donderdag 3 maart 2022

Studies bevestigen dat piekeiwit mRNA in COVID-vaccins het menselijk DNA binnen enkele uren na injectie verandert

Dinsdag 1 maart 2022 door: Arsenio Toledo



Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

8.790WEERGAVEN


(Natural News) Twee Zweedse onderzoeken bevestigen dat de mRNA-technologie die wordt gebruikt in Pfizer's Wuhan coronavirus (COVID-19) -vaccins kan binnen enkele uren menselijk DNA kapen na in het lichaam te zijn geïnjecteerd.

De studie, die afgelopen oktober is gepubliceerd MDPI, getiteld "SARS-CoV-2 Spike schaadt DNA-schadeherstel en remt V (D) J-recombinatie in vitro", ontdekte dat de spike-eiwitten in mRNA COVID-19-vaccins de celkernen binnendringen en voorkomen van het kunnen herstellen van beschadigd DNA.

"Mechanistisch ontdekten we dat het piekeiwit zich in de kern lokaliseert en herstel van DNA-schade remt door de rekrutering van sleutel-DNA-reparatie-eiwit BRCA1 en 53BP1 naar de schadeplaats te belemmeren", schreven de onderzoekers. “Onze bevindingen onthullen een potentieel moleculair mechanisme waardoor de piekeiwit kan de adaptieve immuniteit belemmeren en onderstrepen de mogelijke bijwerkingen van op pieken gebaseerde vaccins van volledige lengte."

Tijdens de nov. 15, 2021 aflevering van "The Highwire", gastheer Del Bigtree en onderzoeksjournalist Jefferey Jaxen spraken over hoe gevaarlijk het was voor elke stof om celkernen binnen te gaan.

"De kern van de cel is het belangrijkste controlecentrum, het is de VIP-sectie, het zijn de hersenen van de cel", legt Jaxen uit. 'Er mag niets binnenkomen, zoals een piekeiwit."

Jaxen wees erop dat toen de mRNA COVID-19-vaccins voor het eerst werden gedistribueerd en toegediend over de hele wereld, Big Pharma, overheids- en volksgezondheidsfunctionarissen en reguliere media allemaal beweerden dat het piekeiwit van het vaccin niet in het DNA terechtkomt en het vaccin niet het DNA veranderen

'Deze studie lijkt in tegenspraak te zijn met die verklaringen', zei Jaxen.

DNA van het gevaccineerde kan binnen zes uur na de injectie worden getransformeerd

De Zweedse studie is niet de eerste die het verband bevestigde tussen mRNA COVID-19-vaccins, spike-eiwitten en cel- en DNA-schade.

In mei 2021 kwamen wetenschappers van de Massachusetts Institute of Technology (MIT) ontdekte dat SARS-CoV-2 RNA kan worden getranscribeerd en geïntegreerd in het genoom van menselijke cellen. Dit is het RNA wordt gebruikt om een kopie van het DNA te maken. (Gerelateerd : Het snel bijgehouden COVID-19-vaccin verandert menselijk DNA en verandert mensen in genetisch gemodificeerde eigenschappen).

De bevindingen van het MIT-onderzoek hebben ervoor gezorgd dat vaccceptici zich afvragen of hetzelfde reverse transcriptieproces ook kan optreden met het RNA in mRNA COVID-19-vaccins.

Daartoe een groep Zweedse wetenschappers uit Lund University een andere manier om het gebruik van het gebruik van piekeiwit-RNA in Pfizer-vaccins omgekeerd kan worden in mens-DNA

De studie, getiteld "Intracellulaire omgekeerde transcriptie van Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 In Vitro in menselijke levercellijn" werd gepubliceerd op feb. 25 inch MDPI.

Uit deze recente studie, die menselijke levercellen gebruikte, bleek dat de mRNA-injectie meer dan in staat is om de cellen binnen te dringen en dat het RNA binnen slechts zes uur in het DNA kan worden omgezet.

"Onze studie toont aan dat [Pfizer's mRNA-injectie] ... kan worden omgezet in DNA ... en dit kan aanleiding geven tot bezorgdheid als BNT162b2-afgeleid DNA kan worden geïntegreerd in het genoom van de gastheer en de integriteit van genomisch DNA kan aantasten, wat mogelijk kan leiden tot genotoxische bijwerkingen ”, schreven de onderzoekers.

'Alden et al., Lund University, Zweden bevestigt een van onze ergste angsten ”, schreef cardioloog en vaccinonderzoeker Dr. Peter McCullough. “Het exogene [extracellulaire] genetische materiaal dat codeert voor het gevaarlijke spike-eiwit wordt omgekeerd getranscribeerd in het menselijk genoom; mogelijke constitutieve expressie / synthese op lange termijn van ziektebevorderende / dodelijke piek."

Meer gerelateerde artikelen :

Volledig gevaccineerde personen zijn SCHUURGRAFENE en infecteren de niet-gevaccineerde personen, wat ernstige gezondheidscomplicaties veroorzaakt.

COVID-19-vaccinpike-eiwitten zijn SCHUUR, wat mensen hartaanvallen, beroertes en meer geeft.

Hoe u microbloedstolsels kunt DEFEAT en het piekeiwit kunt blokkeren door de KWALITEIT van uw bloed te beschermen.

COVID-pieproteïnen met "vaccin" vernietigen DNA-reparatiepaden en maken de weg vrij voor CANCER om te groeien en zich te verspreiden.

STUDIE: COVID-vaccins remmen DNA-reparatie, veroorzaken kanker.

Bekijk deze clip van november. 15 aflevering 2021 van "The Highwire" met gastheer Del Bigtree en onderzoeksjournalist Jefferey Jaxen, die de Zweedse studie uitleggen die mRNA COVID-19-vaccinpike-eiwitten vond DNA-herstel voorkomen.

       LINK: https://www.brighteon.com/be87aaaa-d848-4334-a616-726d7b764f1d

Deze video is van Het HighWire met Del Bigtree-kanaal aan Brighteon.com.

Bronnen zijn onder meer:

DailyExpose.uk

MDPI.com 1

MDPI.com 2

Brighteon.com

 

 Canadian gelato shop owner breaks down crying after threats for donation to truckers

 2.972.481 weergaven   -    18 feb. 2022

Fox News

9,08 mln. abonnees

LINK:  https://www.youtube.com/watch?v=OMpLDUHzSjg



Wetenschappers vinden DNA-sequentie in SARS-CoV-2 die drie jaar voor het covid-19-schandaal door Moderna werd gepatenteerd

Dinsdag 1 maart 2022 door: Lance D Johnson

Tags : slechte gezondheidbadscienceBig Pharmabiologisch wapencoronaviruscovid-19ontdekkingenfurin decolleté sitedoofpotgenetische waanzinMenselijke experimentenModernapandemiefarmaceutische fraudewetenschappelijk bedrogwetenschappelijke fraudepiekeiwitvaccinexperimenten

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

7.710WEERGAVEN


(Natural News) De laboratoriumoorsprong van SARS-CoV-2 wordt duidelijker nadat wetenschappers een DNA-streng op het spike-eiwit hebben ontdekt dat overeenkomt met een sequentie drie jaar eerder gepatenteerd door Moderna aan het covid-19 schandaal. Dit unieke Moderna-DNA is voor het eerst op 4 februari 2016 aangevraagd. Dit gepatenteerde DNA komt overeen met verschillende letters van genetische code op het nucleotide en een genetische sequentie op de unieke furinesplitsingplaats van het SARS-CoV-2 spike-eiwit. Dit is het deel van het coronavirus dat gemakkelijk menselijke cellen infecteert.

De kans dat de code zich natuurlijk heeft ontwikkeld, is één op de drie biljoen, volgens de onderzoekers die de wedstrijd hebben ontdekt. Dit is een ander bewijs dat aantoont dat de gedwongen experimenten met menselijke populaties de afgelopen twee jaar was van tevoren gepland. Moderna is een van de vaccinproducenten die groen licht kreeg om de traditionele veiligheidsnormen in biologisch onderzoek te omzeilen, om het zeer winstgevende piekeiwit bij mensen te repliceren.

Moderna zou profiteren van covid-19 lang voordat een pandemie werd uitgeroepen

Voordat de Wereldgezondheidsorganisatie een 'wereldwijde pandemie' verklaarde, had Moderna al een mRNA-vaccin voorbereid met instructies voor repliceren van het piekeiwit in menselijke cellen Als dit niet verdacht genoeg was, is er nu een nieuw spoor van bewijs dat het piekeiwit enkele jaren eerder door Moderna is ontwikkeld en technisch werd gebruikt als een vector om genetische experimenten en vaccinexperimenten uit te voeren op menselijke populaties.

Het RNA van SARS-CoV-2 bevat ongeveer 30.000 letters genetische code. Negentien letters van die genetische code zijn eigendom van Moderna. Twaalf van de letters werden ontdekt op de furine-splitsingsplaats en zeven van de letters werden gevonden in de nucleotiden in de buurt van het genoom van de furine-splitsingsplaats. SARS-CoV-2 is het eerste coronavirus dat deze 12 unieke letters draagt. Deze letters activeren het furine-enzym, waardoor het piekeiwit zich gemakkelijk naar naburige cellen kan verspreiden en mensen kan infecteren.

Ook opmerkelijk, dit is de eerste keer dat een coronavirus was ontdekt om een furinesplitsing te hebben. De furinesplitsingplaats is het deel van het virus dat zich aan menselijke cellen bindt en wordt geactiveerd langs het spike-eiwit dankzij de unieke genetische code. Hoewel het waar is dat slechts een bepaald aantal genetische combinaties kan worden opgenomen in een furinespluiklocatie. waarom presenteerde een nieuw coronavirus om te beginnen een furinesplitsingplaats, en waarom werden de gepatenteerde nucleotiden van Moderna zo dicht bij de plaats gevonden dat de transmissie en infectiviteit van cellen wordt verbeterd,

Is er onderzoek naar de winst van de functie uitgevoerd om een nieuwe biotech-industrie te creëren die gebruik maakt van de menselijke genetica?

Deze gepatenteerde zorgvolgorde is een fragment van het MSH3-gen, dat beschadigde cellen en hun herstelmethoden beïnvloedt. De onderzoekers die overeenkwamen met het DNA, geloven dat de Moderna-sequentie in het SARS-CoV-2-genoom had kunnen worden geïntroduceerd door eerst menselijke cellen te infecteren die het MSH3-gen tot expressie brengen. De uitvinding heet “Gewijzigde polynucleotiden voor de productie van oncologiegerelateerde eiwitten en peptiden.”Uiterlijk was deze uitvinding een waardevol onderdeel van onderzoek naar de winst van coronavirus.

Volgens het octrooi is deze specifieke reeks een manier om te leren hoe menselijke cellen reageren op nieuwe kankerbehandelingen. Onderzoek naar de functie kan heimelijk worden uitgevoerd om een nieuwe klasse van mRNA-vaccins voor coronavirussen, influenza, HIV en verschillende andere vormen van kanker te creëren. De ontwikkeling van deze genetische sequentie en de uitvinding van deze biowapens had slechts een voet tussen de deur kunnen zijn om een nieuwe biotech-industrie op te laten staan en de menselijke genetica te exploiteren.


Het patentnummer voor deze reeks is US 9.587.003 B2 en de aanvrager is Moderna Therapeutics, Inc. De uitvinders zijn Stephane Bancel, Tirtha Chakraborty, Antonin de Fougerolles, Sayda M. Elbashir, Matthias John, Atanu Roy, Susan Whorisky, Kristy M. Wood, Paul Hatala, Jason P. Schrum, Kenechi Ejebe, Jeff Lynn Ellsworth en Justin Guild.

Omdat hun uitvinding niet toevallig realistisch met SARS-Cov-2 kon worden geëvenaard, moet elk van deze uitvinders worden ondervraagd om de bedoeling en motivaties achter hun octrooi te ontdekken. Hoe kan het worden gebruikt in biowapens en vaccinonderzoek om populaties te exploiteren? Een echt onderzoek naar de laboratoriumoorsprong van SARS-CoV-2 zou helpen de roofzuchtige aard van deze genetische en vaccinexperimenten te onthullen en wat deze nieuwe trans-humanistische, biotech-industrie is planning voor de toekomst.

Bronnen zijn onder meer:

DailyMail.co.uk

NaturalNews.com

 

VN komt samen voor overleg over Oekraïne: dit zijn de speeches die je niet zag

 

maart 2022 13:30

De leden van de Verenigde Naties zijn maandag in New York samengekomen voor een speciaal overleg over de situatie in Oekraïne. 141 leden steunden een resolutie over het veroordelen van Rusland, vijf stemden tegen en 35 landen onthielden zich van stemming.

Lang niet alle landen gingen mee in de anti-Ruslandretoriek. Er klonken ook de nodige kritische geluiden. Pedro Luis Pedroso C, die Cuba vertegenwoordigde, zei bijvoorbeeld dat de Verenigde Staten tijdens hun oorlogen honderdduizenden burgers hebben gedood.

“Cuba verwerpt hypocrisie en dubbele moraal. In 1999 lanceerden de VS en de NAVO een agressieve campagne tegen Joegoslavië, een gefragmenteerd land, met veel slachtoffers tot gevolg,” zei hij, toevoegende dat de aanval in strijd was met het VN-Handvest.

https://twitter.com/i/status/1499094007145803780

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat komt neer op een belegering

De VS en hun bondgenoten zijn al vaak soevereine landen binnengevallen om regimeverandering af te dwingen. Ze zijn verantwoordelijk voor de dood van honderdduizenden burgers, wat ze ‘nevenschade’ noemen, voegde hij toe.

De Amerikaanse vastberadenheid om de NAVO te blijven uitbreiden richting de grens met Rusland heeft geleid tot een scenario met onvoorspelbare gevolgen, dat voorkomen had kunnen worden, zei Pedroso C.

Hij wees er verder op dat de VS en de NAVO de afgelopen maanden met hun troepen zijn opgeschoven richting Rusland terwijl ze tegelijkertijd moderne wapens hebben geleverd aan Oekraïne. “Dat komt neer op een belegering. Je kunt geen vrede bereiken door andere landen te belegeren of in een hoek te drukken.”

Staatsgreep

Hij kreeg bijval van ambassadeur Diego Pary Rodriguez van Bolivia. Die zei dat de NAVO een bedreiging vormt voor de internationale veiligheid. Ook hij verwees daarbij naar de bombardementen op Joegoslavië.

https://twitter.com/i/status/1498506569495060486

(Video verwijderd? Klik hier...)


Ambassadeur Jaime Hermida Castillo van Nicaragua zei dat het conflict in Oekraïne voorkomen had kunnen worden. Het is het gevolg van schendingen van het VN-Handvest, de staatsgreep die in 2014 in Oekraïne plaatsvond en de aanvallen en bombardementen op de bevolking van Donetsk en Loehansk, met duizenden doden tot gevolg, zei de ambassadeur.

 


https://twitter.com/i/status/1498931398727684098

(Video verwijderd? Klik hier...)

 

 




Bestuurslid grote zorgverzekeraar ontslagen na onthullingen over bijwerkingen coronavaccins

 

Vorige week onthulde een grote zorgverzekeraar dat het aantal bijwerkingen van de coronavaccins enorm wordt ondergerapporteerd. Bestuurslid Andreas Schöfbeck van BKK ProVita sprak van een ‘alarmerend signaal’ en pleitte dringend voor meer onderzoek.

Hij schat dat er in Duitsland zo’n 2,5 tot 3 miljoen mensen zijn behandeld wegens bijwerkingen die optraden na het coronavaccin. Daarbij gaat het om 31.000 mensen die zijn overleden en 412.000 die zware bijwerkingen hebben ondervonden, waarvoor ze naar het ziekenhuis moesten.

Via een data-analyse bracht hij een substantiële onderrapportage (91,8 procent) aan het licht, schrijft data-analist Daniël van der Tuin op Twitter.

Vol ongeloof

Het is nog maar de vraag of dat onderzoek er gaat komen. Schöfbeck is namelijk de laan uitgestuurd. Hij zit al 21 jaar in het bestuur van BKK ProVita. Hij vertelde aan de krant Die Welt dat hij zich verplicht voelde tegenover zijn verzekerden. Er wordt vol ongeloof gereageerd op het onmiddellijke ontslag van het bestuurslid.

Schöfbeck analyseerde ruim zeven maanden lang gegevens van ruim 10 miljoen individuen. Van de 10,9 miljoen verzekerden werden er 216.695 behandeld wegens bijwerkingen. Ter vergelijking: het Paul-Ehrlich-Insituut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit, meldt er 244.576 op 61,4 miljoen mensen.

Het zou ‘onethisch zijn om de gegevens niet naar buiten te brengen’, zei Schöfbeck tegen Die Welt.

Enkele van de 47 REACTIES

 

wolfje168

Tja, en dán heb je ze in de tang hè. Mensen worden bang voor het verlies van hun baan, hun hypotheek. Derhalve blijft het meeste nieuws onder de pet.

 

Annette

ZO gaat dat dus heden ten dage!

Je wordt dus, nota bene als bestuurslid, ontslagen voor het onthullen van de waarheid.

Bestuurslid Andreas Schöfbeck deed dus 7 maanden onderzoek en als hij dan vervolgens de onderzoeksresultaten bekend maakt, die NIET bepaald florissant zijn voor de farmaceutische industrie, wordt hij ontslagen.

Als je ook deze onthulde gegevens legt NAAST die van het Paul-Ehrlich-Instituut, OOIT een zéér gerenommeerd instituut, dan zie je al dat de gegevens van het laatste absoluut niet kloppen.

Ik ben wel heel blij, dat er nog steeds integere mensen zijn, die NIET hun ziel aan de duivel hebben verkocht.

Deze Andreas kan in ieder geval ’s avonds zonder problemen in de spiegel kijken.

TOCH denk ik, dat dit niet zo’n slimme zet is geweest van BKK Pro Vita, omdat nu toch alle ogen gericht zijn op deze verzekeringsmaatschappij, op het Paul-Ehrlich-Instituut EN op Andreas Schöfbeck.

En WEER zullen er méér mensen wakker worden en zien, dat zij leven in een wereld vol van bedrog.

Ik ben benieuwd OF dit nog een vervolg heeft in de zin, dat dat vervolgonderzoek er TOCH komt.

De verzekeringsmaatschappij schiet zichzelf in de voet, als zij dat niet doet.

Ook hier zie je dus weer, WIE er achter de schermen werkelijk aan de touwtjes trekken.

Alles en iedereen, die het durft om tegen de plannen van de elite (tegenwoordig een zéér negatief woord) in te gaan, wordt afgerekend.

OptimaForma

… en toch.. lijkt het de vaxxer niet te deren. Alles doen ze voor hun grote leiders

 

Jan

 Het zou ‘onethisch zijn om de gegevens niet naar buiten te brengen’, zei Schöfbeck tegen Die Welt.

En de onethische machthebbers willen precies dat.
The scum of the earth doet er alles aan de aantallen doden en gewonden door hun prikken te verbloemen. Vis gekochte media met onethische medewerkers due enkel en alleen in geld en status geïnteresseerd zijn. Als je daarvoor over lijken moet gaan, so what…

Wef, regeringen, parlementen, staf van grote bedrijven, politie, leger etc. zit vol met deze scrupeloos gevaarlijke gekken en dat eu-breed.

Tijd voor een downfall.

Andre Schoutsen

 Volgens mij ben je ook wettelijk verplicht, bij constatering van een misdrijf aangifte te doen, en dan kan een crimineel onderzoek niet uitblijven.

 

Arnie

 Het begint mij op te vallen dat de gevaccineerden die in ken, zo duf en moe zijn en zij zich ook regelmatig verspreken, ook hoesten ze veel en hebben last van loop neuzen, Ik sta achter de bar, mij valt dat op omdat Ik die mensen al tien tallen jaren ken.


Guus Velraeds

Dat is waarom je voornamelijk onafhankelijke mensen (pensioen, financieel vrij en/of vrije beroepen) kritiek hoort geven op de covid scam of klimaat scam. Iedereen wordt monddood gemaakt indien hij chanteerbaar is via inkomen, bedrijfsresultaten of persoonlijke eer. Maar dat is nog niet alles ook politie telefoontjes, invallen en huisdoorzoekingen vallen onder het repertoire van repressie en mindcontrol van de massa. Alleen een instorting van het globalistisch technocratisch publiek/privaat kapitalistisch systeem kan nog redding bieden voor toekomstige generaties. 

Thoughtful

BKK ProVita en het het Paul-Ehrlich-Insituut doen er goed aan hun naam te veranderen, ik zie een contradictio in terminis.

Edwin

De deep state runs deep. Google eens op James Glattfelder ETH Zürich en zijn onderzoek naar de relationele verbanden tussen de bestuurders van grote bedrijven zoals banken, verzekeraars en andere multi nationals. Dan snap je ook meteen waarom deze man is ontslagen. Als je buiten de lijntjes van het zorgvuldig opgebouwde kaarrenhuis narratief kleurt dan vlieg je er uit. Zo simpel is dat.

luisa

De doel om iederen te vaccinaren is dat er geen placebo groep is. Geen placebo groep betekent moelijk te kunnen aantonen de bijwerkingen van korte en lange termijn die zeker komen, gaan zijn de schuld geven aan de virus. Dat was de reden van mandaten in bepaalde landen en ook de indirecte onderdrukking van jouw vrijheid met de QR code. Geen placebo groep de overheid en pharma loopt vrij,kun je moelijk de schade aantonen.

Enz.




‘Oekraïense journalist’ die pleit voor NAVO-ingrijpen ontmaskerd als Global Leader van World Economic Forum

 

De Britse premier Boris Johnson werd dinsdag op een persconferentie in Warschau geconfronteerd door een hysterische Oekraïense ‘journalist’. De vrouw, Daria Kaleniuk, veroordeelde in een emotioneel betoog dat de Rus Roman Abramovitsj, op dat moment nog de eigenaar van Chelsea, niet onder Britse sancties valt.

“U komt niet naar Lviv omdat u bang bent. Omdat de NAVO Oekraïne niet wil verdedigen, omdat het bang is voor de Derde Wereldoorlog. Maar het is al begonnen. U heeft het over Roman Abramovitsj, maar hij heeft nog geen sancties opgelegd gekregen. Zijn kinderen worden niet gebombardeerd, zijn kinderen zitten in Londen. De kinderen van Poetin zitten in Nederland, in Duitsland,” zei ze.


      (Video verwijderd? Klik hier...)  Robin de Boer3 maart 2022 11:40

1 1.328 1 minuut leestijd

Slaafje van Schwab 

De Nederlandse media namen het gretig over. Kort daarop maakte Abramovitsj bekend dat hij Chelsea na 19 jaar zal verkopen.

Daria Kaleniuk blijkt een slaafje van World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab te zijn. Ze is één van de Young Global Leaders, die door het WEF zijn aangewezen om de Great Reset te helpen bewerkstelligen, schrijft The National Pulse. Haar profiel staat op de website van de organisatie.

In 2019 was Kaleniuk te zien als ‘aanhanger’ van Joe Biden in een interview met ABC News. Een jaar later verscheen ze in een campagnevideo van Biden.

 

Irak

Het emotionele optreden van de vrouw doet denken aan de getuigenis van het Koeweitse meisje Nayirah voor de start van de eerste Golfoorlog. Nayirah verklaarde dat Iraakse soldaten in Koeweit baby’s uit de couveuses haalden en ze op de koude ziekenhuisvloer voor dood achterlieten.

De getuigenis bleek achteraf nep. Nayirah was ingehuurd door een Amerikaans pr-agentschap.



De Russische invasie van Oekraïne werd gezien als een perfecte gelegenheid voor het World Economic Forum om zijn ‘Cyber Pandemic’ te lanceren

 Dinsdag 1 maart 2022 door: JD Heyes

Tags : chaosIneenstortingcyberaanvalcyberoorlogcyberoorlogEvenement 201GlitchKlaus SchwabLARPRuslandRussische invasieOekraïneOorlogwefwereldwijd economisch forum

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

10KWEERGAVEN


(Natural News) Een rapport dat deze week online is gepubliceerd, beweert dat de invasie van de Russische president Vladimir Poetin in het westen van Oekraïne donderdag het World Economic Forum een eenmalige kans biedt om een "cyberpandemie" te lanceren die het wereldwijde financiële systeem letterlijk zou veranderen met een druk op de knop.

Volgens de Strange Sounds-website:

In juli 2020 [oprichter van WEF]  waarschuwde Klaus Schwab de wereld van een verwoestende en alomvattende cyberaanval die het financiële systeem zou verpesten (tot ziens deposito's, pensioenen, onderlinge fondsen, verzekeringen) hulpprogramma's (tot ziens water, gas, elektriciteit) transport (tot ziens vliegtuigen, luchtverkeersleiding, slimme auto's, verkeerslichten, vrachtschepen, treinen, enzovoort) opleiding, gezondheidszorg, industrie, correctionele voorzieningen, het internet zelf en vrijwel alles wat de meeste mensen in ontwikkelde landen als vanzelfsprekend beschouwen.

Die zorgen leidden er vervolgens toe dat de WEF Event 201 gelijkaardige LARP's lanceerde, bekend als "CyberPolygon", die in 2020 en 2021 werden gehouden en naar verwachting ergens dit jaar opnieuw zullen worden gehouden.

In het verslag wordt verder opgemerkt dat in december 2020, ‘Russen’ SolarWinds en FireEye hebben gehackt, die overheidsinstanties in tientallen landen, waaronder de Verenigde Staten, binnendrong en de aanvallers in staat stelde enkele van de beste hack-tools en achterdeuren te verkrijgen bij alle bedrijven die klanten waren van de twee ‘cybersecurity’ -bedrijven. Deze klanten omvatten bijna alle Fortune 500-bedrijven, veel grote gemeenten en overheidsinstanties.

 Het volgende jaar hackten ‘Russen’ samen met ‘Chinese’ hackers en het “Anonymous”  collectief een grote pijplijn en verschillende bedrijven, waaronder JBS Foods, Accellion, Kaseya, Molson Coors, Epik DNS en zelfs Microsoft. In december, leden van de "Collective StrengtH" — waaronder de Verenigde Staten, Verenigd Koningkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Israël, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Italië, Thailand en Nederland — werken samen met de Bank voor Internationale Betalingen, het Internationaal Monetair Fonds, en Wereldbank om de effecten te simuleren van een enorm slopende cyberaanval over het wereldwijde financiële systeem.

Eerder deze maand werd ook het christelijke crowdfundingplatform GiveSendGo gehackt, met donaties aan de Canadese "Freedom Convoy" -truckers en hun supporters die zo openbaar werden gemaakt in een aanval die de tirannieke regering van premier Justin Trudeau zeker ten goede kwam.

Maar dit gezegd zijnde, dezelfde mensen die deze hacks uitvoerden 'hebben niet de moeite genomen om de inhoud van Ghislaine Maxwell’ black books te onderzoeken of nog enig ander probleem te onderzoeken dat ‘gevaarlijk is geweest voor onze democratie’, inclusief de controversiële Amerikaanse verkiezingen, of zelfs de procesgegevens te lekken die de FDA en Pfizer nog 75 jaar voor mensen proberen te verbergen, merkte 'Strange Sounds verder op in zijn rapport.

En nu is Anonymous ineens terug nadat Rusland Oekraïne was binnengevallen om de "cyberoorlog" tegen Moskou te verklaren zoals gerapporteerd door het Australische ABC News:

Hacker-collectief Anonymous heeft verschillende websites van de Russische regering uitgeschakeld, waaronder de door de staat gecontroleerde nieuwsdienst Russia Today.

Hackers die zich identificeerden met het anonieme collectief, kondigden aan dat ze cyberoperaties hadden gestart die RT.com kort hadden uitgeschakeld, evenals de websites van het Kremlin, de Russische regering en de websites van het Russische ministerie van Defensie.

De schrijver van Strange Sounds merkte op: “Ik ben geen gokker, maar nadat ik de EVENT 201 LARP slechts 2 maanden na de afsluiting ervan een realiteit had zien worden, zegt mijn instinct me dat deze cyberescalatie de perfecte dekking zal zijn om een echte cyberpandemie te ontketenen en die de Russen de schuld zal geven.

"Wat is de snelste manier om ervoor te zorgen dat ‘Je bezit niets en wees gelukkig’ een realiteit wordt? Vernietig ALLE financiële rijkdom die niet fysiek is. Ja, cryptocurrencies zijn niet immuun omdat hun waarde NUL is wanneer de uitwisselingen, bewaarders en zelfs [het] internet niet werken ”, vervolgde de post.

Zijn de door Schwab gerunde meesters van het universum van plan het huidige grote machtsconflict te gebruiken als middel om de planeet te verarmen, zodat ze erover kunnen regeren? Deze evaluatie legt die duidelijke mogelijkheid vast.

Bronnen zijn onder meer:

StrangeSounds.org

ABC.net.au

 

------------  


Russia-Ukraine CONFLICT: WEF’s perfect opportunity to launch their ‘Cyber Pandemic’

Feb 26, 2022


In July 2020, Klaus Schwab warned the world of a devastating and comprehensive cyber-attack that would ruin the financial system (goodbye deposits, pensions, mutual funds, insurance policies), utilities (goodbye water, gas, electricity), transportation (goodbye planes, air traffic control, smart cars, traffic lights, freight ships, trains, etc), education, healthcare, industry, correctional facilities, the internet itself and pretty much everything that most people in developed countries take for granted.


                  Link: https://youtu.be/0DKRvS-C04o

These concerns led the WEF to start Event 201-esque LARPs called “CyberPolygon.” They were held in 2020, 2021 and are expected to be held in 2022.

In Dec 2020, ‘The Russians™’ hacked SolarWinds (300,000+ customers) and FireEye – gaining the best hacking tools AND backdoors into ALL the companies that were customers of these two firms. Virtually all F500 companies, major municipalities, government departments, etc were clients.

In 2021, The Russians™/Chinese/Anonymous hacked a major pipelineJBS FoodsKaseyaAccellionEpik DNSMolson Coors, and even Microsoft.

In Dec 2021, the members of “Collective StrengtH” – which includes the US, UK, UAE, Israel, Switzerland, Austria, Germany, Italy, Thailand and the Netherlands – worked with the BIS, IMF and World Bank to simulate the effects of a cataclysmic cyber-attack on the global financial system. If you other read the article, you’ll see that they simulating waiting 10 days – to ensure MAXIMUM devastation – before they did anything.

In 2022, GiveSendGo was hacked and the list of donors to the Canadian white supremacist, neo-Nazi, insurrectionist, anti-vaxxer, anti-science, anti-LGBTQ occupiers of Ottawa was leaked by unnamed entities. Whilst Aubrey Cottle – an Anonymous member confessed to have done this – this hasn’t been verified.

Whoever these kind souls – who did what they had to do to defends against threats to our democracy – didn’t bother to find out the contents of Ghislaine Maxwell’s black book(s) or investigate any other issue that has been “dangerous to our democracy” including the contentious US elections or even leak the trial data that the FDA and Pfizer are trying to hide from humans for another 75 years.

SUDDENLY, Anonymous is back – this time defending Ukraine’s democracy from the Russians – by launching a CYBER WAR against Russia.

I am not a betting man, but after seeing the EVENT 201 LARP become a reality a mere 2 months after it was concluded, my instincts tell me that this cyber escalation will provide the perfect cover to unleashed a true cyber pandemic that’ll be blamed on The Russians™.

What’s the fastest way to ensure that “You’ll own nothing and be happy” becomes a reality? Destroy ALL financial wealth that is not physical. Yes, cryptocurrencies are not immune as their value is ZERO when the exchanges, custodians, and even internet are not working.

 


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...