zaterdag 16 maart 2024

BOEK VAN HET JAAR – Volledig transcript: Dr. Michael Nehls, auteur van The Indoctrinated Brain, geïnterviewd door Mike Adams – VERBAZINGWEKKENDE informatie – je hersenen staan onder een globalistische aanval

11 maart 2024 // Mike Adams // 7,3K Weergaven

Tags: hersenfunctiehersenspoelingvrije wilvrijheidhippocampusindoctrinatielerenleugensgeheugen gatMichael NehlsNeurogeneseneurologiepropagandadacht de politiewaarheidTirannie



Volledig transcript van het interview van maart 2024 met Dr. Michael Nehls, auteur van The Indoctrinated Brain (Amazon-link), die Mike Adams het "Boek van het Jaar" heeft genoemd vanwege zijn levensveranderende kennis. Bekijk het interview op deze link op Brighteon.com. Dit transcript is automatisch gegenereerd. Excuseer eventuele transcriptiefouten.

Mike Adams: Welkom bij het interview van vandaag hier Brighteon.com. En dit is een heel kritisch interview met een gast die ongelooflijk populair was toen ik hem op afstand interviewde, het is Dr. Michael Nehls, en hij is de auteur van dit “bomboek” dat je moet gelezen hebben, het heet The Indoctrinated Brain. Dit is overal verkrijgbaar bij boekhandels. En er is ook een audioboekversie beschikbaar. Dit is van Skyhorse Publishing. En Dr. Nehls komt nu bij ons in de studio, hij heeft een reis naar de Verenigde Staten gemaakt en welkom in Texas, Dr. Nehls.

Dr. Michael Nehls: Bedankt Mike, heel erg bedankt dat je me weer hebt. En ik luister altijd, het is echt een plezier om hier te zijn.

Mike Adams: Het is geweldig om jou hier en het interview met jou te hebben, het heeft mijn begrip van neurologie echt veranderd, en ook hoe de hersenen en persoonlijkheden en besluitvorming van mensen zijn gekaapt en gecontroleerd door zeer duistere krachten. U wilt ons een snel overzicht geven van waar uw boek over gaat waar uw werk uw onderzoek over gaat.

Dr. Michael Nehls: Ja Dus mijn achtergrond ligt eigenlijk in immunologie, ik heb een doctoraat gedaan dat ze ontdekken door genetisch onderzoek. En dan en molecuul dat verantwoordelijk en vereist is voor het adaptieve immuunsysteem, de manier waarop we ons in wezen aanpassen aan virussen en natuurlijk efficiënter kunnen vechten. En toen wendde ik me tot een ander immuunsysteem, het mentale immuunsysteem, dat in wezen wordt aangevallen wanneer we de ziekte van Alzheimer ontwikkelen, wanneer we ons vermogen om te denken verliezen, te onthouden en, en vele andere eigenschappen die menselijk en belangrijk zijn voor mensen, om nieuwsgierig zijn en nieuwe wegen inslaan en over dingen nadenken. En natuurlijk ons vermogen om alles wat we leren te onthouden. En ik realiseerde me ook al snel dat we, zelfs om te denken wanneer dat nodig is, nog steeds eisen dat we kunnen onthouden. Onze hele individualiteit is dus afhankelijk van memorisatie. Dus ik heb heel hard gewerkt om te begrijpen wat nodig is om dingen ons hele leven uit het hoofd te leren. Omdat de ziekte van Alzheimer geen natuurlijke ontwikkeling is. Het is absoluut onnatuurlijk en wordt veroorzaakt door onze manier van leven, onze moderne manier van leven.

Dankzij uw genereuze steun bouwen we aan de infrastructuur van menselijke vrijheid en doneren we onze technologie actief aan onafhankelijke uitgevers, auteurs en thuisonderwijsorganisaties. Lees hier ons game-veranderende niet-commerciële AI-project. . Steun onze voortdurende inspanningen om de menselijke kennis te behouden en te vergroten door te winkelen bij HealthRangerStore.com.

Mike Adams: tijdens blootstelling aan gifstoffen en ontstekingsfactoren of wat?

 

Dr. Michael Nehls: Precies en ook, ook al leven we een beetje welvarend in de laten we zeggen, in het mondiale noorden hebben we nog steeds veel tekortkomingen. Ja, bijvoorbeeld van vitamine D, dat er in 2000 daadwerkelijk gebruik van werd gemaakt om een programma te ontwikkelen dat ongehoord is, weet je, dit experimentele vaccinatieprogramma met genetisch materiaal was alleen mogelijk omdat we een tekort aan vitamine D hebben. Het heeft dus een tekort aan vitamine D, waarvan ik ontdekte dat het ook een oorzaak of een coole factor is bij het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer. Dus een niveau bijvoorbeeld, met de ziekte van Alzheimer is in wezen de laagste kans om zich te ontwikkelen en het niveau dat we in Duitsland hebben, ik kom uit Duitsland. In de winter hebben we zo'n 25 nanomol, in de zomer hebben we gemiddeld misschien 40 tot 50. Maar het gezonde tarief zou 125 zijn. Dat is wat we meten bij stammen. In Afrika heb je bijvoorbeeld mensen die in het wild leven en natuurlijk tillen. Dit is een natuurlijke manier van leven, niet beschermd tegen de zon in huizen die niet beschermd zijn door zonnebrandcrème, rechts, niet te ver in het noorden wonen en geen voedsel hebben dat de vitamine D levert. We hebben een tekort en tussen de 25 die we gemiddeld meten bij ouderen en 125, wat normaal zou zijn, hebben we een risicoverhoging van 70% en de ziekte van Alzheimer.

Mike Adams: Ja, ik ben zo blij dat je dit bedekt. Ik heb het al meer dan 20 jaar over vitamine D en, en het chronische tekort aan vitamine D, maar vooral in Noord-Amerika en in heel Europa, mensen met een donkere huidpigmentatie, juist, omdat ze een natuurlijk zonnescherm hebben dat de productie van vitamine blokkeert D in hun huid. En toch, weet je, hun afkomst, laten we zeggen een zwarte Amerikaan vandaag, hun afkomst kan afkomstig zijn uit een land in Afrika, waar ze veel dichter bij de evenaar waren, begon een veel hogere blootstelling en ze genereerden veel meer vitamine D. Nu leven ze binnenshuis. Ze werken meestal in een kantooromgeving, laten we zeggen en niemand legt hen uit waarom de kankercijfers hoger zijn onder zwarte Amerikanen en waarom prostaatkanker agressiever is of borstkanker agressiever.

Dr. Michael Nehls: Absoluut.

Mike Adams: Dus, maar je focus op dan de cognitie beïnvloedt die vitamine D-tekort die de ziekte van Alzheimer veroorzaakt.

Dr. Michael Nehls: Het veroorzaakt de hele tijd. Het is niet de oorzaak van de ziekte van Alzheimer, maar het is een factor, een van de vele factoren. En het is slechts één voorbeeld van tekortkomingen waar we in ons moderne leven over hebben met de wet van het minimum die van toepassing is, dingen die ontbreken, is ons probleem. Maar ook is de wet van het maximum van toepassing als we dingen eten die niet gezond voor ons zijn in grotere hoeveelheden, suikerhoudende producten die bijvoorbeeld leiden tot glycatie van eiwitten en zelfs het DNA in onze cellen. Deze glycatieproducten leiden tot activering van het immuunsysteem. Als we praten, noemen we ze geavanceerde glycatie-eindproducten, de receptoren geavanceerde glycatie-eindproducten activeren het immuunsysteem, omdat het bijna is alsof je een stuk hout in je huid hebt, weet je, het is iets dat er niet mag zijn dat het immuunsysteem probeert het aan te vallen, het wordt er vanaf, we hebben een chronische ontsteking, en chronische ontsteking sluit het relevante deel van de relevante functie van het autobiografische geheugencentrum waar de ziekte van Alzheimer begint, af. En ik heb daar eigenlijk een foto van, misschien moeten we kijken, dus geef…

Mike Adams: Breng dat alsjeblieft ter sprake. We zullen dat hierna laten zien. Maar nog een opmerking. Voordat we daar op ingaan. Ik herinner me uit ons laatste interview en ik veronderstel dat ik het me alleen kan herinneren omdat ik niet de zeer inflammatoire neurodestructieve processen heb waarnaar u verwijst. Maar ik herinner me dat je zei dat de Hippocampus het enige hersengebied is waar neurogenese op elke leeftijd blijft plaatsvinden.

Dr. Michael Nehls: Precies.

Mike Adams: En ik heb erover nagedacht dat er veel dingen zijn die je in het interview zei die mijn begrip van de wereld om ons heen echt hebben veranderd. Een daarvan is hoe gemakkelijk die globalistische krachten de menselijke neurologie kunnen kapen om mensen te beheersen. En om zaken als angst op te wekken als controlemiddel. Er is een soort bewapening van onze neurologie tegen ons. Maar in alle dingen die ik heb ervaren in termen van leren op mijn leeftijd van midden vijftig, zoals, weet je, terwijl ik leer Rubik's Cube oplossen, spreek ik nu de kubus op, dat zou niet mogelijk zijn zonder de Hippocampus en neurogenese, correct?

Dr. Michael Nehls: Nou, er zijn bepaalde fysieke vaardigheden, je zou zonder kunnen leren.

Mike Adams: Nee, ik bedoel cognitief.

Dr. Michael Nehls: Ja, en omdat dat vaak het voorbeeld was, was dat een beroemde patiënt waar wat eigenlijk leidde tot de ontdekking van het autobiografische geheugen, dat in de Hippocampus, en deze patiënt, HM was zijn lichaam leefde, niemand mocht vertellen wat de naam is echt. Dus het waren alle kranten over hem over HM, Henry Molaison. Toen hij later stierf, bijna 50 jaar later, maar hij had epilepsie en het was niet meer te behandelen. Dus besloot de chirurg dit deel van de hersenen te verwijderen waar de epilepsie begon te horen beginnen en om de een of andere reden dat niemand begreep dat hij niet alleen het deel van de hersenen verwijderde, wat de epilepsie veroorzaakte, hij verwijderde het aan de andere kant , in hetzelfde gebied. En het deel in de regio dat werd verwijderd, was de Hippocampus. Vanaf dat moment kon Henry Molaison zich niets meer herinneren. Niets, maar omdat het me alleen aan de kubus doet denken, lieten ze het me zien. Hij leerde piano spelen en hij leerde piano spelen wanneer…

Mike Adams: Toen hij jonger was.

Dr. Michael Nehls: Nee, toen hij geen autobiografisch geheugen had. En dus leerde hij piano en omdat hij zich niet kon herinneren dat hij piano leerde, kon hij zich de gebeurtenis niet herinneren. De afleveringen die hij leerde omdat we het autobiografische geheugen noemen, ook het episodische geheugen, hij kon zich de afleveringen van leren niet herinneren.

Mike Adams: Dus hij had de vaardigheid om piano te spelen. Maar ik ken de herinnering dat ik het heb bereikt.

Dr. Michael Nehls: wanneer hij speelde en hem werd gevraagd, hoe kun je dan zo goed spelen en dat ik een genie ben. Ik heb het nooit geleerd.

Mike Adams: geen grapje. Wauw. Oke. Nou, je presentatie, en ik weet dat je een aantal kritische dia's hebt.

Dr. Michael Nehls: Ik wil het misschien gewoon laten zien omdat de meeste mensen niet weten wat de Hippocampus eigenlijk is. En we hebben erover gepraat en misschien moeten ze het opzoeken. Maar het is misschien leuk om mensen te laten zien.

Mike Adams: oké, ja, jij gaat, jij begint met Ik ga de kubus oplossen terwijl jij dat doet, hoe zit dat? Dus je begint met de presentatie, laten we zijn dia daar laten zien. Doe Maar.

Dr. Michael Nehls: Het zijn maar een paar dia's. Dus je moet erover nadenken als je hier naar deze foto kijkt, dit is een brein en wat je hier ziet, laten we zeggen, oranjekleurige structuren, die eigenlijk de Hippocampus zijn. Het zijn allemaal autobiografische herinneringen en zonder de Hippocampus konden we ons niets herinneren dat we ooit hebben meegemaakt, toch? En dus zijn al deze herinneringen al onze persoonlijke ervaringen in wezen de basis van onze individualiteit, en dit is wat deze dia laat zien. En het laat ook zien waarom de Hippocampus Hippocampus heet, want als je er echt naar kijkt vanuit een anatomisch, meer anatomisch uitzicht, ziet het er echt uit als een zeepaardje.

Mike Adams: Oh, dat is echt de naam?

Dr. Michael Nehls: Dat heet Hippocampus. Dat is eigenlijk de, de, de wetenschappelijke naam van Seahorse's Hippocampus. Dus hoe dan ook, in de Hippocampus noemde hij het al en ik noemde in ons laatste gesprek alle functies van de...

Mike Adams: [Presents loste Rubik's Cube op.] Ok, daar is het.

Dr. Michael Nehls: Wauw, je hebt nu indruk op me gemaakt.

Mike Adams: Oh, echt?

Dr. Michael Nehls: Omdat ik het een keer heb geprobeerd. En het is echt, ik denk niet dat ik het toch heb opgelost.

Mike Adams: Nou, ik concurreer echter met de kinderen die het binnen 10 seconden doen.

Dr. Michael Nehls: Ja. Oke,

Mike Adams: omdat ze zulke kleine buitenaardse vingers hebben, dus ik ga die kinderen nooit verslaan.

Dr. Michael Nehls: Maar misschien zijn de hersenen als een spons. Maar wees eerlijk, deze cellen die ik hier laat zien, dit is een stuk van de Hippocampus hier. En dit komt van dieren, eigenlijk oude dieren, zoals tweejarige muizen die overeenkomen met een 80-jarige mens. Muizen worden pas ongeveer twee jaar oud en ze sterven aan de leeftijd. Ze hebben dus een heel snel, snel leven. Dus om te spreken…

Mike Adams: we noemen ze indexneuronen.

Dr. Michael Nehls: We noemen ze indexneuronen. Deze neuronen, die je hier de groene ziet, blijven omdat ze bepaalde kenmerken hebben, ze zijn pasgeboren, ze zijn pasgeboren in het volwassen stadium. Dus als je acht jaar oud bent en langzaam cellen bij mensen produceert, is het mogelijk dat ongeveer 1,5% van alle Hippocampus-cellen elk jaar nieuw kan worden gegenereerd, toegevoegd aan de Hippocampus. En je hebt deze cellen nodig, want anders zou je geen nieuwe dingen kunnen onthouden zonder eerdere ervaringen te overschrijven. En deze zenuwcellen moeten de informatie ophalen zodra u ze heeft opgeslagen. Dus bewaar je elke dag informatie in de Hippocampus. En je slaat op wanneer je iets hebt geleerd, wat je hebt geleerd, waar je het hebt geleerd en hoe het erg belangrijk voelde, het emotionele, zonder emotie, je zou niets onthouden. Emotie is echt de sleutel om de Hippocampus binnen te gaan en daar te blijven.

Mike Adams: Daarom maken sterk emotionele gebeurtenissen een veel sterkere indruk op de neurale netwerken

Dr. Michael Nehls: Eigenlijk, tegen ons gebruikt, heb je de angst om te monderen, dan zou alles uit het hoofd worden geleerd, en als je het uit het hoofd leert zonder de aanwezigheid van indexneuronen, dan begin je te negeren.

Mike Adams: Ik denk dat dit ook niet verklaart waarom zoveel marketing en reclame allemaal emotioneel is.

Dr. Michael Nehls: Absoluut.

Mike Adams: Maar in plaats van informatief. Ze vertellen het je niet, oh, hier is een auto, en hier zijn de auto's. En daarom is het nu beter, je moet je gewoon goed voelen. En dan is hier een auto.

Dr. Michael Nehls: Precies. Dus wat je moet ervaren en de emotie blijft niet elke nacht in de Hippocampus en wordt geüpload naar neokorticaal, laten we zeggen, de harde schijf draaide alleen de locatie en het tijdstempel van het geheugen blijft in de Hippocampus. En deze keer, en de locatieneuronen, de ruimteneuronen, de tijd en de ruimteneuronen, vormen ze samen een index voor het geheugen dat is geüpload en opnieuw wordt opgehaald.

Mike Adams: Oh, interessant.

Dr. Michael Nehls: en deze tijd- en ruimteneuronen. Dit zijn de groene die je hier ziet. Ze zijn dat allemaal elk jaar pas geboren. En ze moeten in wezen onthouden wanneer en waar we iets hebben geleerd. Dus als je deze productie blokkeert, stop je met het onthouden van dingen. En als je het voor een lange termijn blokkeert, zie je dat bij Alzheimer-patiënten, ze weten ineens niet meer hoe ze weer thuis moeten komen, waar ze zijn geweest.

Mike Adams: Laat me je iets vragen.

Dr. Michael Nehls: Ze hebben geen gevoel meer voor tijd en ruimte.

Mike Adams: Ik luister vaak naar audioboeken als ik aan mijn boerderij werk. Misschien rijd ik met een tractor en rijd ik met een voertuig. En dan hoor ik iets in het boek. Mijn brein bindt het aan die locatie. Omdat ik me de volgende keer dat ik terugkom op die plek onvrijwillig herinner wat ik uit het boek hoorde toen ik op dezelfde plek was. Is dat waar je het over hebt?

Dr. Michael Nehls: Precies. Ik herinner me ongeveer twee en een half jaar geleden, toen ik aan deze puzzel werkte van wat er met ons gebeurde als bron van de wereldmaatschappij in de afgelopen vier jaar sinds 2020. En ik heb er twee jaar over nagedacht. En ik kwam niet met het laatste idee. En ik herinner me dat het bijna net als gisteren was, ik stapte uit een douche in een vakantiehuis dat we hadden op het Cross Island in de Middellandse Zee, mijn vrouw en ik omdat in feite van een wandelaar een douche nam terwijl ze nadacht over dit hele probleem wat er is gebeurd de afgelopen vier jaar. En ik kan je vertellen op welke stap van de trap, toen ik naar beneden ging, ik had plotseling het idee hoe alles in elkaar paste. Hoe het probleem op te lossen, deed de auditor eigenlijk de puzzel. Hoe alle puzzelstukjes, die individueel nergens op sloegen, plotseling naadloos samenkwamen en ik een compleet beeld voor me had. En dat bracht me er eigenlijk toe dit boek te schrijven.

Mike Adams: En dus was dat besef zo emotioneel positief voor jou dat het werd bedrukt.

Dr. Michael Nehls: Het is ongelooflijk. Ik bedoel, elke seconde van het denkproces was er en het is emotioneel verbonden met deze trap in dit vakantiehuis.

Mike Adams: Wauw, wat een ongelooflijke herinnering. Maar weet je, er is nog iets dat ik je in dit alles wil vragen, we zullen meer dia's krijgen. Maar op dit moment wordt de wereld echt vermaakt door AI, grote taalmodelsystemen. We werken zelf ook aan een LLM-project, voor alternatieve kennis over gezondheid en voeding enzovoort. Maar mensen zijn zo verbaasd over het neurale netwerk in silicium, maar ze vergeten het neurale netwerk hier.

Dr. Michael Nehls: Absoluut.

Mike Adams: Weet je, het is alsof deze bedrijven bereid zijn miljarden dollars uit te geven. AI heeft een investering van $ 7 biljoen aangekondigd, denk ik in videomicrochips en zo. Maar en dan willen mensen geld gooien om erin te investeren, maar ze willen niet investeren in hun eigen neurale netwerk, dat gratis is. Het is gratis. En het is een supercomputer.

Dr. Michael Nehls: Ja, en ga ervan uit dat ik zal leren beter en beter te denken, terwijl onze denkvaardigheden zullen dalen en dalen. En hoe meer deze AI-technologieën het denken voor ons zullen overnemen

Mike Adams: Precies.

Dr. Michaels Nehls: Tenzij we het zelf kunnen doen.

Mike Adams: Dat klopt, mensen zullen de AI-systemen min of meer gebruiken als hun cognitieve surrogaten.

Dr. Michael Nehls: Ja. Ik bedoel, dit zijn ruimtecellen, weet je, en ze herinneren zich wanneer we iets hebben gedaan, maar als je gewoon met je auto reist en je gebruikt gewoon het GPS-systeem, en je kijkt niet meer naar tekens en signalen, en wat dan ook, je volgt gewoon dit scherm, je hebt een heel andere ervaring en je onthoudt in wezen niet zo goed als tientallen jaren geleden, als deze systemen niet aanwezig waren, waar je bent en waar je bent geweest en hoe het voelde om daar te zijn en we veel verliezen met technologie, verliezen we in wezen de verbinding met de natuur.

Mike Adams: Absoluut. Ja. Dat is wat ik bedoel, ik dwong mezelf elke dag met mijn dieren de natuur in te gaan. Ik loop eigenlijk met mijn geiten, ze lopen graag met me mee en we gaan door het bos, alles. Maar er is nog een andere invalshoek die ik ter sprake wil brengen, namelijk dat in de westerse geneeskunde wordt aangenomen dat cognitieve achteruitgang een natuurlijke functie is. Dus ze zeggen: Oh, het is nu gewoon ouderdom. Maar dat is geen verklaring.

Dr. Michael Nehls: Nee, het is helemaal verkeerd. Ik publiceerde in 2016 een paper peer review. Het heet de “ Unified Theory of Alzheimer's disease. ” En daar laat ik zien dat het allemaal ouder worden slechts een voorwaarde is, omdat het tientallen jaren duurt voordat de ziekte zich heeft ontwikkeld. Maar dat betekent niet dat het de oorzaak is.

Mike Adams: niet de oorzaak, het is een factor.

Dr. Michael Nehls: Dat is niet zo, het is niet de oorzaak, het is het feit. Toen Alzheimer, ja, altijd Alzheimer in 1906 zijn paper publiceerde, identificeerde hij het eigenlijk als een rare ziekte. Zoiets zag hij eerder niet. En ik kan u mensen vertellen die op dat moment al 70 tot 80 jaar oud waren, in grote hoeveelheden, voldoende hoeveelheden dat we honderdduizenden gevallen van Alzheimer hadden moeten zien, als de snelheid van de ziekte van Alzheimer vandaag is geweest. En in feite werd in leerboeken van 1940 - 1945, grote leerboeken over neuropathologie, de ziekte van Alzheimer niet eens genoemd. En vandaag is het een toonaangevende ziekte, zodat er de afgelopen decennia, de laatste 50, 60, 70 jaar iets is veranderd. En ik kan je vertellen wat er is gebeurd. We hebben een afname in de productie van precies deze zenuwcellen, deze indexneuronen worden niet meer geproduceerd en ze beschermen ons niet meer als ze er niet zijn. En ze zijn in wezen ons geestelijke gezondheidssysteem.

Mike Adams: Wauw. Dus, wat verstoort de neurogenese-productie van deze index?

Dr. Michael Nehls: Ik kom zo dadelijk op de hoogte van deze vraag. Ik heb eigenlijk een glijbaan

Mike Adams: Oké, alsjeblieft.

Dr. Michael Nehls: Maar ik wil je eerst laten zien waarom ze zo belangrijk voor ons zijn. Ze zijn niet alleen belangrijk voor ons dat we dingen individueel onthouden en de ene informatie van de andere kunnen scheiden. Als we bijvoorbeeld moeten denken, zijn ze erg belangrijk dat we bij het ontwikkelen van een gedachte veel alternatieve gedachten in onze hersenen hebben. Soms denken ze slechts iets anders dan gedacht per gedachte wanneer we een probleem oplossen, en we moeten misschien later beslissen welke van de gedachten we zullen volgen. Het is dus bijna een evolutionair proces, we hebben al deze ideeën die in ons brein opduiken, we moeten deze pop-upideeën onmiddellijk en op lange termijn onthouden. En het enige deel van haar brein dat kan doen, zijn onze autobiografische herinneringen, en de Hippocampus kan dat doen. We zouden dus geen idee kunnen ontwikkelen, geen enkel plan, het zou geen constructief model van iets kunnen verwerken en ontwikkelen als we de cellen niet hadden gehad.

Mike Adams: Maar dat brengt een heel belangrijk punt naar voren sinds deze cellen worden onderdrukt. En velen van ons merken in de hele samenleving dat mensen lijden. Persoonlijkheid verandert daar en verliest rationaliteit, ik heb mensen gezien die hun baan hebben verloren en ik geloof dat het verband houdt met deze injecties door hen.

Dr. Michael Nehls: Ja, absoluut. Daar kom ik zo op.

Mike Adams: Oké. Het spijt me.

Dr. Michael Nehls: Nee, je hoeft geen spijt te hebben. Het is echt belangrijk, maar wat ook allemaal belangrijk is, is dat dit al vele, vele jaren eerder is gebeurd, het is al decennia eerder begonnen. Omdat, zoals ik je misschien in deze dia hier zou laten zien, de functie van deze indexneuronen, deze nieuwe zenuwcellen die elke dag worden geproduceerd, niet alleen onze eigen gedachten onthouden of alles wat we ervaren. Ze hebben ook een andere functie. Ze zijn het neuronale correlaat van psychologische veerkracht. En dat is heel…

Mike Adams: geestelijke gezondheid?

Dr. Michael Nehls: Ja, dat we veerkrachtig zijn tegen stress, stressvolle gebeurtenissen. Als ze niet worden geproduceerd, neemt de veerkracht af, wat betekent dat elke live-gebeurtenis die ons engelen zou kunnen maken die misschien moeilijk te begrijpen zijn, tot depressie zou leiden. Dus als we de productie van deze cellen stopzetten, gaan de depressiesnelheden tegelijkertijd omhoog. En om je te vertellen in 2017, was het hoogste geregistreerde depressietempo op aarde ooit in 2017, zei de Wereldgezondheidsorganisatie in 2019 in de krant, nu is depressie wereldwijd de nummer één ziekte. Dat betekent dat als je het argument omkeert, en 2019 in de zomer, we de laagste productiesnelheid van indexneuronen in de Hippocampus hadden. Iets anders dat deze cellen doen, ze zijn het neuronale correlaat van nieuwsgierigheid. Als je hun productie stopzet, zijn dieren niet meer nieuwsgierig. Ze zoeken geen nieuwigheid meer. Nou, ze zitten rond en rennen in cirkels, maar ze bewegen niet rond en dwalen rond en bekijken hun omgeving, wat belangrijk zou zijn om te overleven. dat zouden ze niet meer doen.

Mike Adams: We zien dit nu bij mensen. Er is geen nieuwsgierigheid. Ze kijken eigenlijk naar de Super Bowl. Maar er is geen nieuwsgierigheid. Zelfs journalisten zijn niet meer nieuwsgierig naar het stellen van vragen, maar niet naar nieuwsgierigheid.

Dr. Michael Nehls: Maar om nieuwsgierig te zijn, moet je ook psychologische veerkracht hebben. Want als je nieuwsgierig bent, betreed je nieuwe ruimte, nieuwe gebieden en vind je het misschien niet leuk wat je ziet, dus als je dat niet doet, moet je daar dus op voorbereid zijn. Je moet accepteren dat de nieuwe informatie stressvol kan zijn. We hebben dus psychologische veerkracht nodig om nieuwsgierig te zijn.

Mike Adams: Oh, dit verklaart censuur. Ze willen niet worden blootgesteld aan nieuwe informatie die psychologische stress kan veroorzaken.

Dr. Michael Nehls: Nee, ik denk dat ze ons willen benadrukken, maar daar hebben ze een ander idee achter. En daar kom ik zo op.

Mike Adams: Oké, waarom bedoel ik niet, zoals de veilige ruimtes van politiek links.

Dr. Michael Nehls: Oh, ik snap het.

Mike Adams: Ik wil een veilige plek hebben waar ze geen informatie hebben die in tegenspraak is met hun huidige geloofssysteem. En om dat te doen, moeten ze alle andere stemmen censureren die dat zouden kunnen uitdagen.

Dr. Michael Nehls: Ja, het is moeilijk om verschillende meningen te accepteren als je geen veerkracht hebt.

Mike Adams: toch? Dat is en dan zeggen ze dat ze zijn geactiveerd, iedereen wordt nu veroorzaakt door het minste.

Dr. Michael Nehls: Ja, het minste wat de reden is, kan depressie veroorzaken. Omdat je geen veerkracht hebt. Eigenlijk elk antidepressivum dat nu op deze planeet is en aan mensen wordt uitgedeeld. Elk antidepressivum heeft in wezen maar één functie, namelijk het activeren van volwassen hippocampale neurogenese.

Mike Adams: Interessant.

Dr. Michael Nehls: Dus als je volwassen hippocampale neurogenese bij een dier blokkeert, door chemicaliën door straling door wat dan ook, genetisch, dan zou geen antidepressivum meer werken.

Mike Adams: Oh, interessant. Dus de serotonine herneemt remming.

Dr. Michael Nehls: werkt niet meer.

Mike Adams: Maar het heeft effecten…

Dr. Michael Nehls: serotonine is niet actief, het is in wezen geen groeifactor voor neurogenese.

Mike Adams: Ik snap het. Dus als ze meer serotonineconcentraties in de hersenen onder water houden dan deze cellen meer kunnen ontwikkelen?

Dr. Michael Nhels: Ja. Heeft u een hoger tarief.

Mike Adams: Maar waarom was het zo dat toen ik opgroeide, we allemaal erg veerkrachtig waren, we buitenkinderen waren, we werden nergens door veroorzaakt. En die eigenschap is blijven hangen bij mensen zoals ik, en misschien ook jij, en de mensen die we kennen. Maar dan is er nog een ander segment van de samenleving dat het vermogen heeft verloren, blijkbaar om deze cellen te genereren. Wat gebeurd er?

Dr. Michael Nehls: Daar kom ik zo op terug.

Mike Adams: Oh, oké. Het spijt me.

Dr. Michael Nehls: Ik wil me heel snel laten afmaken wat alle functies van de cellen zijn, want als je dat eenmaal begrijpt, zul je de gevolgen daarvan veel dieper begrijpen. Het andere is natuurlijk dat als je nieuwsgierig bent, je geen ervaringen opdoet. En als je nieuwe ervaringen opdoet, als je niet elke dag hetzelfde doet, dan vergroot je je individualiteit. En hoe breder je individualiteit is, hoe meer je persoonlijkheid persoonlijke ervaringen heeft, hoe creatiever je kunt zijn, ja. En het laatste dat ik ontdekte en vertrouw, in het proces, hopelijk om een paper te publiceren, is nu in het peer review-proces. In 2002 was er een Nobelprijs voor de zogenaamde economie, uitgereikt aan een aan en psycholoog, Daniel Kahneman. En hij ontdekte dat we twee denksystemen hebben, een zeer snelle, die het kleinst stereotiep werkt, gewoon repetitief doet wat we altijd doen, in wezen ook werken met, zou ik zeggen, een gedrag dat bijna genetisch lijkt, zoals instinct. Weet je, als je bijvoorbeeld geen veerkracht hebt die iets angstigs oplevert, zegt je instinct dat je naar de groep gaat.

Mike Adams: Juist, zoek onderdak en cognitieve snelkoppelingen. Dat krijgt meestal snel het juiste antwoord omdat u mogelijk snel een beslissing moet nemen.

Dr. Michael Nehls: Precies. Maar je denkt er niet over na. Rechtsaf. Het is meer een reflex. En, maar er is nog een ander systeem dat “ Systeem 2 ” heet, wat energie en surrealistisch denken vereist. En voor deze onderscheiding kreeg hij de Nobelprijs voor deze ontdekking, omdat het in bepaalde situaties beter is om na te denken.

Mike Adams: Ja, juist, juist. En economisch beleid.

Dr. Michael Nehls: Het punt is, het systeem is altijd actief. Het is een standaard. Zo werken we standaard. Systeem 2 moet worden geactiveerd door buikgevoel. Je moet een onderbuikgevoel en een emotioneel gevoel hebben, je moet je denkproces activeren. Maar de reden waarom het denkproces niet altijd actief is, is omdat het energie, mentale energie vereist. En het was tot voor kort onduidelijk wat mentale energie is, en ik ben net bezig, ik heb zojuist de krant ingediend, terwijl ik laat zien dat deze cellen de bron zijn van de mentale energie.

Mike Adams: Kijk, dat is interessant. Ook omdat, weet je, in de evolutionaire biologie, de energie-efficiëntie van het organisme sterk verbonden is met zijn overlevingscapaciteiten. Ook al is de menselijke geest een universeel rekensysteem, het vereist nog steeds een zeer groot deel van de calorische energie. Om te functioneren in vergelijking met andere dieren met eenvoudigere hersenen.

Dr. Michael Nehls: 20% van onze metabole energie gaat in de hersenen.

Mike Adams: Dus, als je je hersenen voor 100% laat draaien, de hele tijd…

Dr. Michael Nehls: Als ik denk dat het is aangepast aan deze 20%, omdat het altijd 20% was%. En het is eigenlijk aangetoond dat het niet uitmaakt of je denkt of dat je niet denkt dat de mentale energie die je gebruikt niet veel anders is.

Mike Adams: of de calorische energie is ongeveer hetzelfde.

Dr. Michael Nehls: Eigenlijk was het een fout tot 10 jaar geleden dat mensen dachten dat de mentale energie die nodig was voor de functie System 2, dat betekent dat denken eigenlijk metabool is.

Mike Adams: Maar dat is het niet?

Dr. Michael Nehls: Dat is het niet.

Mike Adams: Oh, oké, oké. omdat ik dat ook dacht.

Dr. Michael Nehls: Dat dacht ik ook lang. Maar het werd getoond en ik laat het aan mijn paper zien, en ik zal laten zien dat ik het in dit boek zal laten zien, eigenlijk, in het geïndoctrineerde brein, het is iets anders. Maar je moet je gedachten kunnen stellen, als je denkt, als je investeert in denken, elk detail van je denkproces moet worden opgeslagen, en alleen het autobiografische geheugen kan dat doen. Dus, maar als je geen indexneuronen meer hebt, begint het synchronisatieproces eerdere ervaringen te overschrijven en proberen de hersenen dat weg te laten.

Mike Adams: En dan zal iemand zeggen, het is gewoon te moeilijk om dat te denken.

Dr. Michael Nehls: Ja, dat het nemen van je termijn ego-uitputting is. En je merkt misschien dat ik heb gemerkt dat ik elke dag mentaal de hele dag hard werk, ik heb overdag veel System 2-activiteit, schrijf een boek een System 2, verken nieuwe wetenschappelijke ideeën een System 2, lees en sociale activiteiten een System 2, en na een paar uur, nou, mijn indexneuronen zijn opgebruikt, ik voel dat en ik begin te zijn wat we Eagle noemen, uitgeput en dit zou mijn signaal zijn om naar bed te gaan en te slapen en terwijl ik slaap…

Mike Adams: Dan tijdens het slapen…

Dr. Michael Nehls: Je slaapt, de bron is in wezen het energie-uitputte aantal nieuwe indexneuronen dat begint te groeien. En dan is nummer in wezen mijn nieuwe energie die ik heb voor de volgende dag, dat is mijn theorie en ik kan het hopelijk publiceren.

Mike Adams: Dat is echt fascinerend.

De. Michael Nehls: Dus ja, zet het er al in alsof het in wezen een bewezen taak is, maar het is de mentale bron om te denken, dus als je dit afsluit wat ik hier noem, dit mentale immuunsysteem, al deze functies samen onze , ons mentale immuunsysteem, dus als je mensen wilt aanvallen en je wilt afsluiten om te kunnen weerstaan wat je van hen wilt, je hoeft in wezen maar één ding te doen om de productie van deze zenuwcellen stop te zetten.

Mike Adams: Dat is interessant.

Dr. Michael Nehls: Dat is een doelwit.

Mike Adams: Laat me dit alsjeblieft vertalen naar de popcultuur. En laat me mijn producer vragen, weet je nog dat ze in Star Wars probeerden de kracht uit te leggen zoals wat, hoe de Jedi de kracht heeft. En ik denk dat ze in een van de latere films iets bedachten dat het concept introduceerde van, ik denk dat ze ze midichlorianen zouden noemen, een soort substantie die Jedi had die hen Jedi-krachten zou geven, denk ik, heb ik gelijk? Oh, ik kan mijn producten niet horen. Ik heb mijn oortje niet. Ik denk dat ze het midichlorians noemen. Oke. En het was je weet; het was gewoon een verzonnen stof die je Jedi-krachten gaf. En als je je midichlorianen verloor, zou je geen Jedi meer kunnen zijn. Maar je zegt dat de neurogenese van deze indexneuronen je een soort van deze krachten geeft. Ik wilde ze bijna superkrachten noemen, omdat het behoorlijk indrukwekkend is.

Dr. Michael Nehls: Het is een superkracht. Het is de superkracht die ons tot de dominante soort op deze planeet heeft gemaakt.

Mike Adams: Precies.

Dr. Michael Nehls: Omdat we bijvoorbeeld ons autobiografische geheugen nodig hebben om te beoordelen om te leren wat andere mensen willen hoe ze zich gedragen, hoe we met elkaar moeten omgaan. We moeten het systeem gebruiken dat u nodig heeft Systeem 2 om in een sociaal tegenstrijdige situatie te ontdekken hoe u het beste kunt handelen. Weet je, dus we zijn al onze sociale vaardigheden gebaseerd op dit mentale immuunsysteem.

Mike Adams: Sorry, ik scheur maar ik ben gewoon zo nieuwsgierig.

Dr. Michael Nehls: Oh, nee, natuurlijk ben ik dat. Maar het is leuk.

Mike Adams: Welk deel van de hersenen simuleert de wereld? Omdat er, en ik ben goed in het doen van natuurkundige simulaties in de hersenen om te overwegen, als ik dit doe, zullen deze dingen gebeuren. Of als dit gebeurt, gaat dit gebeuren. Dat er zeker een simulatie is,

Dr. Michael Nehls: Dat is Hippocampus.

Mike Adams: Dat is de Hippocampus.

Dr. Michael Nehls: Ja. Omdat het niet alleen het, laten we zeggen, een beeld is van de echte ruimte en tijd, zo verbindt de Hippocampus al onze herinneringen, alles wat we ervaren in het ruimte-tijd continuüm. Het vierdimensionale ruimte-tijdcontinuüm wordt in wezen weergegeven door deze indexneuronen. De ruimte en de tijd neuronen, maar ruimte en tijd, weet je, en alles wat er in ruimte en tijd gebeurt, maar zelfs toekomstige gebeurtenissen, plannen, dingen die we van plan zijn te worden, in wezen onthouden door nieuwe indexneuronen. Dit zijn virtuele ruimte, nieuwe ruimte en tijdnuerons van toekomstige evenementen. En als we proberen deze toekomstige gebeurtenis uit te voeren, als we proberen een plan te volgen, dan worden deze toekomstige ruimte- en tijdneuronen steeds actiever omdat we dichter bij het doel zijn.

Mike Adams: Wauw! Hoe zit het als je droomt, want als je droomt, creëren je hersenen een gesimuleerde omgeving, inclusief andere personages en hun dialoog. En het projecteert hun denken, ook al zijn ze niet echt, maar zelfs de fysica van de wereld alles, watervallen, wat dan ook, we denken na over de complexiteit van hoe de hersenen deze gesimuleerde wereld moeten genereren.

Dr. Michael Nehls: Ja, en maak het bewust

Mike Adams: En breng het in je bewustzijn.

Dr. Michael Nehls: Ja, en zelfs als we dromen, is het er. Het is eigenlijk best interessant. Als je een droom moet onthouden als we wakker worden tijdens een droom. Anders zou ik het me niet herinneren.

Mike Adams: een lucide droom.

Dr. Michael Nehls: Ja, elke droom als je een nachtmerrie hebt en wakker wordt, daarom zijn dromen meestal niet erg gelukkige dromen, omdat de nachtmerrie je misschien wakker zou maken omdat het niet ondraaglijk voor je is. Wat jij wat je ervaring.

Mike Adams: en je zegt op dat moment dat het nog steeds in je bewustzijn is en zo…

Dr. Michael Nehls: Het zit nog steeds in je bewustzijn. Maar het is ook dat de Hippocampus wakker wordt en de indexneuronen het laatste deel van de droom beginnen te onthouden. Daarom herinner je je altijd het einde van de droom, maar nooit het begin.

Mike Adams: Interessant. Hoe zit het met een keer dat ik wakker werd, gebeurde dit een keer in mijn leven dat ik me vele jaren geleden herinner, ik werd wakker en kon me niet herinneren wie ik was, het is alsof al die neuronen even bevroren waren of zoiets. En ik kende mijn identiteit of zoiets een paar seconden niet. En het was trouwens een angstaanjagend moment, en toen kwam alles terug op mijn herinneringen aan wie ik ben.

Dr. Michael Nehls: Het is bijna alsof je een computer hebt opgestart.

Mike Adams: Het is net een reboot. Ja.

Dr. Michael Nehls: Het is net een reboot. Ik doe dit eigenlijk elke ochtend. Ik bedoel, ik doe het ondertussen bewust, omdat ik weet hoe het werkt. En dus moet ik mezelf weer herinneren. Dus als je erover nadenkt dat de productie van indexneuronen zo essentieel is voor onze mentale gezondheid, mentaal immuunsysteem, als een manier om met anderen om te gaan, kun je het echt vergelijken, ik bedoel, de naam immuunsysteem kan interessant zijn om uit te leggen. We hebben in wezen twee immuunsystemen, we hebben er een voor micro-organismen, dat is ons fysieke immuunsysteem dat bestaat uit de veelheid van onze immuuncellen. En dan hebben we het tegen micro-organismen, maar in de microwereld, als het niet de micro-organismen zijn die ons echt storen, zijn het meestal micro-organismen en zoals je je kunt voorstellen, komen ze meestal op twee benen.

Mike Adams: En ze spelen hiermee hersenspellen.

Dr. Michael Nehls: Ja, absoluut. En de enige manier om hun aanvallen op ons tegen te gaan, is in wezen dat we ons bezighouden met denken en sociaal actief is. En het zou nog een stap verder gaan. Het is niet alleen het mentale, het immuunsysteem van een enkele persoon, aangezien de persoonlijkheid en nieuwsgierigheid en individualiteit is dat elk mens bijna een immuuncel op zich is. Dus deze cellen in dit tijdperk, menselijk, creëren individualiteit en alle individuen samen hebben in wezen een sociaal immuunsysteem tegen sociale aanvallen op de samenleving.

Mike Adams: Nou, geen wonder dat denken wordt aangevallen en individualiteit wordt aangevallen.

Dr. Michael Nehls: Als je een samenleving wilt domineren, moet je de index tijdens de productie in elk individu aanvallen.

Mike Adams: Wauw, is dat wat voor fluoride in de watervoorziening? Is dat een van de dingen die het onderdrukt of wat ik bedoel?

Dr. Michael Nehls: Ja, ze injecteren ondertussen dingen. Dat onderdrukt het en daar kom ik zo op terug.

Mike Adams: Oké. Maar ik wil hier even opmerken dat waar je het over hebt, wat volgens mij echt diepgaand is, is dat de strijdruimte van onze wereld op dit moment cognitief is.

Dr. Michael Nehls: Ja, het gebeurt hier. Het gebeurt in de Hippocampus.

Mike Adams: In the Hippocampus. Dat is waar de oorlogvoering plaatsvindt.

Dr. Michael Nehls: In wezen, het doelwit van de oorlog, hier vindt de oorlog plaats.

Mike Adams: Omdat en dit is waarom ik denk dat we zien zoals in de oorlogen die we nu hebben die we over de hele wereld zien. Het maakt niet uit aan welke kant alleen propaganda en leugens worden uitgedreven. Er is geen echte informatie. Maar het wordt allemaal door gecontroleerde verhalen geduwd. En via media die zijn ontworpen om tegen je te zeggen, denk niet voor jezelf. Stel niets ter discussie, je bent geen gezaghebbende bron, hier zijn de gezaghebbende bronnen, je moet ze vertrouwen en ze hoe dan ook geloven, wat betekent dat je niet voor jezelf moet denken.

Dr. Michael Nehls: Ja, het is nog erger, ik kom er zo aan dat het er in een oogwenk nog erger uitziet dan dat, en waarom dit gebeurt, waarom ze dat moeten doen, controleren of slechts een bepaalde hoeveelheid informatie, een bepaald niveau van informatie komt eigenlijk door. Het gaat over het installeren, in wezen een nieuw besturingssysteem in onze hersenen. En dit besturingssysteem mag niet worden verstoord door voorkennis of door alternatieve opvattingen. Dus als je een bepaalde wilt installeren, als je de hersenen wilt aanpassen en je wilt mensen hebben met een bepaald gemodificeerd brein, dan moet je bepalen wat er in de lente gaat. Dat is, ik denk dat het duidelijk is.

Mike Adams: En dat is waar het verhalende controle en censuur van alternatieve opvattingen is. En je kunt de wetenschap niet in twijfel trekken enz.

Dr. Michael Nehls: Precies. En we bespraken al dat ik al zei, dit gebeurde al, jaren voordat ik jaren eerder begon. Als de psychologische veerkracht afneemt, hebben we een grote kans om een depressie te ontwikkelen. Het is niet per se de depressie, maar we kunnen de levensgebeurtenissen op de weg niet aan. En als we ze niet aankunnen, dan is depressie waarschijnlijker. Depressie is dus in wezen een klinische marker voor een reductie of een geblokkeerde neurogenese. Het is dus bijna een omgekeerde relatie en het is torsul.

Mike Adams: Daarom heb ik nooit last van depressie. Ik denk het gewoon

Dr. Michael Nehls: Dat zou je niet.

Mike Adams: Ik ben gezegend met echt goede neurogenese of wat dan ook.

Dr. Michael Nehls: Ja, ik bedoel, zelfs als er iets heel ergs met je gebeurt, bedoel ik, het zijn goede dingen die iedereen echt in een depressie kunnen brengen, maar het is waarschijnlijker dat je er misschien op de een of andere manier uit komt

Mike Adams: ik maak er geen grapjes over.

Dr. Michael Nehls: Nee, ik bedoel, er gebeuren veel dingen in mijn leven, wat ik niet leuk vind. Ik bedoel, een kleinkind van mij is net geboren. En aangezien iemand maar vijf minuten leefde, bedoel ik, er was niet echt een traumatische levensgebeurtenis voor het hele gezin. Maar ik denk dat we allemaal een soort veerkracht hadden. Toch hebben we geen twijfel mogelijk gemaakt. Maar ik denk dat we er allemaal iets van hebben geleerd, we kwamen er als gezin sterker uit.

Mike Adams: En dat keert terug naar de veerkracht daar.

Dr. Michael Nehls: En dat is de veerkracht die we nodig hebben. En ik laat je eigenlijk zien waarom dat een verbinding is. En de centrale verbinding, waarvan werd aangetoond dat ze echt hielp en je verliest een familielid om er beter overheen te komen, en niet eerder in een depressie te vallen, als je deze verbinding gewoon neemt, en het is een natuurlijk essentieel onderdeel dat ik zal onthoud, mijn autobiografische geheugen zal onthouden wanneer we daar aan komen.

Mike Adams: Oké, dat wil ik weten. Maar ik kan het niet helpen, maar stel nog een snelle vraag. Hoe komt het dat er zeer hoge IQ-mensen zijn, die ook extreem goedgelovig zijn?

Dr. Michael Nehls: Hoewel het IQ in wezen wordt gemeten aan het aantal dingen dat je tegelijkertijd in je kortetermijngeheugen kunt jongleren. En dit gebeurt volgens de moderne theorie in het frontale brein. En dus kunnen we een hoog IQ hebben, zelfs zonder een Hippocampus. Ik noemde Henry Molaison al. Hij deed het zonder de Hippocampus; hij was IQ-getest. En zijn IQ was 112 zoals voorheen.

Mike Adams: Interessant.

Dr. Michael Nehls: Dus hij verloor geen IQ. Dus IQ en System 2 ding, het heeft er niets mee te maken.

Mike Adams: Interessant.

Dr. Michael Nehls: Dus zelfs jij, ook al, misschien als je een systeem inschakelt om te winnen, begin met het zingen van een hoog IQ, wat er ook gebeurt. Maar het betekent niet dat je systeem 2 inschakelt, als je het niet hebt, of als je niet bereid bent om dat te doen, dan is denken mogelijk, maar niet nodig om te overleven in onze samenleving. En, en de meeste mensen met een hoog IQ, hebben misschien een, ik weet het niet, gaan misschien naar de natuurkunde of wat dan ook, studeren iets. Maar dan, op een bepaald moment in het leven, wordt hun werk misschien routine, of het hoge niveau van vooruitgang, maar het is niet dat ze nieuwsgierig zijn naar dingen. En ze hebben misschien niet de veerkracht nodig om echt na te denken, maar die kan controversieel zijn als dat nodig is.

Mike Adams: Ik snap het.

Dr. Michael Nehls: Hoe dan ook, als je kijkt naar de groei van nieuwe zenuwcellen hier en meer dan 1,5% groeit, moeten we de groei van Hippocampus ons hele leven verwachten. Dus dat zou hier de curve zijn, die dit in deze afbeelding laat zien. Dit is eigenlijk het Hippocampusvolume van beide hippocampi. Als je geboren bent, heb je ongeveer drie kubieke centimeter, de 1,5 1,5 in een steile groei tot aan de volwassenheid. En dan heb je een groeipercentage van één tot 2% van de rest van je leven. Dat zal natuurlijk zijn. Maar als je kijkt naar genenbankgegevens voor bijvoorbeeld 20.000 Britten, die in 2019 zijn gedaan, dan is dat het groeipercentage. Het is eigenlijk een krimppercentage.

Mike Adams: Wacht, hoe was dit bepaald?

Dr. Michael Nehls: Dat deden ze. Ze keken in wezen naar het hippocampale volume op elke leeftijd. En je ziet dat op elke leeftijdsgroep, in plaats van een grotere Hippocampus te hebben met een groeiende leeftijd, kleiner wordt.

Mike Adams: Ze verliezen eigenlijk.

Dr. Michael Nehls: Ja, we verliezen de eerste hersenmassa van één punt in plaats van 1,45% van het hersenvolume in de Hippocampus te verpesten, we verliezen ongeveer 1,4%.

Mike Adams: Dat waren Britse staatsburgers?

Dr. Michael Nehls: Ja. Maar het is studies over de hele wereld. Het is gewoon een zeer uitgebreide studie.

Mike Adams; Werkt het Britse leger daarom niets, lanceren de raketten niet en zetten anderen de vliegdekschepen niet aan?

Dr. Michael Nehls: Ik denk niet dat we misschien…

Mike Adam: Niet, dat je die op mij kunt zetten. Ja, dat is mijn opmerking. Dat ben ik die een grap maakt.

Dr. Michael Nehls: Ja. Het is een grappige grap. Maar om eerlijk te zijn, denk ik dat we in elke natie zouden zien, want de reden daarvoor is onze levensstijl. En dit verschilt niet veel van land tot land.

Mike Adams: juist. Nee, ik ben het ermee eens. Sterker nog, ik zou het bijna vreselijk vinden om die kaart voor Amerikanen te zien. Omdat ik zie wat er gebeurt.

Dr. Michael Nehls: die hippocampale krimp noemt, wat nog ernstiger is bij Amerikanen en bijvoorbeeld Duitse werken op de Omega-3-index.

Mike Adams: wat?

Dr. Michael Nehls: Omega-3-index, dat is de hoeveelheid omega-3-vetzuren die nodig is voor compacte bevriezing en je kunt ze in het bloed meten. Ja, ik heb het over Omega 3. Ik heb het niet over wat je in canola (red.: Koolzaad olie, Colza …) vindt, weet je.

Mike Adams: Precies en zoals je zegt als een Omega-3-tekort.

Dr. Michael Nehls: De omega-3 en de vetzuren waar ik het over heb, zijn die voor zalmvissen. EPA en DHA. En, en deze twee zijn, je kunt gemeten worden. En het percentage in het celmembraan van erytrocyten in vergelijking met alle andere vetzuren is de index. Oké en voor een deel van de placenta bij mensen probeert ongeveer een index van 11% te produceren voor het kind dat in de baarmoeder groeit, is 11% het ideaal. Met 11% heb je het hoogste hippocampale volume.

Mike Adams: Oh geen grapje.

Dr. Michael Nehls: 2% is niet acceptabel voor het leven. Je kunt niet onder de 2% leven%. Duitsers hebben gemiddeld 4,5% toegestaan, niet 11. 4.5 en Amerikaanse samenleving met 4%.

Mike Adams: En omdat we veel koolzaadolie eten, niet ik, maar ik bedoel.

Dr. Michael Nehls: Een Canola-olie is een van de problemen die de industrie ons vertelt. Ja, de VS eten koolzaadolie, er is Omega-3, omdat omega-3 belangrijk is. Maar het probleem is dat mensen Omega-3 niet kunnen omzetten van koolzaadolie in DHA.

Mike Adams: Oh, interessant

Dr. Michael Nehls: Mogelijk Nou, het is mogelijk ongeveer het percentage dat lager is dan 1%.

Mike Adams: Bovendien weten we dat de zaadoliën ook echt ontstekingsremmend zijn voor de bloedsomloop en niet alleen allergie.

Dr. Michael Nehls: Absoluut hoe dan ook, alleen de gevolgen…

Mike Adams: dit maakt deze kaart bang.

Dr. Michael Nehls: Het gevolg daarvan is natuurlijk en dit is slechts het topje van de ijsberg. We hebben een chronische uitputtingssamenleving. Mensen zijn al gelijk uitgeput als ze 's ochtends wakker worden omdat de productie niet voorbij is. We hebben nu een zware depressie als de nummer één ziekte, 2019. En de ziekte van Alzheimer is nu wereldwijd # 3 of # 4 als doodsoorzaak. Een Alzheimer is dus een gevolg van een decennium lang van tientallen jaren van onderdrukte neurogenese. Daarom is het een ziekte van hoge leeftijd, omdat het te weinig decennia duurt voordat de Hippocampus te veel wordt gekrompen. Hoe kleiner de Hippocampus, hoe kleiner hij is, hoe dichter je bij de ziekte van Alzheimer bent. Is er eigenlijk de grootte van Hippocampus is een biomarker voor de progressie van de ziekte van Alzheimer.

Mike Adams: Hoeveel kubieke centimeter is de Hippocampus normaal?

Dr. Michael: Ja, het is ongeveer vijf. Zoals je hier in de bocht ziet. Het is voor beiden ongeveer 10 kubieke centimeter. Dus ongeveer vijf tot vijf en een half.

Mike Adams: Oh, interessant. Oke. Wauw, zo'n kleine massa is verantwoordelijk.

Dr. Michael Nehls: Mogelijk blijft u hier plakken Daarom moet u elke avond uploaden. Het is bijna alsof deze UPS-stick, weet je, vast moet zitten. Ik bedoel, USB-stick, waar kun je alleen onthouden dat je iets hebt geüpload, maar 100 onthouden de inhoud die je hebt geladen, zonder een probleem te hebben om de volgende dag nieuwe dingen te onthouden. U uploadt is niet nodig. Dit ziet er erg esoterisch uit, want dit is deze grafiek hier. Maar in wezen laat het alle gebieden in ons leven zien die verantwoordelijk zijn voor de groei van de Hippocampus.

Mike Adams: interessant.

Dr. Michael Nehls: Elk gebied, we hebben een doel in het leven nodig, zonder een doel in het leven, zouden we geen nieuwe dingen onthouden. We zouden geen nieuwe dingen verkennen, we zouden 's ochtends niet wakker worden en iets nieuws doen, we hebben iets nodig dat ons een doel duwt. En als je een doel in het leven hebt, dan geef je in wezen voedsel, herinneringen aan deze nieuwe indexneuronen overleven hierin. We hebben sociale activiteiten nodig. En als je sociaal betrokken bent, zelfs als je in de ogen van je hond kijkt, werd gemeten dat het oxytocinespiegel in je hersenen stijgt, maar ook in de hersenen van de hond. Oxytocine is de krachtigste activator van neurogenese die we kennen.

Mike Adams: Klopt dat?

Dr. Michael Nehls: Dat betekent dat als je sociale interactie afsluit, je het oxytocine serotoninegehalte verlaagt. En de Hippocampus zal krimpen.

Mike Adams: Is dat niet het hormoon tussen moeder en kind, ook vee en zo?

Dr. Michael Nehls: Oxytocine is het hormoon dat het geboorteproces daadwerkelijk activeert.

Mike Adams: Het stimuleert neurogenese in de nieuwe visarend.

Dr. Michael Nehls: het is erg belangrijk, maar het is vooral bij mensen, je moet erover nadenken. Het geboren kind heeft helemaal geen overlevingspotentieel, als de moeder er niet om geeft, maar de liefde van de moeder, het kind dat de binding geheugen vereist, en hoe meer de moeder van deze momenten onthoudt, hoe langer en dieper is de binding, hoe sterker de binding en daarom is oxytocine zo belangrijk. Het heeft tegelijkertijd een dubbele rol. Als de ene functie is om het geboorteproces, de samentrekking van de baarmoeder, aan de andere kant te activeren, heb je deze activering van het geheugencentrum door meer neuronen te produceren die een levenslange band tussen de moeder en het kind zullen vormen.

Mike Adams: Dit wordt door de moeder ervaren als liefde voor het kind.

Dr. Michael Nehls: Absoluut

Mike Adams: een sterk verlangen om mijn kind te beschermen, ook al is het hetzelfde als je niet rationeel weet waarom.

Dr. Michael Nehls: Als je een band hebt met de ouders, komen mannen of vrouwen samen of wat dan ook, ik weet het, tegenwoordig is meer alles mogelijk. Maar het punt is dat als je mensen ontmoet en je heel nauw met elkaar verbindt, oxytocine het bindhormoon is. En elke binding is afhankelijk van het geheugen als je je niet kunt binden aan iemand die je je natuurlijk niet kunt herinneren.

Mike Adams: Ik wou dat ik bepaalde mensen selectief kon vergeten. Nog een grap, maar het zijn allemaal zelfs de traumatische herinneringen die echt cruciaal zijn voor onze vorming van wie we zijn en onze ervaring.

Dr. Michael Nehls: Absoluut.

Mike Adams: Als we zouden proberen alle slechte dingen die in ons leven zijn gebeurd te verwijderen, zouden we waarschijnlijk dezelfde fouten opnieuw maken en zouden we niet zijn wie we zijn.

Dr. Michael Nehls: Het zou geen goede zaak zijn, nee zou dit dubbele doel niet hebben. Functie van hormonen zie je in alle grafieken hier. Als je bijvoorbeeld slaapt, is melatonine verantwoordelijk voor diepe slaap. Tegelijkertijd is melatonine ontstekingsremmend en activeert het neurogenese tijdens de slaap.

Mike Adams: Interessant. Het bestrijdt trouwens ook COVID, aangezien het, ja, interessant is.

Dr. Michael Nehls: Ik geloof dat en kijk naar fysieke activiteit. In vroegere tijden, in het stenen tijdperk, toen je moest groeien om je hoofd te overleven, hoef je niet eens uit te gaan en ga je jagen of vissen en voedsel verzamelen, je moet onthouden waar je iets hebt geïdentificeerd waar het was een gevaar waar het iets was dat je kon eten. En dus is het duidelijk dat fysieke activiteit een signaal naar de hersenen nodig heeft om meer zenuwcellen te produceren. Weet je hoe het heel gemakkelijk werkt? Wanneer je fysiek actief bent, word je fysiek sterker, je lichaam produceert groeihormoon, prikkelbaarheid en veel, veel hormonen hebben niet geïdentificeerd welke worden geproduceerd, wat ons fysiek sterker maakt. Tegelijkertijd activeert elk van hen neurogenese.

Mike Adams: Interessant.

Dr. Michael Nehls: Nogmaals, dubbele functie. Dus als je mensen niet laat bewegen, stop je de hormonale productie van Centralis.

Mike Adams: En dat is wat er gebeurde tijdens de lockdowns, de covid lock-down.

Dr. Michael Nehls: Als je ervoor zou zorgen dat je niet eens naar de sportschool kon gaan, Mr. Ripley absoluut.

Mike Adams: Ze blokkeerden mensen om te sporten. Het was gek.

Dr. Michael Nehls: Dus, maak het heel snel, dit is het perfecte menselijke leven. Dit is je hebt volwassenen, de grootouders die voor hun kinderen of kleinkinderen zorgen, je hebt genoeg slaap als kind, je speelt met anderen, je gaat de zon in, je jockeyt om te sporten, wat je ook gaat rondlopen, je krijgt je Vitamine D, je bent een band met je kinderen, je hebt hier sociale activiteit, zelfs elkaars rug uitrekken zoals deze hobby en ik denk dat het waarschijnlijk zal gebeuren. Ja, dat fysieke contact activeert de oxytocine omdat we voedsel nodig hebben, weet je, onze handen hebben ander voedsel. En zo zou het zo moeten zijn, maak het kort. Dit is wanneer de Hippocampus gelukkig is. Daarom is het scherm en dit is realiteit. Ja, min of meer. Het ziet er helemaal uit, zo,

Mike Adams: oh dit, oh nu, het is alsof ... slaapgebrek.

Dr. Michael Nehls: Daarom eten we niet genoeg vis.

Mike Adams: Natuurlijk, slecht eten, verwerkt voedsel, geïsoleerd…

Dr. Michael Nehls: mensen niets te doen sedentaire levensstijlen hebben geen zin. Geen doel in het leven. En als je ouder bent, worden je kinderen op school wakker op een moment dat ze moeten slapen. We conformeren ons moderne industriële leven, enzovoort, of we doen multitasking, wat geen slechte zaak is. Hoe dan ook, dit is de oorzaak van krimp. En toen kregen we natuurlijk chronische uitputting en de ziekte van Alzheimer. En dit gebeurde al voor 2020. In 2019 is een studie uitgevoerd en het is echt een interessante studie die is gepubliceerd in het New England Journal of Medicine. En het laat zien hoe snel de Hippocampus kan krimpen. Er werden acht mensen naar Antarctica gestuurd voor een buitenlandse expeditie Onderzoekers, maar ze maten het hippocampale volume en verschillende delen van de Hippocampus en de concurrerende groep van acht mensen die thuis bleven. En na 14 maanden hebben ze nog een meting gedaan. En de krimp was dramatisch.

Mike Adams: Echt? alleen vanwege een gebrek aan stimulatie omdat ze precies binnenshuis geïsoleerd waren.

Dr. Michael Nehls: Zie je hier in het rood verschillende delen van de campus in het blauw de Hippocampus, hetzelfde gebied van de controlegroep, je ziet het krimppercentage. Wat ik hier omcirkelde, is het frontale deel van de Hippocampus.

Mike Adams: En wat doet dat min 10% bijna?

Dr. Michael Nehls: Ja, het is ongeveer 70% absoluut en zelfs meer relatief. En dat hier krimpt, is wat dit is een regio die hier na 14 maanden is gekrompen, het gebied waar de volwassen hippocampale neurogenese plaatsvindt. Een totale krimp en de onderzoeker die al dit werk heeft gedaan, zei dat voor de hippocampal, krimp, twee belangrijke factoren een belangrijke rol lijken te spelen. De eerste is sociaal isolement. De tweede is eentonigheid. Het duurde drie maanden voor de afsluiting. En interessant genoeg gaf hij een paar weken later een interview, en hier, zei hij, was iets heel grappigs. Hij zei dat ik er vrij zeker van ben dat we hetzelfde zouden zien als gevangenen in eenzame opsluiting. Vergelijkbaar. Oke. Drie maanden later zaten we allemaal min of meer in eenzame opsluiting.

Mike Adams: En wat zou hetzelfde effect hebben?

Dr. Michael Nehls: wat hetzelfde effect zou hebben.

Mike Adams: Dus, door ons op te sluiten, de krachten die de individualiteit, creativiteit, cognitie, herinneringen van mensen konden zappen, het vermogen om de wereld om hen heen te redeneren en te navigeren.

Dr. Michael Nehls: Precies En dat was 2020, de lock-downs en al deze dingen, maar onze uitweg uit de lock-downs was, ja, de drop leaves en ja, injectieprogramma dit wat ik het spikingprogramma noem. En als je kijkt wat als je dit in context ziet, zal ik je nu laten zien en ik zal je ook dit kleine molecuul laten zien, deze essentiële voedingsstof, die erg nuttig zal zijn om het probleem op te lossen. En ik zal dit nu laten zien in de volgende dia. En het duurt maar een paar minuten, maar ik denk dat het…

Mike Adams: Ik wil hierover horen.

Dr. Michael Nehls: Dus het eerste dat je hier zou zien, is de hele tijd dat we bang waren voor monger, weet je, we vermoordden onze ouders, of ouders of kinderen voor het vermoorden van hun grootouders, als je je niet aan de regels houdt en het was altijd verwoestend, wat zou er gebeuren als we de regels niet volgen. En, en dat hadden we, wat we hebben meegemaakt, is wat we pre-traumatische stress noemen. Dat was eigenlijk een paper gepubliceerd door de Gates Foundation, een onderzoekspaper waaruit blijkt dat als je bang bent voor mongering, je dezelfde effecten produceert, zoals als je ervaring had, de traumatische gebeurtenis, in het echte leven, wanneer je het probeert, wanneer je een traumatisch ervaart gebeurtenis, ontwikkel je wat we een posttraumatisch stresssyndroom noemen. En het kenmerk van het posttraumatische stresssyndroom dat naast een sterke depressie wordt verraden, is de krimp van de Hippocampus. Het is een kenmerk, je hebt een heel, heel kleine Hippocampus, wanneer je lijdt onder een ernstig posttraumatisch stresssyndroom. En wat de krant van de Gates Foundation liet zien, als je bang bent voor mongering, zal hetzelfde gebeuren als hij het noemde, ze noemden het pre-traumatisch stresssyndroom.

Mike Adams: En ze noemden het waarschijnlijk een functie. zoals de missie volbracht.

Dr. Michael Nehls: en hoe het gebeurt en hoe het werkt. Een show hier hoe je eigenlijk kunt doen hoe angstzaaien leidt tot een krimpende Hippocampus. En zo werkt het. De pre-traumatische neurotische neurotoxische stress als reactie op angstverhalen leidt tot het lekken van moleculen uit de neuronen in de extracellulaire ruimte. En wat hier lekt, moleculen die niet buiten de neuronen mogen zijn, en ze worden door receptoren immuuncelreceptoren herkend als een signaal dat cellen beschadigd zijn. Nee, het is allemaal duidelijk, weet je, zelfs jij hebt iets buiten een cel dat er niet zou moeten zijn en oké, de cel moet beschadigd zijn. En het is een gevarenreceptor die het herkent. En de gelekte moleculen, er zijn verschillende, hitteschok-eiwitten, ah ha moleculen met een hoge mobiliteitsgroep die worden gebruikt om te bepalen hoe het DNA wordt gevouwen, enzovoort. Voor moleculen mogen we niet buiten zijn. Hoe dan ook, deze moleculen buiten worden een DAMPS genoemd, Danger Associated Molecular Patterns. En ze worden herkend door een receptor die TLR wordt genoemd. Vier. Hij is deze receptor, hij bevindt zich in een immuuncel waarvan ik hier in de hersenen laat zien, die microglia wordt genoemd. Hoewel het stationaire immuuncellen in de hersenen zijn, die in wezen de hersenen controleren of er geen toxine binnenkomt dat er geen bacteriën binnenkomen, komt er geen virus binnen dat als er schade aan de hersenen is, het immuunsysteem activeert om te vechten de schade of om de doorgang te bestrijden. Oké, dus wanneer heila Forest wordt geactiveerd door neurotoxische stress, leidt het tot een cascade van gebeurtenissen die eindigt in de kern van de cel en activeert het de transcriptie van pro-inflammatoire cytokines.

Mike Adams: geen grapje.

Dr. Michael Nehls: En het eiwit van onze schatkistcytokines die worden geproduceerd zoals interleukine één bèta, interleukine zes, TNF, alpha en vele, vele andere. Het is een lange lijst. Ze staan allemaal bekend als krachtig in activatorblokkers van neurogenese in de Hippocampus.

Mike Adams: Dit is dus een cytokinestorm in de hersenen.

Dr. Michael Nehls: Het is een cytokinestorm, het zijn eigenlijk dezelfde cytokines die worden geproduceerd door het spike-eiwit in het lichaam als je niet over voldoende hoeveelheden vitamine D beschikt.

Mike Adams: En dit kan alleen worden veroorzaakt door angst, niet door angst voor mongering,

Dr. Michael Nehls: Ik ben alleen op een ander punt gekomen waar ken je mij?

Mike Adams: Ik bedoel, dit kan, net als angst alleen, de verkoop veroorzaken. Natuurlijk zijn er ook voedingsmiddelen en zijn er chemicaliën en gifstoffen, maar alleen angst, die de persoon echt in de maling neemt om zijn eigen brein te vergiftigen.

Dr. Michael Nehls: Absoluut. Ja, dit gebeurt. En als je het nu weet van de functies van de volwassen hippocampale neurogenese. Als je het aansluit, dan, zoals in deze situatie, daalt je psychologische veerkracht. Dus je hebt verminderde psychologische veerkracht. En als je de psychologische veerkracht hebt verminderd en de angst blijft bestaan, wordt dit proces nog erger. Het is een cyclus, een vicieuze cirkel van neuro-ontsteking, die we nu binnengaan. En dit is de belangrijkste oorzaak van chronische uitputting, depressie en de ziekte van Alzheimer. Dus ik voorspelde in 2020, en ik publiceerde daar een boek over, dat we een toename zullen krijgen die het uitgeputte brein wordt genoemd, het zal hopelijk binnenkort in een nieuwjaar worden vertaald. Maar je vindt alles in het geïndoctrineerde brein in korte, korte samenvatting, om zo te zeggen. Maar ik voorspelde in 2020, op basis van de dingen die het doelwit zijn, die ons in een samenleving worden aangedaan, en als reactie op de angstzaaien, dat we een toename van de depressies zullen krijgen. En eigenlijk zijn er kranten, één werd gepubliceerd in Lancet, waaruit bleek dat we, in vergelijking met 2019, weet je nog, het hoogste percentage depressies ooit geregistreerd in 2020 20, een toename hadden van drievoudig, drievoudig, wie niet had geen traumatische toename van depressie, al van een hoog niveau? En dit is de oorzaak. Dit is een oorzaak van deze vicieuze cirkel van in wezen, exact verergerd, het was als, Ja, massaal geactiveerd en geduwd.

Mike Adams: Maar zeg je dat je denkt dat dit komt door alle angst die gepaard ging met de pandemie,

Dr. Michael Nehls: Niet alleen de angst? Ik bedoel, je herinnert je de dia die ik je liet zien met alle gebieden, de isolatie van alles, het isolatiegedeelte, juist, dat de productie van neurogenese liet vallen, we kregen niet genoeg lichaamsbeweging, we voedsel veranderen dramatisch. Mensen aten niet goed, net zo min als het doel van het leven. En veel van de vele mensen zijn uiteengevallen, weet je, van sociale interactie. Je kunt je familieleden alleen maar door een stuk plastic halen, weet je dat nog? Mensen hebben dat gedaan.

Mike Adams: En dan natuurlijk het doel in het leven. Ik bedoel, veel mensen moesten hun bedrijf sluiten. Ja.

Dr. Michael Nehls: En er was geen duidelijke aanwijzing dat er hoop is dat ze snel weer kunnen beginnen, toch. Dus deze al deze dingen samen, slaap, in wezen, kwaliteit daalde dramatisch. Als je elke avond in het eerste nieuws hoort wat er in de wereld gebeurt, weet je hoe erg het is, ook al was het nooit zo erg, zoals het was, weet je, verteld.

Mike Adams: Maar laat me je dit vragen. Je hebt het gehad over hoe de Hippocampus vrij snel kan krimpen, met een gebrek aan stimulatie in de gebieden die je noemde. Hoe zit het met het omgekeerde? Hoe snel kun je de Hippocampus hergroeien?

Dr. Michael Nehls: Het werkt eigenlijk best goed. Ik heb een paper van Bredesen Park gezien, sambal is onderzoek naar Ik weet niet of hij voor het eerst Elon bezoekt, ik ben niet erg goed in namen, eigenlijk zijn namen niet de hippocampale functie.

Mike Adams: Klopt dat?

Dr. Michael Nehls: Ja. Namen. Meestal als ze niet met veel emotie komen, dan leer je ze niet.

Mike Adams: en we kunnen vloeken tegen de persoon waarvan je denkt dat we er misschien emotie mee kunnen maken.

Dr. Michael Nehls: is ja, ik bedoel, als je Ja, als je het leert om iemand te kennen die je gevaarlijk of erg aardig vindt, dan herinner je je waarschijnlijk de naam. Maar als het neutraler is dan dan

Mike Adams: er is geen laag Tourette's Syndroom. Elke keer dat je iemands naam wilt onthouden, zeg je gewoon dat ze achter zichzelf aan moeten gaan. En dan zou je er nu een sterke emotie van hebben, iets dat het antwoord is.

Dr. Michael Nehls: Ja. Ik bedoel, misschien moet ik mensen vragen wanneer ik ze de eerste keer ontmoet om me in mijn gezicht te slaan.

Mike Adams: Het is alsof ze me slaan of zoiets en dan zal ik je herinneren ja. Oké, we worden lastiggevallen

Dr. Michael Nehls: zolang niet iedereen het doet en het weer verwarrend wordt.

Mike Adams: Dat klopt. Ja, je zou moeten hebben dat je niet genoeg signaal-ruisverhouding hebt. Juist, iedereen krijgt meer klappen op de geluidsverhouding.

Dr. Micheal Nehls: Hoe dan ook, veel dingen waren bang dat mongering daar deel van uitmaakte. En natuurlijk, baas, hadden in 2019 een vatbare gemeenschap, weet je, met een lage productiesnelheid en een krimpende Hippocampus. En dit werd dramatisch verergerd. En toen was dit 2020. Maar er was een situatie 2020 En de enige uitweg uit dit hele raadsel van dit hele probleem was, kreeg deze injectie. Ja, dat is je uitweg? Maar het was, hoe, ik weet niet hoe ik dit in het Engels moet zeggen. Nou, maar jij Het is alsof in Duitsland je zou zeggen, je verwijdert in wezen de duivel en je krijgt de bellen. Weet je, de andere…

Mike Adams: de andere vertolking van de demon.

Dr.Michael Nehls: Ja, precies.

Mike Adams: Hoe zou je dat in het Duits zeggen? Ik hoor graag andere taal.

Dr. Michael Nehls: Ja, je krijgt in wezen,

Mike Adams: Hoe zou je in het Duits zeggen? Werkelijk?

Dr. Michael Nehls: Dus ja, ik weet het. Ik moet overstappen op Duits etc. Ja, { spreekt in het Duits)

Mike Adams: Oh, wauw.

Dr. Michael Nehls: Dus je gebruikt in wezen het beste boek om van de duivel af te komen?

Mike Adams: Oké. Oke.

Dr. Michael Nehls: Wat niets verandert.

Mike Adams: Soms zeggen we in het Engels uit de koekenpan in het vuur dat je de ene noodsituatie voor de andere hebt ingeruild.

Dr. Michael Nehls: Precies. En dat is precies wat hier gebeurt. Ik laat het nu zien in het volgende indexmoment. Dus wat er nu gebeurt, is dat je alleen dit hele angstzaaiproces kwijtraakt, je de COVID-pandemie kwijtraakt, als je deze injectie krijgt, oké, dus je hebt deze injectie. En hier hebben we het piekmRNA in je, in je lichaam geïnjecteerd, en je produceert veel Spike-eiwit, het spike-eiwit, zoals we weten is gewijzigd alsof je de decolletéplaats leest. En omdat het om welke reden dan ook geen virus was,

Mike Adams: winst van functie (gain of function).

Dr. Michael Nehls: En tot slot, ook al is het zelfs op volledig immunologisch oogpunt, niet echt nodig, links als je decolletéplaats leest in het piekmRNA. Zodat nu deze gevaarlijke zeesplitsingssite, die het lichaam in staat stelt om niet alleen spike te produceren, maar ook te splitsen en als één subeenheid vrij te geven. Het was, ja, links

Mike Adams: daar. Het is erin ontworpen.

Dr. Michael Nehls: Ja. Maar ze konden het niet verwijderen. Ze vertelden het ons al altijd. Nou, het was natuurlijk een soort functieonderzoek. En het is nodig. Zolang het laboratorium is, is het niet gevaarlijk, dan is dit virus, weet je, met opzet of per ongeluk of wat dan ook uit de kast gekomen. Maar toen ze met het injectieprogramma begonnen, hadden ze veel beslissingen moeten nemen, ze hadden bijvoorbeeld kunnen besluiten om het piekeiwit niet als immunogeen te gebruiken. Ze hadden iets anders kunnen gebruiken. Ze hadden iets anders kunnen gebruiken in Enema, MRNA. Ze kunnen bijvoorbeeld gewoon het eiwit nucleocapside produceren, inademing klaar, niet afgewerkt, maar ze gebruiken het spike-eiwit, ze gebruiken het mRNA en de linkerkant als je rimpelig bent welke kant intact is. wat ze niet zouden moeten hebben. Maar ze lieten het intact en wat er nu gebeurt, is een piek-subeenheid waarvan de ene subeenheid de hersenen kan binnendringen, het uiteinde kan de bloed-hersenbarrière passeren. En er werd aangetoond dat het zeer efficiënt werkt en nu hebben we ondanks proteïne als één subeenheid in de hersenen, je weet wat ze zijn, ze zijn de spike-subeenheid die een pooier wordt genoemd en het in overeenstemming met de dampen. Het is een pathogeen geassocieerd moleculair patroon. Eigenlijk herkent de hier getoonde TLR vier TLR vier de enige subeenheid zeer efficiënt. Eigenlijk is het geboren met het vermogen om te herkennen dat we allemaal geboren zijn met het vermogen om de enige subeenheid te herkennen. En ook, dieren zoals muizen, knaagdieren worden met dit vermogen geboren. Dus in zekere zin betekent dat dezelfde receptor bij knaagdieren en bij mensen die als één subeenheid worden erkend, omdat coronavirussen er al waren toen we 100 miljoen jaar geleden de gemeenschappelijke voorouder van knaagdieren en mensen hadden. Ja. Ze zijn er dus voor altijd en ons immuunsysteem hoeft zich er niet meer aan aan te passen. Het heeft honderden miljoenen jaren geleden al geleerd, misschien is de S-één subeenheid gevaarlijk en moet deze worden erkend. Uh Huh. En deze gevarenreceptor TLR. Vier herkennen, ja, één subeenheid en activeren hetzelfde programma. En door dit programma te activeren, sluit het je Genesis af. Uh Huh. Nogmaals, dus we zijn niet gered in 2021 toen we het ene kwaad met het andere uitwisselden.

Mike Adams: En aangezien de lichamen van mensen Ja, het piekeiwit met de angst- en decolletéplaats, bleven produceren, zoals je zei, is je lichaam geprogrammeerd als een wapen tegen je eigen neurologie.

Dr. Michael Nehls: Absoluut. En wat bepaalt is geen depressie, de ziekte van Alzheimer is daar natuurlijk ook een oorzaak van, over de echte term gebruikt tegenwoordig spionagecapaciteit of hersenmist. wat wij, wat we, als we het hebben over Postbank in de hersenen, wat lang COVID zijn na infectie, het is niets anders en de S één subeenheid, activering TLR, vier

Mike Adams: naast alle andere effecten bij myocarditis

Dr. Michael Nehls: En ja, dat is buiten de hersenen,

Mike Adams: velen buiten de hersenen.

Dr. Michael Nehls: Ja, natuurlijk ook verschillende effecten in de hersenen, zoals auto-immuunziekten en de toename van de incidenten met Alzheimer. En ook, bijvoorbeeld, alternatief in 2021, hadden we een stijging ten opzichte van 2018 in Duitsland, van de ziekte van Alzheimer, nieuwe gevallen van de ziekte van Alzheimer met 31%.En meestal is de grensleeftijd die ik op de medische school voor Alzheimer heb geleerd 65 jaar. Naast de stijging van 31% hadden we 100.000 nieuwe gevallen, dat is 1/3 van alle gevallen onder de 65 jaar. Dat betekent dat we de ziekte van Alzheimer dramatisch hebben versneld, omdat de ziekte van Alzheimer niet wordt veroorzaakt door de leeftijd, maar door dit ziekteproces. Dus als dit opbrengstproces wordt verergerd, krijgen we een versnelling van het Alzheimer-proces, wat betekent dat mensen die de ziekte van Alzheimer jonger krijgen en jonger zullen sterven.

Mike Adams: Maar dit is ook de reden waarom Big Pharma alle toekomstige inkomsten uit de ziekte van Alzheimer viert. Dresher. Rechtsaf. Dus ze bedoelen, dezelfde bedrijven creëren de piekeiwitprikken, ze weten wat een hele generatie Alzheimer zal veroorzaken in het begin van de ziekte van Alzheimer. En dan zullen ze daar ook van profiteren, omdat ze kunnen dat ze mensen in leven kunnen houden door logica,

Dr. Michael Nehls: Ik zou zeggen dat het geen win-situatie is

Mike Adams: voor hen.

Dr. Michael Nehls: Ja, het is een win-situatie.

Mike Adams: Dus wat is deze verbinding die helpt

Dr.Michael Nehls: de natuurlijke verbinding de natuurlijke remmer van GSK, drie beter zie je GSK beter is de wordt geactiveerd door TLR vier, die vervolgens NF kappa B activeert, enzovoort. Dit is dus een signaalmolecuul en signalen van het celoppervlak TLR, vier naar de kern, kern, k 3k, drie GSK, drie beta's in de hersenen, en ze is k drie GSK. Drie beta's hebben een natuurlijke remmer, de natuurlijke remmer, een show hier is lithium.

Mike Adams: Oh, fascinerend.

Dr. Michael Nehls: Lithium is de enige stof met een laag moleculair niveau, zoals een milligram, wat voldoende is om de progressie van de Alzheimer daadwerkelijk te stoppen als…

Mike Adams: één milligram per wat?

Dr. Michael Nehls: per dag.

Mike Adams: Oh, per dag is het één milligram per dag?

Dr. Michael Nehls: je hebt maar heel, heel lage bedragen nodig.

Mike Adams: En maar het is alleen aanwezig bij echt sporen. En de meeste voedingsmiddelen wel.

Dr. Michael Nehls: Ja, precies. Je hebt bepaalde voedingsmiddelen nodig die eigenlijk een milligram hebben. En wat ik ontdekte is dat vis, maar alleen vis uit de oceaan, of mosselen, dus wat dan ook, vrucht van de oceaan, om zo te zeggen, omdat het lithiumgehalte in het oceaanwater 100 keer hoger is dan in zoet water.

Mike Adams: Natuurlijk, ik kan het me voorstellen of zelfs groter dan dat.

Dr. Michael Nehls: En dat is prima. En dit ook, en dus toen mensen in het stenen tijdperk gedwongen werden om naar de oceaan te migreren, vanwege een enorme droogte van meer dan 70.000 jaar om op dat moment door een ijstijd over te steken. Ze woonden aan de oceaan. En het is eigenlijk het moment waarop de hersenen van mensen versnelden in hun ontwikkeling. En misschien zijn het niet alleen de omega drie-vetzuren van vis, of het jodium dat natuurlijk ook hoger in de oceaan ligt. Ik vermoed dat de verschillen tussen vissen uit het binnenland en vissen uit de oceaan in wezen het lithiumgehalte zijn.

Mike Adams: dat is fascinerend. Ja, omdat oceaanwater alle elementen bevat. Maar aan de andere kant zijn er verontreinigingen in de oceaan, zoals kwik.

Dr. Michael Nehls: Ja, toch. Tegenwoordig is het niet aan te raden om te veel vis te eten. Daarom moet je eigenlijk lithium eten als supplement.

Mike Adams: Kun je? Kun je lithium als supplement krijgen?

Dr. Michael Nehls: Ja absoluut. Het grappige van lithium is dat het triest grappig is. Het trieste grappige van lithium is dat het een essentieel sporenelement is. Het bleek een essentieel sporenelement te zijn in vrijwel elk dier dat werd bestudeerd. Fruitvliegen, als je ze lithium met een lage dosis geeft, is hun levensverwachting ongeveer 30% hoger. En natuurlijk, als we hier bij GSK drie plotten, hebben we een handeling, niet alleen plotten we de plotsnelheid van neurogenese , we activeren eigenlijk neurogenese. Van dit gen werd aangetoond dat het neurogenese-lithium activeert, het is ook aangetoond dat het het proces activeert van wat we uit Hardy of autofagie noemen. Ja, hoe spreek je het uit?

Mike Adams: Ja autofagie

Dr, Michael Nehls: daar en ook micro-autofagie werd het eigenlijk voorgesteld in een paper dat ik net las, zodat je misschien zelfs de microbe die hij in de hersenen van Spike-eiwit kwijt kunt. Ik bedoel, dat activeert dit proces.

Mike Adams; en natuurlijk in bewerkte voedingsmiddelen, sorry dat ik stoor, maar in bewerkte voedingsmiddelen is er vrijwel geen lithium omdat ik bedoel, de mineralen zijn verwerkt uit je weet, je typische granen en brood en al deze dingen.

Dr. Michael Nehls: Dus toen ik een boek publiceerde over het Corona Corana-syndroom, waar ik mensen probeerde te helpen het ziekteproces te voorkomen, was het grootste deel vitamine D of je moet je niveau verhogen, maar wist ook van de cytokinestorm die door dit proces wordt geactiveerd , dat als je deze blauwdruk blokkeert, de cytokinestorm door lithium wordt vergrendeld, dus ik vertelde mensen lithium te eten, weet je, bij de essentiële dosis van één tot twee milligram en in 2020 22 Er kwam een paper uit mensen met ernstige COVID A ernstig genoeg dat ze naar het ziekenhuis gingen, werden in wezen behandeld, gecentreerde therapie, maar ze werden gerandomiseerd in groepen en één groep bracht lithium en een enkele dagen na het lithium was de cytokinestorm van het cytokine-syndroom aan de gang, het was gedaan

Mike Adams: geen grapje?

Dr. Michael Nehls: was in de loop van de tijd dat de lithiumgroep in het ziekenhuis doorbracht slechts de helft van de niet-lineaire verbetering die de controlegroep twee keer zoveel tijd doorbracht hmm en in de lithiumsonde stierf niemand die naar de intensive care moest en de controlegroep I denk dat een zeven of 8% stierf

Mike Adams: we zullen zien dat dat fascinerend is omdat lithium, ik bedoel, het is natuurlijk een heel licht element dat goed vertegenwoordigd is in de aardkorst. En natuurlijk wordt het nu gebruikt voor batterijen, ik bedoel, lithiumwinning, want dat is nodig, is zeer wijdverbreid

Dr. Michael Nehls: Ik denk dat je kunt zien dat we het nodig hebben voor alle mentale beter

Mike Adams: heb het ook nodig voor onze geestelijke gezondheid. Er zijn veel van de natuurlijke bronwateren die van nature hoger zijn in lithium.

Dr. Michael Nehls: Ja, als het meestal een soort oorsprong biedt Oh, en dan hebben ze meestal een hoger gehalte Wat ook betekent dat het ook verontreinigingen naar keuze kan hebben Ja, maar het interessante verhaal is bijvoorbeeld zeven omhoog en geen zeven kreeg zijn naam omdat zeven van de belangrijkste isotoop van lithium is de molecuul massaprijs tegen de zevende komt van en de stemming gaat omhoog en je drinkt het over, maar zoals het was

Mike Adams: de zevende op oh als opbeurende opwinding Dus er was lithium in zeven op

Dr. Michael Nehls: de saus, de naam van de fontein was Lithia met een lijst van zeven op allemaal, maar ik denk dat ze dit water niet meer mogen gebruiken. Omdat lithium niet goed is voor het technocratische verhaal, zal het een klein brein hebben.

Mike Adams: Natuurlijk had Coca Cola cocaïne erin. Ik vraag me af. Ik bedoel, zoals is de zevende van de lithiumdrank? Is dat het gateway-medicijn voor de cocaïne? In Coca Cola? En is er een fentanyl frisdrank?

Dr. Michael Nehls: Ja, ik bedoel, sommige dingen zijn misschien niet zo slecht voor ons.

Mike Adams: Nee, ik kan niet anders dan een grapje maken.

Dr. Michael Nehls: Maar we moeten het laten zien omdat het hier echt serieus is. En Brian Greene helpt een beetje om het probleem te omzeilen, maar er was eigenlijk een persbericht van de Universiteit van Buffalo in Noord-New York. En er is ook een man zoals ik die in Alzheimer in Parkinson werkt. En hij liet ook zoals ik zien dat lithium nuttig zou zijn omdat deze ziekten, zoals we hier op deze dia kunnen zien, worden veroorzaakt door neuro-ontsteking en het kunnen blokkeren.

Mike Adams: verklaart dit ook waarom lithium soms aan mensen wordt voorgeschreven voor depressie of geestelijke gezondheid?

Dr.Michael Nehls: Oké, ja, het heeft bijna geen bijwerkingen voor de oorzaak. Want als je iets geweldigs geeft, wat essentieel is, mag je geen bijwerkingen verwachten. De bijwerkingen komen alleen als u in veel hogere doses gaat, zoals bipolaire stoornissen per ongeluk waren, ze zijn de identificatie dat u de stemmingswisselingen kunt afsluiten door hoge doses te geven.

Mike Adams: Laat me je boek hier nog een keer noemen. En alleen op camera laten zien dat het geïndoctrineerde brein het boek is. Ik bedoel, Dr. Nehls dit is gewoon absoluut sneller. Danny, zoals je kunt zien, kan ik je de komende 10 uur vragen stellen. Maar ik weet dat je vandaag al vele uren aan interviews hebt gedaan. Maar het boek is het geïndoctrineerde brein. Het is overal verkrijgbaar bij Amazon en Barnes en Noble boekverkopers. Er is ook een audioboekversie beschikbaar. Dit komt van Skyhorse publishing. En zoals je kunt zien, als je de informatie in dit boek begrijpt, zal het je niet alleen helpen navigeren hoe je wordt gemanipuleerd door wereldwijde krachten die, laten we zeggen, je Hippocampus willen aanvallen? Zou dat een eerlijke manier zijn om het te zeggen? En dan kun je ook je neurologie beschermen, zodat je veerkrachtiger kunt zijn, je een betere geestelijke gezondheid, betere vreugde, beter doel in het leven, betere creativiteit, al deze dingen die ertoe doen?

Dr.Michael Adams: Ja, niet alleen jezelf allemaal voor je kinderen, je ouders, je grootouders, het is voor iedereen om je heen, je moet weten wat je hebt gekocht, helpt je om jezelf te beschermen, aan te vallen tegen het elementaire immuunsysteem.

Mike Adams: En dit is schokkend om te zijn hoeveel oorlogslagen er nu tegen ons zijn. Ik bedoel, je hebt dit hele nieuwe soort oorlogvoering gepresenteerd dat plaatsvindt in de cognitieve ruimte. En het is een soort oorlog die door de meeste mensen niet eens wordt herkend.

Dr. Michael Nehls: nee, dat is het niet. En als we alleen deze verschillende oorlogen zien, zien we de oorlog tegen de pandemie. En dan zien we een oorlog tegen klimaatverandering, dan zien we een oorlog over grenzen, die misschien mondiale muren zijn, uiteindelijk hangt er tenminste een bedreiging in de lucht. En dus zien we al deze verschillende muren. Maar voor mij worden al deze muren gezien als eigenlijk, in wezen slechts één oorlog tegen de mentale tegen de hersenen omdat alle angsten en alle verhalen in één richting wijzen. Om elk van deze problemen op te lossen. Je hebt een wereldwijde regering nodig, want geen enkele regering ter wereld kan het probleem oplossen.

Mike Adams: Dat is het verhaal.

Dr. Michael Nehls: Dat is het verhaal dat in onze hersenen is geïmplanteerd. En als je me nog een minuut geeft, kan ik je eigenlijk laten zien waarom de meest fundamentele ontdekking die ik met mijn boek heb gedaan,

Mike Adams: Oh, alsjeblieft, en ga ervoor.

Dr. Michael Nehls: Dit wordt hier getoond. En deze volgende dia, het vatte in wezen alles samen wat we bespraken en één hoogtepunt, wat erg belangrijk is om te begrijpen wat ik net zei, als je de laatste paar zinnen doorbrengt, o, dus we hebben deze aanval op het mentale immuunsysteem, dat betekent dat we een chronisch gebrek aan indexneuronen hebben. Daar zijn we het over eens. De gevolgen, we hebben een verlies van natuurlijk verlies van natuurlijke nieuwsgierigheid, wat betekent dat we niets in twijfel trekken dat om ons heen gebeurt, en we weten dat mensen geen vragen meer stellen

Mike Adams: dat deden ze, ze stopten met vragen stellen, en samen met alles,

Dr.Michael Nehls: dus accepteerden ze gevaarlijke, onzinnige bevelen,

Mike Adams: als lockdown dragen uw kinderen de hele tijd een masker

Dr. Michael Nehls: en controleer de spullen en je kinderen lopen geen gevaar.

Mike Adams: Het is Ja, het is gek.

Dr. Michael Nehls: t is absoluut gek. Dan hebben we de psychologische veerkracht van het weekend, we hebben het uitgebreid besproken. Maar het gevolg daarvan is dat je gemakkelijk te beheersen bent door angst. Dan hebben we het lage en 20 en zelfvertrouwen, het ego krimpt. omdat je persoonlijkheid krimpt, wat betekent dat je een toenemende neiging tot collectief narcisme hebt, zoek je de groep, toch, wat voor onzin de groep ook zegt. Maar je hebt meer vertrouwen om samen bij hen te zijn, juist, die we eigenlijk tegen deze ontwikkeling kunnen gebruiken, omdat we kunnen zeggen, nou, we zijn nu de meerderheid. Dan volgen ze ons meteen.

Mike Adams: Nou, dat zijn wij niet de meerderheid.

Dr. Michael Nehls: Oh, nou, zij de anderen waren nooit de meerderheid.

Mike Adams: Dat klopt.

Dr. Michael Nehls: Ze doen er niet toe. Maar wij zullen de meerderheid zijn. Dit is het laatste hoofdstuk in mijn boek, ik laat mensen zien die het lezen, hoe we de meerderheid kunnen worden.

Mike Adams: Oké, oké, geweldig.

Dr. Michael Nehls: En dan moeten we het vermogen om kritisch te denken verminderen, omdat we niet de mentale energie hebben om vast te zitten in stereotiep denken en gedrag. Dus dat leidt allemaal tot het accepteren van objectief schadelijke maatregelen. En dan hebben we al deze hersenen die levensveranderingen beschadigen, we staan het spiking en spiking toe, alleen niet het einde. Ik bedoel, er zijn onderweg minstens acht extra mRNA-vaccins Oh, ja. Ja. En ons werd verteld dat het allemaal nodig is, en we zullen ze onder deze voorwaarden accepteren.

Mike Adams: En ons is verteld dat de WIE je die zal laten nemen.

Dr. Michael Nehls: Ik absoluut, en iedereen behalve omdat alle sterfgevallen van deze ziekte, weet je, van COVID alleen in de toekomst kunnen worden voorkomen. In een vergelijkbare situatie, als je de totale controle geeft aan iemand anders, die ons om welke reden dan ook heeft verteld om vitamine D niet in te nemen.

Mike Adams: Trouwens, je Europese buurman, Frankrijk, zoals je weet, heeft nu de toespraak die je hier vandaag hebt gehouden, gecriminaliseerd. Ik weet dat het crimineel is in Frankrijk. Je zou maximaal drie jaar de gevangenis in kunnen gaan voor het ondervragen van de mRNA-prikken. dat staat nu in de boeken. Dus, maar dat hoort bij het handhaven van dit hele systeem, nietwaar?

Dr. Michael Nehls: Het is een geluk als ik naar huis vlieg. Marcelo, we landen niet in Frankrijk. We springen er direct overheen.

Mike Adams: Oh, ja, misschien arresteren ze je. Als je God had. Maar hoe zit het in Duitsland? Waarom ben je niet bang dat ze op een gegeven moment in Duitsland een wet zullen aannemen?

Dr. Michael Nehls: zo snel mogelijk,

Mike Adams: maar zou je moeten ontsnappen?

Dr.Michael Nehls: Wat zou u in Duitsland doen? Wat zou je doen in de Verenigde Staten? Hetzelfde?

Mike Adams: Ik zou niet, ik zou, standhouden. Ja,

Dr. Michael Nehls: precies. Dat is mijn antwoord. Oké. En dat deden we niet, weet je,

Mike Adams: je kunt me niet zwijgen van het spreken van de waarheid. maar dat is maar we hebben het eerste amendement en ik geloof niet dat Duitsland een band heeft,

Dr. Michael Nehls: alles wat we ook hebben, ik bedoel, we hebben we niet meer in zo'n kleine minderheid, ik bedoel, het aantal mensen dat denkt en ons dit aandoet, is veel kleiner dan een groep mensen die waar denken die tegen zijn het.

Mike Adams: Je hebt gelijk. Ja, je hebt gelijk.

Dr. Michael Nehls: En door ons te behandelen is er nog steeds een meerderheid die niet wil denken, maar we kunnen ze aan het denken zetten en hen helpen denken

Mike Adams: dat is een heel goed punt dat het eigenlijk net is zoals we hier vandaag hebben gedaan, door middel van je presentatie en je boek hervorm je het cognitieve Battlefield, door mensen te leren hoe de oorlog zich op hen richt.

Dr. Michael Nehls: Ik bedoel, het boek dat me inspireerde om dit boek te schrijven, was eigenlijk het boek COVID van Schwab en de grote reset, omdat ik me realiseerde waarom dit allemaal gebeurt. Ik kom tot deze extreme afkeer,

Mike Adams: oké, ga je gang en blijf je onderbreken Weet je,

Dr. Michael Nehls: het is geen probleem. Maar als je genoeg tijd hebt, maar het punt is, ik moest een tegenverhaal schrijven, een humaan tegenverhaal, iets dat het alternatief is voor wat hij voorstelt. En als dit voorstel nuttig is voor mensen, dan zal het dat wel hebben, het kan de overhand hebben. Oke. Hoe dan ook, wat we hier hebben is nu een site, een vicieuze cirkel van indoctrinatie, maar het indoctrinatieproces wordt hier niet gestopt. Het idee dat ik had, en ik kom terug naar het begin toen ik het je vertelde en toen liep ik de trap af omdat ik Island had en is dit en is dit huis dat we hebben gehuurd. Het idee dat ik had, is wat er eigenlijk gebeurt, als je geen indexneuronen hebt, zoals een show hier, en je moet nog steeds al deze verhalen onthouden, wat er met je hersenen zou gebeuren. En zoals ik hier laat zien, wat er zal gebeuren, en ik zei al, je hebt een overschrijding van de resterende indexneuronen met de FIA-verhalen, dat is de hack, dat is de hack, je overschrijft het, je zet in wezen een nieuw besturingssysteem in de vorige maand wissen, onze cultuur is zo goed als gewist. Individualiteit wordt gewist. En het gevolg daarvan is dat je individualiteit verliest. En het technocratische verhaal, wat het ook is, wordt een bepalend onderdeel van je persoonlijkheid.

Mike Adams: Denk je dat het toeval is, dan wist het AI-systeem van Google op dit moment alle blanken uit de geschiedenis? De herinnering aan de menselijke geschiedenis? Ik bedoel, is dat geen metafoor voor waar je het over hebt?

Dr. Michael Nehls: Het is identiek. Het gebeurt in de buitenwereld en gebeurt in de binnenwereld hier in onze hersenen.

Mike Adams: Ik bedoel, over een generatie konden mensen leven in een wereld waarin ze denken dat er geen blanken in de geschiedenis waren. Mensen doen niet echt, ik bedoel, wat blanken ook betekenen. Weet je, het is een losse ganzendefinitie,

Dr. Michael Nehls: censuur is iets groots. En de Europese Unie heeft zojuist verklaard dat we de grootste pandemie hebben, we hebben deze verkeerde informatie, wat ze eigenlijk bedoelen is wat we hier hebben over deze verkeerde informatie.

Mike Adams: Ze beweren dat ja

Dr. Michael Nehls: ze beweren dat hun grootste angst is dat onze informatie hun idee om mensen te herprogrammeren verstoort,

Mike Adams: Precies. Zo perfect vermeld.

Dr. Michael Nehls: Dus hoe dan ook, we hebben dit verlies van individualiteit. En waar dit toe leidt, is een cultuur die levensverandering schaadt. We accepteren de wereldwijde technocratische dictatuur, een dergelijke situatie en de installatie, wat ik een AI-gecontroleerd sociaal besturingssysteem noem.

Mike Adams: En we kennen allemaal mensen die aanbidden dat ze tegelijkertijd hun cipiers zullen aanbidden.

Dr. Michael Nehls: Het is hun uitweg.

Mike Adams: gehoorzaamheid aan het systeem dat hen vernietigt.

Dr. Michael Nehls: Ja. Maar het is nog steeds ver weg. En we moeten ervoor zorgen dat ze begrijpen wat er aan de hand is. En dan, en ik denk dat we nog tijd hebben, maar de tijd dringt. We moeten snel zijn.

Mike Adams: Wow Wat als we stiekem lithium in de watervoorziening zouden willen laten vallen?

Dr. Michael Nehls: Ja, dat is een van de redenen waarom ik het lithium wens. Ik wil hier een boek over schrijven. De titel zou voor het leven een lithium kunnen zijn. En ik ga dit boek schrijven omdat het vele, vele andere aspecten heeft. Het kiest naast deze hier. Het is de moeite waard om er een boek over te schrijven. Maar ik heb eigenlijk voor mezelf besloten, ik ben voorlopig het belangrijkste hoofdstuk hoe lithium dit proces kan verstoren. Uh Huh. Dus ik heb dit op mijn substapel op mijn website gezet en iedereen heeft er toegang toe. Oké, zodat we al je websites opnieuw kunnen toevoegen. Het is Michael Nhels.com. Oké, Michael dash nels.com rationeel ook op Twitter en X, weet je, ja, omdat Nehls en eh, LS MD, MD en natuurlijk nog een substeak, maar je kunt dat allebei op al deze manieren vinden. En ja, je vindt alle informatie over lithium. En het was echt belangrijk voor mij om dit uit te brengen, omdat artsen in Duitsland de essentiële dosis moeten voorschrijven, ah, omdat het niet is toegestaan om het als supplement in te brengen.

Mike Adams: Nou, dat is contant. We zien dat deze oorlog tegen supplementen in de hele Europese Unie,

Dr. Michael Nehls: Ja, het is gek, helemaal gek.

Mike Adams: Zelfs op vitamine C?

Dr. Michael Nehls: vitamine D, ze zouden het New England Journal graag vertellen in 2020 op een papier, dat was gek, we zouden een half uur kunnen praten over de gekte van zijn paper. Het is helemaal absurd. Maar het resultaat van dit artikel was dat de redacteuren van het tijdschrift een beslissend oordeel gaven over vitamine D. En in dit beslissende oordeel over voeding en vitamine D is dat het New England Journal of Medicine, dat zegt dat mensen met een tekort aan vitamine D geen vitamine D nodig hebben.

Mike Adams: Dat is gek.

Dr. Michael Nehls: u moet stoppen met het gebruik van vitamine D-artsen moeten stoppen met het meten van vitamine D. En mensen moeten stoppen met geld te verspillen door te investeren in dit spul

Mike Adams: Zo rampzalig schadelijk voor de mensheid nu.

Dr. Michael Nehls: Dus de menselijke mensheid heeft een evolutionaire stap gezet. We zijn essentiële vitamine, die in wezen nodig is om een essentieel hormoon te produceren. Het is niet meer essentieel. Maar om te overleven hebben we de jaarlijkse baan nodig. Rechtsaf,

Mike Adams: juist. Maar ik bedoel, we leven in een wereld van denkbeeldige biologie. Het zou me niet snel verbazen dat het New England Journal of Medicine zegt dat mannen baby's kunnen krijgen.

Dr. Michael Nehls: Ja, het is misschien zelfs mogelijk. Arnold Schwarzenegger liet zien dat dit niet het geval was.

Mike Adams: waarschijnlijk

Dr. Michael Nehls: wilde het niet laten zien.

Mike Adams: Maar het is denkbeeldige biologie die ze pushen. En dan beschuldigen ze ons van verkeerde informatie. Ik bedoel, hoe gek is dat? Oke. Koppel andere dingen voordat we dit afronden. En trouwens, ik ben zeer vereerd dat je hier bent langsgekomen, want ik bedoel, je bent helemaal uit Duitsland gereisd om naar de Verenigde Staten te komen. En je hebt op verschillende shows gezeten. En ik ben echt vereerd dat je naar onze studio zou komen en deze keer met ons zou delen. Ik weet dat je waarschijnlijk uitgeput bent. Je hebt vandaag al veel gedaan. Maar ik wil alleen vermelden dat als je het over lithium hebt, het me doet denken aan ortho salicylzuur, of OSA, dat het lichaam helpt Oh, en dit is een stof die trouwens van nature in Fiji-water voorkomt. Maar je kunt ook orthosilic zuur krijgen, geloof ik als een supplement, maar het bindt met aluminium in het bloed en vormt een veel groter moleculair samengesteld aluminiumsilicaat. Ik geloof dat de nieren dan kunnen elimineren en dat het de aluminiumconcentratie in het bloed vermindert. Ik had gedacht dat hoge aluminiumconcentraties van aluminium ook geassocieerd waren met neuro-ontsteking.

Dr. Michael Nehls: dat doet het. Dit is bijvoorbeeld de reden waarom alle kinderen met injectieputten worden als ze in het eerste jaar, het tweede jaar, het derde jaar zijn. Ik moet zelfs toestemming krijgen om naar school te gaan, ze moesten bepaalde prikken krijgen. Al deze vaccins bevatten bepaalde hoeveelheden aluminium

Mike Adams: als adjuvantia.

Dr. Michael Nehls: Ja, dit is niet goed.

Mike Adams: is het dan mogelijk dat het aluminium bij afwezigheid van lithium of vitamine D nog meer degeneratie van neurologie kan veroorzaken?

Dr. Michael Nehls: Ja, ik bedoel, betwijfel of in wezen effecten die elkaar aluminium geleiden de ontsteking activeren lithium blokkeert? Dus zonder lithium en alleen aluminium is het echt erger dan beide. Of eigenlijk gebruik ik alfa-liponzuur om van het aluminium af te komen

Mike Adams: dat nu alfa-liponzuur

Dr. Michael Nehls: het wordt ook gebruikt als je een ongeluk krijgt, bijvoorbeeld met kwik of iets in de industrie, dan krijg je grote hoeveelheden Alpha Lipoic Acid, nog niet en het is een natuurlijke verbinding die daadwerkelijk door het lichaam wordt geproduceerd, maar je kunt het verhogen. Ja. En ik denk dat dit de meest natuurlijke manier is om zware metalen en ook aluminium kwijt te raken.

Mike Adams: Nou, dat is echt interessant. Oké, ik zal dat bekijken. Omdat ik altijd geïnteresseerd ben in detox van giftige elementen. Als

Dr. Michael Nehls: je leest mijn paper de verenigde theorie van de ziekte van Alzheimer, het maakt deel uit van het programma.

Mike Adams: Oh, ik zou die krant graag willen lezen. Kunt u ons die link sturen?

Dr. Michael Nehls: Geen probleem ooit? Nee meneer. Geen probleem.

Mike Adams: Oké, dat wil ik graag dekken.

Dr. Michael Nehls: Ja, helemaal geen probleem. Maar je vindt ook op mijn website, alle artikelen en de ziekte van Alzheimer en je zult mijn paper prominent dominant vinden.

Mike Adams: Oké, dan doen we dat. Oke. En is het oké, ik zou je toestemming willen vragen, kan het AI-taalmodelsysteem dat we trainen? Mag ik het op je papieren trainen? Het zou het model beïnvloeden; het zou je papieren niet kopiëren?

Dr. Michael Nehls: Nee, daar heb ik geen probleem mee.

Mike Adams: Oké, dat zou ik graag doen. Omdat we veel andere wetenschappers en onderzoekers hebben zoals Dr. Judy, Mike Ovitz, haar boeken gaan daarheen, ze zullen worden gebruikt om ons model te trainen. En ons model, we zullen veel kennis hebben over voeding en elementen en ontgifting enzovoort.

Dr. Michael Nehls: Dus we kunnen je lithiumartikel toevoegen en wat dan ook

Mike Adams: ik zou het graag willen weten. En op die manier, wanneer mensen vragen stelden over lithium, weet je, de antwoorden zouden vaak worden weerspiegeld, zouden ze een deel van je werk weerspiegelen.

Dr. Michael Nehls: Dat zou leuk zijn, want om eerlijk te zijn, praat met GPT of hoe het ook heet, mij werd verteld dat mijn schoonzoon een arts was. En hij zei: Hij gebruikt het voor zijn onderzoek. En dus zei ik: stuur me een link. En ik heb zijn link. En ik heb alle sleutelwoorden die ik had in mijn gedachten aan lithium gewerkt, en dit proces hier dat ik zojuist heb beschreven. En ik hoop dat er iets uitkomt omdat de wereldkennis er is. Ik kan je vertellen, er was niets van enige waarde dat ons te wachten staat.

Mike Adams: Geen chat GPT-systemen die de AI-systemen van die bedrijven produceren, ze volgen dezelfde narratieve controle als hun platforms. Ok, dat is logisch. We produceren eigenlijk het eerste model dat is geworteld in natuurlijke geneeskunde en voeding.

Dr. Michael Nehls: Oké, perfect. En ik ben meer dan blij dat je mijn audit gebruikt. Oke. Ja, we zijn,

Mike Adams: we hebben tot nu toe $ 600.000 aan dit project uitgegeven. En het zal ervoor zorgen dat ik post weg ben, een hulpmiddel voor onderzoek dat mensen kunnen gebruiken.

Dr. Michael Nehls: Perfect. Ja. Als ik er toegang toe krijg, zou dat heel leuk zijn.

Mike Adams: je kunt het gratis downloaden en op je eigen lokale computer laten draaien. Misschien, misschien niet de laptop. Het deed geen 16 optredens van ram

Dr. Michael Nehls: de grotere thuis. Jaaa Jaaa. Ren op de grotere.

Mike Adams: Ja. Zo cool. Oke. Nou, het is leuk. We doen allemaal ons best om kennis en informatie te verspreiden. Nee, dat is onze hem.

Dr. Michael Nehls: Eerlijk gezegd zou mijn boek waardeloos zijn zonder mensen zoals jij.

Mike Adams: Maar we waren samen in Team Humanity Mijn show zou waardeloos zijn zonder mensen zoals jij. niemand wil hier gewoon zitten en kijken hoe ik de Rubik's kubus losmaak of wat dan ook saai is. Jij hier. Ja. Absoluut. Dank u. Dr. Nehls.

Dr. Michael Nehls: was een genoegen.

Mike Adams: Leuk je hier vandaag te hebben.

Dr. Micahel Nehls: was een genoegen van mijn kant.

Mike Adams: Oké. Nou, mensen, alsjeblieft. Dr. Michael Nehls Zijn website is Michael koppelteken Nehls in nehls.com. En natuurlijk heet zijn boek het geïndoctrineerde brein en het is overal verkrijgbaar. Nu. Bekijk dit zeker. En ik interviewde Dr. Nehls een paar maanden geleden kun je dat interview ook bekijken Brighteon.com. Voel je altijd vrij om dit interview opnieuw te plaatsen op andere platforms en kanalen. En onthoud mensen, bescherm je Hippocampus. Als je wilt, als je terug wilt naar de campus voor een opleiding, ga dan terug naar je Hippocampus, dat is beter dan een wakker universiteitscampus op dit moment de Hippocampus. Ik kan het niet helpen met het woordspel. Weet je, het is leuk. Bedankt voor het kijken vandaag. Ik ben Mike Adams, waardeer het dat je voorzichtig bent en voel je vrij om dit te delen en overal te posten. God zegene jullie allemaal, wees voorzichtig.

Bekijk hier het volledige interview:

Brighteon.com/c2491ae2-4a28-4e74-97a5-d94894a3f56f

###

Bekijk elke aflevering van mijn nieuwe show, Decentraliseer tv, met topgasten die pro-vrijheid decentrale levende principes en vaardigheden aanleren www.Decentralize.TV

Ontdek elke dag meer interviews en podcasts op:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Volg mij op:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger (mijn laatste nieuws wordt hier eerst gepost)

Telegram: t.me / RealHealthRanger

Onderrek: HealthRanger.substack.com

Banned.video: Banned.video/channel/mike-adams

Waarheid sociaal: https://truthsocial.com/@healthranger

Twitter: https://twitter.com/HealthRanger

Bastyon: https://bastyon.com/healthranger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Doe mee met de gratis E-mailnieuwsbrief NaturalNews.com om elke dag op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Download mijn huidige audioboeken - waaronder Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide en The Contagious Mind - op:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

Download mijn nieuwe audioboek "Resilient Prepping" op ResilientPrepping.com - het leert je hoe je de totale ineenstorting van de beschaving en het verlies van zowel het elektriciteitsnet als de verbrandingsmotoren kunt overleven.

https://www.naturalnews.com/2024-03-11-book-of-the-year-full-transcript-dr-michael-nehls-author-of-the-indoctrinated-brain-interviewed-by-mike-adams-astonishing-information-your-brain-is-under-globalist-attack.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...