zaterdag 18 juni 2022

Wil je in China demonstreren? Dan gaat je QR-code op rood

NVDR.: Let goed op, deze natte droom willen de globalisten ook in Europa realiseren.  De globalisten zijn (voor wie de afgelopen jaren in een hol in het bos heeft geleefd) bvb. het WEF van (u zal niets meer bezitten ...) Klaus Schwab , De Bilderberg samenkomsten, de Young Global Leaders (namen gekend en héél onthullend), waarvan velen staatsleiders zijn in Europa en de wereld, de mondiale organisaties zoals daar zijn de VN, de WHO en zelfs Ursula von der leyen's Europese Unie ....  

Vorige week ging de Chinese metropool Shanghai weer grotendeels in lockdown omdat er 11 nieuwe ‘coronagevallen’ waren geconstateerd. De autoriteiten hebben aangekondigd massaal te gaan testen. Afgelopen weekend werden zo’n 23 miljoen mensen getest. Vervolgens kregen ze een QR-code waarmee ze kunnen deelnemen aan het openbare leven.

China heeft een beleid met als doelstelling ‘zero-covid’. Dat betekent dat mensen die positief testen direct worden geïsoleerd, evenals nauwe contacten.

Wat gebeurt er in China als je wilt demonstreren? Honderden spaarders die een demonstratie hadden georganiseerd omdat hun tegoeden zijn bevroren, kregen een onaangename verrassing. De autoriteiten hebben namelijk hun QR-code op rood gezet, zeiden diverse spaarders tegen Reuters.

Totalitarisme

De spaarders waren van plan om vanuit heel China naar de provincie Henan af te reizen om te protesteren. Doordat de tegoeden geblokkeerd zijn, kunnen bedrijven geen salarissen uitbetalen en hebben mensen geen toegang tot hun spaargeld.

“Totalitarisme. Dit is exact wat onze westerse regeringen willen: totale controle,” reageert Stefan Noordhoek. “Het is of dát of een onverantwoord kinderlijk wegkijken van de absoluut logische volgende stap die overheden met te veel macht (‘noodsituatie’) óveral namen en zullen nemen.”

Nergens meer heen

“En daarom vinden onze ‘leiders’ de coronapas zo interessant: als burgers iets van plan zijn wat je niet aanstaat, zet je hun QR-codes gewoon op rood en kunnen ze nergens meer heen,” schrijft FVD-voorman Thierry Baudet.

Onderzoeksjournalist Marc van der Vegt voegt toe: “Stel, u bent van plan mee te doen aan het boerenprotest. Stap in de auto, gaat eerst tanken, maar u kunt niet afrekenen want uw rekening is geblokkeerd omdat uw vinkje op rood is gezet of u helemaal geen QR-code heeft.”

‘Onverklaarbare’ overlijdenspiek Portugal, oversterfte rijst pan uit in Zuid-Korea en Hongkong

 

In 2020 en 2021, op het hoogtepunt van de ‘pandemie’, was de sterfte in Portugal in juni relatief laag. Dit jaar zijn er echter al dagen geweest met meer dan 300 sterfgevallen. Er zat zelfs een dag tussen met 362 overlijdens. Gemiddeld overlijden er in Portugal in juni tussen de 250 en 300 mensen per dag.

De oversterfte onder ouderen bedroeg maar liefst 42 procent, meldde Página Um. Er is dit jaar nog geen dag geweest in juni met minder dan 300 sterfgevallen. Het aantal sterfgevallen ligt 25 procent hoger, maar dat is niet het gevolg van Covid-19.

“Portugal: hoogste vaccinatiegraad van Europa, of iets in die geest. Toch oversterfte. Tja,” reageert neuroloog Jan Bonte.

Forse oversterfte

Ook elders in de wereld is sprake van forse oversterfte. In Zuid-Korea is bijvoorbeeld 90 procent van de ouderen gevaccineerd en toch schieten de oversterftecijfers omhoog.

In Zuid-Korea deed zich in februari een ‘corona-uitbraak’ voor. Op dat moment was 86 procent van de bevolking volledig gevaccineerd en 90 procent van de 80-plussers. In februari piekte ook de oversterfte. Eind maart was de sterfte maar liefst 67 procent hoger dan gebruikelijk. Ook in Hongkong rijst de oversterfte de pan uit:


Mijlpaalvonnis in Frankrijk: ‘Er tekent zich een kentering af in de rechtspraak op wereldwijde schaal’

 

Onlangs oordeelde het gerechtshof van Amsterdam dat KLM niet mag vragen naar de vaccinatiestatus van nieuwe piloten. In de uitspraak viel te lezen dat KLM deze praktijken direct moet beëindigen onder straffe van een dwangsom van 100.000 euro per overtreding.

Vorige week heeft de arbeidsrechtbank van Parijs geoordeeld dat de beslissing om een verpleegster die niet ingeënt is te ontslaan, zelfs zonder ontslagvergoeding, onwettig is. De verpleegkundige heeft haar baan terug en daarnaast krijgt ze een schadevergoeding.

Volgens de advocaat van de verpleegster is dit een eerste overwinning voor de Parijse arbeidsrechter en dus een mijlpaalvonnis, schrijft criminoloog Karianne Boer op social media.

Mag niet ontslagen worden omwille van gezondheidsredenen

Eind vorig jaar werden duizenden Franse zorgmedewerkers geschorst die zich niet hadden laten inenten tegen het coronavirus. Zorgpersoneel in Frankrijk had tot 15 september om zich te laten vaccineren. In de coronawet die eind juli werd aangenomen, zijn verschillende sancties opgenomen voor personeel dat geen vaccin wil nemen en één daarvan is schorsing.

De rechtbank verwijst in het vonnis echter naar het recht van een persoon om in zijn onderhoud te voorzien door vrij een job uit te oefenen. In het Franse wetboek van arbeidsrecht staat daarnaast dat een medewerker niet ontslagen mag worden omwille van gezondheidsredenen.

Om twee redenen een overwinning

Dit vonnis is om minstens twee redenen een overwinning, stelt Boer. “Ten eerste heeft de verpleegster haar rechtszaak gewonnen. Ten tweede […] ondersteunt deze zaak mijn these dat er zich traag maar gestaag een kentering aftekent in de rechtspraak op wereldwijde schaal.”

Mensen zijn blij met het vonnis. “Belangrijke overwinning,” reageert Johan. “Dat geeft hoop,” zegt Willem. “Eindelijk goed nieuws,” schrijft Bjorn. Frans stelt: “Zeer bemoedigend nieuws in deze treurige tijden!”

Het vonnis (5 blz.):


https://www.ninefornews.nl/mijlpaalvonnis-in-frankrijk-er-tekent-zich-een-kentering-af-in-de-rechtspraak-op-wereldwijde-schaal/ 

Bijdrage van Karianne J.E. Boer, M.A., M.Sc.



‘WEF-puppet’ Rutte (Nederland) over Oekraïne: ‘Die oorlog daar, is de onze’

 


Premier Rutte kreeg vrijdag tijdens de persconferentie na de ministerraad de vraag of we niet langzaam maar zeker een oorlog worden ingerommeld die niet per se de onze is.

“Die oorlog daar, is de onze,” zei Rutte met klem. “Laten we het daar nou wel even met elkaar over eens worden.” Volgens de premier moeten we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Oekraïne de overwinning kan boeken. “Daarbij hebben we gezegd: de rode lijn is dat we niet de NAVO in rechtstreeks conflict brengen met Rusland,” zei hij.

“Verder doen we alles wat we kunnen: financiële steun, humanitaire steun, maar ook met hele zware wapensystemen; Nederland loopt daar redelijk in voorop,” vervolgde Rutte. “Dat doen we omdat het onze oorlog is. Als dit fout gaat en wij zouden laten gebeuren dat Poetin Oekraïne kan bezetten, wat is het volgende?”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoe diep kun je vallen

En uiteindelijk is dat een directe bedreiging voor onze veiligheid. Daarom heb ik in mijn betoog tegen Nederland gezegd hoe belangrijk het is dat we bereid zijn met z’n allen om de gevolgen daarvan te dragen. Die gevolgen zijn er ook in onze portemonnee, maar dat moeten we doen voor onze veiligheid en onze vrijheid,” beweerde premier Rutte.

“Een WEF-puppet (zonder kinderen) die denkt dat hij oorlogje kan spelen vanaf z’n Nokiaatje, terwijl Oekraïne onder het juk van Azov-psychopaten omkomen en ‘door ons’ straks keihard in de steek worden gelaten als de volgende crisis de agenda dient. Hoe diep kun je vallen,” reageert publicist en jurist Sietske Bergsma.

Vindt Rutte ook dat deze mannen, in de loopgraven van een proxyoorlog (en inmiddels zijn ook vrouwen opgeroepen door Zelenski) ‘ready to die’ zijn voor hem? Ik dacht het niet. En het straalt van zijn gezicht af dat hij dit offer helemaal niet kan dragen,” voegt Bergsma toe.

Dan zijn hier de rapen echt gaar

Als moeder van twee zonen die rond 2030 18 jaar worden, zal ik vechten in (of desnoods vluchten uit) de echte oorlog die heerst. Zij gaan jullie elitaire fantasieën niet dienen, zich opofferen voor een zinloos project en zeker niet tussentijds gebrainwasht worden. Mijn belofte, aldus Bergsma.

Europarlementariër Marcel de Graaff stelt: “Hiermee is Nederland het eerste NAVO-land dat openlijk verklaart dat het conflict in Oekraïne een oorlog is met Rusland en dat het tevens onze oorlog is. Rutte verklaart dus feitelijk dat Nederland als NAVO-land in oorlog is met Rusland. Dat wordt WO3.”

“De enigen die onder de oorlog lijden zijn de Oekraïense en Europese burgers. Poetin wacht nog even met het dichtdraaien van de gaskraan tot aankomende winter. En dan zijn hier de rapen echt gaar,” voorziet gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.



Myocarditis na coronavaccinatie? Meld je aan om de schade te verhalen

 

Open Legal Advocaten wil namens vaccinatieslachtoffers de overheid aansprakelijk stellen voor de schadelijke gevolgen van de coronavaccinatie. Via deze weg kan de geleden schade geclaimd worden en stopt mogelijk het vaccinatiebeleid.

Het advocatenkantoor is op zoek naar gevaccineerde personen in de leeftijdscategorie vijf tot en met 30 jaar die zijn ingeënt met het Pfizer-vaccin, vervolgens hartklachten ervaren en samen met medeslachtoffers hun schade willen claimen.

Vanwege beschikbare financiering zijn er geen deelnamekosten verbonden aan de procedure. De verwachte tijdsinvestering is minimaal.

Zes procent

“Het klinisch onderzoek van Pfizer […] berust aantoonbaar op fraude en de toxische vaccins leiden tot myocarditis en andere ernstige bijwerkingen bij kinderen,” schreef Niels Vanaken van Open Legal Advocaten eerder.

In andere landen, waaronder Canada, zijn al schadevergoedingen toegekend aan vaccinatieslachtoffers. De Amerikaanse techondernemer Steve Kirsch onthulde daarnaast dat maar liefst zes procent van de militairen die gestationeerd zijn op een Amerikaanse luchtmachtbasis na de prik myocarditis heeft gekregen.

373 meldingen

Afgelopen maand werd bekend dat bijwerkingencentrum Lareb tot eind januari 373 meldingen heeft ontvangen van myocarditis of pericarditis na coronavaccinatie. Dat zijn er 142 meer dan bij de vorige rapportage. Volgens het centrum zijn er drie mensen overleden aan hartproblemen na vaccinatie met Pfizer. Er stierven ook mensen aan hartproblemen na een prik met Janssen en AstraZeneca.



Oekraïense leger lanceert ongekende bommenregen, westerse politici en media zwijgen als het graf

 

Op 13 juni lanceerde het Oekraïense leger een ongekende bommenregen op Donetsk in het oosten van Oekraïne. Daarbij kwamen zes burgers om het leven, waaronder een kind, en vielen tientallen gewonden, meldt de Canadese journalist Eva Bartlett, die op locatie is.

Inwoners van de stad werden geterroriseerd en appartementencomplexen werden onder vuur genomen, evenals ziekenhuizen, scholen en zelfs een kleuterschool. Volgens lokale bewoners waren dit enkele van de zwaarste bombardementen sinds het begin van de oorlog in 2014.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verzinsels en hoaxen

Het Oekraïense leger bestookte onder meer een kraamziekenhuis, waar op dat moment tientallen patiënten waren. De vrouwen schuilden in de kelder en wonder boven wonder raakte niemand gewond.

Westerse media beweren geregeld dat het Russische leger luchtaanvallen uitvoert op ziekenhuizen, maar dat blijken verzinsels en hoaxen te zijn, zegt Bartlett vanaf de plek waar een Oekraïense raket is ingeslagen in het kraamziekenhuis.

Past niet in het westerse narratief

Sommige media meldden op 13 juni dat de bombardementen op Donetsk waren uitgevoerd door Rusland. Diezelfde media beweerden eerder dat Rusland een luchtaanval had uitgevoerd op een kraamkliniek in Marioepol. Later bleek dat het ziekenhuis was ingenomen door nazi’s van het Azov-bataljon, die vervolgens het bombardement in scène hadden gezet. Eén van de patiënten, ene Marianne, zei dat er geen sprake was van een luchtaanval.

Westerse politici en media reppen met geen woord over de aanvallen op Donetsk en het kraamziekenhuis of ze verdraaien de feiten. Het past immers niet in het westerse narratief, zegt Bartlett. “Op deze manier stellen ze Oekraïne in staat om oorlogsmisdaden te blijven plegen.”

Europarlementariër waarschuwt voor Europese digitale identiteit: ‘We mogen dit niet laten gebeuren’


 Europarlementariër Rob Roos (JA21) maakt zich grote zorgen over de Europese digitale identiteit. Die lijkt op het eerste gezicht een handige tool, maar er zijn grote risico’s, zei hij in het Europees Parlement.

“Veel wijst erop dat de e-ID op termijn misbruikt zal worden. Het risico zit erin dat bedrijven en overheden toegang krijgen tot meer persoonsgegevens dan waar ze nu recht op hebben,” zei Roos.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Helemaal niet vrijwillig

“Zonder die gegevens te delen, krijg je plots geen toegang meer tot essentiële delen van de samenleving,” waarschuwde de Europarlementariër. “Zo is het met de coronapas ook gegaan. Het is verschrikkelijk. Ik wil nooit meer dat mensen op die manier buitengesloten worden.”

Ik maak mij zorgen dat het gebruik van de e-ID helemaal niet vrijwillig blijft. Dat de online anonimiteit zal verdwijnen en dat burgers niet meer zelf in de hand hebben welke informatie ze willen delen. In amendement 9 zien we al de fundamenten van dit systeem: alle transacties van de gebruiker zouden standaard worden opgeslagen, aldus Roos.

Persoonlijk CO2-budget

Dan zijn we nog maar één stap verwijderd van bijvoorbeeld een persoonlijk CO2-budget. Die infrastructuur is er straks al. We mogen dat niet laten gebeuren, benadrukte het Europarlementslid.

Media blijft absurd volhouden dat COVID-vaccinaties "veilig en effectief" zijn en dit naarmate het aantal verwondingen en sterfgevallen door vaccins toeneemt

Woensdag 15 juni 2022 door: Ethan Huff



Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

8.380WEERGAVEN

 

(Natural news) Het wordt steeds moeilijker voor de door bedrijven gecontroleerde media, die nu ook de sociale mediaplatforms van Big Tech omvatten, om de coronavirus (COVID-19) "vaccin" verwondingen en sterfgevallen in de doofpot te houden.

Het aantal doden neemt toe en al wat de propaganda-spreekbuizen nog kunnen doen is blijven schreeuwen is hoe veilig en effectief! wanneer iemand ze op de feiten wijst. Hoe lang zal deze tactiek nog werken?

Het antwoord is niet lang omdat zelfs mensen die voorheen de vaccinaties goedkeurden en/of zelfs zelf werden gevaccineerd, beginnen serieuze vragen te stellen die het establishment niet kan beantwoorden. Dus het etablissement schreeuwt gewoon dezelfde valse antwoorden nog luider in de hoop dat het blijft hangen.

“Post-vaccinaties Doden tol heeft niveaus bereikt die het voor de “powers-that-be” erg moeilijk maken om de ‘sheeple’ te laten slapen en de vaxx-fanatici enthousiast te houden ”, meldde de Covid Blog.

"Dus nemen ze hun toevlucht tot de oudste, beproefde trucs in het boek, met name de methode dat  'als je een leugen genoeg vertelt, wordt het de waarheid'.

Politifact, als een voorbeeld, publiceerde onlangs hetzelfde artikel dat het eerder publiceerde en verklaarde dat zowel messenger-RNA (mRNA) als virale vector-DNA-injecties op geen enkele manier verband houden met de enorme toename van plotselinge sterfgevallen die voorkomen sinds de lancering van Operation Warp Speed.

Reuters, dat eigendom is van Pfizer, spuugt op dezelfde manier dezelfde versleten propaganda-artikelen uit over hoe er "geen bewijs" is dat Covid griep-vaccinaties mensen doden.

Dan hebben we FactCheck.org, dat begin maart een artikel publiceerde waarin werd beweerd dat COVID-injecties op de een of andere manier sterfgevallen voorkomen in plaats van veroorzaken, en mensen vertellen een 'misleidende afbeelding op sociale media' te negeren die anders suggereert.

Deze drie nepnieuwskanalen samen met USA Today, hebben het de laatste tijd erg druk gehad met het uitbrengen van dezelfde nageprate leugens over de “Fauci Flu-shots” die we sinds het begin hebben gehoord.

Als er genoeg mensen met een prik sterven, wordt de wereld misschien eindelijk wakker- maar het is al te laat

Hoe ze ook van de waarheid negeren, deze nepnieuwsbrigade kan niet verhullen dat 'volledig gevaccineerde' mensen over de hele wereld extreme ziekten ontwikkelen of zonder aanwijsbare reden doodvallen.

Dit was trouwens geen issue voor Operation Warp Speed. Pas sinds Donald Trump de prikken losliet, gevolgd door Joe Biden die ze verplicht opzegt, wordt het "Sudden Adult Death Syndrome" op magische wijze een realiteit.

Degenen die zelf na de injectie een ernstige gezondheidstoestand hebben ontwikkeld, of die iemand anders kennen die dat wel heeft gedaan, zullen waarschijnlijk niet doorgaan met het kopen van de nepnieuwskoppen die hen vertellen dat de prikken er niets mee te maken hadden.

Toch vertonen de prikfanaten geen tekenen om te stoppen met de propaganda, en verdubbelen en verdrievoudigen ze in plaats daarvan hun vals narratief.  "Zionist of the Year" Albert Bourla, de huidige CEO van Pfizer, blijft de ronde doen bij elitaire functies zoals bijeenkomsten van het World Economic Forum (WEF) om de "verdiensten" van het geïnjecteerd worden aan te prijzen.

Bourla maakt ook routinematige optredens op nepnieuws netwerken zoals CNN om aan te dringen op meer jab-mandaten en om de 'niet-gevaccineerde' te belasteren die volgens hem criminelen zijn - zelfs als mensen met een prik overal dood blijven vallen.

"De voorgaande propagandacampagnes houden vaxx-fanatici (‘zealots’) bij de zaak betrokken, ondanks dat velen van hen nu lijden aan verschillende nadelige effecten van de injecties", meld de Covid Blog.

'Dat zijn de ongelukkigen. Het wordt glashelder dat alle vaxxed mensen op elk moment plotseling dood zullen vallen door een hartaanval of hartstilstand, of op elk moment in hun slaap zullen sterven. En het gebeurt nu over de hele wereld."

Bekijk het laatste nieuws over COVID vaccinatie gewonden en sterfgevallen op  VaccineDeaths.com.

Bronnen zijn onder meer:

TheCovidBlog.com

NaturalNews.com 1

NaturalNews.com 2

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-06-15-media-insists-covid-shots-safe-and-effective.html

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...