woensdag 17 januari 2024

Argentijnse president Milei geeft globalisten optater in Davos


De Argentijnse president Javier Milei maakte op het World Economic Forum in Davos korte metten met de socialistische agenda van de globalisten.

Milei zei dat de westerse wereld gevaar loopt. “Zij is in gevaar omdat degenen die de westerse waarden zouden moeten beschermen een wereldvisie aanhangen die onherroepelijk leidt tot socialisme, en daarmee armoede.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nooit de oplossing

De belangrijkste leiders van de westerse wereld hebben het model van vrijheid verruild voor wat wij collectivisme noemen, vervolgde de president. Wij zijn hier om u te vertellen dat collectivistische experimenten nooit de oplossing zijn voor de problemen waar burgers mee te maken hebben, maar de oorzaak, aldus Milei. En wij kunnen het weten, voegde hij toe.

De president werd aangekondigd door Klaus Schwab, die zei dat zijn ‘meer radicale methoden nieuw elan hebben gebracht’ in Argentinië.

Lang leve de vrijheid, verdomme

Volgens socialisten beschadigen mensen de planeet, die koste wat kost beschermd zou moeten worden. Ze pleiten daarbij zelfs voor bevolkingsbeheersing. “Laat je niet intimideren door de politieke klasse. Geef je niet over aan de politieke klasse, die enkel aan de macht wil blijven en haar privileges wil behouden.”

“De staat is niet de oplossing. De staat is het probleem. Lang leve de vrijheid, verdomme!” besloot Milei zijn 23 minuten durende speech, waarna er applaus klonk.

De hele speech:


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

VEEL, HEEL VEEL ONZIN vanuit DAVOS, steek die mensen in een dwangbuis a.u.b.!!!

 BREAKING: Zelensky roept op tot directe militaire interventie van Europese landen in Oekraïne op WEF-bijeenkomst in Davos

President Volodymyr Zelensky vroeg de Europese naties: Hoeveel mannen en vrouwen zijn jullie bereid te sturen om een andere staat, een andere natie te verdedigen?

januari 17, 2024

11


De Oekraïense president Volodymyr Zelensky op de bijeenkomst van het World Economic Forum 2024 in Davos, Zwitserland / YouTube Screenshot

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft tijdens de bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos opgeroepen tot directe militaire interventie van Europese landen in Oekraïne, bericht Lifesitenews.

In zijn speciale toespraak zei Zelensky over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne: “Als iemand denkt dat dit alleen over ons gaat, dat dit alleen over Oekraïne gaat, dan vergist hij zich fundamenteel.”

De rest op : https://www.frontnieuws.com/breaking-zelensky-roept-op-tot-directe-militaire-interventie-van-europese-landen-in-oekraine-op-wef-bijeenkomst-in-davos/

 

WEF-lid vergelijkt vrije meningsuiting met ‘fascisme’ en eist censuur van X

januari 17, 2024

15

    Screenshot Rumble video

Tijdens een paneldiscussie op het World Economic Forum (WEF) vergeleek Harvard professor Naomi Oreskes het vrije woord met “fascisme” terwijl ze censuur eiste van mensen op social media.

Tijdens haar toespraak op de jaarlijkse bijeenkomst van globalisten van het WEF in Davos, Zwitserland, veroordeelde Oreskes het vrije woord, schrijft Frank Bergman.

Ze riep op om Elon Musk’s “enge” X te dwingen zijn gebruikers te censureren om deze vermeende toename van zogenaamd “fascisme” tegen te gaan.

Verdere onzin op: https://www.frontnieuws.com/wef-lid-vergelijkt-vrije-meningsuiting-met-fascisme-en-eist-censuur-van-x/

Opmerking v/d Redaktie: 'zij' kan hierbij een handje geven aan onze Petra Desutter (Groen!) die vorig jaar ook in Davos zat op een meeting en was toen duidelijk niet vies van het "herkalibreren "van onze vrijheden!



Verkiezingen behoren binnenkort tot het verleden volgens globalist Klaus Schwab, die wijst op AI als de komende koning van de democratie

januari 17, 2024   32

    Copyright World Economic Forum (www.weforum.org) swiss-image.ch/Photo by Remy Steinegger / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Klaus Schwab, oprichter en voorzitter van het World Economic Forum, liet gisteren in Davos zijn ware nazi-kleuren zien door te zeggen dat landen binnenkort geen moeite meer hoeven te doen om “verkiezingen” te houden, omdat kiezers gemakkelijk vervangen kunnen worden door kunstmatige intelligentie, schrijft Leo Hohman.

 AI is meer dan capabel, zei hij.

Schwab maakte de ijzingwekkende opmerkingen tijdens een WEF-interview met Google mede-oprichter Sergey Brin, dat op X werd geplaatst door Ezra Levant van Rebel News.

../..

Lees verder op: https://www.frontnieuws.com/verkiezingen-behoren-binnenkort-tot-het-verleden-volgens-globalist-klaus-schwab-die-wijst-op-ai-als-de-komende-koning-van-de-democratie/

 

Yuval Noah Harari zegt dat “niet-organische entiteiten” en “emotieloze algoritmen” binnenkort de aarde zullen overheersen – met andere woorden, AI overname komt eraan


Een in Israël geboren lid van het World Economic Forum (WEF) en hoofdadviseur van Klaus Schwab met de naam Yuval Noah Harari zou graag zien dat de wereld wordt overgenomen door “niet-organische entiteiten” en “emotieloze algoritmen”, wat betekent dat er geen mensen meer zullen zijn en dat er heel veel robots met kunstmatige intelligentie (AI) … Meer lezen over  https://www.frontnieuws.com/yuval-noah-harari-zegt-dat-niet-organische-entiteiten-en-emotieloze-algoritmen-binnenkort-de-aarde-zullen-overheersen-met-andere-woorden-ai-overname-komt-eraan/

 


Het World Economic Forum en de angst voor de waarheid

In het laatste Global Risks Report van het World Economic Forum (WEF) wordt de strijd tegen nepnieuws genoemd als een van de belangrijkste kwesties. De controle over de informatieruimte zal waarschijnlijk verder worden verscherpt.

januari 14, 2024


World Economic Forum from Cologny, Switzerland / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

De traditionele bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos komt er binnenkort weer aan. Volgens de officiële lezing werden deze bijeenkomsten oorspronkelijk opgericht om een forum te creëren voor het bespreken van economische kwesties. In werkelijkheid werd het World Economic Forum echter al snel een instrument om (Westers) beleid te sturen. Ook daarvoor werd het opgericht. De oprichting ervan zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van de CIA en de Amerikaanse regering, zoals een blik op de geschiedenis laat zien, schrijft Thomas Röper.

Lees verder op: https://www.frontnieuws.com/het-world-economic-forum-en-de-angst-voor-de-waarheid/


Het World Economic Forum (WEF) voorspelt dat een nieuwe ‘Ziekte X’ miljarden mensen zal uitroeien tegen het jaar 2030.

januari 12, 2024

67

Ministério da Indústria, Comércio Exterior e Serviços / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Dagenda 2024 is er een voor de eeuwigheid. Deelnemers moeten kijken naar Pfizer’s Albert Bourla en Open AI’s Sam Altman die praten over hoe de elite van plan is om kunstmatige intelligentie (AI) te gebruiken om de wereld over te nemen. Ze zullen eugenetist Bill “Bugman” Gates de klimaathoax zien promoten. John Kerry zal spreken over hoe fossiele brandstoffen kunnen worden afgeschaft. We zullen ook Klaus Schwab zien zitten voor een exclusief interview met de op één na hoogste Chinese regeringsfunctionaris, bericht Sean Adl-Tabatabai.

 De rest op : https://www.frontnieuws.com/het-world-economic-forum-wef-voorspeld-dat-een-nieuwe-ziekte-x-miljarden-mensen-zal-uitroeien-tegen-het-jaar-2030/

../..

En zo gaat het maar door bij dit gestoord wef “praatclubje”

Verschrikkelijk nieuws voor gevaccineerden: Vaccins kunnen sterfte en risico’s op andere ziekten veroorzaken – Studie

 Uit een recent onderzoek is gebleken dat niet levende vaccins ook het risico op sterfte door alle oorzaken kunnen verhogen.

januari 17, 2024

https://www.vperemen.com / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

Behalve dat vaccins een bepaalde ziekte kunnen voorkomen, kunnen ze ook blijvende niet-specifieke effecten hebben die de levenslange overleving van een persoon kunnen beïnvloeden.

In een review gepubliceerd op 26 december in Vaccine, ontdekten onderzoekers dat niet levende vaccins zoals influenza, COVID-19, hepatitis B en difterie-tetanus-pertussis (DTaP) de neiging hebben om nadelige niet-specifieke effecten (NSE) te veroorzaken, waardoor iemands risico op sterfte door alle oorzaken toeneemt en het potentiële risico op infecties van ziekten waartegen ze bedoeld zijn om te beschermen, schrijft Marina Zhang.

Een levend vaccin bevat een verzwakte vorm van de ziekteverwekker, die minder virulent is maar zich wel kan vermenigvuldigen in het lichaam, waardoor het werkelijke ziekteverloop wordt nagebootst. Niet-levende vaccins gebruiken geïnactiveerde virussen, fragmenten of genen van de ziekteverwekker om een immuunrespons op te wekken zonder replicatie van de ziekteverwekker.

Levende vaccins wekken een veel sterkere immuunrespons op en vereisen meestal maar één injectie, terwijl niet-levende vaccins een zwakkere respons opwekken en vaak meerdere injecties nodig hebben.

Tot nu toe heeft onderzoek verschillende nietlevende vaccins geïdentificeerd die nadelige niet-specifieke effecten veroorzaken, namelijk DTaP en Tdap, influenza H1N1, malaria, hepatitis B, geïnactiveerde polio en COVID mRNA-vaccins.

In het onderzoek naar vaccins werden DTaP, influenza, malaria, hepatitis B en COVID mRNA-vaccins apart genoemd.

Aan de andere kant hebben levende vaccins zoals het orale levende poliovaccin (OPV), het Bacillus Calmette-Guérin (BCG) vaccin voor tuberculose en de pokkenvaccins allemaal gunstige niet-specifieke effecten, volgens het onderzoek.

“Levende vaccins … veroorzaken epigenetische veranderingen die het aangeboren immuunsysteem trainen en de immuniteit tegen niet-gerelateerde infecties verhogen. Niet-levende vaccins daarentegen kunnen ’tolerantie’ bevorderen waardoor de vatbaarheid voor niet-gerelateerde ziekten toeneemt”, aldus de auteurs.

Het onderzoek was voornamelijk gebaseerd op tientallen jaren werk van de Deense onderzoekers Dr. Christine Stabell Benn en professor Peter Aaby.

“Ons werk is een eerbetoon aan hun geweldige wetenschappelijke werk dat niet is erkend,” vertelde bioloog Alberto Rubio-Casillas, een van de auteurs van het onderzoek, aan The Epoch Times.

Niet levende vaccins zijn als een ‘slecht voorbereid’ leger

“In het verleden dachten we dat het aangeboren immuunsysteem de eerste verdedigingslinie was,” vertelde Dr. Benn aan The Epoch Times.

Men dacht dat aangeboren immuniteit geen geheugen kon opslaan. Om oorlog als analogie te gebruiken: het “leger” van het aangeboren immuunsysteem kon niet leren van eerdere gevechten met ziekteverwekkers. Adaptieve immuniteit daarentegen kon wel leren en getraind worden, waarbij antilichamen werden gevormd om tegen de infectie te vechten.

Daarom werden vaccins lange tijd geëvalueerd op basis van hun effecten op het adaptieve immuunsysteem en werden antilichamen gemeten na vaccinatie.

Maar onderzoekers in Nederland hebben inmiddels aangetoond dat het aangeboren immuunsysteem getraind kan worden. Na het vaccineren van mensen met BCG-vaccins en het oogsten van aangeboren immuuncellen van de patiënten, ontdekten onderzoekers dat de aangeboren cellen na vaccinatie een robuustere immuunrespons vertoonden en een betere opruiming van tuberculose en andere bacteriën en schimmels vertoonden in vergelijking met de status van de patiënten voor de vaccinatie.

 

Het tegenovergestelde werd echter aangetoond voor niet levende vaccins.
Het aangeboren immuunsysteem leert dus wel degelijk iets van zijn eerdere gevechten. Dit wordt getrainde aangeboren immuniteit genoemd.

Levende vaccins, die een echte ziekte nabootsen, verhogen de effectiviteit van het aangeboren immuunsysteem in de verdediging tegen infecties. Niet-levende vaccins daarentegen verzwakken het vermogen van het immuunsysteem om infecties af te weren.

In een TED-talk vergeleek Dr. Benn infecties met een tenniswedstrijd en levende vaccins met een tenniscoach. De tenniscoach kan tactieken en strategieën veranderen, waardoor het lichaam wordt getraind om “een breed scala aan trucs” te hebben tegen de ziekteverwekker. Niet-levende vaccins zijn echter als tennisbalmachines die ballen afschieten met een specifieke snelheid en op een specifieke plek. Als iemand alleen maar traint met een tennisbalmachine, is hij of zij minder goed voorbereid op een echte wedstrijd.

“Dus je bent misschien slecht voorbereid en zelfs slechter af wanneer een echte tegenstander de baan opkomt en de ballen ergens anders beginnen te slaan dan waar je voor getraind hebt,” zei Dr. Benn.

Niet-specifieke effecten

Sommige vaccins resulteren in positieve niet-specifieke effecten (NSE’s), maar andere kunnen resulteren in algemene negatieve NSE’s. De volgorde waarin vaccins worden toegediend speelt ook een rol.

Terwijl niet levende vaccins negatieve NSE’s veroorzaken, neutraliseert het toedienen van een levend vaccin na een niet levend vaccin de negatieve NSE’s, zei Dr. Benn.

Dit is aangetoond in onderzoeken naar de veiligheid van mazelenvaccins, die vaak rond dezelfde tijd worden toegediend als DTP, een nietlevend vaccin. Studies hebben aangetoond dat als het mazelenvaccin na het DTP-vaccin wordt gegeven, er een algemeen positief effect is, terwijl als deze volgorde wordt omgekeerd, er een negatief effect is.

“Het lijkt erop dat de effecten het sterkst zijn zolang het vaccin het meest recente vaccin is,” zei Dr. Benn.

Dr. Benn voegde eraan toe dat het BCG-vaccin op lange termijn gunstige niet-specifieke effecten heeft “ondanks het feit dat er daarna andere vaccins zijn gegeven.”

Het DTaP vaccin heeft aantoonbaar de meeste nadelige niet-specifieke effecten. Meisjes die het DTaP-vaccin kregen, hadden 50 procent meer kans om te sterven dan jongens die het kregen. Vergeleken met meisjes die DTaP-ongevaccineerd waren, was het sterfterisico van gevaccineerde meisjes meer dan 2,5 keer zo hoog.

De onderzoeken van Dr. Benn hebben in het algemeen aangetoond dat meisjes een groter risico lopen op het ontwikkelen van nadelige niet-specifieke effecten na toediening van vaccins die niet levend zijn.

 

Levende vaccins vervangen door niet levende vaccins

Niet-levende vaccins vervangen steeds vaker levende vaccins. Levende orale poliovaccins zijn bijvoorbeeld niet langer beschikbaar op de Amerikaanse markt en in plaats daarvan wordt een nietlevende versie toegediend.

Deze vervanging van levende vaccins door niet levende vaccins kan potentiële gezondheidsrisico’s met zich meebrengen voor de algemene immuniteit van de bevolking, omdat de immuunsystemen minder getraind en mogelijk “lui” worden,” zei Dr. Benn.

De belangrijkste reden waarom niet levende vaccins de voorkeur krijgen boven levende vaccins is echter dat ze veiliger worden geacht voor mensen met een verzwakt immuunsysteem.

Omdat een levend vaccin een milde ziekte in het lichaam veroorzaakt, kunnen mensen met het verworven immunodeficiëntiesyndroom een ziekte ontwikkelen door de injectie en kunnen ze sterven omdat hun lichaam niet in staat is om infecties op te ruimen. Niet levende vaccins bestaan daarentegen alleen uit ziektecomponenten, zodat ze geen ziekte kunnen veroorzaken.

In dit opzicht zei Dr. Benn dat “het risico om de echte ziekte te krijgen met de levende vaccins is gezien als een grotere bedreiging dan ik denk dat het verdient.”

Onderzoek suggereert dat mensen met een zwakker immuunsysteem door ouderdom of chronische ziekte soms baat hebben bij het trainen van hun immuunsysteem met levende vaccins.

In een onderzoek met in het ziekenhuis opgenomen oudere patiënten die gerandomiseerd werden om het BCG-vaccin of een placebo te krijgen, was de incidentie van ziekte onder degenen die het BCG-vaccin namen ongeveer de helft van de incidentie van ziekte in de placebogroep.

Gezondheidsautoriteiten nog steeds sceptisch

Ondanks het bewijs dat de potentiële superioriteit van levende vaccins suggereert, wordt het onderzoek van Dr. Benn grotendeels niet erkend door de steunpilaren van de academische wereld.

“In mijn interpretatie erkennen de meeste onderzoekers nu niet-specifieke effecten, maar de grote gezondheidsorganisaties zijn terughoudend om onze bevindingen te accepteren omdat ze de mogelijkheid impliceren dat sommige vaccins soms schadelijk kunnen zijn. Het is dus makkelijker om de hele zaak te verwerpen,” zei ze.

“De vaccinsceptici, aan de andere kant, vinden misschien dat onze waarnemingen over niet levende vaccins hun ergste angst bevestigen – vaccins kunnen schadelijk zijn – maar ze zijn misschien terughoudender om de gunstige effecten te accepteren. En hun focus op de negatieve effecten kan ervoor zorgen dat de voorstanders van vaccins een nog starder standpunt innemen.”

Immunologen zijn het er nu grotendeels over eens dat sommige vaccins niet-specifieke effecten veroorzaken, maar hoe deze effecten gekwantificeerd moeten worden blijft controversieel.

 

Dit komt omdat de niet-specifieke effecten van vaccins afhankelijk zijn van de context, terwijl de specifieke effecten van een vaccin over het algemeen als contextafhankelijk worden beschouwd. Vrouwen maken bijvoorbeeld meer antilichamen dan mannen en jongeren meer dan ouderen, maar de meeste mensen krijgen toch een vorm van immuniteit.

“Omdat de niet-specifieke effecten daarentegen inwerken op het bredere aangeboren en algemene immuunsysteem, zijn ze afhankelijk van andere factoren in het immuunsysteem … zoals andere gezondheidsinterventies die de niet-specifieke effecten kunnen veranderen en aanpassen,” legde Dr. Benn uit. Niet iedereen zal hetzelfde voordeel hebben, voegde ze eraan toe.

Bovendien kunnen farmaceutische bedrijven terughoudender zijn met het produceren van levende vaccins omdat ze moeilijker te kweken en te produceren zijn.

“Als je ooit hebt geprobeerd om te bakken met zuurdesem, dan lijkt dat een beetje op levende vaccins; ze zijn erg afhankelijk van de temperatuur van de kamer, het water dat wordt gebruikt om het te kweken, enzovoort,” zei dr.

“Maar eigenlijk hebben alle levende vaccins waar ik het over heb geen patenten meer, ze zijn supergoedkoop om te produceren en het zijn enkele van de goedkoopste vaccins die we kunnen maken.”

Veiligheid van vaccins: NSE’s versus ongewenste voorvallen

Hoewel levende vaccins meestal positieve NSE’s veroorzaken, wil dat niet zeggen dat ze geen ongewenste voorvallen kunnen veroorzaken. NSE’s worden beschouwd als een aparte entiteit van ongewenste voorvallen, legde Dr. Benn uit. Volgens haar kunnen levende vaccins in zeldzame gevallen de werkelijke ziekte induceren bij sommige ontvangers, zoals mensen die geboren zijn met grove defecten in hun immuunsysteem of die ernstige immunodeficiënties hebben, zoals fulminante AIDS.

In het geval van COVID-19 vaccins werden levende vaccins waarschijnlijk niet overwogen vanwege bezorgdheid over de vorming van recombinante virussen wanneer een gevaccineerde persoon in contact komt met de circulerende virusstam.

Ondanks hun mogelijk gunstige NSE’s kunnen de COVID-vaccins echter nog steeds in verband worden gebracht met ongewenste voorvallen vanwege de aanwezigheid van zeer giftige spike-eiwitten, die door studies nu in verband worden gebracht met long COVID- en vaccinletsels.

In het medische leerboek “The Immune Response” schreven de auteurs dat in geïsoleerde gevallen levende virusstammen die aan individuen worden toegediend opnieuw virulent kunnen worden en ziekte kunnen veroorzaken bij ontvangers. Bovendien bestaat er een risico op besmetting met andere virusstammen tijdens de productie.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/verschrikkelijk-nieuws-voor-gevaccineerden-vaccins-kunnen-sterfte-en-risicos-op-andere-ziekten-veroorzaken-studie/


Origineel artikel : https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38158298/ 

 



Vaccine2023 28 december: S0264-410X (23) 01506-2.

 doi: 10.1016 / j.vaccin.2023.12.060. Online voor print.

Verhogen of verminderen vaccins de gevoeligheid voor andere ziekten dan die waartegen ze beschermen?

Alberto Rubio-Casillas 1,Cesar Manuel Rodriguez-Quintero 2,Elrashdy M Redwan 3,Munishwar Nath Gupta 4,Vladimir N Uversky 5,Mikolaj Raszek 6

Aansluitingen uitbreiden

PMID : 38158298

DOI: 10.1016 / j.vaccine.2023.12.060

Samenvatting

In tegenstelling tot de lang bestaande overtuiging dat de effecten van vaccins specifiek zijn voor de ziekte die ze hebben veroorzaakt; overtuigend bewijs heeft aangetoond dat vaccins positieve of schadelijke niet-specifieke effecten (NSE's) kunnen uitoefenen. In deze review hebben we onderzoeksrapporten van de afgelopen 40 jaar samengesteld, die zijn gevonden op basis van de PubMed-zoekopdracht naar de epidemiologische en immunologische onderzoeken naar de niet-specifieke effecten (NSE's) van de meest voorkomende menselijke vaccins. Uit informatieanalyse bleek dat levende vaccins positieve NSE's veroorzaken, terwijl niet-levende vaccins verschillende negatieve NSE's veroorzaken, waaronder een verhoogde sterfte onder vrouwen als gevolg van een verhoogde gevoeligheid voor andere infectieziekten, vooral in ontwikkelingslanden. Deze negatieve NSE's worden bepaald door de vaccinatiesequentie, de antigeenconcentratie in vaccins, het type vaccin dat wordt gebruikt (live vs. niet-live), en ook door herhaalde vaccinatie. We raden af om te stoppen met het gebruik van niet-levende vaccins, omdat ze hebben aangetoond te beschermen tegen hun doelziekte, dus de suggestie is dat hun schadelijke NSE's kunnen worden geminimaliseerd door simpelweg de huidige vaccinatiesequentie te wijzigen. Hoge IgG4-antilichaamspiegels die worden gegenereerd als reactie op herhaalde inoculatie met mRNA COVID-19-vaccins, kunnen in verband worden gebracht met een hoger sterftecijfer door niet-gerelateerde ziekten en infecties door het immuunsysteem te onderdrukken. Aangezien de meeste COVID-19-gevaccineerde landen hoge percentages van overmatige sterfte rapporteren die niet direct te wijten zijn aan sterfgevallen als gevolg van een dergelijke ziekte, moeten de NSE's van mRNA-vaccins over algehele sterfte grondig worden bestudeerd.

Sleutelwoorden: Overmatige sterfgevallen; IgG4-antilichamen; Immuun training; Niet-specifieke effecten van vaccins; Tolerantie.

Copyright © 2023 Elsevier Ltd. Alle rechten voorbehouden.

PubMed Disclaimer

Verklaring inzake belangenverstrengeling

Verklaring van concurrerend belang De auteurs verklaren dat ze geen bekende concurrerende financiële belangen of persoonlijke relaties hebben die het werk dat in dit document wordt gerapporteerd, zouden kunnen beïnvloeden.

Publicatietypes

Review

Gerelateerde informatie

MedGen

LinkOut - meer bronnen

Volledige tekstbronnen

Elsevier Science

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...