woensdag 28 augustus 2024

AD vraagt lezers of ze de nieuwe coronaprik gaan halen, maar vergeet de reacties te censureren: een greep

 

Het AD heeft lezers gevraagd of ze nog een coronaprik gaan halen. Bijna 700 mensen hebben gereageerd. Hoewel een deel van hen toch weer in de rij gaat staan, zijn er ook veel mensen die er niet over peinzen.

Er zijn ook veel reacties van mensen die een horrorverhaal hebben. Die reacties zijn (nog) niet weggehaald. Of is er sprake van een kentering? Een greep:

Mirella: Nee nooit meer!! Ben er alleen maar zieker van geworden.

Lydia: Nee zeker niet! Ik zit in de risicogroep. Maar ik kreeg mijn 4e herseninfarct 2 weken na mijn booster. Had al 10 jaar niks gehad.

Ellen: Nee zeker niet. Heb eerder Pfizer gekregen aangezien ik naar het buitenland moest in coronatijd. Heb hieraan een auto-immuunziekte overgehouden. Door mijn endocrinoloog is bevestigd dat dit door Pfizer kwam. Dus mij niet meer gezien.

Cor: Ik ben van plan om mij niet meer te laten vaccineren. In het verleden heb ik er vier gehad, maar na mijn Pfizer-vaccinatie kreeg ik een paar weken hierna een CVA (beroerte, red.). Dit werd later als mogelijke bijwerking genoemd. Natuurlijk niet te bewijzen dat dit door deze vaccinatie kwam, maar wél heel toevallig!

Pedro: Nee, ga hem niet halen, kreeg herseninfarct niet lang na vaccinatie. Zeg niet dat dit de oorzaak was, maar neem dat risico toch niet.

Fred: In mijn netwerk allemaal verschijnselen van longcovid, hartinfarcten (sommige fataal) en auto-immuunziekten en ieder van hen heeft de coronaprik gehaald. Dus wat denk je zelf?

Gerard: Hier komt er géén enkel coronavaccin in. Om mij heen veel jonge mensen verloren aan hersenbloedingen en andere nare ziektebeelden die in verband worden gebracht met deze vaccinaties.

Willem: Ik was gewoon een gezonde vent, kreeg ik een herseninfarct. Eén van de betere eerlijke artsen gaf aan dat het ook door de vaccinaties kan komen, wat ik had gedaan, ook voor de vele oudere klanten. Dus voor mij geen vaccinaties meer tegen corona.

Maarten: Nadat een vriend een hersenbloeding kreeg een dag na vaccinatie hoef ik niet meer.

B. Schumacher: Nadat mijn vrouw na de laatste booster beschadiging aan haar kleine hersenen kreeg, en daardoor heel erg ziek is geworden, en ik haar een jaar thuis heb verzorgd, heeft zij uiteindelijk gekozen voor euthanasie op 65-jarige leeftijd. Je weet echt niet waar je mee gevaccineerd wordt. Voor mij geen booster meer.

Eef: Absoluut niet meer, heb vanaf de eerste prikken een beperking. Moet nu zeer waarschijnlijk de rest van mijn leven medicatie gebruiken.

Hans: Nee, ik ga hem niet meer halen. Ik heb anderhalf jaar geleden een hartinfarct gehad. De arts zei dat de 3 coronaprikken een mogelijke oorzaak zijn. Ik neem ze dus niet meer.

Louisette: Nee, heb 3 vaccinaties gehad en laatste herhaling ook al laten lopen. Vorig jaar hartinfarct gehad en nu dus hartpatiënt. Ik ga geen directe link leggen met de vaccinatie, maar ik slik nu zoveel medicijnen, vind het wel even genoeg zo.

André: Na de eerste vaccinatie van AstraZeneca veel klachten ondervonden, longembolie. Een arts zei: wellicht waren er meer dodelijke ongevallen geweest als we het niet hadden gedaan. Met andere woorden: je hebt gewoon pech gehad door vaccineren.

Mirjam: Nee, want heb sinds de laatste prik chronische slijmvliesontsteking in mijn keel en hoest dit steeds op. Heb gesproken met een arts en die zei dat dit dus 1 van de bijwerkingen is waar niet over gesproken wordt.

Chris: Never nooit meer. Ternauwernood aan een ramp ontsnapt met die Moderna-troep. 1 prik was voldoende om me 14 dagen verschrikkelijke pijnen te bezorgen. Dan maar nergens mogen komen. Wat een rotzooi is het.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


Lokte Macron Telegram-oprichter Doerov naar Parijs om hem te arresteren? ‘Dit verhaal wordt met de dag gekker’


De relatie tussen Frankrijk en Rusland heeft na de arrestatie van Telegram-oprichter Pavel Doerov een ‘dieptepunt’ bereikt, zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov.

De Franse president Macron zei maandag dat Doerovs arrestatie ‘geen politieke beslissing’ was en dat Frankrijk de vrijheid van meningsuiting ‘hoog in het vaandel heeft staan’.

De Russische ambassade in Parijs zei geen toegang te krijgen tot de oprichter van Telegram. Volgens de voorzitter van het Russische parlement, Vjatsjeslav Volodin, zitten de Verenigde Staten achter de arrestatie.

Hij doet wat zijn meesters hem opdragen

Le Canard enchaîné berichtte dat Doerov tegen de politieagenten die hem arresteerden heeft gezegd dat Macron hem had uitgenodigd voor een diner. Het Élysée heeft dit formeel ontkend. De president zou de bewuste avond in Le Tourquet zijn geweest.

Ex-vicevoorzitter van Front National en oud-Europarlementariër Florian Philippot (Les Patriotes) schreef vervolgens op X dat hij Macron in staat acht tot dit soort bedrog. Hij doet simpelweg wat zijn meesters hem opdragen: mensen die de vrijheid van meningsuiting verdedigen in de gevangenis gooien, aldus Philippot.

Zes jaar geleden nodigde Macron Doerov uit om Telegram naar Parijs te verhuizen. Hij zou dat aanbod hebben afgeslagen, schrijft de Wall Street Journal.

Dit verhaal wordt met de dag gekker

Heeft president Macron Doerov naar Frankrijk gelokt om hem te arresteren?

“Als dit waar is, zijn de maskers gevallen en de handschoenen uit. Was al zo, maar het is wat duidelijker geworden voor veel mensen,” reageert data-analist Cees van den Bos.

Internetondernemer Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom, voegt toe: “Dit verhaal wordt met de dag gekker.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Maandagochtend memes

 15/07/2024

Op Maandag omdat ik ooit zei dat ze op zondag kwamen.

In werkelijkheid zit er geen enkel plan achter. Ik doe maar wat.

Meestal bereid ik ‘s avonds wat voor voor de volgende ochtend en lees ik me in, maar ik was een beetje aan het knutselen net als de afgelopen weekenden en het meeste nieuws ging toch alleen over Trump.

Het is dus vulling omdat ik niet ingelezen ben (dat ga ik de komende uren doen) en dit nog had liggen.

De keuze van de redactie:

En de rest:

Zo slaap ik nog steeds.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/maandagochtend-memes

Open brief van Christine Anderson aan het publiek met waarschuwing over complottheorieën over apenpokken

28/08/2024

Christine Anderson, lid van het Europees Parlement, heeft een open brief geschreven aan haar medeburgers.

Monkeypox – De volgende p(L)andemie op komst ?

Beste medeburgers,

De volgende tekst bevat een aantal premium complottheorieën over het onderwerp “monkeypox”. Dat is tenminste wat degenen die geloven in wat de tv hen vertelt, zouden beweren. Maar omdat bijna alle oude complottheorieën inmiddels zijn uitgekomen, krijgen we nu een nieuwe voorraad:

Zoals u waarschijnlijk weet, heeft de WHO vorige week al het hoogste wereldwijde gezondheidsalarm afgegeven voor apenpokken (Mpox), hoewel de verspreiding alleen beperkt is tot enkele regio’s in Afrika.

U weet waarschijnlijk ook dat er op de Munich Security Conference in 2021 een simulatiespel over het thema “monkeypox” plaatsvond. Een van de deelnemers was Jeremy Farrar, de toenmalige directeur van de miljarden kostende gezondheidsstichting “Wellcome Trust” (onder andere gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation). Toevallig is Farrar sinds vorig jaar Chief Scientist bij de WHO.

Eind 2023 gaat BioNTech een strategisch partnerschap aan met de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (“CEPI”). CEPI werd in 2016 in Davos opgericht (met vriendelijke groet van het WEF) en is een alliantie van de WHO, de EU-commissie, individuele overheden, farmaceutische bedrijven, (private) donoren en stichtingen. De “Wellcome Trust,” de Gates Foundation en de VN springen eruit in het beleggersoverzicht van 2024.

In mei 2024 kondigden BioNTech en CEPI aan dat ze hun portfolio voor mRNA-vaccins uitbreiden, inclusief vaccins tegen Mpox. Tegelijkertijd wordt het apenpokkenvaccin “Imvanex” van “Bavarian Nordic” al geproduceerd in Denemarken en is het het enige dat is goedgekeurd in zowel de EU als de VS.

Zoveel voor de kristalheldere feiten. Als u meer wilt weten, is dit een goede plek om te beginnen:  Kleine apenpokkenpuzzel

Ondertussen stuitte ik tijdens mijn eigen onderzoek op nog meer, nogal verontrustende informatie:

1. Wist u dat het Oostenrijkse Rode Kruis (afdeling Tirol) bijvoorbeeld nu op zoek is naar nieuwe medewerkers voor vaccinatiecentra? De taken omvatten het beheren van patiëntenstromen, het voorbereiden van barcodes en vaccinatiebewijzen en het uitvoeren van mobiele vaccinaties. Van sollicitanten wordt onder andere verwacht dat ze ‘assertief’ zijn. Vanaf eind september ontvangen de nieuwe medewerkers een bruto salaris van ongeveer € 2.450 per maand op hun werkplek in Wenen. (Zie https://archive.is/l9CDN )

2. BioNTech kondigde eerder in het Duitse zakenblad Handelsblatt aan dat ze verwachten dat ze tegen eind 2024 90 procent van hun totale omzet zullen genereren. (Zie  https://archive.is/Hhptk )

3. Momenteel bouwt BioNTech zijn eerste commerciële Afrikaanse vaccinfabriek in Rwanda. De focus ligt hierbij ook op mRNA-vaccins tegen Mpox. Enkele oude bekenden reisden naar de opening: EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock gaven zichzelf de twijfelachtige eer. Overigens steunt Duitsland de ontwikkeling van de vaccinproductie in Rwanda met bijna 36 miljoen euro van Duits belastinggeld. (Zie https://archive.is/2Fcqd )

Beste lezers, gelooft u in toeval?

‼️ DAT DOE IK NIET!

Met vriendelijke groet,
Uw Christine Anderson, Europarlementariër

21 augustus 2024


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Macron beschuldigd van het plegen van een staatsgreep nu hij weigert nieuwe premier te benoemen nadat hij de verkiezingen verloor

 

Franse linkse beweging roept op tot massaprotest tegen Macron nadat hij de keuze voor Franse premier blokkeert

Common Dreams:

Linkse partijen in Frankrijk beschuldigden president Emmanuel Macron dinsdag van verkiezingsfraude en kondigden massaprotesten aan nadat hij de door Nouveau Front Populaire voorgestelde kandidaat voor premier had afgewezen, ondanks het feit dat de linkse coalitie vorige maand de meeste zetels had gewonnen  bij een vervroegde parlementsverkiezing.

De linkse partijen die  in juni de NFP oprichtten om de opkomende extreemrechtse beweging te bestrijden, uitten hun verontwaardiging over Macrons besluit. De partij La France Insoumise (LFI), geleid door Jean-Luc Mélenchon,  veroordeelde  Macrons weigering van een linkse regering als een ‘staatsgreep’ en drong aan op een ‘krachtige reactie van de Franse samenleving’.

De partij steunde de eisen van door jongeren geleide organisaties en riep specifiek op tot “een grote demonstratie tegen de staatsgreep van Macron op 7 september”. Ook sprak de partij de hoop uit dat “de politieke, vakbonds- en bondgenoten die zich inzetten voor de verdediging van de democratie zich bij deze oproep zullen aansluiten.”

Tondelier

Marine Tondelier, de leider van de Franse Groenen, zei dinsdag dat “deze verkiezingen van ons worden gestolen” en verklaarde dat “de mensen zich van Macron moeten ontdoen in het belang van de democratie.”

“Hij is chaos en instabiliteit,” voegde Tondelier toe. Het Franse politieke systeem is in chaos gehuld sinds Macron in juni vervroegde verkiezingen uitschreef nadat zijn partij het verschrikkelijk slecht deed bij de verkiezingen voor het Europees Parlement in juni, terwijl Marine Le Pens extreemrechtse, xenofobe Rassemblement National de grootste partij werd.

Terwijl links in Frankrijk en bondgenoten van Macron vorige maand succesvol samenwerkten om te voorkomen dat Rassemblement National de macht greep in de regering van het land, zorgde de verbluffende overwinning van NFP bij de vervroegde verkiezingen voor een nieuw dilemma voor Macron, die zich sinds zijn aantreden in 2017 openlijk vijandig heeft opgesteld tegenover links.

“Geconfronteerd met een parlement waarin elk van de drie vrijwel gelijke groeperingen – links, Macrons centristische blok en het extreemrechtse Rassemblement National – het vormen van een coalitie hebben uitgesloten, lijkt de president weer terug bij af te zijn”, meldde Reuters.

Macron beweerde maandag dat een linkse regering “onmiddellijk een meerderheid van meer dan 350 parlementsleden tegen zich zou hebben, waardoor de regering feitelijk niet zou kunnen handelen.”

“Gezien de meningen van de geraadpleegde politieke leiders en de institutionele stabiliteit van ons land, mag deze optie niet worden nagestreefd”, aldus Macron, waarmee hij de kandidaat van de NFP voor premier, Lucie Castets, uitsloot.

Uit protest tegen Macrons besluit boycotten linkse leiders dinsdag een nieuwe ronde van onderhandelingen. Tondelier zei daarbij  dat “we deze schijnoverleg niet gaan voortzetten met een president die toch niet luistert… en geobsedeerd is door het behoud van de controle.”

“Hij zoekt geen oplossing, hij probeert die juist te dwarsbomen”, aldus Tondelier. In een bericht op sociale media beloofde Mélenchon maandag door te gaan met een afzettingsvoorstel tegen Macron en riep hij op tot een “snelle en krachtige” reactie op de Franse president.

“De president van de republiek heeft zojuist een situatie van uitzonderlijk ernst gecreëerd”, schreef Mélenchon.

Als je meer wilt lezen, heeft The Telegraph een artikel over hetzelfde onderwerp.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/macron-beschuldigd-van-het-plegen-van-een-staatsgreep-nu-hij-weigert-nieuwe-premier-te-benoemen-nadat-hij-de-verkiezingen-verloor

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...