vrijdag 21 juli 2023

WHOA! Mainstream media beginnen het publiek te vertellen “Oekraïne verliest; territoriale concessies aan Rusland” en “Het Westen kan niets meer doen!”

 juli 21, 2023   4360  36

In een van de meest opmerkelijke draaiingen van 180 graden in de geschiedenis van de massamedia, is de pers van het collectieve Westen vandaag begonnen het publiek te vertellen dat Oekraïne aan het verliezen is. Nog verbazingwekkender is dat diezelfde “Main Stream Media” toegeven dat er territoriale concessies aan Rusland gedaan moeten worden,” schrijft Hal Turner.

(HT OPMERKING: Hoe zullen de goedgelovige, breekbare sneeuwvlokjes die een jaar lang zijn voorgelogen over “de overwinning van Oekraïne” omgaan met deze dramatische verandering van de werkelijkheid? Zullen ze zich realiseren dat hun Oekraïne-vlaggen op social media hen meer dan een jaar lang voor schut hebben gezet? Misschien een pluche knuffel geven om te knuffelen? Een kleurboek en een volle doos Crayola-krijtjes, in een “safe space?”)

Dit van “Main-Stream-Media” nieuwsorganen:

Wall Street Journal: “Snel verlies van tanks schokt Kiev en het Westen”.

“Het snelle verlies van tanks en pantserwagens die door het Westen aan Kiev waren gegeven voor de tegenaanval van de strijdkrachten, heeft Oekraïne en zijn bondgenoten geschokt …” schrijft de WSJ.

The Telegraph (Londen): “Het Westen zal Kiev oproepen tot territoriale concessies aan Rusland”.

“De verliezen geleden door de strijdkrachten van Oekraïne werpen een schaduw op de reputatie van de Bradleys, Leopards en andere wapensystemen van de NAVO-landen. De grootste verliezen bij de pantsereenheden van Oekraïne worden veroorzaakt door Russische helikopters.” schrijft de Telegraph.

De Amercan Spectator: Analisten zeggen: “Westerse sancties hebben de Russische economie niet op de knieën gekregen. Integendeel, de VS en de NAVO hebben geen geld meer voor Kiev.”

Financial Times (Londen): “Vaarwel aan de Wapens – Het Westen heeft niets meer om Oekraïne te helpen”

 

“Het Westen heeft niets meer om Oekraïne te helpen, de bewapening raakt op en de voorraden die Kiev gebruikt zullen jarenlang moeten worden aangevuld”, schrijft de Financial Times.

Washington Post Newspaper: “Washington gelooft niet langer in het vermogen van Oekraïne om door de Russische verdediging heen te breken”

In Duitsland kopte BILD: “De verliezen zijn kolossaal”

Het Duitse tijdschrift BILD publiceerde een verslag waarin het benadrukt dat de verliezen van het Oekraïense leger “kolossaal zijn; er is niet genoeg uitrusting en een tegenaanval is niet mogelijk.”

Het feit dat AL deze verslagen vandaag naar buiten kwamen, geeft (voor mij) aan dat de massamedia specifiek de opdracht hebben gekregen om een poging te doen om het narratief over Oekraïne te veranderen, en om het snel te veranderen.

Het feit dat zoveel Main-Stream-Media het verhaal “Oekraïne is aan het verliezen” begonnen te brengen, vertelt mij dat de misleidende politici in het Westen, die tegen zichzelf logen dat ze dachten dat ze het tegen Rusland op konden nemen, het publiek nu zo zachtjes als ze kunnen, maar zo snel als ze kunnen, moeten ontgoochelen!

Natuurlijk weten lezers van deze website en luisteraars van de Hal Turner Radio Show al meer dan een jaar dat Oekraïne helemaal geen hoop had. Alleen de mensen die naar de massamedia luisteren zijn voorgelogen en bedrogen.

Oekraïne is in feite aan het verliezen, en het einde is voor hen nabij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/whoa-mainstream-media-beginnen-het-publiek-te-vertellen-oekraine-verliest-territoriale-concessies-aan-rusland-en-het-westen-kan-niets-meer-doen/  

 

Hoe kunnen deze ‘celebrity’ vaccinfanaten met zichzelf leven?

juli 21, 2023   3552  15  

    MDGovpics CC BY 2.0

Als u de opmerkelijke korte film UK Covid – 1984 Step 4 – The Unvaccinated, die een paar dagen geleden is uitgekomen, nog niet hebt gezien, dan moet u dat zeker doen. Het is de meest recente in een serie van vier die op Twitter en YouTube is uitgebracht door Gain of Function en wordt beschreven als een “alternatief kijkje in enkele dubieuze wetenschappen en enkele mogelijke oorsprongen”. U kunt ze alle vier hier vinden.

Het is een krachtig en onthutsend document over de propaganda en pesterijen waaraan we allemaal zijn blootgesteld en dat een groter publiek verdient dan het tot nu toe lijkt te hebben gekregen, schrijft James Rogers.

Kijkt u alstublieft:

                         Video Link: https://youtu.be/Py6j0i-A4ek

Het is heel moeilijk te geloven dat de opgenomen actualiteit echt uit 2021 komt, en niet is samengesteld uit beelden uit 1938. Ook is het (behalve een kort fragment met John Hurt uit de film 1984) geen fictieve film. Wat ik zag waren geen acteurs, maar politici, ambtenaren, omroepen en het publiek. En ja, deze mensen – Esther Rantzen, Iain Dale, Tony Blair, Edwina Currie, Boris Johnson, Nick Ferrari, Jonathan Van-Tam, Jeremy Vine en Andrew Neil – hebben deze dingen echt gezegd en geschreven.

Wat maakte hen in hemelsnaam al zo vroeg zo zeker, zo bombastisch zeker? Wat gaf hen het recht om de natie angst aan te jagen? Wat een laffe onverantwoordelijkheid. Was er in het tijdperk van het “veiligheidsdenken” een risicobeoordeling met betrekking tot het opdringen van een ongeteste chemische stof aan mensen, voordat ze zo vastberaden aanraadden om te gaan prikken? Men kan zich afvragen of ze juridisch advies hebben ingewonnen – wat zou er kunnen gebeuren als iemand een dagvaarding uitschrijft tegen LBC, de zender waar Nick Ferrari op uitzendt, en schadevergoeding eist voor de dood van een echtgenoot dankzij de prik, of tegen ITV – ‘Mijn vrouw heeft de prik gekregen nadat Piers Morgan zei dat ze een moordenaar en een sociale melaatse zou zijn als ze het niet deed’?

 

Er zal niets gebeuren, omdat het regeringsbeleid was, en omdat de rechtbanken verlamd zijn. We weten niet of deze mensen echt geloofden in wat ze zeiden, of dat zij of hun werkgevers “sponsoring” ontvingen – van de overheid of van bedrijven – die een bepaalde lijn eisten. Wat we wel zeker weten is dat de Britse regering meer dan 800 miljoen pond heeft uitgegeven aan “reclame” in 2020-22, en dat alleen al het Cabinet Office in die periode 586 miljoen pond heeft uitgegeven. Uit een analyse die op TCW is gepubliceerd na een reeks verzoeken om vrijheid van informatie, bleek dat de blitz van de regering in totaal een miljard pond bedroeg. Hoe het precies werd uitgegeven wordt in dit artikel uiteengezet, waarbij een van de belangrijkste begunstigden het media-aankoopbedrijf Manning Gottlieb was, dat 88 procent van de reclame-uitgaven van de regering beheerde. Dat het bedrag een paar keer hoger was dan de gecombineerde reclame-uitgaven van £196 miljoen door vier grote departementen – Gezondheid, Onderwijs, Transport, Werk & Pensioenen – zou ons allemaal zorgen moeten baren. Waarom kon deze zeer kleine tak van de regering zo’n kolossaal bedrag uitgeven?

Of ze nu betaald werden of niet, Blair, Rantzen, Dale, Morgan, Ferrari en de rest hielden zich bezig met het napraten van een script dat was opgesteld door een tak van onze regering, waarbij ze hun bekende persoonlijkheden gebruikten om een angstbeleid te voeren terwijl ze dreigden met de ergste sancties tegen degenen die zich niet aan de regels hielden, zonder enige wettelijke basis of democratisch mandaat. Dit alles gebeurde onder noodbevoegdheden die frauduleus werden ingeroepen.

 

Deze figuren verwierpen onze menselijkheid, onze individualiteit, ons vermogen om voor onszelf te redeneren en stelden zichzelf aan als onfeilbare scheidsrechters over wetenschappelijke en maatschappelijke zaken. Alles wat niet in hun narratief paste, werd als “desinformatie” bestempeld. Het maakte niet uit of alternatieve meningen afkomstig waren van Nobelprijswinnende wetenschappers en/of de belangrijkste professoren op verschillende gebieden van de geneeskunde. Alles wat de “commissaris” niet had goedgekeurd voor uitzending, werd gecensureerd, geminacht en veroordeeld. Dit is nog steeds aan de gang.

Hoe de betrokken personen geloofwaardig en geaccepteerd zijn gebleven in ons publieke debat is zowel raadselachtig als zorgwekkend. Hoe ze met zichzelf kunnen leven is al even verbijsterend. Ze hebben moedwillig deelgenomen aan het angst aanjagen, bedreigen en discrimineren van mensen, in sommige gevallen voor geld.

Zal het “Covid Onderzoek” zich over dit obscene gedrag buigen?

Ik voel me gesterkt door mijn eigen vastberadenheid en onderscheidingsvermogen om me ertegen te verzetten; maar ook behoorlijk hol bij de gedachte dat deze smerige propaganda in mijn land werd voorbereid en uitgezonden. Morgen zal ik mijn eigen ervaring met dit “tijdperk” vertellen, een tijdperk waarvan de gevestigde orde erop vertrouwt dat het gewoon onder het tapijt wordt geveegd terwijl ze vrolijk verder gaan met hun publieke leven.

Opdat we het niet vergeten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/hoe-kunnen-deze-celebrity-vaccinfanaten-met-zichzelf-leven/

Dr. Robert Malone legt uit waarom het Biden-regime de geboren bevolking wil verminderen en arme migranten wil importeren

Agenda 21

20-07-2023 // JD Heyes // 8,2K Weergaven

Tags : geboortecijferdiepe staatdemocratenontvolkingGlobalismegeweldige resetillegale immigrantenillegale immigratielage geboortemigrantennationale veiligheidOpen grenzeninstorting van de bevolkingpopulatie controlebevolkingsreductieRobert MaloneTirannieVN


Dr. Robert Malone, de uitvinder van mRNA- en DNA-vaccins, RNA als medicijn, evenals een arts en wetenschapper, heeft een nieuwe column geschreven waarin wordt uitgelegd waarom de VS en, wat dat betreft andere geavanceerde westerse samenlevingen, zijn tevreden om al hun eigen natuurlijk geboren bevolking te laten verminderen terwijl ze de massale invoer van armen uit de derde wereld in het land steunen.

Hij begint met op te merken dat het wereldwijde geboortecijfer per 1000 mensen vertoont een waarneembaar patroon, en in landen die zijn gecategoriseerd als "ontwikkeld" of economisch welvarend, is het geboortecijfer meestal laag, terwijl in landen die aan de onderkant van het spectrum van economische ontwikkeling liggen, het geboortecijfer hoog is. Deze waarneming is niet nieuw en sluit aan bij het bestaande begrip.

"Veel landen, waaronder de VS, hebben geboortecijfers die ofwel te laag zijn om het huidige bevolkingsniveau te ondersteunen, ofwel stabiel zijn. Sinds 1970 is de bevolking van mensen die in de VS zijn geboren stabiel onder de 300 miljoen. Sommige schattingen laten zelfs een afname van de bevolking zien, "schreef hij in een column die werd herdrukt op Lifesite News.

"Alle bevolkingsgroei in de VS in deze periode is te danken aan immigratie. Daarom zijn de VS uitgegroeid tot 336 miljoen mensen in 50 jaar. Deze trend is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen ', merkte hij op.

In 2018 registreerden de Verenigde Staten een recordhoogte van 44,8 miljoen immigranten, wat neerkomt op 13,7% van de bevolking van het land. Dit is een aanzienlijke stijging in vergelijking met 1960, toen de immigrantenbevolking 9,7 miljoen bedroeg, wat neerkomt op 5,4% van de totale Amerikaanse bevolking. De toename weerspiegelt een meer dan verviervoudiging in de tussenliggende jaren, merkte Malone op.

"Voor Jill en ik die opgroeiden in een blauwe staat, werden we op jonge leeftijd geïndoctrineerd door het openbare schoolsysteem dat het verantwoordelijk was om twee kinderen te hebben om de planeet te redden van overbevolking. Dat carrières belangrijker waren dan het hebben van een groot gezin. Dat vrouwen meer voldoening zouden vinden in een opleiding en carrière, in plaats van thuis te blijven, "vervolgde Malone.

"Dat vrouwen het moederschap moeten uitstellen tot de universiteit en een carrière stevig verankerd zijn. Dat dit de verantwoorde weg was die ze moesten inslaan. Tegenwoordig ontvangen jonge vrouwen dezelfde berichten van onze regering, onze schoolsystemen en de reguliere bedrijfsmedia", zei hij, eraan toevoegend dat de huidige berichten van de federale overheid en de academische wereld decennia later nog steeds dezelfde zijn.

Hij merkte verder op dat de Agenda 2030 van de VN sterk suggereert dat migratie een "mensenrecht" is, wat betekent dat in de praktijk iedereen die geboren is in een land met een hoog geboortecijfer het recht heeft om te migreren naar rijke landen met een laag geboortecijfer.

Dat is natuurlijk absurd, zegt Malone.

Ons land is erin geslaagd het Amerikaanse publiek de overtuiging over te brengen dat het hebben van een groot gezin nadelige gevolgen heeft voor families en individuen als geheel. We werden ertoe gebracht te geloven dat dit, in positieve of negatieve zin, zou resulteren in een gestabiliseerde bevolking in de loop van de tijd, het behoud van de Amerikaanse manier van leven, bescherming van het milieu, bescherming van cultureel erfgoed en het creëren van economische kansen voor Amerikaanse burgers, benadrukte hij.

Ondanks deze inspanningen blijft het idee echter bestaan.

Onlangs verklaarde Kamala Harris expliciet dat een verminderde bevolking cruciaal is voor kinderen om toegang te hebben tot schone lucht en water. Dit is niet de eerste keer dat ze dit misleidende verhaal propageert.

"Toch, de De grenscrisis van Biden groeit steeds urgenter en het percentage illegale immigratie blijft stijgen. Het is geen goed idee om te denken dat een optie om de bevolking te verminderen net zo eenvoudig kan zijn als het verminderen van immigratie, als dat hun ware bedoeling was, 'zei hij.

Later merkte hij op dat de toenmalige president Donald Trump gelijk had als het ging om strikte handhaving van alle immigratiewetten.

"Door grote aantallen immigranten te accepteren en tegelijkertijd onze eigen Amerikaanse bevolking te verminderen, gaan we als natie verder achteruit en zullen we de economische verwoesting van zowel de middenklasse als de stedelijke arme burgers blijven versnellen. Een nieuwe wereldorde waarin migratie een recht is, grenzen open zijn en de VN de eb en vloed van bevolkingen controleert, geeft afstand aan het Amerikaanse nationalisme en zal het Amerikaanse experiment in zelfbestuur vernietigen", schreef Malone.

"Our government needs to stay out of the business of handhaving van bevolkingsmaatregelen".

Bronnen zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

PewResearch.org

https://www.naturalnews.com/2023-07-20-robert-malone-explains-why-biden-import-poor-migrants.html

€10 miljoen voor Joe en Hunter in brisante Oekraïense corruptiezaak, blijkt nu ook uit eigen FBI dossiers

 Pijnlijk onweerlegbare failliet van het presidentschap, politieke establisment, de geheime diensten én journalistiek van een land dat wereldwijd morele superioriteit claimt in agressieve geopolitiek.

De Amerikaanse Senator Chuck Grassley gaf zojuist officiële FBI documenten vrij waaruit blijkt dat Mykola Zlochevsky, de oprichter van het Oekraïense Burisma¹, $10 miljoen smeergeld heeft betaald; $5 miljoen aan (toenmalige) vice-president Joe Biden en $5 miljoen aan zijn zoon, Hunter Biden.

Voor degenen die de ontwikkelingen in de wereld alleen volgen via de mainstream media komt dit nieuws waarschijnlijk als een verrassing. Voor hen die zelf hun bronnen selecteerden ongeveer 3 jaar te laat. Toch, om de gemiddelde lezer even bij te praten, een korte recap aan de hand van 4 heel begrijpelijke vragen.

  1. Waarom is dit belangrijk?

  2. Wat is er precies gebeurd?

  3. Is dit geen fake-nieuws?

  4. Waarom is dit nu opeens pas mainstream?

  5. Wat nu?

1. Waarom is dit belangrijk?

Om met de deur in huis te vallen. Dit betreft de geloofwaardigheid van het belangrijkste land ter wereld. Op alle levels was dit verhaal al jarenlang het failliet van het morele ‘gelijk’ van de Verenigde Staten, haar democratie, haar democratisch gekozen president en haar journalistiek. Kortom, het vrijwel volledige constitutionele bouwwerk waarop meer dan 200 miljoen Amerikanen trots zijn en waar de hele wereld naar op zou moeten kijken. Als het klopt – en dat doet het – dat de zittende president voor zichzelf en zijn zoon miljoenen dollars smeergeld lieten betalen om de belangen van grote (Oekraïense) bedrijven te dienen, is dat nogal wat. De Amerikaanse geheime diensten hebben, samen met de vrijwel voltallige media, bijna 8 jaar lang alles in het werk gesteld om Donald Trump te beschuldigen van Russian Collusion en Russian Election Interference in de verkiezingen van 2016. Om zijn presidentschap te beeindigen, via maar liefst 2 impeachment procedures, die beiden hopeloos faalden. En via de recente strafrechtelijke vervolgingen voor de meeste vergezochte ‘misdrijven’ een ware heksenjacht op een president(skandidaat) die de macht achter de schermen, ook wel Permanent Washington genoemd, niet welgezind was.

Hoe anders verging het Joe Biden. Bewierookt. Gelauwerd. Toegejuicht door het voltallige journaille en het establisment wereldwijd. Geen campagne gevoerd. Geen debatten. Weggedoken in z’n kelder won Biden, die duidelijk worstelde om een coherente gedachte te vormen en te verwoorden, met meer stemmen dan ooit een president behaalde. Meer dan zelfs Obama. Terwijl het nieuws en de bewijzen dat Joe Biden en zijn zoon Hunter Biden corrupt waren zich al kort voor de verkiezingen openbaarden. De laptop van Hunter Biden, waarop naast een enorme hoeveelheid foto’s en video’s van Hunter Biden zelf met sex, met drugs, sex met minderjarige meisjes, met prostituees, met wapens en nog veel meer, ook allerlei mails en andere communicatie werden aangetroffen die onomstotelijk de enorme corruptie van vader en zoon blootlegde.

De FBI wist het. De CIA wist het. De voltallige media wisten het. En samen is het deze partijen gelukt om de waarheid jaren onder het tapijt te houden. Voor het grote publiek. De vondst van de laptop van Hunter werd afgedaan als ‘Russian Disinformation’. De wereldschokkende bewijzen van de enorme corruptie van Joe Biden en zijn zoon, zijn succesvol weggelogen. Tot nu toe.

En zo blijkt de machtigste man ter wereld, de baas van het land dat zich overal ter wereld de morele autoriteit toe-eigent om oorlogen te beginnen, landen binnen te vallen, proxy oorlogen te starten en te bepalen welke democratisch gekozen leiders waar mogen blijven en welke moeten gaan, zelf door-en-door corrupt. Wat betekent dit voor het moreel gezag van de VS? Van de Amerikaanse overheid. Haar geheime diensten? En van haar bondgenoten?

2. Wat is er precies gebeurd?

Pay for play. Heel simpel. Joe Biden had als vice premier van de VS - onder president Barack Obama – ongekend veel macht. Die macht was gemakkelijk aan te wenden om de belangen van grote bedrijven wereldwijd te dienen. Of juist niet. Uit de mails van Hunter Biden op zijn laptop blijkt een lange reeks van ‘Pay for Play’ corruptie. Waarbij Hunter, zonder enige kwaliteiten, meer dan goedbetaalde banen (a raison van vele tonnen per jaar) had in de besturen van grote bedrijven. Bedrijven die via Hunter (‘the little guy’) toegang hadden tot de macht van Joe (‘the big guy’). Lunches, etentjes, een telefoontje van the big guy hier en daar, een verzoekje, gunst of een goedgericht dreigement. Met 1 miljard USD. Bijvoorbeeld.

Uit de zojuist vrijgegeven officiële FBI documenten blijkt dat Mykola Zlochevsky, de oprichter van het Oekraïense Burisma, zowel 5 miljoen USD smeergeld heeft betaald aan zowel (toenmalige) vice president Joe Biden, als aan zijn zoon; Hunter Biden om de Oekraïense aanklager Viktor Shokin te laten ontslaan. Hunter was naar verluidt door Zlochevsky ingehuurd om zijn politieke invloed te gebruiken om onderzoeken naar de witwaspraktijken van Burisma tegen te houden.

In 2018 gaf Joe Biden – in een toespraak elders – op camera trots toe druk te hebben uitgeoefend op de Oekraïense president om Shokin te ontslaan (die onderzoek deed naar het Oekraïense energiebedrijf van zijn zoon) door te dreigen om een Amerikaanse leninggarantie van $1 miljard in te houden. En “Well, son of a bitch. He got fired.”

Zie onderstaand fragment.

In 2020 namen Oekraïense ambtenaren $5-6 miljoen smeergeld in beslag dat gekoppeld was aan Zlochevsky. Het smeergeld werd gevonden in de vorm van biljetten van $100 gewikkeld in elastiekjes en in plastic zakken.

Uitgelekte telefoongesprekken tonen al eerder aan dat vice president Joe Biden de lening van $1 miljard gebruikte om de procureur-generaal van Oekraïne te laten ontslaan. De Oekraïense president Poroshenko geeft toe dat hij de openbare aanklager, die onderzoek deed naar Hunter Biden's Burisma Holdings, heeft ontslagen zonder dat hem enige beschuldiging van corruptie ten laste is gelegd. Biden: "Zeg me dat er een nieuwe regering is en een nieuwe procureur-generaal. Dan ben ik bereid om de toezegging voor het miljard dollar publiekelijk te ondertekenen." Porosjenko: "Ondanks dat we geen enkele aanwijzing van corruptie hadden, we geen informatie hebben dat hij iets verkeerds heeft gedaan, heb ik hem gevraagd af te treden."

Luister naar het telefoongesprek tussen Biden en Porosjenko.

Uit de vrijgegeven documenten van de FBI blijkt dat de CEO van Burisma zelf zei: "Het kostte 5 (miljoen) om één Biden te betalen, en 5 (miljoen) om een andere Biden te betalen," om de aanklager te ontslaan die zijn bedrijf onderzocht. "Maak je geen zorgen Hunter regelt al die zaken via zijn vader." Hoewel Hunter "dom was, zelfs mijn hond is nog slimmer."

De FBI-bron onthulde dat Zlochevsky dacht dat het tien jaar zou duren om het geldspoor te ontrafelen, maar hij kon niet voorzien dat Hunter Biden zijn laptop achterliet bij een reparatiewerkplaats, waardoor zijn plaatsvervanger bij Burisma de Maltese bankrekening van Hunter Biden kon openen.

De CEO van Burisma zei: "Hij heeft geen geld rechtstreeks naar de 'Big guy' (Joe Biden) gestuurd” en “het gaat ze (de onderzoekers) 10 jaar kosten voordat ze gegevens (van de illegale betalingen aan Joe Biden) gaan vinden”

De CEO van Burisma verklaarde daarnaast in het bezit te zijn van SMS-berichten, bankafschriften en 17 geluidsopnames (2 met Joe Biden en 15 met Hunter Biden) waaruit blijkt dat hij gedwongen werd om de beide Bidens te betalen zodat zij ervoor zouden zorgen dat Viktor Shokin ontslagen zou worden.

De FBI hield deze informatie al sinds januari 2018 verborgen.

3. Is dit geen fake-nieuws?

Nee. Dit is geen fake nieuws. Helaas, wellicht. Want het is geen fijne gedachte dat de machtigste man ter wereld tot op het bot corrupt is. En dat de hele wereld om hem heen; van het Amerikaanse ministerie van justitie, de geheime diensten tot ook de vrijwel gehele nieuwsmedia jarenlang actief deze corruptie hebben doodgezwegen en actief nieuwe leugens de wereld in hebben geholpen. De bewijsvoering is al sinds de vondst van de Hunter Biden laptop een zeer overtuigende. En zeer schaamtevolle. De geluidsopnames van Porosjenko en Biden, alsmede het trotse verhaal van Joe op camera over het laten ontslaan van Poshkin, waren voor elke goede verstaander reeds veel meer dan een smoking gun.

In elke wereld met een werkende journalistieke– en politieke klasse was deze onweerlegbare vorm van massale corruptie al lang reden geweest om Joe Biden af te zetten en hem samen met z’n zoon te vervolgen. De nu vrijgekomen documenten met de verklaringen van Zlochevsky maken de reeds onweerlegbare bewijslast, alleen maar nóg onvermijdelijker.

4. Waarom is dit nu opeens pas mainstream?

Daarover kunnen we alleen speculeren. Sowieso komt de waarheid altijd boven tafel, hoezeer ook werd geprobeerd om dat tegen te gaan. Deze corruptie op het allerhoogste niveau jaren onder het tapijt houden loopt ergens spaak. Maar waarom nu?

Er zijn geluiden die vermoeden dat Joe Biden, als puppet voor Permanent Washington – de échte macht die uit het zicht zowel de democratische, als republikeinse partij, als de geheime diensten bespeelt en belobbyt – zijn langste tijd heeft gehad. De dementerende oude man was een dankbaar en mogelijk volledig chantabel instrument om nationaal en internationaal beleid door te voeren in het belang van Permanent Washington. Permanente oorlogen in het belang van het Militair Industrieel Complex. Steeds minder vrijheden, steeds meer controle en surveillance in het belang van een globalistische beweging die via instituten als de WHO, het IMF, de UN, het IPCC en het WEF individuele en nationale soevereiniteit willen ontmantelen en via een ‘One World Government’ alle beslissingen wil centraliseren. Met het steeds verder wegvallen van de cognitieve vaardigheden van Joe Biden, zijn schaamtevolle optredens wereldwijd en zijn op alle vlakken hopeloos tekort schieten in voor nieuwe verkiezingscampagnes, is Joe Biden wellicht niet meer de man voor Permanent Washington.

Biden is opgebruikt. En wordt afgedankt.

Zodat een nieuwe puppet kan in stelling kan worden gebracht. Met hulp van de media – net zoals in 2020 – door genoeg positief gekleurde berichtgeving over de eigen kandidaat. En kwalijk framende berichten over de tegenstrever. Oneindig herhaald. Ongeacht waarheid, feiten, of werkelijkheid. Zo zou het niet onaannemelijk kunnen zijn dat Kamala Harris, de huidige vice-president en afgezien van incidentele schaapachtige media-optredens vooral buitengewoon onzichtbaar, tot ‘eerste vrouwelijke president’ van de VS wordt gemaakt. Een rol van de media (onbewust in opdracht van hen die aan de touwtjes trekken) om verkiezingen volledig te beinvloeden. Net als in 2016, toen Trump in geen 100 jaar van Hillary Clinton zou kunnen winnen. En hoe zijn winst wel ‘Russian Election Interference’ moest zijn. Net als in 2020 toen Trump, een wat horkige en lompe president die de schaduwmacht maar niet onder controle kreeg, niemoest en zou verliezen. En zelfs een laptop met talloze Gigabytes aan onweerlegbaar bewijs voor de corruptie van zijn tegenstrever en zijn zoon de verplichtte uitkomst niet kon veranderen. Net als in 2021, toen de ‘Permanent Nederland’ er via de NPO alles aan deed om Kaag te presenteren als ‘staatsvrouw’. Met dienovereenkomstig resultaat. En net als wellicht de komende maanden klimaatzeloot– en megalomane narcist Frans Timmermans vloeiend in 6 talen mag gaan vertellen waarom we met z’n allen dood gaan, tenzij we de sleutels van ons land en onze levens aan hem overhandigen.

We gaan het zien.

5. Wat nu?

Dat is aan jou.

Je kan wachten tot de kranten en het NOS journaal een een of ander excuusverhaal gaan opdissen. Over dat ze het niet wisten. Dat de laptop volgens de geheime diensten ‘echt alle oormerken van een Russische disinformatie campagne had’. Dat Biden een zielige oude man is. Dat iemands laptop privé is. En dat niemand iets met de inhoud te maken heeft. Dat het sowieso niet uitmaakt, omdat Biden goed is. Want klimaat. Want LGBTQ+. Want Oekraïne. Omdat de enige slechte mens ter wereld Vladimir Putin is. En Donald Trump. En, nu ja, Victor Orban. En Bashar al-Assad. Ohja, en natuurlijk Thierry Baudet. En alle artsen en wetenschappers en handjevol moedige journalisten en politici die terechte vragen stelden over lockdowns, 1,5 meter, over klimaathysterie en over stikstofwaanzin. Die ook.

Of je kan ervan leren. Dat als je de ‘kwaliteitsmedia’ volgt je telkens zo’n 3 maanden tot 3 jaar te laat tot het inzicht moet komen dat je wederom bent voorgelogen. Weer de waarheid genegeerd. Gedraaid. En onder het tapijt geschoven.

Uit de beste bedoelingen, dat altijd. Maar wel ongelofelijk schadelijk. Voor gewone mensen die niets anders willen dat een leven in vrijheid. Een beetje geluk. Zelfbeschikking. Geen permanente oorlogen. Geen gecreëerde crisissen. Geen ideologisch verblindde machtselite die voor honderden miljoenen zo niet miljarden mensen zou moeten bepalen wat goed is en wat niet. Al zouden ze het bij rechte eind hebben – en de geschiedenis leert dat ze dat vrijwel altijd niet hebben – weten we zeker dat ze in de uitvoering van hun plannen hopeloos tekort- of doorschieten en vrijwel zeker niets dan oneindige sociaal-maatschappelijke, economische en gezondheidsschade zullen brengen.

Toch?

1

Burisma is een holding voor een groep energie-exploratie- en productiebedrijven. Geregistreerd in Cyprus, maar gevestigd in Kiev, Oekraïne. Burisma Holdings is sinds 2002 actief op de Oekraïense aardgasmarkt. Het is een van de grootste particuliere aardgasproducenten in Oekraïne. https://en.wikipedia.org/wiki/Burisma

de grondstroom van totalitarisme is het blinde vertrouwen in een statistisch-cijfermatig onderbouwde 'wetenschappelijke fictie' die een 'radicale minachting' voor de feiten vertoont” – Hannah Arendt


Je kan ons ook volgen op Telegram. En op Twitter en Youtube. Dank voor je tijd.


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...