vrijdag 17 december 2021

Prof. Capel luidt noodklok: ‘De booster is bloedlink’


capel
Foto: Pierre Capel (Videostill Odysee/Cafe Weltschmerz)

Prof. Capel luidt noodklok: ‘De booster is bloedlink’

De booster is bloed- en bloedlink, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel. “Het zijn nano particles, vetdruppeltjes die geen specificiteit hebben, waarmee zij een cel in komen. Dus als zij eenmaal door het lichaam gaan, kunnen zij zich overal aan binden,” legt hij uit in een nieuwe video.

Ze binden zich vooral aan bloedvatwanden, maar ook in organen, hersenen en zenuwen. De vetdruppeltjes versmelten met de cel en brengen daarmee het mRNA naar binnen, waarna het spike-eiwit wordt gemaakt.

Het spike is het toxische element van de hele infectie. Het reageert via het eiwit ACE2 met een heel essentieel hormoonsysteem en met het stollingssysteem, met de bloedplaatjes. En het verstoort heel erg veel, aldus Capel.

Heel merkwaardig beeld

Het gevolg is dat er overal stolseltjes optreden, waar de bloedplaatjes voor worden gebruikt. Dat zorgt ervoor dat elders in het lichaam te weinig bloedplaatjes voorradig zijn, waardoor je juist bloedingen krijgt. “Dat is een heel merkwaardig beeld wat je normaal niet ziet: trombose en bloeding tegelijk. Leuk hoor.”

Daarnaast gaat het immuunsysteem eigen cellen aanvallen omdat daar het spike-eiwit op zit. Als dat in je spieren gebeurt, zie je verlammingen. “Eric Clapton is daar een voorbeeld van.”

Je kunt ook ontstekingen in de aorta krijgen, maar ook in het hart zelf. “Overal treden ontstekingsreacties op en dat geeft zware beschadigingen,” benadrukt Capel.

Het is verschrikkelijk

De oversterfte die niet aan corona gerelateerd is, bedraagt meer dan 40 procent, zegt de emeritus hoogleraar. “Ja, waar zou dát nou vandaan komen?”

“In vijfjarige kinderen die in ontwikkeling zijn, ga je beschadigingen aanbrengen die niet meer terug te draaien zijn? Het is verschrikkelijk,” zegt hij.

“Je beschadigt je lijf op een geweldige manier, je beschermt niet tegen de nieuwe varianten, maar helpt de nieuwe variant wat vervelender te zijn. Waarom zouden we boosteren?”

Meer dan 15.000 artsen en wetenschappers ondertekenen verklaring tegen COVID-19-vaccinaties voor kinderen

 Donderdag 16 december 2021 door: Arsenio Toledo


Tags: badhealth , badmedicine , Big Pharma , gezondheid van kinderen , coronavirusvaccins , covid-19 , Dangerous Medicine , gezondheidsvrijheid , mRNA-vaccins , pandemie , Ouders , farmaceutische fraude , Resist , revolt , Robert Malone , vaccinschade , vaccinoorlogen

6.300KEER BEKEKEN


(Natural news)
Meer dan 15.000 artsen en wetenschappers van over de hele wereld hebben een verklaring ondertekend (https://www.wnd.com/2021/12/4967730/waarin ze verklaren dat ze tegen Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins voor kinderen zijn, vooral de vaccins die gemaakt zijn met behulp van mRNA-technologie.

Dit  volgens Dr. Robert W. Malone, de uitvinder van mRNA-technologie achter de creatie van de Pfizer en Moderna COVID-19-vaccins.

Malone, die meer dan drie decennia heeft gewerkt aan onderzoek en ontwikkeling van vaccins, waarschuwde ouders dat de beslissing om hun kinderen het gevaarlijke COVID-19-vaccin te geven “onomkeerbaar” is. Malone benadrukte drie belangrijke problemen met de vaccins, met name de COVID-19-vaccins op basis van mRNA-technologie.

Ten eerste zei Malone dat de mRNA-vaccins een viraal gen in het lichaam van een persoon injecteren. Dit gen dwingt het lichaam om giftige spike-eiwitten aan te maken die blijvende schade kunnen toebrengen aan de organen van kinderen, inclusief hun immuunsysteem, voortplantingsorganen en zenuwstelsel. Het kan ook de hersenen, het hart en de bloedvaten beschadigen en dodelijke bloedstolsels veroorzaken.

Ten tweede zei hij dat de mRNA-technologie zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt en onvoldoende is getest. De mRNA COVID-19-vaccins werden minder dan een jaar na het begin van de ontwikkeling geïntroduceerd voor brede publieke consumptie.

Malone wees erop dat het minstens vijf jaar testen en grondig onderzoek kost voordat de volledige risico's van een vaccin goed kunnen worden begrepen. "Vraag jezelf af of je wilt dat je eigen kind deel uitmaakt van het meest radicale medische experiment in de geschiedenis van de mensheid", zei Malone.

Ten derde zei Malone dat de belangrijkste reden waarom politici en volksgezondheidsfunctionarissen willen dat kinderen worden gevaccineerd, gebaseerd is op een leugen. Bij het afwegen van de voordelen tegen de risico's van het vaccineren van kinderen, zei Malone dat er geen tastbaar voordeel voor hen is om het vaccin te krijgen.

“Uw kinderen vormen geen gevaar voor hun ouders of grootouders. Het is eigenlijk het tegenovergestelde. Hun immuniteit, na het krijgen van COVID, is van cruciaal belang om uw gezin, zo niet de wereld, te redden van deze ziekte”, zei hij.

"Als ouder en grootouder raad ik u aan om weerstand te bieden en te vechten om uw kinderen te beschermen."

Veel ouders maken zich zorgen over het geven van het COVID-19-vaccin aan hun kinderen

Volgens een recente peiling uitgevoerd door de Kaiser Family Foundation (KFF), hebben de meeste ouders er nog steeds geen vertrouwen in dat de vaccins hun kinderen zullen beschermen tegen COVID-19.

Het onderzoek van de KFF werd uitgevoerd tussen 8 en 23 november en omvatte 1.196 ouders met ten minste één kind jonger dan 18 jaar.

Na een eerste golf van vaccinaties in de zomer als gevolg van het massale vaccinatieprogramma van de overheid, is het aantal kinderen en tieners tussen de 12 en 17 jaar dat gevaccineerd wordt aanzienlijk gedaald. Volgens het onderzoek van het KFF meldde slechts ongeveer de helft van de ondervraagde ouders - 49 procent - dat hun adolescenten ten minste één dosis van het vaccin hadden gekregen.

Slechts één procent van de ouders van adolescenten zegt nu dat ze hun adolescent zo snel mogelijk zullen laten vaccineren. Dertien procent zei dat ze willen afwachten hoe goed het vaccin andere tieners heeft beïnvloed voordat ze dit doen. Ongeveer 30 procent zei dat ze hun tiener niet zullen laten vaccineren.

Ouders van jongere kinderen, tussen de vijf en elf jaar oud, zijn nog minder enthousiast over het vaccin. Slechts 16 procent zei dat hun kind al is ingeënt. Dertien procent zei dat ze hun jonge kind onmiddellijk zullen laten vaccineren.

Tweeëndertig procent van de ouders zei dat ze eerst wilden afwachten of het vaccin voor andere jonge kinderen werkt. Ongeveer 29 procent zei dat ze hun jonge kind nooit zullen laten vaccineren. (Gerelateerd: 8-jarig meisje onderscheidt beroerte en hersenbloeding minder dan een dag na het krijgen van het COVID-19-vaccin van Pfizer .)

Er zijn ongeveer 25 miljoen adolescenten in de leeftijd van 12 tot 17 jaar en 28 miljoen jongere kinderen in de leeftijd van 5 tot 11 jaar in de Verenigde Staten.

Luister naar deze speciale situatie-update  van het "Health Ranger Report", een podcast van Mike Adams, de Health Ranger, terwijl hij sprak over hoe landen die er niet in slagen om kinderen te beschermen tegen de experimentele, gevaarlijke en demonische COVID-19-vaccins de toorn zullen ondergaan van God.

     LINK: https://www.brighteon.com/f4ce6292-a71f-4519-bc02-924d51a62ae5

Lees meer over hoe gevaarlijk de COVID-19-vaccins zijn voor kinderen door de nieuwste artikelen te lezen op Vaccines.news .

Bronnen zijn onder meer:

WND.com

TheTelegraph.com

 -------------  

Het originele artikel:


Here's why 15,000 experts oppose COVID-19 vaccines for children

'The risk-benefit analysis isn't even close'

By Art Moore
Published December 13, 2021 at 7:20pm

Share on Facebook Tweet  Share to Gab Email

Naval Medical Center Camp Lejeune in North Carolina began administering the Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine to pediatric beneficiaries ages 5-11 years old on Nov. 17, 2021. (U.S. Navy photo by Michelle Cornell)

The inventor of the mRNA technology behind the Pfizer and Moderna vaccines has issued a video statement explaining why more than 15,000 physicians and medical scientists around the world have signed a declaration that healthy children should not be vaccinated for COVID-19.

Dr. Robert W. Malone, who has worked for three decades in vaccine research and development, said he is "speaking to you as a parent, grandparent, physician and scientist."

He explained he's been vaccinated for COVID and is generally pro-vaccination, having "devoted my entire career to developing safe and effective ways to prevent and treat infectious diseases."

But he warned parents that the decision to inject their children is "irreversible," and they need to be aware of "the scientific facts about this genetic vaccine, which is based on the mRNA vaccine technology I created."

He spotlighted three key issues.

The first is that the Pfizer and Modern mRNA vaccines inject a viral gene that forces the body to make toxic spike proteins.

The proteins, he said, can cause permanent damage in children’s critical organs, including their:

·         brain and nervous system

·         heart and blood vessels, including blood clots

·         reproductive system

·         immune system

Emphasizing that such damage is irreparable, he said you can't fix lesions within the brain, heart tissue scarring or a "genetically reset immune system."

Secondly, he said, the novel vaccine technology has not been adequately tested.

The vaccines were introduced in record time, in less than a year, while at least five years of testing and research is needed before the risks can be understood,

"Ask yourself if you want your own child to be part of the most radical medical experiment in human history," he said.

Finally, Malone contended that the reason public health officials are "giving you to vaccinate your child is a lie."

"Your children represent no danger to their parents or grandparents, he said. "Ir's actually the opposite. Their immunity, after getting COVID, is critical to save your family if not the world from this disease."

In summary, Malone said there is "no benefit for your children or your family to be vaccinating your children against the small risks of the virus, given the known health risks of the vaccine that as a parent, you and your children may have to live with for the rest of their lives."

"Ask yourself if you want your own child to be part of the most radical medical experiment in human history," he said.

Finally, Malone contended that the reason public health officials are "giving you to vaccinate your child is a lie."

"Your children represent no danger to their parents or grandparents, he said. "Ir's actually the opposite. Their immunity, after getting COVID, is critical to save your family if not the world from this disease."

In summary, Malone said there is "no benefit for your children or your family to be vaccinating your children against the small risks of the virus, given the known health risks of the vaccine that as a parent, you and your children may have to live with for the rest of their lives."

"The risk-benefit analysis isn’t even close," he said.

"As a parent and grandparent, my recommendation to you is to resist and fight to protect your children."

See the video:

  LINK: https://3speak.tv/watch?v=pandemichealth/lsdpodis&jwsource=cl

 

In an 80-minute video interview with WND earlier this month, Malone explained why he opposes universal vaccination for the COVID-19 virus and why he's been willing to risk the reputation he's cultivated over three decades and weather the scorn of the government and health-care establishment.

He is assisting two major efforts, as WND reported, the grassroots Unity Project opposing vaccine mandates and the International Alliance of Physicians and Medical Scientists that was launched by the Global Covid Summit.

Dr. Paul Alexander, a former adviser to the World Health Organization and the Department of Health and Human Services, agrees with Malone, writing on SubStack that for young children, who have a statistical risk of zero serious adverse effects from COVID infection, vaccination for COVID-19 is "all risk and no benefit," warning thousands of children could die.

He charged that public officials advocating the vaccination of children for COVID -- including White House coronavirus adviser Dr. Anthony Fauci, CDC Director Rochelle Walensky, NIH Director Francis Collins and Pfizer CEO Albert Bourla -- "are in my view criminal."

"They cannot, to this day, prosecute the case for why they are pushing this," he said. "They can only say 'take the jab' but cannot tell us why or provide any data or evidence why."

He argued children have a "pre-activated potent innate immunity (innate antibodies and innate cellular immunity as well as other components of the innate) that is their first line of defense and which has protected them against a broad range of pathogen including COVID virus."

"It always has and this is why the morbidity and mortality burden on them has been so low, so vanishingly low," said Alexander.

He cited a recent German study and a Swedish study showing no COVID deaths in healthy children with no medical conditions.

Johns Hopkins University professor Dr. Marty Makary has pointed out that the small number of children who suffer serious effects from COVID typically have an underlying illness, including obesity.

Makary said Monday via Twitter that he will testify to Congress this week that COVID policies are not based on clinical data, including requiring a booster shot for a "young healthy low-risk study who already has natural immunity."



"We are driving to vaccinate children on falsehoods and I would prefer to use the term 'lies,'" Alexander said. "We must stop this now for we can hurt many, and parents must stand up now and stop this!"

After 22 months, he said, children have been shown to have "a very low risk of acquiring infection in the first place, of spreading to other children, of spreading to adults and teachers, of taking it home, of getting seriously ill, or of dying from COVID."

"Plain and simple and there is no evidence anywhere, I say anywhere, anywhere in this entire world for 22 months now that shows otherwise, for any variant!" Alexander said.

"I plead with parents to step back and think carefully about this, for these vaccines were not studied for the proper duration and do not provide the type of safety testing data needed for us to 'exclude harms' as part of informed evidence-based decision-making."

On Sunday, Fauci insisted in an interview with ABC's "This Week" that children as young as 5 should get vaccinated against COVID-19.

Host George Stephanopoulos, noting fewer than 1 in 5 eligible children have received the vaccine, asked Fauci what his message is for "reluctant parents."

"Well, my message to parents is, if your child is 5 years of age and older, please get them vaccinated. We need to protect the children," he said.

Fauci contended the "idea that children are not vulnerable at all is not so, George."

"I mean certainly, statistically, children do not get as severe disease as the adults, particularly the elderly. But if you look at the number of cases of children now, well over 2 million children from 5 to 11 have been infected," Fauci said.

"There have been over 8,000 to 9,000 hospitalizations and well over a hundred deaths," he continued.

"So it's not only good for the health of the child, but also to prevent the spread in the community," said Fauci. "So we have a very safe and highly effective vaccine for everyone, including children five to 11. And that's the reason why we encourage parents to get their children vaccinated."

According to the Centers for Disease Control and Prevention, over the course of the pandemic -- from Jan. 1, 2020, to Nov. 3, 2021 -- 576 children under age 18 died of COVID-19 in a population of about 74 million, which statistically means there is zero risk of death. Further, the CDC's record of deaths attributed to COVID-19 doesn't tell the whole story. A study of 48,000 COVID-infected children under 18 found no deaths were reported among those without comorbidities, or underlying chronic conditions, such as leukemia or obesity.

A major new study found that not one healthy child in Germany from ages 5 to 18 died of COVID-19 during the first 15 months of the pandemic. With more than 80 million people, including about 10 million school-aged children and adolescents, Germany is Europe’s largest country.

See Fauci's remarks:

                

 

EDITOR'S NOTE: Last year, America's doctors, nurses and paramedics were celebrated as frontline heroes battling a fearsome new pandemic. Today, under Joe Biden, tens of thousands of these same heroes are denounced as rebels, conspiracy theorists, extremists and potential terrorists. Along with massive numbers of police, firemen, Border Patrol agents, Navy SEALs, pilots, air-traffic controllers, and countless other truly essential Americans, they're all considered so dangerous as to merit termination, their professional and personal lives turned upside down due to their decision not to be injected with the experimental COVID vaccines. Biden’s tyrannical mandate threatens to cripple American society – from law enforcement to airlines to commercial supply chains to hospitals. It's already happening. But the good news is that huge numbers of "yesterday’s heroes" are now fighting back – bravely and boldly. The whole epic showdown is laid out as never before in the sensational October issue of WND's monthly Whistleblower magazine, titled "THE GREAT AMERICAN REBELLION: 'We will not comply!' COVID-19 power grab ignites bold new era of national defiance."

Content created by the WND News Center is available for re-publication without charge to any eligible news publisher that can provide a large audience. For licensing opportunities of our original content, please contact licensing@wndnewscenter.org.

https://www.wnd.com/2021/12/4967730/


Voel jij je eenzaam of onbegrepen? Deze video biedt wellicht uitkomst...


   LINK: https://www.blckbx.tv/videos/praat?ss_source=sscampaigns&ss_campaign_id=61bcbaaaa54e9725359cad03&ss_email_id=61bcbb85aa3bd94c86afd1e2&ss_campaign_name=Voel+jij+je+eenzaam+of+onbegrepen%3F+Deze+video+biedt+wellicht+uitkomst...&ss_campaign_sent_date=2021-12-17T16%3A43%3A20Z

Steeds meer mensen zijn radeloos, sociaal geïsoleerd en lopen met hun ziel onder de arm. Olaf Weller, de oprichter van KeuzeVrijBijMij zag dit probleem groter en groter worden en nam actie.

Hij lanceerde Praat Vrij Bij Mij, een gratis telefoonlijn voor mensen die hun hart willen luchten omdat ze thuis, bij hun vrienden of op hun werk geen luisterend oor meer hebben...omdat ze anders denken over de door de overheid opgelegde richting die onze vrijheden meer en meer beperkt.

Noodzaak!

Programmamaker Flavio Pasquino praat met Olaf Weller (de oprichter) en Tine Boeve, die de coördinatie doet bij Praat Vrij Bij Mij over de noodzaak en urgentie van deze alternatieve luisterlijn, die een exponent is van de veranderende samenleving waarin burgers zelf dingen gaan oplossen als de overheid verzaakt.

Wil je Praat Vrij Bij Mij ondersteunen als vrijwilliger of wil je doneren, klik dan op DEZE LINK.

Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?

Twitter      - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   - https://t.me/blckbxtv

Facebook   - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Keuze Vrij Bij Mij

Hieronder kun je kijken naar de vorige uitzending die we maakten met Olaf Weller, toen over het moeder-platform Keuze Vrij Bij Mij, dat nog steeds een belangrijke pilaar vormt onder de hele organisatie.


   LINK: https://www.blckbx.tv/videos/praat?ss_source=sscampaigns&ss_campaign_id=61bcbaaaa54e9725359cad03&ss_email_id=61bcbb85aa3bd94c86afd1e2&ss_campaign_name=Voel+jij+je+eenzaam+of+onbegrepen%3F+Deze+video+biedt+wellicht+uitkomst...&ss_campaign_sent_date=2021-12-17T16%3A43%3A20Z 



‘4 tot 6 kopjes koffie of thee per dag kunnen helpen tegen dementie en beroertes’


17/12/2021   ULRIKE VANDAMME 

 

© Burst via Pexels

Cafeïneverslaafden en liefhebbers van het betere theekransje, we hebben goed nieuws voor jullie. Veel koffie en thee drinken, kan namelijk helpen tegen dementie op latere leeftijd. Zo heeft een onderzoek van de Tianjin Medical University uit China uitgewezen.

Veel koffie of thee drinken kan goed zijn voor je gezondheid. Een onderzoek aan de Chinese Tianjin Medical University heeft dat ontdekt na een studie met meer dan 360.000 deelnemers over 10 tot 14 jaar.

Koffie en thee

Het onderzoek ging na of het drinken van koffie en thee een invloed had op de gezondheid van ouderen. Daarbij keken ze naar mensen tussen de 50 en de 74 jaar oud. Wie daarvan twee tot zes kopjes koffie of thee dronk per dag – of een combinatie van beiden dranken – had een lager risico op een beroerte of dementie.

Wie dagelijks twee tot drie kopjes koffie, drie tot vijf kopjes thee of een combinatie van beiden dronk, had de laagste kans op een beroerte of dementie. Daarbij ging het om 32 procent minder kans op een beroerte en 28 procent minder kans op dementie. Daarnaast zorgt het drinken van koffie er volgens de studie ook voor dat er een lagere kans is op de ontwikkeling van dementie na een beroerte.

Caffeïne

De positieve effecten van koffie en thee zijn toe te schrijven aan de cafeïne die in de dranken zit. Die stof heeft een stimulerend effect op de hersenen. Maar niet alle thee bevat cafeïne en het onderzoek nam ook mensen die decaf koffie dronken mee in de resultaten.

Een andere reden valt te vinden in de gelijkaardige polyfenolen die te vinden zijn in koffie en thee. Deze stoffen zijn afkomstig uit de planten waarvan thee en koffie gemaakt worden. Doordat deze gelijkaardig zijn in koffie en thee kan het zijn dat het positieve effect op de hersenen daaruit voortkomt.

Maar het onderzoek schrijft tot slot wel dat er niet noodzakelijk een oorzakelijk verband is tussen het drinken van koffie en thee en een lager risico op een beroerte of dementie. Dat wil dus zeggen dat het drinken van koffie en thee je niet beschermt tegen een beroerte of het ontwikkelen van dementie.



Vaccinatiedeskundige waarschuwt dat covid-GEVACCINEERDE mensen de echte bedreiging vormen voor de volksgezondheid

Donderdag 16 december 2021 door: Ethan Huff


Tags: Christian Perronne , coronavirus , COVID , ontvolking , genocide , pandemie , Volksgezondheid , spike-eiwit , superverspreiders , bedreiging , gevaccineerd , vaccinoorlogen , vaccins , Wereldgezondheidsorganisatie

16KKEER BEKEKEN


Natural News ) Voormalig vice-president van de Europese adviesgroep van deskundigen op het gebied van immunisatie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Christian Perronne heeft gewaarschuwd dat de echte bedreiging voor de volksgezondheid niet de niet-gevaccineerde mensen zijn, maar veeleer gevaccineerde mensen die de prikken hebben genomen in gehoorzaamheid aan de regering.

Als specialist in tropische pathologieën en opkomende infectieziekten, zegt Perronne dat gevaccineerde mensen degenen zijn die "in quarantaine moeten worden geplaatst" en "geïsoleerd moeten worden van de samenleving", omdat zij degenen zijn die ziekte op anderen "overbrengen".

“Niet-gevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijkgevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen', zegt Perronne.

“Het is nu bewezen in Israël – ik heb contact met veel artsen in Israël – ze hebben grote problemen, ernstige gevallen in de ziekenhuizen zijn onder gevaccineerde mensen, en ook in het VK heb je het grotere vaccinatieprogramma en ook zijn er problemen."

Het nieuws van dit "volkomen in paniek geraken" is via een werkgroep over de Chinese virusplandemie in Frankrijk, legde Perronne verder uit, omdat de verspreiding van dit nieuws een pandemonium (chaos en beroering, nvdr.) onder de algehele bevolking zou kunnen veroorzaken.

De Israëlische arts Kobi Haviv heeft naar verluidt de media verder verteld dat 95 procent van alle ernstig zieke patiënten in zijn land gevaccineerd zijn en dat bijna geen niet-gevaccineerde mensen ziek worden.

"Volledig gevaccineerde mensen zijn goed voor 85-90% van de ziekenhuisopnames", zei hij. “We openen steeds meer COVID-vestigingen. De effectiviteit van vaccins neemt af of verdwijnt.”

Covid "vaccins" zijn genocide

Al vroeg in de plandemic , had Perronne  de regering  uitgedaagd om het toenmalige verbod op het gebruik van de anti-malariamiddelen drug hydroxychloroquine voor de vroege behandeling van de Covid griep op te heffen.

Hij werd geciteerd door Edmund Fordham bij het bespreken van de geschiedenis van chloroquine, dat jarenlang werd gebruikt om dysenterie onder controle te krijgen. De nep-overheidsdokter Tony Fauci prees in 2013 ook het gebruik van hydroxychloroquine voor de behandeling van MERS (Middle East Respiratory Syndrome), een type coronavirus dat lijkt op de huidige Fauci-covid-griep.

Op de een of andere manier werd de hele gevestigde wetenschap uit het raam gekieperd op het moment dat de plandemie arriveerde. Plots waren er alleen ‘vaccins’ en het blind vertrouwen in de overheid beschikbaar als ‘geneesmiddel’ voor dit pas gewijzigde coronavirus, dat niet veel meer is dan een ernstige verkoudheid of griep.

Een ander interessant medicijn dat door de gevestigde orde is onderdrukt, is ivermectine. Omdat het echt werkt, is het gebruik van ivermectine door de overheid verboden of sterk beperkt, en die apotheken nauwelijks toestaat om het af te geven om andere door de FDA goedgekeurde redenen.

"Is het niet triest dat we de waarheid over deze vaccinaties uit het buitenland moeten krijgen omdat onze regering en media tegen ons liegen?" schreef een commentator op de website van America's Frontline Doctors (AFLDS) over hoe het Perronne, een Franse man, nodig had om te zeggen wat miljoenen Amerikaanse artsen weigeren te zeggen.

“Waarom zijn ze zo vastbesloten dat we allemaal deze ‘jabs’ nemen dat ze ons zouden omkopen, pesten, dwingen en liegen om ons ze te laten nemen? Er is hier iets vreemds en ik zou liever mijn kansen wagen om het virus te overleven. Mijn kansen zijn meer dan 90%.”

Een andere commentator adviseerde het gebruik van ivermectine naast vitamine D als een krachtige profylaxe - hoewel het een beetje hands-on speurwerk zou kunnen zijn om ivermectine in handen te krijgen.

"Begin onmiddellijk met het innemen van ivermectine wanneer de symptomen verschijnen (koorts, enz.)", schreef deze persoon. “Je kansen naderen de 100%. Ik kreeg 100 12 mg ivermectine uit India voor $ 170, inclusief verzendkosten. De aanbevolen dosering is 24 mg gedurende 5 dagen of eerder als de koorts afneemt, dus mijn kosten om tot 100% te komen zijn $ 17. En het mooie is: GEEN van die $ 17 gaat naar Pfizer.”

Een ander wees erop dat de reden waarom regeringen niet willen dat iemand ivermectine krijgt, is omdat regeringen mensen dood willen, niet genezen.

Meer van het laatste nieuws over het dodental van Fauci Griep-injecties is te vinden op Genocide.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

AmericasFrontlineDoctors.org

NaturalNews.com

NaturalNews.com

 

 


 Immunization expert: 

‘Unvaccinated people are not dangerous; vaccinated people are dangerous for others’

 posted by Mordechai Sones      August 17, 2021

    LINK: https://streamable.com/h881fu

Perronne specializes in tropical pathologies and emerging infectious diseases. He was Chairman of the Specialized Committee on Communicable Diseases of the High Council of Public Health.

Confirming the rapidly deteriorating situation in Israel and the UK, the infectious disease expert stated: “Vaccinated people should be put in quarantine, and should be isolated from the society.”

He went on to say: “Unvaccinated people are not dangerous; vaccinated people are dangerous for others. It’s proven in Israel now – I’m in contact with many physicians in Israel – they’re having big problems, severe cases in the hospitals are among vaccinated people, and in UK also, you have the larger vaccination program and also there are problems.”

The current working group on the COVID-19 pandemic in France was reported to be “utterly panicked” on receipt of the news, fearing pandemonium if it follows the guidance of the experts.

Israeli doctor Kobi Haviv told Channel 13 News: “95% of seriously ill patients are vaccinated. Fully vaccinated people account for 85-90% of hospitalizations. We are opening more and more COVID branches. The effectiveness of vaccines is declining or disappearing.”

------------  

Gevaccineerde mensen hebben 600% hoger risico op covid-infectie in vergelijking met mensen met natuurlijke immuniteit

Vrijdag 17 december 2021 door: Ethan Huff


Tags: badhealth , badmedicine , badscience , Big Pharma , biologisch wapen , coronavirus , COVID , Dangerous Medicine , immuunsysteem , immuniteit , infecties , uitbraken , pandemie , farmaceutische fraude , onderzoek , spike-eiwit , waarheid , vaccins

6.690KEER BEKEKEN


(Natural News) Een nieuwe studie uit Israël heeft bevestigd dat natuurlijke immuniteit een veel betere bescherming biedt tegen het Sars-Cov-2 virus (Covid-19) dan door vaccins geïnduceerde ‘immuniteit’.

Op cellulair niveau vertoonden infectie-geïnduceerde antilichamen "superieure stabiliteit en cross-variante neutralisatiebreedte" vergeleken met vaccin-geïnduceerde antilichamen, vond een van hen.

Wat dit betekent is dat iemand die nooit is ingeënt maar 'positief' test op de zogenaamde 'Delta'-variant, een superieure immuniteit zal ontwikkelen ten opzichte van iemand die zijn mouw opstroopt voor een injectie.

Yair Goldberg en collega's volgden personen in Israël die vóór 1 juli 2021 positief testten op Covid of twee doses van de Pfizer-BioNTech-prik kregen. Vervolgens vergeleken ze het aantal infecties bij eerder geïnfecteerde mensen met mensen die ooit waren "gevaccineerd". in augustus of september 2021.

De onderzoekers keken ook naar het aantal infecties onder degenen met zogenaamde "hybride immuniteit", wat betekent dat ze eerder besmet waren met de Wuhan-griep en ook werden geïnjecteerd.

“Voor elk van de drie groepen telden ze het aantal besmettingen en het aantal dagen 'risico' (dwz het totale aantal mensen vermenigvuldigd met het aantal dagen waarop ze 'risico' liepen om besmet te raken), ” meldde de Daily Skeptic .

“Er zijn aanpassingen gedaan voor leeftijd, geslacht, etniciteit, kalenderweek en een mate van risicoblootstelling … De reden dat de onderzoekers 'risicodagen' gebruikten in plaats van alleen 'mensen', is dat de samenstelling van elke groep in de loop van de tijd veranderde. Sommige eerder besmette mensen kozen er bijvoorbeeld voor om zich te laten vaccineren.”

Alles bij elkaar genomen, bleek het infectiepercentage onder gevaccineerde mensen 6-8 maanden na de overeenkomstige gebeurtenis zes keer hoger te zijn - 89 gevallen per 100.000 eerder geïnfecteerde mensen - dan het percentage onder niet-gevaccineerde mensen, dat slechts 14 was per 100.000 eerder geïnfecteerde mensen .

Het natuurlijke immuunsysteem van uw lichaam is uitgerust om ziekten aan te kunnen zonder dat er een vaccin nodig is

Wat deze laatste studie laat zien, is dat natuurlijke immuniteit de optimale weg is. Vaccin-geïnduceerde immuniteit is ondermaats en eerlijk gezegd onbestaande als we echt naar de gegevens kijken.

Aangezien deze laatste studie de bevindingen van een eerdere studie bevestigt , beide van hoge kwaliteit en uitgevoerd met behulp van de "gouden standaard" voor dergelijk onderzoek, zijn er nu twee afzonderlijke en bevestigende bewijzen dat natuurlijke immuniteit de juiste keuze is.

In de eerdere studie werden 353.000 covid-patiënten geëvalueerd die tussen 28 februari 2020 en 28 april 2021 besmet raakten. Binnen deze groep werden 87.500 gevallen uitgesloten omdat ze allemaal eerder waren geïnjecteerd.

In dit onderzoek werd vastgesteld dat het risico op herinfectie bij het natuurlijk immuunsysteem extreem laag is. Omgekeerd bleken de volledig gevaccineerden veel vatbaarder voor herinfectie omdat de door vaccin geïnduceerde immuniteit snel afneemt en niet zo sterk is om mee te beginnen.

"Wat me het meest verbaast, is dat mensen verrast zijn", schreef een commentator van Daily Skeptic . "Blijkbaar zo erg zelfs dat ze het omschrijven als 'een beetje een bom'."

“Waarom zou je ooit aannemen dat immuniteit verkregen door het natuurlijke infectieproces inferieur zou zijn aan een vaccin-geïnduceerde immuniteit, die een immuunrespons probeert uit te lokken die uitsluitend gebaseerd is op de lichaamscellen die een enkel deel van het virus creëren – de piek eiwit. Het is de schok die schokkend is.”

Een andere persoon antwoordde dat de 'vaxx-kwijlers', zoals ze ze noemt, op de een of andere manier geloven dat de injecties het lichaam een ​​andere en betere vorm van immuniteit geven dan een natuurlijke infectie, wat belachelijk is.

"Zeer weinig (vermoedelijk intelligente) mensen lijken het feit te begrijpen dat welke immuniteit / antilichamen er ook ontstaan, ze worden aangemaakt door het eigen lichaam van het individu, dus of het nu wordt veroorzaakt door een infectie of vaxx, het lichaam van een persoon zal dezelfde antilichamen produceren", schreef deze persoon. .

Meer van het laatste nieuws over de Fauci Griep en bijbehorende injecties is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

DailySceptic.org

NaturalNews.com


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...