maandag 14 oktober 2024

Vaccinwetenschapper geeft toe dat Covid-prikken ontworpen zijn om het publiek te ‘steriliseren’

 oktober 14, 2024   1

 

Een vooraanstaande vaccinwetenschapper die een sleutelrol heeft gespeeld in de ontwikkeling van Covid-injecties heeft toegegeven dat de injecties ontworpen zijn om het grote publiek te “steriliseren.”

De vernietigende bekentenis werd gedaan door Professor Sir John Bell, een sleutelfiguur in de ontwikkeling van het Covid-“vaccin” van de Universiteit van Oxford.

Tijdens een recent interview met het Britse TV-netwerk Channel 4 leek professor Bell zich te laten ontvallen dat de injectie van Oxford/AstraZeneca in staat is om 60 tot 70 procent van de ontvangers te steriliseren, bericht Frank Bergman.

Bell, die geneeskunde doceert aan Oxford, suggereerde dat het doel van de “vaccins” was om “een bevolking volledig te steriliseren.”

Hij betreurde echter dat de injecties slechts “60 of 70 procent” van de bevolking konden “steriliseren.”

Tijdens het interview betreurde Bell het tegenover Channel 4 anchor Jon Snow:

“Het is onwaarschijnlijk dat deze vaccins een bevolking volledig steriliseren.”

“Het is zeer waarschijnlijk dat ze een effect hebben dat werkt bij een percentage, zeg 60 of 70 procent.”

“We zullen heel zorgvuldig moeten kijken, en de regelgevers zullen heel zorgvuldig moeten kijken om er zeker van te zijn dat het doet wat het moet doen voordat het wordt goedgekeurd.”

Nadat Bell de verontrustende opmerking had gemaakt, onderbrak de interviewer hem snel.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v5i5whx-vaccine-scientist-admits-covid-shots-are-designed-to-sterilize-the-public.html


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/vaccinwetenschapper-geeft-toe-dat-covid-prikken-ontworpen-zijn-om-het-publiek-te-steriliseren/

Uit Amerikaanse data blijkt dat COVID-gevaccineerde kinderen tussen 5 en 18 jaar 5,7X zo vaak sterven als hun ongevaccineerde leeftijdsgenoten.

 Comorbiditeitsverschillen misschien? Nee, daar trap ik niet in en ik zal je laten zien waarom. Ook tonen nieuwe Nieuw-Zeelandse FOIA-resultaten een 5X toename in hart gerelateerde EH-oproepen onder de 40 jaar na de uitrol van vaccins!

   0

    Image by freepik

Een nieuwe paper, gepubliceerd in de peer-reviewed medische literatuur (Yang), waarin meer dan 300.000 kinderen tussen de 5 en 18 jaar (voornamelijk in de VS) worden onderzocht, laat een zeer statistisch significant 5,7X hoger sterftecijfer zien voor degenen die ervoor kozen om gevaccineerd te worden. De auteurs vermeldden dat in het geheel niet. Bovendien weigerden ze commentaar te geven toen hen ernaar werd gevraagd. Dus dat zal ik doen.

Ik zal je laten zien dat de algemene gevoeligheid voor ziekten in de twee groepen zeer vergelijkbaar was, maar dat de mortaliteit (gemeten vanaf een maand na de PCR-test die werd gebruikt als de indexdatum voor deelname tot 1 jaar na deelname) 5,7X hoger was in de groep die werd gevaccineerd op het moment van deelname, schrijft Steve Kirsch.

Ten tweede laat een nieuw FOIA-antwoord in Nieuw-Zeeland een bijna 5X toename zien in hart-gerelateerde EH-bezoeken bij mensen onder de 40 nadat de COVID-prikken waren uitgerold, van 4406 in 2020 tot 21416 in het eerste volledige jaar nadat de prikken waren uitgerold. Dat is een Z-score van 256, wat betekent dat dit veroorzaakt wordt door iets heel ernstigs; het is absoluut geen statistische toevalstreffer.

Elk van deze gevallen zou voor de gezondheidsautoriteiten aanleiding moeten zijn om een onderzoek in te stellen. Maar in de huidige maatschappij kun je ontslagen worden als je dit soort vragen stelt. Dus veel mensen zullen blijven geloven dat de vaccins veilig zijn.

Het artikel van Yang toonde een 5,7X hoger sterftecijfer bij gevaccineerde kinderen van 5-18 jaar.

De associatie tussen COVID-19 vaccin/infectie en nieuw ontstane astma bij kinderen – gebaseerd op de wereldwijde TriNetX database

Alex Berenson schreef hier 11 dagen geleden voor het eerst over, maar ik kwam het onafhankelijk tegen, heb het allemaal onafhankelijk geverifieerd en kwam later achter zijn artikel.

Hij had helemaal gelijk om er aandacht voor te vragen. Het is verbluffend.

Alex wijst er ook op dat er hogere comorbiditeiten waren in de groep die werd gevaccineerd voorafgaand aan de deelname aan het onderzoek. Daar ben ik het helemaal mee eens.

Maar ik zal nog een stap verder gaan en je laten zien waarom dit de 5,7X hogere mortaliteit niet kan verklaren.

Over het onderzoek:

1.    Gebruik TriNetX wereldwijde database (voornamelijk Amerikaanse kinderen)

2.    Leeftijden 5 tot 18 met een gemiddelde leeftijd rond de 12

3.    Er was een wel en niet gevaccineerd cohort gedefinieerd op basis van vaccinatiestatus voorafgaand aan de indexdatum.

4.    De propensity matching was ALLEEN binnen de COVID/niet-COVID van elk cohort.

5.    De twee cohorten waren NIET op elkaar afgestemd. t

6.    Het gevaccineerde cohort (Cohort 2) had hogere comorbiditeiten dan het ongevaccineerde cohort (Cohort 1), maar de COVID vs. niet-COVID groepen waren gematched.

7.    De indexgegevens (inschrijfdatum) waren gebaseerd op PCR-testresultaten.

8.    De vaccinatiestatus werd vastgesteld op het tijdstip van de index.

9.    De indexdatum lag tussen 1 januari 2021 en 31 december 2022 en werd vastgesteld op de dag van de test.

10. Deelnemers werden gevolgd gedurende 1 jaar na inschrijving, maar de periode van 30 dagen na de COVID-test werd genegeerd.

11. De sterftecijfers van de twee groepen zijn alleen te vinden in supplement 1 van het artikel. Dit had in het abstract vermeld moeten worden, want de verschillen zijn verbluffend. Ik denk dat ze wilden dat hun artikel werd gepubliceerd in plaats van afgewezen.

12. Het artikel zelf maakte geen melding van het feit dat de gevaccineerde kinderen 5,7X zo vaak stierven als de ongevaccineerde kinderen. Het stond alleen in een tabel in het supplement en de auteurs vestigden er geen aandacht op.

13. Zoals Berenson opmerkte in zijn Substack, weigerden de auteurs commentaar te geven op de verschillen in sterfte tussen de groepen. Dus dit was geen “vergissing”. Ze willen er gewoon niet over praten. In de wetenschap kun je ontslagen worden als je tegen het narratief ingaat.

Voor mij en mijn misinformatieverspreidende vrienden is de kern van dit artikel volledig begraven in supplement 1, een Word-document dat de meeste mensen nooit zullen zien. Hier is het

 


Dit is tabel S2, supplement 1 in de paper. Als je alleen naar de percentages kijkt (tussen haakjes) zie je dat de gevaccineerde groep 5 tot 6 keer zo vaak stierf als de ongevaccineerde kinderen (0,1% vs. 0,6%).

 

Dit is tabel S2, supplement 1 in de paper. Als je alleen naar de percentages kijkt (tussen haakjes) zie je dat de gevaccineerde groep 5 tot 6 keer zo vaak stierf als de ongevaccineerde kinderen (0,1% vs. 0,6%).

Hier zijn de statistieken van de Fisher exact test op de getallen:


De p-waarde is 6e-103 en de CI-intervallen liggen strak rond de odds ratio OR van 5,75.
Kortom, de gevaccineerde kinderen hadden bijna 6x zoveel kans om binnen een jaar na hun COVID-test te overlijden als hun ongevaccineerde leeftijdsgenoten.

Dus hier is de vraag: Is dit omdat de kinderen in de gevaccineerde groep gewoon zieker waren zodat hun ouders hen vaccineerden?

Het lijdt geen twijfel dat de gevaccineerden hogere comorbiditeiten hadden; de paper laat dat zien in de comorbiditeiten die hoger waren. Maar de enige comorbiditeiten die hier van belang zijn, zijn degene die geassocieerd worden met overlijden.

Laten we eens kijken naar de belangrijkste redenen waarom kinderen van 5 tot 18 jaar sterven.

Van ChatGPT:

De top vijf van belangrijkste doodsoorzaken bij kinderen en adolescenten van 5 tot 18 jaar in de Verenigde Staten zijn verantwoordelijk voor bijna 90% van alle sterfgevallen in deze leeftijdsgroep.
Specifiek:

1.    Onopzettelijke verwondingen (waaronder auto-ongelukken, verdrinking en vallen) vormen de belangrijkste doodsoorzaak, goed voor ongeveer 36,7% van de sterfgevallen.

2.    Vuurwapenverwondingen zijn de tweede hoofdoorzaak en zijn goed voor 19,4% van de sterfgevallen. Deze categorie omvat zowel moorden als zelfmoorden met vuurwapens.

3.    Zelfmoord is goed voor 15,6% van de sterfgevallen en is daarmee een belangrijke oorzaak bij adolescenten, vooral nu de geestelijke gezondheid toeneemt.

4.    Kanker (kwaadaardige gezwellen) is verantwoordelijk voor ongeveer 9,1% van de sterfgevallen en is daarmee de belangrijkste niet-letselgerelateerde oorzaak.

5.    Moord (niet met vuurwapens) vertegenwoordigt 6,3% van de sterfgevallen in deze leeftijdsgroep.

Samen zijn deze top vijf oorzaken goed voor meer dan 87% van alle sterfgevallen bij kinderen en jongeren tussen de 5 en 18 jaar in de Verenigde Staten.

Het onderzoek keek niet naar kanker als een comorbiditeit, maar zelfs als het 10X hoger was bij de gevaccineerden (wat zeer onwaarschijnlijk is omdat de ergste ongelijkheid slechts 2,76X hoger was)zou dat de sterfte door alle oorzaken slechts 2X verhogen, niet 6X (omdat kanker slechts 9% van alle sterfgevallen uitmaakt).
Van de comorbiditeiten die ze wel onderzochten, is het grootste verschil tussen de groepen met en zonder vaccinatie chronische nierziekte (CKD), die 2,76X hoger was in de groep met vaccinatie/niet-COVID dan in de groep zonder vaccinatie/niet-COVID. Het absolute percentage mensen met CKD was echter minder dan de helft van een procent (0,47%). Dus zelfs in de slechtst denkbare wereld waar de comorbiditeiten in totaal 2,76 hoger waren in de gevacinerde groep en 100% van de sterfgevallen het gevolg waren van comorbiditeiten (wat zeer onwaarschijnlijk is op basis van de uitsplitsing hierboven), kunnen comorbiditeiten in het beste geval nog steeds niet het bijna 6X verschil in sterftecijfer verklaren.

Bekijk bovendien Figuur S1 uit Supplement 2:


Figuur S1: Kaplan-Meier-curven van cumulatieve waarschijnlijkheid (%) van uitkomsten waarbij COVID-19- en niet-COVID-19-groepen worden vergeleken, van dag 30 tot dag 730 na de indexdatum. Panelen (a), (c) en (e) tonen cohort 1; panelen (b), (d) en (f) tonen cohort…

 

Dit toont in wezen het ziektecijfer (voor astma, astmamedicijnen of overlijden) in de ongevaccineerden (links) en gevaccineerden (rechts). Ze zijn bijna identiek!!! Als de comorbiditeiten echt zo veel slechter zouden zijn bij de gevaccineerden dat ze vatbaar zijn voor ziekte, dan zouden we een verschil tussen de curven verwachten. Ze lijken erg op elkaar.

Dus ja, er is een 5,6X hoger sterftecijfer bij de gevaccineerde kinderen, en nee, dat kan niet verklaard worden door comorbiditeiten.
De vaccinaties moeten worden stopgezet totdat onderzoekers kunnen achterhalen wat de echte oorzaak is.

De FOIA-gegevens van Nieuw-Zeeland laten een 5X hoger aantal EH-oproepen voor hartpatiënten van 40 jaar en jonger zien.


Uit het artikel:

Een OIA (freedom of information) verzoek aan Health New Zealand vroeg om “Het aantal mensen onder de 40 jaar dat zich per jaar meldt op de Eerste Hulp afdelingen (EH) van Nieuw-Zeelandse ziekenhuizen met pijn op de borst of hartproblemen?”. Het antwoord van Health New Zealand (OIA-referentie: HNZ00061156) bevat schokkende informatie:

Jaar Aantal EH ’s met pijn op de borst

2019 2219

2020 4406

2021 13063

2022 21416

2023 20005

2024 (tot juni) 14639 (wow…. alleen in de eerste 6 maanden!!!!)

Dit is een Z-score van 256. Ik heb nog nooit zo’n hoge Z-score gezien.

Dit betekent dat deze gebeurtenis geen statistische toevalstreffer was. Het werd door iets veroorzaakt.

Dit “iets” heeft de gezondheid van meer dan 30.000 Nieuw-Zeelanders ernstig aangetast.

Wat is het?

Health New Zealand wil er natuurlijk niet over praten!

Misschien kan Sean Plunket het ons vertellen? 🙂

21416/4406=4,9X, dus bijna een 5X toename van incidenten op de EH na vaccinatie.

De aantallen waren zelfs nog hoger in NYC, zoals je kunt zien op deze video van voormalig NYFD-lid O’Brian Pastrana. Brian observeerde een toename van 20X in het aantal sterfgevallen nadat de injecties waren uitgerold. Bekijk de eerste 60 seconden van de video. Tegen het einde van de video heeft hij het over een 100x toename in myocarditis (van 0 in 7 jaar naar 1 per week).

Ik hoorde soortgelijke cijfers van een huidige politieagent uit Denver die me vertelde dat “sterfgevallen door natuurlijke oorzaak” van “5 per jaar naar een paar per week” gingen, wat gemakkelijk een toename van 20 keer is in vreemde voorvallen nadat de injecties waren uitgerold. Toen ik probeerde een FOIA-verzoek in te dienen voor het departement, zeiden ze dat ik met de lijkschouwer moest praten.
En tenslotte vertelde paramedicus Harry Fisher me dat hij een toename van meer dan:

1.    10X meer hartstilstandmeldingen heeft gezien (van 1 per 3 maanden naar 1 of 2 per week). Beroertes waren nog erger, vooral bij kinderen.

2.    Aneurysma van de aorta: 1 in zijn 27-jarige carrière vóór de injecties tot 1 elke 2 weken, een verbluffende 700X toename.

Samenvatting

Na de uitrol van vaccins hebben we geloofwaardige rapporten van
Sterftecijfers:

1.    5,6X meer sterfgevallen bij gevaccineerde kinderen vs. ongevaccineerde kinderen (Yang paper)

2.    20X toename in sterftecijfers (Pastrana)

3.    20X meer sterfgevallen (politieagent Detroit)

Oproepen hartstilstand:

1.    5X meer oproepen voor spoedeisende hulp bij hartstilstand in Nieuw-Zeeland bij personen jonger dan 40 jaar (NZ FOIA)

2.    10X meer oproepen voor hartstilstand (Harry Fisher)

Myocarditis gevallen:

1.    100X toename in myocarditis gevallen (Pastrana)

2.    Een meer dan 10X toename in myocarditis gevallen bij gevaccineerde vs. ongevaccineerde kinderen (Oxford studie)

Aorta-aneurysma:

1.    700X toename in gevallen van aorta-aneurysma (Harry Fisher)

Deskundigen hebben me verteld dat dit allemaal toeval is en dat ik mijn prik moet halen.
Het lijkt me echter vreemd dat alle confounders de morbiditeit verhogen. Als dit echt allemaal veroorzaakt werd door confounders, dan zouden we makkelijk evenveel paramedici en brandweermannen kunnen vinden die een 10X daling in sterfgevallen en hartstilstanden rapporteren. En toch zijn die er niet.

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/uit-amerikaanse-data-blijkt-dat-covid-gevaccineerde-kinderen-tussen-5-en-18-jaar-57x-zo-vaak-sterven-als-hun-ongevaccineerde-leeftijdsgenoten/

Zo ziet een zonnepark in Florida eruit na orkaan Milton

14/10/2024

 

Het in december 2019 opgeleverde zonnepark nabij Lake Placid in Florida levert geen elektriciteit meer. Waarom? Orkaan Milton verwoestte de hele faciliteit volledig. Met een gascentrale zou dit niet zijn gebeurd, meldt Report24.

Soms zeggen beelden meer dan duizend woorden. Dat geldt ook voor de verwoesting die orkaan Milton in Florida heeft aangericht. Maar niet alleen huizen en andere civiele infrastructuur werden verwoest, ook een zonnepark van 45 megawatt dat eigendom was van Duke Energy. In de onderstaande video kun je zien hoe ‘Milton’ een pad van vernietiging achterliet bij de Lake Placid Solar Power Plant.

Het systeem, dat op zonnige dagen maar liefst 12.000 huishoudens van elektriciteit kan voorzien, heeft het nog geen vijf volle jaren volgehouden. Dat is slechts ongeveer een kwart van de gebruikelijke levensduur van dergelijke systemen.

Dit toont eens te meer aan dat dergelijke systemen (afgezien van het feit dat grote stukken landbouwgrond in beslag worden genomen) geen verstandige langetermijninvestering zijn, vooral niet in gebieden met frequente tropische cyclonen.

Bron: https://dissident.one/zo-ziet-een-zonnepark-in-florida-eruit-na-orkaan-milton


Het cadmium, lood en polyvinylfluoride dat uit die dode zonnepanelen vrijkomt, zal het land honderd jaar lang ongeschikt maken voor wat dan ook. Schone energie, mijn reet. Tijdens een hagelstorm vorige week werden verschillende zonneparken in Needville, Texas verwoest in een gebied van meer dan 10.000 hectare. Omwonenden hebben hun zorgen geuit over de milieueffecten … Meer lezen over10.000 Hectare platteland veranderd in levensgevaarlijke gifzone nadat hagelstorm enorm zonnepanelenpark vernietigt

https://dissident.one/10-000-hectare-platteland-veranderd-in-levensgevaarlijke-gifzone-nadat-hagelstorm-enorm-zonnepanelenpark-vernietigt


Het ‘geheime ingrediënt’ is gevonden: minstens 55 niet-vermelde chemische elementen aangetroffen in Covid-vaccins – Studie

 

Een peer-reviewed onderzoek dat vrijdag werd gepubliceerd, documenteerde 55 niet-aangegeven chemische elementen die zijn gedetecteerd in de exotische Covid-gentherapietechnologie van de merken Pfizer, Moderna, AstraZeneca, CanSino, Sinopharm en Sputnik V, schrijft Sean Miller.

“In totaal werden 55 niet-aangegeven chemische elementen gevonden en gekwantificeerd met ICP-MS. Door deze bevindingen te combineren met de resultaten van SEM-EDX, zijn er in totaal 62 niet-aangegeven chemische elementen gevonden in de verschillende producten,” aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’.

Gezien het exotische karakter van deze bevindingen, leidden de onderzoekers af dat de nieuwe Covid-gentherapie-injecties in feite deel uitmaken van een geheim wereldwijd nanotechnologisch experimenteel programma.

“Gezien de diversiteit en opmerkelijke aanwezigheid in alle merken, samen met de bijzondere kenmerken van de gevonden elementen, is het naar ons oordeel uiterst onwaarschijnlijk dat de bevindingen die in dit artikel worden gerapporteerd, te wijten zijn aan toevallige gebeurtenissen zoals besmetting of onbedoelde vervalsing. Wij geloven niet dat ongelukken die te wijten zijn aan toeval zo consistent en wijdverbreid kunnen voorkomen in de verschillende merken vaccins die we hebben bestudeerd. Terwijl de verschijning van de ontmoedigende diversiteit aan niet-aangegeven chemische elementen vreemd blijft, lijken de aanwijzingen te wijzen op een soort wereldwijde technologische experimenten”, aldus de studie in het gedeelte ‘Discussie’. “Omdat de lanthaniden, zoals we hierboven hebben opgemerkt, bekend staan ​​als extreem cytotoxisch, suggereert het feit dat ze in aanzienlijke hoeveelheden zijn ontdekt, en in het hele scala aan vaccins dat we hier hebben bestudeerd, een soort nanotechnologische experimenten.”

Detectieanalyse werd uitgevoerd via ICP-MS- technologie die een ionisatiebron gebruikt om een ​​monster volledig te ‘ontbinden’ in zijn samenstellende elementen, waarbij die elementen worden omgezet in ionen. Die samenstellende elementen kunnen vervolgens worden geïdentificeerd.

Opvallend is dat de meeste van de specifieke element en die werden ontdekt, alarmerend zijn, omdat ze bekend staan ​​als schadelijk voor het lichaam

.

“…onder de niet-aangegeven elementen bevonden zich alle 11 zware metalen: chroom werd gevonden in 100% van de monsters; arseen 82%; nikkel 59%; kobalt en koper 47%; tin 35%; cadmium, lood en mangaan in 18%; en kwik in 6%,” aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’. “In alle merken vonden we borium, calcium, titanium, aluminium, arseen, nikkel, chroom, koper, gallium, strontium, niobium, molybdeen, barium en hafnium.”

De onderzoekers begonnen met een samenvatting van het Covid-vaccinatieprogramma en de ongelukkige resultaten ervan.

“De experimentele vaccins die zogenaamd zijn uitgevonden om COVID-19 te bestrijden, werden vanaf eind 2020 met dwang aan de wereldbevolking opgedrongen. Ze hebben ontelbare en uiteenlopende ziektetoestanden veroorzaakt, variërend van mild tot dodelijk. Deze toename van gezondheidsproblemen en plotselinge sterfgevallen begon zich gelijktijdig te manifesteren met het aantal mensen dat werd ingeënt en de doses die per persoon werden toegediend”, aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’.

De Covid-prikken zijn een toppunt van diversiteit en inclusiviteit. Ze bevatten met succes alle categorieën elementen behalve edelgassen.

“Onze analyse samengevat in Tabellen 9 en 10 toont de aanwezigheid van 55 niet-aangegeven chemische elementen
in de 17 geanalyseerde monsters van de 6 merken COVID-19-vaccins. Onder de niet-aangegeven
elementen werden alle groepen van het Periodiek Systeem gevonden, behalve de edelgassen”, aldus de studie in het gedeelte ‘Discussie’.

Spannend genoeg bevatten de Covid-vaccins van AstraZeneca kleine hoeveelheden edelmetalen goud en platina, terwijl die van Pfizer het nog steeds opwindende, maar toch zorgwekkende, radioactieve metaal uranium bevatten.

Moderna-injecties bevatten niet alleen goud en uranium, maar ook het extra metaal zilver, een gewilde grondstof.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/het-geheime-ingredient-is-gevonden-minstens-55-niet-vermelde-chemische-elementen-aangetroffen-in-covid-vaccins-studie

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...