woensdag 21 september 2022

Franse generaal brengt hulde aan de AntiVaxxers: “Ze lijken normaal, maar het zijn superhelden”

 16 september, 2022


Zelfs als ik volledig gevaccineerd zou zijn, zou ik de ongevaccineerden bewonderen omdat ze de grootste druk die ik ooit heb gezien, ook van echtgenoten, ouders, kinderen, vrienden, collega’s en artsen, hebben weerstaan.”

Frontnieuws herdrukt de tekst waarmee Christian Blanchon (op de titelfoto), generaal van het Franse leger, hulde brengt aan hen die zich hebben verzet tegen de enorme druk van de gedwongen vaccinatie.

De afgelopen twee dagen heeft de formidabele boodschap aan de ongevaccineerden van de Franse legergeneraal Christian Blanchon, gepubliceerd op 10 september jl. in Medias-presse.info, ook op social netwerken gecirculeerd.

Na meer dan twee jaar van minachting, belediging en bedreiging aan het adres van de “puurbloedigen”, zijn deze woorden het beste eerbetoon dat hun kan worden gebracht.

Hieronder de vertaling.

De boodschap van generaal Christian Blanchon als eerbetoon aan de ongevaccineerden

Ze zijn er, aan je zijde, ze lijken normaal, maar het zijn superhelden.

Zelfs als ik volledig gevaccineerd zou zijn, zou ik de ongevaccineerden bewonderen omdat ze de grootste druk die ik ooit heb gezien, ook van echtgenoten, ouders, kinderen, vrienden, collega’s en artsen, hebben weerstaan.

Mensen die tot een dergelijk karakter, moed en kritisch vermogen in staat zijn, belichamen ongetwijfeld het beste van de mensheid.

Ze zijn overal te vinden, in alle leeftijden, opleidingsniveaus, landen en meningen.

Zij zijn van een bijzondere soort; zij zijn de soldaten die elk leger van het licht in zijn gelederen wenst te hebben.

Zij zijn de ouders die elk kind zou willen hebben en de kinderen waar elke ouder van droomt.

Zij zijn wezens die boven het gemiddelde van hun samenlevingen uitsteken, zij zijn de essentie van de volkeren die alle culturen hebben opgebouwd en horizonten hebben veroverd.

Ze zijn er, aan uw zijde, ze lijken normaal, maar het zijn superhelden.

Zij deden wat anderen niet konden, zij waren de boom die de orkaan van beledigingen, discriminatie en sociale uitsluiting weerstond.

En ze deden het omdat ze dachten dat ze alleen waren, en geloofden dat ze alleen waren.

Uitgesloten van de kersttafel van hun families, hebben ze nog nooit zoiets wreeds gezien. Ze verloren hun baan, ze lieten hun carrière in het honderd lopen, ze hadden geen geld meer… maar het kon ze niets schelen. Ze leden onder onmetelijke discriminatie, aanklachten, verraad en vernederingen… maar ze gingen door.

Nooit eerder in de mensheid is er zo’n casting geweest, we weten nu wie de rebellen zijn op de planeet Aarde.

Vrouwen, mannen, oud, jong, rijk, arm, van alle rassen en alle religies, de ongevaccineerden, de uitverkorenen van de onzichtbare ark, de enigen die zich wisten te verzetten toen alles uit instortte.

U bent het, u bent geslaagd voor een onvoorstelbare test die veel van de zwaarste mariniers, commando’s, groene baretten, astronauten en genieën niet konden doorstaan.

U bent gemaakt van het materiaal van de grootste die ooit hebben geleefd, die helden geboren onder gewone mannen die schitteren in het donker.

– Christian Blanchon, generaal van het Franse leger

Generaal Christian Blanchon, 58 jaar, geboren in Parijs, bezocht de militaire school van Saint-Cyr en gaf les aan de stafschool van Compiègne voordat hij het bevel voerde over het eerste parachutistenregiment in Toulouse. Hij heeft deelgenomen aan buitenlandse operaties in Libanon, Tsjaad, Centraal-Afrika en Kosovo. Hij is nauw verbonden met de politieke beweging Le Patriotes, voorgezeten door Florian Philippot.

https://www.frontnieuws.com/franse-generaal-brengt-hulde-aan-de-antivaxxers-ze-lijken-normaal-maar-het-zijn-superhelden/


Le message du Général Christian Blanchon rendant hommage aux non-vaccinés

par Pierre-Alain Depauw  10 septembre 2022


Ils sont là, à vos côtés, ils semblent

normaux, mais ce sont des super-héros.

Même si j’étais entièrement vacciné, j’admirerais les non-vaccinés pour avoir résisté à la plus grande pression que j’ai jamais vue, y compris de la part de conjoints, de parents, d’enfants, d’amis, de collègues et de médecins.

Les personnes qui ont été capables d’une telle personnalité, d’un tel courage et d’une telle capacité critique incarnent sans aucun doute le meilleur de l’humanité. *

Ils sont d’un genre particulier ; ce sont les soldats que toute armée de lumière souhaite avoir dans ses rangs.

Ils sont les parents que tout enfant souhaite avoir et les enfants que tout parent rêve d’avoir.

Ce sont des êtres au-dessus de la moyenne de leurs sociétés, ils sont l’essence des peuples qui ont construit toutes les cultures et conquis les horizons.

Ils sont là, à vos côtés, ils semblent normaux, mais ce sont des super-héros.

Ils ont fait ce que les autres ne pouvaient pas faire, ils ont été l’arbre qui a résisté à l’ouragan des insultes, de la discrimination et de l’exclusion sociale.

Et ils l’ont fait parce qu’ils pensaient être seuls, et croyaient être seuls.

Exclus des tables de Noël de leurs familles, ils n’ont jamais rien vu d’aussi cruel. Ils ont perdu leur emploi, ils ont laissé leur carrière sombrer, ils n’avaient plus d’argent… mais ils s’en fichaient. Ils ont subi d’incommensurables discriminations, dénonciations, trahisons et humiliations… mais ils ont continué.

Jamais auparavant dans l’humanité il n’y a eu un tel « casting », nous savons maintenant qui sont les résistants sur la planète Terre.

Des femmes, des hommes, des vieux, des jeunes, des riches, des pauvres, de toutes races et de toutes religions, des non vaccinés, les élus de l’arche invisible, les seuls qui ont réussi à résister quand tout s’est effondré.

C’est vous, vous avez passé un test inimaginable que beaucoup des marines, commandos, bérets verts, astronautes et génies les plus coriaces n’ont pu surmonter.

Vous êtes fait de l’étoffe des plus grands qui aient jamais vécu, ces héros nés parmi les hommes ordinaires qui brillent dans l’obscurité.»

Christian Blanchon, général de l’armée française

 


Globalisten bereiden zich voor om “Klimaatverandering Lockdown” te lanceren

september 21, 2022

De globalistische elite bereidt zich voor op de invoering van “Klimaatverandering Lockdowns” die zullen lijken op Covid-19 lockdowns op steroïden.

Volgens journalist Jack Posobiec lijkt het erop dat de elite zich voorbereidt op Pandemie Paniektheater 2.0, maar bereidt zij zich ook voor op hun doel op langere termijn: “Klimaatverandering Lockdowns.”

Thelibertydaily.com meldt:

Tot voor kort was een groot deel van de natie en de wereld onder de duim van autoritairen die Covid-19 lockdowns eisten in een “korte termijn” poging om “de verspreiding te vertragen”. Het was vanaf het begin een leugen; de twee weken om zogenaamd de curve af te vlakken, veranderde in twee jaar van hel voor tientallen miljoenen Amerikanen.

Terwijl het erop lijkt dat ze zich voorbereiden op Pandemie Paniektheater 2.0, maken ze zich ook op voor hun doel op langere termijn: “Klimaatverandering Lockdowns”. Dat komt uit een verslag van Jack Posobiec waarin hij reageert op een artikel van het World Economic Forum waarin de successen worden aangeprezen die zij hadden met Covid-19 lockdowns en waarin wordt voorspeld hoe zij dezelfde praktijken zullen toepassen op klimaatverandering.

Het verschil is dat de lockdowns voor klimaatverandering zullen lijken op Covid-19 lockdowns op steroïden.

Zoals Posobiec en velen van ons al maanden zeggen, was de generale repetitie van Covid-19 bedoeld om ons voor te bereiden op de allesomvattende gefabriceerde agenda rond klimaatverandering. Dit is al tientallen jaren het doel van de globalisten van het World Economic Forum, de Council for Inclusive Capitalism en soortgelijke groepen. Zij hebben onvermoeibaar gewerkt om de massa’s te rekruteren en te indoctrineren om niet alleen te gehoorzamen, maar om deel te nemen aan inspanningen om klimaatverandering de universele factor te maken in elke beslissing van regeringen, bedrijven en burgers.

Kijk hoe Posobiec beschrijft wat hij ziet:


‘Het wordt echt vreselijk in dit land (Nl) en dat komt door Rutte en de zijnen’


 Dinsdag zijn op Prinsjesdag in Den Haag vijf mensen opgepakt, waaronder een man die agenten verweet dat ze ‘mensen in elkaar slaan’. Ook werden er vijf trekkers in beslag genomen. Eén van de bestuurders reed volgens de politie ‘gevaarlijk’. Er was een noodbevel van kracht.

Op meerdere plekken langs de route en buiten het gebied lieten mensen hun onvrede blijken. Ze hadden omgekeerde Nederlandse vlaggen bij zich en daarnaast klonk boegeroep en gefluit toen de Glazen Koets langsreed en bij de balkonscène.

(Video verwijderd? Klik hier...)

We zien elke dag de samenleving verder in elkaar storten

“Het is één en al wanbeleid waar we mee te maken hebben op dit moment,” zei één van de demonstranten voor de camera van Ongehoord Nederland. “Heel Nederland is naar de kloten aan het gaan.”

“We zien elke dag de samenleving verder in elkaar storten,” reageerde FVD-voorman Thierry Baudet in de studio van Ongehoord Nederland. “En deze mensen blijven maar in die tunnelvisie gaan. Wat er ook gebeurt: duurzaam, immigratie, Europese eenmaking, het moet doorgaan.”

Vreselijk

“Meer geld, meer geld, meer geld. Dan krijg je meer inflatie. Het gaat maar door, ten koste van onze hele middenklasse, onze hele samenleving, de democratie, de gezelligheid, mensen kunnen geen gezin meer stichten.”

“Het wordt echt vreselijk in dit land en dat komt door Rutten en de zijnen!” riep Baudet.

INTERNATIONALE MEDISCHE CRISIS: Meer dan 400 artsen en wetenschappers in India verklaren dat COVID-vaccinprogramma's moeten stoppen

Dinsdag 20 september 2022 door: Lance D Johnson

Tags: bijwerkingen , badhealth , badmedicine , Big Pharma , Bloedstolsels , compensatieprogramma's , dood door medicijn , ontvolking , overtollige sterfgevallen , oversterfte , Vaccinaties , onderzoeken , medische crisis , medische experimenten , medische wanpraktijken , medisch geweld , myocarditis , farmaceutische fraude ,SADS , wetenschappelijk bedrog , Vaccinsterfgevallen , vaccinexperiment , vaccinschade , vaccinoorlogen , onrechtmatige dood

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weergeven

7.580KEER BEKEKEN

 

Natural news ) Meer dan 400 artsen, wetenschappers en gezondheidsfunctionarissen uit India waren vertegenwoordigd op een persconferentie van 10 september 2022 die het covid-19-vaccinprogramma VERKLAART. Deze wetenschappers en medische professionals hebben een "internationale medische crisis" uitgeroepen omdat de covid-19-vaccins hebben gefaald en gepaard gaan met een overmatige mortaliteit die niet goed wordt onderzocht door gezondheidsautoriteiten op wereldschaal.

In de formele verklaring staat: “We zijn momenteel getuige van een verhoogde mortaliteit in die landen waar de meerderheid van de bevolking de zogenaamde 'COVID-19-vaccins' heeft gekregen. Tot op heden is deze oversterfte niet voldoende onderzocht noch bestudeerd door nationale en internationale gezondheidsinstellingen.”

Oversterfte bij zwaar gevaccineerde populaties vraagt ​​om internationaal onderzoek

De meer dan 400 medische professionals eisen een onderzoek naar elk vaccingerelateerd overlijden dat zich heeft voorgedaan bij voorheen gezonde personen. Ze waarschuwen ook voor een “hoge incidentie van miskramen en perinatale sterfgevallen die niet zijn onderzocht.

De term "Sudden Adult Death Syndrome" is gebruikt om de oversterfte bij jonge en middelbare leeftijd te beschrijven. Myocarditis is het afgelopen jaar genormaliseerd, omdat voorheen gezonde kinderen en volwassenen ten prooi vallen aan deze giftige wetenschap. Terwijl de doofpotoperatie voortduurt, vinden begrafenisondernemers lange vezelige stolsels in de lichamen van overleden, gevaccineerde personen . Bovendien hebben geneesmiddelenbewakingssystemen over de hele wereld het grootste aantal bijwerkingen, ziekenhuisopnames, blijvende invaliditeit en sterfgevallen in de geschiedenis van alle vaccins geregistreerd.

Het Britse gele kaartsysteem, het Australische toezichtsysteem voor ongewenste voorvallen, het Europese EudraVigilance-systeem, het VAERS-systeem van de CDC en de VigiAccess-database van de WHO exploderen allemaal met bijwerkingen van het COVID-vaccin. Samen bevatten deze medische rapporten 11 miljoen ernstige bijwerkingen en 70.000 sterfgevallen in verband met de COVID-vaccins . Volgens de medische beoordeling vertegenwoordigen deze cijfers mogelijk slechts ongeveer 1 tot 10 procent van het totale aantal verwondingen en sterfgevallen na de COVID-prikken.

Meer dan 400 artsen en wetenschappers roepen op tot beëindiging van COVID-vaccinprogramma's en onderzoeken naar sterfgevallen

De verklaring roept de bovengenoemde regelgevende instanties op het gebied van geneesmiddelen op om het volgende in acht te nemen:

  1. Alle nationale inentingscampagnes met producten die bekend staan ​​als 'COVID-19-vaccins' moeten worden overwonnen.
  2. Onderzoeken en autopsies moeten worden uitgevoerd voor alle plotselinge sterfgevallen van mensen die vóór de inenting gezond waren.
  3. Voor elke persoon die is ingeënt met de producten die bekend staan ​​als 'COVID-19-vaccins', moet programma's voor vroege detectie worden geïmplementeerd voor cardiovasculaire gebeurtenissen die kunnen leiden tot plotselinge sterfgevallen. Screen ook met D-dimeer en troponine en detecteer vroegtijdig op ernstige tumoren.
  4. Implementeer onderzoeks- en trainingsprogramma's voor slachtoffers die bijwerkingen hebben ondervonden na ontvangst van het zogenaamde 'COVID-19-vaccin'.
  5. Voer een volledige samenstellingsanalyse uit van injectieflacons van Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, Sinovac, Sputnik V en elk ander product dat bekend staat als 'COVID-19-vaccins', met behulp van onafhankelijke onderzoeksgroepen die geen banden hebben met de farmaceutische bedrijven, noch enig conflict van belang.
  6. Voer studies uit naar interacties tussen de verschillende componenten van de zogenaamde 'COVID-19-vaccins' en bestudeer hun moleculaire, cellulaire en biologische effecten.
  7. Implementeer psychologische bijstand en compensatieprogramma's voor iedereen die een ziekte of handicap heeft ontwikkeld als gevolg van de zogenaamde 'COVID-19-vaccins'.
  8. Promoot psychologische hulp en compensatieprogramma's voor de familieleden van personen die zijn omgekomen nadat ze waren ingeënt met het product dat bekend staat als 'COVID-19-vaccins'.

De groep roept op tot meer beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en individuen om de medische crisisverklaring te ondertekenen om dit dodelijke experiment voor eens en voor altijd te beëindigen .

Bronnen zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Digital.AHRQ.gov [PDF]

MedicalCrisisDeclaration.co

https://www.naturalnews.com/2022-09-20-400-doctors-scientists-declare-international-medical-crisis-covid-vaccine.html


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...