zaterdag 18 december 2021

Vooraanstaande wetenschappers, artsen en beleidsexperts zeggen volg de wetenschap en stop de massale vaccinaties tegen COVID-19

Vrijdag 17 december 2021 door: olivia cook


Tags: badhealth , badmedicine , Big Pharma , coronavirus , covid-19 , Dangerous Medicine , immuun ontsnapping , infecties , massale vaccinatie , uitbraak , pandemie , farmaceutische fraude , spike-eiwit , waarheid , vaccinveiligheid , vaccins

4,010KEER BEKEKEN

 

(Natural News) Een rapport uitgebracht door een groep van 57 vooraanstaande wetenschappers, artsen en beleidsexperts trok de veiligheid en werkzaamheid van de Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins in twijfel en eiste de onmiddellijke annulering van massale vaccinaties.

"Ondanks oproepen tot voorzichtigheid zijn de risico's van SARS-CoV-2-vaccinatie geminimaliseerd of genegeerd door gezondheidsorganisaties en overheidsinstanties", schreef de groep. “De terugkeer van het volksgezondheidsbeleid naar evidence-based medicine, gebaseerd op een zorgvuldige evaluatie van het relevante wetenschappelijk onderzoek, is urgent. Het is absoluut noodzakelijk om de wetenschap te volgen.”

De Food and Drug Administration (FDA) heeft het publiek verzekerd dat de inspanningen om de ontwikkeling van vaccins om de pandemie aan te pakken, “de wetenschappelijke normen, de integriteit van het vaccinbeoordelingsproces of de veiligheid niet hebben opgeofferd”.

Maar de groep experts was niet overtuigd. "We doen een beroep op de noodzaak van een pluralistische dialoog in de context van het gezondheidsbeleid, waarbij we de nadruk leggen op kritische vragen die dringende antwoorden vereisen als we een wereldwijde uitholling van het vertrouwen van het publiek in de wetenschap en de volksgezondheid willen voorkomen", aldus de groep.

Massale vaccinaties zijn vanaf het begin gericht op ouderen, maar zijn uitgesloten in de klinische onderzoeken naar het vaccin. Zwangere en zogende vrouwen, die in de meeste onderzoeken werden uitgesloten, krijgen de vaccins ook aangeboden onder de premisse van veiligheid.

De groep stelde voor om massale vaccinatie te stoppen en een dringende, op wetenschap gebaseerde dialoog over SARS-CoV-2-vaccinatie te openen tussen wetenschappers, artsen, internationale gezondheidsinstanties, regelgevende instanties, regeringen en vaccinontwikkelaars.

“Dit is de enige manier om de huidige kloof tussen wetenschappelijk bewijs en het volksgezondheidsbeleid met betrekking tot de SARS-CoV-2-vaccins te overbruggen. We zijn ervan overtuigd dat de mensheid een dieper begrip van de risico's verdient dan wat momenteel wordt aangeprezen als het officiële standpunt', aldus de groep.

Vaccinexpert riep maanden geleden op tot onmiddellijke stopzetting van massale vaccinaties

Begin dit jaar publiceerde vaccinexpert Dr. Geert Vanden Bossche een open brief waarin de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) werd opgeroepen om alle massale vaccinaties tegen COVID-19 onmiddellijk stop te zetten. Hij zei dat massale vaccinaties kunnen leiden tot de opkomst van gevaarlijkere vormen van het virus.

Vanden Bossche zei dat massale vaccinatiecampagnes "waarschijnlijk de adaptieve immuunontsnapping verder zullen verbeteren, aangezien geen van de huidige vaccins de replicatie of overdracht van virale varianten zal voorkomen." (Gerelateerd: wetenschappersmassale vaccinaties zullen de overdracht van COVID-19 niet stoppen, kudde-immuniteit niet haalbaar .)

Immuunontsnapping is een term die wordt gebruikt om te beschrijven wanneer de gastheer een pathogeen, zoals een variant of mutant van SARS-CoV-2, niet langer kan herkennen en bestrijden.

"Hoe meer we deze vaccins gebruiken om mensen te immuniseren te midden van een pandemie, hoe besmettelijker het virus zal worden", schreef Vanden Bossche. "Met toenemende besmettelijkheid komt er een grotere kans op virale resistentie tegen de vaccins."

In dit scenario worden fabrikanten gedwongen om de vaccins te verfijnen of te verbeteren, waardoor de selectiedruk toeneemt.

Selectiedruk is een term die wordt gebruikt om het proces te beschrijven dat een organisme of ziekteverwekker helpt te evolueren op manieren die het beter aanpassen aan zijn veranderende omgeving. Een antibioticumresistentie, die wordt veroorzaakt door overmatig gebruik van antibiotica, is een goed voorbeeld van selectiedruk.

Het virus zal de zeer specifieke op antigeen gebaseerde vaccins die worden gebruikt en aangepast, effectief te slim af zijn. Vanden Bossche zei dat de veelvoudige opkomende, veel meer besmettelijke virale varianten al voorbeelden zijn van immuunontsnapping uit aangeboren immuniteit.

Hij heeft tot nu toe in alle opzichten gelijk gehad.

Bekijk de video hieronder van Dr. Geert Vanden Bossche om meer te weten te komen over de implicaties van massale vaccinatie tijdens een pandemie .


   LINK: https://www.brighteon.com/8d40cd34-e84d-4fd5-8ced-56bc520d2918

Volg Vaccines.news  voor meer nieuws en informatie met betrekking tot COVID-19-vaccins.

Bronnen zijn onder meer:

GlobalResearch.ca

Dryburgh.com

Brighteon.com


Zelfs de New York Times geeft toe dat covid-infecties bij kinderen slechts een "milde griep" zijn - dus waarom de vaccins dan?

Vrijdag 17 december, 2021 by: Ethan Huff


Tags: badhealth , badmedicine , badscience , kinderen , coronavirus , COVID , griepseizoen , New York Times , omicron , pandemie , volksgezondheid , wetenschap , vaccin oorlogen , vaccins

4.810KEER BEKEKEN

 

Natural News New York Times- columnist David Leonhardt publiceerde onlangs een stuk voor de mainstream-vodde waarin hij toegaf dat het Sars-Cov-2 coronavirus (Covid-19) nauwelijks een bedreiging voor kinderen is die Tony Fauci er van maakt.

Ziekenhuisopnames en sterfgevallen zijn in principe nul voor kinderen die "positief" testen op de Fauci-griep. In het slechtste geval, schreef Leonhardt, "ziet het eruit als een normale griep, zo niet een milde."

Dit is overigens gebaseerd op feitelijke statistieken van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Leonhardt gaf niet alleen zijn mening over de kwestie.

Op basis van dit alles vragen velen zich nu af waarom kinderen gedwongen zouden moeten worden om zich te laten "vaccineren" tegen Chinese ziektekiemen, aangezien de plandemie geen echt risico voor hen vormt.

Dr. Paul Alexander, een adviseur van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS), zegt dat "er geen basis is om kinderen te vaccineren tegen COVID-19" omdat de risico's laag zijn.

De laatste gegevens van de American Academy of Pediatrics (AAP), waarover Life Site News berichtte , toonden aan dat kinderen verantwoordelijk zijn voor 0,19 procent van alle sterfgevallen bij mensen die "positief" testen op de covid-griep. Dat cijfer gaat zo laag als 0,00 procent, afhankelijk van hoe het wordt berekend, vond de AAP verder.

"Covid" is gewoon de griep voor zowel kinderen als volwassenen

In wezen is de covid-griep eigenlijk gewoon seizoensgriep onder een andere naam, geven veel experts nu toe. En er is geen enkele basis meer om deze waarheid te verdoezelen door het te blijven herverpakken onder nieuwe "variant"-namen.

John PA Ioannidis, epidemioloog van Stanford University, keek naar 36 verschillende onderzoeken en nog eens zeven voorlopige nationale schattingen, wat hem tot de conclusie bracht dat het risico op ziekenhuisopname en overlijden voor ouderen vrijwel hetzelfde is als voor kinderen.

Voor mensen over de hele wereld die jonger zijn dan 70 jaar, varieert het risico om te overlijden aan Chinese ziektekiemen van 0,00 procent tot 0,57 procent. Hoe jonger de persoon, hoe lager het risico, stelde hij vast.

Kinderen verspreiden de covid-griep ook in een zeer laag tempo, vond Alexander verder. Onder verwijzing naar een "robuuste studie van hoge kwaliteit" in de Franse Alpen die een geïnfecteerd kind volgde dat drie verschillende scholen bezocht en contact had met andere kinderen, leraren en volwassenen, vonden onderzoekers nul gevallen van secundaire overdracht.

Wat dit natuurlijk betekent, is dat schoolbeperkingen, zoals het buiten houden van lessen en het dwingen van studenten om binnenshuis maskers te dragen, gebaseerd zijn op bijgeloof, niet op wetenschap. De beste en veiligste benadering van de plandemie is om gewoon school als normaal te houden en kinderen te laten leven zoals ze deden vóór al deze onzin.

Een andere studie gepubliceerd in het New England Journal of Medicine (NEJM), die bijna twee miljoen schoolkinderen in Zweden bijgehouden waar nooit geen masker mandaten opgelegd werden en kwam tot dezelfde conclusie: Kinderen krijgen of verspreiden geen ‘Chinese Germs’.

"Een studie gepubliceerd in Nature vond geen gevallen van asymptomatische verspreiding van positieve asymptomatische gevallen onder alle 1.174 nauwe contacten van deze gevallen, gebaseerd op een basissteekproef van 10 miljoen personen", schreef Alexander verder over de mythe van "asymptomatische verspreiding".

Hij concludeerde verder dat er “geen noodgeval is bij kinderen met betrekking tot COVID-19”.

"Hun aangeboren immuunsysteem is zo krachtig dat ze deze ziekteverwekker in de meeste gevallen gemakkelijk kunnen overwinnen", zegt hij. "Dus waarom zouden Pfizer en Moderna Inc. dit vaccin testen op kinderen met een sterftecijfer in deze groep van 0,003%?"

“Ze moeten ons laten zien waarom het niet gevaarlijk is om dit vaccin bij kinderen toe te dienen, en dat hebben ze niet gedaan.”

Meer van het laatste nieuws over de Chinese griep is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

WND.com

NaturalNews.com

CDC heeft zojuist gewaarschuwd dat tegen Kerstmis ELKE WEEK 15.000 Amerikanen zullen sterven;

 CDC heeft zojuist gewaarschuwd dat tegen Kerstmis ELKE WEEK 15.000 Amerikanen zullen sterven; maar het zijn eigenlijk VACCIN-DODEN die aan het versnellen zijn, precies zoals onafhankelijke artsen ons al die tijd vertelden

Vrijdag 17 december, 2021 by: Mike Adams


Tags: badhealth , badmedicine , CDC , coronavirus , Dangerous Medicine , Delta , ontvolking , volkerenmoord , omicron , pandemie , Vaccine sterfgevallen , vaccin verwonding , vaccin oorlogen , vaccins

29KKEER BEKEKEN


 

(Natural News) In een verbluffende ontwikkeling die bevestigt dat een massale vaccinatie sterfte aan het toenemen is, geeft de CDC(*) nu openlijk toe dat 15.600 Amerikanen elke week zullen sterven tegen Kerstmis , met sterfgevallen tot het eerste deel van 2022. (Bron: UK Daily Mail verwijzend naar de CDC )

(*) CDC (Center of Disease Control zeg maar het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid)

De CDC beweert dat dit “covid”-sterfgevallen zijn, maar natuurlijk zijn het in feite vaccin- sterfgevallen. Covid-vaccins injecteren mensen met giftige spike-eiwitten of de mRNA-instructies om spike-eiwit-nanodeeltjes te maken . Deze deeltjes zijn de ziekte en veroorzaken wijdverbreide vasculaire, neurologische en reproductieve schade. De bijwerkingen van deze vaccins zijn identiek aan de "symptomen" van covid om de eenvoudige reden dat de vaccins de pandemie zijn . Dus wanneer mensen worden geïnjecteerd met de vaccins, krijgen ze covid . Als ze eenmaal dood zijn, zouden ze zijn overleden aan covid in plaats van aan het vaccin.

Natural News heeft vernomen dat het waarschuwingssysteem voor vroegtijdige waarschuwing van de CDC, dat is gekoppeld aan Amerikaanse ziekenhuizen, een groot aantal rode vlaggen laat zien, wat de voorhoede aanduidt van een massale sterftegolf onder de gevaccineerden. In paniek schakelde de CDC zijn propagandamachine in en deed aankondigingen die werden opgepikt door de gecontroleerde media van de wereld, waaronder de UK Daily Mail, die het CDC-nieuws overnam en de aanstaande voorspelling van massale sterfgevallen als "grimmig" beschreef. Uit de Daily Mail zien we de schokkende bekentenis dat een van de "grootste uitbraken" van Omicron in de VS plaatsvond onder de "volledig gevaccineerden:"

Er wordt gevreesd dat een 'vloedgolf' van Omicron op weg is naar de kust van de VS, waarbij het VK op donderdag zijn grootste eendaagse totaal ooit registreerde - 78.610 - met 10.000 van die gevallen bevestigd als Omicron.

Een van de grootste Amerikaanse uitbraken van de Omicron-variant tot nu toe zou hebben plaatsgevonden aan de Cornell University in Ithaca, New York, waar wordt aangenomen dat bijna alle 930 gevallen van de afgelopen week van de variant zijn.

Alle bevestigde Omicron-gevallen in de Cornell University zijn onder mensen die volledig zijn gevaccineerd , en sommige zijn bij mensen die ook een booster hebben gehad.

Begrijp dat er tot nu toe, voor zover wij weten, geen enkel geval is geregistreerd van een niet-gevaccineerde Amerikaan die sterft aan Omicron .

Integendeel, de Omicron-variant - en Delta daarvoor - lijken de gevaccineerden te treffen . Dat komt omdat de gevaccineerden hun immuunsysteem hebben vernietigd door vaccinshots en boostershots te nemen.

Zet de lijkzakken klaar... de vaccins beginnen hun intrede te doen

De 15.600 sterfgevallen per week die volgens de CDC tegen Kerstmis in Amerika zullen plaatsvinden, zijn in feite sterfgevallen van gevaccineerde mensen die sterven aan:

1) Vernietigde immuunsystemen die botsen met Omicron, een zeer milde stam. Of

2) Antilichaamafhankelijke Versterkingseffecten veroorzaakt door de vaccins die ertoe leiden dat het lichaam een ​​hyperinflammatoire reactie krijgt tegen eenvoudige infecties zoals de seizoensgriep.

De CDC verwacht dat er in de winter meer dan 60.000 Amerikanen per maand zullen sterven , wat betekent dat we kunnen verwachten dat er voor de lente ongeveer 200.000+ Amerikanen door deze vaccins zullen worden gedood. Dit wordt nog verergerd door de landelijke vitamine D-tekorten die altijd optreden in de winter als gevolg van een gebrek aan zonlicht en buitenactiviteiten (die verder zijn verergerd door lockdowns en quarantaines).

Al bijna 400.000 Amerikanen zijn DOOD door de vaccins, en in april zullen dat meer dan 600.000 zijn

Zoals pandemie-analist Steve Kirsch terecht heeft opgemerkt , hebben covid-vaccins, zelfs met zeer conservatieve schattingen, al aan minstens 388.000 Amerikanen het leven gekost. Met nog eens 60.000+ doden per maand in de wintermaanden, kunnen we zeer conservatief schatten dat tegen het einde van de winter van 2021/2022 600.000+ Amerikanen zullen zijn gedood door covid-vaccins.

Dat is het equivalent van meer dan tien Vietnamoorlogen in termen van het aantal Amerikaanse slachtoffers. Of ongeveer 200 9/11 tragedies .

Het plaatst de vaccins in de categorie van een holocaust .

Toch blijft Biden valselijk beweren dat iedereen die een vaccin krijgt, veilig zal zijn voor covid, zelfs als uit de gegevens duidelijk blijkt dat het de gevaccineerden zijn die sterven.

In werkelijkheid zijn Kirsh en andere analisten erg conservatief met deze cijfers. Naar alle waarschijnlijkheid naderen we op dit moment een miljoen sterfgevallen als gevolg van het vaccin in Amerika en zullen we in het voorjaar van 2022 vrijwel zeker meer dan een miljoen doden in totaal. De prik is een ontvolkings wapen, geen vaccin.

Wereldwijd zal het totale aantal sterfgevallen door vaccins medio 2022 waarschijnlijk meer dan tien miljoen mensen bedragen , waardoor het aantal Joden dat tijdens de Tweede Wereldoorlog door het naziregime is vermoord, in het niet zal vallen.

Toch wordt ons allemaal verteld dat we vaccinaties moeten blijven nemen, ook al werken ze niet. Het feit dat ze in feite niet werken, is de rechtvaardiging die aan ons wordt gegeven waarom we booster-shots moeten nemen.

Bombshell nieuwe studie vindt dat vaccins vrijwel nutteloos zijn tegen Omicron

Tegelijkertijd blijkt uit een nieuwe studie van Columbia University – die wordt behandeld door de NY Post – dat de Omicron-stam bijna volledig resistent is tegen covid-vaccins. Dit betekent in feite dat covid-vaccins nu volkomen nutteloos zijn en geen enkele bescherming bieden . Toch hebben ze het immuunsysteem vernietigd van degenen die de vaccins hebben genomen, waardoor ze kwetsbaar zijn voor alle andere infecties die zich kunnen voordoen (inclusief de gewone griep).

Uit de NY-post:

Een nieuwe studie van de Columbia University zegt dat de Omicron-variant "duidelijk resistent" is tegen vaccins en dat boosters misschien niet veel helpen, wat slecht nieuws voor het land is, aangezien Omicron zich verspreidt en COVID-19-gevallen nationaal toenemen.

De wetenschappers uiten hun bezorgdheid in de studie die woensdag werd gepubliceerd dat de "uitgebreide" mutaties van de variant het vaccin "in hoge mate in gevaar kunnen brengen" en het zelfs kunnen neutraliseren.

Auteurs van de studie waarschuwden zelfs dat alle antilichamen van de huidige covid-vaccins zonder waarschuwing achterhaald kunnen worden vanwege natuurlijke virale aanpassing, en zeiden: “Het is niet te vergezocht om te denken dat dit [COVID-19] nu slechts een mutatie of twee weg is van pandemie resistent te zijn tegen de huidige antilichamen.”

Met andere woorden, elke persoon die covid-vaccins nam, kreeg GEEN voordeel, maar nam ENORME risico's en vernietigde daarbij hun immuunsysteem . Bovendien zullen ze nu tien keer sneller kankers krijgen als normaal als gevolg van de onderdrukking van kankerbestrijdende componenten van het immuunsysteem (inclusief chromosoom herstelmechanismen in de celkernen).

Concluderend, het zogenaamde covid-"vaccin" is echt een ontvolkings doodsprik. En de ontvolking versnelt nu, precies zoals ik en onafhankelijke artsen en wetenschappers al lang voor hebben gewaarschuwd.

Krijg volledige, schokkende details in de Situation Update-podcast van vandaag:

Brighteon.com/b4c8bbe4-b6e6-4c10-9ccc-1e1713169fb5

Ontdek elke dag nieuwe podcasts, speciale reportages en interviews op:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Omicron zou eigenlijk de OPLOSSING kunnen zijn voor de hele covid-plandemie

Maandag 13 december 2021 door: Ethan Huff


Tags: ineenstorting , coronavirus , COVID , economische ineenstorting , goodhealth , goodmedicine , goodscience , kudde-immuniteit , immuniteit , immunisatie , markten , Minnesota , Moronic , omicron , uitbraak , pandemie , Plandemic , vaccins , variant , varianten , Wall Street

9,160KEER BEKEKEN


(Natural News) Er is mogelijk goed nieuws op het Wuhan coronavirus (Covid-19) front. De nieuwe “Omicron” ( Moronic ) variant verspreidt zich snel onder de “volledig gevaccineerden” en rapporten geven aan dat het veel “milder” is dan de zogenaamde “Delta” variant.

Mocht de Moronic- variant uiteindelijk de dominante soort worden, dan zal misschien de hele zaak uit de hand lopen en uiteindelijk eindigen na bijna twee jaar tirannie van de politiestaat.

Het Minnesota Department of Health (MDH) heeft een persbericht uitgebracht over het tweede geïdentificeerde geval van Moronic , waaruit blijkt dat de besmette inwoner van Minnesota "onlangs is teruggekeerd van binnenlandse reizen".

"... variant werd gevonden via het MDH-variantsurveillanceprogramma, dat een van de sterkste surveillanceprogramma's in de natie is", legt een persbericht verder uit.

Net als het eerste 'geval' van Moronic dat werd geïdentificeerd in Californië, deed dit tweede geval in Minnesota zich voor bij iemand die alle 'vaccin'-injecties had gekregen die door de overheid waren opgelegd.

"De persoon met de Moronic- variant is een volwassen man, is een inwoner van Hennepin County en was gevaccineerd", verklaarde het persbericht.

"De persoon ontwikkelde milde symptomen op 22 november en zocht op 24 november een COVID-19-test. De symptomen van de persoon zijn verdwenen."

Met andere woorden, Moronic is mild en niet echt een probleem, althans niet op de korte termijn. Wat er later van de "volledig gevaccineerde" wordt, valt nog te bezien.

Volgens rapporten sprak de man uit Minnesota met MDH-onderzoekers en meldde dat hij naar New York City was gereisd, waar hij van 19-21 november de Anime NYC 2021-conventie in het Javits Center bijwoonde.

Deze persoon kreeg vervolgens het advies van MDH om zich van anderen te isoleren, terwijl de epidemiologen van Minnesota doorgaan met het onderzoek in samenwerking met New York City en de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Nu waarschuwen functionarissen voor een "uitbraak" van Moronic in New York City binnen de komende paar dagen - bijna alsof het altijd al gepland was.

Is Omicron een dekmantel voor de naderende marktcrash?

Toevallig (of misschien niet) stortten de wereldmarkten in op dezelfde dag dat de Moronic- variant werd aangekondigd. Sommige nieuwszenders zeiden dat het een het ander veroorzaakte, maar misschien was het een een dekmantel voor het ander.

De nep-financiële markten balanceren al een tijdje op de rand, en massale overleveraging dreigt het hele kaartenhuis omver te werpen op een manier die nog nooit eerder in de geschiedenis is voorgekomen.

Vermoedelijk namen de markten een grote val aan het begin van de plandemie , en opnieuw toen de "varianten" begonnen op te duiken . Nu verschijnt de Moronic- variant uit het niets en verliezen de markten opnieuw stabiliteit.

Zou het kunnen dat dit alles slechts een lokmiddel is voor de onvermijdelijke crash van het wereldwijde financiële systeem? De tijd zal het leren, maar houd dit in gedachten en lees tussen de regels door terwijl de situatie zich ontvouwt.

Zero Hedge lijkt te denken dat de algoritmen van Wall Street gelijk werden gedumpt toen Moronic werd aangekondigd, wat een andere manier is om ernaar te kijken. Eén ding is zeker: er is iets vreemds aan de hand en Moronic wachtte in de coulissen als afleiding of excuus.

"Het waren niet alleen aandelen: alles stortte in - opbrengsten, crypto's, noem maar op", waarschuwde de nieuwszender.

"Dus voor al diegenen die in de war zijn wat ze hier zouden moeten doen, laten we herhalen, wat we hebben gezegd en wat Rabobank zojuist zei - Omicron 'zal natuurlijk worden gebruikt als argument voor meer stimulans in de toekomst.' Degenen die aandelen verkopen op dit nieuws hebben duidelijk geen aandacht besteed aan wat er het afgelopen jaar is gebeurd.”

Meer van het laatste nieuws over het Chinese virus is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

 

Arts over vaccindoden: ‘Er zijn aanwijzingen dat aan nabestaanden sommen zwijggeld worden geboden’

arts

Foto: gencat cat CC0

Arts over vaccindoden: ‘Er zijn aanwijzingen dat aan nabestaanden sommen zwijggeld worden geboden’

Arts René de Monchy verruilde Nederland in de jaren zeventig voor Nieuw-Zeeland. Na 48 jaar is hij de laan uitgestuurd omdat hij zich niet wilde laten vaccineren. Hij mag geen patiënten meer zien en kreeg zelfs een locatieverbod voor het ziekenhuis waar hij werkte, bericht het Artsen Collectief.

De Monchy was van meet af aan erg kritisch over de experimentele mRNA-vaccins. “Wat voor mij de deur dichtdeed, was toen de vaccins ook aan kinderen werden gegeven, die absoluut geen gevaar lopen met een corona-infectie. Daarnaast werden de mRNA-vaccins gepromoot voor zwangere vrouwen, wat volledig indruist tegen elke medische en wetenschappelijke traditie van het zorgvuldig afwegen van de voor- en nadelen.”

De arts laat weten dat dokters per vaccin omgerekend 216 euro mogen declareren. “Er is voor hen een perverse prikkel om aan dit soort campagnes mee te werken.”

Geen uitzondering

Uitzonderingen waren in eerste instantie toegestaan, maar werden al snel herroepen. “Ik heb zelf patiënten gehad die een herseninfarct of Guillain-Barré hebben opgelopen na de eerste prik. Maar wat denk je? Geen uitzondering voor een tweede vaccinatie,” zegt De Monchy.

Hij merkt verder op dat het officiële aantal vaccindoden – 220 – waarschijnlijk een onderschatting is. “Er zijn aanwijzingen dat aan nabestaanden sommen zwijggeld worden geboden.”

Nieuw-Zeelandse zorgmedewerkers moeten zich verplicht laten inenten. Op de dag dat de deadline was verstreken, vroeg zijn manager of hij geprikt was. Hij antwoordde ‘nee’, waarna meteen zijn computeraccount en swipecard werden geblokkeerd. Voor het ziekenhuisterrein kreeg hij een locatieverbod opgelegd. Hij kon geen afscheid nemen. De arts werkt nu onder de radar.

Straks ook in Nederland?

Nieuw-Zeeland is volgens De Monchy veranderd in een nachtmerrie. Hij legt uit dat het land een testing ground is. “Als internationale organisaties een systeem wereldwijd willen uitrollen, proberen ze het eerst uit in Nieuw-Zeeland. Het land is afgelegen en makkelijk te managen, want de bevolking is doorgaans meegaand. [Premier] Jacinda Ardern heeft bovendien goede contacten met het World Economic Forum, zij is hun geselecteerde Young Global Leader.”

“Wat ik denk is dat het systeem hier slechts wordt geperfectioneerd, voordat het op andere plekken wordt ingevoerd, onder meer in Nederland,” waarschuwt de arts.

[Artsen Collectief]

Verpleegkundige hartbewaking wil graag haar ervaringen met je delen: ‘Het klopt niet wat er gebeurt’

verpleegkundige

Foto: Pixabay

Verpleegkundige hartbewaking wil graag haar ervaringen met je delen: ‘Het klopt niet wat er gebeurt’

Klara, verpleegkundige op de hartbewaking, merkt dat er meer jonge patiënten – vanaf 35 jaar – op haar afdeling komen met problemen die zeer goed kunnen passen bij een bijwerking van het experimentele vaccin. Denk daarbij aan myocarditis en pericarditis.

Er worden mensen binnengebracht met pijn op de borst en flink verhoogde troponines (bloedwaarden die hartschade aantonen, red.). Klara werkt op een acute afdeling waar patiënten gepland en met spoed via de ambulancedienst worden binnengebracht.

Helaas wordt niet standaard naar de prikstatus gevraagd bij binnenkomst in het ziekenhuis. Daarnaast is er geen opdracht gegeven om mogelijke bijwerkingen te monitoren, dus gebeurt het ook niet, laat Klara weten aan Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit vele sectoren van de gezondheidszorg.

De enige

“De interesse lijkt er niet te zijn. Er zal dus pas meer inzicht komen als de cijfers na maanden eindelijk geanalyseerd gaan worden en bepaalde zaken eruit zullen springen,” schrijft de verpleegkundige.

Ze zegt dat iedereen op haar afdeling het experimentele vaccin heeft genomen: enkele collega’s kregen vlak na de prik corona, één collega heeft nu de ziekte van Lyme en een andere collega heeft een flinke longontsteking gehad. Klara is de enige die niet is gezwicht.

Niet toegeven aan indirecte dwang

“Iedereen hoor ik hoesten en klagen over allerlei gezondheidsklachten terwijl dat voorheen niet zo was. Niemand is echt fit,” zegt de verpleegkundige. “Hopelijk gaan steeds meer mensen door deze verhalen inzien dat het niet klopt wat er gebeurt en gaan ze vragen stellen. Ook al denk je dat je niets kunt doen: niet toegeven aan de indirecte dwang is al heel veel!”

Zorgmedewerkers Verenigd maakt zich zorgen over de gevolgen van alle coronamaatregelen op het algeheel welbevinden en de fysieke gezondheid van de samenleving. “Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ons hebben verenigd om onze stem te laten horen.”



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...