maandag 5 februari 2024

Vanzelfsprekend maskeren als levenswijze

 februari 1, 2024   18    

 

   (Cutout from photo) Eman arab / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Daar ga ik weer met het maskergedoe, sorry, maar er is iets vreemds aan de hand over de hele wereld. Het lijkt erop dat het dragen van een masker langzaam een soort natuurlijke gewoonte wordt. In het begin verschijnt het willekeurig, zonder speciale reden. Misschien worden mensen op een ochtend wakker en zeggen ze gewoon tegen zichzelf: “Het lijkt me een goede dag om de oude gezichtsluier weer te dragen.” Of misschien is het een koude dag en werkt het masker als oorwarmers voor het gezicht. Of misschien wordt het dragen van een versierd masker voor sommige mensen een modestatement of een manier om de wereld te laten zien wie je favoriete hockeyteam is (als hun logo op het masker staat), schrijft Todd Hayen.

De agenda springt er natuurlijk op in door hier en daar maskers verplicht te stellen om speciale redenen, waarvan er ironisch genoeg maar weinig direct iets te maken hebben met de volksgezondheid. Gezondheid zal natuurlijk altijd het “stille doel” achter het dragen van maskers zijn, maar ik durf te wedden dat over een paar jaar niemand meer weet wat de oorspronkelijke reden was dat mensen maskers gingen dragen.

Is dat niet het hele punt? Het dragen van maskers zal net zo alomtegenwoordig en natuurlijk worden als het dragen van een stropdas door een man. Waar komen stropdassen vandaan? En wie heeft zoiets belachelijks bedacht? Maar het is nu een natuurlijk en onuitgesproken onderdeel van het culturele landschap. Dit is wat de cultuur verwacht: Alle mannen dragen stropdassen. Alle mensen zullen op een dag maskers dragen. Nog niet helemaal, maar we komen er wel.

We zien de verdraaide psychologie van conformiteit en idioterie een rol spelen bij het verklaren van de redenen waarom mensen maskers dragen. Conformiteit en idioterie zijn twee menselijke eigenschappen die een groot deel van het menselijk gedrag verklaren. Maar welke reden zou de agenda hebben om een natuurlijke obsessie voor het dragen van maskers te willen creëren?

 

Heel veel redenen.

Ik weet niet of ik hier wel op in moet gaan, maar ik zal het toch even doen. Het dragen van elk soort teken van gehoorzaamheid is een doel van de hogere machten. Maar als mensen niet eens weten dat ze dat doen – trouw tonen aan hun heersers – dient het dan dat doel? Misschien vindt de elite het gewoon leuk om hun lijfeigenen met maskers te zien, misschien voelen ze zich er superieur door. Misschien toont het een niveau van zelfgenoegzaamheid en conformiteit dat garandeert dat wanneer een “echte” ramp ons overkomt, mensen sneller in de pas lopen zonder veel na te denken – alsof er ooit een probleem is geweest met mensen die te veel nadenken. Natuurlijk is de “echte” ramp allesbehalve “echt”.

Of misschien, vanuit het perspectief van de agenda, is het net als militaire training, d.w.z. met de zweep zwaaien om mensen in het gareel te houden en elke keer als er met de zweep wordt gezwaaid, zullen mensen snel in het gareel vallen. Neem bijvoorbeeld de recente zweepslagen in Sint Petersburg, Rusland. De “hoofd sanitaire” arts daar, Natalia Bashketova, heeft een resolutie ondertekend die het dragen van maskers tijdens grote culturele evenementen verplicht stelt.

Hoofden van alle organisaties en instellingen, ongeacht hun eigendomsvorm, moeten bij het organiseren en houden van massale nieuwjaars-, sport- en culturele evenementen zorgen voor: het gebruik van persoonlijke ademhalingsbeschermingsmiddelen (maskers) door werknemers van organisaties en instellingen.

(Overgenomen van Edward Slavsquat’s uitstekende substack)

Lijkt op zijn minst vreemd. Maar als maskers gemeengoed zijn geworden, om de hierboven genoemde redenen, dan is zo’n zweepslag natuurlijk heel effectief. Trek gewoon je oude masker tevoorschijn wanneer iemand met gezag zegt dat je het tevoorschijn moet halen. Denk er niet over na. Wikkel het om je gezicht net zoals je een paar sokken zou aantrekken. “Dit is een formele zakelijke aangelegenheid, zorg dat je een stropdas draagt. Oh, oké, natuurlijk, geen probleem. En haal dat masker ook tevoorschijn.” Natuurlijk valt de stropdas-analogie uit elkaar als je er goed naar kijkt. Dassen zijn inderdaad symbolen van gehoorzaamheid, maar alleen gehoorzaamheid aan traditie en de beschaafde samenleving, niet aan een regering of een totalitair regime. Maskers zijn dat wel.

 

Binnenkort is het verplicht om een masker te dragen wanneer iemand zich in de publieke arena begeeft. Zeker niet om gezondheidsredenen, maar vooral omdat – nou ja, iedereen er een draagt, toch? Als iemand er echt over nadenkt, komt de openbare veiligheid misschien in hem op. Ook al zit er geen wetenschappelijke redenering achter, mensen zullen steevast geloven dat hun omgeving onveilig is, dat andere mensen om hen heen onveilig zijn en als ze fatsoenlijke mensen zijn, zullen ze zichzelf als onveilig beschouwen voor andere mensen om hen heen. Hoe graag de machthebbers ook willen dat je dat denkt, je leeft niet in een biologisch giftige wereld. En zelfs als dat wel zo was, dan nog beschermt een gezichtssjaal je niet tegen iets anders dan stof, en zelfs dat is een twijfelachtige veronderstelling.

Als het aan de sociale evolutie zou worden overgelaten, zou het dragen van maskers waarschijnlijk een beperkt leven beschoren zijn, net als het dragen van stenen als huisdier of het dragen van kanten kragen bij mannen. Grillen komen en gaan. Mensen blijven niet lang bij één ding (behalve misschien bij stropdassen). Mensen zullen het masker beu worden, hoe mooi ze er ook uitzien met een masker op. Maar de agenda zal dat niet laten gebeuren. Maskers zijn om verschillende redenen belangrijk voor de agenda en meer dan waarschijnlijk zullen maskers blijven. Ik kan het mis hebben, want er zijn dingen die ze kunnen vervangen, maar zolang ze onzichtbare virale belagers gebruiken als een van hun wapens tegen de mensheid, zullen maskers er altijd zijn. En, zoals ik hier zeg, zelfs als de oorspronkelijke reden voor hun bestaan allang uit het collectieve bewustzijn is verdwenen (d.w.z. geen duidelijk gezondheidsdoel meer om ze te dragen) zal de agenda nog steeds over het gebruik ervan willen beschikken.

 

Psychologisch gezien zijn maskers vernederend. Ze beperken de gezichtsuitdrukking, waardoor we gemakkelijk steeds minder menselijk worden. Ze zijn een handig sociaal herkenningspunt – goede mensen dragen maskers, slechte mensen niet. Ze kunnen ziekten en een slechte gezondheid versnellen. Ze zijn een symbool van eenheid voor een gemeenschappelijke zaak van hersenloze mensen die zich scharen rond de vlag van het wereldwijde fascisme. Hoewel maskers misschien minder pragmatisch nut hebben dan ze waard zijn, is de psychologische kracht van hun naleving onmetelijk.

Zoals de agenda verkondigt: Heil aan het masker. Maskeer jezelf tegen het ademen, het in je opnemen van de natuur en het deelnemen aan de natuurlijke verbinding van de mensheid met anderen om je heen. Maskers beperken je communicatie als autonoom wezen, het beperkt essentiële, onbewuste communicatie met kinderen en met iedereen met wie je in contact komt. Het is de eerste stap in het uitwissen van je spirituele identiteit en het uitwissen van je verbinding met de natuur zelf. Heil aan het masker, ze zijn hier om te blijven.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/vanzelfsprekend-maskeren-als-levenswijze/

 

Dr. Coleman: Alleen idioten dragen nog gezichtsmaskers

De mainstream media hebben gemeld dat gezichtsmaskers het risico op doodgeboorten, teelbalstoornissen en cognitieve achteruitgang kunnen verhogen door de ophoping van kooldioxide. Ze hebben het niet gehad over alle andere problemen waarvan bewezen is dat ze in verband worden gebracht met het gebruik van maskers, schrijft Dr. Vernon Coleman. Verbazingwekkend genoeg zijn er nog steeds … Meer lezen overDr. Coleman: Alleen idioten dragen nog gezichtsmaskers

https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-alleen-idioten-dragen-nog-gezichtsmaskers/

Europa is ten einde – Verdoemd door derderangs elites

 Het continent is niet in staat om te herstellen van de huidige economische, militaire en demografische crises

februari 5, 2024  6  

 

   European Parliament from EU / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Het is tijd om te rouwen om de ondergang van het oude Europa. De verrotting is te ver gevorderd, de neergang te uitgesproken, de eigenwaan, decadentie, pacifisme en zelfhaat te ingebakken, de doem-loop niet te stoppen. Europa, ooit het rijkste, meest geavanceerde continent ter wereld, is er geweest. Zijn vernederende val is maar al te duidelijk voor de rest van de wereld, zo niet voor de misleide Europeanen, schrijft Allister Heath [Archief].

De ziektes die het zichzelf heeft toegebracht – catastrofaal economisch falen, bijna totale geopolitieke irrelevantie, een migratie- en integratiecrisis en een gapend democratisch tekort – zijn nu uitgezaaid. Ze zijn te complex geworden, te ontmoedigend voor Europa’s derderangs-elites om zelfs maar te overwegen ze aan te pakken, en vooral voor de egoïstische, demagogische politici die met zoveel onverschilligheid hebben toegezien op de sociale desintegratie, de “de-groeiing”, de Potemkin-militairen en de ontstellende demografie. Duitsland, Frankrijk, Nederland en andere landen staan op de rand van een sociale explosie, waarbij boeren de laatste zijn die zijn geradicaliseerd.

Elke jonge, ambitieuze Europeaan kan beter naar Amerika verhuizen, vooral naar het anti-woke Florida of Texas. Ze zullen minder belasting betalen. Ze zullen een beter, gelukkiger en vrijer leven leiden. De kans op een totale oorlog is kleiner. Hun levensstandaard zal drastisch hoger zijn.

In de 248 jaar durende intra-Westerse strijd tussen de VS en Europa is er maar één winnaar geweest. Amerika is ook ziek, getuige het eigen sociale verval, de opkomst van de woke ideologie en de belachelijke rematch van de geriatrie tussen Donald Trump en Joe Biden. Maar anders dan in Parijs, Berlijn, Rome of Brussel is er nog genoeg over van de kapitalistische geest, de dynamiek, het ondernemerschap, de liefde voor wetenschap, meritocratie en technologie om het land door de huidige problemen heen te helpen.

Europa’s grootste nalatenschap aan de wereld – kapitalisme, individuele vrijheid, de rechtsstaat en de “Westerse, Opgeleide, Geïndustrialiseerde, Rijke en Democratische” (of “rare”) waarden die zo briljant zijn beschreven door Joseph Henrich van Harvard University – zal voortleven in de VS. Maar er is geen weg terug voor een Europees continent dat nihilisme, postchristelijk heidendom, illiberalisme en de politiek van afgunst heeft omarmd, dat gelooft dat het redden van de planeet het sluiten van succesvolle industrieën en het verarmen van de bevolking vereist, dat het islamitisch extremisme en antisemitisme niet de baas kan en dat zijn verzorgingsstaat niet wil hervormen.

 

Zelfs Brexit, het ultieme waarschuwingssignaal, veranderde niets. De heersende klasse in Europa deed het vertrek van het Verenigd Koninkrijk af als een aberratie, een eigen doelpunt van zelfhatende Britse excentriekelingen, en zette haar mislukte beleid voort. Ze weigerde te luisteren naar de kiezers; geen wonder dat hun woede steeds ontvlambaarder, heviger en ongerichter wordt.

De bevolking van de EU zal over twee jaar een piek bereiken van 453,3 miljoen, en zal dan terugvallen tot 419,5 miljoen in 2100, ondanks de massale immigratie, voorspelt Eurostat. De bevolking zal drastisch vergrijzen door een ineenstorting van het geboortecijfer. Welvaartsstaten zullen imploderen, waarbij de belastingen op jongeren omhoog schieten om gezondheidszorg en pensioenen voor ouderen te betalen. Het enige antwoord van de Euro-elites, nog meer migratie, zal potentieel gevaarlijke extremisten versterken. In Frankrijk, Duitsland, België en elders maken het falen om veel recente migranten te integreren en het antwoord van de heersende klasse – liegen dat alles goed gaat – de weg vrij voor een cataclysme. De opkomst van de Duitse AfD zou ons allemaal zorgen moeten baren. Bij de Europese verkiezingen zullen populisten winst boeken.

De kloof in levensstandaard tussen Amerika en Europa wordt steeds groter. In het laatste kwartaal van 2023 groeide het BBP van de VS met een geannualiseerde 3,3 procent; de eurozone groeide met nul procent en de Duitse economie kromp opnieuw. De inval van Poetin in Oekraïne hielp niet, maar Europa had niet zo afhankelijk moeten worden van Russisch gas.

Het hoge belasting- en regelgevingsmodel van het continent heeft decennialang voor ondermaatse prestaties gezorgd en nu leggen Emmanuel Macron, de EU en de Nederlandse en Duitse regeringen opzettelijk delen van hun landbouw stil om de netto-nuldoelstellingen te halen. De Duitsers vernietigen hun auto-industrie en Europa zal in plaats daarvan Chinese elektrische voertuigen importeren. Tientallen jaren van “industriële strategie” en subsidies zijn er niet in geslaagd om een Europese technologische industrie van wereldklasse te creëren. De economische zelfmoord van het continent leidt nu al tot een uittocht van de besten en slimsten.

 

De geopolitieke irrelevantie van Europa is al even opvallend. De defensie van Europa wordt gedragen door de Amerikaanse belastingbetaler, die al zo lang lijdt. De Fransen zijn nergens te bekennen in de strijd tegen de Houthi’s; hun leger is een schaduw van zichzelf en zou het in een echte oorlog niet lang uithouden. De Polen en een paar anderen doen hun best, maar het Duitse leger is een lachertje en alle grote beloften om de Europese legers in 2022 weer op te bouwen hebben niets uitgehaald. Het continent is bijna volledig gedemilitariseerd, heeft een tekort aan personeel en hardware, heeft niet de capaciteit om meer van dat laatste te produceren, heeft nul antwoorden voor de lange termijn om Poetin in bedwang te houden en heeft niets gedaan om zich voor te bereiden op de mogelijkheid van een tweede overwinning van Trump. Het is een schande.

Het is niet te geloven dat zoveel van de Britse Remainers en Rejoiners uit de middenklasse, die Labour dit jaar naar de overwinning zullen helpen stuwen, nog steeds zo ondoorgrondelijk onwetend zijn over de werkelijke staat van de Europese economie en samenleving. Verblind door anti-Tory haat, geobsedeerd door glimmende TGV’s en de herinneringen aan hun aangename vakanties in Zuid-Europa, gaan ze ervan uit dat dingen beter moeten – gewoon beter moeten – zijn in Europa.

Bijna alle Labour-parlementariërs geloven dat de oplossing voor ons eigen gebrek aan groei is om weer lid te worden van de interne markt of de douane-unie, ook al hebben deze de eigen economieën van Europa niet kunnen redden. Hoe kan het verder aanhalen van onze banden met een continent zonder groei of een krimpende Duitse economie iets betekenen voor Groot-Brittannië? Dat kan het niet. En hoe zal Brits links reageren op de opkomst van rechts in Europa? Zal het nog steeds van Duitsland houden als de AfD deel uitmaakt van de regering? Zal het nog steeds van het statistische Frankrijk houden als Marine le Pen aan de Elysee zit?

 

Groot-Brittannië is er verschrikkelijk aan toe, maar Europa ook. Het euro-pessimisme van de Brexiteers is gerechtvaardigd; het probleem is dat het establishment weigerde om Brexit te gebruiken om te breken met de regelgevingsfilosofie van Brussel en om onze economie weg te leiden van de stagnerende EU-markten. Groot-Brittannië lijdt daarom in toenemende mate aan dezelfde pathologieën als Europa en staat voor een vergelijkbare terminale neergang. Dit is geen pleidooi voor meer EU, maar voor nog minder en radicale binnenlandse veranderingen. De geleidelijke eclips van Europa is aan het versnellen en het zou absurd zijn voor welke Britse regering dan ook om te overwegen het land weer op één lijn te brengen met Europa.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/europa-is-ten-einde-verdoemd-door-derderangs-elites/

Kijk: ‘Het Zweedse mediapark omsingeld, ze zijn de propaganda zat’


Zaterdag werd in Stockholm een fakkeltocht georganiseerd uit protest tegen de Zweedse publieke omroep SVT en Sveriges Radio. Er namen naar verluidt duizenden mensen deel aan de demonstratie.

De betogers verzamelden zich om 16.00 uur in Tessinparken en liepen vervolgens richting de mediagebouwen. Ze droegen spandoeken bij zich met daarop teksten als ‘red Zweden’ en ‘saneer SVT’. “Stop met liegen,” riepen ze.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bevooroordeeld

De demonstranten hekelen onder meer de berichtgeving over de bijwerkingen van vaccins, de NAVO, migratie, het klimaat en genderkwesties. Ze vinden dat de publieke omroep bevooroordeeld is.

Inmiddels kiest 22 procent van alle Zweden ervoor om het nieuws compleet te mijden.

“Het Zweedse mediapark omsingeld. Ze zijn de propaganda zat,” stelt oud-Eerste Kamerlid René Dercksen vast. Psycholoog Gert Reedijk vult aan: “Mediapark in Zweden omsingeld. Men is de staatspropaganda zat.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

‘De ondergang van de elites is niet langer tegen te houden’


Dit jaar hing er een geur van angstzweet over de bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos, schrijft Pieter Stuurman in een column voor De Andere Krant. Dat laat zich volgens hem nog het beste zien door het gekozen thema ervan: ‘Herstel van vertrouwen’.

“Kennelijk beginnen de eens zo zelfverzekerde elites nu toch wat nattigheid te voelen,” aldus Stuurman. “In ieder geval wordt er beseft dat het vertrouwen aan het verdwijnen is, anders zou het niet ‘hersteld’ hoeven worden.”

Met de handen in het haar

Hij kan zich goed voorstellen dat de bovenbazen hierover met de handen in het haar zitten. Steeds meer mensen beseffen dat de voorheen vertrouwde elite het vertrouwen niet waard blijkt te zijn.

Hoe ga je een besef ‘herstellen’? Het WEF komt niet verder dan het aankondigen van een campagne tegen ‘desinformatie’. Dat betekent dat men herstel van vertrouwen wil forceren door het af te dwingen via censuur, merkt Stuurman op. “Dat is in zichzelf al een contradictie, want vertrouwen is niet afdwingbaar.”

Geen hoop meer

Hij voorziet dat een dergelijk censuurbeleid de ware aard van deze bestuurlijke elites nog verder zal onthullen, wat resulteert in het nog verder verdwijnen van vertrouwen. En dat betekent dat er geen andere keuze resteert dan het nog verder opvoeren van (dreigen met) geweld, wat het vertrouwen nog meer zal ondermijnen. Een zelfaandrijvend en onomkeerbaar proces, schrijft Stuurman.

Hij concludeert dat er geen hoop meer is voor deze elites. “Ze hebben dat aan zichzelf te danken, en hun ondergang zal door de instrumenten waarmee ze gewend zijn te werken (leugens en autoritair beleid) alleen maar versneld worden. Het is niet langer tegen te houden.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Medeoprichter Greenpeace: alleen miljardairs kunnen zich straks voedsel veroorloven, de rest zal sterven


Ze dreigen nu de voedseltoevoer af te knijpen omdat voedsel ‘global warming’ veroorzaakt, zei medeoprichter van Greenpeace Patrick Moore in een interview met UK Column.

Dan kunnen straks alleen de miljardairs nog voedsel kopen en zullen de andere mensen sterven omdat er niet genoeg voedsel is, voegde hij toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Eén van de meest kwaadaardige daden uit de geschiedenis

“Dat is wat er gaat gebeuren als we naar deze mensen blijven luisteren,” waarschuwde Moore. “Ze staan op het punt één van de meest kwaadaardige daden uit de geschiedenis van de beschaving te plegen, namelijk het veroorzaken van armoede en hongersnood.”

Deze mensen willen net zero bereiken, maar om net zero te bereiken moeten we alle dieren doden, inclusief wijzelf, omdat wij CO2 uitstoten, benadrukte hij.

Verwoesting zoals deze wereld nog nooit gezien heeft

Als ze hiermee doorgaan, zullen ze verwoesting veroorzaken zoals deze wereld nog nooit gezien heeft. We zijn met 8 miljard en 4 miljard mensen zijn afhankelijk van kunstmest, dat volgens hen ‘slecht’ is omdat er stikstof in zit, aldus Moore.

Ze beweren ten onrechte dat stikstof in de vorm van N2O een broeikasgas is en de aarde zal doen opwarmen. Het is allemaal nep. Datzelfde geldt voor de campagne tegen CO2, zei hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Zal dit een eind maken aan je vliegvakanties?

 Maandag, 05 februari 2024 11:15  Hits: 4135

   De afgelopen jaren zijn er heel wat ‘medische incidenten’ geweest in de cockpit van grote verkeersvliegtuigen.

Gelukkig zijn de gevolgen van de deze incidenten niet rampzalig geweest omdat er twee piloten zijn, maar in de nabije toekomst lijkt dat heel anders te worden.

Als passagier in een vliegtuig wil je veilig aankomen op je bestemming, en dat liefst ook nog met het nodige comfort en op tijd.

Maar, bij alle passagiers zal de veiligheid voorop staan. Hetzelfde telt natuurlijk voor mensen in de cockpit die het vliegtuig besturen. Ook zij willen weer heelhuids thuiskomen.


Maar, als het aan een aantal vliegtuigbouwers zoals Airbus ligt, komt daar verandering in.

Zij werken aan een concept dat heet Reduced Crew Operation (RCO). Dit concept houdt in dat gedurende een deel van de vlucht een vliegtuig wordt gevlogen door één piloot in plaats van de gebruikelijke twee zoals we nu zijn gewend.

De ontwikkeling van dit concept is al verder dan gedacht, want al in 2027 zou dit in gebruik genomen kunnen worden.

Vliegers wereldwijd komen nu in actie tegen dit concept omdat het uiteraard de vliegveiligheid niet zal bevorderen.

De Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) lanceert 5 februari op Schiphol een campagne tegen het plan van vliegtuigbouwers om de cockpit te bemannen met slechts één in plaats van twee piloten, de zogeheten Reduced Crew Operations (RCO). Vliegtuigbouwers willen onbewezen technologie inzetten om de bemanning in de cockpit te reduceren. Piloten wereldwijd verzetten zich tegen deze maatregel die wellicht een gering kosteneffect heeft, maar een grote bezuiniging is op veiligheid.

Camiel Verhagen, voorzitter VNV: “Als piloot is het onze plicht mensen veilig naar hun bestemming te brengen. Wij staan achter nieuwe technologie die ten goede komt aan die veiligheid. Twee piloten die samenwerken met die technologie, brengen de veiligheid naar een hoger niveau. Op geen enkele manier is bewezen dat het vervangen van één piloot door deze technologie het veiligheidsniveau verhoogt.” Internationale studies en de praktijk tonen aan dat de mens dé essentiële factor is voor een hoge veiligheidsstandaard in de luchtvaart. Een systeem ontbreekt het bijvoorbeeld aan creativiteit, veerkracht, leiderschap, teamwerk en overlevingsinstinct.

Met deze campagne vraagt de VNV aandacht voor het belang van twee piloten in de cockpit. Iedereen die vindt dat er geen risico genomen mag worden met veiligheid en twee piloten het veiligst vindt, roepen we op de petitie ikwilveiligvliegen.nl te tekenen. Zo geven we gezamenlijk een belangrijk signaal af aan vliegtuigbouwers en de Europese luchtvaartautoriteit: veiligheid voor alles.

Er wordt bij dit alles natuurlijk niet gerept over een aantal andere heel belangrijke punten bij dit alles.

Er wordt niet gesproken over het grote en aantoonbare gevaar van vliegers die na een ‘coronavaccin’ een hartaanval hebben gekregen in de cockpit. Omdat er formeel nooit onderzoeken zijn geweest die bovenstaande bevestigen bestaat dit probleem officieel niet.

 hartaanval piloot Australia Virgin

In Amerika zijn de eisen voor de medische keuring van piloten stilletjes aangepast, omdat anders teveel zouden worden afgekeurd.

Een tweede belangrijk punt is dat als dit concept in 2027 zal worden ingevoerd, er toch minder mensen in een vliegtuig zullen stappen.

Dat is uiteraard ook precies de bedoeling, want op termijn zullen vakantievluchten voor gewone mensen helemaal in de ban worden gedaan in het kader van de klimaatzwendel.

Hieronder een tweetal korte video’s waarin twee ervaren vliegers in de eerste video uitleggen wat precies de bedoeling is en in de tweede verder ingaan op geplande tijdlijn van deze gebeurtenissen.



   

Het belang van sanering van elektromagnetische velden bij de behandeling van chronische ziekten

 Analyse door Dr. Joseph Mercola      04 februari 2024

 

             Video Link: https://www.bitchute.com/video/ieHB5XHZBGKT/


        HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·    Volgens Dr. Dietrich Klinghardt, vrouwen moeten drastische maatregelen nemen om hun blootstelling aan EMV tijdens de zwangerschap te verlagen om het risico op een autistisch kind te verminderen

·    Microgolfstraling van mobiele telefoons, Wi-Fi-routers en soortgelijke apparaten concentreren zich twintigvoudig in de baarmoeder, wat betekent dat wat de meting ook is buiten de baarmoeder, de meting binnen de moeder 20 keer hoger zal zijn

·    Klinghardt ontdekte dat de gemiddelde blootstelling van een autistisch kind aan hoogfrequente elektrische velden door stromingen in het huishouden en magnetrons van mobiele telefoons en andere draadloze technologieën twintigvoudig hoger was dan die van de niet-autistische kinderen

·    Niet-ioniserende straling van mobiele telefoons is ook in verband gebracht met de ziekte van Alzheimer en onvruchtbaarheid, vooral bij mannen, die beide, zoals autisme, naar de hemel schieten in termen van prevalentie

·    Een van de beste strategieën is om blootstelling aan ELF elektrische velden tijdens de slaap te elimineren, omdat dit een zeer belangrijke tijd is voor je hersenen. Details over hoe dit te doen, evenals vele andere saneringsstrategieën, worden besproken

 

Noot van de redactie: dit artikel is een herdruk. Het werd oorspronkelijk gepubliceerd op 10 december 2017.

Elektromagnetische velden (EMF's) zijn enkele van de meest verderfelijke bedreigingen voor uw gezondheid. De vraag is: hoe beperk je je blootstelling aan gezondere niveaus? Dr. Dietrich Klinghardt, een van mijn oude mentoren, speelde een belangrijke rol bij het voorlichten van mij over de invloed van EMF's op de gezondheid.

Klinghardt, die het Sophia Health Institute heeft opgericht1 in 2012, waar hij nog steeds actief betrokken is bij de behandeling van patiënten, zal hij u niet eens als nieuwe patiënt aannemen, tenzij u ermee instemt uw EMF-blootstelling aan te pakken. Hij is zo overtuigd van de invloed ervan.

In Duitsland, waar Klinghardt vandaan komt, gebruiken ze sinds het einde van de 19e eeuw nuttige gepulseerde EMF voor genezingsdoeleinden. Zelfs op de middelbare school werden ze bewust gemaakt van het feit dat ziekteverwekkende EMF's die zijn ontstaan door hoogspanningslijnen, hoge magnetische velden en microgolfsignalen gevaarlijk waren voor de gezondheid.

'We zijn ons ervan bewust gemaakt dat we niet naast een stopcontact moeten slapen, dat we geen verlichting in de buurt van ons bed of elektrische wekkers mogen hebben. Dat was al bekend in de jaren zestig ', zegt Klinghardt. Toen Klinghardt eenmaal in de Verenigde Staten was gaan wonen, viel die achtergrondkennis min of meer buiten de boot - totdat hij begon te werken met autistische kinderen. Op dat moment kwamen de realiteit van EMF en de gezondheidseffecten weer naar voren.

"Ik keek naar deze ongelooflijke crisis in autisme en ik begon eind jaren '90 autistische kinderen te behandelen en ging naar de medische bijeenkomsten, de biomedische benaderingen om te behandelen. Wat op die conferenties volledig ontbrak, was het aspect van elektromagnetische velden dat het kind [ervaart] ","  zegt hij.

Overmatige blootstelling aan EMF tijdens de zwangerschap verhoogt het risico op autisme

Klinghardt voerde een pilotstudie uit waarin hij de EMF evalueerde die aanwezig was in de slaapkamer waar de moeder tijdens de zwangerschap sliep. Het bleek dat de gemiddelde blootstelling van een autistisch kind aan hoogfrequente EMF's door stromingen in het huishouden en magnetrons van mobiele telefoons en andere draadloze technologieën twintigvoudig hoger was dan die van de niet-autistische kinderen.

Helaas heeft de studie nooit tot publicatie geleid, maar het overtuigde hem ervan dat EMF's een niet-erkende factor waren die bijdraagt aan autisme.

Een ander door Klinghardt aangehaald onderzoek toont aan dat microgolfstraling van mobiele telefoons, wifi-routers en soortgelijke apparaten zich twintigvoudig in de baarmoeder concentreert, wat betekent dat wat de meting ook is buiten de baarmoeder, de meting 20 keer hoger zal zijn binnen de moeder.

Zoals Klinghardt opmerkte: 'Helaas hebben de membranen rond de baarmoeder dat vreemde effect bij het aanzienlijk concentreren van de omgevings-EMF's waarin de moeder zich bevindt, en bereiken ze niveaus die niet duurzaam zijn voor menselijke ontwikkeling."

De real-world impact van EMF's is ook duidelijk in zijn klinische praktijk, aangezien gezinnen met autistische kinderen die EMF-saneringsmaatregelen nemen, ernstig significante verbeteringen melden. Deze bevindingen hebben Klinghardt ook gepassioneerd gemaakt door potentiële ouders te waarschuwen over het belang van het vermijden van EMF's tijdens de zwangerschap om het risico op een autistisch kind te verminderen. Helaas hebben Amerikanen het belang van dergelijk advies traag begrepen.

VS moeten EMF-blootstelling serieus nemen, voordat het te laat is

Volgens Klinghardt hebben Rusland en Iran enkele van de strengste regels voor de amplitude van mobiele straling.

'Mijn broer stuurde deze [video] naar mij (en ik heb een Russische collega die met mij samenwerkt) van een lezing die Poetin aan zijn vergadering gaf [waar hij] in feite zei:' We hoeven geen oorlog te voeren met Amerika. Amerika pleegt collectieve zelfmoord door de manier waarop ze elektriciteit gebruiken. We moeten gewoon wachten tot ze allemaal in het psychiatrisch ziekenhuis zijn.'Dat was Poetin vrijwel letterlijk vertaald ..

[Putin] wil dat Rusland weer een sterke natie wordt, en daarom doet hij het anders. Hij doet het door de elektromagnetische blootstellingen te beperken, wetende dat het een heel ander aantal kinderen zal creëren dat zal opgroeien om intelligent te zijn, leiders in de wereld te zijn, wetenschappers te zijn.

[De VS zijn] een stervende natie, eigenlijk, vanwege de manier waarop we het water fluorideren, de manier waarop we het vaccinprogramma hebben aangepast, de elektrosmog. We hebben een perfecte storm gecreëerd om een hele natie te dom maken."

Maar autisme is niet het enige probleem dat wordt verergerd door ongecontroleerde blootstelling aan EMV. Aan dit soort niet-ioniserende straling is ook een verband gehouden Alzheimer en onvruchtbaarheid, vooral bij mannen, en alle drie deze problemen schieten omhoog in termen van prevalentie. In hun huidige trajecten zal de samenleving zoals we die kennen uiteindelijk niet meer functioneren.

Download dit artikel voordat het verdwijnthttps://media.mercola.com/ImageServer/Public/2024/February/PDF/emf-remediation-pdf.pdf

De dreiging van menselijk uitsterven is allemaal te reëel

Volgens Klinghardt onderzocht Barrie Trower, een vooraanstaande wetenschapper voor de Britse MI6, de effecten van magnetrons op de menselijke gezondheid door kinderen die in weeshuizen wonen bloot te stellen aan verschillende frequenties en niveaus. Dit onderzoek werd later naar psychiatrische ziekenhuizen gebracht, waar ze ontdekten dat je een hele populatie kunt steriliseren door ze bloot te stellen aan 2,4 gigahertz (GHz) - dezelfde draaggolffrequentie die nu in westerse landen wordt gebruikt voor mobiele telefoondiensten.

'Naar schatting zullen we over twee of drie generaties blootstelling, voortdurende blootstelling aan dezelfde mobiele straling die we nu gebruiken, allemaal steriel zijn en zullen we in feite uitsterven als soort', zegt hij.

Klinghardt noemt ook onderzoek van Olle Johansson2 (die ik in 2008 interviewde), neurowetenschapper en vaste professor aan het Karolinska Instituut in Zweden, waarin hij ontdekte dat gebieden met de hoogste dichtheid van de ziekte van Alzheimer in Zweden rechtstreeks verband hielden met de gebieden met de hoogste EMF-blootstellingen.

Johansson geeft al meer dan een decennium waarschuwingen over straling van mobiele telefoons en staat onder zware druk om ontslag te nemen bij Karolinska, aangezien de mobiele telefoonindustrie heeft gedreigd haar financiering aan het instituut in te trekken als hij blijft. Johansson vraagt momenteel om particuliere donaties om zijn werk aan EMF voort te zetten3

Praktische nachtelijke saneringsstrategieën

Een van de beste preventiestrategieën die ik tot nu toe heb gevonden, is om blootstelling aan extreem lage frequentie (ELF; frequenties in het bereik van 50 tot 60 Hz) elektrische en magnetische velden tijdens de slaap te elimineren, aangezien dit een zeer belangrijke tijd is voor je hersenen. Tijdens een diepe slaap wordt het glymfatische systeem van uw hersenen geactiveerd, waardoor het geaccumuleerde afvalproducten, waaronder amyloïde-bèta-eiwitten, die een kenmerk zijn van de ziekte van Alzheimer, kan ontgiften en elimineren.

In de meeste gebieden is de enige manier om dat te doen door de elektriciteit naar je slaapkamer uit te schakelen door de stroomonderbreker om te draaien. Uitzonderingen zijn onder meer Chicago en New York, aangezien de bouwvoorschriften daar vereisen dat alle elektrische draden in een leiding zitten. Als u op een van deze plaatsen woont, hoeft u alleen maar uw elektronische apparatuur los te koppelen. U hoeft uw elektriciteit niet uit te schakelen, wat het een stuk eenvoudiger maakt om EMF te saneren

Als je ziek of zwanger bent, zou je verstandig zijn om de strengere aanbeveling van Klinghardt te volgen, namelijk het stopzetten van elektriciteit in het hele huis - met uitzondering van je koelkast, airconditioning of verwarming, en alle essentiële medische apparatuur - niet alleen het circuit in je slaapkamer. Klinghardt legt uit :

'Elektrische velden zijn erg grappig. U kunt het elektrische veld in uw slaapkamer uitschakelen en op twee kamers afstand hebben, en door inductie kan het veld nog steeds van het ene circuit naar het andere springen en u kunt zich nog steeds in een heel slecht veld bevinden. We hebben het over lichaamsspanning - dat is een soort van wat zich ophoopt in uw systeem wanneer u zich in een veld van de laagfrequente, het 60 Hz-veld van een huishoudelijke stroom bevindt. 'S Nachts willen we deze velden uit ..

[Ik] indien mogelijk, geef een paar honderd dollar uit en laat een externe schakelaar correct installeren, zodat u vanuit uw bed op een knop kunt klikken en de zekeringen bij de zekeringkast worden uitgeschakeld. Dat is een. 1. Ten tweede, [als] je in een appartementengebouw bent en je hebt mensen beneden, naast je, boven je, mijn eerste advies is om te verhuizen indien mogelijk.

Als het niet mogelijk is, kun je een beschermende muur tegen de buurman maken door simpelweg aluminiumfolie te gebruiken, de sprankelende, glanzender kant naar de buurman. De hele muur moet bedekt zijn.

Je kunt dat ook doen met de vloer naar de persoon onder je, maar het moet wel worden geaard. Er moet een alligatorclip op zitten ... naar de uitlaat van de muur in de aarde geleid. Dit werkt prachtig [tegen] magnetrons - [blokkeert] de mobiele router die de buurman onder je heeft, boven je, naast je ..

De aarding is voor de laagfrequente velden (emitterende apparaten met lage frequentie). Het is een praktische oplossing die we vaak moeten doen omdat het op zijn best een of twee rollen aluminiumfolie kost, plus een kabel van RadioShack, dus dat kun je doen voor minder dan $ 20 ... "

De ergste boosdoeners bevinden zich precies in uw eigen huis

Het is belangrijk om te beseffen dat als je een wifi-router hebt, je een mobiele telefoontoren in huis hebt. Idealiter zou u uw wifi elimineren en gewoon een bekabelde verbinding gebruiken. Als je absoluut een router moet hebben, kun je deze in een afgeschermde tas plaatsen als deze niet in gebruik is. U kunt afgeschermde items online vinden of zelf maken met Swiss Shield-stof.

Houd er rekening mee dat sommige andere vormen van straling erg moeilijk te beschermen zijn. Dit omvat frequenties in het bereik van 400.000 Hz die politie en brandweer gebruiken.

Als u dicht bij een politie of brandweerkazerne woont en gezondheidsproblemen heeft ontwikkeld sinds u bent ingetrokken, is verhuizen uw beste optie, omdat deze golflengte vrijwel onmogelijk te beschermen is met enige bekende technologie. Voor de meeste mensen is de slechtste blootstelling echter de elektrische stroom van uw huishouden, uw mobiele telefoon (indien niet in vliegtuigmodus) en Wi-Fi-router.

Een ander belangrijk punt om te onthouden is dat EMF je zal beïnvloeden, ongeacht of je het echt voelt of niet. Degenen die elektrogevoelig zijn, zijn zich fysiek bewust van hun blootstelling, maar ongeacht de gevoeligheid zijn de ziektecijfers hetzelfde. Gemiddeld ervaart een persoon biologische effecten van een mobiele telefoon op een afstand van 12 voet (4 meter).

Met behulp van een meter ontdekte ik dat ik nog steeds werd blootgesteld aan ongezonde niveaus op een afstand van 30 voet (10 meter), dus als ik mijn mobiele telefoon niet gebruik, bewaar ik hem altijd in vliegtuigmodus en / of in een Faraday-tas.

Volgens Klinghardt hangt de mate waarin patiënten verbetering van hun aandoeningen melden rechtstreeks samen met hun inspanningen ter beperking van EMF. Degenen die bij hun controle van vier maanden geen verbetering melden, hebben weinig of niets gedaan om hun blootstelling te verminderen, terwijl degenen die aanzienlijke verbeteringen melden, proactieve stappen hebben ondernomen. 'Het is zwart en wit', zegt hij.

Remedies overdag

Het verminderen van uw EMF-blootstelling overdag is lastiger, aangezien de meesten van ons overdag elektronica moeten gebruiken en zich moeten verplaatsen in gebieden die Wi-Fi-compatibel zijn. Voor ernstig zieke patiënten raadt Klinghardt aan om Stetzer-filters te gebruiken om het niveau van vuile elektriciteit of opgewekte elektromagnetische interferentie te verminderen. Je kunt deze ook meenemen naar je werk.

Heroverweeg ook uw gebruik van compacte fluorescentielampen (CFL), omdat ze microgolven uitstoten. "Elke (CFL) gloeilamp is als een kleine mobiele toren die op die frequenties uitzendt, wat absoluut verwoestend is voor de gezondheid van mensen", zegt Klinghardt.

Voorbeeld CFL gloeilamp

'Die moeten gaan en ze moeten worden vervangen door de oude (gloeilampen) lampen. Ze zijn veilig. Ze kosten meer elektriciteit, maar de kosten voor de gezondheid die mensen hebben door [CFL's te gebruiken] zijn een miljoen keer meer dan wat u bespaart op elektriciteit."Lichtgevende diodes (LED's) kunnen ook het beste worden vermeden.

Kies voor internet voor een bekabelde Ethernet-verbinding en verwijder uw wifi. Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon in vliegtuigmodus en / of in een afgeschermde Faraday-tas zit. Wanneer u een mobiele telefoon gebruikt, kunt u uw blootstelling verminderen door te sms'en (en kort te houden) of door een Blue Tube (luchtslang) hoofdtelefoon te gebruiken, zodat u de telefoon verder van uw lichaam kunt houden.

Draag geen Bluetooth-oorstuk en standaard hoofdtelefoon, omdat ze het elektrische veld door je oren in je hersenen geleiden.

'Over het algemeen moeten mensen teruggaan en erop staan dat ze vaste lijnen in huis en op het werk hebben en dat zoveel mogelijk gebruiken. Gebruik de mobiele telefoon alleen als noodapparaat of om te sms'en, " Klinghardt zegt. 'Ten slotte zijn er de beschermende kleding. LessEMF.com is een goede website die dat allemaal heeft, inclusief de volledige boerka ...

[T] hier zijn zeer aantrekkelijke T-shirts, er is ondergoed. Dat is het minimum dat ik nodig heb van mijn patiënten met neurologische aandoeningen en autistische kinderen; ze moeten dat 24/7 dragen, en dat heeft een enorm verschil gemaakt ... Door je grootste deel van het lichaam te beschermen met het T-shirt, je krijgt meer voordelen voor je hersenen dan wanneer, bijvoorbeeld, je draagt een [afgeschermd] pet op je hoofd."

Hoe EMF schade veroorzaakt

EMF's veroorzaken schade via een aantal verschillende mechanismen. Zoals uitgelegd door Klinghardt, beïnvloedt de straling uw microbioom en verandert wat anders voordelig zou zijn voor pathogene microben. Onderzoek door Martin Pall toont ook aan dat microgolfstraling uw spanningsafhankelijke calciumkanalen (VGCC's) activeert - kanalen in het buitenmembraan van uw cellen.

Eenmaal geactiveerd, openen de VGCC's, waardoor een abnormale toestroom van calciumionen in de cel mogelijk wordt. Dit verhoogde intracellulaire calcium en de daarmee gepaard gaande toename van calciumsignalering lijkt verantwoordelijk te zijn voor een groot deel van de schade die optreedt.

Zie mijn vorige voor meer informatie hierover interview met Pall Om deze reden kunnen natuurlijke calciumantagonisten zoals magnesium nuttig zijn tegen blootstelling aan EMF, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u geen magnesiumtekort heeft.

Magnesiumthreonaat lijkt bijzonder gunstig omdat het werkt als een krachtig antiretroviraal middel. Klinghardt raadt aan om het naar de tolerantie van de darm te brengen, wat betekent dat je de dosering verhoogt totdat je de ontlasting enigszins verliest. Voor zijn patiënten combineert hij het altijd met 12x calciumfosfaat (calciumfosforisch), een homeopathisch middel dat helpt bij het moduleren van de calciumkanalen.

Milieueffecten van EMF

Klinghardt merkt ook op dat elektrosmog een belangrijke rol speelt bij het verdwijnen van bijen en andere cruciale bestuivers - die in combinatie met giftige pesticiden en herbiciden. En naarmate nuttige insecten afsterven, komen ziektedragende teken vaker voor, omdat ze nogal ongevoelig blijken te zijn voor straling van mobiele telefoons.

'Het verwoestende is dat wat de tekenpopulatie in het verleden beheerste, vogels waren. Vogels eten teken, maar vogels kunnen niet alleen van teken leven, ze hebben alle andere insecten nodig, en dus is er een dramatische verdwijning geweest bij zangvogels en insectenetende vogels " zegt Klinghardt.

"Er is een dramatische vermindering van [insecten], maar alleen waar blootstelling aan microgolven is. We hebben Duitse beelden die bomen, hele bossen laten zien, die sterven alleen omdat er een gsm-toren is geplaatst.

De stralingsgsm, zoals die nu wordt gebruikt, is volledig tegen het leven en wordt verergerd door de zware metalen die in ons zitten, vooral het aluminium dat uit de lucht komt en uit de lucht die we inademen. We weten dat het glyfosaat en atrazine en andere herbiciden, pesticiden en [voedsel] conserveermiddelen allemaal een samengesteld effect hebben in ons lichaam.

We hebben in feite een perfecte storm gecreëerd, die we nog steeds kunnen door organisch te eten en door bepaalde dingen te vermijden, bepaalde omgevingen ... "

Ik ben er vast van overtuigd geraakt dat ongecontroleerde blootstelling aan EMF een belangrijke, verborgen factor is die bijdraagt aan vrijwel alle chronische ziekten en die herstel belemmert. De klinische ervaring van Klinghardt ondersteunt deze opvatting, aangezien patiënten zelden beter worden tenzij of totdat ze EMF-sanering serieus gaan nemen.

Houd er rekening mee dat als u ziek bent, het simpelweg verminderen van het gebruik van uw mobiele telefoon van enkele uren per dag tot slechts een paar uur waarschijnlijk niet ver genoeg zal gaan. Je moet echt drastischer stappen ondernemen om de blootstelling aan elektrische en magnetische velden te beperken en idealiter te elimineren, tenminste 's nachts.

 Bronnen en referenties

·         1 Sophia Health Institute

·         2 Cellphonetaskforce.org, Olle Johansson

·         3 Steun Olle Johansson, Facebook

Bron: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2024/02/04/emf-remediation.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art6ReadMore&cid=20240205Z2&foDate=false&mid=DM1523660&rid=2036958964

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...