zaterdag 18 november 2023

Bondsdaglid geeft vernietigende speech: ‘Niemand heeft de digitale euro nodig’


Niemand heeft de digitale euro nodig, de banken niet, de bedrijven niet en zeker niet de burgers. Dat zei Joana Cotar in de Duitse Bondsdag.

Niemand heeft de digitale euro nodig, behalve de ECB en politici die wat anders van plan zijn, namelijk de totale surveillance van burgers.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Pech

Ze beloven dat de data worden beschermd en dat alles veilig is, dat niemand van plan is om anderen te bespioneren. Dit is net zo geloofwaardig als de beloftes die zijn gemaakt bij de introductie van de euro, benadrukte Cotar.

Bij de invoering van de digitale euro zal iedere transactie worden gemonitord. Het Duitse parlementslid wees erop dat mensen in China al worden gecontroleerd met digitaal geld dat wordt uitgegeven door de centrale bank. Mensen die de overheid gehoorzamen, hebben toegang tot geld. Mensen die dat niet doen, hebben pech. Dit wordt ook wel een sociaal kredietscore genoemd, merkte Cotar op.

Digitale nachtmerrie

Met de digitale euro kan zo’n kredietscore ook hier gemakkelijk worden ingevoerd. “Wil je nog een vlucht boeken? Je CO2-budget is op. Wil je doneren aan onwelgevallige organisaties? Onmogelijk. Ongevaccineerd uit eten gaan tijdens een pandemie? Je kunt niet betalen.”

“Een digitale nachtmerrie,” benadrukte het parlementslid.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Mis dit niet: Persconferentie schokkende onthullingen COVID-19-vaccins op Dinsdag 21/11


Op dinsdag 21 november, van 15.00 tot 15.30 uur, zal er een persconferentie plaatsvinden in het Europees Parlement te Straatsburg.

In deze persconferentie zullen Europarlementariërs Marcel de Graaff (FVD) en Joachim Kuhs (AfD), Willem Engel, advocaat Renate Holzeisen en arts Vibeke Manniche schokkende onthullingen bespreken die volgen uit de brief van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA). Deze brief kwam op reactie van het verzoek van De Graaff en Kuhs om de vergunningen van COVID-19-vaccins onmiddellijk op te schorten.

Zeer ernstig

Een groep van acht Europarlementariërs eiste van het EMA dat zij de vergunningen voor het gebruik van de vaccins van Pfizer en Moderna opschort.

De gebreken, die goedkeuring verhinderen, zijn zeer ernstig. Zo is er een verschil tussen de geteste en de feitelijk geproduceerde producten. Ook is het gebruik van de vaccins niet in overeenstemming met de verleende goedkeuring. Daarnaast zijn de vereiste testen nog niet afgerond.

De gezondheid van burgers staat op het spel

Bij verlenging van de goedkeuring dient rekening gehouden te worden met de geconstateerde bijwerkingen. Het aantal geregistreerde gevallen waarbij de covidvaccins tot bijwerkingen leidden, groeide explosief. Dit leidt tot twijfel over de eerder aangenomen veiligheid van de vaccins. Ook bij de effectiviteit zijn in de afgelopen jaren steeds sterkere twijfels gerezen.

“De gezondheid van burgers staat op het spel. Bijwerkingen als hartschade maken mensen voor de rest van hun leven invalide. Daarom moet het EMA geen enkel risico nemen en deze vaccins onmiddellijk van de markt halen,” aldus initiatiefnemer Marcel de Graaff.

De persconferentie is hier live te volgen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Kun je woestijnen vergroenen? Ja, en het is nog makkelijk ook!

  VPRO Tegenlicht


        Video Link : https://youtu.be/57nLnPGudLo


98.593 weergaven 9 jul 2023

De hele aflevering kijk je hier: https://www.vpro.nl/programmas/tegenl...

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...