woensdag 2 november 2022

Ontmaskerd! Covid-vaccins onderdeel van ontvolkingsagenda, documentaire “Died Suddenly” onderzoekt bizarre golf van mensen die onverwachts sterven na uitrol van Covid-19 ‘vaccin’

November 2, 2022  3306  6

 


Een documentaire onderzoekt de recente bizarre toename van mensen die onverwacht sterven, een verontrustend fenomeen dat volgens velen samenvalt met de uitrol van het experimentele Covid-19 vaccin, bericht Adan Salazar.

 

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v1q1u1m-died-suddenly-official-trailer-streaming-november-21st.html

 “Gezonde volwassenen vallen overal ter wereld dood neer”, luidt de beschrijving op de website van de film. “In de afgelopen 18 maanden is de term ‘Died Suddenly’ gestegen naar de top van ‘meest gezochte’ Google-termen.”

Een trailer voor de film bevat fragmenten van interviews met tientallen professionals, waaronder balsemers, artsen en vaccindeskundigen, die allemaal waarschuwen dat de zogenaamde vaccins de schuldigen zijn.

“In feite wil niemand weten wat er in de vaccins zit,” zegt Steve Kirsch, “want kijk, als mensen zouden begrijpen wat er in het vaccin zit, zouden ze door het lint gaan.”

Volgens de trailer gaat de film in op anomalieën die op medisch niveau worden waargenomen, waaronder Covid-vaccins die volledig blanco zijn gelaten, vreemde bloedvervormingen en gigantische bloedklonters die bij gevaccineerde patiënten zijn aangetroffen.

“Dat is een 12-sigma gebeurtenis,” merkt een wetenschapper op die commentaar geeft op de massale uitsterving, en voegt eraan toe: “1 in 800 jaar. 12 standaardafwijkingen boven het gemiddelde.”

“Dit is de grootste georkestreerde uitsterving in de geschiedenis van de wereld,” merkt dezelfde deskundige op.

De film wijst op een inscriptie in het onlangs vernielde monument Georgia Guidestones, waarin menselijke activiteit “een kankergezwel op aarde” wordt genoemd en een doel wordt geschetst om de bevolking onder “500.000.000 mensen” te houden, waarbij deze opvattingen worden vergeleken met de opvattingen van de eugenetische vaccinmaker Bill Gates, die heeft gepleit voor ontvolking.


Video Link: https://twitter.com/i/status/1585682335491837952

De film komt op 21 november uit op The Stew Peters Network.

Video Link : https://banned.video/watch?id=636060e2dfc5b104bb6d8783

BRON: https://www.frontnieuws.com/ontmaskerd-covid-vaccins-onderdeel-van-ontvolkingsagenda-documentaire-died-suddenly-onderzoekt-bizarre-golf-van-mensen-die-onverwachts-sterven-na-uitrol-van-covid-19-vaccin/


 

 

Partij Wybren van Haga (Nl) roept minister Kaag op het matje: ‘Dit moet echt niemand willen’



Nederland wil banken verplichten alle transacties boven de 100 euro in een grote database onder te brengen. Critici waarschuwen voor een catastrofale inbreuk op het privacyrecht. BVNL, de partij van Wybren van Haga, roept minister Kaag van Financiën op het matje.

Het plan zou een voorbereidende stap zijn op de implementatie van een digitale centrale bankmunt (CBDC). Via zo’n ‘digitale euro’ blijven alleen de kleinste betalingen anoniem.

Gaat echt veel te ver

“Helemaal knots. Deze massasurveillance gaat alle perken te buiten en is een ongekende inbreuk op de privacy van mensen,” stelt Kamerlid Olaf Ephraim (BVNL). “De voorgestelde monitoring gaat echt veel te ver.”

Hij krijgt bijval van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP): “Al jouw betaalgedrag wordt straks centraal verzameld en met algoritmes in de gaten gehouden.”

Onterecht toegang tot bankrekening verliezen

Met de maatregel wil Kaag naar eigen zeggen witwassen en het financieren van terrorisme aan banden leggen. “Een onzinnig gelegenheidsargument waarmee het kabinet haar eigen drang om achter iedere Nederlandse voordeur te willen kijken zelf witwast. Big Brother is watching you, en dat moet stoppen,” vervolgt Ephraim.

Het Kamerlid waarschuwt dat de wet ertoe kan leiden dat mensen onterecht de toegang tot hun bankrekening verliezen. “Minister Kaag speelt echt met grondwettelijk vuur en daar moet heel snel een blusdeken overheen. Dit moet echt niemand willen.”

Gelekte e-mail ziekenhuis onthult: aantal doodgeboren baby’s sterk gestegen


Een gelekte e-mail van een ziekenhuis in Fresno in de Amerikaanse staat Californië heeft onthuld dat het aantal doodgeboortes is gestegen, meldt NTD. De medewerker die de e-mail heeft gelekt, laat weten dat de stijging samenvalt met de uitrol van het coronavaccin.

In de e-mail, die naar ziekenhuismedewerkers werd verstuurd, valt te lezen dat de trend naar verwachting doorzet. In de maand augustus werden er 22 doodgeboortes geregistreerd in het ziekenhuis, een record.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Door het dak

Tot en met 8 september waren er al acht doodgeboren baby’s geteld, blijkt uit de e-mail, die is opgesteld door een hoofdverpleegkundige.

Volgens de medewerker die de e-mail heeft gedeeld met de krant The Epoch Times ging de foetale sterfte na de uitrol van het coronavaccin door het dak. Ze zei dat er normaal gesproken één tot twee gevallen per kwartaal worden geregistreerd.

Geen antwoord

De krant zocht contact met de hoofdverpleegkundige die de e-mail heeft verstuurd, maar kreeg geen antwoord.

Gynaecoloog en verloskundige James Thorp zei tegenover de krant dat er de afgelopen 15 maanden 1300 peer-reviewed studies zijn verschenen waaruit blijkt dat de coronavaccins kunnen leiden tot ernstige complicaties en sterfte.

‘Mensen hebben nog geen benul wat er op ze afkomt en dat is mijn grootste zorg’

Mensen hebben nog geen benul wat er op ze afkomt en dat is mijn grootste zorg, zei financieel expert Ab Flipse in het tv-programma Ongehoord Nieuws over de enorme economische crisis die ons te wachten staat.

Hij waarschuwde dat inflatie een soort sluipmoordenaar is. De prijzen gingen in oktober in de eurolanden 10,7 procent omhoog ten opzichte van een jaar eerder, meldde het Europese statistiekbureau Eurostat. Nog nooit was de inflatie in het eurogebied zo hoog.

Het CBS maakte daarnaast bekend dat de inflatie in Nederland deze maand op 16,8 procent uitkwam. Alleen in de Baltische staten ligt de inflatie nog hoger.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Die periode gaan we tegemoet

Als je 10.000 euro spaargeld hebt, dan heb je bij 10 procent inflatie na een jaar nog steeds 10.000 euro, maar het is 1000 euro minder waard, legde Flipse uit. “Stel dat we die inflatie nou eens vervangen door een belasting, een inflatiebelasting. Na een jaar komt de fiscus langs en die pakt 1000 euro van je af. Dan staat de wereld op z’n kop.”

Volgens Flipse gaan we naar een periode ‘die niemand heeft meegemaakt’. “De kredietcrisis van 2008 was erg, maar is niet te vergelijken met wat we nu krijgen. Je moet terug in de tijd, naar de jaren twintig, dertig – de Grote Depressie, waar uiteindelijk ook de Tweede Wereldoorlog uit is ontstaan.”

“Wat is er in die periode gebeurd? Massale werkloosheid, enorme armoe, chaos. Die periode gaan we tegemoet.”

Je kunt maar beter voorbereid zijn

Flipse roept mensen op voorbereid te zijn. “Heb je voor een aantal dagen eten en drinken in huis? Heb je wat cash geld in huis? Wat betekent het als één van ons zonder baan komt te zitten?”

“We moeten uitgaan van het ergste en hopen dat het meevalt, maar ik denk dat die periode op ons afkomt en dat het een bizarre periode wordt. En je kunt maar beter voorbereid zijn. Je hebt nu nog de tijd om die plannen te maken. Op het moment dat het zover is, ben je te laat.”    

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...