maandag 23 september 2024

Moerbeien foerageren en kweken: een game-changer voor voedselonafhankelijkheid en zelfredzaamheid

 20-09-2024 // Olivia Cook // 2,1K Weergaven


Als je ooit een moerbeiboom hebt gezien die druipt van dikke, sappige bessen, had je je misschien afgevraagd of je er een paar kon kiezen voor een zoete snack. Maar moerbeien zijn meer dan alleen een smakelijke traktatie. Foerageren naar deze bessen en het kweken van je moerbeiboom kan je voedselonafhankelijkheid, zelfredzaamheid en algehele veerkracht vergroten.

Hieronder staan enkele van de redenen waarom het foerageren of kweken van uw moerbeien is de tijd en moeite waard.

Voordelen van foerageren voor moerbeien

Moerbeien zitten boordevol vitamines A, C, E, K en B, ijzer, kalium, andere essentiële mineralen en antioxidanten. Door te foerageren, kunt u genieten van deze voordelen zonder een cent uit te geven. Stel je voor dat je door een lokaal park of je buurt loopt, een moerbeiboom ziet en de rijpe bessen rechtstreeks van de takken plukt. Dit bespaart niet alleen geld op boodschappenrekeningen, maar zorgt er ook voor dat je producten eet op zijn hoogtepunt.

Verbinden met de natuur

Foerageren is meer dan alleen eten verzamelen; het is een meeslepende ervaring die je met de natuur verbindt. Tijd buiten doorbrengen, lokale flora ontdekken en leren over seizoensveranderingen kan ongelooflijk bevredigend zijn. Wanneer je naar moerbeien zoekt, krijg je een praktische les in lokale ecologie en een diepere waardering voor de natuurlijke wereld. Het is een geweldige manier om te vertragen, van het moment te genieten en zelfs je familie en vrienden mee te nemen voor het avontuur. (Gerelateerd: Aardtherapie: Tijd in de natuur kan nu worden voorgeschreven in Canada. .)

Vermindering van de milieu-impact

Foerageren bevordert milieubeheer. . Door moerbeien van bomen in uw gemeenschap te oogsten in plaats van verpakte bessen uit de winkel te kopen, verkleint u de ecologische voetafdruk die gepaard gaat met het transport van voedsel. Bovendien draag je niet bij aan het plastic afval dat wordt geleverd met in de winkel gekochte producten. Foerageren is een duurzame praktijk die een gezondere planeet ondersteunt en je ook van heerlijk en voedzaam voedsel voorziet.

Voordelen van het kweken van uw moerbeien

Het kweken van je moerbeiboom brengt de vreugde om je fruit voor de deur te oogsten. Verse moerbeien zijn perfect voor het maken van jam, taarten, smoothies of gewoon om te genieten als tussendoortje. Wanneer je moerbeien kweekt, heb je controle over het teeltproces en zorg je ervoor dat er geen schadelijke pesticiden of chemicaliën worden gebruikt. U kunt ook genieten van de voldoening om fruit uit uw tuin te plukken en te genieten van de maximale rijpheid.

Economische besparingen

Het kweken van moerbeien is niet alleen lonend, maar ook kosteneffectief. Moerbeibomen zijn relatief onderhoudsarm en kunnen gedijen in verschillende grondsoorten en klimaten. Eenmaal vastgesteld, hebben ze minimale input nodig in vergelijking met andere vruchtdragende planten. De initiële investering in een moerbeiboom is klein in vergelijking met de langetermijnbesparingen die u zult genieten als u geen bessen en aanverwante producten uit de winkel hoeft te kopen.

Gezondheidsvoordelen

Moerbeibomen zijn meer dan alleen een fruitbron; ze zijn ook gunstig voor uw gezondheid. De bladeren van de moerbeiboom zijn rijk aan voedingsstoffen en worden al duizenden jaren in de traditionele geneeskunde gebruikt. Ze bevatten antioxidanten, vitamines en mineralen die de algehele gezondheid en het welzijn ondersteunen. Door je moerbeiboom of boom te kweken, heb je gemakkelijk toegang tot deze gezondheidsversterkende delen – schors, fruit, bladeren, stengel, wortels – die kunnen worden gebruikt om thee en natuurlijke huismiddeltjes te maken of aan gerechten te toevoegen.

Afgeworpen frisheid

Je moerbeiboom laten groeien brengt de vreugde om je fruit voor de deur te oogsten. Verse moerbeien zijn perfect voor het maken van jam, taarten, smoothies of gewoon om te genieten als tussendoortje. Wanneer u moerbeien kweekt, heeft u controle over uw teeltproces – en zorgt u ervoor dat er geen schadelijke chemicaliën of pesticiden worden gebruikt. U kunt ook genieten van de voldoening om fruit uit uw tuin te plukken en te genieten van de maximale rijpheid.

Zelfvoorziening

Het hebben van een moerbeiboom in uw tuin draagt bij aan voedselonafhankelijkheid en zelfredzaamheid. Met de juiste zorg kan een moerbeiboom jaar na jaar een overvloedige oogst produceren. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op uw voorraad bessen –, waardoor uw afhankelijkheid van in de winkel gekocht fruit afneemt. Of je nu zelfgemaakte jam maakt, taarten bakt of geniet van verse moerbeien, je zult het gemak en de veiligheid waarderen van het hebben van een betrouwbare voedselbron voor de deur.

Het foerageren of kweken van moerbeien verbetert de veerkracht van uw voedsel. Dit betekent het vermogen hebben om veranderingen in beschikbaarheid en kwaliteit van voedsel te weerstaan en aan te passen. Door moerbeien in uw dieet en tuin op te nemen, diversifieert u uw voedselbronnen en vermindert u de afhankelijkheid van commerciële toeleveringsketens. Dit is vooral waardevol in tijden van economische onzekerheid of verstoringen van de voedselvoorziening.

Bezoek Homesteading.news voor meer van dit soort verhalen.

Leer hoe u moerbei in containers of potten thuis kunt kweken. Bekijk deze video.

Deze video is van de Dagelijkse video's kanaal op Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen:

Extract van wortels van Morus alba (witte moerbei) kan het metabool syndroom behandelen.

Aardtherapie als levensstijlinterventie biedt veel voordelen.

Tips voor het tuinieren van containers voor de stedelijke prepper.

Bronnen zijn onder meer:

FoxRunEnvironmentalEducationCenter.org

ScienceDirect.com

StyleCraze.com

BU.edu

ForagerChef.com

Brighteon.com

https://homegardeningnews.com 

Kankeronderzoeker: IVERMECTIN kan de chemotherapie-resistentie van TURBO-KANKERS als gevolg van mRNA-vaccins overwinnen

 30/08/2024 // Belle Carter // 13,4K Weergaven

Tags: antitumorGrote Pharmakankerkanker geneestGecensureerde wetenschapsamenzweringcoronaviruscovid-19misleidingFDAgoede gezondheidgoodmedicinegoede wetenschapvrijheid van gezondheidivermectinleugensMedische tiranniebereikpandemievooruitgangpropagandaonderzoekOnderdruktturbokanker


Een oncoloog, kankeronderzoeker en auteur deelden onlangs een onderzoek dat chemotherapie-resistente turbo-kankers veroorzaakt door Pfizer en Moderna Wuhan coronavirus (COVID-19) mRNA-vaccins kunnen worden overwonnen door ivermectine, een controversieel antiparasitair medicijn waarvan bekend is dat het de symptomen van virussen zoals coronavirus verlicht. Gezondheidsautoriteiten hebben deze informatie ontkracht en hebben het gebruik ervan bij mensen voor dit doel niet geautoriseerd of goedgekeurd.

In een Substack-nieuwsbrief heeft Dr. William Makis een paper uit 2020 aangehaald (door Juarez et al) over de antitumoreffecten van ivermectine bij klinisch haalbare concentraties waar het zijn klinische ontwikkeling als een herpositioneerd kankergeneesmiddel bleek te ondersteunen.

Volgens de studie, bij een dosis voor de mens van twee mg / kg, ivermectine kan antikankereffecten bereiken zoals celcyclusstilstand (reproliferatie van remmen), preferentiële remming van kankerstamachtige cellen, synergiseren met verschillende chemotherapie medicijnen en remmen de tumorgroei in een borstkankermuismodel.

Ivermectine werd getest met twee mg / kg / dag, wat zich vertaalt naar ongeveer 5uM in vitro concentratie. Ze ontdekten dat het medicijn achter kankerstamcellen aangaat, die vaak resistent zijn tegen chemotherapie.

"Ivermectine heeft een preferentieel uitputtingseffect op de kankerstamachtige celpopulatie", namen de auteurs in het onderzoek op. "We hebben geconstateerd dat bij alle geëvalueerde cellijnen een afname van de levensvatbaarheid en clonogeniciteit van cellen duidelijker is in de kankerstamachtige cellen dan in hun ouderpopulatie."

Het ontdekte ook dat de meest gevoelige kankercellijnen het eierstok, borst, glioblastoom (hersenen), long, dikke darm, baarmoeder plaveiselcelcarcinoom (SCC), hepatocellulaire, drievoudig-negatieve borstkanker (TNBC), alvleesklier en endometrium waren.

Ondertussen waren osteosarcoom, maag en melanoom het minst gevoelig.

Bovendien lijken lymfoom- en leukemiecellijnen resistenter te zijn tegen Ivermectine, maar het medicijn heeft volgens de studie een aanzienlijke invloed op het vermogen van die cellen om kolonies te vormen. (Gerelateerd: Ivermectine kan "kankercellen doden" en de immuunrespons versterken, suggereren gezondheidsdeskundigen. .)

Makis benadrukte verder dat dit de eerste studie was die hij ooit had gezien en die maar liefst 28 kankertypes met ivermectine had getest.

'Geen wonder dat het voor het publiek verborgen is', merkte hij op.

De FDA heeft berichten op sociale media verwijderd die het gebruik van ivermectine voor COVID-19 ontmoedigen, maar de reguliere media leken dit te hebben gemist

In maart waren de Verenigde Staten Food and Drug Administration (FDA) stemde ermee in om haar berichten op sociale media permanent neer te halen mensen aansporen om het gebruik van ivermectine te vermijden voor COVID-19.

Een van de pagina's die het bureau heeft verwijderd, was een pagina met de tekst: 'Moet ik neem ivermectine om COVID-19 te voorkomen of te behandelen? Nee." Er werden ook berichten verwijderd, waaronder een die luidt: 'Je bent geen paard. Je bent geen koe. Serieus, jullie allemaal. Hou op."

De verhuizing is gedaan naar aanleiding van een rechtszaak met een schikking die is aangespannen bij een federale rechtbank in Texas, die de dienst heeft bevolen een andere pagina te verwijderen met de titel "Waarom zou u ivermectin niet moeten gebruiken om COVID-19 binnen 21 dagen te behandelen of te voorkomen".

In het artikel stond dat ivermectine niet was geautoriseerd of goedgekeurd om te worden gebruikt om COVID-19 bij mensen of dieren te voorkomen of te behandelen. Het beweert ook dat bewijs de werkzaamheid van ivermectine tegen coronavirus niet ondersteunt.

Op 2 juni 2022 hebben artsen Paul Marik, Mary Talley Bowden en Robert Apter een rechtszaak aangespannen tegen de FDA en haar secretaris Robert Califf, evenals tegen het ministerie van Volksgezondheid en Human Services en haar secretaris Xavier Becerra. Ze beschuldigden de FDA van bemoeienis met hun vermogen om medicijnen te beoefenen. De rechtszaak werd voor het eerst afgewezen omdat de FDA "soevereine immuniteit" heeft. De Verenigde Staten Court of Appeals for the Fifth Circuit overstemde de uitspraak van de lagere rechtbank en verklaarde dat de "FDA geen arts is" en "zelfs doses van persoonlijk medisch advies ter grootte van een tweet buiten de wettelijke bevoegdheid van de FDA vallen".

Ivermectine is al lang goedgekeurd voor gebruik bij zowel dieren als mensen. In het geval van mensen wordt het medicijn aanbevolen voor de behandeling van parasitaire infecties zoals rivierblindheid, schroefdraadplaag, tropische eosinofilie, rondwormplaag, zweepwormplaag, filariasis (ook wel olifantenziekte genoemd) en loiasis.

Op X, voorheen Twitter, schreef Dr. Mary Talley Bowden: "Deze historische zaak schept een belangrijk precedent in het beperken van de “overreach” van de FDA in de relatie tussen arts en patiënt."

Bovendien zei de onafhankelijke presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr in een tweet: "De FDA is bevooroordeeld tegen veel goedkope, generieke en / of natuurlijke therapieën met een laag winstpotentieel. Zou het kunnen zijn omdat de helft van hun financiering afkomstig is van Big Pharma? '

De Australische politicus Craig Kelly noemde de FDA ook 'corrupt' en verklaarde dat ze 'bloed aan hun handen' hebben.

Ga naar Cancer.news voor meer verhalen, vergelijkbaar met dit.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Makismd.substack.com

HindustanTimes.com

https://www.naturalnews.com/2024-08-30-ivermectin-overcome-chemo-resistant-mrna-caused-cancers.html

‘Keizerin Ursula’ moet oppassen voor populistische boerenopstand

 

Dit zijn zware tijden voor centristische regeringen in West-Europa. Ze lijden onder een ineenstorting van steun en verlies van controle in Duitsland, Frankrijk en elders, terwijl de volkeren van Europa “Genoeg” zeggen tegen het liberale establishment, schrijft Nick Hume.

Toch lijkt het erop dat één centrumlinks regime de trend doorbreekt en zijn macht consolideert: de centrale ‘regering’ van de Europese Unie, onder leiding van de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen.

Terwijl president von der Leyen deze week de commissarissen voor haar tweede ambtstermijn nomineerde, werd haar aantreden in een ontzagwekkende kop zelfs geprezen als “Van koningin tot keizerin.” Het lijkt erop dat we allemaal op de knieën moeten gaan voor Hare Keizerlijke Majesteit.

Maar net als alle keizerinnen, en in tegenstelling tot haar getroebleerde bondgenoten in Berlijn of Parijs, wordt president Ursula niet gekozen door het volk, degenen die de demos in de democratie brengen. Veilig in hun rookvrije commissiekamers, neemt de Brusselse elite zelfgenoegzaam aan dat dit gebrek aan democratische verantwoording haar regime beschermt tegen de druk van de vulgaire paupers buiten de kasteelmuren.

Ze zullen er echter snel genoeg achter komen dat ze niet immuun zijn voor de populistische opstand van Europese boeren, arbeiders, jongeren en vele anderen tegen hun vreselijke migratiebeleid en krankzinnige streven naar Net Zero-doelstellingen.

Veel kiezers hebben zich misschien niet eens gerealiseerd dat de commissie nu de centrale regering van de EU is, die de Europese politiek leidt. Misschien dachten ze dat het gewoon een technisch, administratief orgaan was, een gebouw vol ambtenaren die waren aangesteld om de wensen van de lidstaten en het parlement van de EU uit te voeren.

Als dat zo is, kunnen ze niet veel aandacht hebben besteed aan de groeiende politieke rol van de Commissie in het hart van de EU, vooral niet onder president Ursula in de afgelopen vijf jaar, met de lafhartige steun van een groot deel van de ‘onafhankelijke’ media.

Tegenwoordig hoor je de liberale media niet vaak de macht van monarchieën vieren, maar er zat iets griezelig eerbiedigs in de berichten over hoe von der Leyen deze week haar macht had veiliggesteld.

Politico, het huisblad van de Brusselse elite, zette de zalvende toon met die kop: “Van koningin tot keizerin.” Bij het selecteren van haar 27 commissarissen, zo zeiden ze bewonderend, had ze haar bondgenoten en loyale “waakhonden” gepromoot, de paar irritante critici uit haar eerste ambtstermijn opzijgezet en zelfs haar vriend de Franse president op zijn plaats gezet.

Als gevolg daarvan had keizerin Ursula “de twijfelaars over wie er werkelijk de macht had in Brussel het zwijgen opgelegd” en duidelijk gemaakt dat “zij onbeperkte controle zou hebben over de politiek van de Europese Unie.”

“Onbeperkte controle” over de EU-politiek? Is de unie van 27 parlementaire democratieën nu een absolute monarchie? Het EU-establishment beweert misschien democratische waarden te verdedigen tegen ‘extreem rechts’, maar haar systeem is een top-down bespotting van de democratie.

Waar claimt keizerin Ursula legitimiteit voor haar heerschappij? Niet van God, maar volgens een andere Brusselse fanzine, Euractiv, van “de overweldigende politieke overwinning van haar centrumrechtse EVP-partij bij de Europese verkiezingen in juni.” Ondanks dat ze het label ‘centrumrechts’ heeft gekregen, is de Europese Volkspartij (EVP) grotendeels een nep-conservatieve verzameling centristen die zich hebben aangesloten bij links en de Groenen in het Europees Parlement.

Ze moeten zich voorstellen dat we een heel kort geheugen hebben. De EVP kwam bij de verkiezingen van juni als nog steeds de grootste fractie in het Europees Parlement naar voren, met 188 van de 720 Europarlementariërs, een enorme toename van één zetel sinds de verkiezingen van 2019.

Dit werd bereikt door 23,5% van de uitgebrachte stemmen te winnen. Met een totale opkomst van 51% betekent dit dat de EPP de steun van 11,99% van het totale EU-electoraat won.

Toch kon Manfred Weber, leider van de EEP-fractie in het parlement, deze week, toen von der Leyen eindelijk haar voorgestelde opstelling voor de nieuwe Europese Commissie bekendmaakte, botweg opscheppen dat “Wij Europa vormgeven.”

Om haar punt te bewijzen, tweette de EVP trots foto’s van al haar toekomstige commissieleden: de voorzitter voor haar tweede termijn, Ursula, samen met de 14 EVP-leden die zij als haar commissarissen had gekozen, iets meer dan de helft van het totaal van 27.

Op welke planeet kan het krijgen van minder dan een kwart van de stemmen neerkomen op een “overweldigende overwinning”? En alleen in de fantasiewereld van de Brusselse bubbel zou het winnen van de stemmen van slechts 12 van de 100 Europeanen neerkomen op een mandaat om “Europa vorm te geven” en zich te bemoeien met de zaken van soevereine democratieën.

Zoals we in juni al aangaven, had keizerin Ursula-door-de-kijkspiegel het lef om de kiezers op de verkiezingsavond te bedanken, maar deze president van de EU kreeg in werkelijkheid geen enkele stem van de volkeren van Europa wiens levens ze nu probeert vorm te geven. Ze werd herbenoemd voor een tweede termijn via achterkamertjesdeals en machtsbemiddeling.

Haar EPP-fractie is van plan om opnieuw te regeren in coalitie met links en de Groenen, de grootste verliezers in juni. Ondertussen, laat niemand vergeten, worden de soevereinistische en populistische partijen die de grootste winst boekten in die verkiezingen genegeerd.

De nieuwe Patriots for Europe-groepering, nu de op twee na grootste groep Europarlementariërs, is alle posities in het parlement ontzegd waar ze recht op heeft, afgesneden achter het antidemocratische cordon sanitaire dat is opgelegd door de EVP en haar linkse medeplichtigen. De Patriots zijn verbannen uit het hof van keizerin Ursula, samen met, nog belangrijker, de miljoenen gewone patriotten die op hen hebben gestemd.

Deze elitaire fratsen zijn belangrijker dan ooit tevoren. Omdat de Europese Commissie nu meer invloed heeft dan ooit op niet alleen het EU-beleid, maar ook op het dagelijks leven van Europeanen.

De Commissie is natuurlijk altijd veel meer geweest dan een technisch, administratief orgaan. Hoewel niet gekozen, is het de enige EU-instelling met de bevoegdheid om wetgeving te initiëren. In tegenstelling tot soevereine nationale vergaderingen heeft het Europees Parlement geen bevoegdheid om wetten te schrijven en aan te nemen zonder de voorafgaande instemming van de Commissie.

De centralisatie van de EU-macht in de Commissie is de afgelopen twee decennia versneld, zoals duidelijk wordt uit een belangrijk rapport dat deze maand is gepubliceerd door de denktank MCC Brussels. “The Silent Coup: the European Commission’s Power-grab” legt uit hoe “de EC haar reacties op een reeks crises – de eurocrisis, Brexit, de Covid-19-pandemie, de oorlog in Oekraïne – heeft gebruikt om meer autoriteit te verwerven en ‘nood’-beslissingen te nemen, bijvoorbeeld over vaccins of sancties, die leiden tot permanente veranderingen in de uitoefening van de EU-macht.”

“Dit gebruik van de politiek van ‘permacrisis’ om het bereik en de macht van de Commissie uit te breiden, heeft nieuwe hoogten bereikt onder het regime van de huidige voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen.”

We kunnen nog veel meer van hetzelfde verwachten van keizerin Ursula en haar aanhangers tijdens de onvermijdelijke crises van de komende vijf jaar. Maar terwijl ze met deze stille staatsgreep binnen de Brusselse bubbel wegkomen, is wat er buiten gebeurt een andere kwestie.

De volkeren van Europa komen in opstand tegen de maatschappijvernietigende gevolgen van gecentraliseerd EU-beleid, van het Migratiepact tot de Green Deal. De nieuwe Nederlandse regering heeft al duidelijk gemaakt dat ze wil breken met de EU-migratieregels, en Viktor Orbáns Hongarije staat op het punt om te volgen. Zelfs de Duitse regering, een ‘stoplicht’-coalitie van rood en groen in het hart van van der Leyens ‘open grenzen’-EU, is gedwongen om grenscontroles opnieuw in te stellen in een wanhopige poging om de publieke woede over ongecontroleerde migratie en criminaliteit te sussen.

Als reactie hierop zijn de Brusselse elites begonnen met het maken van beleefde geluiden over politieke concessies op het gebied van landbouw en migratie. Maar waarom zou iemand hen moeten geloven? Het hof van keizerin Ursula gaat door alsof er niets is veranderd in zijn laat-ze-de-bugs-eten-wereld, waar het probleem altijd de massa is en de oplossing voor alles Meer Europa.

Het is nu duidelijker dan ooit dat er twee Europa’s zijn. Wat we nodig hebben is niet meer van het officiële Europa dat wordt geregeerd door de Europese Commissie, maar meer nationale soevereiniteit en meer democratie in het echte Europa waar miljoenen mensen leven en werken. Sommigen van ons denken misschien dat de EU van keizerin Ursula niet meer te hervormen is. Maar hoe dan ook, we moeten allemaal vechten voor meer verantwoording, meer democratische controle en geen doofpotaffaires, louche machtsdeals of geheime staatsgrepen meer.

De fanclub van Von der Leyen kan genieten van hun moment, kraaiend over hun “onbeperkte controle over de EU-politiek” en macht om “Europa vorm te geven.” Maar ze moet niet te comfortabel worden op die Berlaymont-troon. De populistische boerenopstand is nog maar net begonnen. En net als de keizer in het verhaal van Hans Christian Andersen, zouden de grote nieuwe kleren van de keizerin het kritische onderzoek van de ontrechte volkeren van Europa niet kunnen doorstaan.

https://dissident.one/keizerin-ursula-moet-oppassen-voor-populistische-boerenopstand

Rusland probeert satanisch, tiranniek VN-machtsgreeppact te stoppen, maar wordt overstemd

 

Waarom zou iemand op aarde denken dat het goed zou zijn voor wie dan ook om de VN meer macht te geven?

De VN is gewoon een tentakel van de Verenigde Staten. Het is geen legitieme organisatie.

Daarom hebben ze een arrestatiebevel voor Poetin, maar denken ze nog steeds na of Netanyahu iets verkeerd heeft gedaan. Het afslachten van al die kinderen in Gaza is niets mis mee volgens de VN.

De Guardian:

Rusland raakte ernstig geïsoleerd tijdens een spraakmakende VN-top in New York toen het een verrassende zet deed om een ​​ambitieus pact dat bedoeld was om de VN nieuw leven in te blazen, te dwarsbomen – en dat mislukte.

Het Russische voorstel om de goedkeuring van de overeenkomst uit te stellen omdat deze zogenaamd westerse belangen zou vertegenwoordigen, werd zondag met 143 stemmen voor en 7 tegen en 15 onthoudingen verworpen.

De Russische delegatie zei dat als de geplande stemming ter goedkeuring van het spraakmakende “pact voor de toekomst” niet zou worden uitgesteld in afwachting van verdere gesprekken, zij zou proberen een amendement in te dienen waarin wordt gesteld dat de belangrijkste kwesties die in het pact worden behandeld, onder de nationale jurisdictie vallen en dat de VN niet mag proberen in te grijpen.

Maar de overweldigende meerderheid in de Algemene Vergadering van de VN verwierp Ruslands verzoek om uitstel en zijn amendement.

De Russische zet, aan het begin van de tweedaagse “top voor de toekomst”, zag er diplomatiek onhandig uit, hoewel misschien bedoeld voor binnenlands gebruik. Het maakte sprekers van de Afrikaanse Unie (AU) en Mexico boos, en onderstreepte dat Moskou slechts beperkte steun had, met name van Wit-Rusland, Venezuela, Syrië en Iran.

Ja, ze hadden dus de steun van de goede landen.

De AU, onder leiding van de Republiek Congo, riep op tot verwerping van het Russische amendement.

Het pact wordt door velen in het Zuiden gezien als een goedbedoelde en noodzakelijke collectieve inspanning om de VN te vernieuwen, maar ook als een persoonlijke erfenis voor de relatief populaire secretaris-generaal van de VN, António Guterres.

                Guterres met zijn ‘assistente’ tijdens de klimaatconferentie in Egypte

De controverse onderstreepte echter in hoeverre ideologische verdeeldheid de multilaterale samenwerking bij de VN schaadt, en dat is nu juist het probleem dat het pact probeert aan te pakken.

Rusland maakte bezwaar tegen 25 bepalingen in het ontwerppact, waaronder het benadrukken van de voorrang van de nationale jurisdictie en het verwerpen van taal over universele toegang tot seksuele en reproductieve gezondheidsrechten, evenals genderemancipatie in het algemeen.

Ja, het zijn allemaal feministische en trannie-, homo-achtige dingen die nu de basis vormen van de ‘Westerse waarden’.

De Afrikanen deden eraan mee omdat ze omgekocht waren, niet omdat ze van travestieten houden en door vrouwen geregeerd willen worden.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/rusland-probeert-satanisch-tiranniek-vn-machtsgreeppact-te-stoppen-maar-wordt-overstemd

De Groene Maffia wil niet dat je dit filmpje over windmolens ziet


 Op sociale media circuleert een item dat de NOS in 2014 uitzond over de miljardenschade door windmolens. Uit een studie naar windenergie op zee bleek dat de bouw van grote windmolenparken nauwelijks milieuwinst oplevert. Om nog maar te zwijgen over de verwoesting die de windmolens aanrichten.

Wind op zee levert de maatschappij de komende tientallen jaren niets op, het kost alleen maar geld, aldus de studie. In het rapport wordt uitgegaan van een schadebedrag van ruim 5 miljard euro. Dus daarmee gaat de maatschappelijke welvaart in Nederland erop achteruit.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Betaald door de gewone mensen

Als die windmolens er allemaal staan, zit je met een jaarlijkse subsidielast van tegen de miljard euro en de subsidies worden betaald door de gewone mensen thuis in hun elektriciteitsrekening.

Al zet je de hele zee vol windmolens, het vermindert de CO2-uitstoot niet, zeiden de onderzoekers.

Tientallen miljarden extra

Afgelopen jaar schreef toenmalig minister Jetten van Klimaat aan de Tweede Kamer dat er tientallen miljarden extra nodig zijn om stroom van windmolenparken op de Noordzee naar land te krijgen. Kabels zijn een stuk duurder, personeel moet meer worden betaald en de rente is een stuk hoger.

Het gaat om een raming van kosten die tussen 2032 en 2057 jaarlijks worden gemaakt. De kosten komen uiteindelijk bij de huishoudens terecht die via hun energierekening meebetalen aan de transportkosten.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Kennedy schokt publiek: ‘Geen ENKEL vaccin is ooit getest, dat is NOOIT gedaan!’


De farmaceutische industrie is crimineler dan welke industrie dan ook, zegt de Deense onderzoeker Peter Gotzsche, die 10 jaar bij farmaceut Astra werkte. Hij schrok van wat hij daar zag en werd klokkenluider.

“Dat is zeer schokkend, want dat leidt tot veel sterfgevallen die voorkomen hadden kunnen worden. En het is een feit dat medicijnen de op twee na grootste doodsoorzaak zijn, na hartziekte en kanker,” zegt Gotzsche. “Veel mensen die zijn overleden door hun medicijnen, hadden die niet eens nodig.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bewijs opgevraagd

Het probleem dat hij schetst is ook van toepassing op vaccins. Zo is geen enkel (kinder)vaccin ooit via een officiële controlegroep getest voordat het op grote schaal werd gebruikt. De testgroep was altijd het onwetende publiek.

Jurist Aaron Siri heeft samen met Robert F. Kennedy junior bij het CDC, het Amerikaanse RIVM, en medicijnautoriteit FDA bewijs opgevraagd dat vaccins getest zijn en dat daaruit daadwerkelijk blijkt dat ze veilig en effectief zijn.

Brief

Na een jaar juridisch getouwtrek kregen ze een brief waarin stond dat ze dat bewijs niet kunnen leveren.

“Geen van die 72 vaccins is ooit getest. Dat is nooit gedaan!” zei Kennedy in de podcast van Joe Rogan.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Kijk: Voormalig NIH-directeur geconfronteerd: ‘Hoe voelt het om meer mensen te hebben gedood dan Hitler?’


Alex Jones kwam zondag op het vliegveld van Austin voormalig NIH-directeur Francis Collins tegen. Jones confronteerde de COVID-19-bureaucraat daar met de ‘misdaden tegen de menselijkheid’ die hij heeft gepleegd.

De oud-directeur van de National Institutes of Health promootte de dodelijke experimentele mRNA-prikken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Neurenberg 2

Jones stapte op hem af en zei: “Hé, meneer Collins. Meer dan 20 miljoen doden door die prikken. De waarheid over u en Fauci komt aan het licht. Hoe voelt het om meer mensen te hebben gedood dan Hitler? U gaat hier niet mee wegkomen. Uw biowapen.”

“Neurenberg 2 komt eraan,” zei Jones terwijl hij dr. Collins nawees.

17 miljoen extra sterfgevallen

Een groep onderzoekers onder leiding van oud-professor Denis Rancourt publiceerde in juli een studie over de periode 2020 tot 2023 waaruit blijkt dat 17 miljoen extra sterfgevallen het gevolg zijn van de COVID-19-vaccins.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...