dinsdag 19 april 2022

Vaccin sceptici zijn de echte kritische denkers

 We hebben de meest geavanceerde vormen van manipulatie overwonnen

 

Igor ChudovIgor Chudov

18 April 2022

Dit bericht is het eerste in mijn toekomstige serie hoe regeringen en duistere niet-gouvernementele spelers ons psychologisch manipuleerden tijdens de Covid-19-crisis. In deze serie zal ik verschillende vuile trucs belichten en uitleggen waarom de meeste mensen voor hen vielen, één per post.

Eerst een kleine persoonlijke anekdote.


Richard Thaler is een briljante gedragseconoom, Nobelprijswinnaar en levert een grote bijdrage aan de "Nudge Theory", dat gaf een impuls aan de beruchte Britse "Nudge Unit". Zijn werk op het gebied van menselijke besluitvorming en cognitieve vooroordelen was baanbrekend en hielp regeringen wereldwijd om de meeste mensen te hypnotiseren om 'Covid Vaccines' te nemen.

Richard Thaler gaf rond 1999 ook les in mijn favoriete klas "Decision Making"Hij was mijn favoriete professor aan de Universiteit van Chicago, waar ik een MBA-student was. Hij heeft ons veel geleerd over manieren die bestaan om onze besluitvorming te kapen en hoe onze tegenstanders onze onderbewuste vooroordelen gebruiken om ons verkeerde beslissingen te laten nemen - en hoe we deze manipulaties in ons eigen voordeel in het bedrijfsleven kunnen gebruiken.

Wat ik in die klas leerde, was mijn hele leven nuttig, beïnvloedde veel investeringen en zakelijke beslissingen, hielp me prospects om te zetten in betalende klanten, verschillende beurscrashes te vermijden en nog veel meer. Deze zelfde besluitvormingsklasse heeft mogelijk mijn leven gered, omdat het me in staat stelde Covid-vaccinpropaganda en -manipulatie te herkennen en te weerstaan Prof. Thaler kwam aan de verkeerde kant van de geschiedenis terecht en ondersteunde de propaganda van het Covid-vaccin en” the nudge units”, maar zijn leringen zorgden ervoor dat ik manipulatie kon herkennen en me ertegen kon verzetten.

Daarover nagedacht, waardeerde ik mensen die nooit zo'n klas volgden, vaak geen formele opleiding hadden genoten, en toch maakten ze instinctief de juiste keuze. Deze mensen, van wie velen mijn lezers zijn, verdienen bewondering, al is het maar om een andere reden dan opmerkelijke onafhankelijkheid van denken en een heldere geest in een zeer verwarrende, gevaarlijke en snel veranderende situatie.

Mijn toekomstige posten zullen verschillende psychologische manipulatieconcepten doorlopen en hoe ze werden toegepast, door duistere actoren en gecoöpteerde regeringen, en hoe ze ons allemaal beïnvloedden.

Het Asch-experiment

“Alle experts zijn het erover eens dat het vaccin veilig en effectief is. "

Dat was genoeg om de meeste mensen te laten vaccineren. Behalve dat iedereen twee vragen kon stellen :

·  Hoe kan ik weten dat alle experts het daarmee eens zijn, als degenen die het er niet mee eens zijn, niet mogen spreken?

 

·  Hoe kan iemand weten dat "Covid-vaccin" veilig en effectief is, als er geen tijd is verstreken om dat te garanderen?

 

Ten slotte zou iemand met slechts een beetje kennis ook een vraag kunnen stellen: "Weet je zeker dat het veilig en effectief is, als er nooit een coronavirusvaccin werkte en er nooit een mRNA-product werd goedgekeurd"?

Het Asch-experiment, uitgesteld door Solomon Asch, ontdekte dat de meeste mensen, wanneer ze een "consensus" zien van deelnemers die het een zijn over een iets dat duidelijk fout is, uiteindelijk toch met de valse opinie akkoord gaan enkel en alleen omdat iedereen dankt dat het zo moet zijn.


Het experiment was oorspronkelijk opgezet met acht personen, van wie er slechts één een experimenteel onderwerp was, en de rest waren acteurs. Deze ‘stooges’, waarvan het subject dacht dat ze net als hem andere subjecten waren, kregen allemaal dezelfde vraag, waarop ze een duidelijk verkeerd antwoord gaven. Het onderwerp, dat niet wist dat hij het enige echte subject was, was de laatste om te spreken .

Het bleek dat de subjecten van dit experiment (het werd meerdere keren herhaald), met een consensus van zeven netjes geklede mannen, uiteindelijk hetzelfde (uiteraard onjuiste) antwoord zouden geven als de ‘stooges’. Dit conformiteitsexperiment was letterlijk een slimme manier om mensen duidelijk valse meningen te laten uiten en uit te drukken.

Dit experiment werd vele malen herhaald en in de meest vakkundig uitgevoerde experimenten kreeg 62,5% van de subjecten zover om het minstens één keer eens met voor de hand liggende onzin eens te zijn.


Vreemd genoeg . het vaccinatiegraad in de VS op 1 september, vlak voordat de federale vaccin mandaten begonnen, bedroeg 62,3% De vaccinatieinteresse raakte op, net op het ogenblijk dat Delta aantoonde dat vaccins niet echt "effectief" waren.


Op dit moment, op 2 september, concludeerde Richard Thaler dat "een duwtje (“nudge”) niet genoeg is".


Toen vaccinatoren een vertraging en een daling van het vertrouwen zagen, realiseerden ze zich dat ze meer moesten doen dan louter manipulatie met nep 'de mening van experts'. Vaccin-mandaten en haat propaganda verdrongen "knuffels" om de vaccinatie vooruit te helpen. Dat zal in andere berichten worden besproken.

We hebben letterlijk een wereldwijd het Asch-experiment meegemaakt. Elke krant, tv-zender, elke door YouTube aanbevolen video, bleef ons vertellen hoe het vaccin "veilig en effectief" was en hoe "alle experts het erover eens zijn". We werden constant gedwongen deze 'deskundigen adviezen' non-stop te geven.

Er werden enorme inspanningen geleverd om "andere informatie" het zwijgen op te leggen. Waarom? Omdat Solomon Asch ontdekte dat elke uiting van onenigheid - gebrek aan consensus - onmiddellijk de naleving ervan doodt:


Wat betreft mRNA "Covid vaccins": iedereen die even zou nadenken, zou moeten beseffen dat er geen manier was om zeker te weten dat vaccins veilig en effectief waren, simpelweg omdat er niet genoeg tijd is verstreken. Evenzo kon iedereen zien dat de meesterbreinen achter de lockdowns en vaccinaties, de miljardairs achter de schermen en de corrupte regeringen er allemaal voor zorgden dat elke dissidentie tot zwijgen zou worden gebracht. Dus, de vermeende consensus bestond in feite helemaal niet.

De minderheid van de mensen die dat doorzien had, heeft dienovereenkomstig besloten en heeft vaccinatie geweigerd. Wie waren dat? Jij, mijn lezers. Waarom heb je dit besloten?? Ik weet zeker dat er net zoveel redenen waren als mensen hier. De belangrijkste factor is dat jullie er allemaal een paar minuten hebben over hebben nagedacht. Je was onafhankelijk van geest en besloot zelf na te denken.

·  Was het uw algemeen wantrouwen tegenover de regering?

 

·  Was uw diepgaande kennis van virologie en moleculaire biologie?

 

·  Was het jouw ervaring met rijden en handelen, blootstelling aan oplichting en weten hoe oplichters werken?

 

·  Was het jouw vermogen om zelfstandig te denken zonder dat mensen het met je eens waren?

 

Zelfs degenen die de vaccinatie(s) hebben genomen en later het licht hebben gezien, zijn kritische denkers. Wat belangrijk is, is het licht zien - niet noodzakelijk de timing van toen je het licht zag.

Aan al degenen die het Het Global Asch Experiment hebben overleefd , gefeliciteerd. Deel alstublieft wat u heeft laten maken, hieronder - Waarom heb je de vaccinatie NIET genomen??

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

P.S. Richard Thaler, een briljante professor, auteur en theoreticus op het gebied van cognitieve vooringenomenheid, is geen slecht meesterbrein van vaccinatie. Hij was slechts een van de vele spelers, minutieus verwant aan mij, en de auteur van concepten die zich afspeelden in de pandemie. Ik wil GEEN verkeerde indruk maken dat mijn favoriete universiteitsprofessor iemand is als "Dr Evil of Covid-19". Hij was Dr. Evil niet. Maar zijn theorieën zijn ongelooflijk belangrijk voor het verhaal.

 


Comments:


 

Igor Chudov

18 hr ago·edited 1 hr agoPinned

Your responses are incredible. They are literally coming faster than I can read them. I cannot read as fast as the rate at which they are arriving. I am overwhelmed. I will read all your replies over the next few weeks.

Sorry if you mentioned something important or replied to some of my replies and I have not seen them. I will try very hard to get to them. I always try to read all reply traffic for new articles.

I am also struck by how intelligent and well written the responses are. They are not just "I believe in science", they show a thinking process and how you made (correct) decisions, not how "you believe authorities".

Keep them coming please



 

Steve Kirsch

Writes Steve Kirsch's newsletter ·Apr 18Liked by Igor Chudov

Brilliant article. This is why Twitter had to ban me (twice). I actually got sucked into the narrative, but when my friends got injured, the math didn't make any sense since those injuries would have been statistically unlikely. So my friends' injuries was what got me to realize that "hey, this story they told us was a lie."

303 replies by Igor Chudov and others

1789 more comments…


https://igorchudov.substack.com/p/vaccine-skeptics-are-the-true-critical?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2OTY5ODA2OSwicG9zdF9pZCI6NTIzNzAyMTgsIl8iOiJwRUdydCIsImlhdCI6MTY1MDM5MjgwMiwiZXhwIjoxNjUwMzk2NDAyLCJpc3MiOiJwdWItNDQxMTg1Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9._XHwATStDkQ7deYuQcvzndmBsjquBfLcXPp7VY_thZg&s=r

Alarmerende toename van oversterfte in Canada: ‘Het is afschuwelijk’


De Canadese investeerder Kelly Brown heeft onderzoek gedaan naar de oversterfte in Canada en is zich rot geschrokken. Hij spreekt van een alarmerende toename van de oversterfte in de leeftijdsgroep 0 tot 44 jaar, zei investeerder Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in gesprek met Infowars.

Na de vaccinatiemandaten versnelde de stijging van de oversterftecijfers, net als in de Verenigde Staten, zei Dowd. In de provincies Alberta en Brits-Columbia bedroeg de oversterfte in 2021 in deze leeftijdsgroep maar liefst 70 procent. “Dit is de echte ‘sterfte-tsunami’,” aldus Brown.

Iets te verbergen

Mensen beginnen zich af te vragen wat er aan de hand is in Canada. “Het is afschuwelijk,” zei Dowd. “Waarom vallen jonge mensen dood neer?”

Brown merkt op dat de plotse stijging niet kan worden verklaard door zelfmoorden, overdoses, kankers, et cetera. “Het vaccin is de boosdoener,” stelde Dowd onomwonden. Het feit dat de media en autoriteiten hier geen vragen over stellen, wijst er volgens hem op dat ze iets te verbergen hebben.

Rommelvaccin

De investeerder wees erop dat het coronavaccin haastig is ontwikkeld en dat toezichthouders zijn overgenomen door Big Pharma. “Ze wisten dat dit een rommelvaccin was, maar ze hadden niet verwacht dat het in zo’n korte tijd zoveel mensen zou doden.”

Brown vindt dat deze gezondheidscrisis onmiddellijk moet worden onderzocht.


Brabantse boer steunt Poetin: ‘We zouden geen oorlog hebben als het Westen zich had gehouden aan deze 2 beloftes’

 

Boer Hugo Jansen baarde in 2017 opzien door de Russische president Poetin te steunen met grote borden langs de snelweg. “Media: ‘Poetin is slecht’. Hou toch op! Niemand gelooft jullie nog!” stond op één van de borden. Ook zette hij een bord met ‘Spasiba’ (Bedankt) langs de A4.

Jansen vindt dat Rusland en Poetin in de westerse media te negatief worden afgeschilderd. “Elke week nieuwe beschuldigingen, maar nooit zag ik één bewijs,” zei Jansen destijds. “Deskundigen die pro-Russisch zijn, hoor je nooit bij de NPO.”

“Niet Rusland, maar Amerika is de gevaarlijkste agressor,” aldus de boer. “De VS spreken steeds vaker over een atoomoorlog die ze zouden kunnen winnen. Erg zorgelijk.” Volgens Jansen vormen de neocons (neoconservatieven, red.) met invloed in het Witte Huis, Pentagon en de CIA het grote gevaar.

Twee beloftes

De boer neemt het nog steeds op voor Poetin. Hij is boos over de ‘jarenlange zwartmakerij’ van Poetin. Veel westerlingen hekelen de Russische media, maar wij krijgen net zo goed selectieve of gemanipuleerde info voorgeschoteld, stelt Jansen in een uitgebreid gesprek met BN De Stem.

Hij wijst erop dat we nu geen oorlog zouden hebben als het Westen zich had gehouden aan twee beloftes: het Minsk 2-akkoord en de NAVO geen centimeter naar het oosten laten opschuiven.

Daar hoor je niks over

De boer vindt dat de Russische invasie proportioneel is. Hij merkt op dat de afgelopen acht jaar 14.000 Russen zijn omgekomen in Oost-Oekraïne. Poetin kón niet anders dan ingrijpen in Oekraïne om de veiligheid van zijn eigen bevolking te waarborgen, zegt hij. “Maar daar hoor je hier niks over, dus blijven westerlingen naïef.”

De beweringen dat Poetin uit is op herstel van een Groot Rusland, slaat nergens op, meent Jansen. “Het gaat om de veiligheid van alle Russen.” De boer zegt dat de NAVO in 2016 raketsystemen in Roemenië heeft geplaatst die de Russische veiligheid bedreigen.




Europarlementariër laat geen spaan heel van pandemieverdrag: Al deze ‘complottheorieën’ zijn geen theorieën meer

Europarlementariër Christine Anderson (AfD) waarschuwt mensen voor het pandemieverdrag, dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in het geval van een pandemie verregaande bevoegdheden geeft. De WHO bepaalt dan in feite hoe landen de pandemie moeten aanpakken.

Dat is toch briljant: een democratisch illegitiem gremium waar de superrijken zich inkopen door middel van donaties, bepaalt wanneer er sprake is van een pandemie, om vervolgens meteen de macht over te nemen, zegt Anderson.

Je kunt dit vergelijken met negen vossen en een konijn die democratisch bepalen wat ze die avond gaan eten. Het pandemieverdrag is volgens de Europarlementariër een rechtstreekse aanval op de democratie.

Niets te zeggen

Burgers kiezen volksvertegenwoordigers, maar kunnen geen enkele invloed uitoefenen op organen die niet democratisch gekozen zijn. De EU-instituties worden sinds jaar en dag gebruikt om nationale overheden en parlementen te marginaliseren en de soevereiniteit van het vrije volk te ondermijnen.

Of zoals de Duitse politicus Horst Seehofer in 2010 al zei: “Degenen die alles te zeggen hebben, zijn niet gekozen en degenen die gekozen zijn, hebben niets te zeggen.”

Als het verdrag er komt, bepaalt de WHO in de toekomst of je een mondkapje moet dragen, thuis moet werken en of er bijvoorbeeld een avondklok of vaccinatieplicht wordt ingesteld.

Wereldregering

De WHO kan dan naar eigen inzicht grondrechten beperken, als een soort wereldregering, aldus Anderson. Zijn dit allemaal complottheorieën? Twee jaar geleden waren mensen die waarschuwden voor een lockdown, avondklok, digitaal coronapaspoort of een vaccinatieplicht nog complotdenkers, zegt Anderson.

Al deze ‘complottheorieën’ zijn inmiddels geen theorieën meer, benadrukt het Europarlementslid. De theorieën zijn geverifieerd en nu zijn het echte complotten.

Geprikte piloot krijgt hartstilstand in cockpit, incident belandt in doofpot

 


Een gevaccineerde Amerikaanse piloot heeft enkele minuten nadat hij een Airbus 321 aan de grond had gezet in de cockpit een hartstilstand gekregen. Er waren op dat moment bijna 200 mensen aan boord. De inzittenden zijn ontsnapt aan een potentiële ramp.

Yoshua Yoder van de organisatie US Freedom Flyers zei in de Stew Peters Show dat het incident zich heeft voorgedaan op 9 april en dat het gaat om piloot Robert Snow van American Airlines.

De luchtvaartmaatschappij heeft een vaccinatieplicht ingesteld voor piloten. Dat betekent dat ze een experimentele prik moeten halen om hun baan te behouden. Elke keer dat ze vliegen, brengen ze honderden levens in gevaar.

We pikken het niet meer

De piloot had het geluk dat er een verpleegkundige aan boord was. Er moest een defibrillator aan te pas komen om hem te reanimeren. Snow herinnert zich niets meer van het incident. Toen hij wakker werd, lag hij op de ic.

Snow, die contact heeft opgenomen met Yoder, is woest op American Airlines. In een video die hij op de ic heeft gemaakt, zegt hij dat de vliegmaatschappij hem heeft gedwongen de prik te halen. Na het Janssen-vaccin kreeg hij last van bijwerkingen.

“We hebben er genoeg van en vechten terug,” benadrukte Yoder. “Alle luchtvaartmaatschappijen zijn aangeklaagd om wat ze ons hebben aangedaan. We pikken het niet meer.”

Ze willen niet dat je de waarheid hoort

Piloten sterven in de cockpit als gevolg van beroertes en bloedproppen, en de vliegmaatschappijen, de vakbonden, luchtvaartautoriteit FAA en het ministerie van Transport stoppen het in de doofpot, zei hij. “Ze willen niet dat je de waarheid hoort.”

Peters wees erop dat talloze vluchten vertraagd zijn en worden geannuleerd of omgeleid. Hij vroeg Yoder of dit te maken heeft met de prik. Hij antwoordde bevestigend. “Honderd procent.”

Vier beroertes

“De vaccinatiemandaten hebben een verschrikkelijke impact op de luchtvaart en het wordt alleen maar erger,” waarschuwde Yoder. Hij krijgt dagelijks telefoontjes van mensen die last hebben van ernstige bijwerkingen. Een stewardess van American Airlines zei bijvoorbeeld dat ze al vier beroertes heeft gekregen. Ze is volledig gevaccineerd. “Ik denk dat ik niet lang meer te leven heb,” zei de stewardess tegen hem.

“Dit is wat er gebeurt,” zei Yoder. “We moeten nu opstaan.”



Oekraïense politicus: dit gebeurt er met al die miljoenen die Oekraïne gedoneerd krijgt

 

De landelijke inzamelingsactie voor Oekraïne van Giro555 heeft tot dusver ruim 160 miljoen euro opgeleverd. Vorige maand stond de teller nog op 106 miljoen euro. Het gaat om de op één na succesvolste Giro555-actie ooit. Alleen de inzameling na de tsunami in Azië in 2004 leverde meer op.

Actievoorzitter Kees Zevenbergen zei: “We zijn ontzettend geraakt door de enorme geefbereidheid van Nederland. Iedereen wil helpen, of het nou schoolklassen, multinationals of sportverenigingen zijn. Dat is heel bijzonder om te zien.”

Tenminste 70 procent

Elf hulporganisaties hebben de handen ineengeslagen onder Giro555, waaronder Oxfam Novib, Unicef, het Rode Kruis en Stichting Vluchteling.

Wat gebeurt er met de miljarden die er in Nederland en andere westerse landen zijn opgehaald voor het lenigen van de nood van de Oekraïense bevolking? De Oekraïense politicus en journalist Anatoly Shariy geeft het antwoord, twittert journalist Eric van de Beek.

Maak je geen zorgen. Al die gedoneerde miljoenen zijn niet verdwenen. Tenminste 70 procent zal worden besteed aan prachtige villa’s en auto’s, schrijft Shariy.

Dit is absurd

Na de bosbranden die Australië in 2019 teisterden, haalde het Rode Kruis bijna 100 miljoen op voor noodhulp. De organisatie gaf toe dat minder dan een derde van dat bedrag wordt uitgegeven. Het Rode Kruis houdt het geld achter de hand ‘voor toekomstige natuurrampen’. De Australische radiopresentator Will Goodings zei hierover: “Dit is absurd! Dit is misbruik van vertrouwen.”

Na de verwoestende aardbeving in 2010 in Haïti haalde het Rode Kruis honderden miljoenen op. Met dat geld bouwde de organisatie welgeteld zes huizen. Inwoners van het land riepen mensen op om níet te doneren.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...