nations. Yet whereas Africa flatlined in terms of COVID deaths throughout 2021-2022, countries like Japan only experienced meaningful numbers of deaths after the mass vaccination program.



The chart, Horowitz pointed out, shows that Japan’s COVID death curves are progressively worse, and that the change only began after most citizens, and seniors, in particular, were boosted, despite the fact that the Omicron variant is far less pathogenic than previous strains. He also noted that Japan currently leads the world in cases of coronavirus per million people while adding that Australia is experiencing a similar phenomenon.


Contrast these two high-boost nations with Nigeria, Africa’s most populous country and where few are vaccinated, Horowitz pointed out.

What’s going on? Horowitz cites the German study:

A group of German researchers tested for which specific antibody levels spike at what time. Specifically, they tested the Pfizer shot against the AstraZeneca shot and discovered something very concerning. Increasingly over time, and particularly with three doses of Pfizer, the immune response switched from the more neutralizing IgG1 and IgG3 antibodies to the non-neutralizing “tolerating” IgG4 antibodies:

High levels of neutralizing SARS-CoV-2-antibodies are an important component of vaccine-induced immunity. Shortly after the initial two mRNA vaccine doses, the IgG response mainly consists of the pro-inflammatory subclasses IgG1 and IgG3. Here, we report that several months after the second vaccination, SARS-CoV-2-specific antibodies were increasingly composed of non-inflammatory IgG4, which were further boosted by a third mRNA vaccination and/or SARS-CoV-2 variant breakthrough infections. IgG4 antibodies among all spike-specific IgG antibodies rose on average from 0.04% shortly after the second vaccination to 19.27% late after the third vaccination. This induction of IgG4 antibodies was not observed after homologous or heterologous SARS-CoV-2 vaccination with adenoviral vectors [emphasis added].

This is important, he says, because — according to the study — “not only do these shots fail to produce the first line of defense antibodies known as IgA in the mucosal, something we knew from day one, but even the blood-based antibodies are increasingly the wrong type. This problem seems to get worse over time and with more doses of the shot, which correlates perfectly with numerous studies showing negative efficacy increasing over time, with more doses, and how the vaccinated take longer to clear the virus.”

This would certainly explain two things: Why vaccinated and boosted individuals continue to contract the virus more than once; and the presence of so-called “long COVID” symptoms.

Again, if we had a responsible press and not a gaggle of statist propagandists, this information would be leading the news cycle for weeks until someone, somewhere, was held accountable.

Sources include:

ConservativeReview.com

GreaterThanCovid.org

 https://www.naturalnews.com/2023-01-04-german-study-finds-covid19-vaccines-perpetuated-pandemic.html

------

Class switch towards non-inflammatory, spike-specific IgG4 antibodies after repeated SARS-CoV-2 mRNA vaccination

PASCAL IRRGANG HTTPS://ORCID.ORG/0000-0003-2829-6096JULIANE GERLING HTTPS://ORCID.ORG/0000-0003-3528-7251KATHARINA KOCHER HTTPS://ORCID.ORG/0000-0003-2331-3838DENNIS LAPUENTE HTTPS://ORCID.ORG/0000-0002-9833-5313PHILIPP STEININGERKATHARINA HABENICHTMONIKA WYTOPIL HTTPS://ORCID.ORG/0000-0002-4919-9773STEPHANIE BEILEKESIMON SCHÄFER[...], AND MATTHIAS TENBUSCH HTTPS://ORCID.ORG/0000-0003-3951-9056 +13 authorsAuthors Info & Affiliations

SCIENCE IMMUNOLOGY

22 Dec 2022

First Release

DOI: 10.1126/sciimmunol.ade2798

152.340

Metrics

Total Downloads152.340

  • Last 6 Months152.340
  • Last 12 Months152.340

·          

o    Abstract

o    INTRODUCTION

o    RESULTS

o    DISCUSSION

o    MATERIALS AND METHODS

o    Acknowledgments

o    Supplementary Materials

o    References and Notes

o    e Letters (0)

·          

CURRENT ISSUE


Abstract

RNA vaccines are efficient preventive measures to combat the SARS-CoV-2 pandemic. High levels of neutralizing SARS-CoV-2-antibodies are an important component of vaccine-induced immunity. Shortly after the initial two mRNA vaccine doses, the IgG response mainly consists of the pro-inflammatory subclasses IgG1 and IgG3. Here, we report that several months after the second vaccination, SARS-CoV-2-specific antibodies were increasingly composed of non-inflammatory IgG4, which were further boosted by a third mRNA vaccination and/or SARS-CoV-2 variant breakthrough infections. IgG4 antibodies among all spike-specific IgG antibodies rose on average from 0.04% shortly after the second vaccination to 19.27% late after the third vaccination. This induction of IgG4 antibodies was not observed after homologous or heterologous SARS-CoV-2 vaccination with adenoviral vectors. Single-cell sequencing and flow cytometry revealed substantial frequencies of IgG4-switched B cells within the spike-binding memory B-cell population (median 14.4%; interquartile range (IQR) 6.7–18.1%) compared to the overall memory B-cell repertoire (median 1.3%; IQR 0.9–2.2%) after three immunizations. Importantly, this class switch was associated with a reduced capacity of the spike-specific antibodies to mediate antibody-dependent cellular phagocytosis and complement deposition. Since Fc-mediated effector functions are critical for antiviral immunity, these findings may have consequences for the choice and timing of vaccination regimens using mRNA vaccines, including future booster immunizations against SARS-CoV-2.


Bron: https://www.science.org/doi/10.1126/sciimmunol.ade2798


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...