zaterdag 9 april 2022

De Belgische regering belooft 800 miljoen euro op conferentie voor Oekraïne ... AL 615 REACTIES Reacties vanuit de Belgische Bevolking!

 Young Global Leader Alexander de Croo komt zijn maatje Young Global Leader Zelensky (Ukraïne) ter hulp en speelt Sinterklaas met onze centen, op aangeven van Young global leader Justin Trudeau (Canada) en Young Global Leader Von der Leyen (EU)!  

De staatsschuld wordt nog groter, onze mensen die het nodig hebben blijven in de kou staan en globalist Klaus Schwab wrijft in zijn handjes ... zijn great Reset (met o.a. duw de nationale staten in de schulden, zodat de EU centrale bank alles kan overnemen enz...) is weer een stap dichterbij.  

Reageert er in België nu echt niemand op deze diefstal ???!!!

                                                      ------

Ons land belooft 800 miljoen euro op conferentie voor Oekraïne: “België laat niemand in de steek” (nvdr.: enkel zijn behoeftige landgenoten, die kunnen hem blijkbaar geen zier schelen!)

Tijdens een internationale conferentie georganiseerd door de Europese Commissie en de Canadese premier Justin Trudeau in de Poolse hoofdstad Warschau, is zaterdag 10,1 miljard euro beloofd voor Oekraïne. Dat heeft Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen aangekondigd. Ons land voorziet 800 miljoen euro, zo maakte premier De Croo bekend in een videoboodschap.

HAA 9 apr. 2022 Laatste update: 21:49 Bron: Belga

 

België voorziet 800 miljoen

Ons land maakt ook geld vrij. Premier Alexander De Croo (Open Vld) liet op Twitter weten dat België 800 miljoen euro voorzien heeft. “’Op dit eigenste moment zijn meer Belgische vrachtwagens met medische hulp en voedsel onderweg naar Oekraïne”, zei hij in een video gericht aan Von der Leyen en Trudeau.


Als Belgische regering hebben we beslist om 800 miljoen euro te budgetteren om Oekraïne en de Oekraïense burgers te ondersteunen. Het gaat van de opvang van vluchtelingen in België tot de humanitaire hulp in Oekraïne en zijn buurlanden”, verklaarde De Croo, die verzekerde dat België niemand in de steek laat.


Enkele v/d nu 615 Reacties van onze Belgische bevolking:

·         Gitte Arets

Ze kunnen Oekraïne zoveel helpen als ze willen maar wat met de mensen in eigen land die nog altijd wachten op hulp en financiële hulp zoals met de watersnoodramp

·         Tom Smet

Het is gemakkelijk om het geld te lenen als het zeker niet uit jou zak komt. Dat geld is van Belgische belastingbetalers. Jullie hadden beter dat geld gebruikt om armoede hier in België te bestrijden. Dan zeggen die we gaan Oekraïne helpen. Als jullie willen dat oorlog zou ophouden stop dan met wapens te leveren. Hoe meer wapens hoe meer slachtoffers. Ik vind het erg voor mensen van Oekraïne. in Brussel zoeken ze een oorzaak van het probleem maar geen oplossing.

·         rene de mondt

Mensen moeten geholpen worden,maar vergeet u eigen landgenoten niet die zullen weer voor alles moeten opdraaien,zo is het gemakkelijk geld uit te geven

·         Jeroen Vangeel

Heel knap dat we ze steunen, langs de andere kant denk ik dan ook waarom onze Waalse buren nog soms zonder elektriciteit zitten na de overstromingen..

·         Eddy Borremans

De oorlog is erg, valt niet te ontkennen. Maar de laatste tijd doet men wel vaak aan “goedkope” politiek ten koste vd belastingbetaler. Een belasting/accijnsverlaging is teveel gevraagd want er is geen geld. Maar ergens is er een drukkerij die vlotjes zo goed als 1 miljard kan bijdrukken uit politieke recuperatie. Je weet ook niet waar dit geld terechtkomt (wapens? Corruptie?). Is dat geld niet nodig NA de oorlog om alles op te bouwen?

·         Verdoodt alex

Meer dan 10miljard in totaal... konden ze dit ook maar als het ging om het klimaat.

·         Nest kaarten

geef dan tenminste een lening in plaats van zomaar steun! Wij hebben 10X meer schuld dan Ukraïne!

·         Willy Segers

Een diepe of zeer diepe put, die nooit gevuld kan worden.. Regering van een schuldenberg. Wanneer eens geld voor eigen inwoners?

·         Patrick Van Hecke

Allemaal goed, maar ze moeten ook hun eigen bevolking helpen!

·         Danny Dufait

Komt dat dan van zijn rekening of die van ons?

·         Francois Verhofstadt

Waar gaat hij nu plots 800.000.000 € vandaan halen?

·         Patrik Boons

Koken in de microgolf en de Chaufage afzetten om geld te kunnen weggeven!! Aan wie? Komt daar iets van terecht waar het nodig is, of verdwijnt dat geld weer zoals altijd!! Geld van oligarchen waar men zelfs weet van heeft in belastingparadijzen daar mag niks mee gebeuren??

·         Bruno Vermaeren

Tof zo uitpakken op Europees vlak, hier kunnen ze voor hun eigen volk niks, buiten leegzuigerij op grote schaal. Draai de verwarming nog wat lager, rijd nog wat trager op de autostrade, maar oei, neen aan de pompprijzen kunnen wij niets doen.

·         annelies guldentops

België doneert 8% van het totale bedrag! En dit met een overheidsschuld van 200 miljard. Er is geen geld voor de slachtoffers van de watersnood in Wallonië en Limburg en de BTW op energie en E-bikes kan niet naar 6%. Wat een profileringsdrang van De Croo, degoutant en dit bewijst dat hij geen voeling heeft met de basis van de bevolking.

·         Marc Van Den Berghe

Schitterend! prachtig nieuws! Wat zijn wij toch een voorbeeld voor de wereld, wat moeten die Belgen een schitterend volk zijn! Die Belgen moeten wel in een zeer grote rijkdom leven?! Proficiat De Croo, je bent een engeltje!... voor de schone schijn!!! Jij bent de specialist in het verpakken van armoede!

·         Mario Lopez

Schandalig! Benieuwd hoe ze dat gaan recupereren…shame on you!

·         Eddy Beurms

Wie is hiermee akkoord? Ik in elk geval niet!!

·         DANIEL DEGRYSE

Met alle respect voor de Oekraïners maar is de regering nu helemaal zot geworden? Wie beslist daar over? Zijn er nog geen tekorten genoeg?10,1 miljard en daarvan 800 miljoen door ons land over de hele wereld amai dat is goed gesponsord door het kleinste landje. Hopelijk zijn is Wallonië hersteld van alle schade !

·         Rudi van dyck

Makkelijk om geld uit te delen waar je zelf niks voor gedaan hebt....

·         Kathleen Jochems

Dat ze het geld dan maar bij de rijke politiekers zelf gaan halen en bij de rijke overheids ceo’s die vele duizenden euro’s per maand verdienen.. Maar niet bij mij.. ik ben maar een zieke arme echte Belg.. Ik ben niets waard en krijg dus ook niets.. dus ik kan het niet betalen.. excuses..

·         Peter Vanmol

België laat niemand in de steek, behalve zijn eigen inwoners. Hier staat bij de meeste gezinnen het water aan de lippen ma toch blijft deze regering alles opslaan om in Europa met de grote smile te gaan zeggen: zie eens wat wij vrijmaken van middelen! Hoop echt dat de mensen dit blijven onthouden in het stemhokje

·         maria lucia vandenborre

800.000 euro ? Waar hebben ze die zo rap gevonden? Zitje in Europa aan het nastreven? zoals uw voorgangers ? Spreek in uw naam, niet in die van alle belgen !

·         Dirk Brouns

De kerel is alleen bezig met een job in de EU en niks anders. De hoeveelheid geld dat die zijn regering al verkwanseld heeft was genoeg geweest om nieuwe kerncentrales te bouwen. Dat zegt genoeg

·         sam Bogaert

Is hier iemand eigenlijk mee akkoord??

·         michael portael

Er is voor 300miljard aan diviezen en geld bevroren dat v rusland is in belgie.Investeer dat geld in oekraine en vul de schuldenput in belgie op. Waarom moet de echte belg er weer voor op draaien. Al die luxe jachten en woningen v rijke russen onder de hamer,hoe simpel kan het toch zijn.

·         Jan De Maeyer

Niet te geloven dit! De waanzin voorbij!

·         DIRK VAN DESSEL

Gelukkig groeien de "gebraden kiekens" hier aan de bomen en hoeven. we ons niks aan te trekken van het gat in de Begroting dat luidens deze krant begin april reeds 20,7 miljard Euro bedroeg.

·         gie vanheers

Kan iemand me uitleggen hoe men 800 miljoen kan wegschenken die men niet heeft? Zou dat ook eens willen proberen.

·         Kelly Verlinden

Behalve Wallonië, die laten we wel in de steek. Behalve de alleenstaanden, die laten we ook in de steek. De gepensioneerden met een minimumpensioen laten we ook in de steek. België laat anders veel mensen in de steek. Maar dat is in eigen land.

·         Peeters Francis

We het kleine België geeft meer dan sommige grote en rijkere landen. De Croo is duidelijk op zoek naar een zitje in het EU parlement (circus).

·         dimitri devos

Wij moeten echt zo een rijk land zijn. Hoeveel hebben we nu al niet uitgegeven in 2 jaar!

·         katty Philips

Ovld heeft altijd geld voor een ander ,ze hebben steeds geld te kort, maar gooien met geld dat de burgers wel zullen inleveren.

·         Peeters Francis

Voor de verkiezingen gingen partijen het geld bij de grote vermogens halen maar de kleine visjes zullen ervoor opdraaien.

·         Francois Troch

En wie gaat allemaal betalen of heeft De Croo de lotto gewonnen, corona en nu al die geschenken aan Oekraïne er is veel miserie in Belgie en bv in Afrika maar dan blijven ze doof

·         Willem Van Onsem

Altijd makkelijk: iemand anders geld uitdelen.

·         herman heyninck

Alle respect voor dit drama , maar zoals steeds , wie gaat voor al dat geld weer moeten opdraaien , ja hoor de gewone burger niet de rijke en politici neen hoor die heren gaan er niets van voelen maar wel met al de pluimen gaan lopen zoals steeds pffft

·         marijke deruyck

Behalve de werkende bevolking in eigen land bij wie het water meer dan tot de lippen staat misschien. Toch gemakkelijk met de miljoenen te smijten als je er zelf niks voor moet doen.

·         Chris Mellenberg

Waarom geen geld in eigen land besteden …? Hier zijn ook nog genoeg projecten om te helpen en dus geld in te stoppen. En wie gaat dit allemaal getalen … ja hoor de belastingbetaler…

·         nathalie henrion

Dat er geholpen moet worden ben ik akkoord, daarvoor kunnen ze plots veel geld vinden. Maar om onze energie factuur betaalbaar te houden daar vinden ze geen geld voor. Anderen helpen kan deze regering als geen ander maar voor eigen volk iets doen kunnen ze niet . Wij dienen enkel als geld ezel en om ons volledig uit te wringen.

·         Guido Quinten

Laat de grote multinationals hun overwinsten storten in de staatskas van Oekraïne en gebruik ons belastinggeld voor onze mensen die het ook moeilijk hebben , of moeten we met z’n allen echt aan de bedelstaf geraken , zodat we volgzamer worden a la Rusland .

·         Tamsin Andersen

Volgens De Croo is ons hart gebroken en daarom deelt hij ons geld uit zonder verdere controle op wat er precies mee gebeurt. Hij heet ook iedereen welkom hier en deelt leeflonen uit alweer zonder enige controle op misbruik. Volgens Ursula wil iedere Europeaan dat Oekraïne zo snel mogelijk EU-lid wordt. Mij is niks gevraagd en er zijn meer dan genoeg Belgen die in ons land blijven sukkelen met gezondheid, armoede enz omdat er voor hen geen geld is. Hypocriete politici ! Schande !

·         carine vandermeersch

Gemakkelijk als het uw miljoenen niet zijn en ge met de eer kan weglopen.

·         Sebastiaan Covents

Daar is wel geld voor ineens wij staan al meer dan 5 jaar op wachtlijst voor vaph ja mijn jongste is zwaar handicap Ełk jaar zeggen ze er is geen budget en wij zijn niet de enigste en ik die 15a16 uur per dag werkt mijn vrouw ook rond de 10 uur voor alles voor de zoon te kunnen betalen. Maar geeft maar hun tijd ga nóg sneller komen dan ze denken

·         ivan schaek

Denkt, net als zijn illustere blauwe voorgangers, alleen maar aan zijn eigen toekomstige Europese carrière.

·         Patrick Van Cauter

Potje breek is potje betalen dus de rekening voor Poetin en de 800 miljoen om het herstel van de overstromingen misschien. Eigen volk eerst!

·         alfons schouwaerts

Dat er geholpen wordt akkoord, maar waarom moet ons deel weer zoveel groter zijn. Er is er eentje zijn europees postje aan het vijligstellen.

·         Luc Duts

Ik ben het er volledig mee eens dat die mensen geholpen moeten worden,maar wat mij wel tegen de borst stoot, is dat er nu nog mensen in Pepinster ,na de zondvloed vorige zomer,in de kou staan.

·         Rudy Caluwe

Speel maar Sinterklaas met geld te geven dat er niet is, wie zal betalen, wij brave burgers, Ik zal bij de volgende verkiezingen aan u denken.

·         André Gijbels

De Croo is goed op weg om hier een ferme inflatie te maken

·         Declercq Katy

Zo zie je maar altijd geld voor ander te helpen maar nooit voor mens in eigen land 😡😡

·         Pee Van ham

Geld genoeg zeker, wij zullen weer wel meer belastingen gaan betalen

·         Jean Eeckelaers

hopla en wij maar belastingen betalen . Een energiebijdrage in orde krijgen dat is al heel wat moeilijker , 100 euro 3 maanden belooft maar nog steeds nogabollen

·         Patricia Vervoort

Daag de Croo,dit is de druppel,ben het ermee eens dat ze geholpen moeten worden,maar zen eigen Belgen zitten letterlijk in de kou

·         Michiel Demarsin

Hij probeert zich te verzekeren van een postje in Europa wanneer hij uit de Belgische politiek wordt buitengesmeten, zoals Michel het hem voordeed.

·         matthieu Verhelle

Gemakkelijk toch sinterklaas spelen met een ander zijn geld. Moet leuk zijn met een ander zijn geld overal te kunnen zwieren. Lol deze regering terwijl we zelf tot over onze oren in schulden zitten. Kunnen misschien bij volgende verkiezingen pensioen eisen aan 75?

·         Jan de Leeneer

Amaai dat kan wel maar btw verminderen voor brandstof of gas en elektriciteit daar is geen geld voor . We zullen die blauwe gedenken bij de verkiezingen.

·         chris vangiesbergen

Die is aan het solliciteren voor een zitje in Europa want hij weet dat het de volgende verkiezing een dikke buis zal worden . Zijn voorganger verkocht alles en stapte dan op . Dat ze moeten geholpen worden ben ik mee akkoord maar moet het weer zoveel zijn . Hier lijden ook mensen kou maar daar is geen geld voor . Als Belg ben je hier niks enkel kennen ze ons om te betalen . We zullen jullie gedenken in 2024 .

·         Nadine Braem

Ach, De Croo gaat er gewoon 800 miljoen bij drukken. Wat is deze straks waard aan het voorthollende inflatietempo ?

·         Martine Rochtus

T ja het geld komt toch van ons , dat ze eens wat van hun loon inleveren ..en ik begrijp ook niet van waar al dat geld blijft komen ..we gaan nog verschieten van de besparingen die ze ons gaan opleggen

·         Henk Juwet

Hup en de Croo binnen de kortste keren in het Europese parlement want hier heeft hij toch afgedaan

·         piet vuylsteke

Jaja ! Help maar . Hou uw eigen ego maar zo hoog mogelijk. Wij ( de werkende BELG (lees vlaming) zal alles wel betalen )maak het uw eigen landgenoten maar moeilijker en moeilijker om zorgeloos te leven. En te kunnen genieten van hun pensioen na jarenlang te hebben bijgedragen !

·         Louise janssens

Zorg eerst voor ons eigen land hier is armoede genoeg , en waar halen ze plots die 800 miljoen

·         Danny Vernimmen

En maar geld blijven over de balk gooien. De fouten die de grootverdieners van het Europees parlement moeten de mensen cash betalen

·         Willy Devroey

Maar hun eigen bevolking wil OVLD wel in de steek laten. Indexaanpassing en ons een loer draaien. We zullen jullie gedenken bij de volgende verkiezingen. En als ik zo rondom mij gesprekken hoor ziet het er niet goed uit denk ik. De politici willen geloofwaardig zijn? Dat kan maar op 1 manier: hun eigen overdreven vergoedingen inkrimpen en normaal belastingen betalen ipv slimme truucjes om belastingen te vermijden (of is het ontduiken?)

·         Herman Kouter

Gemakkelijk met het geld van iemand anders de dikke jan uithangen.

·         Ivo Moons

27 landen telt Europa België is er een speldenknop bij, toch gaat men bijna 1 tiende van het totaal bedrag schenken met geld dat er niet is, wie zijn postje word er klaargestoomd in de Europese unie?

·         Daniel khan

Mooi gebaar, schijnt dat dat oekraine, 130 miljard schuld heeft uitstaan in het westen. waarvan de rente en aflossingen alleen al 4.4 miljard dollar per jaar bedragen. Als je echt iets wilt doen, scheldt dan de schuld kwijt. Ukraien heeft 700 miljoen dolalr aan betalingen gedaan voor de maand jan en feb. dat geld kunnen ze het beste zelf gebruiken voor wederopbouw.

·         Donald Roberfroid

België laat niemand in de steek, behalve de eigen bevolking. Dat Oekraïne moet geholpen worden, OK. Maar moet ons klein landje daar dan 800 miljoen aan bijdragen terwijl de eigen bevolking kreunt onder de hoogste belastingsdruk van gans Europa en wellicht de ganse wereld. En dan hebben we het nog niet over de exploderende energiekosten waardoor zelfs de middenklasse moeite heeft om het einde van de maand te halen. Alexandertje heeft duidelijk een lucratieve post in het vizier in Europa.

·         Leopold Crijns

Als de Belgische regering beslist om 800 miljoen euro te budgetteren dan had ik graag eens op papier gehad waar dat budget naartoe gegaan is, voor mij mag het maar het mag niet verdeeld worden in binnenzakken of achterpoortjes zoals het in Belgie meestal gaat.

·         Bertil Smeets

Plots kan er 800 miljoen euro getoverd worden aan humanitaire steun. En wij dan?

·         piet Bultynck

Hulp is goed, maar waarom moeten wij weeral 10% van het wereld budget ophoesten. Alsof het hier niet meer op kan…

·         Eddy Jans

Voor de eigen bevolking is er geen geld voor lastenverlaging, geen geld voor 6% op fietsen wel 2400 € voor Oekraïens gezin, nog eens 800 miljoen steun, miljarden voor defensie Dat deze mensen moeten geholpen worden daarover zijn we het allen eens maar op welke wijze sta me toe daar vragen bij te hebben. Mr. De Croo U mag Uw rolletje spelen in Europa en mooie toespraken houden maar besef wel goed met wiens centen en geloof me "de kruik gaat zolang te water tot ze barst".

·         Peter Coolen

En maar groot doen met geld dat er niet is,maar ja zo kennen we de regering de croo."Hoogmoed komt voor de val "en daar zijn we allemaal de dupe van.bdnkt sterke leider!!

·         Heléna Deloo

De eigen bevolking kan wel stikken. Wij verdienen deze leiders niet. Die moeten weg.

·         Sean Vanbesien

In wallonie vorige zomer bij overstromingen, werd een rekening nr geopend vrije storting voor de walen🙈 Iets gebeurd er in ander landen en huppekee….

·         cor vermonden

Mooi gebaar om onze schuldenberg nog wat te verhogen.

·         Albert Sung

Als ze het van hun loon afhouden dan ben ik akkoord.

·         SWA Wuyts

Overduidelijk dat Decroo zich internationaal wil profileren om een postje veilig te stellen. De eigen bevolking zal wel in de kou blijven zitten.

·         Luc Pelckmans

Waar blijft de hulp van de EU aan zijn inwoners? Niet via alles verslindende regeringen. Wat we zien is een gevolg van EU beslissingen, sta dan ook in voor de gevolgen.

·         patrick paulus

Ik ben volledig akkoord om mensen te helpen in een oorlogsgebied. Helaas zitten er in Wallonie nog steeds mensen te wonen in een caravaan! Deze regering heeft waanzinnig veel hoogheidswaanzin. De hardwerkende man en vrouw zal het factuur mogen betalen, wees U en je collega's bewust, Mijnheer de Croo, onze afrekening komt wel op de volgende verkiezingen.

·         Etienne Gevaert

Hoeveel is er voor Pepinster? Begrijp me niet verkeerd de mensen in Oekraïne of van Oekraïne moeten geholpen worden, maar moet wel serieus blijven.

·         bert de jaegher

Nogmaals 800 MILJOEN euro uitgeven en dit bovenop al een reuze BNP-tekort van minimum 25 MILJARD euro. Waanzinnig en opnieuw zal U en ik hiervoor moeten opdraaien. Welke besparingen gaan er volgen ? Minder regeringen ? Minder ministers en staatssecretarissen ? Minder andere ambtenaren ? Minder salarissen voor ministers en gevolg ?

·         Erik Van Son

Mensen toch. Help eerst je eigen bevolking die verarmt met den dag. Nu hebben we zogezegd een sociale regering… maar met er nie veel van ze. Ja

·         Franky De Bock

Er is ongeveer 600 miljard dollar bevroren van Rusland , gebruik die voor de heropbouw van Oekraïne . Maar nee , liever eigen mensen laten verhongeren .

·         marc jacobs

Waar blijft de 800 miljoen euro voor ons land. Zitten mensen in de kou , kunnen hun rekeningen niet meer betalen . Maar daarvoor is geld , en begrijp ons niet verkeerd . Die mensen moeten geholpen worden . Maar eerst in eigen land.

·         Roger Forier

Ergens een "gelddrukmachientje" gevonden Alexander ?

·         Guy Deruyter

Hij denkt al aan zijn plekje in het euro parlement.

·         Marcel Seys

De regering blijft maar met geld gooien dat ze niet hebben, de belastingen zullen wel weer stijgen, maar ja dat is niet hun probleem maar het onze. Als mijn geld op is aan het einde van de maand, kan ik niets meer uitgeven enkel de regering kan dat.

·         Jos Plevoets

Ongelooflijke komediant deze mens, het uitgestreken gezicht dat hij te voorschijn tovert wanneer hij zijn medeleven deelt met Oekraïne of wanneer hij zijn eigen bevolking slecht nieuws brengt staan in sterk contrast met de lach tot achter zijn oren als hij voor een camera op het Europese of internationale platform verschijnt. Voor de eigen bevolking is er geen budget voorhanden, internationaal wordt het geld van diezelfde bevolking gebruikt om zijn eigen toekomst veilig te stellen.

·         Mireille Vergauwen

Ik denk dat ze ergens geld aan het maken zijn! Waar halen ze alles vandaan? En als alles voorbij is hopelijk snel voor de Oekraïners mogen wij ook nog de opbouw betalen want de Russen die gaan geen roebel bijleggen. Inderdaad mensen moeten geholpen worden maar die slachtoffers van de overstromingen gaan hier niet mee lachen.

·         RENE CUYVERS

Makkelijk als je andermans geld uitdeelt, dat politici 10 procent van hun jaarloon en opzeg vergoeding in de kas stoppen…voor Wallonië overstroming, is nog steeds niet hersteld

·         ROBERT MEYER

Benieuwd hoeveel belastingen ik dit jaar weer meer moet betalen,toch gemakkelijk het geld van een ander weggeven.

·         Danny Geudens

Amai het kan weer niet op. Om onze energie rekening was er paniek bij de Croo, onze centen zijn op en de staatskas is leeg. Maar wonder boven wonder , nu blijft er ineens weer geld gevonden te zijn. Toch geen geld van onze indexsprong ? Of het geld van de zogezegde BTW verlaging van onze fietsen. Toveren op aanvraag wonderen duren iets langer ,voor onze bevolking.

·         Jean Francot

Alle begrip voor Oekraïne. Maar Mr De Croo, zou je niet beter vermelde dat “De Belgische bevolking” 800 miljoen beloofd aan Oekraïne, ipv “De Belgische Overheid” ? Tussen haakjes, De Croo ziet er precies niet erg gerust uit.

·         Tony Van Hove

Helpen is een ding maar 800 miljoen is voor mij een brug teveel

·         Wilfried Dylst

En ze blijven weer met ons geld gooien terwijl hier de eigen burgers door de Oorlog in Oekraïne in financiële problemen komen. Bedankt waarde regering wij zullen in 2024 aan jullie denken !

ENZOVOORT ……

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...