zaterdag 22 april 2023

Het “Sudden Adult Death Syndrome ” is de meest voorkomende doodsoorzaak: “Dit is nog nooit eerder gebeurd”

augustus 31, 2022  5770   22  

   © FRANK MERIÑO / PEXEL

De Canadese artsen die vandaag sterven zijn de kanarie in de kolenmijn. Als men ziet hoeveel “normale” Canadezen sterven, is het aantal verbijsterend, zegt patholoog Roger Hodkinson, in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.

Officieel sterven deze mensen aan het Sudden Adult Death Syndrome, de belangrijkste doodsoorzaak in de Canadese provincie Alberta, aldus Hodkinson.

Dat betekent dat meer mensen onverwacht en zonder oorzaak sterven dan aan, laten we zeggen, een beroerte, een hartaanval of diabetes, wees hij erop. “Dit is nog nooit eerder gebeurd.”

Toen Hodkinson 40 jaar geleden autopsies verrichtte, was het zeer zeldzaam dat er geen doodsoorzaak werd vastgesteld. “Dat is bijna nooit gebeurd. Er was bijna altijd een doodsoorzaak.”

Nu sterven veel mensen aan het Sudden Adult Death Syndrome terwijl er geen autopsie wordt gedaan, zei de patholoog. Dit moet afgedwongen worden.

Eerder was Hodkinson gevraagd hoe waarschijnlijk het was dat vijf artsen onder de 50 jaar binnen twee weken zouden sterven in een gebied waar ongeveer acht miljoen mensen wonen. Hij sprak van een “buitengewone gebeurtenis”.

“Het is zeer ongewoon. Statistisch gezien is het mogelijk, maar zeer onwaarschijnlijk, dat zij niet op een of andere onbekende manier met elkaar in verband staan,” zei hij.


Video Link on Rumble: https://rumble.com/v1hlnm1-unknown-causes-overtake-cancer-and-heart-disease-as-the-leading-cause-of-de.html


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/het-sudden-adult-death-syndrome-is-de-meest-voorkomende-doodsoorzaak-dit-is-nog-nooit-eerder-gebeurd/


Britse begrafenisondernemer John O’Looney: Sterfgevallen stegen met ‘300%’ na Covid-vaccin

Uitspraken van een moedige begrafenisondernemer gingen in september viraal nadat hij observaties deelde over degenen die stierven in het midden van de coronavirus pandemie, bericht Rairfoundation.com. Ik heb in 15 jaar nog nooit zo’n sterftecijfer gezien. – John O’Looney John O’Looney, directeur van Milton Keynes Family Funeral Services, gaat door met het verpletteren van het … Meer lezen overBritse begrafenisondernemer John O’Looney: Sterfgevallen stegen met ‘300%’ na Covid-vaccin

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws: https://www.frontnieuws.com/britse-begrafenisondernemer-john-olooney-sterfgevallen-stegen-met-300-na-covid-vaccin/

  

Afrikanen komen in opstand tegen Bill Gates: Wij zijn geen “proefkonijnen” voor jouw “riskante” experimenten

april 22, 2023   2721   13  

Bill Gates gebruikt Afrikaanse mensen als “proefkonijnen” en het Afrikaanse continent als zijn persoonlijke “laboratorium” voor “uiterst riskante” experimenten, volgens een Afrikaanse topambtenaar die Gates en anderen heeft verweten God te spelen met de levens van anderen, bericht Thepeoplesvoice.

De gerenommeerde wetenschapper Dr. Chukwumerije Okereke, die werkzaam is als senior adviseur van de Verenigde Naties en de Afrikaanse Unie, heeft Gates veroordeeld voor het uitvoeren van “uiterst riskante” experimenten in Afrika met “milieu manipulatietechnieken.”

Zoals reeds eerder vermeldt, veroorzaakte een door Gates’ stichting ontwikkeld oraal vaccin vorige maand een polio-uitbraak in het Afrikaanse land Burundi. Gezondheidsfunctionarissen meldden dat kinderen verlamd raakten door de virusuitbraak.

De kinderen werden verlamd door van vaccinatie afkomstige polio die verband houdt met het nieuwe nOPV2-poliovaccin, aldus gezondheidsfunctionarissen in de Democratische Republiek Congo en Burundi en het Global Polio Eradication Initiative (GPEI). Het nOPV2-poliovaccin is ontwikkeld door de Bill & Melinda Gates Foundation.

“Reusachtig laboratorium”

Okereke hekelde Gates, de radicale miljardair George Soros en anderen in een essay voor The New York Times.

De professor waarschuwde Gates en Soros dat “mijn continent niet jullie gigantische klimaatlaboratorium is.”

Volgens zijn essay wordt geoengineering op zonne-energie verondersteld de klimaatschade door zonnestralen om te buigen.

Zoals The People’s Voice onlangs meldde, hebben Gates en Soros een gevaarlijke nieuwe technologie gepromoot die “klimaatverandering” wil tegengaan door hitte en licht van de zon te blokkeren om de temperatuur op aarde af te koelen.

Soros heeft het plan aangeprezen tijdens zijn toespraak tot de Veiligheidsconferentie van München in februari.

Volgens Fox News pochte Soros dat hij een proces had ontdekt waarbij witte wolken worden gecreëerd om zonlicht van het aardoppervlak weg te reflecteren. Hij beweert dat de technologie zal helpen voorkomen dat ijskappen smelten.

 

Vooral het smelten van de ijskappen in Groenland, zo beweerde hij, zou de menselijke civilisatie kunnen vernietigen.

“Onze civilisatie dreigt in te storten door de onverbiddelijke opmars van de klimaatverandering,” zei Soros.

“Het smelten van de Groenlandse ijskap zou het niveau van de oceanen met zeven meter doen stijgen. Dat vormt een bedreiging voor het voortbestaan van onze beschaving,” vervolgde hij.

“Tenzij we de manier waarop we met klimaatverandering omgaan veranderen, zal onze civilisatie grondig worden ontwricht door stijgende temperaturen die grote delen van de wereld praktisch onleefbaar zullen maken.”

Okereke hekelde de suggestie.

“Als klimaatexpert beschouw ik deze technieken om het milieu te manipuleren als uiterst riskant,” zei Okereke.

Okereke merkte verder op dat machtige wereldelites, met name Gates, Afrika hebben gebruikt als proefgebied voor hun radicale ideeën.

“En als Afrikaans klimaatexpert maak ik ernstig bezwaar tegen het idee om Afrika te gebruiken als proefgebied,” schreef Okereke.

“Zelfs als geo-engineering op zonne-energie kan helpen om de warmte af te leiden en de weersomstandigheden ter plaatse te verbeteren – een vooruitzicht dat op geen enkele relevante schaal is bewezen – is het geen langetermijnoplossing voor klimaatverandering.

“In plaats daarvan geeft het de wereld de boodschap dat we kunnen doorgaan met overconsumeren en vervuilen omdat we in staat zullen zijn ons een weg uit het probleem te banen.”

Hij betoogde dat Soros en Gates nog meer schade toebrengen aan een reeds arm land door zonlicht van de aarde weg te reflecteren door het injecteren van aërosolen en zei dat “miljoenen, misschien wel miljarden mensen in hun bestaan kunnen worden bedreigd.”

 

Okereke drong er bij Afrika op aan om extreme klimaatactivisten niet langer toe te laten tot experimenten op het land, en voegde eraan toe dat door Soros en Gates gefinancierde technologie potentieel gevaarlijk is.

Vorig jaar kondigde de regering Biden een vijfjarenplan aan om de effecten van geo-engineering te bestuderen, dat door het Congres werd goedgekeurd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/afrikanen-komen-in-opstand-tegen-bill-gates-wij-zijn-geen-proefkonijnen-voor-jouw-riskante-experimenten/

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidt

Dit is een slecht moment dat de waarheid over een vaccin dat mensen kwaad doet naar buiten komt, gezien het feit dat de meeste regeringen van de wereld proberen om hun bevolking te dwingen te vaccineren of op zijn minst intimideren om een twijfelachtige gemanipuleerde DNA cocktail in hen te laten spuiten. Desondanks heeft iemand … Meer lezen overWHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidt

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws : https://www.frontnieuws.com/who-geeft-eindelijk-toe-dat-bill-gates-vaccine-polio-in-afrika-verspreidt/

 

VS verliezen controle over wereldfinanciën door conflict in Oekraïne – Europa is Ruslands belangrijkste frontlinie – Franse expert

januari 13, 2023   6700   22 

Emmanuel Todd is ervan overtuigd dat de Verenigde Staten zich in een fase van langdurig verval bevinden en dat zij, tegen de achtergrond van hun tanende invloed in de wereld, hebben besloten hun invloed te intensiveren in hun “oorspronkelijke protectoraten” die zij na de Tweede Wereldoorlog hebben verworven, schrijft Tass.

Het conflict in Oekraïne is existentieel voor de Verenigde Staten, die, als de bevriende Europese economieën uitgeput raken, het risico lopen hun greep op de wereldfinanciën te verliezen, aldus de Franse historicus en antropoloog Emmanuel Todd in een interview met Le Figaro.

In zijn commentaar herinnert hij aan een analyse van professor John Mearsheimer van de Universiteit van Chicago, die stelde dat dit conflict voor Rusland “existentieel” is, maar voor de Verenigde Staten slechts een spel is met andere landen, en dat een overwinning of een nederlaag voor de VS van weinig belang is. “Maar deze analyse is onvoldoende. [Amerikaanse president Joe] Biden moet nu haast maken. Amerika is kwetsbaar en het verzet van de Russische economie duwt het Amerikaanse imperiale systeem naar de afgrond. Niemand had verwacht dat de Russische economie bestand zou zijn tegen de ‘economische macht’ van de NAVO,” zegt Todd.

Hij is ervan overtuigd dat de Verenigde Staten zich in een fase van langdurige achteruitgang bevinden en dat zij, tegen de achtergrond van hun tanende invloed in de wereld, hebben besloten meer invloed te verwerven in hun “oorspronkelijke protectoraten”, die zij na de Tweede Wereldoorlog hebben verworven, dat wil zeggen Europa en Japan. Tegen deze achtergrond brengt de ineenstorting van de Europese economie, aldus de deskundige, grote risico’s met zich mee voor de Verenigde Staten zelf.

 “Als de Russische economie langdurig weerstand biedt tegen sancties en erin slaagt de Europese economie leeg te bloeden en erin slaagt te overleven met Chinese steun, zal de Amerikaanse monetaire controle over de wereld instorten, en daarmee ook het vermogen van de VS om hun gigantische handelstekort voor bijna niets te financieren. Deze oorlog is existentieel geworden voor de Verenigde Staten. Zij kunnen niet eerder uit het conflict stappen dan Rusland. Ze kunnen niet loslaten. Dit verklaart waarom we ons nu in een oorlog met een open einde bevinden, in een confrontatie die ongetwijfeld zal uitmonden in de ineenstorting van de ene of de andere zijde,” aldus Todd.

Economische en sociale problemen

Het conflict in Oekraïne “leidt tot een reële economie die het mogelijk maakt de werkelijke rijkdom van staten en hun productiecapaciteit te meten,” stelt de deskundige. Hij wijst met name op een verdubbeling van de Russische tarweproductie na de invoering van de eerste grote sancties in 2014, en op de leidende positie van Rusland bij de bouw van kerncentrales, niet alleen in eigen land, maar ook in het buitenland.

De uitkomst van het conflict “zal afhangen van het vermogen van beide systemen om wapens te produceren,” meent Todd. De historicus merkt op dat de overgang naar een uitputtingsoorlog de invloed van geavanceerde Amerikaanse militaire technologieën vermindert die door Oekraïne worden gebruikt. Het brengt de beschikbaarheid van geschoold personeel, materiële middelen en industrieel potentieel op de voorgrond. “Op dit punt is het Westerse fundamentele probleem van de globalisering naar voren gekomen: we hebben zoveel industrieën van ons grondgebied verplaatst dat we nu niet weten of onze militaire fabrieken het gewenste productietempo kunnen aanhouden,” voegt hij eraan toe.

 

Naast natuurlijke en industriële hulpbronnen wijst de deskundige op de grote rol van menselijke hulpbronnen en onderwijs. Hij wijst op het meer dan tweevoudige voordeel van de Verenigde Staten ten opzichte van Rusland wat de bevolking betreft, maar raadt zijn lezers aan te bedenken dat in de Verenigde Staten slechts 7% van de studenten een ingenieursberoep beheerst, terwijl dat in Rusland ongeveer 25% is, wat Rusland uiteindelijk een concurrentievoordeel oplevert. “De Verenigde Staten vullen dit gat op met buitenlandse studenten, vooral Indiërs en in nog sterkere mate Chinezen. Deze vervangingsbron is echter onbetrouwbaar en neemt al af,” zegt hij.

Botsing van ideologieën

Todd dringt er ook op aan om het “ideologische en culturele machtsevenwicht” niet te vergeten. Hij herinnert eraan dat tijdens het Sovjettijdperk de communistische ideologie werd gebruikt als soft power, die in China en deels ook in India en Europa bijval oogstte. Voor de moslimwereld was die ideologie echter niet aantrekkelijk vanwege het officiële atheïsme, zegt de deskundige. “Tegenwoordig kan Rusland, dat zich opnieuw positioneert als een grootmacht, niet alleen antikoloniaal, maar ook patrilineair en conservatief ten opzichte van de traditionele mores veel meer steun krijgen,” legt hij uit.

“Westerse kranten zijn tragisch grappig: ze blijven zeggen: ‘Rusland is geïsoleerd. Rusland is geïsoleerd’. Maar als je naar de stemmingen in de VN kijkt, blijkt dat 75% van de wereld het Westen niet volgt, dat op zulke momenten heel klein lijkt,” zegt Todd. “Het huidige conflict, dat onze media plegen te beschrijven als een botsing van politieke waarden, is op een dieper niveau een conflict van antropologische waarden. Het is dit gebrek aan bewustzijn en diepgang dat de confrontatie gevaarlijk maakt.”

Wereldwijde confrontatie

“De realiteit is dat de Derde Wereldoorlog al is begonnen. Het is duidelijk dat het conflict, aanvankelijk een beperkte territoriale oorlog, is uitgegroeid tot een wereldwijde economische confrontatie tussen het hele Westen enerzijds en Rusland, gesteund door China anderzijds, tot een wereldoorlog geworden,” meent Todd. Hij speculeert dat gezien de huidige economische en demografische factoren het einde van de vijandelijkheden binnen vijf jaar te verwachten is.

Hij gelooft dat de Europese landen op de een of andere manier “deelnemen aan het doden van de Russen” door militair materieel te leveren aan Oekraïne, ook al brengen ze zichzelf niet in gevaar. “De Europeanen zijn vooral gericht op de economie. We kunnen de echte betrokkenheid bij de oorlog voelen door inflatie en tekorten aan diverse goederen,” benadrukt de expert.

Rusland, zegt hij, terwijl het deelneemt aan een economische oorlog [met het Westen], “herstelt het gedeeltelijk de militaire economie, maar tegelijkertijd doet het zijn uiterste best om voor het volk te zorgen.”

“Dit is het doel van de terugtrekking van troepen uit Kherson die volgde op de terugtrekking uit de regio’s Kharkov en Kiev. Wij tellen de vierkante kilometers die de Oekraïners hebben veroverd, terwijl de Russen wachten op de val van de Europese economieën. Wij zijn hun belangrijkste frontlinie,” verklaart Todd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/vs-verliezen-controle-over-wereldfinancien-door-conflict-in-oekraine-europa-is-ruslands-belangrijkste-frontlinie-franse-expert/

Nog meer potentiele Mrna slachtoffers … daar zaten we nu echt niet op te wachten (nvdr.)

 

WHO lanceert officieel mRNA Tech Hub in Kaapstad

20 april 2023

Een Zuid-Afrikaanse faciliteit die bedoeld is om worstelende landen te helpen toegang te krijgen tot levensreddende medicijnen, is overgeschakeld naar een hub voor vaccintechnologie voor experimentele mRNA-gentherapie.

Tijdens een bezoek aan de faciliteit voor de lancering noemde de directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, het herbestemde programma "een duurzaam model voor overdracht van mRNA-technologie om lage- en middeninkomens landen rechtvaardige toegang te geven tot vaccins en andere levensreddende gezondheidsproducten."

Zijn vijfdaagse bezoek omvat discussies over de duurzaamheid van mRNA-technologie en het potentieel om andere ziekten, zoals hiv en tuberculose, te bestrijden.

BRON:

Aljazeera 20 april 2023

 

RIJST is het nieuwste doelwit van de globalisten op het gebied van klimaatverandering en de wereldwijde oorlog om de bevolking te verhongeren

 Donderdag 20 april 2023 door: Lance D Johnson

Tags : absurdlandbouwcontrolesbadclimateKlimaatklimaatalarmismeklimaatverandering cultcommunismecontrolekoeienmisleidingontvolkingenergie-onafhankelijkheidsnijwonden aan kunstmestvoedsel stort invoedselinflatievoedselzekerheidvoedseltekortenvoedselvoorzieningGlobalismegroene tirannieoogstveerijstschaarstewetenschappelijk bedrogslavernijVNwereldlandbouwhonger in de wereld

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

7.760WEERGAVEN


(Natural news) De op twee na meest geproduceerde landbouwoogst ter wereld - RIJST - is het nieuwste doelwit in de oorlog van de globalisten om de voedselvoorziening te vernietigen en de bevolking te verhongeren / tot slaaf te maken. Om klimaatverandering tegen te gaan worden landen nu verteld om te bezuinigen op de rijstproductie vanwege de methaanemissies van de rijstvelden.

“Rijst is verantwoordelijk voor ongeveer 10 procent van de wereldwijde uitstoot van methaan, een gas dat in meer dan twee decennia ongeveer 80 keer zoveel warmte vasthoudt als kooldioxide. Wetenschappers zeggen dat als de wereld de uitstoot van broeikasgassen wil verminderen, ook rijst niet kan worden genegeerd ', meldde Associated Press.

De rijstproductie houdt de bevolking in stand, maar wordt nu aangevallen door de klimaatveranderings- cultus

Rijst is een hoofdvoedselgewas dat in de afgelopen eeuw een enorme bevolkingsgroei in heel Azië en India mogelijk heeft gemaakt. Het is nu duidelijker dan ooit dat de agenda voor de opwarming van de aarde en de cultus voor klimaatverandering niets meer zijn dan bewapende propaganda om energie-onafhankelijkheid, voedselsoevereiniteit en bevolkingsgroei te vernietigen. Deze cultus van vernietiging - klimaatverandering - is niet gericht op verontreinigende stoffen. Ze richten zich op natuurlijke moleculen die nodig zijn voor het plantenleven. Ze richten zich op het gebruik van meststoffen op boerderijen, wat de voedselproductie belemmert. Ze richten zich op koeienpopulaties op de boerderijen en voederplaatsen. Ze richten zich op rijstvelden! Verhongering, wereldwijde ontvolking en slavernij is in het geheim het einddoel.

Bjoern Ole Sander van het International Rice Research Institute zei: "Rijst, waardoor het zich onderscheid van andere gewassen, heeft een stilstaande waterlaag in het veld, wat betekent dat er geen luchtuitwisseling is tussen de bodem en de atmosfeer. Dus dan heb je in de bodem anaerobe omstandigheden, en dat betekent dat er andere bacteriën in de bodem actief zijn dan in tarwe of maïs.” Dit natuurlijke proces zou nu verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde en de vernietiging van de planeet.

Simplisten op het gebied van klimaatverandering worden gehersenspoeld om te geloven in iets abstracts waardoor ze zich deugdzaam gaan voelen, terwijl de energie-onafhankelijkheid en voedselzekerheid van hun land onder hun voeten wordt weggevaagd. De centrale planners achter de agenda voor klimaatverandering streven naar ontvolking. Ze pleiten er openlijk voor dat mensen in pods en steden van tien minuten leven, gehackt, geprogrammeerd en afhankelijk gemaakt van insecten, in het laboratorium gekweekt vlees, mRNA-updates en gemanipuleerde voedingsmiddelen.

Globalisten proberen de bevolking te verminderen door zich te richten op de rijstproductie

In de Verenigde Staten wordt 80 procent van alle rijst die wordt geconsumeerd in Amerika zelf verbouwd. Ongeveer 40 miljoen pond rijst wordt over de hele wereld gedistribueerd om voedselonzekerheid tegen te gaan.  De klimaatveranderingsregels voor rijst zouden 5.563 rijstboeren beperken in de Verenigde Staten. Deze boeren verbouwen rijst over een collectief van 2,8 miljoen hectare, op familieboerderijen in Arkansas, Californië, Louisiana, Mississippi, Missouri en Texas. Als deze familiebedrijven echter worden verteld dat om te voldoen aan een 'wereldwijde methaanbelofte', kunnen ze worden aangevallen door de Verenigde Naties en worden gedwongen hun landbouwinputs en -opbrengsten op te geven - een gruweldaad die evenzo in Europa en over de hele wereld toeneemt.

In Vietnam doen rijstboeren toezeggingen om de "wereldwijde methaanemissies" te verminderen. De bijbehorende persberichten: "Onder de wereldwijde methaanbelofte hebben Vietnam en verschillende andere grote rijstproducenten in Azië gezworen de uitstoot met 30% te verminderen tegen 2020 en 2023, maar de twee grootste producenten, China en India, hebben niet getekend."

Chinese leiders weigeren herhaaldelijk deel te nemen aan de propaganda voor de opwarming van de aarde en de cultus van de klimaatverandering, omdat ze de hysterie in hun voordeel willen gebruiken om te domineren op het wereldtoneel, terwijl de laffe leiders in het Westen die in de ban vallen van het communisme en het oogsten van aanhoudende voedseltekorten.

Bronnen zijn onder meer:

TheGatewayPundit.com

USARice.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-04-20-rice-latest-target-of-climate-change-cultists.html

Zou COVID-Injecties De Levensduur Kunnen Verminderen?

https://vervetimes.com/might-covid-injections-reduce-lifespan/   


Zou COVID-Injecties De Levensduur Kunnen Verminderen?

Droor Monica Lozano On 4 juli 2021

In dit interview, bespreekt terugkerende  gast Dr. Vladimir Zelenko een ongelooflijk ernstige zorg, een gedeelde zorg met ten minste twee andere zeer geloofwaardige experts — Michael Yeadon, Ph.D ., een levenswetenschappelijk onderzoeker en voormalig vice-president en hoofdwetenschapper van allergie- en ademhalingsonderzoek bij Pfizer, en professor Luc Montagnier, een wereldberoemde viroloog die de Nobelprijs won voor zijn ontdekking van HIV.

Yeadon, Montagnier en Zelenko geloven allemaal dat de COVID-19-vaccinaties de levensverwachting met enkele decennia kunnen verminderen, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder of je boostervaccinaties moet nemen. Er kan zelfs reden zijn om te vermoeden dat velen die de prikken en daaropvolgende boosters krijgen, binnen twee tot drie jaar het leven kunnen verliezen als gevolg van pathogene priming.1,2

Velen realiseren zich misschien niet dat ik als jonge jongen een padvinder was, maar je weet misschien dat hun motto is: 'Wees voorbereid.'Het is een aanpak die me in de loop der jaren goed heeft gediend. Ik zeg niet ondubbelzinnig dat er een nare uitkomst zal optreden, zoals mijn interview volgende week met Dr. Peter McCullough komt echt binnen. Het lijkt echter verstandig om een goed protocol in handen te hebben in afwachting van ‘een worstcase scenario’.

Dus, wat dat betreft, nemen Zelenko en ik een diepe duik in wat er kan worden gedaan om zo'n lot te voorkomen. Zelenko categoriseert de risico's van COVID-19 "vaccins" in drie categorieën: acuut, subacuut en langdurig, dus laten we beginnen met het beoordelen van de primaire risico's in elk van deze categorieën.

 

Risicocategorie nr. 1 - Acute risico's

De acute schadefase begint op het moment van injectie en duurt waarschijnlijk ongeveer drie maanden of zo. Op basis van rapporten die zijn ingediend bij het Amerikaanse Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), is het duidelijk dat velen de acute fase niet kunnen overleven.

Tot nu toe zijn ongeveer 6.000 sterfgevallen gemeld en de dood vindt gewoonlijk plaats binnen 48 uur na injectie. Veel ernstige invaliderende gebeurtenissen komen ook vrij snel voor, meestal binnen een paar dagen of weken. Zelenko heeft echter een zeer somber perspectief op de nauwkeurigheid van de VAERS-database. Hij legt uit:

"Volgens een paper gepubliceerd door het Salk Institute in San Diego, hebben ze ontdekt dat het piekeiwit dat wordt gegenereerd door de vaccinatie zelf negatieve gezondheidseffecten heeft. Het is giftig ... alleen ..

Er is voldoende bewijs dat aantoont dat het zich van de injectieplaats verspreidt en naar de bloedbaan gaat, en in feite in elke cel in het lichaam terecht komt.3,4

mRNA heeft een halfwaardetijd van ongeveer één tot twee weken, afhankelijk van het mRNA, en gedurende die tussentijd maakt elk mRNA-molecuul ongeveer 2.000 tot 5.000 piek-eiwitten. We hebben het dus over biljoenen en biljoenen spike-eiwitten.

Je hele lichaam wordt een piekeiwitfabriek. In meerdere ordes van grootte dan wanneer u COVID zou krijgen, omdat COVID voornamelijk de bovenste en onderste luchtwegen infecteert. Dat zijn de cellen die geïnfecteerd raken en piekeiwitten beginnen te produceren. Maar hier injecteren we het vaccin en het reist eigenlijk naar elke cel in je lichaam en zet elke cel in je lichaam om in een fabriek voor piekeiwitten."

 

Terwijl het mRNA zich via uw vaatstelsel verspreidt, beginnen de cellen langs uw bloedvaten piekeiwit te produceren. Daarom zien we zo'n verbluffend aantal meldingen van mensen die bloedstolsels ervaren van deze injecties.

Volgens Zelenko treedt 40% van deze voorvallen op binnen de eerste twee dagen na injectie. Het risico neemt dan af, maar vasculaire gebeurtenissen zoals hartaanvallen, beroertes, nierinfarcten en longinfarcten verdwijnen pas ongeveer drie maanden na de laatste injectie volledig.

Maar deze gebeurtenissen van de afgelopen drie maanden worden niet gerapporteerd aan VAERS. Het is natuurlijk mogelijk dat mensen ze gewoon niet verbinden met de COVID-vaccinatie die ze enkele maanden eerder hebben gemaakt.

Hoeveel zijn er daadwerkelijk gestorven aan de COVID-vaccins?

Zoals Zelenko opmerkt, maakt onderrapportage deel uit van het probleem waarmee we worden geconfronteerd. Het werkelijke aantal bijwerkingen is onmogelijk vast te stellen, aangezien de Food and Drug Administration niet aandrong op een robuust gegevensverzamelingssysteem na vaccinatie, maar het is zeker hoger dan wat VAERS opsomt.

"Als je kijkt naar het VAERS [rapportagesysteem voor vaccinbijwerkingen], wat naar mijn mening een stuk ‘garbage’ is ... laten we zeggen dat er vanaf vandaag 6000 doden zijn verbonden aan het nemen van het vaccin. We moeten begrijpen wat dat eigenlijk betekent ” zegt Zelenko.

“Als je kijkt naar de Harvard-studie van 2009 over het VAERS-systeem, zeiden ze dat slechts 1% van de gebeurtenissen daadwerkelijk wordt gerapporteerd. Dus, oké ... wat het aantal ook is, het is niet 6000. Misschien wordt slechts 10% gerapporteerd. Ik weet het niet. Maar het wordt zeker ondergewaardeerd.

En dan zijn er twee [extra] grote problemen. Er komen aanwijzingen naar voren dat VAERS-rapporten die zijn ingediend, van de server worden gewist, nee. 1. Nee. 2, ik ken persoonlijk 2.000 gevallen van sterfgevallen als gevolg van het vaccin en de arts en / of familieleden die probeerden een VAERS-rapport in te dienen, hun rapporten werden afgewezen vanwege enige technische details.

Het feit dat ze allemaal geen rapport konden maken, trekt mijn wenkbrauwen op. Welk percentage van de informatie zien we eigenlijk? Het antwoord is, schat ik, dat er al ongeveer 200.000 dode Amerikanen zijn, die rechtstreeks verband houden met de vaccinaties."

 

Om bij dat aantal te komen, neemt Zelenko slechts 10% aan5 van bijwerkingen worden gemeld. Studies hebben aangetoond dat het zo laag kan zijn als 1%.6,7 Dat geeft ons een dodental van ongeveer 60.000, waaraan hij nog eens 140.000 toevoegt, aangezien rapporten worden geschrapt en geweigerd.

 

'Het punt is dat het zeker wenkbrauwen moet optrekken en het publiek moet laten schreeuwen en zeggen:' We willen de waarheid weten. We willen de juiste cijfers weten. Stop met het onderdrukken van de waarheid ... Ik wil een weloverwogen keuze kunnen maken of ik deze injectie al dan niet wil nemen.'En dat wordt niet aan de mensen gegeven.

Mijn probleem ligt niet bij het vaccin. Mijn probleem is met de regering, bestuursorganen en bepaalde mensen die de stroom van levensreddende informatie belemmeren en de waarheid van mensen onderdrukken, en vervolgens dwang gebruiken om mensen te dwingen dit vaccin te nemen. Dat is het snode deel.

De onderdrukking is zo flagrant en zo openlijk dat artsen met onberispelijke referenties worden betreurd omdat ze gewoon een mening hebben geuit. En dan koppel je dat samen met bewezen pre-ziekenhuis behandelingsbenaderingen en protocollen waarvan bewezen is dat ze de ziekenhuisopname en overlijden met 85% verminderen, en deze informatie wordt onderdrukt.

Dus hier heb je een dubbele censuur waarbij de positieve, hoopvolle, levensreddende informatie wordt onderdrukt en de gevaarlijke resultaten van de vaccinatiebenadering worden onderdrukt. Het is een perfecte opzet voor genocide."

 

Risicocategorie nr. 2 - Subacute risico's

De subacute risicofase, die ongeveer drie maanden na injectie begint, is buitengewoon moeilijk te kwantificeren. Het duurt op zijn minst enkele maanden tot een paar jaar. De belangrijkste zorg is nu antilichaamafhankelijke verbetering (ADE – anti-body dependant enhancement)), ook wel pathogene priming en / of paradoxale immuunverbetering (PIE) genoemd, omdat het het ziektemechanisme nauwkeuriger beschrijft.

Zelenko gelooft dat het mRNA tegen die tijd is afgebroken en dat je cellen hopelijk geen piekeiwit meer zullen produceren. Ik denk dat hij hier misschien overdreven optimistisch is, omdat het synthetische mRNA genetisch is gemodificeerd om minder bederfelijk te zijn, en het is ingepakt in een nanolipide om schade te weerstaan.

Ik vermoed dat dit gewijzigde mRNA veel langer levensvatbaar kan blijven dan iemand vermoedt, dankzij het synthetische karakter. Bovendien is er een mechanisme waardoor het mRNA kan worden omgezet in uw DNA, waardoor de productie van piekeiwit permanent - en waarschijnlijk intergenerationeel - zou worden gemaakt. Ik beschrijf dit proces in "De vele manieren waarop COVID-vaccins uw gezondheid kunnen schaden."

Als Zelenko correct is, schakelt het primaire ziekteverwekker nu over van het spike-eiwit naar de antilichamen die worden geproduceerd als reactie op het spike-eiwit. We weten niet hoe lang deze antilichamen zullen duren, maar de kans is groot dat ze een aantal maanden of jaren blijven hangen.

Hoewel de productie van antilichamen het primaire doel is van deze vaccinaties, en men zei dat ze u een immuunvoordeel opleveren, kunnen ze in feite de bron van problemen zijn.

Dierproeven waarin conventionele coronavirus vaccins werden getest, hebben aangetoond dat coronavirus vaccins routinematig ADE veroorzaken8,9,10,11,12 dus als de dieren worden blootgesteld aan het echte virus waartegen ze zijn geïmmuniseerd, kunnen ze ernstig ziek worden en zelfs sterven. Als ziekenhuizen dit najaar beginnen te vullen met gevaccineerde personen, weet u waarom. Ze lijden onder de effecten van ADE

"Met andere woorden, die antilichamen die met de vaccinatie zijn geproduceerd, waren pathologisch" zegt Zelenko 'Ze waren dodelijk en leidden tot een overdreven immuunrespons. Dat is wat de antilichaamafhankelijke verbetering (ADE) betekent. Het is een verbetering van je immuunrespons op een manier die je zal doden ...

De vraag is, hoe veilig is het op lange termijn, of in de subacute [fase] van drie maanden tot drie jaar? Dat is een groot vraagteken. Gebaseerd op diermodellen - en dit is wat Dr. Mike Yeadon zegt - het kan absoluut genocidaal zijn. Het is de grootste gok op het voortbestaan van de mensheid in de geschiedenis van de mensheid."

Als tegenhanger van deze opvatting is Dr. Peter McCullough, die het volledig eens is met de engineering van deze gebeurtenis en die een van de meest flagrante misdaden tegen de menselijkheid is, is er niet van overtuigd dat er in de herfst een enorme afsterving zal plaatsvinden.

Hij is goed opgeleid in de wetenschap en heeft in wezen een fellowship in COVID-19 voltooid, samen met de hoofdredacteur van twee prestigieuze medische tijdschriften, dus zijn mening verdient ook aandacht. We zullen zijn interview aanstaande zondag 11 juli 2021 plaatsen.

Waarom wordt het voortbestaan van de mensheid op het spel gezet??

De vragen van veel mensen op dit moment zijn:

'Waarom worden levensreddende benaderingen voor vroege behandeling onderdrukt?''

Waarom worden de giftige bijwerkingen en sterftecijfers van de vaccins onderdrukt?"

en "Waarom worden hele continenten gedwongen om een vaccin te nemen dat zowel medisch onnodig als onbewezen is in termen van veiligheid en effectiviteit?"

Alles bij elkaar genomen heeft niets ervan enige zin, daarom maken mensen als Yeadon, Montagnier, Zelenko en anderen zich zorgen over de wereldwijde genocide.

Is dat waar dit allemaal over gaat?

Is er een alternatieve interpretatie van wat er gebeurt?

Als je naar de werkelijke gegevens kijkt, is massavaccinatie gewoon niet nodig, dus waarom de hectische duw om een naald in elke arm te krijgen?

Zelenko legt uit :

'Er betaat zoiets dat medische noodzaak wordt genoemd. Laten we dus analyseren of er medische noodzaak is voor dit vaccin, en dat moet je op een systematische manier doen op basis van demografische gegevens.

Als je naar de gegevens van de CDC (min. Volksgezondheid in de VS,nvdr.) kijkt, heeft iedereen van 18 jaar en jonger een kans van 99,998% op herstel van COVID-19 zonder behandeling. [Hun risico om te sterven is] 1 op een miljoen. Het is veiliger dan het griepvirus. Als je me een keuze zou geven, zou ik liever hebben dat mijn kinderen COVID-19 hebben dan influenza. Dus waarom zou ik een demografie immuniseren die bijna 100% kans op herstel heeft met een experimenteel vaccin dat al meer kinderen heeft gedood dan het virus?

Als je kijkt naar de demografie tussen 18 en 45 jaar, hebben mensen die gezond zijn een kans van 99,95% op herstel zonder behandeling ... volgens de CDC. Dezelfde vraag, waarom zou ik een demografie vaccineren die zelf herstelt zonder behandeling?

Derde vraag, als iemand antilichamen heeft - en er is een overvloed aan bewijs [toont] dat natuurlijk geproduceerde antilichamen veel effectiever zijn in het opruimen van toekomstige virussen dan door vaccin veroorzaakte antilichamen ... Natuurlijke immuniteit is veel beter, effectiever en veiliger dan door vaccins veroorzaakte immuniteit . Dus, iemand die al antilichamen heeft door eerder COVID te hebben, waarom zou ik ze vaccineren? ...

Angst is een uiterst nuttig hulpmiddel bij het manipuleren van het gedrag van mensen. En die angst is gebruikt om een psychologische motivatie te creëren om gevaccineerd te worden met een vaccin dat naar mijn mening geen medische noodzaak heeft, een enorme hoeveelheid werkelijke en potentiële risico's heeft en een zeer twijfelachtige werkzaamheid."

 

Risicocategorie nr. 3 - Langdurige risico's

Buiten de twee- tot driejarige grens liggen de langetermijnrisico's, die nog moeilijker te voorspellen zijn. Een bijzonder moeilijk risico om te voorspellen of te kwantificeren is onvruchtbaarheid. Het duurt tientallen jaren voordat we de gegevens over reproductieve effecten hebben. Vrouwen van in de twintig die de prik krijgen, worden misschien niet serieus over het proberen zwanger te worden totdat ze in de dertig zijn.

Tieners en jonge kinderen zullen tientallen jaren moeten wachten voordat de vruchtbaarheid kan worden vastgesteld. Tegen die tijd is het natuurlijk te laat. De schade zal worden aangericht en honderden miljoenen zullen in dezelfde boot zitten.

Zelenko citeert onderzoek gepubliceerd in The New England Journal of Medicine, dat concludeerde dat COVID-vaccinatie tijdens de zwangerschap geen verhoogd risico op een miskraam had. Bij nadere beschouwing van de dataset bleek echter dat dit alleen gold voor vrouwen die tijdens hun derde trimester werden gevaccineerd. Vrouwen die de COVID-prik in hun eerste en tweede trimester krijgen, hebben een 24-voudig hoger risico op een miskraam.

Er zijn ook meldingen van afnemend aantal zaadcellen en zwelling van de testikel bij mannen en verstoringen van de menstruatiecyclus bij vrouwen van alle leeftijden. 'Er is een absoluut effect op de vruchtbaarheid', zegt Zelenko. We weten gewoon nog niet in welke mate.

De algehele levensverwachting zal waarschijnlijk over de hele linie worden beïnvloed, maar nogmaals, het is erg moeilijk te voorspellen hoeveel jaar of decennia verloren zullen gaan. Zelenko vermoedt, net als veel andere artsen, auto-immuunziekten en kankercijfers zullen stijgen als gevolg van de prikken.

Zoals opgemerkt door Zelenko :

“Of je nu kijkt naar de door acute piekeiwit veroorzaakte dood, de miskramen of de myocarditis bij jongvolwassenen, of je kijkt naar het subacute pathogene primingprobleem, of je kijkt naar de mogelijke langetermijneffecten van onvruchtbaarheid, auto-immuunziekte en kanker, je hebt een absolute opzet voor een genocide. En daarom waarschuwen deze wereldleidende denkleiders, wetenschappers, mensen ..

Laten we een gedachte-experiment doen. Als COVID-19 elk mens op deze planeet zou infecteren en niet zou worden behandeld, wat zou dan het algehele wereldwijde sterftecijfer zijn? Het antwoord is minder dan 1%, en daar pleit ik trouwens niet voor. Dat zijn nog veel mensen.

Wat wordt nu het sterftecijfer van wereldwijde vaccinatie? Dat worden enkele ordes van grootte groter. En het hangt er eigenlijk van af hoe ver je voorruit ziet. Want als iemand 80 jaar moet leven en ze maar 60 jaar leven, hoe kwantificeer je dat dan? ...

We hebben het over 1,5 tot 2 miljard mensen [die sterven] zonder reden, behalve de agenda's van een paar psychopaten of sociopaten. Waarom zeg ik dat? Het is omdat er al tientallen jaren mensen zijn die pleiten voor bevolkingsreductie. Ik heb net een video gezien van [U.K. premier] Boris Johnson's vader ... pleit voor de vermindering van de Engelse bevolking tot 15 miljoen ..

Dit type ideologie bestaat. In deze generatie is het niet echt antisemitisch. Wat het is, is dat er een kleine groep sociopaten is die geloven ... dat ze zijn geëvolueerd naar een bovenmenselijke verlichte [staat] die hen het recht geeft om de loop van de geschiedenis te dicteren.

Bill Gates zei bijvoorbeeld in 2015 dat de wereldbevolking met een bepaald percentage moet worden verminderd vanwege de opwarming van de aarde of wat dan ook. Mijn vraag is dus een heel simpele vraag. Hij is een van de belangrijkste voorstanders en profiteurs van wereldwijde vaccinatie. Waarom zou ik een vaccin voor mijn gezondheid nemen van iemand die pleit voor de vermindering van de wereldbevolking?

Een ander eng persoon is Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum. Hij heeft veel invloed. Hij schreef het boek ‘COVID-19 The Great Reset.'In 2016, in een Frans interview ... kondigde Schwab aan dat binnen 10 jaar de hele mensheid zal worden getagd met een identificatie. Als je kijkt naar het VN 2030-plan, dat is opgesteld door het World Economic Forum, staat er: 'Amerika zal niet langer een supermacht zijn.'

Dat is een vermelde agenda. Dan is mijn favoriet: 'Je bezit niets en je zult gelukkig zijn. Je eet geen vlees. Fossiele brandstoffen zijn verboden. Er zullen een miljard vluchtelingen zijn, die in uw samenlevingen moeten worden geïntegreerd.'Dus mijn vraag is, welke sociopaat voelt zich gerechtigd een verklaring af te leggen als' Je bezit niets en je zult gelukkig zijn '?

Wat geeft dit type individu, of een groep individuen, het recht om zo te denken? Welnu, ze geloven dat ze ver boven de gemiddelde mens of ondermens zijn verlicht."

Oorlog tegen God

Zelenko, een vrome Jood, gelooft dat de wortel van deze wereldwijde overname echt een oorlog tegen God is. De implicatie is dat het leven heiligheid heeft, en als het leven heiligheid heeft, hebben we mensenrechten, 'verdiend' door onze geboorte alleen. Dit is de bron van natuurrecht. En als we mensenrechten hebben, overgedragen door God, dan heeft niemand het recht om te beslissen hoe lang iemand van ons zou moeten leven, of hoeveel mensen er op de planeet zouden moeten zijn.

"Dat is Gods voorrecht" Zelenko zegt. "Maar, als je dat eruit haalt en mensen als niet anders dan als een dier beschouwt, een darwinistisch perspectief of eugenetisch perspectief, en eigenlijk is overleven van de sterkste de maatstaf dat je de dominantiehiërarchie van de mensheid meet, in dat geval, deze mensen hebben het gevoel dat ze bovenop de piramide zitten, en dat geeft hen het recht om te beslissen of jij en ik moeten leven ..

Ik noem het [COVID] -vaccin ‘Zyklon-V.’ Dat is het gas dat de nazi's gebruikten om mijn familieleden te vermoorden. Dus om mijn gevoelens te uiten, noem ik het Zyklon-V. Het is een absoluut massavernietigingswapen. Er wordt tegen mensen gelogen en ze rennen zelf de gaskamers binnen vanwege de pathogene angst."

 

Hoe u uw gezondheid na de baby kunt beschermen

Als jij of iemand die je kent of waar je van houdt de COVID-prik heeft en nu ernstige spijt hebt, zijn er duidelijke strategieën die je kunt gebruiken om je gezondheid te beschermen.

Het lijkt erop dat als je de eerste drie maanden OK hebt gehaald, je risico op bloedstolsels waarschijnlijk radicaal is verminderd. Om overmatige stolling tegen te gaan, kan een anticoagulans geschikt zijn. Een natuurlijk alternatief met grote belofte is n-acetylcysteïne (NAC), omdat het beide anticoagulans heeft13 en trombolytische effecten14 wat betekent dat het zowel stolsels kan voorkomen als stolsels kan verbreken die al zijn gevormd. Krijg duidelijk geen boosterschoten meer.

In de subacute fase is uw nr. 1 doel is om ADE te vermijden. De sleutel hiervoor is om te voorkomen dat een pathogene immuunreactie wordt geactiveerd, en de enige manier om dat te doen is door een soort profylactisch protocol te implementeren, d.w.z., een COVID-, verkoudheids- en grieppreventieprotocol.

Dit is vooral belangrijk voor iedereen die de COVID-prik heeft gekregen omdat ze een hoog risico lopen op complicaties en de verkeerde indruk hebben dat ze worden "beschermd" terwijl ze eigenlijk een verhoogd risico lopen nu ze de prik hebben en nodig hebben om buitengewoon nemen voorzorgsmaatregelen.

Eventuele symptomen van infectie van de bovenste luchtwegen moeten ook onmiddellijk en niet later worden behandeld. COVID is een meerfasige ziekte. De eerste fase is de virale fase, die vijf tot zeven dagen duurt. Dit is wanneer het het gemakkelijkst wordt behandeld. Na dag 7 gaat de ziekte doorgaans door naar de ontstekingsfase, die een andere behandeling vereist.

Zinksuppletie is een belangrijk onderdeel voor preventie en vroege behandeling in het virale stadium, omdat het de virale replicatie schaadt. U moet het echter nemen met een zinkionofoor, zoals quercetine, EGCG (groen thee-extract), hydroxychloroquine of ivermectine.

“De meeste COVID-protocollen zijn gericht op remming van onze RNA-virusreplicatie. Dat betekent dat een virus, om kopieën van zichzelf te maken, de menselijke cel moet binnendringen. In het geval van RNA-virussen, alle COVID, coronavirussen en zelfs de griepvirussen, gebruiken ze een gemeenschappelijke route die RNA-afhankelijk RNA-polymerase wordt genoemd. Dat is een heel belangrijk enzym.

Dat enzym maakt kopieën van het virale genetische materiaal, waardoor nieuwe virussen kunnen worden gevormd en verspreid. Dus als u het virale RNA-replicatieproces remt, elimineert u virale verspreiding en virale groei. Het mooie van wat we met zink hebben gevonden, is dat zink dit enzym buitengewoon goed remt, als er nog een zink [molecuul] in de cel zit.

Maar zink kan niet echt alleen in de cel komen. Dat is waar het concept van zinkionoforen binnenkomt. Zinkionoforen openen de deur in het celmembraan en zorgen ervoor dat zink van buiten de cel naar binnen in de cel gaat. En als u de zinkconcentratie in de cel verhoogt, kan dit enzym effectief remmen, waardoor de meeste, zo niet alle, coronavirussen en griepvirussen niet meer kunnen repliceren."

 

Als u hydroxychloroquine of ivermectine wilt gebruiken en in een staat wilt leven die het gebruik ervan beperkt, zoek dan naar online telehealth-opties. De Amerikaanse frontliniedokters is een bron. Ze vragen slechts $ 90 voor een consult en u kunt het recept krijgen dat u nodig heeft. Gebruik Ivermectine niet uit veterinaire bronnen omdat het mogelijk besmet is en niet is ontworpen voor menselijk gebruik.

Als je de prik hebt gekregen, overweeg dan jezelf met een hoog risico op COVID en implementeer een dagelijks profylaxeprotocol. Dit betekent dat u uw vitamine D moet optimaliseren en dagelijks vitamine C, zink en een zinkionofoor moet nemen, tenminste tijdens het koude en griepseizoen.

Naast zink en een zinkionofoor moet je ook je vitamine D-gehalte optimaliseren. Het bereik dat u zoekt, is het hele jaar door 60 ng / ml tot 80 ng / ml. De juiste dosis orale vitamine D3 is de dosis die u binnen dat bereik brengt.

Vitamine C is een ander belangrijk onderdeel, vooral als u quercetine gebruikt, omdat ze synergetische effecten hebben. Om effectief als zinkionofoor te kunnen werken, heeft de quercetine vitamine C nodig

Om het voor patiënten gemakkelijker te maken, heeft Zelenko een oraal supplement ontwikkeld dat alle vier bevat: vitamine C, quercetine, vitamine D3 en zink. Het heet Z-Stack en kan worden gekocht zstacklife.com. Bezoek voor een downloadbaar "cheat sheet" van Zelenko's protocol voor COVID-19. VladimirZelenkoMD.com

Het take-home-bericht hier is dat als je de prik hebt gekregen, jezelf een hoog risico op COVID beschouwt en een dagelijks profylaxeprotocol implementeert. Dit betekent dat u uw vitamine D moet optimaliseren en dagelijks vitamine C, zink en een zinkionofoor moet nemen, tenminste tijdens het koude en griepseizoen.

Het zou ook handig zijn om een dagelijkse sauna te maken. Idealiter een die tot 170 graden Fahrenheit kan verwarmen. De beste sauna's zijn ver-infrarood en hebben lage EMF's. Helaas weet ik niets dat naar 170 graden gaat en een lage EMF is

Ik gebruik er een die naar 170 gaat en dan zet ik hem uit en zet ik de SaunaSpace vier in de buurt van het IR-bolsysteem in de sauna aan en ga 20 minuten naar binnen. Deze praktijk activeert hitteschokeiwitten die helpen de spike-eiwitten te verwijderen en andere beschadigde eiwitten in je lichaam te verbeteren.

Als u een laag risico op COVID heeft en niet bent gevaccineerd, zorg er dan voor dat u deze items bij de hand heeft en begin met de behandeling bij de allereerste tekenen van verkoudheid of griepsymptomen.

Strategieën om het risico te verlagen bij degenen die COVID-prik hebben ontvangen

Verneveld waterstofperoxide 0,1%

Dagelijks of vaker indien nodig

NAC (N-acetyl Cysteine)

500 mg eenmaal per dag

Zink

15 mg eenmaal per dag

Vitamine C

500 mg eenmaal daags of 250 mg tweemaal daags

Elimineer ALLE plantaardige (zaad) oliën

Doel is nul

Vitamine D

De meeste volwassenen hebben 8000 IE per dag nodig, maar het is absoluut noodzakelijk om de bloedspiegels 60-80 ng / ml of 100-150 nmol / l te controleren

Dagelijkse sauna

20 minuten bij 170 graden helpen bij het vernietigen van piekeiwitten

Tijd beperkt eten

Helpt piekeiwitten te verwijderen door middel van autofagie

Probeer alleen biologisch voedsel te eten, vermijd vooral de vuile dozijn

Dit helpt de inname van glyfosaat te beperken

Vernevelde peroxide en andere gezondheidsbevorderende maatregelen

Naast NAC (om stolsels te voorkomen en op te splitsen), vitamine D, vitamine C, quercetine en zink, koop je een tafelbladstraalvernevelaar, wat zoutoplossing en waterstofperoxide van voedingskwaliteit. U wilt het peroxide verdunnen met zoutoplossing om een 0,1% -oplossing te krijgen.

Vanwege risico's voor mijn persoonlijke veiligheid moesten we de vernevelde peroxidevideo's van de site verwijderen, maar ze staan nu op onze site sustack site en je kunt ze allemaal hier bekijken

 

Dr. Mercola’s Banned Hydrogen Peroxide Videos :


Download Interview Transcript

LINK:   https://mercola.fileburst.com/PDF/ExpertInterviewTranscripts/DrMercola-DavidBrownstein-AHolisticApproachtoViruses.pdf

Verneveld peroxide is mijn persoonlijke go-to voor zowel preventie als behandeling, ongeacht het stadium waarin de luchtweginfectie zich bevindt. Download Dr. Het gratis e-book van Thomas Levy, 'Rapid Virus Recovery'Als preventieve maatregel vernevelen we gewoon om de dag. Vitamine C is ook hier belangrijk, omdat het werkt als katalysator voor het peroxide. Een dagelijkse dosis van 500 milligram zou voor de meesten waarschijnlijk voldoende zijn.

We werden gedwongen om alle waterstofperoxide-video's te verwijderen die ik eerder had gepost om aansprakelijkheidsredenen, maar gelukkig zijn ze nu allemaal op onze gepost Substack site Dit is belangrijk omdat dit naar mijn mening de belangrijkste stap is die u kunt nemen. Ik zou aanraden om elke dag een 0,1% -oplossing te vernevelen, zoals aangegeven in de onderstaande video's.

Er is geen gevaar om het elke dag te doen en waarschijnlijk is er een gezondheidsvoordeel. Als Dr. Tom Levy beschrijft in een van de onderstaande video's dat het je stoelgang lijkt te helpen verbeteren, wat het gevolg kan zijn van het elimineren van luchtwegpathogenen die een negatieve invloed hadden op je microbioom.



>>>>> Klik hier <<<<<   https://takecontrol.substack.com/s/banned-articles

Andere belangrijke gezondheidsbehoudende strategieën zijn onder meer:

• Zorg ervoor dat je metabolisch flexibel bent, zodat je lichaam naadloos kan overschakelen tussen vetverbranding en suiker als je primaire brandstof. Hierdoor kan uw aangeboren immuunsysteem optimaal functioneren. Tijdsgebonden eten is een onfeilbare manier om dit te bereiken.

• Vermijd verwerkte zaadoliën in uw dieet, zoals zonnebloemolie, maïsolie, saffloerolie of avocado-oliën. Ze bevatten allemaal een hoog gehalte aan linolzuur, wat uw mitochondriale functie schaadt, en bij infecties van de bovenste luchtwegen is het de voorloper van het leukotoxine dat bij deze infecties voorkomt.

• Focus op gecertificeerd-biologisch voedsel om uw blootstelling aan glyfosaat te minimaliseren en voeg veel zwavelrijk voedsel toe om uw mitochondriën en lysosomen gezond te houden. Beide zijn belangrijk voor het opruimen van celresten, inclusief deze piekeiwitten. U kunt uw sulfaat ook een boost geven door Epsom-zoutbaden in te nemen.

• Om de toxiciteit van het spike-eiwit te bestrijden, wilt u optimaliseren autofagie, omdat dit kan helpen bij het verteren en verwijderen van de spike-eiwitten. Tijdbeperkt eten zal de autofagie upreguleren, terwijl saunatherapie, die warmte-shock-eiwitten upreguleert, zal verkeerd gevouwen eiwitten helpen bijvouwen. Ze taggen ook beschadigde eiwitten en richten zich op verwijdering.

Het is belangrijk dat uw sauna heet genoeg is (ongeveer 170 graden Fahrenheit) en geen hoge magnetische of elektrische velden heeft.

• Als u symptomen na vaccinatie heeft, kunt u overwegen:

◦ Laag gedoseerde interferonen zoals Paximune, om uw immuunsysteem te stimuleren

◦ Peptide T (een HIV-toegangsremmer afgeleid van het HIV-envelopeiwit gp120; het blokkeert de binding en infectie van virussen die de CCR5-receptor gebruiken om cellen te infecteren)

◦ Cannabis, om Type I interferon-routes te versterken, die deel uitmaken van je eerste verdedigingslinie tegen ziekteverwekkers

◦ Dimethylglycine of betaïne (trimethylglycine) om methylering te verbeteren en zo latente virussen te onderdrukken

◦ Silymarine of mariadistel om je lever te reinigen

 

https://vervetimes.com/wp-content/litespeed/avatar/5215f0431eb7c4d977eeeddda1d95805.jpg?ver=1681738363 Monica Lozano35058 Berichten 0 Reacties

 

Monica Lozano is een bekroonde hedendaagse romantische schrijver en Romance Writers of US® Heart® Finalist 2015. Haar boeken zijn geprezen en erkend voor recensies, boeklijst, bibliotheekjournaal (met sterren), The Indiana Post, Entertainment Weekly en meer.

Book Riot nam haar debuut, de CEO, op in de lijst van 100 Must-Read Romantic Comedies, en Booklist noemde haar onlangs 'de nieuwe go-to-auteur voor fans van brutale en sexy hedendaagse romances."

Monica, voormalig First Amendment en mediaadvocaat, oefende meer dan een decennium voordat ze haar pakken ruilde voor loungewear (oké, oké, het zijn joggingbroeken). Nu streeft ze ernaar leuke en flirterige verhalen te schrijven over onvolmaakte personages die hun perfecte match vinden.

Monica Lozano woont in New York met haar man, hun twee zoon en een schattige kat die eindelijk de hele nacht slaapt. Ga voor meer informatie over Monica Lozano en haar boeken naar www.Monica.com

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...