dinsdag 15 februari 2022

Dr. Li-Meng Yan onthult CCP die hemorragische koorts biowapen verspreidt via Olympische Spelen


https://www.brighteon.com/e7b7880f-9eaf-4389-b22d-12802cfc69e4

37500 weergaven


NOQ-rapport
 zondag 13/02/2022
Sponsor: https://zstacklife.com/freedom

Na meer dan 350 interviews te hebben gedaan in mijn carrière, word ik zelden geschokt door een gast. Die zeldzame gebeurtenis vond vandaag plaats toen ik Dr. Li-Meng Yan interviewde. Ze vertelde me dingen uit haar verschillende bronnen, waarvan vele in China met directe kennis, die me verbaasden. Ontwikkelt de CCP (Chinese Communistische Partij) nog een biowapen? Het antwoord daarop is vrijwel zeker ja, maar Dr. Yan ging nog een stap verder. Ze legde uit dat ze er vandaag al een op de wereld loslaten via de Olympische spelen in Peking.

Het is belangrijk om te begrijpen dat zij en haar bronnen zeer geloofwaardig zijn. Er zijn gezamenlijke inspanningen geleverd om haar in diskrediet te brengen, maar haar beweringen al in het begin van 2020 zijn altijd juist gebleken. De machthebbers probeerden haar beweringen te ontkrachten dat Covid-19 in een laboratorium is ontwikkeld. Ze probeerden te weerleggen wat ze al die tijd had gezegd, dat Peter Daszak en Anthony Fauci een grondige kennis hadden van het gain-of-function-onderzoek dat gaande was in Wuhan. Ze probeerden zelfs te bewijzen dat ze ongelijk had over de ineffectiviteit van de vaccins. Al haar beweringen zijn geverifieerd en ze is meerdere keren in het gelijk gesteld.

 ------------

Dr. Li-Meng Yan zegt dat CCP biowapen voor hemorragische koorts verspreidt op Olympische Spelen, en  onthult het tegengif

Dinsdag 15 februari 2022 door: Ethan Huff


Tags: badhealth , badmedicine , biologische oorlogsvoering , biowapen , CCP , China , daratumumab , Darzalex , hemorragische koorts , infecties , Li-Meng Yan , uitbraak , pandemie , PLA , Plandemic , Olympische Winterspelen

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

15KKEER BEKEKEN


Natural News ) JD Rucker interviewde onlangs de illustere Dr. Li-Meng Yan, die hem vertelde dat de Chinese Communistische Partij (CCP) een in een laboratorium vervaardigd biowapen voor hemorragische koorts heeft vrijgegeven tijdens de Olympische Winterspelen in Peking.

"Voordat ik op de details inga", schrijft Rucker, "is het belangrijk om te begrijpen dat zij en haar bronnen zeer geloofwaardig zijn. Er zijn gezamenlijke inspanningen geleverd om haar in diskrediet te brengen, maar haar beweringen al in het begin van 2020 zijn altijd juist gebleken.”

Li-Meng was een van de eersten die, als je je herinnert, met bewijs naar voren kwam dat suggereert dat het Wuhan-coronavirus (Covid-19) in een Chinees laboratorium is ontwikkeld. De krachten die worden geprobeerd om haar in diskrediet te brengen, maar haar beweringen blijven de tand des tijds doorstaan.

"Ze probeerden te weerleggen wat ze al die tijd had gezegd, namelijk dat Peter Daszak en Anthony Fauci een grondige kennis hadden van het gain-of-function-onderzoek dat in Wuhan gaande was", voegt Rucker eraan toe.

“Ze probeerden zelfs te bewijzen dat ze ongelijk had over de ineffectiviteit van de vaccins. Al haar beweringen zijn geverifieerd en ze is meerdere keren in het gelijk gesteld.”

Maak je klaar voor een tweede ronde van de plandemische , bloedende openingenstijl

Li-Meng vertelde Rucker dat de CCP verschillende 'stammen' van hemorragische koortsvirussen heeft bestudeerd. Deze omvatten Lassa, Marburg en hantavirus, die allemaal toevallig hetzelfde CD38-medicijndoelwit in de ziekte delen.

Haar bronnen onthullen dat de CDC al volledig voorbereid was om dit biowapen tijdens de Olympische Winterspelen vrij te geven, hoewel ze niet kan bevestigen welke stam van het virus is vrijgegeven zonder eerst het virale genoom te verkrijgen.

Dit nieuwe biowapen is vermoedelijk veel dodelijker dan de Fauci-griep, die misschien net een testrun was voor de laatste handeling , om zo te zeggen, in de huidige wereldorde.

Volgens UPI hebben gezondheidsautoriteiten in het Verenigd Koninkrijk al minstens twee gevallen van virale hemorragische koorts geïdentificeerd, en mogelijk een derde. Indien bevestigd, is dit de eerste keer dat de ziekte in meer dan tien jaar in het land is waargenomen.

Ambtenaren beweren dat de gevallen van lassakoorts, zoals ze het hebben geclassificeerd, van dezelfde familie zijn en verband houden met recente reizen naar West-Afrika, waar de ziekte endemisch zou zijn.

"Twee van de gevallen zijn overtuigend en de derde is nog niet bevestigd", onthullen rapporten. "Lassa-koorts is een acute virale hemorragische ziekte en infectie treedt meestal op via voedsel of huishoudelijke artikelen die zijn verontreinigd met urine of uitwerpselen van ratten die het virus bij zich hebben."

In mildere gevallen veroorzaakt lassakoorts uiteraard koorts en vermoeidheid. In ernstigere gevallen kan dit leiden tot mondbloedingen, ademhalingsmoeilijkheden en lage bloeddruk.

"De meeste mensen die lassakoorts krijgen, ontwikkelen geen symptomen en het is dodelijk in slechts ongeveer 1% van de gevallen", meldde UPI verder. "De nieuwe gevallen zijn de eerste in Groot-Brittannië sinds 2009."

Bloedingsopeningen komen vaak voor bij ernstige gevallen van hemorragische koorts, ervan uitgaande dat dit echt is wat op de Olympische Spelen werd vrijgegeven. Aangezien de media al een zondebok, ratten uit Afrika, de schuld geeft, zou de wereld een nieuwe ronde van de plandemie kunnen zien .

"Het probleem met dit rapport is dat de ziekte misschien geen standaard lassakoorts is, maar mogelijk iets nieuws dat is ontstaan ​​​​door gain-of-function-onderzoek", merkt Rucker op.

“Dr. Yan heeft dit niet bevestigd, maar op basis van bronnen en bewijs is Lassa een van de biowapens die ze voorbereidden om aanvallen uit te voeren tijdens of na de Olympische Winterspelen... Ze merkte op dat militaire wetenschappers van de CCP in 2014 met Liberia samenwerkten om ebola te bestuderen . Ze stuurden ook zes groepen wetenschappers naar Sierra Leone om Lassa-virussen te bestuderen, meest recentelijk in 2020.”

Li-Meng zegt dat een eenvoudige remedie voor hemorragische koorts een medicijn is van Johnson & Johnson (J&J), genaamd Darzalex (daratumumab), dat is goedgekeurd voor de behandeling van multipel myeloom.

Het laatste nieuws over communistisch China is te vinden op Terrorism.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

JDRucker.substack.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-02-15-yan-ccp-spreading-hemoorrhagic-fever-bioweapon-olympics.html


Nieuwe studie bevestigt dat ivermectine beter presteert dan andere opties

Analyse door Dr. Joseph Mercola   Feit gecontroleerd  14 februari 2022

 


 VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·         Onderzoekers gebruikten computationele analyses om de prestaties van 10 medicijnen te evalueren ten opzichte van de Omicron-variant, en ontdekten dat ivermectine beter presteerde dan alle, inclusief nirmatrelvir (Paxlovid), een nieuw medicijn van Pfizer dat de belastingbetaler $ 5,29 miljard heeft gekost en $ 529 per behandelingskuur kost

·         Ivermectine verlaagt de virale belasting door replicatie te remmen, vermindert infectie met 86% bij preventief gebruik, versnelt het herstel, beschermt tegen orgaanschade, verlaagt het risico op ziekenhuisopname en overlijden en kost tussen $ 48 en $ 95 voor een behandelingskuur, afhankelijk van uw locatie

·         Vroegtijdige behandeling verlaagt uw risico op langdurige COVID, waaronder lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen. Volgens cardioloog Dr. Peter McCullough heeft 50% van degenen die ziek genoeg zijn om in het ziekenhuis te worden opgenomen symptomen van langdurige COVID

·         Afrika heeft een lager aantal gevallen, ernst van de ziekte, ziekenhuisopnames en sterfgevallen dan andere delen van de wereld, wat mogelijk te wijten is aan het gebruik van profylactische medicijnen voor endemische infecties die COVID met succes hebben behandeld

 

Bijna geen andere keer in de geschiedenis is er over de hele wereld zo'n angst opgewekt als tot nu toe in 2020 en 2021. De diepte en breedte van de strategieën die werden gebruikt om die angsten aan te wakkeren, was overweldigend.

Toestemmingen voor het gebruik in noodgevallen voor geneesmiddelen waarvan niet is aangetoond dat ze effectief zijn in onderzoeken, 1 , 2 mandaten voor openbare maskers waarvoor geen wetenschappelijk bewijs is 3 , 4 , 5 en de onderdrukking en censuur van gezondheidsinformatie hebben de publieke angst voor een virale ziekte doen toenemen met een overlevingspercentage van meer dan 99%. 6

Helaas zijn veel van de vroege effectieve behandelstrategieën die thuis kunnen worden gebruikt ook het slachtoffer geworden van censuur. Ivermectine is een van die strategieën. In een computationele analyse van de Omicron-variant tegen verschillende therapeutische middelen, blijkt uit gegevens dat ivermectine de beste resultaten had. 7

Maar als je objectief kijkt naar wat er over de hele wereld gebeurt, is de angst die wordt opgewekt niet eenzijdig. De onderdrukking van informatie door bedrijven, overheidsinstanties en de farmaceutische industrie is een indicatie van hun bezorgdheid en hoe ver ze bereid zijn te gaan om ervoor te zorgen dat het niveau van angst hoog genoeg blijft om gedrag te manipuleren.

Kijk eens naar de statistieken van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention. In 2019 werd bij 4,6% van de Amerikaanse bevolking hartziekte vastgesteld. 8 Het aantal inwoners bedroeg eind 2019 328.239.523. 9 Dit betekent dat er in 2019 15.099.018 mensen met een hartziekte in de VS waren. Er waren dat jaar 696.962 mensen die stierven aan een hartziekte, 10 wat een sterftecijfer is van 4,6%.

Dit is 20 keer hoger dan het sterftecijfer door COVID-19. Toch lobbyden deze zelfde agentschappen niet voor mandaten tegen frisdrank of met suiker beladen voedsel; ze verboden roken niet en ze verplichtten lichaamsbeweging niet - allemaal risicofactoren voor hartziekten. 11

De censuur en onderdrukking van informatie heeft de vroege behandeling van COVID-19 in veel westerse landen belemmerd. Tot 2020 waarschuwden volksgezondheidsdeskundigen 12 , 13 en de reguliere media 14 , 15 voor het gebruik van hydroxychloroquine en ivermectine. Beide staan ​​op de lijst van essentiële medicijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie, 16 maar de voordelen zijn genegeerd door volksgezondheidsfunctionarissen en begraven door de media.

Nieuwste ivermectine-studie liet de beste resultaten zien tegen COVID

Deze studie op de preprint-website van Cornell University is nog niet door vakgenoten beoordeeld. Onderzoekers gebruikten een computationele analyse om naar de Omicron-variant te kijken, die een lagere klinische presentatie en lagere ziekenhuisopnames heeft laten zien. 17

Na de volledige genoomsequentie te hebben opgehaald en 30 varianten uit de database te hebben verzameld, analyseerden de onderzoekers 10 geneesmiddelen tegen het virus, waaronder:

Nirmatrelvir

Ritonvir

Ivermectine

Lopinavir

Boceprevir

MPro 13b

MPro N3

GC-373

GC376

PF-00835231

 

De onderzoekers ontdekten dat elk van de medicijnen een zekere mate van effectiviteit tegen het virus had en dat de meeste zich momenteel in klinische onderzoeken bevonden. Ze gebruikten moleculaire koppeling om te ontdekken dat de mutaties in de Omicron-variant de interactie tussen de medicijnen en de belangrijkste protease niet significant beïnvloedden.

Een analyse van alle 10 geneesmiddelen wees uit dat ivermectine het meest effectieve kandidaat-geneesmiddel was tegen de Omicron-variant. De tests omvatten Nirmatrelvir (Paxlovid), de nieuwe proteaseremmer waarvoor de FDA in december 2021 een noodtoestemming voor gebruik tegen COVID heeft verleend. 18

Met andere woorden, Pfizer bracht een nieuw medicijn op de markt dat de Amerikaanse belastingbetaler 5,29 miljard dollar of 529 dollar per behandelingskuur kostte 19 en dat een EUA kreeg ondanks de beschikbaarheid van een soortgelijk medicijn waarvan is bewezen dat het effectiever is en goedkoper is, met een prijs tussen $ 48 20 en $ 95 21 voor 20 pillen, afhankelijk van uw locatie.

Hoe ivermectine werkt

Ivermectine is vooral bekend om zijn antiparasitaire eigenschappen. 22 Toch heeft het medicijn ook antivirale en ontstekingsremmende eigenschappen. Studies hebben aangetoond dat ivermectine helpt de virale belasting te verlagen door replicatie te remmen. 23 Een enkele dosis ivermectine kan binnen 48 uur 99,8% van het virus doden. 24

Een meta-analyse in het American Journal of Therapeutics 25 toonde aan dat het medicijn de infectie met gemiddeld 86% verminderde bij preventief gebruik. Een observationeel onderzoek 26 in Bangladesh evalueerde de effectiviteit van ivermectine als profylaxe voor COVID-19 bij gezondheidswerkers.

Uit de gegevens bleek dat vier van de 58 vrijwilligers die gedurende vier maanden eenmaal per maand 12 mg ivermectine slikten, milde COVID-symptomen ontwikkelden in vergelijking met 44 van de 60 gezondheidswerkers die de medicatie afsloegen.

Het is ook aangetoond dat ivermectine het herstel versnelt, deels door ontstekingen te remmen en te beschermen tegen orgaanschade. 27 Deze route verlaagt ook het risico op ziekenhuisopname en overlijden. Meta-analyses hebben een gemiddelde sterftereductie laten zien die varieert van 75% 28 tot 83%. 29 , 30

Bovendien voorkomt het medicijn ook de overdracht van SARS-CoV-2 wanneer het voor of na blootstelling wordt ingenomen. 31 Bij elkaar opgeteld maken deze voordelen duidelijk dat ivermectine deze pandemie vrijwel zou kunnen elimineren.

Vroegtijdige interventie verlaagt langdurige COVID en ziekenhuisopname

Sommige mensen die COVID-19 hebben gehad, lijken niet volledig te kunnen herstellen en klagen over aanhoudende symptomen van chronische vermoeidheid. Anderen worstelen met psychische problemen. Een studie, 32 , 33 in november 2020, vond dat 18,1% van de mensen met COVID-19 hun eerste psychiatrische diagnose kreeg in de 14 tot 90 dagen na herstel. De meest gediagnosticeerde aandoeningen waren angststoornissen, slapeloosheid en dementie.

Deze symptomen worden long-covid, long-haul COVID, post-COVID syndroom, chronische COVID of long-haul syndroom genoemd. Ze verwijzen allemaal naar symptomen die nog vier weken aanhouden na een eerste COVID-19-infectie. Volgens Dr. Peter McCullough, gecertificeerd internist en cardioloog, zal 50% van degenen die ziek genoeg zijn geweest om in het ziekenhuis te worden opgenomen, symptomen hebben van langdurige COVID: 34

“Dus hoe zieker iemand is en hoe langer de duur van COVID, hoe groter de kans dat ze een langdurig COVID-syndroom hebben. Dat is de reden waarom we van vroege behandeling houden. We verkorten de duur van de symptomen en er is minder kans op langdurig COVID-syndroom.”

Enkele veel voorkomende symptomen van langdurige COVID zijn kortademigheid, gewrichtspijn, geheugen-, concentratie- of slaapproblemen, spierpijn of hoofdpijn en verlies van geur of smaak. Volgens McCullough, een paper gepresenteerd door Dr. Bruce Patterson op de International COVID Summit in Rome, 11 tot 14 september, 35 2021: 36

“... toonde aan dat bij personen die een significante COVID-ziekte hebben gehad, 15 maanden later het s1-segment van het spike-eiwit kan worden teruggewonnen uit menselijke monocyten. Dat betekent dat het lichaam letterlijk met het virus is besproeid en dat het in zekere zin 15 maanden bezig is om het spike-eiwit uit onze weefsels te verwijderen. Geen wonder dat mensen een lang COVID-syndroom hebben.”

Het mag geen verrassing zijn dat studies ook hebben bevestigd dat vroege interventie de mortaliteit verbetert 37 en ziekenhuisopnames vermindert. 38 Misschien wel een van de grootste misdaden in deze hele pandemie is de weigering van de regerende gezondheidsautoriteiten om vroegtijdige behandelingsrichtlijnen te geven.

In plaats daarvan hebben ze al het mogelijke gedaan om remedies waarvan is aangetoond dat ze werken, te onderdrukken. Patiënten kregen simpelweg te horen dat ze thuis moesten blijven en niets moesten doen. Toen de infectie tot het punt van bijna-dood was verergerd, kregen de patiënten te horen dat ze naar het ziekenhuis moesten gaan, waar de meesten routinematig op mechanische beademing werden geplaatst - een praktijk waarvan al snel werd ontdekt dat ze dodelijk was.

Zoals de aanbevolen studie 39 en anderen hebben aangetoond, is ivermectine 40 echter een van de succesvolle behandelingsprotocollen die tegen SARS-CoV-2 kunnen worden gebruikt.

Afrika heeft het laagste aantal gevallen en sterftecijfer, waarschijnlijk van ivermectine

Over de hele wereld hebben landen verschillende benaderingen gevolgd om de verspreiding van het virus aan te pakken. 41 De stappen die in Afrika werden genomen, verschilden per land, maar de infectie- en sterftecijfers waren relatief stabiel en laag over het hele continent. 42

In het afgelopen jaar zijn er meldingen geweest van kleine gebieden in de wereld waar het aantal infecties, sterfgevallen of sterftecijfers aanzienlijk lager was dan in de rest van de wereld. De Indiase staat Uttar Pradesh 43 meldde bijvoorbeeld een herstelpercentage van 98,6% en geen verdere infecties.

Het hele continent van Afrika lijkt echter het enorme aantal infecties en sterfgevallen te hebben omzeild dat voorspeld wordt voor deze slecht gefinancierde landen met overvolle steden. Vroege schattingen waren dat miljoenen zouden sterven, maar dat scenario is niet uitgekomen. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft Afrika "een van de minst getroffen regio's ter wereld" genoemd. 44

Er zijn verschillende factoren die de infectiegraad in Afrika kunnen beïnvloeden. Een studie uit Japan toont aan dat na slechts 12 dagen dat artsen Ivermectine legaal aan hun patiënten mochten voorschrijven, het aantal gevallen dramatisch daalde. 45

De voorzitter van de Tokyo Medical Association 46 had het lage aantal infecties en sterfgevallen opgemerkt in Afrika, waar velen ivermectine profylactisch gebruiken en als de belangrijkste strategie voor de behandeling van onchocerciasis, 47 een parasitaire ziekte die ook bekend staat als rivierblindheid. Meer dan 99% van de mensen die besmet zijn met rivierblindheid woont in 31 Afrikaanse landen.

Naast het gebruik van ivermectine in Afrika zijn ook andere medicijnen algemeen verkrijgbaar, zoals hydroxychloroquine en chloroquine, die al lang worden gebruikt bij de behandeling en preventie van malaria, 48 die ook endemisch is in Afrika. 49 In Amerika heeft Dr. Vladimir Zelenko succesvolle resultaten gepubliceerd met het gebruik van hydroxychloroquine en zink tegen COVID-19. 50 , 51 , 52

Ten slotte is Artemisia annua, ook bekend als zoete alsem, een kruid dat wordt gebruikt in combinatietherapieën om malaria te behandelen. 53 Het werd al meer dan 2000 jaar in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt om koorts te behandelen. Tegenwoordig is artemisinine, een metaboliet van Artemisia, de huidige therapeutische optie voor malaria. De plant is sinds de SARS-uitbraak van 2003 ook onderzocht voor de behandeling van coronavirussen, met goede resultaten. 54 , 55

Met andere woorden, of het nu door opzet of standaard is, de medicijnen waarvan is bewezen dat ze succesvol zijn tegen het virus, worden in Afrika vaak gebruikt voor andere gezondheidsproblemen. Terwijl Pfizer de korte- en langetermijneffecten van een genetisch experiment op de Israëlische bevolking 56 test, lijkt het erop dat één continent heeft aangetoond dat toediening van een 30 jaar oud, goedkoop medicijn met een bekend veiligheidsprofiel de gevallen, ernst en mortaliteit zou kunnen verminderen. van deze infectie.

De vraag die moet worden gesteld en beantwoord om deze plandemie tot op de bodem uit te zoeken, is wat de reguliere media, overheidsinstanties, volksgezondheidsexperts, medische verenigingen, artsen, verpleegkundigen en uw naaste buur verblindt om te erkennen en zich uit te spreken ter ondersteuning van wetenschap?

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/02/14/ivermectin-outperforms-other-medications.aspx

Advocaten bereiden de tweede ronde van de processen van Neurenberg voor om iedereen te vervolgen die de wereldwijde coronaviruszwendel in stand heeft gehouden

 


03/02/2021 / Door Ethan Huff


Duizenden advocaten van over de hele wereld zijn druk bezig met het voorbereiden van rechtszaken tegen iedereen die betrokken was bij de verspreiding van het Wuhan-coronavirus (COVID-19 ) .

De Amerikaans-Duitse advocaat Reiner Fuellmich leidt de aanklacht voor het opzetten van een Neurenberg Trials 2.0-achtige situatie waarin elke persoon die heeft deelgenomen aan het verspreiden van leugens en angst over het Chinese virus ter verantwoording wordt geroepen voor hun misdaden tegen de menselijkheid.

Fuellmich, het is belangrijk op te merken, is de advocaat die Volkswagen met succes heeft gepakt voor het knoeien met de katalysatoren in zijn auto's. Hij won ook met succes een zaak tegen Deutsche Bank, die als een criminele onderneming werd beschouwd.

Volgens Fuellmich verbleekt de fraude die in deze twee Duitse zaken is gepleegd in vergelijking met wat de Chinese virushoaxers de wereld hebben aangedaan. Hij is van mening dat de hele zaak meer een schandaal is dan een crisis, en dat alle betrokkenen moeten worden vervolgd.

Alle manipulaties en vervalste testprotocollen moeten worden aangepakt, zegt Fuellmich, en daarom werkt hij samen met een internationaal netwerk van bedrijfsjuristen om te pleiten voor wat Principia Scientific International "de grootste onrechtmatige daad aller tijden" noemt, om nog maar te zwijgen van " de grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit begaan.”

Om een ​​internationale class action-rechtszaak aan te spannen met gebruikmaking van Angelsaksisch recht, is een COVID-19-onderzoekscommissie ingesteld om te beoordelen hoe het beste te werk kan worden gegaan. Het heeft tot nu toe vastgesteld dat “het COVID-19-schandaal op geen enkel moment een gezondheidsprobleem was”.

“Het ging veeleer om het verstevigen van de onwettige macht (onwettig omdat die met criminele methoden werd verkregen) van de corrupte 'Davos-kliek' door de rijkdom van het volk over te dragen aan de leden van de Davos-kliek, waarbij onder meer kleine en vooral middelgrote ondernemingen”, luidt een samengevatte vertaling van de laatste mededeling van Fuellmich op 15 februari.

“Platformen zoals Amazon, Google, Uber, enz. zouden zich zo hun marktaandeel en rijkdom kunnen toe-eigenen.”

Coronavirus is niet meer dan een denkspel om de rijkdom, vrijheden en levens van mensen te stelen

Met andere woorden, het coronavirus ging nooit over het ‘veilig’ houden van mensen of het beschermen van hun gezondheid. Het ging over het overhevelen van rijkdom van de armen naar de zeer rijken en het herstructureren van de wereld op zo'n manier dat alle normaliteit en veel vrijheden werden afgeschaft.

In het ergste geval was het Chinese virus een ernstige seizoensgriep. Eerlijk gezegd was het niets ongewoons in die zin dat het afgelopen jaar hetzelfde aantal mensen stierf als in enig ander jaar, ook al werd alles het afgelopen jaar toegeschreven aan “COVID”.

“We hebben gezien wat keer op keer is bevestigd: de mate van gevaar van het virus is ongeveer hetzelfde als die van seizoensgriep, ongeacht of het een nieuw virus is (geheel of gedeeltelijk gefabriceerd) of dat we gewoon omgaan met een griep die omgedoopt wordt tot 'COVID-19-pandemie'", stelde de commissie vast.

“Om het nog erger te maken, is de gezondheids- en economische schade veroorzaakt door anti-COVID-maatregelen zo verwoestend dat we moeten spreken van een vernietigingsniveau dat historisch uniek is.”

Het document legt verder uit dat het allemaal nooit echt over gezondheid ging, en dat is duidelijk zo. Het ging erom mensen te tiranniseren, hun rechten op te heffen en ze nu te vaccineren met "injecties van genetisch experimentele stoffen vermomd als 'vaccinaties'".

Deze zogenaamde “vaccinaties” schaden en doden mensen links en rechts, hoewel de reguliere media weigeren hierover te berichten. Ondertussen staan ​​tientallen miljoenen menselijke cavia's in de rij om met de naald te worden gestoken, in de overtuiging dat hun opperheren om hun gezondheid geven en hen alleen willen beschermen.

Meer van het laatste nieuws over het Chinese virusbedrog is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Principia-Scientific.com

NaturalNews.com

Tagged Under: coronavirus , covid-19 , misdaden tegen de menselijkheid , kwaad , bedrog , Neurenbergse processen , scam , schandaal , diefstal , vaccins , rijkdom

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...