coronatirannieTerwijl de bevolking de afgelopen jaren slachtoffers is geweest van de grootste vrijheidsberoving ooit door onze overheid, vieren wij de ‘bevrijding’.

Je hebt tegenwoordig geen legers of prikkeldraad meer nodig om mensen volledig tot slaaf te maken.


De nep coronapandemie was een oefening. Een oefening om te kijken hoever ze konden gaan om mensen te breken.

Die hele nep pandemie had totaal niets met gezondheid te maken, maar alles met het invoeren van een complete overheidstirannie.

De meesten zijn die nep pandemie ondertussen alweer vergeten en vierden afgelopen weekend vrolijk het feest van de bevrijding.
Wat Van Meijeren schrijft is allemaal waar, maar niet het volledige verhaal.

Het volledige verhaal is dat de nep pandemie een oefening was om de mens te breken en te testen hoever ze konden gaan met het wegnemen van vrijheden voordat de burger eindelijk zou steigeren.

Zoals de praktijk heeft uitgewezen konden ze ver gaan, heel ver. Angstige, gehersenspoelde en ingespoten sheeple hielpen hen daarmee door de oorlog te verklaren aan ‘wappies’.

De grote vraag is in hoeverre de sheeple dit deden uit eigen beweging of dat ze misschien al worden aangestuurd zonder het zelf te beseffen.

In 2015 werkte Pfizer samen met de Bar-Ilan Universiteit in Israël die programmeerbare nanobots had ontwikkeld die bij mensen worden geïnjecteerd en die hun DNA veranderen, hen een IP-adres geven en hen verbinden met het internet.

In 2013 gaf Bar-Ilan Wetenschapper Dr. Ido Bachelet een presentatie waarin hij de nanorobots onder een microscoop liet zien, die precies lijken op wat Zeee Media al meer dan 3 jaar door middel van ons onderzoek van de inhoud van de COVID-injectie onder de microscoop aan het licht heeft gebracht, en die veel artsen ten onrechte hebben afgedaan als "zoutkristallen".

In zijn presentatie schepte Bachelet op over hoe ze ervoor zorgen dat ze de "controle" over de nanorobots niet verliezen nadat ze bij mensen zijn geïnjecteerd.

De ‘ongevaccineerden’ kregen het van alle kanten voor de kiezen. Ze werden buitengesloten van het het normale leven, er werd hen zelfs medische behandeling geweigerd omdat ze hun arm niet uitstaken voo de prik.

Niemand in mainstreamland had door hoe in alle landen de griep werd gekaapt om aan een respectabel aantal ‘slachtoffers’ te komen.

Als deze nep pandemie al een daverend succes was, hoever zullen ze dan kunnen gaan met de volgende reeds geplande nep pandemie?

Mensen zijn als dieren, ze zijn al geconditioneerd en de ‘gevaccineerden’ kunnen nu waarschijnlijk al op afstand worden beïnvloed.

Er zullen misschien nog meerdere nep pandemieën nodig zijn om ook de laatste ‘wappies’ te breken.

Of niet natuurlijk, de tijd zal het leren.
Het goede nieuws is dat aan de andere kant er dagelijks meer mainstreamklanten ontwaken.

Het volgende fragment is afkomstig uit een talkshow van de Britse Jeremy Vine.

Daar komt een boze politieman aan het woord die zegt woest te zijn omdat hij zo dom was om alle bevelen op te volgen omdat hij tot nu toe alle vertrouwen had in de overheid.

Maar, daar is nu een eind aan gekomen. Nu wil hij dat Matt Hancock, de voormalige Minister van Volksgezondheid. zeg maar de Britse Hugo de Jonge, verantwoordig gaat afleggen, indien nodig bij de rechter.

Een groot deel van de mensheid wordt wakker en begint te beseffen dat ze zijn beetgenomen en onnodig angst aangejaagd als onderdeel van een psychologische operatie.