zondag 12 februari 2023

Luxe bunker: De superrijken bereiden zich voor op een blackout

februari 12, 2023   5874   11  

 

Het luxe resort “Six Senses Kitzbuehel Alps” wordt momenteel gebouwd in het midden van Oostenrijk. Het is geen gewoon hotelcomplex, maar een toevluchtsoord voor financieel sterke gasten. Maar niet alleen in de Alpen worden momenteel zelfvoorzienende luxe woonverblijven gebouwd. Overal ter wereld bereiden de superrijken zich voor op de ineenstorting van het systeem, bericht Raphael Mayrhofer.

 Oorlog, honger, armoede, inflatie, uitbuiting, migratie: overal ter wereld lijden mensen onder de gevolgen van het globalistische beleid. Ondertussen werken de daders en profiteurs van deze crises al aan hun “Plan B”. Daartoe worden talrijke toevluchtsoorden gecreëerd – luxueus en zelfvoorzienend.

Zelfvoorzienend luxe resort in de Alpen

Het luxe resort in Kitzbühel, Tirol, moet eind 2024 klaar zijn. Het project van 180 miljoen wil een toevluchtsoord bieden aan welgestelde gasten. Daarvoor worden 3 villa’s, 37 appartementen en een hotel gebouwd op 1200 meter hoogte. Eigen energie- en watervoorziening inbegrepen. Met zonne-energie, geothermische energie en twee eigen bronnen willen ze de ineenstorting van de moderne beschaving overleven. Er zijn ook plannen voor een boerenmarkt en een spa van 3.000 vierkante meter op drie verdiepingen.

Wie het complex wil betrekken, moet echter het nodige kleingeld meebrengen. Een villa met 430 vierkante meter woonoppervlak kost 15 miljoen euro. Belangstellenden moeten ook eerst een vragenlijst invullen en met succes een interview afronden. In dit interview wordt ook gevraagd naar de redenen voor de interesse in het luxe resort. De hotelketen “Six Senses” spreekt zelf van een “zelfvoorzienende Ark van Noach”, van bescherming tegen milieuvervuiling, oorlog, black-out of een dodelijk virus.

Natuurbehoud? Maakt niet uit voor de rijken!

Over milieuvervuiling gesproken: terwijl de massa wordt bedolven onder CO2-belastingen om “de planeet te redden”, neemt het luxe resort het niet zo nauw met natuurbehoud. Hoewel de website van “Six Senses Kitzbuehel Alps” reclame maakt voor “duurzaamheid”, ligt het grote bouwterrein pal naast het natuurgebied Wasenmoos. Marlene Rainer is de voorzitster van de vereniging die het gebied beheert. Zij meldt dat er regelmatig helikopters landen met belangstellenden. Zijzelf “kan nog steeds niet verklaren hoe de investeerders aan hun vergunningen zijn gekomen.”

Thüringen: Luxe bunker met genendatabase

Maar niet alleen in Tirol worden veilige toevluchtsoorden voor de superrijken gebouwd. In een omgebouwd munitiedepot in Thüringen wordt de ineenstorting van het systeem ook een wellnessvakantie. De Amerikaan Robert Vicino wil daar met zijn bedrijf “Vivos” een luxe bunker bouwen. Op het terrein van 31 hectare zullen zwembaden, pensions en luxe appartementen worden gebouwd. De kosten van het complex worden geschat op meer dan een miljard euro.

Er is ook een kleine dierentuin gepland, evenals een genendatabase om “de planeet opnieuw te bevolken”. Hoe het geheel er precies uit zou kunnen zien is te zien in Indiana. Vicino heeft al een luxe bunker gerealiseerd in de Amerikaanse staat. De faciliteit voor 80 personen zou zelfs bestand moeten zijn tegen een kernbom van 20 megaton.

Zwitsers luxebedrijf maakt reclame voor doomsday

Ondertussen droomt het Zwitserse bedrijf “Oppidum” ook van een comfortabele systeeminstorting. Ook hij ontwikkelt “ultra-luxe bunkersystemen”, waarmee hij beveiliging voor de superrijken aanprijst. Ruime overkappingen combineren veiligheid met een prachtig ontwerp. Maar ook kunstmatige groentelaboratoria, adellijke garages en kunstgalerijen moeten ondergronds hun plaats vinden.

 

                      Video Link: https://youtu.be/_s12KMTj1RE

In een surrealistisch aandoende reclamefilm spreken de ondernemers van een “onzichtbaar schild”. Dit zou de eigenaars van het complex kunnen beschermen indien nodig. Ook van “burgerlijke bedreigingen”. Dat zijn waarschijnlijk de mensen die de ineenstorting van het kapitalisme moeten overleven zonder zachte kussens en privé-butlers.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/luxe-bunker-de-superrijken-bereiden-zich-voor-op-een-blackout/

GREAT RESET DOSSIER

 


Het COVID-19 vaccin complot

juli 25, 2022   10138   16  

Het Covid-vaccin doodt mensen. Dat is nauwelijks een geheim, en de vraag rijst natuurlijk, waarom dringt men ons dit vaccin op? Waarom pushen ze dit dodelijke serum op kleine kinderen? Het beantwoorden van deze vraag brengt ons bij de wortel van de duistere krachten die de wereld beheersen, schrijft Llewellyn H. Rockwell, Jr.

 

Het is duidelijk dat degenen die het vaccin pushen op de hoogte zijn van de dodelijke effecten ervan. Zoals de grote Dr. Naomi Wolf opmerkt:

“Ik heb enkele weken gezwegen. Vergeeft u mij.

De waarheid is: Ik ben bijna sprakeloos geworden – of het literaire equivalent daarvan – omdat ik de laatste tijd de weinig benijdenswaardige taak heb de wereld te laten weten dat er inderdaad een genocide – of wat ik, onhandig maar dringend, een “baby afsterving” heb genoemd – aan de gang is.

De WarRoom/DailyClout Pfizer Documents Research Volunteers, een groep van 3000 hooggekwalificeerde artsen, RN’s, biostatistici, medische fraude-onderzoekers, laboranten en onderzoekswetenschappers, hebben, zoals u wellicht weet, rapport na rapport uitgebracht om de wereld te vertellen wat er in de 55.000 interne Pfizer documenten staat, die de FDA aan een rechtbank had gevraagd om 75 jaar lang geheim te houden. Op bevel van de rechtbank zijn deze documenten onder dwang openbaar gemaakt. En onze deskundigen dienen de mensheid door deze documenten door te lezen en ze in lekentaal uit te leggen. De onthulde leugens zijn verbluffend.

De vrijwilligers van WarRoom/DailyClout hebben bevestigd: dat Pfizer (en dus de FDA) tegen december 2020 wisten dat de MRNA vaccins niet werkten – dat ze “afnamen in werkzaamheid” en een “mislukt vaccin” presenteerden. Een van de bijwerkingen van gevaccineerd worden, zo wist men tegen een maand na de massale uitrol van 2020, was COVID.

Pfizer wist in mei 2021 dat 35 minderjarigen een week na de MRNA-injectie hartschade hadden opgelopen – maar de FDA rolde de EUA voor tieners een maand later toch uit, en ouders kregen pas in augustus 2021 een persbericht van de Amerikaanse regering over hartschade, nadat duizenden tieners gevaccineerd waren.

Pfizer (en dus de FDA; op veel van de documenten staat “FDA: CONFIDENTIAL” onderaan) wist dat, in tegenstelling tot wat de duur betaalde woordvoerders en omgekochte artsen de mensen verzekerden, de MRNA, spike-eiwit en lipide nanodeeltjes niet op de injectieplaats in de deltaspier bleven, maar binnen 48 uur in de bloedbaan terechtkwamen, om zich vandaar in de lever, milt, bijnieren, lymfeklieren, en, als u een vrouw bent, in de eierstokken te nestelen.

Pfizer (en dus de FDA) wist dat het Moderna-vaccin 100 mcg MRNA, lipide nanodeeltjes en spike-eiwit bevatte, dat was meer dan driemaal de 30 mcg van de dosis voor volwassenen van Pfizer; uit interne documenten van de onderneming blijkt dat de dosis van 100 mcg meer bijwerkingen had, en daarom zijn zij intern gestopt met het experimenteren met die hoeveelheid wegens de “reactogenicity” ervan – de woorden van Pfizer – maar niemand heeft dat verteld aan de miljoenen Amerikanen die allemaal de eerste en tweede dosis van 100 mcg Moderna hebben gekregen, en de boosters.

 

Pfizer trok de proefpersonen zo scheef dat bijna driekwart van hen vrouw was – een geslacht dat minder vatbaar is voor hartschade. Pfizer is de gegevens kwijtgeraakt over wat er van honderden van hun proefpersonen geworden is.

In de interne proeven waren er meer dan 42.000 ongewenste bijwerkingen en meer dan 1200 mensen stierven. Vier van de mensen die stierven, stierven op de dag dat zij geïnjecteerd werden.

De bijwerkingen die in de interne documenten van Pfizer opgesomd worden, zijn totaal verschillend van die welke op de CDC-website gemeld worden of door corrupte artsen en medische organisaties en ziekenhuizen aangekondigd worden. Het gaat om enorme kolommen gewrichtspijn, spierpijn (myalgie), massa’s neurologische effecten waaronder MS, Guillain Barre en Bell’s Palsy, encephalie, elke mogelijke iteratie van bloedstolling, trombocytopenie, beroertes, bloedingen, en vele soorten scheuringen van membranen in het hele menselijke lichaam. De bijwerkingen waarvan Pfizer en de FDA op de hoogte waren, maar u niet, zijn onder andere blaarvorming, huiduitslag, gordelroos, en herpetische aandoeningen (inderdaad, een reeks blaarvormende aandoeningen die vreemd genoeg de voorbode zijn van de symptomen van apenpokken).

Uit de interne documenten blijkt dat Pfizer (en dus ook de FDA) wist dat nijdige rode striemen of netelroos een veel voorkomende reactie waren op de PEG, een van petroleum afgeleid allergeen in de ingrediënten van het vaccin – een allergeen dat u zeker niet hoort binnen te krijgen. PEG is namelijk een allergeen dat zo ernstig is dat veel mensen in een anafylactische shock kunnen raken als zij er aan blootgesteld worden. Maar mensen met een PEG-allergie werden niet gewaarschuwd voor de vaccins of zelfs maar zorgvuldig in de gaten gehouden door hun artsen, met een EpiPen in de hand. Zij werden aan hun shock overgelaten.

Pfizer wist dat “blootstelling” (shedding) aan het vaccin gedefinieerd werd – in hun eigen woorden – als seksueel contact (vooral op het moment van conceptie), huidcontact, inhalatie of borstvoeding… “Factcheckers” kunnen dit ontkennen wat zij willen. De documenten spreken voor zich.

Natuurlijk zijn de mensen die geprobeerd hebben één van deze zaken aan de orde te stellen, door de president uitgescholden, voor gek uitgemaakt, en ronduit gestraft.

Atleten, studenten en tieners storten op voetbal- en sportvelden in elkaar. Artsen wringen zich in de handen en spreken hun verbijstering uit. Maar de SEC filing van BioNTech laat een feit zien waarover de CDC en de AMA geen woord uitbrengen: zo heftig het bewustzijn verliezen dat men zichzelf kunt bezeren, is een van de bijwerkingen die voor BioNTech belangrijk genoeg is om bij de SEC onder de aandacht te brengen.

Maar waarom doen de krachten van het kwaad ons deze vreselijke dingen aan? Paul Craig Roberts heeft over dit onderwerp enkele belangrijke dingen te zeggen: “Het medische en wetenschappelijke bewijs is volkomen duidelijk dat het hele Covid-narratief contrafeitelijk is en dat de autoriteiten dat weten. Toch dringen zij, met gebruikmaking van dwang, nog steeds aan op meer vaccinatie.

Vaccinatie beschermt niet. Zij schaadt. Dus de enige reden om het af te dwingen, is om mensen te doden.

 

Het onvermogen van de mensen om de “autoriteiten” te wantrouwen en het onvermogen van de mensen om zichzelf te informeren en voor zichzelf te denken, garandeert dat miljoenen zullen sterven door gevaccineerd te worden. Wanneer u ziet dat duizenden onafhankelijke artsen en medische wetenschappers het vaccin verdoemen, alleen maar om genegeerd te worden door bureaucratische “volksgezondheids”-organisaties, dan hebt u duidelijk bewijs dat de echte autoriteit niet spreekt. Ze wordt onderdrukt.

Telkens wanneer debat en informatie onderdrukt worden, weet u dat er iets verborgen wordt gehouden en dat er een geheime agenda in werking is.

De georkestreerde “Covid-pandemie” is een enorme misdaad tegen de mensheid. Zullen wij toestaan dat zij ermee wegkomen? Of zullen er te weinigen van ons overblijven om er iets aan te doen?

Addendum:

Een deskundige wees mij erop dat de medische autoriteiten het duidelijk niet erg vinden als het vaccin mensen doodt, en dat de sterfgevallen in overeenstemming zijn met het voornemen van Bill Gates/Wereld Economisch Forum om de wereldbevolking te verminderen. Een tussendoel is echter de overgang naar het vaccinpaspoort zoals in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Griekenland, en met Frankrijk, België en Nederland op het punt om mee te doen aan de eis van een digitale ID die het mogelijk maakt iedereen en elke interactie te volgen en daardoor de bevolking te controleren met beloningen en straffen zoals het Chinese Sociale Crediet Systeem. Zo kunnen de gecontroleerde bevolkingen tot zondebok gemaakt worden voor de chaos die door de ontvolking veroorzaakt wordt.

Dit is een redelijke verklaring voor de beklemtoning van de Covid-paspoorten. Aangezien bekend en toegegeven is dat het vaccin ondoeltreffend is als bescherming tegen het virus, en aangezien het virus vooral gevaarlijk is voor onbehandelde patiënten met comorbiditeiten, is het paspoort zinloos voor enig ander doel dan controle. Het paspoort biedt geen enkele bescherming tegen de verspreiding van het virus en tegen de aanval van het immuunsysteem op de vitale organen van het lichaam.”

Ik wil nog even ingaan op de sleutel van de hele operatie. De duistere krachten die een groot deel van de wereldbevolking willen doden, hadden hun agenda al lang voor de vermeende Covid “pandemie” klaarliggen. Zoals Brandon Smith opmerkte in een artikel dat geschreven werd een paar maanden voordat Covid een probleem werd, “Bevolkingsbeperking is ook consequent naar voren gebracht als een kwestie in de race voor de presidentsverkiezingen van 2020. Bernie Sanders pleitte voor geboortebeperkende maatregelen in arme landen. Elizabeth Warren heeft abortus gepromoot door te zeggen dat het even veilig was als “je amandelen laten verwijderen”. Zij heeft consequent de koolstofbeheersingsagenda van de VN bevorderd en was, interessant genoeg, lid van het University Of Texas Population research Center in de jaren ’80. En, Green New Deal politici werpen hun steun achter de uitspraken van de Worthy Garden Club over bevolkingsvermindering.

Dit is de eerste keer dat ik het argument voor bevolkingsvermindering zo schaamteloos en wijdverbreid in de mainstream media gebruikt zie worden, en het doet mij vermoeden dat er een trend aan het ontstaan is. Jarenlang heb ik mijn lezers gewaarschuwd dat zij zullen weten wanneer de globalisten op het punt staan de stekker uit het huidige systeem te trekken, wanneer zij openlijk over hun misdadigheid beginnen te praten. Wanneer zij hun agenda op een open manier toegeven, betekent dit dat zij dicht bij een wereldwijde reset zijn en er niet meer om geven wie ervan weet. De openheid van het plan om de wereldbevolking in te krimpen wordt duidelijk.

Vreemd genoeg is er weinig gezegd over het feit dat de wereldbevolking, in het westen nog het meest, eigenlijk aan het afnemen is. Verre van te exploderen boven de capaciteit van de aarde, krijgen de mensen nauwelijks genoeg kinderen om de huidige bevolking stabiel te houden. Het ziet ernaar uit dat de agenda van de globalisten al in gang is gezet. Door middel van kunstmatige economische desintegratie wordt de bevolking langzaam teruggebracht. Maar deze langzame daling is misschien niet genoeg om de globalisten tevreden te stellen.

Hoeveel mensen zouden de globalisten willen uitroeien om hun utopische aspiraties te verwezenlijken? Welnu, globalist Ted Turner zei in een moment van eerlijkheid, toen hij geconfronteerd werd door We Are Change, dat de bevolking van 7 miljard teruggebracht zou moeten worden tot 2 miljard.

Het voornaamste probleem hier, afgezien van de morele gruwel van de eugenetica, is: wie wordt er geruimd? En bovendien, wie mag beslissen wie er geruimd wordt? Wie mag beslissen of u kinderen mag krijgen of niet? Wie mag beslissen of u toegang krijgt tot hulpbronnen om te produceren en in uw levensonderhoud te voorzien of niet? Wie mag beslissen of de wereldeconomie de bevolking zal ondersteunen of niet? Wie haalt de trekker over voor het elimineren van de bevolking?

Zoals de geschiedenis ons heeft geleerd, zijn het altijd de elites die uiteindelijk over het lot van miljoenen of miljarden mensen beslissen. Van de sterilisatieprogramma’s van de Rockefeller Foundation in de VS in het begin van de 20e eeuw tot de VN vandaag, zijn de globalisten, een ware doodscultus, wanhopig om een redenering tevoorschijn te toveren waarom zij degenen zouden moeten zijn die menselijk leven toestaan of ontzeggen op grond van leugens zoals de door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Zij geloven niet in de dreiging van klimaatverandering, ZIJ waren het die die dreiging verzonnen hebben. Dus, wat is de kernreden achter dit alles?

Een verminderde bevolking die volledig afhankelijk is van beperkte energiebronnen is misschien gemakkelijker te overheersen. Maar ik heb een andere theorie – het zijn psychopaten op zoek naar een sociaal te rechtvaardigen manier om zoveel mogelijk mensen te doden. Waarom? Omdat zij er plezier in hebben.”

Wij moeten deze monsters stoppen voor het te laat is!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/het-covid-19-vaccin-complot/


Orbán: EU’s verlangen om een “schuldengemeenschap” te worden om te betalen voor Oekraïne zal Europa generaties lang ruïneren

Viktor Orbán waarschuwt tegen het faillissement van Europa door Oekraïne te helpen de oorlog voort te zetten

december 5, 2022   3045    19   

De Hongaarse premier Viktor Orbán geeft een interview aan Kossuth Rádió op 2 dec. 2022 (Bron: MTI/Prime Minister's Press Office/Zoltán Fischer).

Europees beleid dat pleit voor massale gezamenlijke leningen tussen EU-lidstaten om het verzet van Oekraïne tegen de Russische invasie van het land verder te financieren, zal verwoestende gevolgen hebben voor het continent, waarschuwde de Hongaarse premier Viktor Orbán vrijdag, bericht Remix.

Tijdens een interview in het programma Goedemorgen, Hongarije! op Kossuth Rádió, hekelde Orbán de nutteloosheid van de bestaande EU-sancties tegen Russische energie. Hij zei ook dat “niet alleen onze kinderen, maar ook onze kleinkinderen de gevolgen zullen ondervinden” van het door de Europese Unie voorgestelde massale gezamenlijke leenplan om de defensie van Oekraïne te blijven financieren; bovendien zullen we ook moeten betalen voor de staten die onderweg insolvabel worden, voegde hij eraan toe.

De Hongaarse leider bevestigde opnieuw dat zijn land gekant is tegen de financiering door Brussel van de activiteiten van de Oekraïense staat via gezamenlijke leningen, en stelde in plaats daarvan voor dat afspraken met Oekraïne op nationaal niveau worden gemaakt via bilaterale overeenkomsten tussen afzonderlijke landen.

“Wij willen niet dat de Europese Unie een gemeenschap of groep van staten met een gezamenlijke schuld wordt in plaats van een gemeenschap van samenwerkende lidstaten,” zei Orbán tegen de luisteraars.

Hij benadrukte dat Oekraïne zich nu in een situatie bevindt waarin het door het voortdurende conflict niet in staat is als onafhankelijke natie te functioneren, en hoewel het op korte termijn steun nodig heeft van zijn buren en bondgenoten, is het niet aan Brussel om namens alle lidstaten te spreken.

“We accepteren de noodzaak van steun, maar we zijn er niet blij mee; als er geen oorlog was, zou deze noodzaak er ook niet zijn,” zei Orbán.

 

De Hongaarse premier besprak ook de lopende EU-sancties tegen Russische energie, waaronder de meest recente oliesancties die op 5 december van kracht worden en waarvan Hongarije is vrijgesteld.

Hij waarschuwde dat een verdere uitbreiding van de EU-sancties tegen Russische gas of nucleaire energie “tragische gevolgen” zou hebben voor Hongarije, en benadrukte dat zijn land van een dergelijk besluit moet worden vrijgesteld.

Orbán betreurde de mislukking van de lopende energiesancties, die ons volgens hem “geen millimeter dichter” bij het einde van de oorlog hebben gebracht.

“We gaan een moeilijke winter tegemoet, Oekraïne bevindt zich in een steeds moeilijkere situatie, Rusland heeft het moeilijk, maar zijn inkomsten uit energiedragers zijn op hun hoogtepunt, dus het sanctiebeleid heeft zijn doel niet bereikt,” voegde hij eraan toe.

De Hongaarse leider legde uit dat Hongarije weliswaar niet onder het komende verbod op de invoer van Russische olie in Europa valt, maar dat het toch zal worden getroffen door het “prijsopdrijvende effect van de sancties.”

Tot slot beloofde Orbán te blijven vechten voor de Hongaarse belangen in Brussel, waarbij hij de toehoorders vertelde: “We hebben altijd onze eigen nationale doelen bereikt in de onderhandelingen over sancties, dus we nemen met goede hoop deel aan de bespreking van het negende pakket.”

Hij waarschuwde echter dat de “druk constant is,” en nu er nieuwe sanctiepakketten worden verwacht, moet de Hongaarse regering “voortdurend vechten om onze belangen te beschermen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/orban-eus-verlangen-om-een-schuldengemeenschap-te-worden-om-te-betalen-voor-oekraine-zal-europa-generaties-lang-ruineren/


Wat begrafenisondernemers weten dat u niet weet

In 78 jaar hebben ze nog nooit een 15-jarige gehad die stierf aan een hartaanval. In december 2022 hadden ze er 1 per week, drie weken achter elkaar. Niemand praat er publiekelijk over.

februari 12, 2023   1981   1 

 

    Adrian Clark via Flickr

Enkele schokkende feiten die door de media en de autoriteiten worden achtergehouden, maar die algemeen bekend zijn onder begrafenisondernemers. Steve Kirsch sprak met een aantal van hen en kreeg het verhaal te horen over de toename van het aantal sterfgevallen.

 

Sinds de invoering van de vaccins is het aantal sterfgevallen gestegen, vooral onder jongeren.

Ik sprak met de eigenaar van veel begrafenisondernemingen in de VS; samen verwerken zij meer dan 3.000 begrafenissen per jaar. Hij vroeg om geheimhouding van zijn naam uit angst voor vergelding.

In totaal is hun omzet met 50% gestegen na de invoering van de vaccins en het is niet evenredig… jongeren vormen een groter deel van de sterfgevallen.

Bijvoorbeeld het aantal sterfgevallen onder piloten bij Southwest Airlines is verzesvoudigd na de invoering van de vaccins.

Mijn bron zei dat ze normaal 1 doodgeborene per maand zagen vóór de vaccins. Na de invoering van de vaccins zagen ze wel 12 doodgeborenen per maand. Maar zij merkten op dat veel ziekenhuizen deze gevallen direct afvoeren en NIET de begrafenisonderneming inschakelen, dus zij zien slechts een fractie van deze sterfgevallen; de werkelijke toename zou veel groter kunnen zijn dan de 12X toename die zij waarnamen.

In de 78 jaar dat zij actief zijn, kunnen zij zich niet herinneren ooit een 15-jarige te hebben zien sterven aan een hartaanval. In december 2022 hadden ze er 1 per week, drie weken achter elkaar.

Een zeer ervaren verpleegster die ik raadpleegde, had in haar hele carrière nog nooit gehoord van een 15-jarige met een hartaanval. Nu hoort ze regelmatig van deze gevallen.

 

Deze begrafenisondernemers zien ook vreemde rubberachtige stolsels die ze nog nooit eerder hebben gezien.

De lijkschouwer is gebeld en heeft het geverifieerd, maar niemand zegt publiekelijk iets uit angst ontslagen te worden.

Eigenlijk zien ze sinds 2021 zeer vreemde dingen: doodgeborenen, aantal “dood aangetroffen”, gezonde mensen met hartaanvallen en beroertes, bloedproppen, enz. Ze hebben nog nooit zoiets gezien; het is een “merkbaar” verschil.

Zoals de meeste begrafenisondernemers houden ze geen statistieken bij, maar onthouden ze de anekdotes. Het meest opvallende is dat de gebeurtenissen disproportioneel plaatsvinden bij jongere mensen (d.w.z. mensen onder de 65).

Dus als de sterfte onder ouderen slechts met 15% toeneemt, maar onder jongere leeftijdsgroepen met 100% of meer, zal de totale sterfte door alle oorzaken voor alle leeftijden slechts in bescheiden mate toenemen (omdat jongere mensen zelden sterven).

Ook zeggen de CDC-statistieken voor 2022 dat de gegevens niet volledig worden gerapporteerd vanwege vertragingen in de rapportage. Dit betekent dat controle bij begrafenisondernemers een manier is om in te schatten wat er in real-time gebeurt.

Kortom: iedereen weet wat de oorzaak is, maar ze zijn allemaal bang om zich uit te spreken. De weinigen die zich wel uitspreken, krijgen nooit aandacht in de media.

Als het aantal kinderen dat sterft aan een hartaanval 100x hoger is dan normaal, waarom zien we dat dan niet terug in de sterftecijfers over alle oorzaken bij jongeren?

Het is eenvoudig… kinderen onder de 16 jaar die sterven aan hartaanvallen vóór de vaccins waren bijna 0. Dus zelfs na een toename van 100x is het nog steeds een verwaarloosbaar aantal vergeleken met de totale kindersterfte door alle oorzaken (door ongevallen, kanker, enz.).

 

Dit is dus de reden waarom je dramatische stijgingen kunt hebben in belangrijke categorieën van sterfgevallen, ook al zijn de all-cause sterftecijfers voor de grotere categorie niet significant gestegen.

Desondanks zijn de sterftecijfers door alle oorzaken voor iedereen het belangrijkst, en die zijn nog steeds gestegen, wat zeer ongebruikelijk is, zoals hier wordt opgemerkt.

Petitie voor de FAA om 6X toename van sterfgevallen onder piloten te onderzoeken

Vroeger stierven er gemiddeld 1 of 2 piloten per jaar bij Southwest Airlines. Nu sterven er ongeveer 1 per maand.

Mike Gollins probeerde handtekeningen te verzamelen voor een petitie aan de FAA om deze sterfgevallen te onderzoeken, maar ontdekte dat hoewel mensen het ermee eens zijn dat dit belangrijk is om te onderzoeken, ze te bang waren om de petitie te ondertekenen:


Mike Gollins probeert handtekeningen te verzamelen. Mensen zijn het ermee eens, maar zijn bang om te tekenen.

Update over de Medicare-gegevens waarover ik sprak

Ik hoop de komende dagen iets te hebben. Ik wil er zeker van zijn dat de gegevens betrouwbaar zijn. Blijf op de hoogte. Ik heb veel tijd besteed aan dit werk en daarom heb ik al een paar dagen geen nieuwe inhoud gepubliceerd.

Samenvatting

We hebben anekdotisch bewijs dat de vaccins grote schade veroorzaken:

·         Het aantal doodgeborenen is met meer dan 10x gestegen na de invoering van de vaccins.

·         Het aantal sterfgevallen door piloten is 6 keer of meer gestegen.

·         Het aantal jonge mensen (zoals 15-jarigen) dat sterft aan hartaanvallen is meer dan 100x hoger dan normaal.

De reguliere medische gemeenschap zal blijven zwijgen om hun baan te behouden. Niet één zal vragen om de transparantie van gegevens (het blootleggen van gecorreleerde dood-vaccin gegevens) waardoor de waarheid aan het licht zou komen.

 

De medische gemeenschap vindt in feite dat we de gegevens verborgen moeten houden en uit de openbaarheid moeten houden; anders zouden ze ontslagen worden (of hun medische licentie verliezen).

En als de gegevens openbaar zouden worden gemaakt, zouden de mensen achter de waarheid komen en het vertrouwen in de medische gemeenschap verliezen. Als mensen het vertrouwen in hun artsen zouden verliezen, zouden ze hun advies om het vaccin te nemen niet meer opvolgen. Dat kunnen we niet hebben!

Zo werkt de wetenschap tegenwoordig.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wat-begrafenisondernemers-weten-dat-u-niet-weet/


“Medische noodgevallen” in Berlijnse verkeersongevallenstatistieken stapelen zich op – en een akelig vermoeden doet de ronde

april 28, 2022   9587   7  

 

Sinds de jaren zeventig is het aantal verkeersdoden in Duitsland en Oostenrijk met bijna 90 procent gedaald. Maar nu zijn er blijkbaar tekenen van een trendbreuk – en een akelig vermoeden doet de ronde, bericht Freewestmedia.com.

 

Al sinds de tweede helft van 2021 is het aantal ernstige auto-ongelukken op open stukken weg en ongelukken waarbij meerdere voertuigen betrokken zijn, toegenomen. Op de Duitse wegen zijn op één dag tot negen van dergelijke verkeersongevallen geregistreerd. Ook fietsers vallen dagelijks zonder zonder impact van buitenaf en zijn meestal niet meer aanspreekbaar als de eerste hulp ter plaatse komt. Getuigen en betrokkenen, maar ook regeringsdeskundigen, zijn ten einde raad om deze gebeurtenissen te verklaren.

Nadat de bij het ongeval betrokken persoon in het ziekenhuis is opgenomen, komt dan een voorheen zeer zeldzame verklaring naar voren, die zich, zoals bekend, ook al een goed jaar op de sportvelden stapelt: de patiënt onderging een “medische noodsituatie”. Meestal worden hartinfarcten gediagnosticeerd, zeldzamer beroertes en longembolieën. Het aantal niet gerapporteerde gevallen is nog onduidelijk.

Voor Oostenrijk zouden extrapolaties van eerdere cijfers van verschillende landen aan het eind van het jaar tot 100 extra verkeersdoden kunnen betekenen ten gevolge van “medische noodgevallen” achter het stuur of op de fiets. Plotseling bewustzijnsverlies is nu de op één na meest voorkomende oorzaak van dodelijke verkeersongevallen geworden, vóór de ongeveer 30 verkeersdoden per jaar die door alcohol worden veroorzaakt.

Aangezien deze ophopingen pas zijn waargenomen sinds het begin van de massale vaccinaties tegen Covid-19 in heel Europa, is het voor de hand liggende vermoeden dat de ontwikkeling iets te maken zou kunnen hebben met het nieuwe type mRNA-vaccin dat in het hele land wordt toegediend. Volgens deskundigen hebben de ontstekingen van de bloedvatwanden die vaak door de Covid-vaccins worden veroorzaakt, op zijn minst de mogelijkheid om de aangetaste aders te verstoppen of te doen barsten, zelfs vele maanden na de injectie.

 

En het resultaat is plotseling hartfalen, een beroerte of verlamming.

Het komt erop neer dat in het tweede jaar van de vaccinatiecampagne de gevaccineerden een grotere risicofactor zouden kunnen worden dan dronken automobilisten. Het is dus nodig de ongevallenstatistieken systematisch te onderzoeken op accumulerende gevolgen van de vaccinatie.

Een onthullende stemming

De AfD in het Saksische deelstaatparlement is intussen gefaald met een verzoek om de verplichte vaccinatie in de verpleging en de gezondheidszorg af te schaffen. Alle andere partijen in het deelstaatparlement verwierpen unaniem het verzoek.

Onder de titel “Vaccinatievrijheid voor iedereen” riep de AfD in de Bundesrat op tot een overeenkomstige wijziging van de Wet op de Infectiebescherming. De AfD-partijleider zei dat het eigen lichaam nooit “ter beschikking van politici en regeringen mag komen te staan”, en verwees in dit verband ook naar het schrijnende tekort aan verplegend personeel. Patiënten kunnen nu nog moeilijker een arts vinden en moeten langere wachttijden voor operaties verdragen.

De andere parlementaire fracties weigerden hardnekkig deze en alle andere argumenten die de AfD naar voren bracht. Zij klaagden dat de AfD de gemoederen tegen de COVID-19 vaccinaties aan het ophitsen was.

De verplichte vaccinatie in de zorgsector werd half maart in het hele land ingevoerd. Tegen het einde van de verslagperiode waren er ongeveer 18.000 gevallen van ongevaccineerde werknemers geregistreerd in Saksen, dat toch al te kampen heeft met een acuut tekort aan gespecialiseerd personeel.

Er zijn nu studies in overvloed over de nutteloosheid van de prikken

In recentere studies worden conclusies getrokken, waarbij dwingende bewijzen worden aangevoerd dat de vaccins vermeden moeten worden en onethisch zijn om te verplichten. Het vaccin heeft geen levens gered en er was geen wetenschappelijk bewijs voor een voordeel van sterfte door alle oorzaken.

 

Een Deense preprint studie in de Lancet die klinische proefgegevens van 9 proeven analyseerde, ondersteunt de opvatting dat mRNA vaccins geen levens redden.

Een artikel van Stephanie Seneff en Peter McCullough, getiteld, “Innate immune suppression by SARS-CoV-2 mRNA vaccinations: The role of G-quadruplexes, exosomes, and MicroRNAs” toont aan dat de vaccins het immuunsysteem zelfs onomkeerbaar aantasten.

De vaccins doen ook afbreuk aan het vermogen om weerstand te bieden tegen toekomstige varianten van het virus. Meer prikken verhoogt dus alleen maar de kwetsbaarheid voor infectie. Ontvangers van twee prikken hebben 13 keer minder kans om een volledige natuurlijke immuniteit te ontwikkelen tegen een doorbraak-infectie, zo blijkt uit hun bevindingen.

De cijfers in het VK zijn verontrustend, evenals de cijfers van de farmaceutische keten Walgreens in de VS: Prikken werken niet, zelfs niet voor de ouderen, die de meest kwetsbare groep vormen. Daaruit bleek dat de derde dosis uitgewerkt raakt en men veel “slechter af is dan de ongevaccineerden (meer dan twee keer zoveel kans op infectie)” merkte blogger Steve Kirsch op.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/medische-noodgevallen-in-berlijnse-verkeersongevallenstatistieken-stapelen-zich-op-en-een-akelig-vermoeden-doet-de-ronde/


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...