zondag 24 december 2023

De EU-Commissie stemt ervoor om glyfosaat nog 10 jaar te houden

 16 november 2023Vorige

 


DOndanks een groeiend verzet tegen haar, heeft de Europese Unie gestemd om glyfosaat nog eens 10 jaar leven te geven voor gebruik met gewassen die zijn geteeld met chemicaliën zoals Roundup.

Oorspronkelijk een Monsanto-product, bezit Bayer nu Roundup, samen met miljarden dollars aan rechtszaken van consumenten die beweren dat het herbicide hun kanker heeft veroorzaakt. "Bayer kocht Monsanto in 2018 voor $ 63 miljard en ... kondigde aan dat het tot $ 10,9 miljard zou betalen om ongeveer 125.000 ingediende en niet-ingediende claims te schikken", Yahoo! zei.

De verlenging van de goedkeuring van glyfosaat door de EU met nog eens tien jaar kan nog steeds worden aangevochten, aangezien Greenpeace beloofde door te gaan met aandringen om het te verbieden. Hoewel voorstanders beweren dat er niets te vrezen is met glyfosaat en 'geen haalbare alternatieven', benadrukt Greenpeace dat het kankerverwekkend is, daarbij verwijzend naar studies die hun standpunt ondersteunen. Het is ook schadelijk voor bijen, zegt Greenpeace.

BRON:

Yahoo! The Canadian Press 16 november 2023

https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2023/11/16/eu-commission-votes-to-keep-glyphosate-another-10-years.aspx

Europese COVID-vaccincritici sterven plotseling

30 november 2023

Een lid van het Europees Parlement wiens controversiële standpunten onder meer het optreden tegen de vrijhandelsovereenkomst tussen de EU en Mercosur omvatten, die zich verzet tegen het gebruik van glyfosaat en zich verzet tegen verplichte vaccinatie voor Europese gezondheidswerkers, is plotseling gestorven aan een hartaanval.

Michèle Rivasi was 70 jaar oud. Ze stond bekend als een felle pleitbezorger voor transparantie in openbare instellingen en overheidsaangelegenheden en was tegen de implementatie van COVID-vaccinpassen.

Volgens Euractiv-nieuws, had Rivasi ook een deel van haar laatste keer op kantoor doorgebracht 'om de zogenaamde' SMS-affaire te onderzoeken,'die vermoedens betreft over sms-berichten die zijn uitgewisseld tussen de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen en Pfizer-CEO Albert Bourla, over de onderhandelingen over een contract voor 1,8 miljard doses COVID-19-vaccins."

 

BRON:  Euractiv 29 november 2023

https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2023/11/30/european-covid-vaccine-critic-dies-suddenly.aspx

Waarom dansen al die belangrijke mensen naar de pijpen van het WEF?

  WEF, chantage  We hebben gezien hoe het WEF ervoor kan zorgen dat alle belangrijke mensen tegelijk precies hetzelfde roepen zoals ‘Build Back Better’.
Maar, waarom gedragen zoveel belangrijke mensen zich als gedresseerde apen?



De satanische sekte oftewel maffia in de achtergrond die met een mooi woord ook wel Illuminati wordt genoemd weet precies hoe ze mensen zover moet krijgen dat deze doen wat zij willen.

Een heel belangrijk element daarbij is dat mensen te chanteren zijn.

Want als ze mensen eenmaal chantabel hebben weten te maken zijn ze als was in hun handen en zingen ze precies dat lied dat hun meesters graag willen horen.

De Mossad agenten Epstein en Maxwell waren dan ook meesters in het opzetten van vallen voor veelbelovende mensen.

Zo keken ze bijvoorbeeld naar Al Gore en al snel werd duidelijk dat dit heerschap enkele hele zwakke punten had.

En dus krijg je dat voormalige seksslaven van Epstein getuigen dat ze ook Al Gore regelmatig tegen het lijf liepen.

Dat is dan dezelfde Al Gore die ook één van de vele passagiers was aan boord van de Lolita Express, de privé Boeing 727 van Epstein.

Deze man zit aan alle kanten in de tang bij de maffia en wordt door hen gedwongen de mensheid ervan te overtuigen dat hel en verdoemenis ons wacht als we ons niet overgeven aan de krankzinnige eisen van de 2030 Agenda.

Dit zijn de mensen die ons met een stalen gezicht durven te vertellen hoe wij ons moeten gedragen.

Zolang zij het spel blijven meespelen zullen ze nooit worden vervolgd, want politie en justitie staan volledig onder controle van de door de maffia geïnfiltreerde vrijmetselarij.

Zolang de burgers van de wereld toestaan dat er clubs zoals het WEF en de vrijmetselarij bestaan, zal de wereld nooit veranderen.

Er zijn altijd genoeg te chanteren psychopaten te vinden die maar wat graag bereid zijn om het vuile werk op te knappen voor hen die altijd achter de schermen blijven.

EU: Gooit 215 miljoen covidvaccins weg

 december 22, 2023   2283   23  

 

    Foto: freepik / Marelica

Groot nieuws. Ten minste 215 miljoen verlopen doses van de mRNA-injecties zijn vernietigd door de EU – Dit kost de belastingbetaler ongeveer €4 MILJARD.

Het lijkt erop dat mensen niet meer geïnteresseerd zijn in het nemen van de boosters, dus landen zijn gedwongen om ze weg te gooien, schrijft Peter Imanuelsen.

De EU kocht enorme hoeveelheden van de gloednieuwe mRNA-injecties die nog nooit zijn getest op bijwerkingen op de lange termijn.

In feite bestelden ze maar liefst 4,2 MILJARD vaccindoses, genoeg om elke burger in de EU 9 doses te geven. Is dit waarom ze er zo op aandrongen dat mensen de boosters krijgen, zodat ze van hun overtollige vaccins af konden komen?

Slechts 15 EU-lidstaten hebben hun gegevens openbaar gemaakt en daaruit blijkt dat ze gemiddeld minstens 0,7 doses per persoon hebben weggegooid. Als we dit getal projecteren op de EU als geheel, zou dat betekenen dat er maar liefst 312 miljoen doses zijn weggegooid, wat gelijk staat aan ongeveer €5,8 miljard aan weggegooid belastinggeld.

Het werkelijke aantal is echter waarschijnlijk hoger, omdat Duitsland, dat al 83 miljoen vaccindoses heeft weggegooid, een paar maanden geleden zei dat ze een voorraad van nog eens 120 miljoen doses hadden die begin volgend jaar verlopen.

Als we naar de gegevens kijken, zien we dat mensen echt niet geïnteresseerd lijken te zijn in het nemen van nog meer covidvaccins. De propaganda heeft gefaald. Mensen willen gewoon niet meer op dezelfde manier als voorheen de injecties krijgen.

Polen en Hongarije hebben geweigerd om nog meer vaccins te accepteren en worden nu aangeklaagd door Pfizer voor het niet betalen van miljoenen en miljoenen doses.

Het narratief stort in: Thailand laat een bom op Pfizer vallen

 

In Roemenië willen aanklagers juridische stappen ondernemen tegen de voormalige premier en ministers van Volksgezondheid. Ze zeggen dat dit komt omdat ze teveel vaccins hebben gekocht waardoor de staat enorme financiële verliezen heeft geleden.

Hier heeft de EU dus enorme hoeveelheden covid mRNA-doses gekocht. Mensen nemen de boosters niet zodat ze honderden miljoenen doses moeten weggooien. Een enorme verspilling voor de belastingbetaler.

Het klimaat?

Stel je eens voor hoeveel CO2 er is uitgestoten tijdens de productie van al deze weggegooide vaccindoses. Stel je al die verspilling eens voor. Al het gepraat over milieuvriendelijkheid lijkt in dit geval niet op te gaan…

Maar wacht, er is meer!

De EU heeft een contract met Pfizer waardoor landen tot 2027 steeds meer vaccins moeten kopen. Is dit niet geweldig – Voor de portemonnee van Pfizer?

Hoe is dit mogelijk?

Er wordt net zoveel geld verspild als Kroatië een heel jaar uitgeeft aan gezondheidszorg. Stel je eens voor hoeveel goeds er met dat geld gedaan had kunnen worden.

De pandemie werd gebruikt als een enorme overdracht van rijkdom van jou – naar de elites.

Wat denk jij, laat het me weten in de comments!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/eu-gooit-215-miljoen-covidvaccins-weg/

We worden binnenkort ‘gevaccineerd’ door ‘chemtrails’ die in topgeheime militaire operaties in de lucht worden gespoten zonder dat we het weten of ermee instemmen

Een pufje lucht wordt binnenkort gebruikt om vaccins naaldloos af te leveren

december 24, 2023   2723   19  

Helemaal terug in 2006, lang voor de komst van COVID en ruim acht jaar voordat ANP ooit had bericht over het ‘Deagel Report’ en hun absoluut bizarre ‘voorspelling’ van een Verenigde Staten in het jaar 2025 met een bevolking van slechts 69 miljoen mensen, een daling van maar liefst 78,2% ten opzichte van onze bevolking van 316 miljoen+ in 2013, pleitte wetenschapper Dr. Eric Pianka van de Universiteit van Texas voor de ontwikkeling en het gebruik van een bewapende stam van Ebola via de lucht om 90 procent van de wereldbevolking te doden, als een manier om de aarde te redden, schrijft Steven Stanford.

In 2006, vele jaren voordat ik me ooit had kunnen voorstellen dat politici politieke doodsspelletjes speelden met de levens van echte mensen die families en geliefden hadden die uiteindelijk vreselijk leden onder hun door vax veroorzaakte ziektes of dood door de jaren heen, had de website Natural News al op 22 oktober 2014 een verhaal gepubliceerd over de woorden van Dr. Pianka’s woorden uit 2006, terwijl er ook verslag werd gedaan van de persoon die was geselecteerd als Barack Obama’s nieuwe ‘Ebola Czar’, een man met de naam Ron Klain, en een man die GEEN medische ervaring had, maar een man was die een voorstander was van ‘wereldwijde hulpbronnen- en bevolkingscontrole’.

En hoewel Klain’s tijd als ‘Ebola Czar’ van korte duur was en hij die functie slechts bekleedde van 2014 tot 2015, was hij later van 2021 tot 2023 ‘stafchef’ van Joe Biden in het Witte Huis en bracht hij zijn ideeën over de noodzaak van ‘grondstoffen- en bevolkingscontrole’ met zich mee, waarbij de website SHTFplan.com destijds meldde dat het inzetten van iemand die geloofde dat de wereldbevolking te groot was voor haar eigen bestwil als iemand die verantwoordelijk was voor het stoppen van een dodelijke ziekte “een belangenconflict” van de ergste soort was. Vooral omdat Klain helemaal geen ervaring had op medisch gebied en ook geen ervaring had met het werken met ebola, maar al lang bekend stond als een Democratische politieke hacker.

Dus Klain heeft zijn ‘nut’ als Obama’s ‘ebola czar’ allang overleefd en werkte later ook voor Hillary Clinton in 2015 toen zij zich kandidaat stelde voor POTUS tegen president Donald Trump. Hij werd ook privé-adviseur voor Higher Grounds Labs, dat zichzelf beschrijft als het ondersteunen van “start-ups die producten bouwen die progressieven helpen winnen”. Let er goed op dat het ook het productiebedrijf van Higher Grounds was dat de recente virale Netflix-film met de titel “Leave The World Behind” maakte voor Barack en ‘Michael’ Obama. Een film die Alan Barton duidelijk liet zien in dit recente gelinkte ANP-verhaal en die het Einde van de Oude Orde van het Leven aankondigde door Apocalyptische Verschrikkingen die komen gaan te projecteren: de Vernietiging en Omverwerping van Amerika door de Kwade Cabal die de Wereld bestuurt.

En met Dr. Eric Pianka die bijna 20 jaar geleden pleitte voor een ‘bewapende stam’ van Ebola om een groot deel van de wereldbevolking uit te roeien, en Ron Klain die openlijk pleitte voor ‘beheersing van bevolking en hulpbronnen’ terwijl hij zeer hoge politieke posities bekleedde voor Barack Obama en Joe Biden terwijl hij ijverig werkte om Hillary Clinton in het zadel te krijgen in 2015, neem dan kennis van dit gloednieuwe verhaal op SHTFPlan met de titel “Geen toestemming nodig, recht in de longen: Luchtgedragen mRNA-vaccins worden gemaakt”.

Schijnbaar perfect in lijn met de doelen van zowel Pianka als Klain, zoals dat SHTFPlan verhaal waarschuwde, zullen de globalisten die werken aan het uitvoeren van massale menselijke genocide binnenkort in staat zijn om de massa’s snel te vaccineren zonder onze kennis of toestemming, met deze nieuwe luchtgedragen methode voor het afleveren van mRNA ‘vaccins’ direct in onze longen al gebruikt op muizen, en “de deur openend voor testen op mensen in de nabije toekomst.”

Wat u niet wordt verteld over schandalige plannen om de WHO macht over uw leven te geven

 

Wat ons lijkt op de nieuwste poging van de ‘wereldwijde eugenetische doodscultus’ om grote aantallen mensen te laten ‘vaccineren’ zonder ons medeweten of onze toestemming, zullen we binnenkort worden ‘gevaccineerd’ door het Amerikaanse leger dat chemtrails in de lucht spuit, geladen met hun nieuwste ‘brouwsels’ om de dood te verspreiden naar ‘moeilijk bereikbare plaatsen’, zoals we hadden gemeld in dit ANP-verhaal van 21 december met behulp van ‘voedingsmiddelen’?

Of zullen ze de ‘dood van bovenaf’ gebruiken om grote groepen mensen ‘gedwongen te vaccineren’ die resistent zijn geworden tegen het innemen van hun vaccinbrouwsels, die uiteindelijk nooit hebben voorkomen dat mensen COVID kregen, maar wel grote mysterieuze gezondheidsproblemen hebben verspreid, waaronder de dood, onder Amerikanen en mensen over de hele planeet?

Dit lijkt niets minder te zijn dan meer stappen in de richting van grootschalige genocide, bepleit door mensen als Dr. Eric Pianka via zijn ‘airborne, weaponized ebola’ opmerkingen meer dan 15 jaar geleden en meer stappen in de richting van ‘population and resource control’ bepleit door Ron Klain, met de volledige goedkeuring van mensen als Barack Obama, Joe Biden, Hillary Clinton en de WHO en CDC. Uit dit SHTFPlan verhaal, oorspronkelijk gepubliceerd door The Expose, voordat we verder gaan..:

Een team van Yale University heeft een nieuwe methode ontwikkeld om via de lucht mRNA rechtstreeks in je longen af te leveren. De methode is ook gebruikt om muizen intranasaal te vaccineren, “wat de deur opent voor testen op mensen in de nabije toekomst.”

Terwijl wetenschappers deze uitvinding vieren als een handige methode om grote groepen mensen te vaccineren, uiten sceptici duidelijke zorgen over het mogelijke misbruik van een vaccin vanuit de lucht, inclusief de mogelijkheid van geheime bioenhancements, een concept dat eerder al in de academische literatuur werd geopperd.

De studie: Polymeer nanodeeltjes brengen mRNA naar de long voor mucosale vaccinatie

In een onderzoek met muizen ontwikkelden wetenschappers van Yale University polymeer nanodeeltjes om mRNA in te kapselen, waardoor het in een inhaleerbare vorm in de longen terechtkomt. Courtney Malo, redacteur bij Science Translational Medicine, de publicatie waarin het onderzoek werd gepubliceerd, legde uit,

“De mogelijkheid om mRNA efficiënt in de longen af te leveren zou toepassingen kunnen hebben voor de ontwikkeling van vaccins, gentherapie en nog veel meer. Suberi et al. toonden aan dat een dergelijke mRNA-toediening kan worden bereikt door interessante mRNA’s in te kapselen in geoptimaliseerde poly(amine-co-ester) polyplexen [nanodeeltjes].

Polyplex-geleverde mRNA’s werden efficiënt vertaald naar eiwit in de longen van muizen met beperkte aanwijzingen van toxiciteit. Dit platform werd met succes toegepast als een intranasaal SARS-CoV-2-vaccin, waarbij robuuste immuunresponsen werden opgewekt die bescherming boden tegen latere virusuitdagingen.

Deze resultaten benadrukken het potentieel van dit afgiftesysteem voor vaccintoepassingen en daarbuiten.”

Het team, dat werd geleid door cellulair en moleculair fysioloog Mark Saltzman, beweert dat het inhaleerbare mRNA-vaccin “met succes beschermde tegen SARS-CoV-2” en dat het “de deur opent naar het toedienen van andere messenger RNA (mRNA) therapeutica voor gensubstitutietherapie en andere behandelingen in de longen.”

Voor het onderzoek kregen muizen twee intranasale doses nanodeeltjes met mRNA COVID-19 vaccins, die bij de dieren effectief bleken te zijn. In het verleden hadden longgerichte mRNA-therapieën moeite om in de cellen te komen die nodig waren om het gecodeerde eiwit tot expressie te brengen, wat bekend staat als een slechte transfectie-efficiëntie (bron).

“De Saltzman-groep omzeilde deze hindernis gedeeltelijk door een nanodeeltje te gebruiken dat gemaakt is van poly(amine-co-ester) polyplexen, of PACE, een biocompatibel en zeer aanpasbaar polymeer,” legde een nieuwsbericht van de Yale University uit. In een eerder onderzoek had Saltzman een “prime and spike” systeem uitgeprobeerd om COVID-19 injecties toe te dienen, waarbij mRNA injecties in een spier werden gegeven en vervolgens spike-eiwitten in de neus werden gespoten.

Het bleek dat het injecteren misschien niet nodig was en Saltzman heeft goede hoop voor de methode van toediening via de lucht, naast vaccins.

Er wordt ons verteld dat dit nieuwe systeem, dat het etiket ‘air vax’ opgeplakt heeft gekregen, het landschap waarin mensen ‘vaccinaties’ krijgen volledig zou kunnen veranderen en dat het hen in feite in staat zou kunnen stellen om deze chemische brouwsels over landen en continenten te verspreiden.

Er wordt ook vermeld dat mensen zelfs kunnen worden ‘gevaccineerd’ als ze tegen de inentingen zijn. Dit zou moeten worden bestempeld als terrorisme dat wordt uitgevoerd door de overheid, zeker als je bedenkt hoeveel mensen verschrikkelijke ‘bijwerkingen’ hebben gehad nadat ze waren ‘gevaccineerd’, waaronder de dood..:

Air Vax zou de manier waarop mensen worden gevaccineerd ‘radicaal kunnen veranderen’

Saltzman zegt dat deze “nieuwe methode van toediening de manier waarop mensen worden gevaccineerd radicaal kan veranderen”, waardoor het gemakkelijker wordt om mensen in afgelegen gebieden of mensen die bang zijn voor naalden te vaccineren. Maar dat is nog niet alles. Een vaccin via de lucht maakt het mogelijk om het snel over een bevolking te verspreiden.

Geen prik nodig

Door het vaccin in de lucht vrij te geven, is het niet nodig om elke persoon afzonderlijk te injecteren – wat niet alleen tijdrovend is, maar ook moeilijk als iemand bezwaar heeft tegen de injectie. Dit is niet het geval bij een vaccin in de lucht, dat in de lucht kan worden vrijgelaten zonder toestemming of zelfs medeweten van het publiek.

Een vergelijkbare strategie wordt gebruikt met mRNA in garnalen, die te klein en talrijk zijn om individueel te worden geïnjecteerd. In plaats daarvan werd een oraal “nano-vaccin” gemaakt om de verspreiding van een virus tegen te gaan. Shai Ufaz, chief executive officer van ViAqua, dat de technologie ontwikkelde, verklaarde:

“Orale toediening is de heilige graal in de ontwikkeling van de gezondheid van aquacultuur vanwege zowel de onmogelijkheid om individuele garnalen te vaccineren als de mogelijkheid om de operationele kosten van ziektebeheer aanzienlijk te verlagen en tegelijkertijd de resultaten te verbeteren…”

Hoewel de wetenschappers van Yale zich richten op een intranasaal mRNA-product, is het resultaat hetzelfde – zoveel mogelijk blootstellen met zo min mogelijk kosten en moeite. Volgens de studie van Yale:

“Een inhaleerbaar platform voor boodschapper-RNA (mRNA) therapeutica zou minimaal invasieve en longgerichte toediening voor een groot aantal longziekten mogelijk maken. De ontwikkeling van longgerichte mRNA-therapieën is beperkt door de slechte transfectie-efficiëntie en het risico van voertuig-geïnduceerde pathologie.

Hier maken we melding van een inhaleerbaar voertuig op basis van polymeren voor de toediening van therapeutische mRNA’s aan de long. We hebben biologisch afbreekbare poly(amine-co-ester) (PACE) polyplexen [nanodeeltjes] geoptimaliseerd voor mRNA-afgifte met behulp van modificaties van eindgroepen en polyethyleenglycol. Deze polyplexen bereikten een hoge transfectie van mRNA in de hele long, met name in epitheliale en antigeenpresenterende cellen.

We pasten deze technologie toe om een mucosaal vaccin te ontwikkelen tegen severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 en ontdekten dat intranasale vaccinatie met spike-eiwit-coderende mRNA-polyplexen krachtige cellulaire en humorale adaptieve immuniteit opwekte en gevoelige muizen beschermde tegen dodelijke virale aanvallen. Samen tonen deze resultaten het translationele potentieel aan van PACE-polyplexen voor therapeutische toediening van mRNA in de longen.”

Het letterlijk wegnemen van onze vrijheid om onze eigen gezondheidsbeslissingen te nemen en die macht over te dragen aan mensen zoals Dr. Eric Pianka, Ron Klain, Dr. Anthony Fauci, Bill Gates en een ontelbaar aantal genocidale eugenetisten die waanzinnig geloven dat ze een ontelbaar aantal mensen moeten uitroeien om ‘de planeet te redden’, hoe weten we dat ze dergelijke ‘systemen’ niet ALTIJD toepassen op het Volk?

Sommige mensen zullen de autoriteit - "De Wetenschap" - tot hun ondergang volgen

 

Zoals Dr. Joseph Mercola waarschuwt, heeft de regering van de Verenigde Staten een zeer lange geschiedenis van het loslaten van biowapens op de mensen, met wat er gebeurd is met COVID slechts het laatste in die verontrustende geschiedenis. En de wetenschap dat ze krankzinnig geloven dat ze een ontelbaar aantal mensen moeten doden om ‘de planeet te redden’ is een ernstige waarschuwing voor ons allemaal voor wat ons te wachten staat als we hen hun zin laten krijgen.

Als je de stukjes van de puzzel bij elkaar legt, ontstaat er een verontrustend beeld. Zoals The Epoch Times rapporteerde, hebben we een geschiedenis waarin de Amerikaanse regering extreme maatregelen nam om COVID-19 injecties aan het publiek op te leggen en te promoten. Nu hebben onderzoekers een mRNA-vaccin ontwikkeld dat door de lucht wordt verspreid en dat een middel biedt om de massa snel te vaccineren zonder dat ze het weten of ermee instemmen.

Is er bewijs dat de overheid of een andere entiteit plannen heeft om heimelijk een luchtvaccin op de bevolking los te laten? Nee. Maar er is een geschiedenis van het uitvoeren van geheime biowapensimulaties op Amerikanen. In 1950 sproeide de Amerikaanse marine zes dagen lang Serratia marcescens bacteriën in de lucht bij San Francisco.

Het project, “Operation Sea Spray” genaamd, was bedoeld om vast te stellen hoe gevoelig de stad was voor een aanval met biowapens. Serratia marcescens kleurt alles wat het aanraakt felrood, waardoor het makkelijk op te sporen is. De bacterie verspreidde zich door de stad doordat inwoners de microben uit de lucht inademden. Hoewel het Amerikaanse leger aanvankelijk dacht dat Serratia marcescens niet schadelijk zou zijn voor mensen, ontstond er een uitbraak waarbij sommigen urineweginfecties opliepen.

Minstens één persoon stierf “en sommigen hebben gesuggereerd dat het vrijkomen van de Serratia marcescens de microbiële ecologie van het gebied voorgoed heeft veranderd”, aldus Smithsonian Magazine. Dit was geen geïsoleerd incident, want de Amerikaanse overheid voerde de volgende 20 jaar nog veel meer experimenten uit in de VS.

Hoewel het dus verontrustend is om te denken aan een luchtvax-experiment dat wordt uitgevoerd op een nietsvermoedend publiek, is het niet ongekend.

Dus nu we weten dat hun laatste poging om het Amerikaanse volk te laten ‘vaxxen’ enorm mislukt, met schattingen dat slechts 7% of minder van de Amerikaanse volwassenen hun laatste inentingen hebben gehad, zullen we binnenkort het slachtoffer zijn van een nieuwe ‘Operatie Landbesproeiing’ door de globalisten, die waanzinnig geloven dat ze de wereldbevolking moeten ‘ruimen’ om ‘de aarde te redden’? Wees helemaal niet verbaasd als ze het al aan het doen zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/we-worden-binnenkort-gevaccineerd-door-chemtrails-die-in-topgeheime-militaire-operaties-in-de-lucht-worden-gespoten-zonder-dat-we-het-weten-of-ermee-instemmen/

De Ruimte: een nieuwe grens voor de “control GRID”

 Analyse door Dr. Joseph Mercola     23 december 2023

 

Video Link: https://rumble.com/v3nh3ad-dig-it-202-space-the-new-frontier-for-the-control-grid-special-report.html

De volgende

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

 

·     Onderzoeksjournalist Corey Lynn spreekt met James White, Host of NorthWest Liberty News, over haar bomrapport - Space: The New Frontier for the Central Control Grid

·     Na uitgebreid onderzoek zegt Lynn dat ze '100% overtuigd' is dat globalisten de centrale operatie voor het controleraster in de ruimte uitbouwen

·     Organisaties zoals het World Economic Forum en veel van de centrale banken dringen aan op de uitrol van het globalistische controleraster

·     Op de ruimte gebaseerde datacenters, aangedreven door op de ruimte gebaseerde zonnestelsels, zullen satellieten en blockchain gebruiken om een fraudebestendig, geautomatiseerd en permanent grootboek voor ruimtebeheer te creëren

·     Satellieten spelen een hoofdrol in het globalistische controleraster en worden snel de ruimte in gelanceerd; in 2022 werden meer satellieten gelanceerd - 2.474 om precies te zijn - dan enig ander vorig jaar

 

Onderzoeksjournalist Corey Lynn spreekt met James White, Host of NorthWest Liberty News, over haar bomrapport - Space: The New Frontier for the Central Control Grid.1 In een notendop, na uitgebreid onderzoek, zegt Lynn dat ze "100% overtuigd" is2 dat globalisten de centrale operatie voor het controleraster in de ruimte uitbouwen.

Slimme steden, met verbonden slimme meters, zetten de infrastructuur op voor wijdverbreid toezicht, terwijl digitale ID's alles - uw financiën, gezondheidsinformatie, arbeidsgeschiedenis en sociale kredietscore - allemaal op één plek houden. Dit betekent dat globalisten uw uitgaven en gebruik van middelen kunnen controleren en controleren. Maar in plaats van dat dit in individuele steden wordt uitgevoerd, geeft een ruimtevaartoperatie een bredere overkoepelende dekking - echte 'ogen in de lucht'."3

"Ze consolideren veel verantwoordelijkheid en macht onder Space Force", legt Lynn uit. De Amerikaanse Space Force is de zesde tak van het Amerikaanse leger en in oktober 2023 verleende het een contract van $ 70 miljoen aan Space X voor militaire satellieten in Starshield4 die bedoeld zijn om "de nationale veiligheid te ondersteunen" via "aardeobservatie" en andere maatregelen.5

Een centraal controleschema zonder jurisdictie

Organisaties zoals het World Economic Forum en veel van de centrale banken dringen aan op de uitrol van het globalistische controleraster. Eenmaal op zijn plaats, is het misschien onmogelijk of bijna onmogelijk om te leven zonder een digitale ID en digitale valuta's van de centrale bank (CBDC's).

Toch merkt Lynn op: 'Het lijkt er niet op dat CBDC's nodig zullen zijn om het masterplan op zijn plaats te vergrendelen - althans niet onmiddellijk. Banken zullen de drijvende kracht zijn om iedereen in het tijdperk van QR-codes, biometrie en tokenisatie te brengen."6 De reden waarom ruimte de perfecte plek is om het controleraster te positioneren, is vanwege het gebrek aan toezicht en jurisdictie. In haar rapport legt Lynn uit:7

'Wat als u de mogelijkheid had om het centrale operatiecentrum voor het gehele controleraster te bouwen vanaf een locatie zonder echte jurisdictie en zonder toegankelijkheid of toezicht? Wat als de enorme stroombron die u nodig heeft om deze operatie uit te voeren, op een versnelde manier kan worden ingezet onder het mom van 'klimaatverandering'?

En wat als u volledige bewaking en wapens tot uw beschikking zou kunnen hebben met een volledige financiële infrastructuur waarvan de gegevens in de palm van uw hand zitten terwijl u de hendels bestuurt?"

Het rapport citeert meer dan 160 bewijsstukken die laten zien hoe de "centrale infrastructuur voor het all-seeing, all-assets control grid wordt gebouwd, een enorme sprong voorwaarts met de digitale valutagenda."8 Op de ruimte gebaseerde datacenters, aangedreven door op de ruimte gebaseerde zonnestelsels, zullen satellieten en blockchain gebruiken om een fraudebestendig, geautomatiseerd en permanent grootboek voor ruimtebeheer te creëren.

“They can’t possibly build space-based data centers powered by space-based solar systems that are juicing satellites to keep the flow of data moving to special government-owned satellites without incorporating blockchain to maintain a record and run the world’s tokens of every single asset, including humans, now can they?” Lynn asks.9

De infrastructuur wordt al uitgerold

Het standaardverhaal van satelliet- en technologiebedrijven, samen met ruimteagentschappen en regeringen, legt Lynn uit, is dat datacenters in de ruimte, samen met stralende energie van de zon naar de aarde, nodig zijn om een milieuramp te voorkomen :10

"Het is een geweldig coververhaal. Sommigen laten het klinken alsof dit de versnelde manier is om het te doen, waardoor ze hun ruimte grid net zouden krijgen, anderen beweren dat we beide nodig hebben - zonne-energie in de ruimte en op het land. Dit is natuurlijk om te blijven profiteren van de industrie op aarde, terwijl we ook beleid en voorschriften vaststellen die industrieën en mensen vernietigen, zodat het ruimte grid net kan regeren."

Op de ruimte gebaseerde zonne-energie wordt sinds de jaren zeventig gebruikt als hulpmiddel om fossiele brandstoffen te vervangen. Een rapport van september 202111 in opdracht van het VK suggereert ook dat het tegen 2050 10 GW elektriciteit per jaar zou kunnen opwekken, wat ongeveer een kwart is van het energieverbruik van het VK. Op de ruimte gebaseerde zonne-energie wordt ook gepositioneerd als een hulpmiddel om huizen of hele landen van stroom te voorzien, tegen de helft van de prijs van op aarde opgewekte elektriciteit. Lynn gaat verder :12

“Om een volledig digitaal valutasysteem met blockchain uit te voeren, zouden populaties hun energieverbruik met 1/3 moeten verminderen omdat het een enorme stroombronafvoer is. Ruimtegebaseerde zonnestelsels om satellieten van stroom te voorzien waar het controlerooster zou werken, zouden de noodzaak om de stroom op aarde te verminderen drastisch kunnen minimaliseren en tegelijkertijd het controleraster in de ruimte versnellen ..

Degenen die deze infrastructuur bezitten, kunnen de stroom dan technisch aan elk land verkopen. Goh, zou het niet leuk zijn als dat de belangrijkste krachtbron werd en ze de straal gewoon afsnijden wanneer ze maar wilden? Het is waarschijnlijker dat het een coverstory is om het controleraster in de ruimte aan te drijven ... Ten slotte, vereisen digitale valuta, blockchain en tokenisatie immers een eindeloze stroomvoorziening."

In Japan, China, Rusland, Australië, Groot-Brittannië, Saoedi-Arabië en de Verenigde Staten zijn al initiatieven op het gebied van ruimtevaart zonne-energie gestart. In de Verenigde Staten werd in maart 2023 het Space Wireless Energy Laser Link (SWELL) -programma gelanceerd. Volgens Lynn :13

“Door gebruik te maken van laserzenders en fotovoltaïsche ontvangers, legden ze stroomstralen op, wat betekent dat ze in staat waren om onmiddellijk energie te leveren via elektromagnetische golven. Ze beweren dat dit veilig is en kan worden gebruikt om de stroom op de maan, andere plaatsen in de ruimte en uiteindelijk via satellieten naar de aarde te verdelen. In juli meldden ze dat ze 100 dagen succesvolle laseroperaties in de ruimte hadden overtroffen.

... Het is duidelijk dat er een race is om stroom in de ruimte te leveren, maar ze kunnen sommige van deze ‘power beams’ gewoon naar de aarde uitvoeren als een nieuwe witwasindustrie en als dekking. Een vraag is: hoe zullen al deze elektromagnetische golven en lasers luchtvaartmaatschappijen, vogels of mensen beïnvloeden? Meer zorgwekkend is of deze elektromagnetische stralen kunnen worden geleverd met een groot aantal geestverruimende frequenties?"

Satellieten spelen de ‘belangrijkste rol’ bij de opbouw van het controlegrid

Satellieten spelen een hoofdrol in het globalistische controleraster en worden snel de ruimte in gelanceerd.

In 2022 werden meer satellieten gelanceerd - 2.474 om precies te zijn - dan enig ander vorig jaar, en vanaf juni 2023 waren er 11.330 satellieten in een baan om de ruimte. Tegen het einde van het decennium zouden er tot 150.000 satellieten in de ruimte kunnen zijn.

"Het neemt exponentieel toe, met een toename van 53,84% in communicatiesatellieten, 13,30% toename van aardobservatiesatellieten en 7,53% toename van technologieontwikkeling / demonstratie-satellieten sinds januari 2022", merkt Lynn op. 'De VS overtreffen elk ander land bijna acht keer het aantal satellieten in de ruimte, met China, het Verenigd Koninkrijk en Rusland achter zich."14

Ondertussen heeft het WEF het eerste Space Sustainability Rating-systeem (SSR) uitgerold om puin in de ruimte te verminderen, en de ruimtevaartindustrie van $ 350 miljard zal naar verwachting tegen 2040 stijgen tot meer dan $ 1 biljoen.15 Alle ruimtevaartbedrijven - waarvan Boeing, SpaceX, Raytheon, Lockheed Martin, Northrop Grumman, Blue Origin, Sierra Nevada, Astra, Virgin Galactic en General Dynamics - willen graag een stukje van deze taart krijgen. Lynn legt uit :16

“Satellieten slaan gegevens op en verplaatsen ze, blockchain vindt zijn weg naar deze data, het digitale financiële systeem versnelt, Space Fence is aan het surveilleren, er worden op de ruimte gebaseerde zonne- en datasystemen gebouwd, en de wetten (of wetteloosheid) om deze volledige operatie in de ruimte uit te voeren, staat aan hun kant, hetgeen perfect samenvalt met de vele immuniteiten en voorrechten waar die centrale banken en tal van organisaties al van genieten.

Stel je voor dat je een controleraster(Grid) vanuit de ruimte laat draaien, compleet met wereldwijde bewaking, de mogelijkheid om 24/7 stroom op te wekken, alle gegevens vast te houden en op te slaan, het weer en de atmosfeer te manipuleren, wapens te hebben die frequenties kunnen pulseren om gedrag te veranderen of blokken onmiddellijk kunnen verbranden met gerichte energiewapens. Stel je voor. Het ligt allemaal op tafel en de concurrentie is voelbaar."

Space Fence - 's werelds meest geavanceerde radar

Naar schatting 200.000 stukjes ruimtepuin tussen 1 en 10 centimeter (0,4 en 4 inch) zweven in de ruimte. Nog eens 15.000 stukjes ruimteafval groter dan 10 centimeter (cm) (4 inch) breed worden ook gevolgd door het United States Space Surveillance Network (SSN). In termen van ruimteafval kleiner dan 1 cm, kunnen de aantallen in de miljoenen zijn.17

Eenmaal in een baan om de aarde, blijft het puin daar niet noodzakelijkerwijs. Een laag stuk - minder dan 600 km (375 mijl) - zal een paar jaar in een baan om de aarde draaien voordat hij terugvalt naar de aarde. Maar ruimteafval dat zich in een baan van 1.000 km (600 mijl) in de ruimte bevindt, kan honderden jaren circuleren.18 Eenmaal in de ruimte kunnen zelfs kleine stukjes puin kleiner dan 1 mm (0,04 inch) catastrofaal zijn als er een botsing plaatsvindt.

Lockheed Martin's Space Fence, beheerd door de Amerikaanse Space Force, werd geïntroduceerd als een geavanceerd hulpmiddel om ruimteafval in de gaten te houden. Beschreven als de 'meest geavanceerde radar ter wereld', kan het systeem ruimtevoorwerpen detecteren, volgen en meten, waaronder satellieten en ander puin in een lage baan om de aarde.

Lockheed Martin meldt: “Volgens de Space Force is het systeem de meest gevoelige zoekradar in de SSN, die objecten in een baan zo klein kan detecteren als een marmer in een lage baan om de aarde (LEO)."19

Maar Lynn wijst erop: 'Space Fence is niet alleen bedoeld om puin te volgen. Het 20th Space Surveillance Squadron op de luchtmachtbasis Eglin vormt een squadron van 250 leden dat de klok rond commando- en controlebewerkingen uitvoert van twee wapensystemen: de phased array-radar en Space Fence."20

Kan de controlegrid worden gestopt?

Lynn benadrukt dat haar rapport niet bedoeld is om angst aan te roepen, maar eerder om het bewustzijn te vergroten van wat globalisten van plan zijn - en om voorkennis te verschaffen in de hoop sommige van deze plannen te laten ontsporen :21

“Het is duidelijk dat er zowel een ruimterace als een digitale valutarace tegelijkertijd plaatsvindt. Terwijl ze de CBDC's niet nodig hebben om de controlemechanismen in te sluiten, zijn ze van plan het door te meeliften naar de Fast Payment Systems en hebben ze het al redelijk goed ingesteld om te gaan zodra ze groen licht hebben ..

Het is ook duidelijk dat ze nog steeds van plan zijn de banken te gebruiken om QR-codes en biometrie aan te sturen, die uiteindelijk zullen fungeren als de digitale ID of 'hall pass'."

... Het Space Military Industrial Complex zit in een hogere versnelling en er worden veel meer verantwoordelijkheden overgedragen aan Space Force. De VS en andere landen hebben veel geld vastgelegd voor het uitbouwen van infrastructuur en het laden van de lucht met satellieten en bewakingssystemen.

Hoewel ze allemaal gemeenschappelijke doelen hebben, is er zeker concurrentie. Het niveau van de reeds bestaande wapens en controlemechanismen is een bewijs dat ze niet aan het rommelen zijn.

Op basis van white papers, financiering, uitvoerende orders en documenten met betrekking tot nanotechnologie, bioveiligheid, hersenchips en het vermogen om gedachten en communicatie van mens op mens over te dragen via technologie, lijkt de transhumanistische agenda met de dag aannemelijker. Robots en AI zijn bestemd voor onze toekomst op basis van de snelheid waarmee ze machine learning en andere technologie uitrollen.

Rekening houdend met alle informatie in dit rapport, en veel kwam niet eens in het rapport, ben ik van mening dat ze de belangrijkste centrale operaties voor het controleraster(Grid) in de ruimte bouwen, uitgerust met volledige bewaking, knooppunten in elke stad, datacenters, het internet, zonnestelsels om satellieten en datacenters van stroom te voorzien, een reeks wapens, een op blockchain gebaseerde financiële infrastructuur, en waarschijnlijk mobiele telefoons uitrusten met extra hardware en software die biometrie heeft en beter integreert met hun satellietbewakingssysteem. Het is allemaal erg slim."

Dan kan u zich afvragen wat er tegen kan worden gedaan?

Haal jezelf zoveel mogelijk uit het controleraster.

In een Financiele nota beveelt financiële goeroe Catherine Austin Fitts - uitgever van The Solari Report22 - aan om klein te denken en uw geld op verschillende plaatsen te verspreiden, ook buiten het bank- en makelaarsysteem.

Houd contant geld bij de hand bij u thuis, opgeslagen in een of twee brandwerende kluizen; contant geld kan ook worden opgeslagen in een bewaarder, een lokale bank en een kluis bij een lokale bank - of al het bovenstaande.

Gebruik contant geld voor alles wat u kunt en ondersteun geen instellingen die contantloos zijn gegaan.

Winkel in kleine en lokale winkels, ook voor uw eten,

en ondersteun lokale boeren in plaats van zakelijke reuzen.

Je kunt ook je smartphone weggooien, die Lynn omschrijft als een 'bewakingswapen en nog erger'.

Al deze acties - als ze door genoeg mensen worden gedaan - kunnen een krachtig effect hebben om je vrijheid en autonomie te beschermen. Lynn zegt :23

'Ik denk dat alles wat we doen om niet aan tirannen te voldoen, impact heeft, het verkrijgen van belangrijke informatie is van cruciaal belang, en vooral — verhuizen naar een hoger bewustzijn en onze ware aangeboren kracht erkennen en het vermogen dat we hebben om de realiteit te manifesteren die we willen voor onze toekomst — is verreweg ook de krachtigste tool die we hebben."

 

- Bronnen en referenties

·         1, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16 , 20, 21, 23 Corey’s Digs, Space: The New Frontier for the Central Control Grid 6 oktober 2023

·         2 Rumble, Dig It! # 202: Space: The New Frontier for the Central Control Grid - Special Report 30 oktober 2023, 3:15

·         3 Rumble, Dig It! # 202: Space: The New Frontier for the Central Control Grid - Special Report 30 oktober 2023, 4:47

·         4 Ruimte 2 oktober 2023

·         5 SpaceX, Starshield

·         11 Britse regering op basis van zonne-energie

·         17, 18 Britannica Space Debris

·         19 Lockheed Martin, Space Fence

·         22 Het Solari-rapport

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...