zondag 5 mei 2024

Je hebt 2 jaar voedsel nodig – Martin Armstrong

 mei 5, 2024   26

 

     jensenartofficial / Pixabay

De legendarische financiële en geopolitieke cyclusanalist Martin Armstrong heeft nieuwe gegevens over hoe goed het gaat met de Biden-economie. Spoiler alert: het gaat niet goed en het financiële systeem staat op het punt om te kelderen. Ik vroeg Armstrong of de Amerikaanse overheid in gebreke met zijn schulden zou kunnen komen als landen over de hele wereld blijven stoppen met het kopen ervan? Armstrong legde uit: “Ik denk dat de VS al in 2025, maar waarschijnlijk in 2027, in gebreke zou kunnen komen. We hebben het zo ver mogelijk laten komen. Het is niet alleen in de Verenigde Staten. Europa zit in hetzelfde schuitje. Japan ook. Daarom hebben ze oorlog nodig. Ze denken dat ze door oorlog te voeren een excuus hebben om hun schulden niet af te lossen. Ze willen China gewoon niet betalen. Als ze hun schuld proberen te verkopen, veel geluk. We lossen het niet af, bericht Greg Hunter.

Hetzelfde gebeurt in Europa. Dus, zodra dat gebeurt, ga je in oorlog, en dat is hun excuus om deze hele schuldenkwestie in te storten, waardoor pensioenen enz. worden weggevaagd. Dan kunnen ze Poetin de schuld geven. Dit is hetzelfde wat Biden deed voordat hij zei dat dit de inflatie van Poetin was. Dan, met het hele CBDC ding (centrale bank digitale valuta)… heeft het IMF zijn digitale munt al voltooid, en ze willen dat die de dollar vervangt als de reservevaluta voor de wereld… Deze mensen proberen wanhopig aan de macht te blijven. Niemand wil het opgeven en niemand wil hervormen.”

Ik vroeg Armstrong wat de gewone man nu zou moeten doen? Armstrong zei verrassend: “Ik denk dat je, veilig, een voedselvoorraad van twee jaar nodig hebt. Dit is wat ik heb. Het is niet alleen omdat de prijzen zullen stijgen, maar vooral omdat er tekorten zullen zijn. Dan weet je niet wat ze met de valuta gaan doen… Ze zullen doen wat ze moeten doen om te overleven. Dat is wat overheden altijd doen.”

Armstrong zegt dat zijn meest recente gegevens suggereren dat de goedkeuringspercentages van de overheid in de VS slechter zijn dan de goedkeuringspercentages van 8% van Biden. Het Congres is volgens Armstrong de hekkensluiter met een goedkeuringsscore van 7%. Armstrong heeft lang gezegd dat mensen goud en zilver zullen kopen wanneer het vertrouwen in de overheid instort. Dat is precies wat Armstrong vandaag over de hele wereld ziet. Goud stuitert rond de $2.300 en Armstrong ziet “een nieuwe goud- en zilverrally op komst”. Er komt ook snel oorlog met de aankondiging dat Oekraïne al in juli lid wordt van de NAVO. Wanneer de volgende oorlog uitbreekt, waarschuwt Armstrong: “Je zult de bank in de gaten moeten houden, want de langetermijnrente gaat omhoog. Niemand wil staatsschulden kopen en in dat stadium van het spel moet je je schrap zetten.”

Armstrong voorspelt ook een grote ommekeer op of rond 7 mei volgende week. Armstrong voorspelt dat er dan een recessie begint die zal duren tot 2028. Het BBP zal blijven dalen en de inflatie zal blijven stijgen. Armstrong zegt dat het de perfecte storm is voor een gevreesde “stagflatie-economie”.

Er staat nog veel meer in het 54 minuten durende interview.

https://rumble.com/v4t442n-you-need-2-years-of-food-martin-armstrong.html




Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/je-hebt-2-jaar-voedsel-nodig-martin-armstrong/

Gigantische oceaan ontdekt op 700 kilometer onder het aardoppervlak


In de media is aandacht voor de ontdekking van een reusachtige oceaan onder de aardkorst. Het water bevindt zich op 700 kilometer onder het aardoppervlak en is opgeslagen in ringwoodiet.

De oceaan is drie keer zo groot als alle zeeën aan het aardoppervlak tezamen. De ontdekking is in 2014 gepubliceerd in vakblad Science en doet nu opnieuw de ronde.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Van binnenuit

Volgens geofysicus Steven Jacobsen wijst deze ontdekking erop dat het water op aarde van binnenuit is gekomen, en dat het naar de oppervlakte werd gedreven door seismische activiteit.

Hij zei dat het verborgen water een soort buffer is voor de oceanen aan de oppervlakte, en verklaart waarom die al miljoenen jaren ruwweg dezelfde omvang hebben.

Jacobsen en zijn team vonden bewijs voor de ‘ondergrondse oceaan’ door met zo’n 2000 seismometers de seismische golven te analyseren die veroorzaakt worden door aardbevingen. De golven werden aanzienlijk vertraagd door de waterlaag.

Geen zorgen

“Over de zogenaamde waterschaarste moeten we ons dus geen zorgen maken,” reageert oud-psycholoog Steve Van Herreweghe.

“Er zal nog heel veel aan het licht komen waaruit zal blijken dat we ons in wezen geen zorgen moeten maken. Maar we werden/worden dom gehouden.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

                                     ------------------------------------------   

https://www.wionews.com/

Gigantic ocean triple the volume of all of Earth's surface oceans has just been found

USEdited By: Apoorna SharmaUpdated: Apr 02, 2024, 05:32 PM IST

 

Photograph:(Twitter)

 

STORY HIGHLIGHTS

The quest to find the origins of Earth’s water has led researchers to a massive find—a colossal ocean ensconced within the Earth’s mantle, over 700 kilometres below the surface. 

The scientists from Northwestern University in Evanston, Illinois have discovered a reservoir of water that is three times the size of all of Earth's oceans, deep beneath the planet's surface. This underground water supply rests some 700 km beneath our feet.

The quest to find the origins of Earth’s water led researchers to the massive find—a colossal ocean ensconced within the Earth’s mantle, over 700 kilometres below the surface. 

This hidden ocean, concealed within a blue rock known as ringwoodite, dares our understanding of where Earth’s water came from. The size of this subterranean sea is triple the volume of all the planet’s surface oceans combined.

This new discovery not only enthrals with its scale but also proposes a new theory about Earth’s water cycle. It recommends that instead of arriving via comet impacts, as some theories have posited, Earth’s oceans may have slowly seeped out from its very core.

Science Behind The Discovery

Steven Jacobsen, a researcher at Northwestern University in Illinois and the lead author of the study, informs, “This is substantial evidence that water on Earth came from within.” 

To uncover this underground ocean, researchers used an array of 2000 seismographs across the United States, analysing seismic waves from over 500 earthquakes. Waves which travel through Earth’s inner layers, including its core, slow down when passing through wet rock, allowing scientists to assume the presence of this vast water deposit.

Earth’s Water Cycle Reimagined

The possibility that water exists in the Earth's mantle and sweats between the rock grains may change our perception of the planet's water cycle. Jacobsen further emphasised the importance of this reservoir, pointing out that without it, water would be on the surface of the Earth and that the only visible land may be the peaks of mountains.

Also read: Mars may have hosted life for millions of years longer than previously thought

Now, with this revolutionary discovery, researchers are keen on gathering more seismic data from around the world to determine if this mantle melting is a common occurrence. Their findings could revolutionise our understanding of the water cycle on Earth, offering new insights into one of our planet’s most fundamental processes.

(With inputs from agencies)

https://www.wionews.com/science/gigantic-ocean-found-700km-below-earths-surface-706834

Arts onthult: meer dan helft van de mensen krijgt boezemfibrilleren na de prik (en dit zijn de gevolgen)


Meer dan de helft van de mensen die de covidprikken hebben gehaald, krijgt last van boezemfibrilleren, een hartritmestoornis die zich vaak kenmerkt door een snelle en onregelmatige hartslag. Die onthulling deed de Amerikaanse arts Lynn Fynn in gesprek met techondernemer Steve Kirsch.

Van de 100 mensen die meerdere mRNA-vaccins hebben genomen, krijgen 55 boezemfibrilleren, zei dr. Fynn.

Kirsch vroeg haar verder hoe het mogelijk is dat de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC de link tussen covidvaccins en boezemfibrilleren niet ziet, terwijl 55 procent van de mensen die het vaccin nemen boezemfibrilleren heeft.

De dienst sluit daar volgens haar moedwillig de ogen voor.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ernstige gevolgen

Mensen met boezemfibrilleren hebben een hoger risico op trombose. Er is sprake van een ontregelde elektrische activiteit in het hart. Het ritme en vaak ook de frequentie van samentrekken van het hart zijn verstoord. Daardoor stroomt het bloed in het hart trager en kan een bloedstolsel ontstaan.

Een hoger tromboserisico door boezemfibrilleren kan ernstige gevolgen hebben. Een bloedstolsel dat vormt in het hart kan met de bloedstroom worden meegevoerd en naar de hersenen schieten. Mensen kunnen dan een beroerte krijgen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

‘Vrijwel alles in de supermarkt is in het beste geval ongezond en in het slechtste geval letterlijk vergif’


Ik besefte niet hoe toxisch en vergiftigd alles in onze cultuur is, niet alleen in Amerika, maar overal ter wereld, zei auteur en spreker Tucker Max
 in de show van Tucker Carlson.

Vrijwel alles in de supermarkt is in het beste geval ongezond en in het slechtste geval letterlijk vergif, stelde Max.

De meeste mensen gebruiken zaadoliën om mee te koken. Koolzaadolie is letterlijk ontworpen als smeermiddel voor machines, vertelde Max. “Het is zo toxisch en rampzalig voor het lichaam. Het zit overal in.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vrijwel onmogelijk

“Het is heel moeilijk om nog ergens gezond voedsel te vinden. Probeer maar eens iets in de supermarkt te vinden zonder zaadoliën. Dat is vrijwel onmogelijk.” De meest bekende zijn sojaolie, zonnebloemolie, raap- of koolzaadolie, maïskiemolie en arachideolie.

In 2017 onderzochten wetenschappers van de Temple University in Philadelphia het effect van koolzaadolie op muizen. Ze linkten de olie aan gewichtstoename en alzheimer. Olijfolie had juist een positieve invloed op de hersenen van muizen.

Erg aantrekkelijk

De kans bestaat dat de consumptie van de olie leidt tot andere neurodegeneratieve ziekten en andere vormen van dementie, zeiden ze.

Koolzaadolie is erg aantrekkelijk omdat het goedkoper is dan andere plantaardige oliën. Hoewel dit product wordt aangeprezen als gezonde keuze, zijn er maar heel weinig studies die deze claim hebben onderzocht, aldus de wetenschappers.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

De grootste zwendel aller tijden

 dinsdag, 05 september 2023 13:50   Hits: 12615

  grootste zwendel aller tijden  Dat het mogelijk is om mensen massaal te hersenspoelen hebben we kunnen zien tijdens de nep coronapandemie.

Echter, er is een nog veel grotere zwendel gaande en die zwendel zal van ons slaven maken.


De grootste zwendel aller tijden is niets minder dan het klimaat.

Of, beter gezegd, het dogma dat nu wordt gehanteerd en waarvan niemand mag afwijken.

Dat dogma is dat we te maken hebben met een door de mens veroorzaakte klimaatverandering c.q. opwarming en dat tenzij wij die opwarming rigoureus aanpakken de wereld gedoemd is.

Een dogma is een leerstelling die door een religie, ideologie of organisatie als onbetwistbaar wordt beschouwd.

Net zoals vroeger ketters op de brandstapel terechtkwamen zo worden klimaatketters tegenwoordig vakkundig gecanceld.

Over de achtergrond, het doel en het ontstaan van deze zwendel verwijzen wij naar dit eerdere artikel.

Het enige dat nodig is, om die zwendel in stand te houden en aan te wakkeren is het meewerken van de MSM. Net zoals ze dat deden bij de nep corona pandemie, zo is ook bij de klimaatzwendel een belangrijke rol weg gelegd voor deze club bij het hersenspoelen van de bevolking.

Er worden zelfs hele speciale trainingen belegd zodat ze dat hersenspoelen nog veel beter kunnen uitvoeren.
Daarom is het heel belangrijk om te weten waarom hier sprake is van de grootste zwendel aller tijden.

En om daarbij te helpen, onderstaand een documentaire uit 2007 met de titel:

The Great Global Warming Swindle

Het is een heel verhelderende documentaire want er komen wetenschappers aan het woord die precies uitleggen waarom er sprake is van zwendel.

Die vertellen dat de temperaturen op aarde altijd onderhavig zijn aan schommelingen.

Dat er periodes op aarde waren waarbij het CO2 vele malen hoger was dan nu.

Dat het klimaat een politiek instrument is geworden, waarbij de mensheid gedwongen kan worden om bepaalde dingen wel of niet te doen.

Hoe wij, de mensheid, worden bedonderd door instanties zoals het IPCC. Hoe echte wetenschappers de mond wordt gesnoerd.

Dat deze zwendel het grootste gevaar is voor het voortbestaan van de mensheid en onze beschaving.

In 2007 kon het Britse Channel 4 deze documentaire nog produceren, vandaag de dag zou dat ondenkbaar zijn.

Kijk daarom naar hoe wij dagelijks worden belazerd en bedonderd door de MSM.


Begint het eindelijk een beetje in te zinken?

 zondag, 05 mei 2024 10:26

klimaatmaaktmensenarmDe geplande energietransitie loopt niet volgens plan, want steeds meer mensen liggen dwars.

Deze beginnen langzaam maar zeker door te krijgen dat ze met deze transitie worden kaalgeplukt.

Het overgrote deel van de bevolking gelooft nog steeds in de klimaatopwarmingszwendel en is graag bereid om een steentje bij te dragen om de planeet te redden.

Ze hebben niet door hoe ze worden gehersenspoeld met onzinverhalen over het klimaat.

Als de weerkaarten net 20 graden aantikken wordt dit tegenwoordig al gepresenteerd in donker oranje.
Maar, wat een doorsnee burger wel steeds meer begint door te krijgen is dat ze financieel worden kaal geplukt waar ze bij staan.

Zo moest iedereen zonnepanelen aanschaffen, want daarmee zou niet alleen de planeet worden gered, maar er viel ook groot financieel voordeel te behalen.

Dat feest heeft niet lang geduurd, want nadat voldoende mensen in de val waren getrapt, krijgen ze nu de rekening voor de kiezen.

Een boze zonnestroom-opwekker reageert: „Het is oneerlijk dat de regels tijdens het spel veranderen. Iedereen moest verduurzamen. Doe je je best, dan moet je er uiteindelijk voor bloeden.” Een andere panelenbezitter: „Ik heb ze aangeschaft met extra hypotheek, daar gaat mijn investering.”

Ook de warmtepomp valt bij steeds meer mensen in het verkeerde keelgat. Nog afgezien van de hoge aanschafkosten zijn er ook nog talloze andere problemen zoals het geluid en aanpassingen aan de woning.

In het eerste kwartaal van 2024 zijn er 20.000 warmtepompen verkocht, dat is een flinke daling ten opzichte van vorig jaar. Toen werden er na het eerste kwartaal 42.000 warmtepompen verkocht en in het laatste 26.000. Dat blijkt uit onderzoek van de Vereniging Warmtepompen.
Het loopt nu ook niet bepaald storm met de verkoop van elektrische auto’s en ook Shell krabbelt terug voor wat betreft energietransitie.

Olie- en gasbedrijf Shell heeft afgelopen kwartaal veel geld binnengeharkt met hun 'core business': fossiele brandstoffen. Het bedrijf had juist beloofd zich meer te focussen op groene energie, maar door die plannen wordt nu een streep getrokken. In 2021 kwam Shell met een doel: in 2030 moest de CO2-uitstoot met 20 procent teruggeschroefd zijn. Maar in maart van dit jaar werd dit doel al teruggebracht naar 15 procent. Uiteindelijk gaat er minder geld naar de energietransitie.

Kortom, je kunt stellen dat de energietransitie in ieder geval voorlopig is mislukt.

Echter, er zal pas een einde komen aan de klimaatwaanzin wanneer mensen echt beseffen dat CO2 helemaal niets te maken heeft met de opwarming van de aarde.

Nog is het niet te laat

 zondag, 05 mei 2024 10:35

wakkerwordensheepleJe kunt het twee voor twaalf noemen of twee over twaalf, maar feit is dat er nog weinig tijd is.

Nog hebben we de mogelijkheid om de toekomst te kiezen die we willen maar in dit tempo zal dat niet lang meer duren.

We weten dat Klaus Schwab heel gecharmeerd is van China en de manier waarop men daar omgaat met de bevolking.

Ook is bij velen bekend dat Schwab strooit met het woord ‘stakeholder’, iets dat voor veel mensen een totaal nietszeggend begrip.

Men kent het begrip ‘shareholder’ (aandeelhouder), maar wat een stakeholder nu precies is?

Er zweven diverse definities rond en de volgende is er één van.

Het woord stakeholders betekent belanghebbenden, en wordt gebruikt voor personen of organisaties (of in brede zin ook de omgeving), die invloed kunnen uitoefenen op de organisatie of beïnvloed worden. Stakeholders van een organisatie zijn medewerkers en klanten, maar ook milieugroeperingen, leveranciers.

Een andere uitdrukking die je tegenwoordig overal tegenkomt is ‘inclusief’.

In de onderstaande documentaire wordt duidelijk gemaakt dat bovenstaande begrippen worden gebruikt om ons richting communisme te voeren.

Vergelijkbaar met de culturele revolutie in China waar men in tien jaar tijd een volledig communistische maatschappij wist neer te zetten.

In 2020 hebben de regeringen van de G20, in samenwerking met de Stakeholders van het World Economic Forum, discreet en ondemocratisch een wereldwijde tienjarige overgang naar een autoritair politiek systeem, genaamd Stakeholderkapitalisme, in gang gezet.

Na het propageren van het marxistische idee dat zwarte en transseksuele mensen onderdrukt worden en het indoctrineren van de angst voor klimaatverandering, leggen de Stakeholders hun vooraf geplande politieke systeem op, waarvan het criminele brein, Klaus Schwab, beweert dat het beter is voor 'mens en planeet'.

Zullen we terugslaan voordat A.I. onze banen afpakt, onze rijkdom verschuift naar de Stakeholders en we kwetsbaar worden voor tirannie?

Ga mee met tech-ondernemer Richard Jeffs terwijl hij de Grote Reset, de overgang naar het Stakeholderkapitalisme, onderzoekt.




Wat verder belangrijk is om te weten is het feit dat het WEF een onderdeel vormt van de beruchte sekte.

Een kenmerk van deze satanische sekte is verder dat ze opereren als een virus door een organisatie te infiltreren en over te nemen. 

Door die tactiek controleren zij onder andere geheime genootschappen, semi-geheime genootschappen en de top van schijnbare openbare genootschappen en religies, zoals de Vrijmetselaars, de Rozenkruisers, de Scientology Kerk, de Mormonen, de Katholieke kerk, de Islamitische kerk, de Joodse kerk, allerlei sekten en politieke stromingen zoals het ziomisme, et cetera. 
De leden van deze organisaties worden aan de top van bedrijven gezet, in regeringen (bvb. Macron, Alexander de Croo, Mark Rutte, ..enz. red.) en belangrijke publieke organisaties als het Wereld Natuurfonds, Amnesty, het Rode Kruis/De Rode Halve Maan en Greenpeace (er zijn er meer). Daarnaast controleren zij tegenwoordig grotendeels het internet via Facebook, Google en Youtube.

Tegenwoordig is het WEF een heel belangrijk werktuig van de sekte.

En tenslotte is het belangrijk om te weten dat het bestuur van het WEF zelf allesbehalve inclusief is, maar volgens goedgelovige sheeple berust dit op louter toeval.

Chris Cuomo, die op CNN Covid prikken pushte, geeft toe dat het Moderna-vaccin zijn gezondheid heeft verwoest

 mei 5, 2024   3

   Senior Airman Madeline Herzog (according to Exif data) / Wikimedia / (Public Domain)

Voormalig CNN presentator Chris Cuomo was een voorvechter van de Covid mRNA vaccinaties tijdens de pandemie en moedigde zijn publiek aan om zich te laten prikken.

Cuomo kreeg twee Moderna-vaccinaties en voelde zich zo betrokken bij de uitrol van het vaccin dat hij tijd vrijmaakte om op Twitter ruzie te maken met ongevaccineerden en degenen die de prikken afwezen ervan beschuldigde “onwetend” en “bang” te zijn, schrijft Thepeoplesvoice.

“Onwetendheid voedt vaak onzekerheid,” schreef Cuomo in september 2022 op het platform. “Probeer slim te spelen in plaats van bang. Het is duidelijk dat de vax helpt. Je wordt niet gedwongen (behalve door verstand misschien) om het te nemen.”

Het leven komt snel op je af. Spoel drie jaar verder en Cuomo heeft toegegeven dat hij gewond is geraakt door het Moderna mRNA-vaccin en hij lijdt nog steeds onder de gezondheidsgevolgen.

Cuomo liet de bom vandaag vallen tijdens een interview met Sean Barcavage, een verpleegkundig arts die vandaag in een artikel in de New York Times werd genoemd over vaccinverwondingen.

Tijdens het interview riep Cuomo op tot een 9/11 commissie om vragen te beantwoorden over de uitrol van vaccins en waarom miljoenen mensen gezondheidsschade oplopen na mRNA-injecties.

“We weten dat vaccins bijwerkingen kunnen hebben,” zei Cuomo. “Maar niemand praat er echt over omdat ze bang zijn dat ze de beschuldigende vinger krijgen. Ze willen gewoon dat het weggaat.”

“Mensen zoals Sean, en ik, en miljoenen anderen die nog steeds rare dingen hebben met hun bloed en hun leven en hun gevoelens – je weet wel, fysiek – gaan niet weg.”

Kijk:

Cuomo is lang niet de enige volledig gevaccineerde ster die ernstige gezondheidsgevolgen ondervindt na twee doses mRNA.

 

In januari overleed de 50-jarige acteur Alec Musser, die gevaccineerd was tegen COVID, plotseling en onverwacht na het ontvangen van een booster.

Evenmin is Cuomo de enige die gezondheidscomplicaties ondervindt nadat hij online de spot dreef met ongevaccineerde mensen.

Arnold Schwarzenegger, die de ongevaccineerden “schlemielen” noemde en de Amerikanen tijdens de pandemie de beroemde boodschap gaf “screw your freedoms,” heeft sindsdien toegegeven dat hij drie open hartoperaties heeft ondergaan en een pacemaker nodig heeft om zijn beschadigde hart kloppend te houden.

En de lijst blijft groeien.

Een arts en traumachirurg die viraal ging op social media en iedereen die het vaccin afwees beschuldigde van samenzweringstheoreticus te zijn, overleed plotseling eerder deze maand.

Dr. Vicky Jennings stierf na een hartaanval, onthulde haar familie.

Herinner je je de YouTube- en TikTok-influencers die tijdens de pandemie de experimentele Covid-19 vaccins aan hun volgers aanprijsden?

De meesten van hen ontvingen betalingen van de overheid en farmaceutische bedrijven om hun volgers onder druk te zetten zodat ze de uitrol van het vaccin zouden steunen.

YouTube en andere social media influencers waren instrumenteel in het verspreiden van de massale vormingspsychose die, zoals Dr. John Malone stelt, ertoe leidde dat een aanzienlijk deel van de bevolking in wezen werd gehypnotiseerd om de draconische Covid-maatregelen te volgen.

We gaan nu een paar jaar verder en karma slaat toe tegen diezelfde YouTubers die de prik namen en geld incasseerden van Big Pharma.

 

Honderden van deze jonge en gezonde YouTube influencers zijn nu gediagnosticeerd met kanker – en velen van hen hebben toegegeven dat ze lijden aan zeldzame en agressieve turbokanker.

Kijk:

https://rumble.com/v2z3570-thousands-of-youtubers-who-pushed-covid-jabs-now-have-turbo-cancers.html

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/chris-cuomo-die-op-cnn-covid-prikken-pushte-geeft-toe-dat-het-moderna-vaccin-zijn-gezondheid-heeft-verwoest/

Onderzoek levert verrassende resultaten op: transgenderisme wordt veroorzaakt door vaccins


Een recente peiling heeft verrassende resultaten opgeleverd: een sterke associatie tussen vaccinatie en genderdysforie. Mensen met genderdysforie hebben een sterk gevoel van onvrede met het geslacht waarmee ze geboren en opgegroeid zijn.

Uit een follow-up blijkt dat 80 procent van de gevallen kan worden gelinkt aan vaccinatie.

Er rust al lange tijd een taboe op onderzoek naar de effecten van vaccinatie op onze kinderen. Als onderzoekers deze effecten mogen bestuderen, komen ze tot de ontdekking dat gevaccineerden 2 tot 10 keer meer kans hebben op de meest voorkomende kinderziektes.

80 procent

Techondernemer Steve Kirsch heeft onlangs een peiling gehouden, waarbij de resultaten zijn geanalyseerd door een statisticus. Uit de peiling blijkt dat gevaccineerden 6,9 keer vaker seksuele oriëntatieproblemen hebben.

Aangezien dit een vaag begrip is, deed hij een follow-up. Daaruit bleek dat 80 procent van de gevallen van genderdysforie kan worden gelinkt aan vaccinatie.

zo

Kirsch ontdekte dat genderbevestigende zorg – operaties, borsten afbinden of puberteitsremmers – sterk geassocieerd is met het aantal vaccins dat kinderen hebben gehad.

zo

Persoonlijkheidsveranderingen

Een mogelijke verklaring is dat er neurologische en persoonlijkheidsveranderingen optreden wanneer iemand herstelt van een hersenontsteking ten gevolge van een vaccinatie.

Een arts die op Substack schrijft onder de naam ‘A Western Doctor’ heeft een peiling gehouden onder zijn eigen lezers en ontdekte dat vaccinatie intieme relaties heeft veranderd, bijvoorbeeld hoe mannen zich binden aan vrouwen en daar steeds meer moeite mee hebben.

Volgens de arts veranderen vaccins intieme relaties en genderidentiteit.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...