maandag 3 juli 2023

Kooldioxidegehaltes (CO2) hebben niets te maken met wereldwijde temperaturen, zegt topwetenschapper

Vrijdag 30 september 2022 door: Ethan Huff

Tags : kooldioxideKlimaatklimaatalarmismeklimaatveranderingklimaatwetenschapCO2omgevingopwarming van de aardeGlobal Warming Policy Foundationgroene tirannieoceaancyclioceaangezondheidtemperatuurWilliam Kininmonth

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

17KWEERGAVEN


(Natural news) Meteoroloog William Kininmonth en de Global Warming Policy Foundation (GWPF) schreef een nieuwe paper over de zogenaamde "broeikasgassen", waaruit blijkt dat kooldioxide (CO2) geen invloed heeft op de wereldwijde temperaturen, zoals velen ten onrechte beweren.

In het slechtste geval heeft CO2 een "minimaal effect" op temperatuur en klimaat, dat voortdurend in beweging is vanwege factoren ver buiten de grenzen van alles wat de mensheid kan beheersen.

Kininmonth, voormalig adviseur bij de Climatology Commission van de World Meteorological Organization en voormalig hoofd van het National Climate Centre van de Australische regering, weet waar hij het over heeft als het gaat om het klimaat. En hij is er niet van overtuigd dat we over CO2 zorgen hoeven te maken.

Hij zegt dat oceanen de "vitale traagheids- en thermische vliegwielen" van het klimaatsysteem zijn. En de oceanen, zoals we duidelijk kunnen zien, zijn niet iets dat een persoon of regering kan controleren. (Gerelateerd: Weet je nog toen Pete Buttigieg verklaarde dat kooldioxide een "zonde" is in de ogen van God?)

"Pogingen om koolstofarm te worden in de hoop de mondiale temperaturen te beïnvloeden, zullen tevergeefs zijn", zegt Kininmonth, eraan toevoegend dat de recente opwarmingstrends "waarschijnlijk gewoon het gevolg zijn van fluctuaties in de steeds veranderende oceaancirculatie."

De beweging van de oceaan is grotendeels verantwoordelijk voor de opwarming van de planeet, niet door koeienscheten

Kininmonth zegt dat het "moet worden erkend" dat CO2 geen probleem is als het gaat om opwarmingstrends. Mensen zullen altijd CO2 uitademen en planten zullen het altijd inademen - en geen enkele vorm van klimaatknoeien zal daar ooit verandering in brengen.

Hij deelde verder een grafiek die laat zien dat zelfs als de CO2-concentratie toeneemt van 0 tot 600 delen per miljoen (ppm), de totale sterkte van het broeikaseffect nauwelijks verandert, aangegeven door een bijna perfecte horizontale lijn over alle concentraties.

In essentie, of er nu geen CO2 in de lucht zit of tonnen, het broeikaseffect blijft hoe dan ook hetzelfde. Dit deconstrueert in feite het hele verhaal over de opwarming van de aarde met één eenvoudig gegevenspunt.

Het is niet langer nodig om al het vee te ruimen, alle auto's op benzine en diesel te vernietigen en miljarden mensen uit te roeien. Of het leven nu gewoon doorgaat of gedwongen wordt tot een "groene" overgang, opwarmende (en verkoelende) patronen zullen hoe dan ook doen wat ze gaan doen.

Veel succes met het proberen de klimaatgekken hiervan te overtuigen, maar het is evengoed de waarheid. En dan is het handig dat iemand als Kininmonth, een gerenommeerd klimaatexpert, het samen met de onafhankelijke media zegt.

Kininmonth zegt dat warmte voortdurend wordt uitgewisseld met de tropische atmosfeer en door winden wordt getransporteerd om de opwarming op de Noordpool te versterken. De oceanen doen dit, zegt hij, ondanks dat het wordt toegeschreven aan menselijke activiteit.

Ondertussen zijn de temperaturen op de Zuidpool de afgelopen 50 jaar nauwelijks veranderd, wat de hypothese van Kininmonth verder ondersteunt - wat trouwens veel logischer is dan het verhaal van de koeienscheten die van het linkse politiek kamp komen.

"Modellen slagen er niet in om nauwkeurige energiestromen te reproduceren, en dit is de basis van hoe het klimaatsysteem werkt", voegde Dr. John Christie, een professor in atmosferische en aardwetenschappen aan De universiteit van Alabama, , ter onderstuning van Kininmonts beweringen dat de oceaanenergie de klimaatverandering aanstuurt.

Ondanks dit alles wijzen de heersende klimaatclaims nog steeds op het menselijk gebruik van fossiele brandstoffen als de drijvende factor achter de opwarming van de aarde. Dat komt omdat degenen die deze beweringen naar voren brengen veel te winnen hebben bij een gedwongen wereldwijde omschakeling op "groene" energie.

"Klimaatverandering is een natuurlijk proces dat voornamelijk wordt gecontroleerd door de cycli van de zon", voegde een commentator toe, wijzend op nog een andere bron van opwarming van de aarde die buiten de menselijke controle ligt.

De klimaatwaanzin wordt alleen maar krankzinniger. Op Climate.news blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheGWPF.org

Infowars.com

NaturalNews.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-09-30-carbon-dioxide-nothing-to-do-global-temperatures.html

Wat de media je niet vertellen over de bosbranden in Canada


Sinds mei is in Canada een oppervlakte van miljoenen hectare bos in de as gegaan. Tienduizenden mensen werden geëvacueerd en de rook veroorzaakte overlast voor veel mensen in het land en het noordoosten van de Verenigde Staten.

“We zien steeds meer en meer van deze branden vanwege klimaatverandering,” beweerde de Canadese premier Justin Trudeau. Hij beloofde dat zijn regering zich blijft inzetten om de opwarming van de aarde en de gevolgen daarvan aan te pakken.

Mensen klagen dat de lucht die ze inademen ruikt naar brandend plastic en leidt tot hoofd- en keelpijn, en brandende ogen. Boeren vrezen dat hun gewassen beschadigd zullen worden. Er zijn ook mensen die zeggen dat de lucht ruikt naar bleekmiddel en chloor.

Worden we aangevallen?

Er woeden nu zo’n 500 branden in de bossen van Canada, waarvan 250 niet onder controle zijn. De rook bereikt al meer dan een maand de VS. Opmerkelijk genoeg is de luchtkwaliteit in de VS slechter dan in Canada.

Het wordt vreemder: vorige week zondag roken mensen in de Amerikaanse staat Indiana een zwavellucht. Honderden mensen belden 911 omdat ze dachten dat er ergens een gaslek was.

Mensen vragen zich af of de overheid in het geheim dingen verbrandt. “Worden we aangevallen?” vraagt Grace van het populaire YouTube-kanaal reallygraceful zich af.

Klimaatlockdowns

“En zijn deze branden gerelateerd aan de 30 ton ammoniumnitraat die in april vermist raakte?”

Trudeau zei het al: volgens hem zijn de bosbranden het gevolg van klimaatverandering. Maken de bosbranden en waarschuwingen over de luchtkwaliteit de weg vrij voor klimaatlockdowns?

“Klimaatlockdowns lijken het antwoord te zijn,” zegt Grace. “Hun oorlog tegen koolstof is geen onschuldig groen beleid om een utopische toekomst te creëren. De oorlog tegen koolstof is hun oorlog tegen ons, hun oorlog tegen de mensheid. Wij zijn de koolstof die ze uit de weg willen ruimen.”

Kolonel (Verenigde Staten): ik denk niet dat we de verkiezingen van 2024 gaan halen, de boel gaat imploderen


Ik denk niet dat we de verkiezingen van 2024 (i/d VS, nvdr.) gaan halen, zei de gepensioneerde kolonel Douglas Macgregor in de PBD Podcast.

De kolonel verwacht dat de boel voor die tijd gaat imploderen in Washington. Volgens hem is de Amerikaanse economie erg fragiel.

“Ik weet niet precies hoe het gaat gebeuren. Ik denk dat we in een situatie terechtkomen waarin we erachter komen dat de banken twee of drie weken gesloten zijn en dat niemand naar binnen kan,” lichtte hij toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geweld en criminaliteit

Macgregor denkt ook dat steden te kampen zullen krijgen met zoveel geweld en criminaliteit dat ook andere delen van de samenleving er last van zullen krijgen.

Mensen die doorgaans op plekken wonen waar ze geen last hebben van de problemen, worden nu ook geconfronteerd met die problemen, aldus de kolonel.

Status quo overhoop

Hij verwees ook naar Oekraïne. “Ik denk dat Oekraïne catastrofaal gaat verliezen en ineen zal storten.” Dat gaat volgens hem ook effect hebben op de Verenigde Staten, omdat Amerikanen steeds te horen krijgen dat Oekraïne aan de winnende hand is.

Al die dingen komen samen en dat gaat de status quo overhoop gooien, voorziet Macgregor.

French generals cause backlash with 'civil war' warning

 Paris (AFP) –

Issued on: 27/04/2021 - 16:28


The French government has threatened to punish active soldiers who signed an open letter by 25 retired generals warning President Emmanuel Macron the country is headed for "civil war".

A number of serving defence force members are believed to have signed the letter published last week in the right-wing Valeurs Actuelles magazine, which warned that "laxist" policies would result in chaos requiring "the intervention of our comrades on active duty in a perilous mission of protection of our civilizational values".

"The hour is grave, France is in peril," the retired generals wrote, adding that failure to act against the "suburban hordes" -- a reference to residents of the mainly immigrant areas that ring French cities -- and other unnamed groups who "scorn our country" will lead to "civil war" and deaths "in the thousands".

The government and left-wing parties strongly condemned the letter, which was published on the 60th anniversary of a failed coup d'etat by generals opposed to France granting independence to Algeria.

It was not immediately clear from the list how many of the signatories, apart from the former generals, had retired from the defence forces and how many were still active members.

Defence Minister Florence Parly warned Monday that those still serving would be punished for flouting a law requiring them to remain politically neutral.

But she also appeared anxious to avoid giving too much importance to their outburst, assuring that the "immense majority" of French troops remained neutral and loyal.

Political analyst Jean-Yves Camus also downplayed the significance of the letter, telling AFP the signatories were "no heavyweights" in the army.

- 'Battle of France' -

The letter comes as candidates begin jockeying for position on immigration, security and the spread of radical Islam in the run-up to the 2022 presidential election.

An Ifop poll published in the Journal du Dimanche newspaper on Sunday showed security and the fight against terrorism among voters' top priorities after a new wave of jihadist attacks, including the October 2020 beheading of a schoolteacher who showed his pupils cartoons of the Prophet Mohammed.

Far-right leader Marine Le Pen, whom polls show likely to face off against Emmanuel Macron next year in a re-run of the 2017 race, told the retired generals she shared their sentiments and invited them to back her campaign.

"I invite you to join us in taking part in the coming battle, which is the battle of France," she wrote in a response to the letter published in Valeurs Actuelles.

Le Pen was widely criticized by her opponents on both the left and the right for her overtures to the soldiers behind what the left-wing daily Liberation described as a "call to sedition".

On Tuesday, she told France Info that while she shared the soldiers' diagnosis of a country afflicted by "lawless areas, crime, self-hatred and our leaders' rejection of patriotism" she agreed that "these problems can only be solved by politics."

- Murdered teacher -

The public foray by the generals, most of whom are close to far-right circles according to France Info, comes in the midst of a heated debate in France about racism and colonialism led by young, non-white French activists.

The generals accused them of whipping up "hatred between communities" with their rhetoric and support for tearing down statues of French figures from colonial times.

Macron, who was elected on a centrist manifesto in 2017 but is seen by critics as moving to the right, has slammed what he calls "social science theories imported from the United States", saying that they harm French unity.

The generals also accused "Islamism and the suburban hordes" of turning parts of the country into no-go areas where French values were no longer upheld.

"Who could have imagined 10 years ago that a teacher would one day be beheaded on leaving school," they wrote referring to the murder of Samuel Paty by a radicalised Chechen immigrant, a crime that caused deep shock in France.

While extremely rare, this is not the first time that former military top brass have criticised the running of the country.

A popular former head of the armed forces who quit after a spat with Macron in 2017, General Pierre de Villiers, has been cited as a possible presidential candidate after publishing a book on "repairing France."

The lead signatory of the letter in Valeurs Actuelles, Christian Piquemal, is a former Foreign Legion commander who was arrested for taking part in an anti-migrant demonstration in 2016.

© 2021 AFP


Bron : https://www.france24.com/en/live-news/20210427-french-generals-cause-backlash-with-civil-war-warning

Frankrijk voor vijfde nacht op rij in crisis terwijl geweld zich verspreidt naar buurlanden


Oud-president Trump had gelijk toen hij vele jaren geleden al zei: “Ik zou niet naar Frankrijk gaan. Want Frankrijk is Frankrijk niet meer.”


Volgens Franse functionarissen wordt de sociale onrust veroorzaakt door ‘social media’. Daar zijn de meesten het niet mee eens. “Dit is wat er gebeurt wanneer je in versneld tempo miljoenen migranten opneemt in een Europees land,” zegt Paul Joseph Watson.


Voor de vijfde nacht op rij staken relschoppers auto’s en gebouwen in brand en plunderden ze winkels. Zondagnacht arresteerde de politie 719 mensen.

Moordaanslag

De media schrijven dat de rellen inmiddels ‘iets rustiger’ zijn. Vrijdagnacht werden er 1300 mensen opgepakt. De overheid heeft meer dan 45.000 politieagenten en tientallen pantservoertuigen ingezet.

President Macron heeft zijn bezoek aan Duitsland afgezegd om het hoofd te bieden aan wat er nu speelt.

Vincent Jeanbrun, burgemeester van de Parijse buitenwijk L’Hay-les-Roses, zei dat relschoppers hem en zijn gezin probeerden te vermoorden.

Burgeroorlog

Op social media is te zien dat het geweld zich heeft verspreid naar buurlanden Zwitserland en België.

In 2021 waarschuwden 25 gepensioneerde Franse generaals Macron in een open brief dat het land afstevende op een ‘burgeroorlog’ vanwege de ongebreidelde instroom van migranten.

Frankrijk in brand – Moslimgeweld in Frankrijk – en overal

 juli 3, 2023


Hoe weinig is er nodig voor de moslimmassa’s om uit te barsten in een apoplectische razernij die de wereld op zijn grondvesten doet schudden! Afgelopen dinsdag 27 juni hielden twee politieagenten in Nanterre, een banlieue (voorstad) van Parijs, een auto aan waarvan de bestuurder wegreed, waarna een van de agenten op de auto schoot. Zijn schot doodde de bestuurder, Nahel Merzouk, een 17-jarige van Algerijnse afkomst die een opmerkelijk lang strafblad bleek te hebben voor iemand van zijn jonge leeftijd, waaronder meer dan een dozijn arrestaties, schrijft Bruce Bawer.

Toen het nieuws over de dood van Nahel zich verspreidde, gingen zwermen Franse moslims – zonder verdere informatie over de zaak af te wachten – de straat op en staken die nacht en de daaropvolgende nachten talloze voertuigen en bushokjes in brand, plus ontelbare gebouwen, waaronder tientallen scholen en gemeentehuizen en politiebureaus, eerst in Parijs en haar buitenwijken en later in andere Franse (en zelfs Belgische) gemeenten. Een bibliotheek in Metz – onlangs uitgebreid ten behoeve van moslimjongeren “die wilden werken, studeren, lezen en een oase van rust wilden hebben” – werd tot de grond toe afgebrand. Net als een transportdepot in Aubervilliers. Een Holocaust-monument in Nanterre werd gevandaliseerd en vandalen schreven erop dat ze van plan waren om “een nieuwe Holocaust” te plegen. En de huizen van verschillende burgemeesters zijn aangevallen.

Op zaterdagmiddag meldde de Guardian dat, volgens de Franse minister van Financiën, “meer dan 700 winkels, supermarkten, restaurants en bankfilialen sinds dinsdag waren “geplunderd, leeggeroofd en soms zelfs tot de grond toe afgebrand”. Onder de demonstranten is Nahels moeder, gekleed in een t-shirt met de tekst Justice pour Nahel, gefotografeerd terwijl ze juichte, lachte en met haar vuisten schudde; op geen enkele van de tientallen foto’s die ik van haar gezien heb, ziet ze er ook maar enigszins bedroefd uit. De grootmoeder van Nahel daarentegen riep zondag op om de rellen te stoppen en zei dat ze de moordenaar van Nahel verafschuwt, maar dat ze niets tegen andere politieagenten heeft; integendeel, ze zei dat ze blij was dat ze daar waren om de orde te herstellen.

In Frankrijk is massale onrust natuurlijk een oud gegeven. Rellen, en wat dat betreft revoluties, zijn een aloude Gallische traditie. Niemand zal ooit beweren dat de moslims in Frankrijk goed geïntegreerd zijn in de fijnere aspecten van de heersende cultuur van hun gastland, maar door hun eigen bereidheid om dingen in brand te steken en te vernietigen, lijken ze tenminste redelijk goed te passen in het land dat ons het Terreurbewind, de Juni-opstand van 1832, de Parijse Commune van 1871 en de soixante-huitards gaf. De grootschalige autobranden die een regelmatig nachtelijk tijdverdrijf in de banlieues zijn geworden, doen de Gilets Jaunes en andere autochtone Fransen met een opstandige inslag, inclusief degenen die onlangs de boulevards opgingen om te protesteren tegen de verhoging van de pensioenleeftijd naar 64 (!), lijken op slapjanussen.

 

Wat deze laatste rellen betreft, waarin (verbaast u dat?) “Allahu akbar” geroepen werd, die maken deel uit van wat in de afgelopen halve eeuw een geheel eigen Franse traditie is geworden. Onlangs gaf de website Sky News een handige lijst van enkele van de meer destructieve moslimoproeren in La Belle République. De allereerste, in 1979, vond plaats in een buitenwijk van Lyon “nadat een jong persoon van Noord-Afrikaanse afkomst was gearresteerd”. In 1991 werden de Parijse voorsteden getroffen door geweld, eerst in maart, nadat “een Arabische tiener was doodgeschoten door een bewaker van een supermarkt” en daarna, in juni, nadat de politie ene Youssef Khaif, 23, had gedood die in een gestolen auto reed.

In de daaropvolgende jaren ontstonden rellen in verschillende Franse steden toen de politie “de 18-jarige Mohamed Bahri” doodde, die “naar een wegversperring van de politie reed”; toen “de politie de Algerijnse terrorist Khaled Kelkal doodde”; toen “Habib Muhammed, 17, door de politie werd neergeschoten tijdens een autodiefstal”; toen ene Mohamed Benmouna in hechtenis stierf; enzovoort. Deze anarchistische episodes moeten natuurlijk niet verward worden met de vele daden van islamitisch terrorisme die in dezelfde periode hebben plaatsgevonden – waaronder de moord op een Joodse familie in Toulouse in 2012, het bloedbad van Charlie Hebdo en de Bataclan-aanslagen in 2015, en de massamoord in 2016 op de Promenade des Anglais in Nice.

Tot nu toe heeft deze laatste golf van wetteloosheid geleid tot de inzet van tienduizenden politieagenten in het hele land. Op veel plaatsen is het openbaar vervoer na zonsondergang gesloten om te voorkomen dat bussen en trams in brand worden gestoken. Steden hebben uitgaansverboden ingesteld; politieke leiders hebben spoedvergaderingen gehouden; president Emmanuel Macron heeft een reis naar Duitsland afgezegd (maar vond wel tijd om een concert van Elton John bij te wonen). Relschoppers hebben stenen en andere voorwerpen naar agenten gegooid, die met traangas hebben gereageerd. Meer dan 200 politieagenten zijn gewond geraakt. In de eerste dagen van dit conflict verklaarden politievakbonden dat hun leden “in oorlog waren met ongedierte”; op zondag gaf de nationale politievakbond een persbericht uit dat als volgt begon: “Tegenover deze hordes wilden is vragen om kalmte niet genoeg: die moet opgelegd worden!” Het aantal arrestaties loopt in de duizenden, met een gemiddelde leeftijd van 17 jaar – precies dezelfde leeftijd als Nahel.

Maar ondanks alle arrestaties zijn de rellen doorgegaan, nacht na nacht na nacht. En waarom niet? Op dit moment is het weer in Frankrijk meer dan aangenaam (kastanjes in bloei, brandbare vakantietafels onder de bomen, en al dat soort dingen) – absoluut perfect voor buitenrecreatie. En zelfs als u door de politie wordt opgepakt voor het in brand steken van een paar Peugeots, weet u dat u niet lang in de gevangenis zult belanden (als dat al gebeurt), dat u uw uitkering niet kwijtraakt en dat u zeker niet gedeporteerd wordt naar de onbeschaafde vuilnisbelt waar u vandaan komt.

Terwijl de vuren overal in Frankrijk branden, zogenaamd als reactie op de moord op Nahel M., zijn moslims elders met evenveel enthousiasme in actie gekomen over een andere zaak. Op woensdag – toevallig de dag na de schietpartij op Nahel Mehzouk, en op de islamitische kalender de heilige dag van Eid al Adha – verbrandde Salwan Momika, een Irakese vluchteling, een Koran buiten de Centrale Moskee in Stockholm.

 

De president van Turkije, Recep Tayyiq Erdogan, veroorzaakte al snel ophef en dreigde de toetreding van Zweden tot de NAVO te blokkeren. Zijn minister van Buitenlandse Zaken, Hakan Fidan, verwierp de verklaring dat Momika gewoon zijn vrijheid van meningsuiting uitoefende: door zo’n actie toe te staan, beschuldigde hij de Zweedse regering ervan er medeplichtig aan te zijn. Ook andere regeringen veroordeelden Momika’s actie. Matt Miller, een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, had het lef om te beweren – alsof dit ook maar in de verste verte binnen de opdracht van de pusillanimous poobahs in Foggy Bottom viel – dat Momika “een omgeving van angst” voor moslims in Zweden had gecreëerd. (Als Miller een echte “omgeving van angst” wil ervaren, stel ik voor dat hij een avondwandeling maakt door bepaalde wijken van Stockholm, Gotenburg of Malmö).

De Saoedische regering noemde de Koranverbranding “onder alle omstandigheden” onaanvaardbaar. De Marokkaanse ambassadeur werd naar huis gestuurd, terwijl de Zweedse ambassadeurs in Jordanië en de Verenigde Arabische Emiraten de les gelezen werd door de regeringen van die landen. Op 29 juni bestormde een menigte de Zweedse ambassade in Bagdad. Op 2 juli eiste de Organisatie van Islamic Cooperation in een spoedzitting nieuwe maatregelen in Zweden om het verbranden van Korans te verbieden. Al met al doet dit behoorlijk denken aan de Deense cartooncrisis van 2005-2006, met meer dan een vleugje van de George Floyd-rellen van 2020. Ingmar Karlsson, een Midden-Oosten expert, waarschuwde de Zweedse regering om nog meer van dit soort daden te verwachten. “Het gevoel,” zei hij, “is dat genoeg genoeg is.”

“Genoeg is genoeg”? De brutaliteit! In de afgelopen decennia hebben de heersers van moslimlanden hun christelijke, joodse en andere niet-islamitische burgers tot op het bot gekweld. In die landen zijn onterechte opsluiting en marteling van religieuze minderheden aan de orde van de dag. Zelfs de linkse Guardian, die er gewoonlijk de voorkeur aan geeft om islamitische wandaden goed te praten, erkende in 2019 dat volgens een nieuw rapport in opdracht van de toenmalige Britse minister van Buitenlandse Zaken, Jeremy Hunt, de “voortdurende vervolging van christenen” in het Midden-Oosten in sommige gevallen het niveau van “genocide” heeft bereikt en een “uittocht” van christenen uit die landen heeft bevorderd.

Zelden hebben westerse regeringen het aangedurfd om deze systematische schanddaden te bekritiseren. Zeker geen van hen is zo ver gegaan om over deze genocide te zeggen dat “genoeg genoeg is”. Integendeel, ze knijpen routinematig een oogje dicht voor de mishandeling van christenen in de moslimwereld, hoe wreed die ook is, net zoals ze hun best doen om elke nieuwe daad van bloeddorstig jihadistisch terrorisme zo snel mogelijk te negeren, en nooit iets zeggen dat ook maar in de buurt komt van “genoeg is genoeg”. En ondanks alle antichristelijke genocide en antiwesters terrorisme, ondanks alle duidelijke moslimverachting voor alles wat niet-islamitisch is, zijn deze westerse regeringen massaal de rode loper blijven uitrollen voor moslim-immigranten, ook al is allang onomstotelijk aangetoond dat hun religie niet alleen onverenigbaar is met westerse waarden (met name de vrijheid van meningsuiting die Momika in Stockholm uitoefende), maar ook expliciet vijandig staat tegenover die waarden.

 

Inmiddels zouden we het allemaal moeten weten: volgens de islam maakt het Westen deel uit van het Huis van Oorlog, dat moslims plechtig door hun geloof verplicht zijn om, zowel door middel van heilige oorlog als door middel van “zachtere” vormen van jihad (bijv. de Zweedse regering onder druk zetten om een meer sharia-achtige houding aan te nemen ten opzichte van de vrijheid van meningsuiting), in het Huis van Islam te brengen. Dit wil niet zeggen dat elke moslim die vandaag in Frankrijk en elders in de wereld aan het rellen is, zichzelf noodzakelijkerwijs als een heilige strijder beschouwt. Maar dat doet er niet toe: de reflexieve antiwesterse vijandigheid die inherent is aan hun geloofssysteem, en die ze van kleins af aan hebben meegekregen, zit in hen ingebakken – wat verklaart waarom er helemaal niet veel nodig is om hun irrationele woede te ontketenen.

Zondag zeiden de Franse autoriteiten dat het geweld in dat land de avond ervoor leek af te nemen. Dus misschien is het binnenkort voorbij. En dan zullen ze allemaal doen alsof het nooit gebeurd is. En dan zal er vroeg of laat iets anders gebeuren om een nieuwe, nog grotere stuiptrekking te veroorzaken. En dat zal blijven gebeuren, op een steeds grotere schaal, totdat het de Vierde Franse Revolutie wordt. Tenzij iemand iets doet. En hetzelfde zal gebeuren in Zweden. En overal elders in Europa. Tenzij, dat wil zeggen, onze leiders in het Westen recht in de ogen durven kijken naar wat de islam de afgelopen decennia heeft gedaan – met christenen en joden en hindoes, met westerse welvaartssystemen en westerse vrijheid en westerse orde – en eindelijk de woorden “genoeg is genoeg” uitspreken; of, meer ter zake, tenzij kiezers in de hele Westerse wereld stoppen met het kiezen van lafhartige ongewervelden als Macron en in plaats daarvan de macht overdragen aan iemand als Éric Zemmour of Marine Le Pen – of, in Zweden, Jimmie Åkelsson – die zal zeggen “genoeg is genoeg” en daar ook echt naar zal handelen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/frankrijk-in-brand-moslimgeweld-in-frankrijk-en-overal/

 

 


Bataclan: De horror die verzwegen werd

FENIXX KLASSIEKEN Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015, waar meer dan 130 mensen slachtoffer werden van moslimterreur. Maar pas nu, twee jaar later, komen de details aan het licht die de horror illustreren die de daders de vrije loop lieten. Een onderzoekscommissie … Meer lezen overBataclan: De horror die verzwegen werd

https://www.frontnieuws.com/bataclan-de-horror-die-verzwegen-werd/

 Aanvankelijk hield de Franse overheid deze informatie blijkbaar onder pet. Pas met het verschijnen van het officiële protocol werd bekend aan welke martelingen de slachtoffers in de Bataclan waren blootgesteld geweest. Maar zelfs nu, een paar dagen na de publicatie van het protocol, kan men in Duitsland er niets over lezen, in tegenstelling tot andere media in het buitenland. Op 15 juli meldde de Engelse Daily Mail bijvoorbeeld: “French government ’suppressed gruesome torture‘ of Bataclan victims as official inquiry is told some were castrated and had their eyes gouged out by the ISIS killers“.

 

“Mensen werden onthoofd, er waren seksuele handelingen met vrouwen”

Over de tweede verdieping vermeldt hij in afschuw: “Zij [de daders] bliezen zich naar boven [een gesloten deur werd opgeblazen]. Mensen werden onthoofd, afgeslacht, van ingewanden ontdaan. Er waren seksuele handelingen met vrouwen en genitale verminkingen. Als ik me niet vergis, hebben ze de ogen van sommige mensen eruit gerukt.”

Origineel citaat uit het verhoor: “Ils se sont fait exploser. Il y a eu des personnes décapitées, égorgées, éviscérées. Il y a eu van de mimiques d ‘actes sexuels sur des femmes et des coups de couteau op het niveau van de génitaux van appareils. Si je ne me trompe pas, les yeux de certaines personnes de été arrachés.”

En hier is een ooggetuigenverslag van Jesse Hughes van de Eagles Of Death Metal:

“De dag erna waren de moslims in het stadion tijdens de twee minuut stilte aan het boeroepen, en de pers meldde het amper.

Ik zag moslims tijdens de aanval op straat feesten. Ik zag het met mijn eigen ogen. In real time! Hoe wisten ze wat er aan de hand was? Er moet een overeenstemming zijn geweest…

Ik zag ongeveer zeven mensen sterven. Sommige van deze mensen waren minder dan een meter van de barrière verwijderd. Ze hadden zich kunnen terugtrekken en blijven leven, maar ze waren zelfs te bang om zich om te draaien. Ik herinner me een vrouw die daar met opgeheven handen in een houding van onderwerping stond.

De terrorist zag haar uiteindelijk en alles wat ze deed was zeggen: “Nee, nee, nee.” Ze stond daar als iemand die zich overgeeft aan de dood. Ik schreeuwde tegen haar: “Hé!”, maar ik denk dat ze me niet kon horen. Ze was zo bang, ik denk dat ze het al had opgegeven.

Ik schrijf de volledige verantwoordelijkheid toe aan de linkse mentaliteit. Als je mensen vertelt dat ze zichzelf niet kunnen verdedigen en ze behandelt als kinderen, verzwak je ze tot een punt waar het in leven blijven minder dan een meter verwijderd is, en ze niet langer meer in staat zijn om dit waar te nemen, omdat ze te bang zijn… ”

../..

Bronnen:

·         https://www.journalistenwatch.com/2017/11/13/bataclan-der-horror-der-verschwiegen-wurde > (Artikel niet meer bereikbaar door verhuizing en theme-update JW)

·         https://www.assemblee-nationale.fr/14/rap-enq/r3922-t2.asp > Officiële notulen op de homepage van de Franse Nationale Vergadering

·         https://www.dailymail.co.uk/news/article-3692359/French-government-suppressed-gruesome-torture-Bataclan-victims-official-inquiry-told-castrated-eyes-gouged-ISIS-killers.html > Bericht in de Daily Mail

·         https://www.welt.de/politik/ausland/article148862574/Ein-Attentaeter-kam-als-Fluechtling-ueber-die-Balkanroute.html > Attentäter kam über die Balkanroute

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...