vrijdag 6 mei 2022

Saudi's dumpen de petrodollar

 


 

 

 

Het is bijna twee weken geleden dat Joe Biden contact zocht met de Saudi’s om hen te vragen meer olie op te pompen en zo het Westen te steunen tegen de Russen.

Tot zijn grote verbazing wilden de Saudi’s zelfs niet aan de telefoon komen. 

Als signaal kon dat tellen.

Het is namelijk de deal met Saudi Arabië die de basis legde voor de petrodollar.

Toen de VS in 1971 de dollar loskoppelde van goud, kon men het vertrouwen in de munt behouden door ervoor te zorgen dat de wereldwijde oliehandel steeds in de Amerikaanse valuta werd afgerekend. 

De dollar was niet langer gedekt door goud, maar door de Saudi’s olievoorraden. 

Maar je kan je natuurlijk voorstellen dat ook Saudi Arabië er steeds meer problemen mee heeft dat de VS onbeperkt dollars bijdrukt en de eigen valuta als een wapen gebruikt. 

Er zit dus een dikke haar in de boter en ik vermoed dat de Saudi’s ergens in de toekomst de olieproductie niet langer wensen af te rekenen in dollars. 

Dat zou de nagel aan de doodskist zijn voor de petrodollar, en wees maar zeker dat de VS dit niet zomaar zal laten passeren. 

Het zal wel geen toeval zijn dat een nieuwe memo van de FBI de Saudi’s nu linkt aan 9/11. Twintig jaar na de feiten wordt de rol van Saudi Arabië plots herbekeken.

In de senaat circuleert nu ook een wetsvoorstel dat de weg opent om OPEC voor de rechter te dagen wegens marktmisbruik. 

Dat is werkelijk hilarisch. Het is nooit een geheim geweest dat OPEC een kartel is met het doel om de wereldwijde olieprijs te sturen.

Waarom is het nu opeens wél een probleem? Omdat de Saudi’s de petrodollar niet langer willen ondersteunen? 

En wat te denken van Al-Waleed bin Talal al-Saoed? Met een vermogen van $16 miljard de rijkste man in Saudi-Arabië.

Interessanter is echter dat hij ook 35 miljoen aandelen van Twitter bezit en één van de grootste aandeelhouders van het platform is. 

Toen Musk zijn bod lanceerde, was hij aanvankelijk niet erg enthousiast maar volgens de laatste berichten zou hij nu plots van kamp zijn veranderd. Alwaleed noemt Musk nu een ‘nieuwe vriend’ en een ‘excellente leider voor Twitter’.

Alwaleed werd in 2017 gearresteerd en loopt sindsdien volledig in de pas van de overheid. Heeft de overheid hem van mening doen veranderen in verband met Twitter?

Musk wil het establishment opschudden, en dat is toch een evolutie waar Biden & co niet meteen op zitten te wachten. 

 

 

groeten,


Maarten Verheyen

 

 


 

 


Markt 9 bus 1, 3990 PEER

België

.

 

 

Bill Gates zegt openlijk wat artsen niet hardop mochten zeggen van de overheid

 


Het sterftecijfer van corona is vrij laag, gaf miljardair Bill Gates toe tijdens een bijeenkomst in 92Y in New York. Hij zei daarnaast tegen Fareed Zakaria van CNN dat de ziekte vooral ouderen treft, net als de griep, maar dan ‘net iets anders’.

Ik werd gecanceld om iets wat Gates nu openlijk zegt, klaagt Silicon Vally-technoloog Aaron Ginn, die het fragment op social media deelde.

De Belgische plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs voegt toe: “Artsen worden geschorst om dit te zeggen.” Hij krijgt bijval van huisarts Els van Veen. “Artsen mochten dit niet hardop zeggen van de overheid. Omdat artsen autoriteit hebben volgens de overheid. Maar dan begrijpen ze het verschil tussen gezag op basis van integriteit en autoriteit niet. Door artsen monddood te maken, hebben ze het vertrouwen in artsen tegelijk beschadigd.”

Ergste nog niet gezien

Opmerkelijk genoeg waarschuwde Gates afgelopen week in de media nog dat ‘het risico op een besmettelijkere en fatalere variant nog niet geweken is’. “Er bestaat nog steeds een risico dat de pandemie een variant genereert die nog besmettelijker en nog dodelijker is dan wat we al hebben gezien,” zei hij.

Volgens de miljardair is er ‘meer dan vijf procent risico’ dat we het ergste van de pandemie nog niet hebben gezien.

WEF van Schwab heeft overeenkomst met VN gesloten om Agenda 2030 sneller uit te voeren


 Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Er circuleren momenteel beelden op social media van een overeenkomst die het World Economic Forum van Klaus Schwab met de Verenigde Naties in 2019, vlak voor het uitbreken van de pandemie, heeft gesloten om Agenda 2030 samen sneller uit te voeren. Onder andere FVD-kopman Thierry Baudet twittert erover.

Beide partijen werken op zes fronten nauw samen: het financieren van Agenda 2030, klimaatverandering, digitalisering, gendergelijkheid, onderwijs en het vergroten van hun impact.

De overeenkomst is op het hoofdkantoor van de VN gesloten door VN-secretaris-generaal Antonio Guterres en oprichter en voorzitter van het WEF Klaus Schwab. Die zei dat het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen ‘van cruciaal belang is voor de toekomst van de mensheid’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Rampspoed

Schwab claimt dat we op een tweesprong staan. Er zijn volgens hem twee mogelijkheden: of we kiezen voor een ‘betere wereld’ en dan moet er een flinke schep bij, of we kiezen voor de oude wereld, maar dan wacht ons ‘rampspoed’.

“Twee private organisaties met enorme belangenverstrengeling bepalen de ‘wereldshow’ in het naïeve, ingeteelde Westen. De val der grootschalige beschaving!” reageert de Belgische plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.



Europarlementariër over plannen van Klaus Schwab: ‘Dit is een schande en moet stoppen’

 


In februari werd bekend dat de Europese Commissie het vrij reizen in de Europese Unie tijdens de pandemie met een digitaal groen certificaat, het coronapaspoort, wil verlengen tot 1 juli 2023. Met zo’n certificaat kan de eigenaar bewijzen dat hij volledig gevaccineerd of hersteld is of een negatieve PCR-test heeft.

Tijdens het debat sprak de Bulgaarse Europarlementariër Angel Dzhambazki zich zeer kritisch uit over de pas. Het certificaat is niet effectief en werkt niet omdat zowel gevaccineerde als ongevaccineerde mensen ziek worden. Het is discriminerend en vernietigt het midden- en kleinbedrijf. Het werkt ongelijkheid in de hand en perkt vrijheden in, zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Dit wordt niet gezegd door een samenzweerder, maar door Klaus Schwab, de voorzitter van het World Economic Forum, die in zijn boek ‘Covid-19 The Great Reset’ stelt dat nationale overheden, natiestaten en de middenklasse zullen worden vernietigd, aldus Dzhambazki.

Het certificaat vernietigt bedrijven en de middenklasse, benadrukte het Europarlementslid, dat opriep om tegen verlenging te stemmen.

Trudeau

Hij haalde ook uit naar de Canadese premier Trudeau. “Zijn gedrag is nog gênanter, aangezien hij demonstranten die vechten voor hun vrijheid een ‘onbeduidende minderheid’ noemt. Sinds wanneer zijn minderheden onbeduidend?”

Dit is een schande en moet stoppen, zei Dzhambazki.

Koningin Maxima op bezoek bij Gates Foundation: ‘Complotdenkers worden zo wel heel royaal bediend’

 


Koningin Maxima (Nl.) heeft vrijdag in Seattle een bezoek gebracht aan de Bill & Melinda Gates Foundation. Zij deed dat in haar hoedanigheid als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. Een hele mond vol.

Maxima voerde gesprekken met hoge vertegenwoordigers van directies binnen de stichting die zich bezighouden met ‘het wereldwijd toegankelijk maken van veilige en betaalbare (digitale) financiële diensten voor het vergroten van ontwikkelingskansen van mensen’, zo lezen we op de website van het Koninklijk Huis.

Digitale financiële inclusie

De Gates Foundation is één van de 11 leden van een VN-klankbordgroep met wie koningin Maxima al sinds 2009 samenwerkt. De gesprekken gingen over ‘het belang van (digitale) financiële inclusie’ en de toekomstagenda, zowel op mondiaal niveau als bilateraal met landen die actief zijn met financiële inclusie.

Samen met Melinda Gates werkt de koningin aan het ‘verbeteren van digitale financiële diensten’ voor vrouwen in Afrika.

Royaal bediend

Journalist Syp Wynia reageert: “Koningin Maxima vliegt vandaag naar Bill Gates in Seattle, voor een bezoek aan de Foundation van Bill en zijn ex Melinda. Iets met geld en goed doen. De complotdenkers worden zo wel heel royaal bediend.”

In 2020 gaf Maxima een toespraak over het belang van een ‘inclusief digitaal identiteitsbewijs voor een veerkrachtig herstel van Covid-19’. Het jaar daarvoor pleitte ze ook al voor de ontwikkeling van digitale identiteitsbewijzen.



‘Vaccinatieplicht KLM betekent veiligheidsrisico voor zowel vliegend personeel als passagiers’

 



Het is erg druk op Schiphol. Mensen pakken massaal het vliegtuig. Maar hoe veilig is dat? FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen laat weten dat hij brieven ontvangt van piloten die geen baan meer kunnen vinden omdat ze zich niet willen laten injecteren met de experimentele ‘vaccins’.

Hij deelt een brief die hij heeft ontvangen van de ouders van een piloot die zijn droombaan niet meer kan uitvoeren vanwege de maatregelen die sinds maart 2020 zijn genomen tegen de verspreiding van corona. “Dit betekent een grote impact op zijn financiële situatie en op zijn gezin.”

Medisch experiment

De piloot heeft zich verdiept in de coronamaatregelen en -vaccinatie in de luchtvaart en kwam tot de ontdekking dat de vaccinaties op een experimentele gentherapie zijn gebaseerd.

Tijdens zijn opleiding en verdere trainingen had hij geleerd dat piloten nooit mee mogen werken aan een medisch experiment. Volgens de wettelijke veiligheidsregels zou hij in dat geval zijn vliegbrevet verliezen. Ook zou hij de hieruit ontstane gevolgschade niet kunnen claimen.

Illegaal

Volgens de informatie die onze zoon te horen en te zien krijgt, vliegen gevaccineerde piloten met pijn op de borst, met hoofdpijn en andere gezondheidsklachten. Daarnaast zouden piloten hartproblemen en trombose hebben gehad en zelfs overleden zijn, schrijven zijn ouders. Dat de KLM nu de coronavaccinaties voor nieuwe medewerkers, waaronder piloten, verplicht, is volgens hem illegaal.

“Naar zijn en onze mening betekent deze verplichting een veiligheidsrisico voor zowel het vliegend personeel als de passagiers,” valt te lezen in de brief. De pilotenbond heeft KLM voor de rechter gesleept vanwege de vaccinatieplicht voor nieuw personeel.


Sterftepiek op Cyprus valt samen met vaccinatiecampagne, wetenschappers pleiten voor onderzoek

 


De autoriteiten moeten onderzoek doen naar een sterftepiek op Cyprus in 2021 die niet kan worden verklaard door corona en die samenviel met de vaccinatiecampagne. Dat schrijft een groep wetenschappers in het medische tijdschrift Cureus.

De onderzoekers hebben informatie geanalyseerd die is gepubliceerd door het Cypriotische ministerie van Volksgezondheid en verzameld door het Europese RIVM. In 2021 zijn er op Cyprus 9,7 procent meer sterfgevallen gemeld dan in 2020. In vergelijking met het vijfjaargemiddelde lag het sterftecijfer 16,5 procent hoger. Vooral in het derde en vierde kwartaal was er sprake van een scherpe stijging in het aantal sterfgevallen (zie grafiek).

cyprus
Foto: Sterfte op Cyprus van 2016-2021 per kwartaal (Cureus)
Uitvoerig onderzoek

De wetenschappers concluderen dat de stijging op Cyprus in 2021 niet kan worden verklaard door coronasterfte en parallel loopt aan de vaccinatiecampagne. Ze pleiten dan ook voor een uitvoerig onderzoek om de onderliggende oorzaken te achterhalen.

Overal in West-Europa, en in de Verenigde Staten en Israël, werd in de tweede helft van 2021 zo’n sterftepiek gesignaleerd.

Oversterfte neemt weer toe

Ondertussen neemt de oversterfte in Nederland weer toe. Onder andere in Zeeland zijn er meer mensen overleden dan het CBS had voorspeld. In de laatste zeven weken van vorig jaar was er ook in Nederland een grote sterftegolf, met name in Zeeland.

[The Daily Sceptic]



‘Dit is het zoveelste corruptieschandaal in de coronacrisis, en misschien wel het ergste tot nu toe’


 Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Voormalig coronaminister Hugo de Jonge (Nederland) ontkende bewust de succesvolle werking van hydroxychloroquine en heeft zich hiermee schuldig gemaakt aan misleiding en dood door schuld. Dat stelt BVNL, de partij van Wybren van Haga, die Kamervragen heeft gesteld.

“Er komt maar geen eind aan de stroom bagger uit de beerput die de openbaar gemaakte Wob-verzoeken hebben geopend,” stelt de partij.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft informatie over het gunstige effect van hydroxychloroquine op het verloop van corona met man en macht proberen te verdoezelen. Hiervoor is op grote schaal gelogen en bedrogen, zowel door de minister zelf, als door zijn ambtenarenapparaat. Het is het zoveelste corruptieschandaal in de coronacrisis. En misschien wel het ergste tot nu toe, benadrukt BVNL.

Dood door schuld

Van Haga verzocht in mei 2020 om onderzoek te doen naar het gebruik van hydroxychloroquine tegen corona. Zijn motie werd door De Jonge weggezet als ‘kwakzalvermotie’ en verworpen. De Jonge zei dat ‘vaccinatie het enige is wat helpt’.

BVNL: “Hugo de Jonge en het ministerie van VWS hebben op ongekende wijze aan medische misleiding gedaan. Het ministerie heeft er bewust voor gekozen sommige mensen ernstig ziek te laten worden. Het gebruik van hydroxychloroquine had potentieel mensenlevens kunnen redden, maar VWS heeft willens en wetens risico’s genomen met de gezondheid en het leven van mensen. Hier kent de rechtspraak een term voor: dood door schuld.”

Voor de gek gehouden

“Het coronabedrog dat ons de afgelopen twee jaar is aangedaan is groot en onvergeeflijk. En de onderste steen is nog lang niet boven,” vreest BVNL. “Het is van belang dat de Nederlandse burgers zich realiseren hoezeer zij voor de gek gehouden en door de mangel gehaald zijn.”

MEDICAL MADNESS: Bill Gates ontwikkelt een nieuw vaccin dat beweert polio veroorzaakt door poliovaccins te voorkomen

 Zaterdag 30 april 2022 door: Ethan Huff

Tags : slechte gezondheidbadmedicinebadsciencefactureringspoorteneugeneticagenocidewaanzinpoliodomDerde wereldUNESCOdoor vaccin veroorzaakte poliovaccinsWHO

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

11KWEERGAVEN

 

(Natural news) Het was slechts een kwestie van tijd voordat miljardair-eugenicus Bill Gates ontdekte dat hij kon profiteren van de financiering van nieuwe "vaccins" voor ziekten die hij zelf in de eerste plaats veroorzaakte met zijn eerdere injecties.

De ziekte die hij nu volgt is polio – het door vaccinatie veroorzaakte polio, voor alle duidelijkheid - en zijn 'remedie' is weer een nieuwe injectie die momenteel in ontwikkeling is.

Om de plaag van door prikken veroorzaakte polio in de derde wereld uit te roeien, die hij de afgelopen 15 jaar grotendeels veroorzaakte door massale vaccinatie van arme mensen met polio inentingen, financiert Gates de oprichting van een andere vaccinatie die deze schade zogenaamd zal terugdraaien.

Er zijn al miljarden dollars uitgegeven om polio in de ontwikkelingslanden "uit te roeien", en nu worden er miljarden meer uitgegeven om hun bijwerkingen uit te roeien, waaronder ironisch genoeg polio zelf.

Een rapport van NPR geeft de schuld aan de opkomst van polio aan orale vaccins die het levende virus bevatten. In de Verenigde Staten en andere westerse landen wordt een geïnactiveerd virus gebruikt.

De bewering is dat orale vaccins met het levende virus niet duur zijn en levenslange immuniteit verlenen. Maar hoe kan dit het geval zijn als de vaccinaties er zelf voor zorgen dat mensen polio oplopen? Dit is NPR‘S antwoord:

"Degenen die zijn geïmmuniseerd met een levend virus, kunnen het in hun ontlasting uitscheiden, dat zich vervolgens kan verspreiden via rioolwater op plaatsen met slechte sanitaire voorzieningen. Als het virus zwak blijft, kan het niet-gevaccineerde mensen blootstellen aan polio en immuniteit geven. Maar als het muteert en virulentie terugkrijgt, kan iemand die niet is gevaccineerd na contact met het verontreinigde afvalwater ziek worden met polio afgeleid van vaccinatie."

Het nieuwe poliovaccin van Gates kreeg toestemming voor noodgebruik van de Wereldgezondheidsorganisatie

Er zijn momenteel 25 verschillende landen die gevallen van door vaccinatie veroorzaakte polio melden, en volksgezondheidsfunctionarissen weigeren de connectie met de prikken te erkennen. In plaats daarvan duwen ze nog meer vaccins, hoewel deze worden aangepast om reactivering minder waarschijnlijk te maken.

Ananda Bandyopadhyay, adjunct-directeur polio bij de Bill & Melinda Gates Foundation, zegt dat er drie "onafhankelijke wijzigingen" zijn aangebracht aan het vaccin om het veiliger te maken en minder snel polio te veroorzaken.

"De onderzoekers hebben het virus aangepast zodat het meer mutaties moet doormaken om virulent te worden en het moeilijker wordt om die mutaties te verkrijgen", schrijft Baxter Dmitry Krantenpunch.

"Ze hebben bijvoorbeeld het polymerase veranderd, een van de belangrijkste enzymen die verantwoordelijk zijn voor het introduceren van mutaties, waardoor het vermogen om genen van verschillende virussen te mengen en te matchen, is verminderd."

Het nieuwe vaccin van Gates is al beschikbaar onder toestemming voor noodgebruik door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Het heeft nog niet de volledige goedkeuring gekregen, net zoals de Wuhan coronavirus (COVID-19) "vaccins", wat betekent dat het technisch nog in ontwikkeling is.

Sinds maart 2021 zijn er 265 miljoen doses toegediend aan kinderen in 14 landen, de meeste in Afrika. Door vaccin veroorzaakte polio heerst in heel Afrika, want daar heeft Gates in de loop der jaren veel van zijn aandacht op gericht.

"Deze “power-mad” trol stopt gewoon niet", schreef iemand in Krantenpunch over Gates 'zieke obsessie met het injecteren van mensen. 'Ik kan niet wachten om de kop te lezen dat hij dood is."

'Kleine Billy Gates leurde met zijn gif in naam van' mondiale gezondheid '', schreef een ander. "Wat triest is, is dat mensen er nog steeds in kopen."

In Natural news, wees iemand erop dat poliovaccins van alle soorten nooit het wondermiddel waren dat ze werden aangeprezen.

'Het was allemaal een leugen gepropageerd door Julian Huxley en UNESCO', voegde deze persoon eraan toe. "Julian Huxley's broer Aldus schreef over het plan om de mensheid te vergiftigen met‘ medicijnen ... A brave New World, Ik vraag me af waar hij het idee vandaan heeft?"

Meer gerelateerd nieuws over Bill Gates en zijn inspanningen op het gebied van vaccins is te vinden Genocide.news.

Bronnen zijn onder meer:

Newspunch.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-04-30-bill-gates-developing-new-vaccine-against-polio-caused-by-vaccines.html

Johnsonvaccin krijgt zware beperkingen opgelegd (V.S.)

 


De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA legt het coronavaccin van Johnson en Johnson verregaande restricties op nadat het vaccin gelinkt werd aan een risico op ernstige trombose (bloedstolsels).

Het FDA onderzocht zestig gevallen van tromboses, waarvan negen overlijdens.

Het FDA besloot om het Johnsonvaccin stevig aan banden te leggen. Bijgevolg mag het coronavaccin van Johnson en Johnson in de Verenigde Staten voortaan enkel nog toegediend worden aan volwassenen als een prik met Pfizer of Moderna om medische redenen of wegens stockproblemen niet mogelijk is.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

https://www.msn.com/nl-be/nieuws/overig/johnsonvaccin-krijgt-zware-beperkingen-opgelegd/ar-AAWYEmi?li=BBqiQ9V

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...