maandag 27 november 2023

‘Mijn winnaar deze week was niet Wilders, maar Marcel de Graaff, die blijft exposen wat ons is aangedaan’


Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft dankzij de geweldige inzet van Marcel de Graaff bevestigd hoe groot het vaccinatieschandaal wel niet is, zei Robert Jensen in zijn show.

Dit is veel belangrijker en dit had hét onderwerp moeten zijn van de verkiezingen, wat hier gebeurd is de afgelopen drie jaar. Voor de rest was het poppenkast, er gaat niks veranderen, zei Jensen over de uitslagenavond.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Iedereen was weer verder met hun nutteloze oppervlakkigheid

“Mijn winnaar deze week was niet Geert Wilders, mijn winnaar was deze man die stond te spreken voor een leeg zaaltje. Iedereen was weer door. Iedereen was weer verder met hun nutteloze oppervlakkigheid. Met hun meegaan in het narratief, meegaan in de perceptie van een omgekeerde waarheidswereld. Denken dat het wel goed komt en kijk nou hoe goed we het nog hebben. Mijn winnaar was Marcel de Graaff van FVD in Europa,” zei Jensen.

Volkskrant-journalist Maarten Keulemans kon het niet laten om een foto van het lege zaaltje te delen op X. Hij schreef erbij: “Heerlijk. Dit was de opkomst. Meer mensen voor de zaal dan erin. En maar interessant doen.”

Toch sloegen ze het grootste medische schandaal over

Waarop jurist Jeroen Pols schreef: “Dit gaat over één van de grootste misdaden uit de geschiedenis en jij verkneukelt je over de beperkte aandacht hiervoor? Hoe diep kun je als ‘journalist’ zinken.”

Willem Engel, die ook deelnam aan de persconferentie, voegde toe: “Het is inderdaad een schande dat niet de hele pers aanwezig was, ze waren uitgenodigd, toch sloegen ze het grootste medische schandaal over.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

FVD-kiezers (Nederland) klagen dat hun stem niet is meegeteld: ‘Zo heeft stemmen dus geen zin’


Forum voor Democratie bleef bij de Tweede Kamerverkiezingen steken op drie zetels. Een teleurstellend resultaat, reageerde FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. Voor hem is de uitslag extra wrang aangezien hij op plek 4 op de lijst staat.

Mensen die op FVD hebben gestemd, claimen nu op sociale media dat hun stem niet is meegeteld. Ze voegen screenshots toe om hun bewering kracht bij te zetten.

Vincent stemde in Heerhugowaard op Ralf Dekker. Bij het bekijken van de uitslagen van zijn stembureau deed hij een verrassende ontdekking: nul stemmen op Ralf Dekker. “Zo heeft stemmen dus inderdaad geen zin,” klaagt Vincent.

Ik heb toch echt op De Vos gestemd

Hij is bereid dit onder ede te verklaren en zal een klacht bij de gemeente en/of Kiesraad indienen.

Vincent is niet de enige. X-gebruiker artchord, die een stemfie maakte, stemde in Eindhoven op Lidewij de Vos, de nummer 6 van FVD. Er zijn bij zijn stembureau nul stemmen op De Vos geteld. “Ik heb toch echt op de talentvolle Lidewij de Vos gestemd.”


Ook Sly1972 stemde op de nummer 6 van FVD. En wederom nul stemmen op De Vos.


X-gebruiker open-science stemde in de Herengrachtkerk te Leiden op Van Houwelingen. Wat denk je? Nul stemmen op Van Houwelingen.

Onregelmatigheden

Dennis Spaanstra van Controle Verkiezingen laat weten dat verkiezingswaarnemers landelijk veel informatie hebben verzameld over processen, onregelmatigheden en cijfers.

Aanstaande woensdag onthult hij de uitslag volgens Controle Verkiezingen, de geconstateerde onregelmatigheden en aanbevelingen voor de Kiesraad. Wordt vervolgd.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Er gebeurt iets vreemds met de YouTube-video over de schokkende onthullingen rond covidvaccins


Deze week gaven Europarlementariërs Marcel de Graaff (FVD) en Joachim Kuhs (AfD) een persconferentie waarin zij schokkende onthullingen deden over de covidvaccins. Zij worden nu gedwarsboomd door YouTube, waar ze de persconferentie uploadden.

De video wordt gewoonweg geblokkeerd om vervolgens opeens weer te verschijnen en dan weer te verdwijnen, laat De Graaff weten. Hij zag zich genoodzaakt hierover vragen te stellen aan de Europese Commissie. Het zou hem niet verbazen als de Commissie de Digital Services Act (DSA) toepast om de persconferentie te weren van het internet.

Verwijderd

De persconferentie vond dinsdag plaats en twee dagen later, op donderdag, werd de video door YouTube verwijderd. Hij zou in strijd zijn met hun beleid.

De Graaff en Kuhs eisen opheldering van de Commissie. Ze willen weten waarom een video van een persconferentie in het Europarlement van twee democratisch gekozen leden werd verwijderd en hoe zo’n video in strijd kan zijn met welk beleid dan ook.

De Europarlementariërs willen ook weten of de Commissie heeft gecommuniceerd met internetplatforms zoals YouTube over het wegdrukken of verwijderen van berichten met kritiek op het coronabeleid.

Desinformatie

Ze vragen de Commissie of zij het met hen eens is dat het verwijderen van de video over de persconferentie in strijd is met de vrijheid van meningsuiting. “Of ziet de Commissie kritiek op het coronabeleid als desinformatie die onder de Digital Services Act valt?”

Bekijk ook onderstaand rondetafelgesprek over de schokkende onthullingen rond de covidvaccinaties door het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

De patiënten van deze arts herstellen op wonderbaarlijke wijze na de prik, maar dat mag je niet weten


Wetenschappers beginnen de mysteries te ontrafelen rond de vele ziektes die zich soms maanden of jaren na de coronavaccins aandienen. Het werk van één Amerikaanse arts is zo baanbrekend dat collega’s en patiënten uit heel Amerika en daarbuiten zijn hulp inroepen. Hij ontvangt zelfs berichten uit Duitsland.

Arts Jordan Vaughn ontdekte bloedstolsels bij zijn patiënten die zo klein waren dat je ze haast niet kunt detecteren. Toch zorgen ze voor veel gezondheidsproblemen.

Wat Vaughn en zijn team ontdekten, is een taboe geworden, vooral als het gaat om bijwerkingen van de vaccins.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Met alle gevolgen van dien

De arts denkt te weten waarom mensen die zowel corona als coronavaccins hebben gehad vaak het ziekst zijn. Het heeft te maken met fibrine, een bloedstollingseiwit in het bloedplasma dat een belangrijke rol speelt bij wondgenezing en bloedstolling, maar ook bij de ontstekingsreactie.

Het lijkt op spaghetti die net uit de vergiet komt, legde hij uit aan journalist Sharyl Attkisson.

Maar de fibrine die je lichaam na vaccinatie en corona aanmaakt als reactie op het spike-eiwit is als verbrande resten spaghetti met kaas die je alleen met een schuurspons uit je pan krijgt.

De vraag is of je lichaam het kan afbreken. Als dat niet het geval is, raken je bloedvaten verstopt en krijgen weefsels of organen geen zuurstof, met alle gevolgen van dien.

arts

Honderden miljoenen

In december 2020 stuurde arts Patrick Whelen al een brief aan de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA waarin hij schreef: “Het lijkt erop dat het spike-eiwit dat aangemaakt wordt na de coronavaccins ook één van de belangrijkste veroorzakers is van schade aan organen.”

Hij vreesde dat door de vaccins de kleine bloedvaten in het brein of hart van honderden miljoenen mensen langdurig of misschien zelfs permanent beschadigd zouden raken.

Wonderbaarlijk herstel

Vaughn spreekt om de paar maanden met groepen van honderden artsen die geïnteresseerd zijn in wat hij doet. Veel mensen beseffen dat hun methodes niet werken.

Hij heeft een behandeling ontwikkeld die leidt tot wonderbaarlijk herstel. Toen Attkisson hierover een bericht op X plaatste, verscheen er een melding bij dat het was verwijderd, ook al staat het nog gewoon op het platform. Ze spreekt van censuur en roept mensen op om het bericht te verspreiden.

Bekijk hier de hele uitzending.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Hieronder enkele screenshots van het interview met Dr. Jordan Vaughn (The Clot Shot) op https://fullmeasure.news/newest-videos/the-clot-factor-11-16-2023 





Geen discussie meer: winkeliers móéten cash aanvaarden

Nadat de regering besliste dat je overal elektronisch moet kunnen betalen, is nu ook beslist dat je ook nog altijd overal cash mag gebruiken. — © Kristof Vadino

Winkels en andere bedrijven móéten cash geld aanvaarden. Dat wordt straks wettelijk verankerd. Tot teleurstelling van Unizo en handelsfederatie Comeos (België nvdr.).

Werner Rommers

Woensdag 22 november 2023 om 15:38

Sinds vorige zomer moet je als klant in een winkel elektronisch kúnnen betalen. Met je bankkaart, of met een app op je telefoon. Straks komt daar de expliciete verplichting bij dat handelaars ook cash geld moeten blijven aanvaarden. Er is immers discussie of dat vandaag al effectief juridisch afdwingbaar is. Economieminister Pierre-Yves Dermagne (PS) heeft daarom nu een wetsontwerp klaar, dat een meerderheid heeft binnen de regering-De Croo.

Dermagne wou zo’n cash geld-verplichting vorig jaar ook al eens invoeren, maar vond toen binnen de meerderheid geen akkoord. Onder meer de Franstalige liberalen van MR lagen dwars. Zij veranderden intussen compleet van mening en dienden nu zelf ook een wetsvoorstel in “ter verankering van het recht van de consument om met contant geld te betalen”.

Ook op festivals

Volgens Dermagne moet zijn wetsontwerp voor eens, voor altijd én voor iedereen duidelijk zijn dat je met cash geld altijd moet kunnen blijven betalen. Her en der duiken immers winkels en handelszaken op waar alleen nog maar elektronisch kan worden betaald. “Onze diensten ontvangen redelijk wat klachten van mensen die hun aankoop enkel met een bankkaart konden betalen, en dat ongehoord vinden”, aldus het kabinet van Dermagne.

“We voeren de verplichting ook in ter bescherming van mensen die minder mee zijn met het elektronisch betalen of bankieren. Denk aan mensen zonder een bankrekening. En er is ook het praktische probleem van kinderen: die hebben soms nog geen bankkaart, maar willen wel een aankoop doen in een winkel. In het geval dat enkel elektronisch zou kunnen, zouden ze dan de betaalkaart én geheime code van hun ouders moeten lenen.”

De verplichting om cash geld te aanvaarden komt met sancties voor winkeliers die deze verplichting niet naleven. “Sancties komen er echter pas na verschillende waarschuwingen”, beklemtoont het kabinet-Dermagne. Het wetsontwerp stelt dat “ook op festivals en in ziekenhuizen contact geld aanvaard moet worden”.

Er zijn een beperkt aantal uitzonderingen, waarbij cash geld wél nog geweigerd mag worden, “bijvoorbeeld in het uitzonderlijke geval dat er zich een groot veiligheidsrisico zou voordoen”.

…/…

Volledig artikel op https://www.gva.be/cnt/dmf20231122_95273019

Groenlinks stemadvies met EU-subsidies

 Lode Goukens

 27/11/2023   Leestijd 3 minuten


Europese Commissie subsidieert klimaatactivisten die ook politiek een machtsfactor willen zijn.

Klimaatlobbygroep CAN Europe vzw geeft in de hele Europese Unie stemadvies. Ze worden daarvoor betaald via EU-subsidies. Hun woordkeuze is niet bepaald subtiel. Hun data zijn bovendien oud.

De lobbygroep CAN Europe vzw bracht recent een Assessment Briefing of een soort schoolrapport uit van Europese partijen op basis van het stemgedrag van hun Europarlementsleden. Eigenlijk is die briefing een verkapt stemadvies voor elk EU-land waar partijen etiketten krijgen opgeplakt als defendersdelayers of dinosaurs, verdedigers, vertragers of dinosauriërs.

Voor België krijgt Ecolo 96%, de PS 93% en Groen 90%. Bij de partijen met een goed rapport hebben Vooruit met 70% en de MR met 60% wel enkele werkpuntjes. Open Vld is gezakt naar 46%, net als Les engagés met 37% en de Duitstalige christendemocraten met 32%. Zij kregen allen het etiket vertragers.

Volgens CAN Europe scoort Vlaams Belang een ‘shameful 5%’ en luisteren ook de N-VA met 17,8% en de CD&V met 12% niet naar de ‘massale mobilisatie’ bij de bevolking. Die drie partijen moeten volgens de auteurs nog kennis maken met de realiteit. Maar het kan nóg slechter: de Griekse communisten halen 0%.

    Can Europe is de werkgever van Anuna De Wever.

Anuna

Wie is CAN Europe? Het is de werkgever van Anuna De Wever. Climate Action Network Europe vzw is een lobbygroep in Elsene die bij de Europese instellingen een graag geziene gast is. Het team van directeur Chiara Martinelli heeft 49 betaalde medewerkers. Daarvan zitten er 35 in België. CAN beweert 750 ngo’s te vertegenwoordigen. De Belgische leden zijn Canopea, WWF, Greenpeace, CNCD-11.11.11, Bond beter leefmilieu en 11.11.11 – Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging.

CAN Europe is ook lid van de Green 10. Dat zijn tien grote groene lobbygroepen zoals BirdLife International, European Environmental Bureau (EEB), European Federation of Transport and Environment (T&E), Friends of the Earth Europe (FoEE), Greenpeace Europe en WWF.

Hun lobbybudget is even groot als dat van Google en meer dan dat van Microsoft of Shell

Hun jaarbudget is een kleine 6 miljoen euro. Evenveel als het lobbybudget van Meta (Facebook) en Google, meer dan dat van Microsoft (5,5 miljoen), Shell (4 miljoen), Volkswagen (3 miljoen) of ExxonMobil (3,5 miljoen). Maar minder dan dat van kampioen Bayer met 6,5 miljoen euro.

Postcodeloterij en belastingen

Opmerkelijk bij de fikse oorlogskas van CAN Europe is dat daarvan 3 miljoen euro komt van de European Climate Foundation (ECF) waar de Nederlandse Nationale Postcodeloterij één van de grote geldschieters blijkt.

ECF lobbyt trouwens zelf ook. De tweede grootste geldschieter is de Europese Commissie die een kleine 1,5 miljoen euro geeft. Naast de EU betalen ook twee regeringen mee. De Duitse regering geeft 136.260 euro. De Belgische regering geeft 44.815 euro via minister Zakia Khattabi (Ecolo).

Bijna één derde van hun budget bestaat dus uit belastinggeld.

De opbrengst uit lidgelden is amper 142. 635 euro. Amper één zevende dus van het toegeschoven belastinggeld.

Een lobbygroep die geld krijgt van de Europese Commissie en regeringen om bij diezelfde Europese Commissie te lobbyen is op zich al vreemd.

Tussen 2014 en 2022 ontving CAN Europe 32,77 miljoen euro van de Europese Commissie.

Het merendeel van dat geld komt uit het ontwikkelingshulp-programma van de Europese Commissie.

Liefst 11 miljoen euro komt uit een fonds voor wetenschappelijk onderzoek.

Amper 3,59 miljoen euro komt van het LIFE-programma dat zich met bewustmaking rond klimaat en leefmilieu bezighoudt.

Het merendeel van dat geld komt dus van potjes die voor iets geheel anders bedoeld zijn dan klimaatactivisme.

Amper geld van leden

De leden en partners van CAN Europe vzw (denk aan Greenpeace of het WWF) ontvangen op hun beurt ook miljoenen euro’s subsidies. De hele sector draait eigenlijk op subsidies.

Lidgelden van leden stellen zeer weinig voor, wat meteen de (legitieme) vraag opwerpt wie ze vertegenwoordigen.

Toch vormen dergelijke ngo’s met 3.500 organisaties de grootste groep lobbyisten bij de EU. De bedrijfswereld telt iets meer dan 3.000 lobbykantoren. De Europese vakbonden houden het bij 1.000 lobby-instanties. Ter vergelijking: de complete academische wereld en de Europese universiteiten hebben 315 lobbygroepen, de religies amper 47.

Vooral de hoger genoemde Green 10 is een kluwen van wederzijdse lidmaatschappen en onderling doorgeschoven fondsen.

Elk apart bewerken ze de top van de Europese Commissie en de Europarlementsleden.

Het machtige Transport & Environment zag de Europese topambtenaren en commissarissen 229 keer in één jaar, en stond daarmee op de ranglijst van alle lobbygroepen zesde.

Net voor WWF dat 213 keer op de koffie mocht komen.

CAN Europe staat op die ranking op de 21ste plaats met 142 visites.

Net voor hun vrienden van Greenpeace en ECF, die respectievelijk 23ste en 25ste stonden.

De vraag die zich opdringt is of in een democratische Europese Unie stemadvies door een gesubsidieerde vzw die op haar beurt gesubsidieerde vzw’s vertegenwoordigt, wel kan.

Die subsidies beginnen dan verdacht veel op partijfinanciering te lijken.

     Lode Goukens

Lode Goukens is master in de journalistiek. Zijn masterproef behandelde de journalistieke cartografie. Voordien was hij jaren beroepsjournalist en schrijver. Begonnen als officieel IBM multimedia developer in 1992 en één van de eerste professionele ontwikkelaars van DVD’s (dvd-authoring) schreef hij ook het eerste Belgische boek over het Internet in 1994. Hij behaalde ook al een master in de kunstwetenschappen en archeologie en een master filmstudies en visuele cultuur. Momenteel is hij bezig aan een master geschiedenis en een doctoraat.

Bron: https://doorbraak.be/groenlinks-stemadvies-met-eu-subsidies

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...