zondag 7 november 2021

Jurist haalt uit naar kabinet in Nederland: ‘Wat jullie doen, zijn misdrijven tegen de menselijkheid’

jurist
Foto: Mark Rutte (Ministerie van Buitenlandse Zaken CC BY-SA 2.0)

Jurist haalt uit naar kabinet (Nederland): ‘Wat jullie doen, zijn misdrijven tegen de menselijkheid’

Het systeem van toegangstesten is niet waterdicht. De QR-codes zijn te vervalsen en in die toegangsbewijzen is handel ontstaan. Minister Grapperhaus van Justitie waarschuwde dat het vervalsen van een QR-code fraude is en dat daar maximaal vier jaar gevangenisstraf op staat.

Ook heeft Grapperhaus aangedrongen op de controle van een identiteitsbewijs samen met de QR-code, zodat vervalsingen sneller aan het licht komen.

Jurist Ghislen Nysten haalt op social media hard uit naar het kabinet. “Ik wijs de leden van het kabinet er graag op dat er levenslang staat op misdrijven tegen de menselijkheid. En wat jullie doen, zijn misdrijven tegen de menselijkheid,” schrijft Nysten, initiatiefnemer van De Vrijheidsjurist.

Apartheid en andere onmenselijke handelingen

De jurist verwijst naar het Statuut van het Internationaal Strafhof, dat misdrijven tegen de menselijkheid definieert door een opsomming van handelingen te geven die ‘indien gepleegd als onderdeel van een wijdverbreide of stelselmatige aanval gericht tegen een burgerbevolking, met kennis van de aanval’ een misdrijf tegen de menselijkheid uitmaken.

Het gaat daarbij over onder meer ‘apartheid en andere onmenselijke handelingen’.



 

Aartsbisschop Vigano schrijft indrukwekkende brief over vaccinatieprogramma

 vigano

Foto: Carlo Maria Vigano (Roman Catholic Archdiocese of Boston CC BY-ND 2.0)

Aartsbisschop Vigano schrijft indrukwekkende brief over vaccinatieprogramma

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano heeft een indrukwekkende brief geschreven aan de Amerikaanse bisschoppen waarin hij een aantal verbazingwekkende uitspraken doet over de coronaprikken en de rol van de kerk bij het promoten van vaccins.

Vigano schrijft dat vaccins normaal gesproken jarenlang uitvoerig worden getest voordat ze op de markt komen. Dat dit nu niet is gebeurd, betekent dat gezondheidsinstanties de hele wereldbevolking onderwerpen aan een experiment, zegt hij.

De aartsbisschop wijst erop dat er effectieve behandelingen zijn die patiënten genezen en levenslange bescherming bieden, iets wat vaccins niet doen. “Deze behandelingen veroorzaken ook geen bijwerkingen, aangezien de medicijnen die gebruikt worden al decennialang op de markt zijn.”

Ze kunnen niet eens vaccins worden genoemd

Een experimenteel middel kan niet worden goedgekeurd als er al effectieve behandelingen beschikbaar zijn. Dit is waarom medicijnagentschappen in de Verenigde Staten en Europa het gebruik van onder andere hydroxychloroquine en ivermectine hebben tegengehouden, voegt hij toe.

Aangezien de vaccins niet voorkomen dat mensen het virus krijgen en doorgeven, kunnen ze niet eens vaccins worden genoemd, stelt Vigano.

Hij noemt het een morele plicht om de vaccinatie te weigeren. “Wereldwijd neemt het aantal sterfgevallen en ernstige aandoeningen na vaccinatie exponentieel toe: in slechts negen maanden hebben deze vaccins meer sterfgevallen veroorzaakt dan alle vaccins in de afgelopen 30 jaar. Dat niet alleen: in veel landen, zoals Israël bijvoorbeeld, ligt het aantal sterfgevallen na vaccinatie nu hoger dan het aantal coronadoden.”

De duivelse ideologie van de ‘Great Reset’

De aartsbisschop beschuldigt de bisschoppen en ook paus Franciscus van het faciliteren van een ‘misdaad tegen de menselijkheid’ en ‘satanische actie tegen God’.

Vigano gaat ook in op de achterliggende agenda. Het doel is om miljarden mensen chronisch ziek te maken en ‘miljoenen en miljoenen’ mensen te vernietigen. Deze vreselijke misdaad is gebaseerd op de duivelse ideologie van de ‘Great Reset’, geformuleerd door directeur van het World Economic Forum Klaus Schwab, benadrukt hij.

[Zero Hedge via Summit News]




Brief #136, 2021, wo, 27 okt: Viganò naar Gomez

Brief #136, 2021, woensdag 27 oktober: Open brief van aartsbisschop Viganò aan aartsbisschop Gomez

    Aartsbisschop Carlo Maria Viganò , 80, heeft een open brief geschreven aan de Amerikaanse bisschoppen waarin hij zijn bezorgdheid uit over verschillende kwesties met betrekking tot het Coronavirus en de vaccinaties tegen het virus.

    De centrale zorg van de voormalige Vaticaanse nuntius voor de Verenigde Staten (2011-2016) is dat het testen van de verschillende vaccins nog niet is afgerond en in veel gevallen pas in 2023 of 2024 zal zijn afgerond.

    Aangezien er al na negen maanden vaccinaties een aantal gemelde gevallen van negatieve reacties op de vaccins zijn, zegt Viganò dat hij, en andere bisschoppen, zich zorgen zouden moeten maken over het aangekondigde plan van de Amerikaanse president Joseph Biden ( link ) om in de nabije toekomst 28 miljoen Amerikaanse kinderen in de leeftijd van 5 tot 11.

    Aangezien deze kinderen statistisch gezien weinig gevaar hebben gelopen door het Coronavirus, maar mogelijk een negatief neveneffect hebben van de niet-geteste vaccins, stelt Viganò dat het verstandiger zou zijn om dergelijke grootschalige vaccinatieplannen voor zulke jonge kinderen uit te stellen totdat het testen is voltooid. compleet.

    Volharden in de uitvoering van het plan zou een misdaad zijn, stelt Viganò.

    De brief bevat veel voetnoten bij wetenschappelijke artikelen – sommige weinig opgemerkt door de reguliere media – die volgens de aartsbisschop zijn argumenten ondersteunen.

    "Ik realiseer me dat het extreem impopulair kan zijn om een ​​standpunt in te nemen tegen de zogenaamde vaccins", schrijft Viganò aan Gomez, "maar als herders van de kudde van de Heer hebben we de plicht om de vreselijke misdaad die wordt uitgevoerd aan de kaak te stellen. .”

    Hier is Viganò's tekst, toen hij me gisteren, 26 oktober, stuurde, hoewel de tekst dateert van 23 oktober, vier dagen geleden. —RM

------------------------------       

    Aan Zijne Excellentie
    mgr. José Horacio Gómez
    Metropolitan aartsbisschop van Los Angeles
    Voorzitter van de Conferentie van Katholieke Bisschoppen van de Verenigde Staten

    Aan Hunne Eminenties en Excellenties
    De aartsbisschoppen en bisschoppen van de bisdommen van de Verenigde Staten van   Amerika

    En, voor hun competentie:

    Aan Zijne Eminentie
    Kardinaal Luis Francisco Ladaria Ferrer, sj
    Prefect van de Congregatie voor de Geloofsleer

    Aan Zijne Eminentie
    Kardinaal Gerhard Ludwig Müller
    Emeritus prefect van de Congregatie voor de Geloofsleer

23 oktober 2021

    Uwe eminenties,

    Excellenties,

    Ik richt mij tot u, aartsbisschop Gómez, als voorzitter van de Conferentie van katholieke bisschoppen van de Verenigde Staten, en tot u, kardinalen Ladaria en Müller, voor uw bekwaamheid, enkele serieuze overwegingen met betrekking tot de zogenaamde vaccins tegen Covid-19.

    Ik geloof dat er enkele aspecten van de vraag zijn die nu een meer volledige evaluatie mogelijk maken van wat deze medicijnen zijn en welke effecten ze veroorzaken; deze evaluatie moet leiden tot een collegiale houding, in overeenstemming met het leergezag van de Kerk en niet beïnvloed door vooringenomen informatie of door foutieve berichtgeving door de producenten van deze drugs of door de media.

    1. Onderwerp van de nota van de Congregatie voor de Geloofsleer

    De Nota over de moraliteit van het gebruik van sommige anti-Covid-19-vaccins werd vorig jaar uitgegeven bij gebrek aan volledige gegevens over zowel de aard van het genenserum als de componenten ervan. Ik wijs U erop dat het onderwerp van de nota beperkt is tot “ de morele aspecten van het gebruik van de vaccins tegen Covid-19 die zijn ontwikkeld op basis van cellijnen die zijn afgeleid van weefsels die zijn verkregen van twee foetussen die niet spontaan zijn geaborteerd ”, [ 1] en het stelt dat " [w]e niet van plan zijn de veiligheid en werkzaamheid van deze vaccins te beoordelen, hoewel ethisch relevant en noodzakelijk, aangezien deze evaluatie de verantwoordelijkheid is van biomedische onderzoekers en geneesmiddelenbureaus ." [2]Veiligheid en effectiviteit zijn dus niet het onderwerp van de nota, die bij het uiten van haar mening over de " gebruiksmoraal " dus niet eens haar mening uitspreekt over de " productiemoraal " van deze geneesmiddelen.

    2. Veiligheid en effectiviteit van de vaccins

    De veiligheid en effectiviteit van individuele vaccins wordt bepaald na een periode van experimenteren die normaal gesproken meerdere jaren duurt. In dit geval hebben de gezondheidsautoriteiten besloten om experimenten uit te voeren op de hele wereldbevolking, als uitzondering op de gebruikelijke praktijk van de wetenschappelijke gemeenschap, internationale normen en de wetten van individuele naties. Dit betekent dat de gehele bevolking zich in de toestand bevindt dat zij vatbaar is voor de nadelige effecten van het vaccin, op eigen risico, terwijl normaliter op vrijwillige basis wordt geëxperimenteerd en uitgevoerd op een beperkt aantal proefpersonen, die betaald worden om het te ondergaan.

    Ik denk dat het duidelijk is dat dit een experimenteel medicijn is dat niet is goedgekeurd, [ 3 ]maar alleen geautoriseerd voor administratie door de verantwoordelijke instanties; net zoals ik denk dat het duidelijk is dat er medische behandelingen zijn zonder nadelige bijwerkingen, ook al zijn ze systematisch geboycot door de gezondheidsinstellingen – WHO, CDC, EMA – en door de reguliere media. Zelfs als de kerk een morele evaluatie zou moeten uiten van de verschillende beschikbare behandelingen - waarvan sommige worden uitgevoerd met medicijnen die zijn geproduceerd met cellijnen die afkomstig zijn van een geaborteerde foetus, zoals de vaccins - moet worden herhaald dat er effectieve behandelingen zijn die patiënten genezen en hen in staat te stellen een permanente natuurlijke immuunafweer te ontwikkelen, iets wat de vaccins niet doen. Bovendien veroorzaken deze behandelingen geen ernstige bijwerkingen, aangezien de medicijnen die worden gebruikt al tientallen jaren een vergunning hebben.

    Andere recent ontwikkelde behandelingen zijn absoluut effectief, goedkoop en brengen geen gevaar met zich mee voor degenen die ze krijgen: dit is het geval met de plasmabehandeling die door de Italiaanse arts Giuseppe De Donno met groot succes is bestudeerd en toegepast. [ 1 ]

    Behandeling met hyperimmuun plasma werd sterk afgeraden en geboycot door farmaceutische bedrijven en door hen gefinancierde artsen, omdat het niets kost en de analoge therapie nutteloos maakt, die in laboratoria met monoklonale cellen tegen exorbitante kosten wordt gemaakt.

    Internationale normen specificeren dat een experimenteel geneesmiddel alleen mag worden goedgekeurd voor distributie als er geen effectieve alternatieve behandeling is: daarom hebben geneesmiddelenbureaus in de VS en Europa het gebruik van hydroxychloroquine, ivermectine, hyper-immuun plasma en andere therapieën met bewezen effectiviteit. Het is niet nodig U eraan te herinneren dat al deze agentschappen, samen met de WHO, bijna volledig worden gefinancierd door de farmaceutische bedrijven en door daaraan verbonden stichtingen, en dat er een zeer ernstig belangenconflict is op de hoogste niveaus, [2 ] waarover de media verwijtend zwijgen. [3] Bij het uiten van een morele evaluatie van de vaccins kan de Kerk niet nalaten deze elementen in overweging te nemen, aangezien ze een manipulatie van wetenschappelijke informatie veroorzaken, op basis waarvan de oordelen over hun morele licentiatie door de kerkelijke autoriteit zijn geformuleerd.

    3. De experimentele medicijnen zijn geen vaccins in de eigenlijke zin

    De Congregatie voor de Geloofsleer geeft weliswaar geen mening over de doeltreffendheid en veiligheid van de zogenaamde vaccins, maar definieert ze niettemin als ‘vaccins’, waarbij ze ervan uitgaan dat ze in feite immuniteit geven en mensen beschermen tegen actieve en passieve besmetting . Dit element wordt ontkend door de verklaringen van alle gezondheidsautoriteiten van de wereld en van de WHO, volgens welke gevaccineerde mensen besmet kunnen raken en anderen ernstiger kunnen infecteren dan degenen die niet zijn gevaccineerd [4] en ontdekken dat hun immuunafweer drastisch verminderd, zo niet zelfs volledig vernietigd.

    Een recente studie bevestigt dat het genenserum vormen van verworven immunodeficiëntie kan veroorzaken bij degenen die het krijgen. [5] Daarom vallen de medicijnen die 'vaccins' worden genoemd niet onder de officiële definitie van een vaccin waarnaar de CDF-nota vermoedelijk verwijst. In feite wordt een "vaccin" gedefinieerd als een medicinaal preparaat dat bedoeld is om de productie van beschermende antilichamen door het organisme te induceren, waardoor specifieke resistentie wordt verleend tegen een specifieke infectieziekte (viraal, bacterieel, protozoaal). Deze definitie is onlangs gewijzigd door de WHO, omdat ze anders geen anti-Covid-medicijnen had kunnen bevatten, die de productie van beschermende antilichamen niet induceren en geen specifieke resistentie verlenen tegen de SarsCoV-2-infectieziekte.

    Bovendien, hoewel mRNA-serums gevaarlijk zijn vanwege de implicaties die ze hebben op genetisch niveau, kan het Astra Zeneca-serum zelfs nog schadelijker zijn, zoals recente onderzoeken aantonen. [6]

    4. Proportionaliteit tussen de kosten en baten van de vaccins

    De Congregatie voor de Geloofsleer beperkt zich alleen tot een evaluatie van de moraliteit van het gebruik van de vaccins en houdt geen rekening met de evenredigheid tussen de veronderstelde voordelen van het genenserum en de negatieve kant op korte en lange termijn Effecten.

    Wereldwijd neemt het aantal sterfgevallen en ernstige pathologieën na vaccinatie exponentieel toe: [7] in slechts negen maanden hebben deze vaccins meer doden veroorzaakt dan alle vaccins in de afgelopen dertig jaar. [8] Niet alleen dit: in veel landen – zoals Israël bijvoorbeeld [9] – is het aantal sterfgevallen na vaccinatie nu groter dan het aantal sterfgevallen door Covid. [10]

    Na te hebben vastgesteld dat de drugs verkocht als vaccins geen significant voordeel te geven en in tegendeel kan een zeer hoog percentage van de sterfgevallen of ernstige pathologieën veroorzaken [11] , zelfs in patiënten voor wie Covid geen bedreiging vormen, [12] Ik weet niet denken dat we kunnen concluderen dat er enige evenredigheid is tussen de potentiële schade en de potentiële voordelen.

    Dit betekent dus dat er een zware morele verplichting is om inenting te weigeren als mogelijke en naaste oorzaak van blijvende schade [13] of overlijden. Bij gebrek aan voordelen is het daarom niet nodig om zich bloot te stellen aan de risico's van de toediening ervan, maar integendeel, er is een plicht om het categorisch te weigeren.

    5. Nieuwe gegevens over de aanwezigheid van geaborteerde foetale cellijnen

    Er zijn onlangs onthullingen van Pfizer-leidinggevenden vrijgegeven die aantonen dat de mRNA-genenserums geaborteerd foetaal materiaal bevatten, niet alleen voor de productie van het oorspronkelijke vaccin, maar ook voor de replicatie en productie ervan op grote schaal, [14] en niets suggereert dat andere farmaceutische bedrijven zijn een uitzondering. Bisschop Joseph Strickland [15] heeft zich in dit verband ook uitgesproken door de gelovigen uit te nodigen “ nee te zeggen. Ik ga het niet alleen doen omdat je het verplicht stelt, wie weet wat het volgende gekke ding zal zijn ." Dit maakt het gebruik van deze drugs absoluut immoreel, net zoals het immoreel en onaanvaardbaar is om drugs te gebruiken die weeskinderen gebruiken voor experimenten. [16]

    6. Bijwerkingen op zwangere moeders en kinderen die borstvoeding geven

    Een ander aspect om rekening mee te houden is het concrete gevaar van ernstige bijwerkingen voor zwangere moeders en zelfs ernstiger voor pasgeboren kinderen: in de Verenigde Staten zijn er 675 miskramen geweest bij gevaccineerde moeders en in het Verenigd Koninkrijk zijn 521 zuigelingen overleden. [17] We mogen niet vergeten dat voor de zogenaamde vaccins tegen Covid geen actieve waakzaamheid werd ingesteld, maar alleen passieve waakzaamheid, waarbij patiënten zelf bijwerkingen moeten melden; dit betekent dat de gegevens over nadelige effecten minimaal tien keer moeten worden vermenigvuldigd.

    7. Componenten van de vaccins

    Ik wil U erop wijzen dat de componenten van de genenserums nog steeds als handelsgeheimen worden verborgen, zelfs als er al meerdere onderzoeken zijn die de inhoud van de vaccins hebben geanalyseerd; [18] het is daarom nog niet mogelijk om de andere kritische elementen en hun langetermijneffecten volledig te evalueren, omdat de experimenten op de wereldbevolking pas in 2023/2025 zullen eindigen, en het is niet bekend wat de effecten van de nieuw aangenomen technologie bevinden zich op genetisch niveau. [19] De aanwezigheid van grafeen in de toegediende doses, gerapporteerd door talrijke laboratoria die de inhoud ervan hebben geanalyseerd, [20]suggereert dat het gedwongen gebruik van zogenaamde vaccins – samen met de systematische boycot van bestaande behandelingen waarvan de effectiviteit is bewezen [21] – dient om contact te traceren met alle gevaccineerde mensen over de hele wereld die verbonden zijn of zijn met de Internet of Things [22] door middel van een kwantumlink van gepulseerde microgolffrequenties van 2,4 GHz of hoger van zendmasten en satellieten. [23]Als bewijs dat deze informatie niet het resultaat is van de fantasieën van een samenzweringstheoreticus, moet u weten dat de Europese Unie twee projecten heeft gekozen voor technologische innovatie als winnaars van een wedstrijd: "The Human Brain" en "Graphene". Deze twee projecten krijgen de komende tien jaar elk een miljard euro aan financiering. [24]

    Ik vertrouw erop dat Uwe Excellentie, aartsbisschop Gomez, deze observaties van mij serieus in overweging zal nemen - die ik grondig heb nagegaan met hooggekwalificeerde katholieke artsen [25] - samen met uw broeders van de Amerikaanse bisschoppenconferentie die in de plenaire vergadering zijn bijeengekomen van 15 tot 18 november 2021 in Baltimore, zodat het officiële standpunt van de katholieke kerk in de Verenigde Staten over de zogenaamde vaccins zal worden herzien en bijgewerkt. Evenzo vraag ik Uwe Eminentie, Kardinaal Ladaria, om zo snel mogelijk over te gaan tot de herziening van de Nota van de Congregatie voor de Geloofsleer over de moraliteit van bepaalde anti-Covid-19-vaccins .

    Ik realiseer me dat het buitengewoon impopulair kan zijn om een ​​standpunt in te nemen tegen de zogenaamde vaccins, maar als herders van de kudde van de Heer hebben we de plicht om de vreselijke misdaad aan de kaak te stellen die wordt uitgevoerd, wiens doel het is om miljarden chronisch zieke mensen en om miljoenen en miljoenen mensen uit te roeien, gebaseerd op de helse ideologie van de "Great Reset", geformuleerd door de voorzitter van het World Economic Forum Klaus Schwab en onderschreven door instellingen en organisaties over de hele wereld. [26]

    Het stilzwijgen van zoveel kardinalen en bisschoppen, samen met de onvoorstelbare promotie van de vaccinatiecampagne door de Heilige Stoel, vertegenwoordigt een vorm van ongekende medeplichtigheid die niet langer kan voortduren. Het is noodzakelijk dit schandaal, deze misdaad tegen de menselijkheid, deze satanische actie tegen God aan de kaak te stellen.

    Met elke dag die voorbijgaat, sterven duizenden mensen of worden ze in hun gezondheid aangetast door de illusie dat de zogenaamde vaccins een oplossing voor de pandemische noodsituatie garanderen. De katholieke kerk heeft de plicht tegenover God en de hele mensheid om deze enorme en afschuwelijke misdaad met de grootste vastberadenheid aan de kaak te stellen, duidelijke aanwijzingen te geven en stelling te nemen tegen degenen die, in naam van een pseudo-wetenschap die ondergeschikt is aan de belangen van de farmaceutische industrie, bedrijven en de globalistische elite, hebben alleen maar intenties van de dood. Hoe Joe Biden, die zichzelf ook als 'katholiek' omschrijft, 28 miljoen kinderen van 5 tot 11 jaar zou kunnen vaccineren [27]is absoluut ondenkbaar, alleen al vanwege het feit dat er vrijwel geen risico is dat ze de SARS-CoV-2-ziekte ontwikkelen. De Heilige Stoel en de Bisschoppenconferenties hebben de plicht om in dit opzicht een krachtige veroordeling uit te spreken, en ook met betrekking tot de zeer ernstige bijwerkingen die kunnen optreden voor kinderen die worden ingeënt met het experimentele genenserum. [28]

    Het is evenzeer noodzakelijk dat er een interventie komt van de Amerikaanse Bisschoppenconferentie, gericht op het bevorderen van de religieuze vrijstelling en het onmiddellijk intrekken van de verboden die in dit verband door veel Ordinaries aan hun priesters zijn opgelegd. Evenzo moeten alle vaccinatievereisten voor seminaristen en kandidaten van religieuze gemeenschappen worden ingetrokken. In plaats daarvan moeten duidelijke richtlijnen worden gegeven over de gevaren die verbonden zijn aan de toediening van het vaccin en de ernstige morele implicaties ervan.

    Ik ben er zeker van dat u de bijzondere ernst van dit onderwerp in overweging wilt nemen, de urgentie van een interventie die wordt verlicht door en trouw is aan de leer van het evangelie, evenals de salus animarum die de herders van de kerk moeten promoten en verdedigen .

   In Christo Regé ,  



    

+ Carlo Maria Viganò, aartsbisschop
    voormalig apostolisch nuntius van de Verenigde Staten van Amerika

 

Opmerkingen:

[1] Congregatie voor de Geloofsleer, Nota over de moraliteit van het gebruik van sommige anti-Covid-19-vaccins , 21 december 2020.

[2] Idem .

[3] Senator Ron Johnson : We hebben geen door de FDA goedgekeurd vaccin in de VS. Het vaccin (Pfizer Comirnaty) dat in Europa verkrijgbaar is, is goedgekeurd, maar het vaccin (Pfizer BNT162b2) dat in Amerika wordt gebruikt, heeft alleen het gebruik van een noodklaring . – zie https://twitter.com/ChanceGardiner/status/1445262977775534081?s=20

[4] Zie. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32838270/ e https://alloranews.com/covid-19/giuseppe-de-donno-hyperimmune-plasma-doctor-takes-own-life/

[5] Pfizer heeft nu 22 afzonderlijke lobbyfirma's ingehuurd, allemaal in Washington, DC, om het drugsbeleid in de Verenigde Staten vorm te geven. Ja, dat is de juiste #. TWEE TWEE lobbyfirma's. Tal van topcongresstafleden en fmr WH-functionarissen zijn gerekruteerd om de agenda van Pfizer in DC door te drukken . – zie https://twitter.com/JordanSchachtel/status/14446611196792205316

[6] Oprichters en onderzoekers van farmaceutische bedrijven zijn vervangen door investeringsfondsen die alleen economische resultaten nastreven en nu #OMS en #EMA financieren die beslissen over vaccins – Vgl. https://twitter.com/CathVoicesITA/status/144813045248581632?s=20 | In Italië zijn er 32000 artsen betaald door BigPharma – https://www.ogginotizie.eu/ogginotizie/in-rete-il-report-aifa-32000-medici-pagati-dalle-case-farmaceutiche/

[7] Zie. https://tv.gab.com/channel/white__rabbit/view/breaking-pfizer-scientists-your-covid-antibodies-615b96bcd7e866584941980f en https://www.lifesitenews.com/news/ontario-er-doctor-resigns- over-verplichte-vaccins-en-falsehoods/ > Ontario-arts neemt ontslag vanwege gedwongen vaccins, zegt dat 80% van de ER-patiënten met mysterieuze problemen beide schoten had .

[8] Zie. https://twitter.com/alexgiudetti/status/1448528719673430016 en https://theexpose.uk/2021/10/10/comparison-reports-proves-vaccinated-developing-ade/ > Een vergelijking van officiële overheidsrapporten suggereert de volledig Gevaccineerden ontwikkelen Acquired Immunodeficiency Syndrome .

[9] Zie. https://climatecontrarian.com/2021/05/28/revealed-why-the-oxford-astrazeneca-jab-is-even-more-dangerous-than-the-mrna-vaccines/

[10] Autopsies uitgevoerd in Duitsland op sterfgevallen na het vaccin, de studie van pathologen, 50% van de sterfgevallen na de tweede dosis werd veroorzaakt door het vaccin . – zie https://corrierequotidiano.it/cronaca/morti-da-vaccino-patologi-il-50-dopo-la-seconda-dose/

[11] In slechts 9 maanden hebben de overlijdensmeldingen van Covid-19-preparaten 50% van ALLE sterfgevallen na vaccinatie bereikt die in 30 jaar in de VS zijn toegediend - Cfr. https://infovax.substack.com/p/in-soli-9-mesi-le-segnalazioni-di – Zie ook https://wonder.cdc.gov/controller/saved/D8/D188F890

[12] Zie. https://visionetv.it/israele-terza-dose-il-ministero-rassicura-ma-i-cittadini-indignati-replicano-in-massa/ en https://www.gov.il/he/Departments/publications /rapporten/seav-25092021

[13] Zie. https://twitter.com/bisagnino/status/1448644321327022090?s=20 en https://infovax.substack.com/p/morti-per-covid-19-prima-e-dopo-le en https:// infovax.substack.com/p/i-tassi-di-miocarditi-post-vaccino

[14] 155.501 anafylactische reacties gerapporteerd aan VAERS, waarvan 41% van de gevallen toegeschreven aan Pfizer – Cf. https://twitter.com/ChanceGardiner/status/1446184707964739584?s=20 en ( link ) 

[15] Het aantal myocarditis na vaccinatie bij jonge Amerikanen (12-15 jaar) is 19 KEER hoger dan de normale achtergrondwaarden voor deze leeftijdsgroepen . – zie https://infovax.substack.com/p/i-tassi-di-miocarditi-post-vaccino | Zie ook https://www.sirillp.com/wp-content/uploads/2021/10/Letter-Regarding-Covid-19-Vaccine-Injuries-Dr-Patricia-Lee.pdf | Onderzoek: volgens ONS-gegevens is het aantal sterfgevallen onder tienerjongens in het VK met 63% gestegen sinds ze het Covid-19-vaccin kregen. – zie https://theexpose.uk/2021/10/04/teen-boy-deaths-increased-by-63-percent-since-they-had-covid-vaccine/

[16] In Turkije hekelt Dr. Fatih Erbakam, leider van de Welzijnspartij, de geboorte van kinderen met staarten, 3 armen en 4 benen, na vaccinatie van ouders, tegen Covid . – zie https://www.lapekoranera.it/2021/10/08/turchia-vaccino-dott-fatih-erbakam-i-bambini-nascono-con-la-coda-con-3-braccia-e-4-gambe- video/

[17] Het COVID-19-vaccin is ontwikkeld met behulp van een foetale cellijn. Dat gold ook voor Tylenol, ibuprofen... en ivermectine.  – zie https://vajenda.substack.com/p/the-covid-19-vaccine-was-ontwikkeld | Pfizer Whistleblower publiceert e-mails die het gebruik van 'foetale cellen' voor het publiek verbergen - Cf. https://thecharliekirkshow.com/columnists/charlie-kirk/posts/pfizer-whistleblower-releases-emails-hiding-fetal-cell-usage-from-public | Pfizer vertelde wetenschappers om het gebruik van geaborteerde menselijke foetale weefsels bij het maken van vaccins te verdoezelen, zegt klokkenluider - Cf. https://greatgameindia.com/coverup-aborted-fetal-tissues-vaccines/ en https://twitter.com/ChanceGardiner/status/1446120608970932231 |Procesgerelateerde onzuiverheden in het ChAdOx1 nCov-19-vaccin. – zie https://www.researchsquare.com/article/rs-477964/v1

[18] Amerikaanse bisschop bekritiseert Pfizer nadat uit e-mails blijkt dat het bedrijf Jabs connectie met abortus wilde verbergen – vgl. https://www.lifesitenews.com/news/us-bishop-slams-pfizer-after-emails-show-company-wanted-to-hide-jabs-connection-to-abortion/

[19] Pfizer wordt beschuldigd van experimenten met weesbaby's om hun Covid-19-vaccin te testen . – zie https://theexpose.uk/2021/10/01/breaking-pfizer-stand-accused-of-experimenting-on-orphan-babies-to-test-their-covid-19-vaccine/

[20] «CDC geeft een dringende waarschuwing die de vaccinatie van zwangere vrouwen ten zeerste aanbeveelt», ondanks het ontbreken van voldoende studies, 675 abortussen bij gevaccineerde moeders in de VS, 521 in het VK, baby's die stierven tijdens de borstvoeding van gevaccineerde moeders, en Pfizer die zal het onderzoek pas in de 2025 uitvoeren

vgl. https://twitter.com/ChanceGardiner/status/1443701760833511426?s=20

[21] Ingrediënten CoV-19-vaccin onthuld: Scanning- en transmissie-elektronenmicroscopie onthult PEG, grafeenoxide, roestvrij staal en zelfs een parasiet.

vgl. https://www.databaseitalia.it/rivelati-ingredienti-dei-vaccini-cov-19-microscopia-elettronica-a-scansione-e-trasmissione-rivela-ossido-di-grafene-acciaio-inossidabile-e-anche- un-parassita/

[22] Zie het interview met Jean-Bernard Fourtillan, professor en expert in farmacologie en toxicologie: https://twitter.com/Side73Dark/status/1448316251663736840?s=20

[23] Dr. Mariano Amici, grafeen en PEG-oxide in vaccins: https://www.marianoamici.com/ossido-di-grafene-e-peg-nei-vaccini/

[24] Prof. Peter McCullough, pionier op het gebied van vroege zorg, heeft een gebarsten stem die de doodsverlating van oudere patiënten oproept. Cf. https://twitter.com/ChanceGardiner/status/1446240498029670405?s=20

[25] World Economic Forum, dit zijn volgens McKinsey Cf. de top 10 van technologietrends die het komende decennium vorm zullen geven. https://www.weforum.org/agenda/2021/10/technology-trends-2021-mckinsey

[26] Exclusief: Pfizer-patent goedgekeurd voor het monitoren van vaccins over de hele wereld – Cf. https://www.databaseitalia.it/esclusivo-brevetto-pfizer-approvato-per-il-monitoraggio-dei-vaccinati-in-tutto-il-mondo-tramite-microonde-e-grafene

[27] EU: de grootste prijs voor excellentie in onderzoek voor de projecten "Graphene" en "Human Brain" - Cfr. https://www.isprambiente.gov.it/it/archivio/notizie-e-novita-normative/notizie-ispra/2013/01/ue-il-piu-grande-premio-di-eccellenza-nella-ricerca- ai-progetti-grafene-e-cervello-umano | Graphene en Human Brain Project winnen de grootste onderzoeksprijs in de geschiedenis, terwijl de strijd om duurzame wetenschappelijke financiering voortduurt. – zie https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/IP_13_54 

[28] Regering, Dr. Citro: «Of ze zijn onwetend of hogere ordes wilden de doden» – Cfr. https://stopcensura.online/dott-citro-contro-governo-o-sono-ignoranti-oppure-ordini-superiori-volevano-i-morti/

[29] Luister wat Bill Gates zei: https://twitter.com/ZombieBuster5/status/1444245496701272065

[30] Details van het Witte Huis Plan om 28 miljoen kinderen van 5-11 jaar "snel" te vaccineren - Vgl. https://www.zerohedge.com/covid-19/white-house-details-plan-quickly-vaccinate-28m-children-age-5-11

[31] Robert W Malone: ​​« Dit is gewoon ziek. En hartverscheurend, zowel letterlijk als figuurlijk. Dit moet stoppen » vgl. https://twitter.com/rwmalonemd/status/1450869124947578880?s=21

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...