vrijdag 12 januari 2024

Is 2024 het jaar waarin een één-wereld mondiale regering uit de puinhopen oprijst?

 januari 12, 2024

De wereld is dichter dan ooit bij een verschuiving van de tijdperken. En met die verschuiving komt de vernietiging van de bestaande wereldorde, gevolgd door de vervanging ervan door wat velen geloven dat zich zal manifesteren als een één-wereld regering, schrijft Ethan Huff.

De coronavirus “pandemie” markeerde een verschuiving, of versnelling, naar dit komende nieuwe tijdperk, dat nu voor de deur staat nu de the powers that be (TPTB) racen om hun langverwachte wereldwijde overheersingsagenda te vervullen, compleet met een gloednieuwe wereldwijde valuta en economisch systeem.

Aan dit doel, of eindspel, wordt al tientallen jaren, zo niet eeuwen, gewerkt. Het plan is om alle nationale soevereiniteit uit te wissen en te vervangen door een verenigd systeem van globaal bestuur waarin de meeste mensen niets zullen bezitten en “gelukkig” zullen zijn, zoals Klaus Schwab, voorzitter van het World Economic Forum (WEF), het op schandalige wijze uitdrukte.

Velen vragen zich af hoe deze nieuwe wereldregering eruit zal zien. Wat we weten is dat een wereldregering er niet voor de hand liggend uit zal zien, wat betekent dat er waarschijnlijk nooit officieel een wereldregering zal zijn die gemakkelijk herkenbaar is voor de gemiddelde persoon.

“Ze gaan zichzelf niet uitroepen,” legt Kit Knightly uit, schrijvend voor Infowars.

“Nee, er zal vrijwel zeker nooit een officiële ‘wereldregering’ komen, althans niet voor een lange tijd. Dat is een les die ze geleerd hebben van COVID – een naam en een gezicht geven aan het globalisme wakkert alleen maar het collectieve verzet ertegen aan.”

Iets anders wat de TPTB waarschijnlijk nooit zullen doen is het officieel afschaffen van het bestaan als natie. Het plan zal onder een dekmantel van duisternis vorm krijgen, tenminste voor zover ze ermee weg kunnen komen.

Kijk: Poetin waarschuwt dat "woke" waarden het Westen zullen vernietigen: "Hetzelfde recept dat marxisten in 1917 gebruikten"

 

“Je kunt er zeker van zijn dat Klaus Schwab (of wie dan ook) nooit simulcast op elke televisie in de wereld zal verschijnen om aan te kondigen dat we nu allemaal burgers van hun vurld zijn en dat natiestaten niet langer bestaan,” grapt Knightly verder.

Illusies van zelfbestuur

Hoe machtig ze ook lijken, TPTB zijn eigenlijk heel bang voor een massale opstand. Ze beseffen dat hun aantal verbleekt in vergelijking met degenen die ze willen onderwerpen, dus een deel van hun plan is om zich in de schaduw te verschuilen en te doen alsof ze aan de kant van Wij het Volk staan.

Het is in feite in het voordeel van de TPTB om de illusie van natiestaten toe te staan met systemen zoals stemmen die het doen lijken alsof gewone mensen tenminste enige mate van controle over hun eigen leven hebben.

Zoals Knightly opmerkt, zijn tribalisme en nationalisme “gewoon te nuttig voor alle would-be manipulators van de publieke opinie” om gewoon helemaal uit te roeien. Als we toestaan dat deze zaken de schijn van bestaan hebben, helpt dat om de vrede te bewaren omdat de gemanipuleerde mensen van een beoogde natiestaat wordt wijsgemaakt dat zij de macht hebben over hun eigen regering.

“Er zal nooit een openlijke verklaring komen van een verandering van systeem,” wijst Knightly er verder op.

“In plaats daarvan zal de illusie van regionaliteit en oppervlakkige verschillen een gebrek aan echte keuze in het politieke landschap camoufleren. Een dunne polysystemische huid strak gespannen over een monosystemisch skelet.”

Een patent uitgegeven voor het doel om alle gevaccineerde mensen wereldwijd te traceren - "Word wakker domme kleine schapen. Jullie worden naar de slachtbank geleid."

 

Volgens Knightly zal het mondiale bestuurssysteem dat nu wordt ingevoerd er blijven uitzien als een verzameling individuele natiestaten die allemaal met verschillende bestuurssystemen werken. Achter de schermen zullen ze echter allemaal onder dezelfde vlag van verborgen gecentraliseerde controle worden bestuurd.

“Kapitalisme, communisme, socialisme, democratie, tirannie, monarchie … deze woorden zullen gestaag in betekenis verwateren, zelfs meer dan ze al deden, maar ze zullen nooit worden losgelaten,” zegt hij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

 

https://www.frontnieuws.com/is-2024-het-jaar-waarin-een-een-wereld-mondiale-regering-uit-de-puinhopen-oprijst/

 

Aartsbisschop Viganò: Corona is het alibi voor de introductie van de “Great Reset”

In zijn nieuwsbrief The Moynihan Letters doet Robert Moynihan verslag van een meditatie geschreven door de voormalige nuntius van de VS in het Vaticaan, Aartsbisschop Carlo Maria Viganò, over de “Great Reset”. “Op 19 november 2020 verklaarde de oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, dat “Covid een kans is voor een wereldwijde heroriëntatie”. … Meer lezen overAartsbisschop Viganò: Corona is het alibi voor de introductie van de “Great Reset”

https://www.frontnieuws.com/aartsbisschop-vigano-corona-is-het-alibi-voor-de-introductie-van-de-great-reset/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...