donderdag 9 juni 2022

Patholoog legt in 2 minuten uit waarom er opeens zoveel mensen sterven aan ‘mysterieus syndroom’



Jonge gezonde mensen sterven plotseling en onverwachts aan een mysterieus syndroom, kopte de Britse Daily Mail woensdag. Het gaat in dit geval om het Sudden Adult Death Syndrome, kortweg SADS.

Waarom sterven deze mensen plotseling? Omdat ze gif in hun lichaam gespoten krijgen dat leidt tot een ontsteking van het hart, stelde patholoog Ryan Cole in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com. Hij noemde als voorbeeld de drummer van de Foo Fighters, Taylor Hawkins.

Uit onderzoek bij muizen is gebleken dat het mRNA kan leiden tot een vergroot hart, benadrukte Cole. Het gevolg is dat het hart steeds minder goed in staat is om bloed rond te pompen, er treedt hartfalen op en je sterft.

Honderden per maand

De patholoog heeft autopsieweefsel gezien van triatleten die dood neervielen. Natuurlijk sterven er elk jaar atleten. Dat waren er een paar per maand, maar nu sterven er honderden per maand, zei Cole.

“Waarom? Is er iets veranderd? Jazeker. Een giftig lipide-nanodeeltje en giftig gemodificeerd RNA,” zei hij. De patholoog wees erop dat het vaccin niet enkele dagen achterblijft in het lichaam zoals wordt beweerd, maar dat het spike-eiwit tot wel 60 dagen in de lymfeklieren blijft. “Waarschijnlijk nog veel langer.”

Krankzinnig

De Duitse patholoog Arne Burkhardt toonde aan dat het spike-eiwit 128 dagen na de laatste prik nog gevonden wordt in bloedvatwanden.

We stoppen dus iets in het lichaam dat niet afgebroken wordt, een giftig spike-eiwit aanmaakt en dat tot 15 maanden na vaccinatie nog wordt aangetroffen in monocyten (witte bloedcellen, red.), zei Cole. “Het is krankzinnig om het dodelijkste, gevaarlijkste medische product dat ooit op de markt is gebracht te blijven pushen.”

Kamer weigert rondetafelgesprek met Capel, Vanden Bossche en Schetters: ‘Kritische wetenschappers wordt mond gesnoerd!’

 

Tijdens de ‘coronacrisis’ zijn kritische wetenschappers steeds buitengesloten van het debat. Dat terwijl ze keer op keer gelijk hebben gekregen. Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) nodigt hen graag uit om in gesprek te gaan. De Kamer weigert.

Van Houwelingen lichtte toe: “Het is een verzoek om een rondetafelgesprek met artsen, virologen, vaccinologen en experts die kritisch staan tegenover het huidige coronabeleid. Wij zouden graag kritische wetenschappers willen uitnodigen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Erg van belang

Onlangs was er al een rondetafelgesprek, maar experts die Forum voor Democratie had aangedragen, zijn niet uitgenodigd, aldus Van Houwelingen. Wie waren wel uitgenodigd voor dat rondetafelgesprek? Onder meer de Belgische viroloog Marc Van Ranst en Agnes Kant, directeur van Bijwerkingencentrum Lareb.

Van Houwelingen kreeg alleen steun van Fleur Agema (PVV). Ze zei de indruk te hebben dat veel wetenschappelijke rapporten niet besproken worden. “Ik denk dat die diversiteit van wetenschappelijke inzichten wel erg van belang is.”

Bepaalde snit

SP-Kamerlid Hijink vond het vorige rondetafelgesprek ‘heel zinvol’. “Het punt is natuurlijk dat Forum voor Democratie wel een bepaalde snit van mensen wil uitnodigen waarvan heel veel andere fracties zullen zeggen: wat jullie critici noemen, noemen wij mensen die misschien op iets grotere afstand van de wetenschap staan,” zei Hijink, terwijl er om hem heen besmuikt werd gelachen.

“Het probleem is: Hijink zegt ‘wetenschappers van een bepaalde snit’, maar het zijn heel veel wetenschappers. Ik noem een paar namen: Pierre Capel, [Geert] Vanden Bossche, Theo Schetters; allemaal wetenschappers die hier nooit aan het woord zijn en die moeten worden uitgenodigd,” zei Van Houwelingen, waarna de voorzitter hem de mond snoerde.



De Franse anti-stem verbaast de achterban van Macron

 


Zondag gaan de Fransen opnieuw naar de stembus, dit keer kiezen ze het parlement. Volgens peilingen haalt Emmanuel Macron opnieuw een meerderheid. Maar hij moet rekening houden met twee grote oppositieblokken: radicaal rechts en radicaal links. Meer kiezers zetten zich af tegen de heersende politiek.

Vooral in kleine dorpen op het platteland zijn mensen ontevreden. In de Auvergne, in het centrum van Frankrijk, werd vroeger op traditionele partijen gestemd. Maar dat is veranderd. Nu brengen de meeste kiezers er een proteststem uit.

Franck Petit, burgemeester van het kleine dorp Alleyras, ziet woede bij zijn inwoners. "Een diepe woede die niet geuit wordt. In de stad wordt gedemonstreerd omdat de diesel 5 cent duurder wordt en het minimumloon 1200 euro is. Hier verdienen de mensen 300, 400 euro. Ze demonstreren niet, ze gaan aan het werk."

De mondialisering straft deze regio's, zegt Petit. "We worden beconcurreerd door landen die zich niet aan dezelfde regels houden als wij en daarom redden we het niet."

Domme boeren

"Verdedigt de regering het belang van de Fransen of van de multinationals?" vraagt de burgemeester zich af. "Het boerenland interesseert ze niet. Die wereld is economisch niet interessant, je kunt er geen geld mee verdienen. Dus laten ze ons vallen."

Vijftien kilometer verderop werkt Jerôme Vachey als leraar op een schooltje met één klas. Achttien kinderen uit de regio krijgen er les. "Er is echt een breuk. Wij maken de natuur dagelijks mee en dan komen stadsmensen ons de les lezen. Zeggen dat we de natuur moeten respecteren, terwijl zij in de stad zitten en de natuur respecteren aan de hand van protocollen."

"We zijn verraden", vindt de gepensioneerde boer Philippe Gazanion. "Wij met onze eenvoudige waarden. Wij lijken die domme boeren die er niks van begrepen hebben. Dat gevoel krijgen we. Maar ze moeten beseffen dat wij er nog zijn en dat we het platteland levend houden."

Alle mensen die hij kent hebben radicaal gestemd, tégen de regering. "In de steden hebben mensen baat bij de globalisering. Wij spelen geen rol. Daarom stemmen we hier anders", zegt een gemeenteraadslid.

Sla kweken in het centrum

Metropool Lyon - soms zelfs "Macron City" genoemd - is hét voorbeeld van een jonge, dynamische economie, zoals president Macron die graag voor ogen heeft. Tijdens de tweede ronde van de presidentsverkiezingen stemden driekwart van de kiezers op de president, veel meer dan het landelijk gemiddelde.

Een gerestaureerde voormalige fabriek dient er als broedplaats voor creatieve startups. De jonge ondernemers geloven er in hun president, in de hervormingen die hij wil doorvoeren, in de voordelen van de Europese Unie en de globalisering. Ze kijken met verbazing naar Fransen die nationalistisch stemmen, de anti-stem. Mensen die veranderingen willen tegenhouden.

Hugo Jacomelli ziet juist dat Frankrijk ondernemers snel financiële steun en juridische hulp biedt. Hij ontwikkelt verticale boerderijen en in het centrum van Lyon wordt dit najaar zijn eerste sla-kwekerij geopend. Tachtigduizend euro investering kreeg hij voor zijn bedrijf. "In een gebouw van 300 m2 produceren we net zoveel als op 3 hectare landbouwgrond."

Is de slakwekerij geen concurrentie voor de boeren die het toch al moeilijk hebben? Jacomelli vindt van niet: "De boer die zijn sla van het land haalt, dat bestaat niet meer. Alles groeit in enorme Nederlandse en Spaanse kassen en wordt dan naar Frankrijk vervoerd."

Hervormingen

Antonin Guy, de jonge CEO van WeCount dat de CO2-footprint berekent van bedrijven, is optimistisch over de toekomst onder Macron. Zijn bedrijf heeft al contracten met een honderdtal Franse ondernemers. "We definiëren een doel om de akkoorden van Parijs te respecteren. Tussen 2020 en 2030 moet een bedrijf de CO2-emissie met 30 procent verminderen. Daarna werken we uit hoe die bedrijven dat één voor één kunnen bereiken."

De jonge ondernemers zien de scheuring in hun land, maar hopen dat Macron met een meerderheid in het parlement zijn hervormingen kan doorvoeren. Guy: "En dat de klimaatproblematiek zo belangrijk is voor de hele bevolking, dat het ons samenbrengt. Want we worden allemaal geraakt en we kunnen allemaal een rol spelen."

"Macron maakt het mogelijk dat je projecten kunt doorvoeren", zegt Jacomelli. "Projecten die de wereld kunnen verbeteren. Daardoor zal de angst bij de bevolking voor vernieuwing uiteindelijk afnemen."

De kloof tussen radicaal rechts en radicaal links in Frankrijk is zichtbaar in de Auvergne.




Video link op : https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2431921-de-franse-anti-stem-verbaast-de-achterban-van-macron



De coronablunders van de overheid: 400.000 Belgen werden getest met vals materiaal

 

PREMIUM

© Klaas De Scheirder

HLN ONDERZOEK.  De coronablunders van de overheid: 400.000 Belgen werden getest met vals materiaal

Er is door de federale overheid de voorbije jaren meermaals geblunderd in de aanpak van corona. Zo zijn minstens 400.000 Belgen getest met vals of dubieus materiaal en kregen ziekenhuizen slecht bewaarde medicijnen. De regering weet dat, maar zweeg erover. Wij slaan het blunderboek voor het eerst open.

Jeroen Bossaert 09-06-22, 18:00  HlN.be

https://www.hln.be/binnenland/hln-onderzoek-de-coronablunders-van-de-overheid-400-000-belgen-werden-getest-met-vals-materiaal~a7170bca/

Doomsday Prophecy of Dr. Geert Vanden Bossche

 


Een feitencontrole van een jaar geleden werd NIET beter


Igor ChudovIgor Chudov

7 juni 2022

Ik hou van gedegen (oude) feitencontroles and slagstukken (Hit Pieces).

But if you ask me which one I love the most, it is het deze.


De auteur is Jonathan Jarry Jonathan Jarry, die er zo uit ziet:


Jonathan Jarry wordt betaald door de “McGill University Office for Science and Society”. McGill, a universiteit in Quebec, Canada, is genereus gesponserd by the Bill and Melinda Gates Foundation and kreeg 20 grantssubsidies voor een bedrag van $13,930,286. Deze steun, ligt voor de hand, is te danken aan de pure liefdadigheid van Bill and Melinda Gates en heeft op geen enkele manier invloed op de onafhankelijkheid van McGill en de pro-vaccinactiviteiten van Jonathan Jarry.

Ik bedoel maar.

Het debunken van Jonathan was, ironisch genoeg, getagd onder "Critical Thinking" en "Pseudoscience". Wat hier ongelooflijk is, is hoe vals - zelfs niet verkeerd - het hele artikel van Jonathan was en hoe goed de voorspellingen van Geert zijn uitgekomen.

Het nieuwste voorbeeld van dit fenomeen is in de vorm van Dr. Geert Vanden Bossche, die onlangs een alarmerend manifest publiceerde. In it, Dr. Bossche makes a number of incorrect or exaggerated claims about the use of mass vaccination during a pandemic and urges international health authorities to stop the current crop of COVID-19 vaccines or else risk unleashing “a global catastrophe without equal.” This is scary stuff, but it’s all quite misguided. (Aldus Jonathan Jarry)

Om iedereen eraan te herinneren, waar Geert voor waarschuwde, is dat vaccinatie tijdens de pandemie, die niet "steriliseert" (“neutraliseert”), zal leiden tot de evolutie van talrijke vaccin ontwijkende virusvarianten.

Jonathan Jarry legt gretig uit waarom de waarschuwing van Geert verkeerd is. Hij geeft de mogelijkheid toe (bevestigd door CDC Dr. Offitt) maar veegt het van tafel door te zeggen "we hebben sterke antilichamen". Hij gaat maar door over antilichamen, zonder zich de irrelevantie van dit gesprek te realiseren. Zijn uitleg is volkomen onzinnig omdat het niet weerlegt wat Geert zei. Geert zei dat tellingen van "antilichamen" er niet toe doen, als het vaccin niet neutraliseert. In dit geval, legde Geert uit, muteert het virus, verschijnen er nieuwe varianten en kunnen antilichamen van positief naar negatief  veranderen.

Het idee van Dr.Bossche dat het coronavirus gewoon van persoon tot persoon zal blijven bewegen en dat vaccins alleen ernstige ziekten zullen voorkomen, wordt tegengesproken door de gegevens die zich stillaan ophopen. (Aldus Jonathan Jarry)

We weten hoe dat is verlopen. Het virus beweegt - en was - van persoon tot persoon overgedragen en de vaccins voorkomen zelfs geen ernstige ziekte meer. Maar nog belangrijker, de verklaring van Jonathan was een leugen. Doorbraakinfecties verschenen zelfs in de Pfizer-trials en waren bekend  toen Jonathan zijn artikel schreef - maar hij koos ervoor om ze te negeren.

Een ander belangrijk contrapunt van de bewering van Dr. Bossche is dat we onze vaccins eenvoudig kunnen herformuleren om ze aan te passen aan nieuwe zorgwekkende varianten. … Evenzo, als er een nieuwe SARS-CoV-2-variant opduikt en zo anders is dat onze huidige oogst van vaccins er niet mee overeenkomt, kunnen wetenschappers hun vaccins eenvoudig aanpassen (Aldus Jonathan Jarry)

Deze paragraaf, hoe fout deze ook is, vormt eigenlijk de kern van het probleem met het "Covid-vaccin". De “wetenschap” vond het onmogelijk om een “variant vaccin” te maken.

Sars-Cov-2 muteerde niet in één, maar in talrijke genetisch en antigeen ver verwijderde varianten (Delta, Ba.1, Ba.2, Ba.2.12.1, Ba.4, Ba.5, enz.), zodat er niet eens één antigeen is dat immuniteit kan overdragen aan AL deze verschillende varianten.


Igor’s NewsletterIgor's nieuwsbrief

"Vaccine Against Variants" is Impossible and Will Endanger the Naturally Immune"Vaccine Against Variants" is onmogelijk en zal de natuurlijk onmunitie in gevaar brengen

This article will explain that, while any talk about effective variant Covid vaccines is a pipe dream, variant vaccines will ENDANGER THE UNVACCINATED, who have decent natural immunity now, while not solving anything for the vaccinated. Introduction…Dit artikel zal uitleggen dat, hoewel elk gesprek over effectieve variant Covid-vaccins een pijpdroom is, variantvaccins DE ONGEVACCINEERDE, die nu een behoorlijke natuurlijke immuniteit hebben, zullen VERBETEREN, terwijl ze niets oplossen voor de gevaccineerde. Inleiding...

Read moreLees verder

22 days ago · 407 likes · 361 comments · Igor Chudov

 

Jonathan Jarry gaat verder met persoonlijke aanvallen, die ik kortheidshalve niet zal bespreken. Voel je vrij om ze door te nemen.

Geert Voorspelde “Ernstige Covid-19”. Had hij het Mis?

Het is bekend dat Geert voorspelde dat Covid-19 in de loop van de tijd ernstiger zal worden naarmate het virus evolueert om niet alleen de vaccinale antilichamen te omzeilen, maar er ook voordeel uit te halen.

Is die voorspelling onwaar geworden? Als dat zo is, zouden zowel ikzelf als, ik weet zeker, Geert heel blij zijn, omdat we willen dat onze mensheid floreert en bloeit, voor alle mensen, gevaccineerd of niet.

Voordat we zijn voorspelling als waar of onwaar houden, moeten we goed begrijpen wat "ernstige ziekte" is.

Kunnen we een bepaalde ziekte, laten we het "ziekte X" noemen, ernstig noemen als slechts één persoon per 600 geïnfecteerden sterft? (zoals het geval is in Portugal nu op de 5de Juni)

Velen van jullie zouden antwoorden dat "ziekte X" niet ernstig is, "milder dan de griep", en niets om je zorgen over te maken.

Laat me u nu een vraag stellen: wat als ziekte X zijn patiënten vier keer per jaar treft?






En hier is een waanzinnige boodschap van een Nieuw-Zeelandse spoedarts die eindeloze her-infecties ziet en ... meer boosters aanbeveelt. Niets is meer veelzeggender eigenlijk.


Dit ziet er ineens serieuzer uit, toch?

Je zou snel beseffen dat ziekte X, zelfs als er geen cumulatieve cascade-effecten zijn, als je 4 keer per jaar zo'n ziekte hebt, een ziekte wordt die elk jaar ongeveer een op de 150 naar het graf kan brengen.

Wat als ziekte X binnenvalt en de immuun-T-cellen doodt met hiv-achtige peptiden? Wat als elk geval verslechterd door amyloïde stolselvorming en cardiovasculaire problemen veroorzaakten en schijnbaar niet-gerelateerde plotselinge sterfgevallen?

En wat als de immuunonderdrukkende eigenschappen van ziekte X ervoor zorgen dat de terugkerende patiënten eindeloze en ongewoon ernstige griepuitval hebben? Wat als vernietigde immuunsystemen eerder exotische ziekten zoals aappokken of wat dan ook oppikken?

 


Chronische Covid is Ernstig

Chronische Covid, oftewel Covid die helemaal niet verdwijnt of heel vaak terugkeert, is een thema dat bekend is bij mijn lezers. Chronische Covid, die zijn patiënten niet doodt zoals de pest deed, maar ze in plaats daarvan tot wandelende, besmettelijke superspreaders maakt die geleidelijk achteruit gaan, is een zorg van mij die steeds meer bevestiging lijkt te vinden.

 


Igor’s NewsletterIgor's nieuwsbrief

Israel: Chronic Covid Persists in Guts and Immune CD8 Cells, like AIDS  

A new article from Israel discusses Covid variants in Israeli wastewater — and also shows that Israelis have chronic Covid, infecting their immune cells and persisting for lengths of time, similar to AIDS. Hat tip to Geert Vanden Bossche who mentions this article in his…Een nieuw artikel uit Israël bespreekt Covid-varianten in Israëlisch afvalwater - en laat ook zien dat Israëli's chronische Covid hebben, hun immuuncellen infecteren en lang volharden, vergelijkbaar met AIDS. Hoedpunt voor Geert Vanden Bossche die dit artikel vermeldt in zijn ..

Read moreLees verder

a month ago · 388 likes · 406 comments · Igor Chudoveen maand geleden · 388 likes · 406 reacties · Igor Chudov

 

 

Chronische Covid start met het onvermogen om blijvende immuniteit te verwerven. De volgende gevallen komen steeds vaker voor, omdat het immuunsysteem slijt door uitputting van de T-cellen, voor het eerst geïnitieerd door de herhaalde vaccinaties.

Als dit klopt is Chronische Covid misschien de "Severe Covid" waar Geert ons voor waarschuwde.

Many signs are that Chronic Covid is a threat to a number of people. What is even worse, Pfizer’s medication Paxlovid, nog nooit getest op gevaccineerde mensen, lijkt een ziekte van 5 dagen te veranderen in een ziekte van 15-23 dagen.


Vanuit het oogpunt van evolutie is de meest succesvolle variant degene die zoveel mogelijk personen infecteert en hen gedurende de langste periode besmettelijk maakt. Zo zouden varianten die aanleiding geven tot langdurige infecties terwijl ze hun gastheren nog steeds laten rondlopen en anderen infecteren, van nature een prominente plaats innemen. Na verloop van tijd zou hun effect (en ik hoop dat ik het mis heb) ernstig zijn.

Pfizer's CEO Bourla anticipeert ook op "constante golven van Covid", maar gelukkig voor hem is het een kans om zaken te doen.

 

Ik ben erg blij met Bourla en zijn bonussen en aandelenopties, maar ik ben minder blij met de geboosterde patiënten met eindeloze infecties, Covid en niet-Covid gerelateerd.

Ik hoop dat dit op de een of andere manier zal verdwijnen. Laat me duidelijk zijn: Ik wil wanhopig dat Geert het bij het verkeerde eind heeft over "Severe Covid". Ik wil wanhopig dat ik het ook bij het verkeerde eind heb met Chronic Covid.

Bedankt voor het luisteren.

 

Enkele Commentaren van lezers:


Jim FoyeJim Foye

Jun 77 juni·edited Jun 7bewerkt 7 juniPinnedVastgezet

Ik heb gemerkt dat een aantal posters op r / COVID19-positief iets zal zeggen als "mijn immuunsysteem is vernield". Misschien 1 op de 20 of 1 op de 30. Er worden zoveel niet-wetenschappelijke verklaringen afgelegd op dat forum (door zowel posters als de mensen die reageren op de berichten) dat het gemakkelijk is om dit te verdoezelen. Ik denk dat sommige posters gewoon iets vermelden op basis van de feedback die ze van hun eigen lichaam krijgen, en met volledige kennis van hun eigen persoonlijke medische geschiedenis (levensstijl, frequentie van en hun vermogen om eerdere ziekte-uitbarstingen te behandelen, enz.) - d.w.z., ze zeggen dit niet alleen omdat de test te vaak rood is geworden (of wat het ook is), of het is een regel die ze hoorden over mensen die lang COVID lijden. Ze zeggen het omdat ze WETEN dat er nu iets mis is met hun lichaam. Ze zijn zwak en ze kunnen dit ding niet meer bestrijden.

Laten we zeggen dat de sterfte 1 op de 600 is. Dat aantal gaat naar 1 op de 150 wanneer je jaarlijkse infecties met 4 vermenigvuldigt, maar de waarheid is strenger, want bij elke opeenvolgende infectie benadert een persoon de toestand van "mijn immuunsysteem is vernield".

Sage Hana

Writes Sage’s Newsletter ·Jun 7Liked by Igor Chudov

Here is what is fascinating.

Geert is uit de buurt van VAERS en blessures gebleven en zei dat het niet zijn vakgebied is. Dat is dus een apart pad dat hij NIET voorspelde dat de exp, injecties enorme schade hebben aangericht die nog maar net begint. Laten we dat het 'veilige' pad noemen.

Hij beweert nog steeds dat de COVID-injecties enorme schade zullen aanrichten op het andere pad, het "effectieve" pad. Het effect van de exp. injecties zijn bedoeld om schade te veroorzaken aan de varianten die nu zijn gemuteerd van de computercode Wuhan-stam zoals hij had voorspeld.

En hij beweert dat er nog steeds een virulent virus moet komen met de zwaar geplaveide risico's. Hij heeft overal volgehouden om nooit met een moment te worden verleid, maar om patronen en golven te volgen. Ik denk niet dat dit verhaal nog voorbij is. Wat betreft onze factchecker? Hij zit in een sekte.

103 replies by Igor Chudov and others

589 more comments…

https://igorchudov.substack.com/p/the-doomsday-prophecy-of-dr-geert/comment/6983566?s=r   

 

Bron: https://igorchudov.substack.com/p/the-doomsday-prophecy-of-dr-geert?utm_source=email&s=r

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...