zaterdag 2 maart 2024

Volledig transcript: Dr. Sherri Tenpenny onthult de 20 mechanismen van COVID-vaccinschade

Tags: COVIDimmune systemimmunizationpandemicPlandemicSherri TenpennyVaccine deathsVaccine injuriesvaccines

Inleiding: in een recent interview met Mike Adams op Brighteon.com, Dr. Sherri Tenpenny besprak haar uitgebreide onderzoek naar de gevaren van Covid-19-vaccins en benadrukte 40 schademechanismen veroorzaakt door deze injecties. Deze mechanismen omvatten neurologische degeneratie, doordringend in de bloed-hersenbarrière, wat heeft geleid tot persoonlijkheidsveranderingen en cognitieve functie-erosie bij veel personen die meerdere doses en boosters hebben gekregen. Dr. Tenpenny's onderzoek is gebaseerd op peer-reviewed publicaties en tijdschriften en biedt evidence-based informatie over de nadelige effecten van deze vaccins. Bezoek haar cursus BrighteonUniversity BrightU.com en registreer je gratis om de volledige presentatie te bekijken, met optionele digitale downloadaankopen die beschikbaar zijn om Dr. Tenpenny's werk en het platform. De cursus begint te streamen op 9 maart.

Volledig interviewtranscript:

Mike Adams: Welkom bij het interview van vandaag op Brighteon.com. Ik ben Mike Adams en onze gast vandaag is Dr. Sherri Tenpenny. Gewoon een buitengewoon mens die zoveel kennis en informatie heeft bijgedragen aan wat de mensheid nu begrijpt over de gevaren van Covid-19-vaccins. In feite is er zojuist een nieuwe recente studie van grote studies verschenen waarin werd gesproken over hoe de letselmechanismen nu nog beter worden begrepen, waardoor turbokankers en onderdrukking van het immuunsysteem ontstaan. En ik zag hoe de reguliere media daar waren, gaslighting op CNN en zei: “ Nou, we wisten dit al die tijd, we wisten dat het altijd deze dingen veroorzaakte. Er is hier dus niets nieuws. Werkelijk? Je zei dat het veilig en effectief was? ” Nou, vandaag bij ons is Dr. Sherri Tenpenny. En ze heeft een cursus bij ons over BrightonUniversity die begon als 20 letselmechanismen en nu is uitgebreid tot 40 mechanismen. Dus welkom, Dr. Tenpenny naar de show vandaag.

Dr. Sherri Tenpenny: Heel erg bedankt, Mike. Het is mij een genoegen hier te zijn.

Mike Adams: Oh, het is geweldig om je aan te hebben. Je bent nogal de onderzoeker, je hebt je de afgelopen jaren echt toegelegd op het onderzoeken en opleiden van mensen over de gevaren van Covid-19-vaccins. En ik weet zeker dat je dat recente nieuwsbericht hebt gezien dat ik zojuist noemde. Zie je dat als een soort rechtvaardiging van een deel van het werk dat je hebt gedaan?

Dr. Sherri Tenpenny: Nou ja. En het is meer dan een paar jaar geleden, Mike. Zoals u weet, bestudeer ik sinds september 2000 problemen in verband met vaccins. Dus ik doe dit al bijna een kwart decennium dat ik het heb over problemen met vaccins, maar ik was eigenlijk een van de eerste mensen die naar buiten kwamen praten over de feitelijke mechanismen van blessure van de Covid-19-vaccins, zoals je luisteraars zullen weten, en zullen onthouden, de Covid-vaccins kwamen uit gevangen, het zijn geen vaccins, we noemen ze biowapens, de Covid-injecties kwamen uit. Pfizer is uitgebracht in december 2020. En toen werden Moderna en J&J en AstraZeneca uitgebracht na de eerste van het jaar en 21 in januari van 21, in februari, dus we zullen gewoon de inzet in het zand steken en zeggen, de vaccins waarmee de Covid-shots begin 2021 uitkwamen. En aangezien ik op dat moment al 23, 20 jaar problemen bestudeer die verband houden met vaccins, zei ik, nou, dit is slechts een zijwaartse beweging, wat zit er in deze dingen? Wat doen ze, wat zou de reden kunnen zijn dat ze dit achter een EUA verbergen en toestemming voor noodgebruik gebruiken in plaats van volledig naar voren te komen? Met al het echte onderzoek en dat soort dingen? Nou, ik begon erin te graven en ik vond het niet in een niet al te korte volgorde daarna vond ik gepubliceerd in de medische literatuur, de eerste 20 verwondingsmechanismen van de Covid-vaccins van hoe ze je ziek kunnen maken of je zelfs kunnen doden. En we besloten dat we een educatief webinar zouden gaan doen om die informatie naar buiten te brengen. Dit was dus begin 21 mei 21. Ik heb een groot webinar gemaakt en we hadden duizenden mensen die met ons op het webinar kwamen en de eerste 20 mechanismen en vervolgens een slechte planning doormaakten. Van mijn kant hebben we dat gedaan op zaterdagochtend van Moederdagweekend. En ik had veel mensen die tegen me zeiden: “ oh, man, ik heb het echt gemist. Ik wilde het echt zien. ” En maar weet je, we hadden al deze verplichtingen die dingen waren die we deden en zo, mijn team en ik besloten dat we tussen 21 mei en 21 juli een tweede webinar zouden maken. Ik ontdekte nog 20 mechanismen van letsel. Dus, in juli van 21, hebben we het volledige gedaan, hebben we de eerste 20 herzien en daarna heb ik de tweede 20 uitgebracht. Dus ik had op 21 juli 40 schademechanismen gevonden. Dus, als antwoord op uw vraag, hoe voel ik me? Weet je, ik heb dit sinds die tijd gezien, helemaal door de rest van 21, alle 22, allemaal 23. Al deze meer onderzoeksartikelen en nieuwskoppen en verschillende mensen die praten over “ Oh, we hebben goed gevonden hoe de Covid-shots je verwonden en ik ging, ” Ja, Ik sprak over het exacte mechanisme in juli van 21. Nieuws komt naar buiten, weet je, waardoor het klinkt alsof het een gloednieuw ding is dat ze zojuist hebben ontdekt. Wat ze eigenlijk deden, was begraven en de echte dingen negeren die de afgelopen drie jaar gebeurden.

Mike Adams: Ja, en ik wil Dr. Tenpenny. Als je het nu over 40 hebt, mechanismen van blessure, zijn dit geen 40 dingen die je zojuist hebt bedacht. Dit zijn 40 dingen die ongelooflijk goed zijn onderzocht en die worden weerspiegeld in de medische literatuur die evidence-based mechanismen van letsel zijn, nietwaar?

Dr. Sherri Tenpenny: Absoluut. En welke letselmechanismen betekent, hoe verstoort dit uw cellen? Hoe verstoort dit je immuunsysteem? Hoe beïnvloedt het je hart? Hoe beïnvloedt het je hersenen en je centrale zenuwstelsel en je neurologische systeem? Hoe is dat gebeurd? Dat is wat een letselmechanisme is. Niet alleen de uitkomst van de blessure, niet alleen myocarditis. Dit waren manieren waarop ik liet zien hoe we bij de myocarditis kwamen. Hoe zijn we bij de dementie gekomen? hoe we vooraan kwamen in frontale temporale kwab-dysfuncties die we hadden, we zagen de persoonlijkheidsveranderingen en mensen die twee schoten en een booster hadden. Ik bedoel, dit legde uit hoe het gebeurde. En deze kwamen allemaal rechtstreeks uit peer-reviewed publicaties en tijdschriften. Ze waren net begraven, je moest gewoon het onderzoek doen om ze te vinden.

Mike Adams: Ja, precies. Dus laat me de website uitdelen, het zal zo zijn BrightU.com, dat is BrighteonUniversity. Het is dus het woord helder, gevolgd door de letter U, BrightU.com. Dus als je naar BrightU.com gaat, kun je je registreren om deze hele serie gratis te bekijken. U voert gewoon uw e-mailadres in, u kunt alle 40 letselmechanismen, de volledige presentatie, de bijgewerkte presentatie en enkele bonusitems kopen, wat natuurlijk optioneel is, maar ga inschrijven op BrightU.com. Dit begint te streamen op 9 maart, dat is een zaterdag en het stroomt ongeveer 11 dagen per dag verschillende hoofdstukken. Dus ga je gang en registreer je ervoor dat je het allemaal gratis kunt bekijken of dat je optioneel de volledige digitale download kunt kopen en je kunt Dr. Tenpenny's werk en het ondersteunen van ons platform. Dus Dr. Tenpenny, laat me je vragen, zoals enkele van de hoogtepunten van sommige dingen die ik hier heb, een lijst die je ons van deze 40 mechanismen hebt gegeven. En ik kijk alleen maar naar een van hen is neurologische degeneratie, die de bloed-hersenbarrière binnendringt. En je noemde eerder persoonlijkheidsveranderingen. Ik heb dit gezien, ik denk dat het grootste deel van ons publiek, ze hebben dit ook gezien, ze hebben gemerkt dat mensen die meerdere banen en boosters hebben aangenomen, zijn veranderd. Ze hebben in wezen lobotomieën, een soort hersenbeschadiging. En in sommige gevallen, persoonlijkheidsveranderingen, zijn ze bozer, dierlijker geworden, meer zoals hun hogere cognitieve functies die een mens definiëren, hierdoor lijken te zijn uitgehold, wat heb je ontdekt?

Dr. Sherri Tenpenny: Nou, ik kwam er al vroeg achter wat er in de, weet je, de lipiden nanodeeltjes en de spike-eiwitten en dingen die in de oorspronkelijke injecties zaten en nog steeds in de injecties zitten dat ze de bloed-hersenbarrière zouden kunnen passeren. Nu wordt de bloed-hersenbarrière geplaatst, net zoals het de naam wordt genoemd, om dingen uit de hersenen te houden die daar niet thuishoren. Weet je, dat is in je bloedsomloop die niet in de hersenen thuishoort en aan de ene kant is dat echt een goede zaak om je hersenen te beschermen. Aan de andere kant, als je een hersentumor hebt of zoiets en je probeert medicijnen in de hersenen te krijgen, kan dat een remmende barrière zijn. Maar daar is de bloed-hersenbarrière om je hersenen te beschermen. Wat er in de Covid-vaccins zit, met name de spike-eiwitten, waren in staat de bloed-hersenbarrière te passeren en naar binnen te gaan en neurologische verbindingen te verstoren, vooral in je frontale kwab. En je frontale kwab is wat het gebied van je hersenen dat leeft achter je voorhoofd zit. En het praat en praat over emotie. Emotietaalremmingen zoals dingen zoals je wilt zeggen, maar dan denk je, “ Oh, dat zou ik misschien niet moeten zeggen. ” Dat is je frontale kwab die die dingen tegenhoudt.

Mike Adams: Ik heb dat deel niet functionerend. Ik zeg gewoon wat er gezegd moet worden, ik ben erin geslaagd dat deel uit te schakelen.

Dr. Sherri Tenpenny: Dus, weet je, als je mensen hoort en ze hebben, weet je, agressieve woede op de weg, of ze zijn gewoon, weet je, plotseling spuiten ze dingen uit die jij dat ze die ze nog nooit eerder zouden hebben gedaan en met wat wreedheid en denken ze er niet echt over na, misschien zelfs zoals ze het zeggen, dat ze hetzelfde zouden kunnen zeggen, maar zonder het te bezorgen zonder voorhamer. Dat is frontale temporale kwabdisfunctie, dat is frontaal, temporeel hier in je temporele gebied, disfunctie, en het spike-eiwit kan de bloed-hersenbarrière passeren en kan naar binnen gaan en verstoring van die neurologische verbindingen veroorzaken. En ik ben zoals jij, Mike, ik heb talloze verhalen gehoord van mensen die hebben gezegd dat, weet je, mijn ouders hebben zowel prikken als een booster, en het zijn gewoon niet dezelfde mensen. Ze kunnen er gewoon niet hetzelfde mee omgaan. Ze lijken geen empathie te hebben. Weet je, toen ik met ze probeerde te praten, lijken ze echt boos en agressief. Dat is een Covid-vaccinblessure. Toen Pfizer met die eerste tranche documenten kwam die ze wettelijk verplicht waren te doen, en daarin was die eerste van de eerste documenten met meer dan 1200 ziekten en aandoeningen en syndromen waarvan ze wisten dat ze deel uitmaakten van dat bijwerkingenprofiel. Zelfs voordat ze de prikken hebben vrijgegeven, heb ik dat document gebruikt en heb ik tegen mensen gezegd die me hebben benaderd en misschien ook hetzelfde, ze benaderen je en gaan. Denk je dat de Covid Jab de blanco kan veroorzaken en dan gewoon kan invullen met welke voorwaarde dan ook die je maar kunt bedenken? Mijn antwoord, dat is altijd ja. Omdat ze 1200 dingen hadden, weet ik zeker dat je een gerelateerd syndroom of aandoening op die lijst kunt vinden. En als ze niet op die lijst staan, dan weet je, het is iets dat heel goed kan worden vergeleken met de dingen die op die lijst stonden.

Mike Adams: Wat volgens mij belangrijk is, is dat deze 40 letselmechanismen bizarre combinaties van symptomen of syndromen kunnen creëren. Ik bedoel, zelfs slechts 40 gebaseerde mechanismen, de manier waarop ze zich door het hele lichaam verspreiden en verschillende organen en verschillende systemen beïnvloeden, kan erg complex zijn. Ik ken bijvoorbeeld iemand die sinds het nemen van de eerste prik een soort ernstige neurologische chronische pijn heeft gehad. En daarna nam ze alleen de eerste prik, daarna niets. Maar ze voelde een paar weken een neurologische dood, dat was waarschijnlijk het schot, het uitvoeren van zenuwbeschadiging en het doen van de aderlaten. En daarna heeft ze pijnlijk geleden, een pijnlijk bestaan sindsdien. Maar ze kan er geen vinger op leggen. Het is niet zo, weet je, een ledemaat doet pijn of een specifiek orgaan doet pijn. Het is als neurologische pijn in brand vanaf het moment dat je de hele dag, elke dag wakker wordt.

Dr. Sherri Tenpenny: Ja, nou, nogmaals, weet je, kun je daar de leemte van opvullen, weet je, een van de dingen die ik deed toen ik deze 40 mechanismen samenstelde, en is dat ik dingen in categorie verdeelde. Nu zijn vaccinverwondingen van categorie één mensen die sterven, plotselinge sterfgevallen zoals hierin en gedocumenteerd dat ze stierven binnen een grote piek op de belcurve, binnen de eerste 48 uur na het krijgen van hun prikken. Dat is, weet je, categorie 1, plotselinge dood door hartaanvallen, bloedstolsels, binnen de eerste 24 tot 48 uur zijn we dat raam gepasseerd. Tenzij mensen nog steeds prikken krijgen, is categorie 2 wat is geclassificeerd als piekeiwitziekte, dat piek-eiwit bestaat. En vanwege de replicatie van het messenger-RNA, dat het voor altijd doorgaat, het stopt niet omdat het genetisch is geweest, het is synthetisch gemodificeerd, ons gewone messenger-RNA in ons lichaam breekt heel snel af, we hebben enzymen die het heel snel afbreken. En als ze een shot zouden injecteren met gewoon regelmatig messenger-RNA in ons systeem, zou het heel snel worden afgebroken, ik bedoel, binnen een paar uur, en zeker binnen een paar dagen. Maar ze kwamen erachter en ze veranderden het synthetisch, en ze vervingen in een nucleïnezuur genaamd Euro dill was pseudo-Euro dill. En wanneer ze daar pseudo-Euro-dille in doen, kan de RNA van de boodschapper niet alleen blijven bestaan en vervolgens om een lipide-nanodeeltje wikkelen om te blijven bestaan. Hiermee kan het voor onbepaalde tijd steeds opnieuw repliceren. In feite zijn er enkele geweest, er waren enkele autopsies die binnen de eerste 8 tot 10 tot 12 maanden werden gedaan bij mensen die waren overleden. En ze ontdekten dat het messenger-RNA met de pseudo-Euro-dille erin, we blijven repliceren en piekeiwitten creëren. Categorie 2 is dus een piekeiwitziekte. En dat kan neurologisch en cardiovasculair zijn, het kan uw longen, uw nieren, uw voortplantingsorganen beïnvloeden, dat gebeurt allemaal. En dat komt ook omdat dat voor altijd gebeurt wanneer mensen voor het eerst naar buiten kwamen en mensen gaan oh, ja, Dr. Tenpenny, samenzweringstheorie van aluminiumfoliehoeden, wanneer denk je dat je al deze sterfgevallen gaat zien. En ik zei toen in 2021, ik zei, het wordt drie tot vijf jaar geleden dat we een hockeystickpuck van doden gaan zien en over de hele wereld gebeuren. En dat is waar we zijn en wat we nu zien.

Mike Adams: Dat is precies waar we kanker zijn, sterfgevallen schieten omhoog. Dat komt allemaal voort in de statistieken. En zogenaamde turbokankers lijken een van de effecten te zijn van deze piekeiwitziekte die je het noemt. Maar we zien ook veel meer sterfgevallen onder jongere mensen door waarschijnlijk, weet je, hartaandoeningen, myocarditis en stolsels. Er komt nu veel nieuwe informatie over stolsels uit, weet je, twee jaar nadat ik hierover met Dr. Jane Ruby, weet je, een paar jaar geleden terug, en toen ging het een beetje weg, en nu is het terug. Maar het wordt nog steeds erger. Dat is het ding.

Dr. Sherri Tenpenny: Nou, dat is categorie 2, Mike. Dat is een piek-eiwitpiek, maar dan is er veel grote klasse mensen die zeggen: nou, ik heb de prikken en ik lijk in orde te zijn. Weet je, ik heb geen problemen. Ik ben nog niet dood. En ik heb geen van deze onderliggende gezondheidsproblemen. En mijn reactie daarop is waar je vandaan komt, misschien in categorie 3 valt, namelijk auto-immuunziekten, omdat het maanden tot jaren kan duren voordat auto-immuunziekten echt toenemen en een echt probleem worden. En al vroeg sprak ik met een paar immunologen die tegen me zeiden, weet je, Sherry, we zitten in grote problemen voor de komende 10 jaar waarin we ons de komende 10 jaar bevinden, we zullen ongebreidelde auto-immuunziekte zien, in tegenstelling tot alles wat we ooit hebben gezien. Dus dat is, weet je, dus nu hebben we een plotselinge dood, een grote toename van sterfgevallen binnen drie tot vijf jaar, meer aan de gang, langzamere kill-off-factoren tot 10 jaar en dan is categorie 4 een van wat je noemde over de turbokankers die voornamelijk voorkomen bij leukemieën, lymfomen, borstkanker, je ziet het ook bij prostaatkanker. Dat zijn enkele van de top 4, je ziet ook het grote onvruchtbaarheidsprobleem dat is gebeurd en dat over de hele wereld gebeurt omdat het piekeiwit betrokken raakt bij de eierstokken en testikels en jongeren De myocarditis, wat gebruikelijk is geworden, en we praten er nu vaak over. Je hebt dus vier categorieën. En de reden waarom ik denk dat dit zo belangrijk is om erover te blijven praten, en om terug te gaan en het te herzien en het in de gedachten van mensen te houden, zijn twee dingen. Het eerste is dat er om een onbekende reden een groot deel van de mensheid onder een rots leeft. En ze komen nu net achter deze dingen. En het tweede is dat, als we het weten, we met mensen kunnen praten over het niet langer krijgen van boosters, weet je, je hebt je immuunsysteem al tot op zekere hoogte beschadigd. En we weten wat het doet met de tol zoals receptoren, die het vermogen van je lichaam om regelmatige tuinvariëteiten, influenza en dergelijke te bestrijden, afsluit. En daarom worden mensen die de Covid-prikken hebben meer ziek, hebben ze meer griep, hebben ze regelmatig Coronavirus-infecties, hebben ze RSV, ze hebben al deze verschillende dingen, omdat hun immuunsysteem zo beschadigd is, zelfs met één schot. Dus, het is net als jij, we moeten mensen hiervan op de hoogte houden. En ik denk dat categorie 3 misschien is dat op een gegeven moment, Mike, de onderliggende waarde zal verschijnen. En we gaan over de top tippen, en mensen zullen het krijgen en ze zullen er woedend over zijn. En ze zouden echt transparantie en verantwoording afdwingen voor wat onze regering niet alleen heeft toegestaan, maar ook waar ze actief bij betrokken zijn geweest om minder te doen.

Mike Adams: Nou, daarom is dit onderwerp en je inhoud zo cruciaal. En daarom is het voor degenen onder u die kijken echt een geweldig idee om hiermee vertrouwd te raken, de gratis presentatie, de serie met meerdere delen te bekijken. Nogmaals, ga gratis naar BrightU.com. Maar je kunt er ook een vriend over vertellen. Als je een vriend hebt die net beseft oh mijn god, deze dingen veroorzaken schade. Misschien zijn ze niet zo veilig als ons was beloofd. Ik bedoel, dat zijn ze duidelijk niet. Vertel het een vriend. Ze kunnen de serie zelfs bekijken en hen vragen om naar de eerste dag te kijken, wat is dat weer, 9 maart, eraan komt. Als ze maar een uur kunnen doorbrengen, want zie elke aflevering keer op keer lussen voor een venster van 24 uur. Dus ze kunnen inloggen, ze kunnen op elk moment op 9 maart, dag of nacht naar BrightU.com gaan en ze kunnen aflevering 1 bekijken, vraag hen om slechts één aflevering te bekijken en te kijken of ze willen doorgaan met aflevering 2, die de volgende dag, 10 maart, enzovoort wordt uitgezonden. En ze zullen een schat aan informatie leren. Sherry, ik heb als werkgever iets anders opgemerkt. Weet je, we werken met een groot aantal mensen die mensen rekruteren en routinematig mensen ontslaan. Het maakt allemaal deel uit van zaken, weet je, operaties, ik heb gemerkt dat het aantal kandidaten dat nu cognitief intact is, snel daalt. Ik heb ook eerdere werknemers gezien die gevaccineerd zijn en die hun vermogen om hun werk te doen verloren hebben, ze waren ergens goed in vóór 2021, daarna kregen ze het vaccin. En dan konden ze het niet meer doen. Hun hersenen waren letterlijk beschadigd. En dan de kandidaten die we nu krijgen, zoals, onlangs, adverteren we voor een klantenservice, we hebben honderden cv's, 99% van hen waren van mensen die niet op de hoogte waren om het werk te kunnen doen. En dat is niet eens een moeilijke baan. Door deze vaccins zie ik over de hele wereld een echte cognitieve ineenstorting. Is dat iets dat wordt bevestigd door uw onderzoek?

Dr. Sherri Tenpenny: Ja, daar hadden we het eerder over over het piekeiwit dat over de bloed-hersenbarrière gaat. En weet je, als je eenmaal dingen hebt gedaan om je cognitie te verpesten, en weet je, als je denkt dat de hersenen een grote stroomonderbreker zijn, en er zijn al deze neuronen die samenkomen en ze moeten in bepaalde reeksen op volgorde schieten. Als ze eenmaal die sequenties hebben gezien, laten we zeggen dat ze zo aan elkaar zijn gelijmd, en dan plotseling vanwege de vaccins, zijn ze nu zo, weet je, nu moeten we ze terugbrengen naar waar ze waren, of we moeten nieuwe paden creëren om ze in een indirect circuit te krijgen, dus ja, dat verbaast me helemaal niet. En omdat de Covid ook met de myocarditis-mensen schoten, zeggen ze dat zelfs één persoon spijt heeft. Als je maar één van de schoten hebt gehad, het kan een bepaald niveau van milde myocarditis veroorzaken, ook al kan het asymptomatisch zijn. En veel mensen die hier misschien naar luisteren, denken misschien dat ik niet wil weten dat dat veel te deprimerend is. En weet je, ik heb deze foto's gehad, ik wil dit gewoon niet weten. Maar het is belangrijk om de pijn te voelen en er toch doorheen te bewegen, want dit was slechts de eerste ronde. En op dit moment zijn we de nieuwe cyclus en alles is nogal stil. En ik beschouw dit als een soort van oproep om in te ademen voor de volgende uitademing, de oproep voor de volgende storm. En als je weet wat ze in je systeem hebben geïnjecteerd, en ze zijn, weet je, eerlijk gezegd, ik denk niet dat ik denk dat mensen tot op zekere hoogte kunnen ontgiften, ze kunnen misschien een deel van de nanotechnologie eruit halen, misschien het grafeenoxide, weet je, misschien andere verontreinigingen die erin zaten. Maar het probleem is dat sommige dingen vanwege de DNA-verontreinigingen, vanwege de messenger-RNA-verontreinigingen, in je cel terechtkomen en CO vermengt met je DNA, en gebeurt, het is zo van, hoe ontgift je daar letterlijk van? Ik denk dat, weet je, er iemand was die zei, zei een vrij bekende onderzoeker een week geleden, in een van hun subsets, zeiden ze, weet je, de dag van totale detox is voorbij, weet je, we zullen het niet kunnen. Nu kunnen we altijd beter worden. En we moeten voortdurend ontgiften, want als je zo denkt, als je een lege emmer hebt en je ontgift tot in het lege deel van de emmer, maar het zal langzaam weer vol raken, je moet het laag houden en je moet het laag houden. Het is dus altijd goed dat je kunt ontgiften, er zijn allerlei dingen waar je mee kunt ontgiften. We hebben een aantal selecties op onze website, één website, namelijk drtdetox. com, dat mensen naar verschillende dingen kunnen gaan kijken. Dus ik moedig mensen altijd aan om te ontgiften. Maar ik denk dat als je op zoek bent naar de Heilige Graal en op zoek bent naar het gouden lint dat deze Covid-shots volledig uit je lichaam zal halen. Ik ben eerlijk gezegd mijn persoonlijke mening. Ik denk niet dat dat mogelijk is.

Mike Adams: Ja, dat is, daar heb ik een vraag over. Maar laat me ook uw hoofdwebsite noemen, dat is drtenpenny.com. Gewoon drtenpenny.com, maar dr In plaats van het woord dokter, dus veel links daar voor al je inhoud en boeken en programma's. En nogmaals, voor dit evenement dat op 9 maart komt, is het BrightU.com, waar mensen zich kunnen registreren en de hele serie gratis kunnen bekijken. Maar ik wil u in uw onderzoek vragen hoelang het piekeiwit nog steeds door de cellen in het lichaam van sommige mensen wordt vervaardigd? Weet je, ik heb nooit een antwoord gehad.

Dr. Sherri Tenpenny: Ja, er is er echter geen. Niemand weet het. Eerlijk gezegd, eerlijk gezegd, Mike, weet je, je doet veel onderzoek in je labs en dat soort dingen. Wie financiert zo onderzoek? Niemand. Er is niemand.

Mike Adams: Dat klopt.

Dr. Sherri Tenpenny: En dus, weet je, niemand weet het echt, en niemand geeft er echt om. En zij alle mensen die erom zouden geven, de wetenschappers die dat soort onderzoek zouden willen doen, verliezen hun financiering als ze het proberen te doen, want weet je, bij mensen, zodat we weten uit vroeg autisme, of het spijt me, autopsiestudies, weten we al vroeg dat het 8 tot 10 tot soms 14 maanden was dat ze nog steeds repliceerden. Deze vraag die daar bovenop komt, is hoe lang duurt deze fenomenale afstoting? Weet je, de missie van Spike-eiwit of wat het ook is dat in de lipide nanodeeltjes zat of wat het ook was dat van persoon A naar persoon B ging, en ervoor te zorgen dat ze allerlei bijwerkingen hebben, waaronder abnormale menstruatiecycli en die dingen, hoe lang gaan die verschijnselen door? Niemand weet daar ook het antwoord op. Ik bedoel, als iemand dat doet, heb ik het nog nooit gepubliceerd gezien. En ik heb elke dag mijn hoofd in deze literatuur. Nogmaals, wie bestudeert het? Allereerst geloven mensen het niet. Ik bedoel, de wetenschappers geloven het niet. De reguliere propagandisten zeggen dat het niet bestaat. Dus waarom zouden we proberen iets te creëren om te bewijzen dat het bestaat en dan te volgen hoe lang het gebeurt? Daar is geen antwoord op.

Mike Adams: Weet je, het is nog erger dan in Frankrijk, ze hebben gewoon een wet aangenomen. Ik weet zeker dat je je hiervan bewust bent, waar je drie jaar naar de gevangenis kunt gaan omdat je zegt dat je de mRNA Covid-injecties niet leuk vindt. Kunt u een boete krijgen, gevangen worden gezet?

Dr. Sherri Tenpenny: Ja. Wat zegt dat de algemene mensen? Wat vertel je dat over wat er daarna komt en waarom je het moet weten.

Mike Adams: Juist, juist. Precies. Ik bedoel, vergeet de wetenschap. De wetenschap zou kritiek kunnen horen en nieuw bewijs en zelfcorrectie kunnen horen op basis van nieuw bewijs. Nu is het niet de wetenschap, het is de gevangenis. Als je het niet met ons eens bent, ga je naar de gevangenis. En het probleem is dat het verhaal van de regering altijd verandert. Weet je, in eerste instantie zeiden ze dat de vaccins veilig en effectief zijn. En toen kwam het later uit, zeiden ze, nou, ze voorkomen transmissie of infectie niet echt. En dan? Want toen we dat twee jaar geleden zeiden, werden we gedeplatformeerd. Dus nu zeg je wat we zeiden, maar het is oké omdat je het zegt. Maar betekent dat dat je mensen in Frankrijk uit de gevangenis laat? Als je ze in de gevangenis zet, maar dan verandert het verhaal? En werden ze dan vrijgelaten? Is er een programma voor vrijlating van gevangenen omdat het verhaal verandert? Weet je, hoe gaat dit werken? Dit is krankzinnig.

Dr. Sherri Tenpenny: Ja, en je hebt het recht op zijn hoofd genageld. Ik bedoel, het is absoluut de waarheid. En als het in Frankrijk begint, weet je, je vraagt je af wat er onder de oppervlakte zit voor de rest van de landen in de EU, en de landen in Noord-Amerika. En dus, weet je, we moeten weten wat ze in ons lichaam proberen te injecteren wat het mogelijk kan doen. En misschien zijn er mensen die hier naar luisteren en we zullen deze hele serie bekijken die ik op Brighteon ben, weet je, zodra ze een van de mechanismen van letsel hebben gevonden, kunnen ze misschien iets vinden om het te ontbundelen om het om te keren. Weet je, er zijn zeker medicinale kruiden en kruiden en homeopathische en ayurvedische geneeskunde en veel voedingsdingen, je kunt jezelf altijd gezonder maken, met alles wat ik doe alles wat je doet, en je promoot via je sites en via je educatieve programma's alles wat ik doe, kunnen we altijd gezonder worden, maar weet je, dus ik denk dat het idee om te zoeken naar, weet je, de magische kogel die dit spul volledig van ons systeem zal verwijderen. Als we de op angst gebaseerde fout hebben gemaakt om deze foto's te maken, denk ik dat dat op zoek is naar, weet je, de naald in de hooiberg, Ik denk dat we naar elk van de dingen moeten kijken die dit kan doen. Alsof het je hart kan beschadigen, dan moet je dingen doen om je hart gezonder te maken als je 10 bent en je weet dat je regelmatig bloedonderzoek krijgt om je cholesterol onder controle te houden, niet super laag, ik denk niet dat cholesterol lager is dan 200 of dom. Maar het houden zeker minder dan 300. Je dieet veranderen door dingen te krijgen die als je een label leest en er staat B E-voedsel in dat bio-engineered betekent, wat een combinatie is van de genetisch gemaakte in het laboratorium, of ze hebben het genetisch gemodificeerd door een organisme in te brengen, je wilt dat soort dingen niet eten. Als je de 27 verschillende additieven op het etiket niet kunt lezen, mag je het waarschijnlijk niet in je mond stoppen. Ik bedoel, er zijn allerlei dingen die we kunnen doen, omdat het lichaam dit ongelooflijke vermogen heeft om zichzelf te genezen. Dus als we dingen doen om het hart te genezen, de longen te genezen, de nieren te genezen, je hersenen te genezen, en je neemt de juiste dingen om te proberen de gebieden te maximaliseren die niet nadelig zijn beïnvloed, en aan het eind van de dag zal je algehele lichaam beter worden, gezonder en teruggaand langs het continuüm van wellness.

Mike Adams: Ik denk dat dat een zeer rationele benadering is. En ik ben blij dat je zei dat totale detox waarschijnlijk niet mogelijk is. Ik wil niet dat mensen onrealistische verwachtingen hebben dat ze maar één ding gaan doen, zoals: Oh, ik neem, ik bedoel, ik heb mensen horen praten over koolstof 60, of, weet je, verschillende soorten ... Ze denken dat dat voor alles zal zorgen. Dat is waarschijnlijk niet Ja, het wordt een meerlagige, het wordt een benadering van levensstijlverandering, die je nog lang moet voortzetten. En je kunt elke dag beter worden. En weet je, zelfs ik vertelde je onlangs aan de telefoon, weet je, ik sneed bijna per ongeluk bijna mijn wijsvinger af, zoals negen maanden geleden. En man, ik gebruik voeding, ik leunde er heel zwaar op om zenuwen te genezen en te herstellen en huid- en bloedvaten terug te krijgen. En zelfs een gedeeltelijke pees doorgesneden. En het werkte. Het werkte voor mij. Maar nogmaals, ik heb elke dag een heel sterke basis van goede voeding, en ik doe geen bewerkte voedingsmiddelen, en ik weet het niet, een heleboel gefrituurd voedsel, en ik neem geen medicijnen. Dus ik begin een beetje op het derde honk, zoals, weet je wat ik bedoel? Terwijl de gemiddelde persoon zo onderdrukt is, en dan nemen ze daar bovenop vaccins, en dan wordt hun immuunsysteem gewoon neergeschoten. En het is, ik bedoel, jij bent jij en ik probeer mensen te onderwijzen, maar ik heb medelijden met mensen die het niet weten.

Dr. Sherri Tenpenny: Zoals ik al zei, in het begin, weet je, mensen zijn, weet je, de afgelopen drie jaar onder een rots leven en ze begrijpen niet alle verschillende dingen die met deze prikken zijn gebeurd, niet alleen vanuit gezondheidsoogpunt, vanuit een geopolitiek perspectief, vanuit een overheidsperspectief, ik bedoel, er zijn nog steeds veel mensen die je kent, het is gemakkelijker om niet te weten dat het veel gemakkelijker is om je hoofd erin te steken en als een struisvogel te zijn en je hoofd in het zand te steken en al deze dingen te negeren. Want als je eenmaal weet wat je weet, kun je het niet meer weten. En als je het eenmaal weet, ben je echt gedwongen als individu en als menselijk collectief om er iets aan te doen. Zelfs als dat alleen onesies betekent, tweeën zoals met jou en je familie, zoals beter eten en je dieet opruimen en je dieet kwijtraken, je junkfood in je huis en je snacks vervangen door, met hele biologische groenten en fruit en weet je, biologisch als je popcorn wilt, kun je biologische popcorn hebben, dat is niet-GGO en dat soort dingen. Ik bedoel, er zijn nog steeds manieren waarop je kunt eten en het kan lekker zijn en het kan gezond zijn. En het hoeft niet vervuild te zijn met al het afval dat ze in ons eten stoppen. Dat is de eerste, dat is de basis. Dat is de eerste stap.

Mike Adams: We hebben een nieuwe macaroni en kaas, instantmaaltijd in onze winkel. Dat is niet-GMO, biologisch laboratorium getest, net als zes eenvoudige ingrediënten. En mensen vinden het geweldig. Het voelt alsof je een beetje vals speelt en een junkfood hebt, maar dat is het niet. Het is eigenlijk heel heerlijk en erg nuttig. Maar sorry dat ik stoor, ik moest dat er gewoon in gooien. Omdat we ook smakelijke voedingsmiddelen proberen te doen die gezond en schoon zijn.

Dr. Sherri Tenpenny: Ja, omdat mensen denken of ze, als ze dat zijn, als er nieuw is in deze discussie, als ze je denken, je zegt dat je je dieet moet opruimen en moet stoppen met het eten van junkfood. Ze hebben zoiets van, wat ga ik eten? Of ik kan je niet vertellen hoeveel patiënten in mijn kantoor in de loop der jaren dat we ze hebben getest en hebben ontdekt dat ze, weet je, gluten- of zuivelgevoelig zijn, vooral gluten. En ik heb mensen in mijn kantoor laten zitten en huilen, letterlijk huilen en gaan, wat ga ik eten als ik niet kan eten? weet je, ontbijtgranen en brood en donuts en al dit soort dingen. En dus is het, weet je, het is een proces en je moet ergens beginnen. En het hoeft geen alles of geen proces te zijn. Ik bedoel, als je je dieet met 10% verbetert, deze maand, en nog eens 2% De volgende maand, en weet je, het is tegen het einde van het jaar, je hebt enorme veranderingen aangebracht. Je hebt manieren bedacht om je eten te kruiden met goede kruiden en specerijen. En je hebt kunnen weten, dingen anders doen, dat weet je, over een jaar zul je terugkijken en gaan oh mijn god, Ik kan niet geloven dat ik al dat afval eerder heb gegeten. Maar als je nu in één sprong van punt A naar punt Z probeert te gaan, zal niemand het doen. Het is niet duurzaam.

Mike Adams: Ja, precies. En zoveel druk.

Dr. Sherri Tenpenny: Ja, precies.

Mike Adams: De marketing en promotie van bewerkte junkfood is zo krankzinnig in onze samenleving. Maar laat me schakelen, ik wil je hier een grotere vraag stellen, aangezien je deze 40 mechanismen hebt ontdekt die hier deel uitmaken van je serie? Ik ben er zeker van. Nou, ik bedoel, je sprak me niet tegen als dat nodig was. Maar ik denk dat u zou zeggen dat deze mechanismen bekend waren bij degenen die deze vaccins hebben vrijgegeven. Je noemde Pfizer al en de 1200 effecten. Maar hoe verklaar je dat ze wisten dat deze dingen zouden gebeuren? En dan duwen ze het vaccin toch? Weet je wat? Je noemde eerder biowapen, het lijkt erop dat het niet alleen een wapen is, het is het ergste dat je de menselijke bevolking zou kunnen aandoen, door ze hiermee te injecteren.

Dr. Sherri Tenpenny: Dat vat het samen. Weet je, dat was een van de andere vragen die ik al vroeg kreeg, bovenop dit soort hatelijke vragen over, nou, wanneer denk je dat al deze sterfgevallen zullen plaatsvinden, Dr. Tenpenny? En dan zou ik de grotere vraag krijgen: wat is volgens jou het grote plaatje hier? Wat is de algemene agenda en vanaf het begin van 2020, toen ze dit voor het eerst uitbrachten, zelfs voordat ik dat was, terwijl ik de 40 schademechanismen aan het samenstellen was? Ik zei, het is een wereldwijd ontvolkingsplan waar ze het over hadden als je naar de site van het World Economic Forum gaat, ze praten over allerlei soorten, ze hebben allerlei video's die daarover praten, we moeten de bevolking op aarde verminderen. Bill Gates heeft erover gesproken in verschillende TED Talks die hij deed, je weet dat we een laag niveau hebben in dat lagere koolstofniveau, wat ook betekent dat we het oxygenatieniveau verlagen, omdat het de bomen zal doden, maar we moeten, weet je, ze zouden zeggen dat we 3,5 miljard mensen van de planeet moeten halen. En rond het midden van 2022 zei ik: Man, weet je, helaas, als de cijfers waar zijn, en er is echt geen manier die ik ken, om deze cijfers echt te controleren, als het echt waar is dat meer dan 70% van de gehele wereldbevolking minstens één prik tot 70% heeft gehad%. Dat is, dat is echt, zei ik, ze zullen het krijgen. Dat is wat hun doel was, was om af te komen van, weet je, wat Kissinger jaren geleden de waardeloze eters noemde, weet je, decennia geleden verwees hij naar, voor twee personen aan de onderkant van de economische schaal. Als waardeloze eters namen ze gewoon ruimte in beslag en waren ze een aanslag op het milieu, en dat moesten we stoppen. En ze probeerden populatiecontrole vanuit verschillende perspectieven en het werkte niet. En dat is een deel van de reden waarom ik zeg, weet je, de ontvolking, als ze naar het geheel gaan om al deze mensen van boven naar beneden te doden, ze gaan de jongeren vruchtbaar maken. Ze kunnen de pot van de mensheid dus niet van onderop bijvullen, zodat ze hun wereldwijde ontvolking kunnen ondersteunen. Ik wed dat ze echt het gevoel hadden dat we de planeet al hadden ontvolkt. Want onthoud dit, we hebben geen gegevens van, weet je, kleine kleine landen zoals Bangladesh, of, weet je, Afghanistan of zelfs uit Iran en Irak, grote landen, maar ze bewaren geen databases zoals we doen.

Mike Adams: Ik vertrouw met name geen bevolkingsgegevens uit China.

Dr. Sherri Tenpenny: Nou, er is toch een ander land? En dus weten we het niet echt. Maar als je begint rond te vragen, en bijna iedereen, weet je, kent ten minste één persoon die aan deze prik is gestorven. Nou, als je de hele bevolking neemt, en iedereen zegt: ja, ik ken één persoon en ze praten niet over dezelfde persoon. Waar laat je je achter in termen van statistieken?

Mike Adams: Nou, dat is echt een interessante vraag, omdat ik van andere onderzoekers heb gehoord dat er een redelijk goede zaak is dat er wereldwijd minstens 20 miljoen mensen zijn gedood door vaccins en dat weten we precies, en dat was zelfs enkele maanden geleden voor die cijfers. En ik weet dat die schattingen erg conservatief waren. En ik heb andere schattingen gehoord van 50 miljoen plus misschien meer. Maar of het nu 20 miljoen, 100 miljoen of een miljard is, het zijn nog steeds de snelwegen in LA die nog steeds vastlopen, je kunt nog steeds geen parkeergelegenheid vinden, weet je, het is de globalist die hun doel nog niet heeft bereikt. Rechtsaf? Dus, denk je dat dit gewoon een langzaam werkend langetermijn-, kill-off-mechanisme is? Of denk je dat ze op de een of andere manier faalden dat het niet zo agressief bewapend was als ze wilden, en dat ze ronde 2 gaan uitbrengen?

Dr. Sherri Tenpenny: beide. Ik denk dat dit een langzamer mechanisme is, want als ze iedereen tegelijk zouden hebben gedood, zou ik veel te duidelijk zijn geweest. Weet je, enzovoort, toen ik net uit de 40-mechanismen kwam, weet je, we hebben een periode van drie tot vijf jaar, weet je, en dat was niet zo dat ineens een heleboel mensen gewoon dood zouden vallen. Ik bedoel, het is net onesies, tweeën, drieën, weet je, helemaal drie tot vijf jaar. En dan hebben we, weet je, tot 10 jaar, waar we echt belangrijke auto-immuunziekten creëren, en de medicijnen die ze gebruiken om de auto-immuunziekten te behandelen, de in en van zichzelf zijn echt lafhartig. En dus, het eerste dat je zei, waren ze, weet je, een soort langzame moord? Nou, dat is wat we nu zien, weet je, dat elke week, weet je, al het materiaal dat door Dr. William MCES, door Ed Dowd door u weet, al deze mensen, deze onderzoekers die al deze cijfers kraken, dat zien we nu. En het tweede is, denk je dat ze een tweede ding hebben vrijgegeven? Het enige waar ze op wachten, is het aannemen van het WHO-verdrag. En ik denk dat ze niet het niveau van terugslag verwachtten dat ze hebben gekregen, weet je, van de mensen die het echt ter harte namen en met het parlement in heel Europa spraken, en hen de gegevens lieten zien en hen ertoe brachten te zeggen, weet je, deze mensen willen uw soevereiniteit echt overnemen. En mensen weigeren, weet je, in jouw landen in Europa zeggen, wacht even, ik wil hier geen deel van uitmaken, weet je, je moet meer doen dan dit. En Tedros heeft zijn handen gebeld en naast zichzelf. En ik denk dat ze wachtten om dat op zijn plaats te zetten, want dan zou er absoluut geen verhaal meer zijn, voor alles wat ze hebben gedaan of vermanen aan de bevolking om ze te hebben gedaan.

Mike Adams: Dat is echt interessant dat je zei dat omdat ik denk dat Covid in de menselijke geschiedenis Covid het evenement was dat miljarden mensen wakker maakte met de realiteit dat hun eigen regeringen terroristische organisaties zijn zijn tegen hen bewapend en dat hun eigen regeringen met hen in oorlog zijn. En wie is geen beter voorbeeld van een quasi-gouvernementele globalistische organisatie die in oorlog is met de mensheid.

Dr. Sherri Tenpenny: Ja, nou, WIE, WEF, weet je, BIS Bank of International Settlements als je over de economie praat. Ik bedoel, zowat elke drieletterige dienst waar je over kunt praten. Ik bedoel, de FDA is gecoöpteerd door, door big pharma, de USDA is gecoöpteerd door groot voedsel en groot ei, weet je, de EPA is gecoöpteerd door grote chemicaliën. En dan kun je gewoon doorgaan voor drie brievenbureaus, de FBI, de CIA, weet je, de, alle verschillende instanties over de hele wereld die helaas, veel van deze organisaties, als je historisch teruggaat in de tijd, zijn ze samengesteld om goede dingen te doen. En na verloop van tijd werden ze steeds corrupter voor wat we vandaag zien.

Mike Adams: Maar je hebt nog steeds een groep mensen, misschien is het 40% van de bevolking, misschien is het 30 of 50, ik weet het niet, die alles geloven wat de regering hen vertelt. Ze zijn van mening dat vaccins hen helpen. Ze worden elk jaar ziek van de griep, maar ze blijven teruggaan en krijgen meer griepprikken. Ze blijven Covid vangen. En ze gaan terug en halen meer Covid-boosters. Ze zijn goedgelovig. En sommige van deze mensen waarvan ik weet dat je dit hebt gezien. Het zijn mensen met een hoog IQ. Ik ben dit tegengekomen in de AI-gemeenschap van experts in machine learning, experts in hoge IQ-wiskunde, weet je, wetenschappelijke experts, volledig goedgelovig als het gaat om het vertrouwen van de overheid en het vertrouwen op vaccins en het vertrouwen op Big Pharma. Die mensen plegen zelfmoord door vaccins.

Dr. Sherri Tenpenny: Ja, dat zijn ze. En ik denk niet dat het maken van die keuzes iets met IQ te maken heeft.

Mike Adams: Ik ben het met je eens, ja.

Dr. Sherri Tenpenny: Jaren geleden, vele jaren geleden dat ik nu waarschijnlijk meer dan 10 jaar geleden op cruise was met mijn inmiddels overleden echtgenoot, dat weet je. En we waren aan het praten, we stonden ergens op het cruiseschip, het was een wijn- en kaasfeestding. En we begonnen te praten over, weet je, vaccinproblemen met een van de mensen die aan het schip werkte. Ik denk dat ze daar waren als verkoper. En weet je, deze vrouw is ontsnapt, ik zal het nooit vergeten, omdat het zo resoneert met mij. Ze werd echt defensief over, weet je, deze hele dingen die ze gaat, zij maar weet je wat, je moet iemand vertrouwen, zei ze, zoals, Ik vertrouw de kapitein van dit schip, het weet wat ze doen, Ik hoef niet naar boven te gaan om hem te kwalificeren als de juiste persoon en als ik in een vliegtuig vlieg, Ik moet erop vertrouwen dat die piloot is opgeleid en weet wat hij doet. Ik moet erop vertrouwen dat de dokters hebben geleerd wat ze hebben gedaan wat ze moeten doen. Ik kan niet zomaar een vertrouwen in mijn regering opgeven. Oh, mijn god, is de regering niet door het volk gekozen? Ik kan het vertrouwen daarin niet opgeven. En ik denk dat als, weet je, ze maar doorging. Maar dat geeft je het idee. Ik denk dat dat veel is.

Mike Adams: totaal goedgelovig.

Dr. Sherri Tenpenny: Nou, goedgelovig en ook, een jaar lang had ik de assistent van mijn arts tegen me gezegd dat we na het werk uit eten waren gegaan. En ik was al vroeg toen ik veel van deze dingen over vaccins begon. En ik zal nooit vergeten dat ze tegen me zei, weet je, ik, als ik echt geloofde dat mijn regering me niet beschermde, en mijn regering was goed om me te pakken te krijgen. Ze zei: ik denk niet dat ik 's ochtends uit bed zou kunnen komen, ik denk dat ik zo bang zou zijn voor alles dat omdat ik ze niet zou kunnen vertrouwen. Ik weet niet hoe ik zou leven. En ik denk dat mensen in de ruimte komen als, als ik ze in twijfel trek, wat moet ik dan doen? Waarmee vul ik die leegte? En dat is waar we binnenkomen, want het is onze taak om die leegte voor die mensen te vullen.

Mike Adams: Ik denk dat je precies gelijk hebt, het spijt me dat ik je blijf onderbreken. Maar terug op de metafoor, het verhaal, zei ze, weet je, als de kapitein van de boot opzettelijk probeerde de boot in vuurtorens te rammen. Je zou zeggen dat er iets mis is met zijn bootkapitein, toch? Of als de piloot van een vliegtuig het vliegtuig zou laten crashen, zou hij zelfmoord plegen en zou hij geen probleem meer zijn. Maar de piloot van een vaccin dat de regering duwt, kan mensen doden en ze lijden zelf nooit enige gevolgen, toch? Ik bedoel, gewoon door en door zoveel voorbeelden hiervan. Of, als…

Dr. Sherri Tenpenny: Dat is waar jij en ik binnenkomen, om die leegte in te vullen, dat wanneer mensen plotseling wakker worden, en ze zeggen: ik kan dit niet vertrouwen, weet je, mensen zijn er arm van, weet je, het is gewoon de menselijke natuur voor een slecht vacuüm, je moet het met sommigen vullen. En dat is waar onze educatieve programma's en de dingen die u op Brighteon aanbiedt, wat we bieden om voor u te leren op drtenpenny.com. Alle podcasts die ik doe alle interviews die je doet, vullen mensen met een andere manier om over zo ongeveer alles in het leven na te denken, of het te maken heeft met hun voedsel, met supplementen, met de overheid, met hun geld met, weet je, goud en zilver met allerlei dingen is, dus ze hebben geen zin oh, ik moet terug navigeren naar deze snode dingen in deze beestjes die me proberen te vermoorden. Als ik van hen wegga, waar kan ik dan naar toe gaan? En wat kan ik die leegte daarmee vullen, zal me beschermen, mijn familie zal me voeden en mijn geld veilig houden. Het is ons werk in de dingen die je doet in Brighteon en wat we doen zoals in onze dingen, en met andere gasten die je hebt in je shows. Het is onze verantwoordelijkheid om door te gaan en informatie voor mensen te plaatsen om die leemte op te vullen. Ze hebben dus niet het gevoel dat ze in het niets stappen.

Mike Adams: Precies goed. En als ik een samenvatting geef van wat jij en ik zojuist over Sherri hebben gesproken, zou ik zeggen dat het geloof in valse autoriteit je zal doden.

Dr. Sherri Tenpenny: Absoluut. Goed gezegd.

Mike Adams: Als je die onderscheiding niet hebt, maakt het niet uit hoe hoog je IQ is. Je kunt hersenchirurg zijn. Je kunt een raketwetenschapper zijn. Je kunt een wiskundig genie zijn, als je te goedgelovig bent en je gelooft in de overheid en Big Pharma en de FDA en de CDC, ze zullen je overtuigen om acties te ondernemen waardoor je gedood wordt of je lobotomiseert en trouwens, een van de redenen waarom we niet horen van mensen die door de vaccins worden gedood omdat ze dood zijn. Ik bedoel, ze doden hun eigen slachtoffers die niet praten. Het is een beetje zoals, weet je, de maffia is als, ja, “ de dode jongens praten niet, weet je, ze morsen geen geheimen, halen ze eruit en laten ze zinken in de rivier,” weet je, en maar dit is de vaccinindustrie, dit is het doden van mensen. En dan kunnen die mensen nooit getuigen van wat er met hen is gebeurd omdat ze dood zijn.

Dr. Sherri Tenpenny: Ja, ik bedoel, zeker. Ik denk dat dat een goede analogie is.

Mike Adams: Oké, oké. Laat me mensen eraan herinneren dat de website BrightU.com is, waar je je kunt registreren om dit volledige programma te bekijken. En het begint op 9 maart, je kunt de hele zaak gratis bekijken. Registreer u gewoon met uw e-mailadres op BrightU.com U heeft ook de mogelijkheid om de volledige digitale download plus een bonusitem te kopen. Sherri, wat neem je trouwens op met de bonusitems?

Dr. Sherri Tenpenny: Nou, er zijn onze afdrukpagina's die je kunt hebben die we gewoon zullen doornemen en de 40 mechanismen en ook links, er zijn actieve links op deze downloads die u kunt doen om u rechtstreeks naar de onderzoeken te brengen, ze hebben zelfs studies gepubliceerd waarin ik al deze informatie heb gevonden. Dus je kunt zien dat ik het niet gratis doe, er is eigenlijk een boek dat we erover hebben samengesteld, er is een hele video, zoals je weet, aangezien mensen ze de hele video van begin tot eind kunnen laten bekijken. En als je het eenmaal bezit, kun je het delen. En dus, weet je, dat zijn enkele van de belangrijkste dingen, er zijn nog andere dingen die we erin gaan stoppen, dat zullen verrassingen zijn.

Mike Adams: Oké, zodat mensen de volledige download kunnen kopen, ze kunnen het downloaden en dan kunnen ze het op een thumb drive zetten en het aan een vriend geven en zeggen, kijk dit?

Dr. Sherri Tenpenny: Ja, ik denk dat dat belangrijk is. Omdat, weet je, we kunnen onze goederen verkopen, en hopelijk, weet je, je koopt die dingen die me zullen ondersteunen, en we zullen Brighteon steunen. En weet je, want zo verdienen we de kost, weet je, dit is wat we doen. En dus, weet je, we worden betaald voor onze tijd en betaald voor onze kennis, informatie en ons onderzoek. En dan, maar ook alles wat je als handelsartikel koopt, ik bedoel, je zou iets bij de supermarkt kunnen kopen en weggeven. Ik bedoel, je kunt iets kopen, je kunt iemand lunch kopen, en weet je, geef het weg. Het is altijd alsof je dingen naar voren deelt. En dus, als je echt goede informatie hebt, ik bedoel, je kunt ze naar de site sturen en ze hun eigen laten kopen. Als ze het niet kunnen betalen, weet je, organiseer een feestje bij jou thuis, ik bedoel, download het en heb een pizzafeest, weet je, met biologische kaas, veganistische kaas of zoiets bij jou thuis, of biologische popcorn hebben en een Popcorn Party houden en mensen laten komen en ze kijken ernaar, dan kun je het onderweg stoppen en een open forumdiscussie houden over wat ze hebben geleerd en wat ze kunnen doen en ideeën. En je kunt het in je kerk spelen, weet je, je hebt op een avond een kerkkelderding, waar je iedereen uit je kerk uitnodigt om een uur binnen te komen, of ik denk dat het hele webinar ongeveer twee tot twee en een half uur is wanneer je de download allemaal in één stuk koopt. En je zou het in twee verschillende nachten kunnen doen, je kunt mensen uit de gemeenschap uitnodigen en zeggen, dit is wat er is gebeurd. Dit is wat er aan de hand is, als je vreemde symptomen of dingen die je in je lichaam hebt in twijfel trekt, is dit wat er is gebeurd. En daarom moet je hiervan op de hoogte zijn. Dus je laat het niet gebeuren. Opnieuw.

Mike Adams: Nou, zei. Heel erg bedankt, Dr. Tenpenny voor alles wat je doet en blijft doen voor de mensheid. Dit, de wereld zou hier lang niet zoveel kennis van hebben, zo niet voor jou en je toewijding hieraan. Dus we danken je zo erg.

Dr. Sherri Tenpenny: Graag gedaan. Het is mijn levensmissie geweest. Ik bedoel, ik ben hier nu al 24 jaar mee bezig, weet je. En dus denk ik dat ik een beetje weet van het onderwerp.

Mike Adams: Ja, dat doe je. Je bent een echte voorvechter van menselijke kennis en waarheid vertellen. En weet je, kijk, ze hebben geprobeerd ons allemaal het zwijgen op te leggen, ze falen, vooral met projecten als deze, BrightU en je website, drtenpenny.com. Mensen kunnen contact maken met de waarheid. Dit is op realiteit gebaseerde informatie die u moet weten om te navigeren en te overleven wat er in onze wereld gebeurt. En ze gaan waarschijnlijk iets anders uitbrengen. Het is dus van cruciaal belang om deze informatie te hebben voordat ze dat doen. Zodat je weet hoe het gaat werken. Ze zullen het waarschijnlijk op de volgende zetten, ik denk dat ze waarschijnlijk denken, nou, we hebben niet de miljarden vermoord die we wilden. Dus, weet je, zet de winst van functie op de volgende. Laat dat los zoals niveau 10 Weet je, dat wordt een wilde rit. Maar we hebben vandaag geen tijd meer. En heel erg bedankt, Sherri Tenpenny. God zegene je. Het is altijd leuk om met je te praten.

Dr. Sherri Tenpenny: Heel erg bedankt, Mike. Het is mij een genoegen geweest en ik hoop dat we uw publiek veel goede informatie kunnen geven.

Mike Adams: Nee, dat doe je inderdaad in schoppen. Heel erg bedankt, Dr. Tenpenny. Fijne dag. En voor degenen onder u die kijken, bedankt voor het kijken naar vandaag. U kunt dit interview ook opnieuw plaatsen op data en kanalen en platforms van andere websites. En zorg ervoor dat je je registreert op BrightU.com en de volledige stroom hiervan begint op 9 maart met één nieuwe aflevering elke dag gedurende 11 dagen daarna vanaf 9 maart op BrightU.com Bedankt jij om vandaag te kijken God zegene je. Ik ben Mike Adams, de oprichter van Brighteon, wees voorzichtig.

GERELATEERDE ONDERWERPEN

COVID IMMUUNSYSTEEM IMMUNISATIE PANDEMIE PLANDEMISCH SHERRI TENPENNY VACCIN STERFGEVALLEN VACCIN VERWONDINGEN VACCINS


Over Mike Adams

Oprichtingseditor

Zie realtime updates van de Health Ranger op Brighteon.social

Mike Adams (ook bekend als de "Health Ranger") is de oprichtende redacteur van NaturalNews.com, een bestverkopende auteur (# 1 bestverkopende wetenschapsboek op Amazon.com genaamd "Voedsel forensisch onderzoek"), een milieuwetenschapper, een octrooihouder voor een cesium radioactieve isotoop eliminatie-uitvinding, een meervoudige prijswinnaar voor uitstekende journalistiek, een wetenschappelijk nieuwsuitgever en invloedrijk commentator over onderwerpen variërend van wetenschap en geneeskunde tot cultuur en politiek.

Mike Adams is ook de laboratoriumwetenschappelijk directeur van een internationaal geaccrediteerd (ISO 17025) analytisch laboratorium dat bekend staat als CWC Labs. . Daar ontving hij een Certificaat van uitmuntendheid voor het bereiken van een extreem hoge nauwkeurigheid bij de analyse van giftige elementen in onbekende watermonsters met behulp van ICP-MS-instrumenten.

In zijn laboratoriumonderzoek heeft Adams talloze doorbraken op het gebied van voedselveiligheid gemaakt, zoals het onthullen van uit Azië geïmporteerde rijsteiwitproducten besmet met giftige zware metalen zoals lood, cadmium en wolfraam. . Adams was de eerste food science-onderzoeker die documenteerde hoge niveaus van wolfraam in superfoods. . Hij ontdekte ook meer dan 11 ppm lood in geïmporteerd mangosteenpoeder, en leidde een branchebrede vrijwillige overeenkomst om zware metalen in rijsteiwitproducten te beperken.

Adams heeft ook geholpen verdedig de rechten van tuinders en bescherm de medische vrijheidsrechten van ouders. Adams wordt algemeen erkend als een opmerkelijke wereldwijde impact op kwesties als GGO's, vaccins, voedingstherapieën, menselijk bewustzijn.

Ontdek meer van de Health Ranger op:

Bron: https://www.naturalnews.com/2024-03-01-interview-transcript-dr-sherri-tenpenny-20-mechanisms-of-covid-vaccine-injury.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...