maandag 1 augustus 2022

Schokkende grafiek: gevaccineerden hebben 37 keer meer kans om in ziekenhuis te belanden


Data-analist Joel Smalley heeft een opmerkelijke ontdekking gedaan: hoe meer vaccindoses je neemt, hoe groter de kans dat je in het ziekenhuis belandt.

De lichtblauwe staaf in de grafiek, dat zijn de ongevaccineerden. En de groene staaf, dat zijn de mensen die vier of meer doses hebben genomen. De viervoudig gevaccineerden hebben een aanzienlijk grotere kans om in het ziekenhuis terecht te komen dan de rest. De data hebben betrekking op de Australische deelstaat New South Wales.

Schokkende grafiek

De data-analist deed nog een verbazingwekkende ontdekking: uit gegevens van de autoriteiten in New South Wales blijkt dat gevaccineerde mensen de afgelopen zeven weken 37 keer meer kans hadden om in het ziekenhuis te worden opgenomen met corona.

Onderzoeksjournalist Jefferey Jaxen besprak de bevindingen in The HighWire met Del Bigtree. “Dit zijn de gegevens, dames en heren. En dat is een schokkende grafiek, waar meer over gesproken zou moeten worden. Ik snap niet waarom mensen het hier niet over hebben,” zei hij.

Duidelijk signaal

Cardioloog en internist Peter McCullough deelde het fragment op social media. “Een duidelijk signaal dat ze niet beschermen tegen ziekenhuisopname en sterfte. Alle andere claims – preventie, transmissie – zijn al weerlegd,” schrijft hij.

Wat zijn ze met ons van plan? Alleen samen kunnen wij deze agenda kraken


De boerenprotesten gaan onverminderd door. Maandagmiddag kondigde de burgemeester van Almelo een noodbevel af voor het centrum van Almelo en de directe omgeving. Dit deed hij na afloop van een manifestatie van boeren bij het stadhuis. Op beelden die rondgaan op Twitter is te zien dat mensen slaags raken met de politie.

De manifestatie, waarbij hutspot met rookworst werd uitgedeeld, vond plaats op een strook aan de Haven Noordzijde. Op die kademuur is een omgekeerde Nederlandse vlag geschilderd met de tekst ‘zonder boer geen voer’. De burgemeester wil dat de vlag wordt verwijderd.

Waarom wordt er zo hard opgetreden tegen de boeren? Wat zijn ze met de boeren van plan? Wat zijn ze met ons van plan? Hoe kunnen we de Great Reset tegenhouden? Grada verdiepte zich erin en heeft er een flyer over gemaakt. Die kun je hier vinden.



VideoLink: https://odysee.com/grada:cb90d0b6e9af22e0d645375801988a072d0c77e7?src=embed 
Einde vrijheid

Het gaat niet om stikstof, maar om de uitrol van de digitale wereld die eraan komt, vertelt ze in een video. “Alleen als we allemaal – hoe meer hoe beter – de noodzaak gaan zien waarom we dit niet moeten willen en dit anders gaan doen, kunnen we deze überdigitale controlewereld stoppen en weer datgene doen wat het beste is voor de wereld waarin we leven en dus ook voor onszelf.”

De overheid werkt al jaren aan deze heilige Agenda 21. In deze agenda moet Nederland voor het jaar 2030 een volledige gedigitaliseerde 5G-slimme samenleving gerealiseerd hebben, waarin alles – van de energie die we gebruiken tot aan het voedsel dat we eten – gekoppeld wordt aan een digitaal, innovatief systeem, waar een selecte groep multinationals de eigenaar van is, legt Grada uit.

“Als alles gedigitaliseerd en gekoppeld is aan dit systeem is het over en uit met vrij handelen, zowel bedrijfsmatig als persoonlijk. Einde vrijheid, einde eigen inbreng en ook einde menselijkheid.”

Paradepaardje

Nederland, het paradepaardje, loopt hierin voorop. Door het in beslag nemen van de grond van de boeren kan er gebouwd worden aan de smart digital driestatenstad, oftewel Tristate City: 40 miljoen inwoners, hoofdstad van Europa, met Rotterdam als belangrijkste doorvoerhaven van hun goederen.

Nog één crisis, en het overgebleven midden- en kleinbedrijf zal voor een prikkie overgenomen worden door de grote investeringsmaatschappijen, die vervolgens in alle sectoren de voorwaarden en regels kunnen en zullen bepalen en alle sectoren zullen koppelen aan de nieuwe digitale wereld, weet Grada. “Einde ondernemersvrijheid.”

Geen boeren, geen eten? “De machtige multinationals hebben ons basisvoedsel allang klaar. Geprint vlees, genetisch voedsel en insectenspread zullen ons basisvoedsel vormen als deze agenda realiteit wordt.”

Massale burgerlijke ongehoorzaamheid

“Stap uit de gedachte van een stikstofcrisis. Er is geen crisis,” benadrukt Grada. “Willen wij een betere, eerlijkere, onafhankelijke wereld en onze vrijheid behouden, dan zullen wij dat zelf moeten realiseren, door de macht van deze politici en bedrijven af te laten nemen. Dat kan door massale burgerlijke ongehoorzaamheid. Niet meer met het overheidsbeleid meedoen. En zeker niet met digitale oplossingen.”

“Wij zullen deze globalistische bedrijven en personen persoonlijk en financieel moeten raken. Zoveel mogelijk boycotten van hun producten, zoals zaden of kunstmest van Monsanto (Bill Gates), ook al wordt dat door wetten en regels niet makkelijk gemaakt. En het exposen van hun bedrijven. Denk aan Vattenfall, Ericsson, Electrolux en vele andere bedrijven die in het bezit zijn van de familie Wallenberg, die al onze energie en meer zal bezitten. Denk aan Picnic, betaald door Bill Gates.”

Eén team, één taak

Stop met bang zijn voor boetes en spreek controleurs persoonlijk aan. Maak ze duidelijk dat ze een ziekmakend systeem in stand houden. Geef ze ook de flyer. Zorg dat mensen bewust worden van de situatie waarin we zitten. Mochten ze toch een boete uitschrijven, vecht deze dan individueel aan. Frustreer het rechtssysteem, betaal niet voor zaken die niet juist zijn, want daarmee hou je hun macht in stand, zegt Grada.

“Als jullie dit allemaal doen, samen met vele anderen, dan gaan we mooie stappen zetten naar een betere, eerlijkere wereld. Alleen samen kunnen wij deze agenda kraken. Eén team, één taak.”



COVID-vaccins lijken mensen HYPER gevoelig te maken voor POKKEN, allergieën en voedseltoxines zoals aflatoxinen

 Dinsdag 26 juli 2022 door: Mike Adams

Tags : allergieënAuto-immuunziektenslechte gezondheidbadmedicinebadsciencehomoseksuele mannenimmuunsysteemLGBTaap pokkenapenpokkenuitbraakpandemiegifstoffenVaccijnsdodenvaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

22KWEERGAVEN


 

(Naturalnews) Zoals zelfs Tedros van de W.H.O. nu openlijk besproken, treft apenpokken voornamelijk homomannen met meerdere sekspartners. Er is echter een aspect van deze apenpokkenuitbraak dat door de meesten nog niet wordt herkend: het feit dat 96% van de LGBT-individuen covid 19-vaccins heeft gekregen. Dit betekent dat bijna alle homomannen die momenteel aan apenpokken lijden, ook werden 'gevaccineerd' - of, technisch gezien, worden geïnjecteerd met experimenteel mRNA-brouwsel dat de genen verandert.

Die vaccins zijn op hun beurt goed gedocumenteerd om de immuunfunctie te onderdrukken. Over een periode van enkele maanden - vooral wanneer versterkt met extra 'boosters' - verslechtert het immuunsysteem van een persoon zodanig dat ze zichzelf niet langer kunnen beschermen tegen de verscheidenheid aan chemische, biologische en omgevingsactorendie het lichaam bedreigen. Dit is wat ertoe leidt dat veel mensen lijden aan bijvoorbeeld explosieve gevallen van eczeem die voorheen wel onder controle waren vóór het vaccin.

Deze vrouw ervoer een schokkende explosie van eczeem na het krijgen van drie vaccinaties, en ze realiseert zich nu dat het allemaal werd veroorzaakt door het vaccin zelf :

 

        Video link: https://twitter.com/i/status/1551146581092888576

Bewijs wijst op hetzelfde fenomeen dat plaatsvindt met apenpokken en homomannen die met meerdere partners homoseksuele activiteiten ontplooien. Monkeypox is nu gedocumenteerd om door speeksel, urine en sperma te worden overgedragen, volgens gepubliceerd onderzoek van het Barcelona Institute for Global Health (ISGlobal). Zie de volledige beschrijving van StudyFinds.org, waarin staat:

Een nieuw apenpokkenrapport verhoogt de bezorgdheid dat het virus anderen kan infecteren via de lichaamsvloeistoffen van een patiënt. Onderzoekers in Spanje hebben hoge virale ladingen ontdekt in het speeksel, sperma, urine en andere monsters afkomstig van bevestigde apenpokkenpatiënten.

Onderzoeksauteurs zeggen dat de eerste gevallen in Groot-Brittannië, Portugal en Spanje voornamelijk zijn ontdekt bij mannen die seks hebben met andere mannen. In de Verenigde Staten zijn er tot nu toe meer dan 1.400 bevestigde gevallen geweest.

Dat is echter belangrijk op te merken dat homoseksuele seksuele relaties waarschijnlijk niet plotseling zijn veranderd door het soort gedrag dat door deelnemers wordt nagestreefd. Met andere woorden, homomannen begonnen niet ineens activiteiten te ondernemen die ervoor zouden zorgen dat speeksel, urine en sperma onder hun deelnemers zouden worden gedeeld. Dit soort activiteiten is al heel lang aan de gang. Wat is veranderd, is dat ze nu gevaccineerd zijn, wat betekent dat hun immuunsysteem wordt vernietigd. En daarom kunnen hun immuunsysteem de blootstellingen waaraan ze zich al lang onderwerpen niet bestrijden (zoals rectale bacteriën, ontlasting, bloed van micro-huid wonden, enz.).

Apenpokken moeten dus niet alleen worden begrepen als een "homoseksuele orgieziekte", maar eerder als een gevaccineerd homoseksuele seks orgie ziekte. Het is ook de moeite waard erop te wijzen dat homoparen die monogaam zijn en zich niet bezighouden met gedrag van meerdere partners, waarschijnlijk een bijna nulrisico op apenpokken hebben. Dus dit gaat niet alleen over homo zijn, het gaat over een combinatie van gevaccineerd worden + meerdere sekspartners + homoseksuele seksactiviteiten. Deze combinatie leidt tot een verzwakt immuunsysteem en blootstelling aan een grote verscheidenheid van ziekteverwekkers, waarvan sommige geworteld zijn in het onderste deel van het spijsverteringskanaal en biologische afvalproducten zijn.

Met name lesbische stellen delen dit apenpokken risico niet, zelfs niet als ze meerdere lesbische sekspartners delen. Waarom? Omdat ze niet hetzelfde fysieke gedrag vertonen als homoseksuele individuen die meerdere sekspartners delen. Dit verklaart waarom bij apenpokken bijna uitsluitend onder homo mannen wordt gediagnosticeerd, niet homo vrouwen Omdat, zoals u weet, mannen en vrouwen verschillende geslachtsorganen hebben, ook al doen de bedrijfsmedia momenteel alsof ze dat niet zijn.

Waarom vertelt de CDC promiscue homomannen niet om hun seksorgieën gedurende 3 weken lang te stoppen om de curve plat te maken?

Zoals een arts heeft geklaagd (Dr. Paul Alexander) op substack, is het misschien tijd voor de CDC om homomannen te vertellen dat ze "geen anale seks gedurende 3 weken" moeten hebben om de apenpokkencurve af te vlakken.

Natuurlijk zou de CDC nooit zo'n beslissing uitvoeren. Het is oké om de hele bevolking te bevelen tot lockdowns, maskers en vaccins, maar het is nooit acceptabel in de 'progressieve' samenleving om homo's specifiek te vertellen dat ze het gedrag dat apenpokken verspreidt, moeten stoppen. Dr. Alexander legt uit: “Hoe kun je bedrijven 2 jaar sluiten vanwege de COVID-fraude, en ondernemers, ontslagen werknemers en kinderen ertoe te brengen zelfmoord te plegen door de lockdown-waanzin, maar je kunt de GAY-gemeenschap niet vertellen om het contact gedurende 3 weken te stoppen ?"

Hij wijst er zelfs op dat het niet gaat om homo zijn, het gaat om fysieke oorzaak en gevolg :

“It is not about being GAY, but rather the type of physical contact that heightens risk of transmission of bodily fluids, pustule content etc. if there is tearing of tissue (micro tears) as in rectal tears, anal tears, penis tears, even vaginal tears if the sex contact is between heterosexuals. It is about tearing of tissue and the ability of the infected fluid entering the torn tissue micro openings. Not being GAY..”

Maar in godsnaam, het is tijd om de juiste leiding te geven en de bullsh # tting te beëindigen met politieke correctheid.

Zelfs als je geen homoseksuele man bent, kunnen covid-vaccins je lichaam veranderen in een hyperactief reactiesysteem dat wordt veroorzaakt door milieutoxines

Dus hier wordt dit allemaal interessant. Veel verder dan apenpokken- en LGBT-gemeenschappen, kunnen zelfs heteroseksuele, monogame individuen worden overmand door postules, allergische reacties, spierpijn, neurologische ontsteking en andere ernstige problemen door te worden blootgesteld aan routinematige milieutoxines allemaal door overgevoeligheid / ineenstorting van het immuunsysteem.

Dit betekent dat gevaccineerde personen bijvoorbeeld mogelijk niet kunnen zwemmen in openbare zwembaden, of dat ze nieuwe allergieën of voedselgevoeligheden kunnen krijgen die ze nog nooit eerder hebben ervaren. Ze kunnen zelfs allergisch worden voor medicijnen zoals antibiotica, en als ze in gebieden met een hoog aantal pollen wonen, kunnen ze plotseling ontdekken dat het leven daar ondraaglijk is vanwege hun allergische reacties.

Dan is er het probleem van aflatoxinen in voedsel, die een klasse zijn van extreem giftige chemicaliën geproduceerd door schimmels. Deze schimmelsoorten infecteren routinematig cashewnoten en andere noten, evenals zaden en granen zoals tarwe en maïs. Aflatoxinen zijn dodelijk voor runderen, kippen en andere ranchdieren en wanneer ze door mensen worden ingenomen, hebben ze een goed functionerende lever nodig om te ontgiften. (Daarom is het een goed idee om een kant-en-klare voorraad NAC-supplementen bij de hand te hebben en je leverfunctie te ondersteunen met onder andere verse paardenbloembladeren en wortels. P.S. Ik kweek om deze reden hydrocultuurpaardebloemen ... daar later meer over ...)

Een fenomeen dat nu plaatsvindt, is dat voedselvoorraden langer in opslag zitten als gevolg van uitsplitsingen in logistiek en transport als gevolg van brandstofschaarste, brandstofprijzen, arbeidstekorten, spoorwegstakingen enzovoort. Dit geeft voedselvoorraden een grotere kans om aflatoxine-producerende schimmels te kweken, en het betekent dat het voedsel steeds giftiger wordt terwijl het wacht om te worden afgeleverd. Elke hete, vochtige omgeving zal de groei van aflatoxinen stimuleren. (Opmerking: de Health Ranger Store test al alle noten en zaden voor aflatoxinen en we ontwikkelen een aflatoxinetest met massaspecificatie-instrumenten - LCMS - om in de nabije toekomst op andere voedingsmiddelen toe te passen.)

Dus, de voedselvoorziening wordt giftiger omdat de leveringen vertraagd zijn Erger nog, wanneer mensen worden gevaccineerd met de experimentele covid-vaccins, kunnen ze het vermogen van hun lichaam om deze krachtige gifstoffen te neutraliseren, verzwakken. Veel van de symptomen na vaccinatie die we nu bij mensen zien, lijken zelfs sterk op symptomen van aflatoxinevergiftiging te lijken.

Van MoldPedia.com, aflatoxinesymptomen zijn onder meer:

Leverschade
Leverkanker
Geestelijke in opstand
Buikpijn
Gebroken
Convulsies
Edema
Longoedeem
Bloedend
Verstoring van de verspringen, opnaam van metabolisme van voedsel
Coma
Dood

Merk op hoe nauw deze symptomen lijken op post-vaccinsymptomen. Het kan heel goed zijn dat veel van deze ervaringen niet rechtstreeks door het vaccin alleen worden veroorzaakt, maar dat het vaccin de systemen van mensen zeer kwetsbaar maakt voor aflatoxinevergiftiging, aangezien aflatoxinen routinematig in microscopische hoeveelheden in de voedselvoorziening aanwezig zijn. (Peanutboter kan bijvoorbeeld aflatoxinen bevatten vanwege het veelvuldige gebruik van ondermaatse pinda's die soms schimmel en schimmels bevatten.)

Ook van MoldPedia.com :

De Amerikaanse Voedsel- en Landbouworganisatie schat dat 25% van de voedselgewassen in de wereld wordt aangetast door mycotoxinen. Van deze mycotoxinen zijn aflatoxinen het grootste probleem.

Maïs, katoenzaad en pinda's zijn de gewassen die het meeste risico lopen te worden besmet door aflatoxinen. Aspergillus groeit ook vaak op bonen, rijst, noten en tarwe. Het groeit minder vaak op andere granen en noten.

Als dieren voer krijgen dat besmet is met aflatoxinen, kunnen aflatoxine-mycotoxinen terechtkomen in melk, eieren en vlees. Aflatoxin M1 en M, die vaak in koemelk voorkomen, zijn metabolieten die worden geproduceerd door dieren die aflatoxinen hebben gegeten.

Pas op voor covid vaccins die u kwetsbaar maken voor andere blootstellingen

Wees samen met de effecten van het nemen van covid-vaccins, omdat ze uw lichaam kwetsbaarder kunnen maken voor andere bedreigingen, chemicaliën, gifstoffen, ziekteverwekkers, enz. In feite zullen covid-vaccins de toxische effecten van andere gifstoffen vermenigvuldigen, en eetgewoonten (of seksuele gewoonten) die voorheen geen reëel risico voor uw gezondheid vormden, kunnen plotseling als zeer ernstig optreden, naast zeer duidelijke symptomen zoals huiduitslag, postules, moeite met ademhalen, enzovoort.

Onlangs bij de Tour de France fietswedstrijd - die ik heb genoemd Tour de VAX – kloegen tal van fietsers onder meer over ademhalingsmoeilijkheden en beenpijn. Dit komt vrijwel zeker door de covid vaccins die nodig zijn voor wielerwedstrijden. Vandaar de naam Tour de VAX.

Lees meer over dit alles in de Situation Update-podcast van vandaag via Brighteon.com :

Brighteon.com/0d64396-3794-4661-9977-3b1304eb6c01

 


Ontdek elke dag meer informatieverpakte podcasts, rauwe informatieverslagen en interviews :

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Volg mij op:

Brighteon.social : Brighteon.social/@HealthRanger (mijn laatste nieuws wordt hier eerst gepost)

Telegram : t.me / RealHealthRanger (breaking news wordt hier als tweede gepost)

Waarheid sociaal : https://truthsocial.com/@healthranger

Gettr : GETTR.com/user/healthranger

Parler : Parler.com/user/HealthRanger

Rumble : Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute : Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub : app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Doe mee met de gratis E-mailnieuwsbrief NaturalNews.com om elke dag op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Download mijn huidige audioboeken - waaronder Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide en The Contagious Mind - op:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

Download mijn nieuwe audioboek, "Resilient Prepping" op ResilientPrepping.com - het leert je hoe je de totale ineenstorting van de beschaving en het verlies van zowel het elektriciteitsnet als de verbrandingsmotoren kunt overleven.

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-07-26-covid-vaccines-are-making-people-hyper-sensitive-to-pox-allergies-food-toxins-aflatoxins.html

VAERS data: More people have suffered brain injury from COVID vaccines than from all other vaccines combined over the past 30 years

 Friday, July 29, 2022 by: Zoey Sky

Tags: badhealthbadmedicineBig Pharmabiological weaponbrain damagebrain healthchildren's healthcovid-19Dangerous Medicineencephalopathyneurological disorderspandemicpharmaceutical fraudspike proteinvaccine damagevaccine injuryvaccines

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

9,400VIEWS

 

(Natural News) Data from Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) revealed an alarming increase in cases of brain injury following the rollout of the Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccines compared to the previous 30 years.

VAERS received over 1,092 cases of brain injury related to the COVID-19 vaccine from December 2020 to May 13 this year for an average of over 64 cases per month. For the previous 30 years or 360 months, there were only 1,068 cases of brain injury associated to all other vaccines for an average of less than three per month.

That is an increase of over 2,000 percent. More people have suffered brain injury from COVID-19 vaccine than from all other vaccines in the past three decades combined.

They’ve suffered from what they call encephalopathy, which simply means damage or disease that affects the brain. It happens when there’s been a change in the way your brain works or a change in your body that affects your brain. Those changes lead to an altered mental state, leaving you confused and not acting like you usually do.

Of course, there are many other serious conditions linked to COVID-19 vaccines, including heart diseases and blood clots. Some people develop multiple serious conditions after receiving a dose of the deadly vaccine.

In one case study published last May 2022 in the Journal of Neuroimmunologya 15-year-old girl developed encephalopathy, myocarditis and thrombocytopenia simultaneously after receiving a second dose of Pfizer’s COVID-19 vaccine.

Neurological issues and autism linked to childhood vaccines

Even before the pandemic, data has shown that neurological issues are common side effects of all childhood vaccines. These conditions are usually grouped under the label of “autism.”


There is an evident link between increased vaccinations of children to rising rates of autism in the United States. However, government health agencies continue to deny any causal effect between the increased childhood vaccine schedule and diagnoses of autism.

With children as young as six months now being injected with experimental vaccines against COVID-19, autism rates around the world may soon increase astronomically as well.

It must be noted that encephalopathy does not represent all the cases of neurological damage to the brain that have been reported in VAERS, but it does give a point of reference to compare cases of brain injury reported after the rollout of coronavirus vaccines compared to all other Food and Drug Administration-approved vaccines for the last three decades.

Encephalopathy refers to “any diffuse disease of the brain that alters brain function or structure.”

Depending on the type and severity of encephalopathy, common neurological symptoms may include:

  • Inability to concentrate
  • Lethargy
  • Progressive loss of consciousness
  • Progressive loss of memory and cognitive ability
  • Subtle personality changes

Other neurological symptoms may include:

  • Dementia
  • Loss of ability to swallow or speak
  • Muscle atrophy and weakness
  • Myoclonus (involuntary twitching of a muscle or group of muscles)
  • Nystagmus (rapid, involuntary eye movement)
  • Seizures
  • Tremor

Blood tests, electroencephalograms, imaging studies, spinal fluid examination and similar diagnostic studies can help differentiate the various causes of encephalopathy. (Related: Preprint research report links rare brain disease to COVID-19 vaccines.)

Visit VaccineInjuryNews.com for more updates on the adverse effects of COVID-19 vaccines.

Watch the video below to learn about a study that proves how COVID-19 vaccines are linked to heart problems in children.

This video is from the 
Chinese taking down EVIL CCP channel on Brighteon.com
.

More related stories:

No-win situation: System designed to protect children from vaccine injuries shields those who cause them harm in the first place.

Qatari study finds mRNA vaccines actually DECREASE immunity against COVID-19.

Idaho doctor warns about COVID-19 vaccines causing spike in cancer diagnoses.

Sources include:

GlobalResearch.ca

JNI-Journal.com

NINDS.nih.gov

Brighteon.com

Source: https://www.naturalnews.com/2022-07-29-more-people-suffer-brain-injury-covid-vaccine.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...