dinsdag 27 februari 2024

Vaccinatieschade niet langer taboe: ‘Ongelooflijk dat dit op tv (VTM red.) komt’


Grootste studie ooit naar coronavaccins onthult 4 ernstige bijwerkingen waarmee je te maken kunt krijgen, kopten de media deze week.

Wetenschappers hebben het grootste onderzoek ooit gedaan naar de gevolgen van de coronavaccins. Ze keken naar de gezondheid van 99 miljoen gevaccineerden, en konden zo vier ernstige bijwerkingen bevestigen.

https://www.facebook.com/thierry.marechal.14/videos/1599427574204460/?ref=embed_video&t=2 
https://www.facebook.com/thierry.marechal.14/videos/1599427574204460/?ref=embed_video&t=36

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verlamd

Bij één van de coronavaccins wordt het Guillain-Barré-syndroom naar voren geschoven als meest voorkomende bijwerking. Dit is een aandoening waarbij je eigen lichaam gezonde zenuwen aanvalt. Typische symptomen zijn tintelingen en verlamming in de benen of armen.

Ook Julia Riedel-Umans kreeg na haar prik het syndroom van Guillain-Barré. Toen ze op een dag wilde opstaan, zakte ze ‘volledig’ door haar benen, zei ze in gesprek met VTM Nieuws. Eenmaal aangekomen op de spoedeisende hulp kon ze helemaal niks meer: haar onderarmen en -benen waren verlamd.

Verband

Na maandenlang revalideren ging het beter met Julia. Ze kan nog steeds niet werken en heeft nog elke dag last: ontstekingen in haar benen en ‘heel veel’ zenuwpijn.

Julia kreeg twee Pfizer-vaccins en een booster van Moderna. Haar dokters zeggen dat er een verband is met haar aandoening. Ze is blij dat er nu onderzoek wordt gedaan naar de bijwerkingen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Kremlin reageert op opmerkingen Macron over NAVO-troepen in Oekraïne

 Een directe oorlog met het door de VS geleide blok lijkt onvermijdelijk als het eenmaal voet op de grond zet, heeft woordvoerder Dmitry Peskov gezegd.

februari 27, 2024   8   

Пресс-служба Президента Российской Федерации / www.kremlin.ru / Wikimedia / (CC BY 3.0 DEED)

Een direct conflict tussen Rusland en de NAVO wordt waarschijnlijk onvermijdelijk als lidstaten van het door de VS geleide militaire blok troepen naar Oekraïne sturen, heeft woordvoerder Dmitry Peskov van het Kremlin gezegd. Hij sprak nadat de Franse president Emmanuel Macron, wiens regering maandag gastheer was van een high-profile bijeenkomst van Oekraïense medestanders, zei dat EU-leden “alles zullen doen wat nodig is om te voorkomen dat Rusland wint” – inclusief het inzetten van troepen ter plaatse om Kiev te steunen, bericht RT.

Verschillende regeringen hebben sindsdien het sturen van troepen naar de frontlinie uitgesloten.

Tegenstanders van het voorstel zijn tot een “nuchtere inschatting gekomen van de potentiële risico’s” van het inzetten van NAVO-troepen in Oekraïne, vertelde Peskov dinsdag aan de media. Dat zou “absoluut tegen de belangen van die landen” en hun bevolking ingaan, waarschuwde hij.

Gevraagd naar de waarschijnlijkheid van een direct conflict met de NAVO als er Westerse troepen naar Oekraïne worden gestuurd, zei de woordvoerder van het Kremlin: “In dit geval moeten we het niet hebben over de waarschijnlijkheid, maar eerder over de onvermijdelijkheid.”

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz heeft zich uitgesproken tegen het idee. De deelnemers aan de bijeenkomst in Parijs waren het erover eens dat er geen oorlog moest komen, vertelde hij dinsdag op een persconferentie.

Tijdens een gezamenlijke persconferentie in Praag op dinsdag sloten de Tsjechische premier Petr Fiala en zijn Poolse ambtgenoot Donald Tusk uit dat ze hun burgers zouden sturen om in Oekraïne te vechten. Hooggeplaatste ambtenaren in Hongarije en Slowakije legden soortgelijke verklaringen af.

  Over het idiote idee dat het moedig is om een nucleaire valkuil in Oekraïne te steunen

 

Macron zei dat Westerse leiders in de toekomst van gedachten zouden kunnen veranderen, net zoals ze dat deden met militaire hulp – die in sommige gevallen aanvankelijk bestond uit artikelen zoals helmen om uiteindelijk dodelijk wapentuig te doneren, waaronder tanks en gevechtsvliegtuigen.

Hoewel er geen consensus was over het voorstel, kwamen de deelnemers overeen om een coalitie te vormen om middellange- en langeafstandsraketten aan Kiev te leveren, zei de Franse president.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/kremlin-reageert-op-opmerkingen-macron-over-navo-troepen-in-oekraine/

 

Geopolitiek schaakbord verandert in het nadeel van het VS-imperium

De Braziliaanse onderzoeksjournalist en deskundige op het gebied van geopolitiek Pepe Escobar heeft een artikel geschreven voor het alternatieve online medium The Unz Review over de “fascinerende consensus” die hij momenteel waarneemt onder Chinese deskundigen. Zij hebben geconcludeerd dat Duitsland en de Europese Unie (EU) Rusland als partner zijn kwijtgeraakt, mogelijk onherroepelijk, terwijl China Rusland … Meer lezen overGeopolitiek schaakbord verandert in het nadeel van het VS-imperium

https://www.frontnieuws.com/geopolitiek-schaakbord-verandert-in-het-nadeel-van-het-vs-imperium/

 

Wat was de oorzaak van de Hawaiiaanse bosbranden waarbij tientallen doden vielen en de historische stad Lahaina in Maui verwoestten?

 augustus 15, 2023   54 

Een groot deel van de historische stad Lahaina, de voormalige woonplaats van ongeveer 12.000 mensen in het westen van Maui, is verwoest door de bosbranden die afgelopen dinsdagavond uitbraken. Er wordt gezegd dat deze tragedie de grootste “natuurramp” in de geschiedenis van Hawaï is, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat dit überhaupt een “natuurramp” was. In plaats daarvan gelooft men dat deze werd aangewakkerd door een Direct Energy Weapon (DEW).

De branden verrasten de eilandbewoners en toeristen en sommigen vluchtten zelfs de oceaan in om aan de vlammen te ontsnappen. Duizenden inwoners van Maui werden gedwongen om te evacueren en tragisch genoeg zijn er minstens 99 mensen omgekomen en honderden families zijn ontheemd geraakt. schrijft Patricia Harrity.

“Nu de stroom en de mobiele telefonie in het westen van Maui zijn uitgevallen, weten de functionarissen niet hoeveel mensen die geprobeerd hebben te ontsnappen, nog steeds worden vermist,” zeiden de functionarissen die eraan toevoegden dat “de verwoesting zo wijdverspreid is – en zo catastrofaal – dat het moeilijk is om te schatten hoeveel gebouwen tot de grond toe zijn afgebrand of beschadigd, maar ze schatten dat honderden structuren zijn getroffen,” aldus CBS.

“Wat we zagen was waarschijnlijk de grootste natuurramp in de geschiedenis van de staat Hawaï,” zegt gouverneur Josh Green. Niet iedereen is er echter van overtuigd dat dit überhaupt een “natuurramp” was.

Wat was de echte oorzaak van de bosbranden?

Wat was de echte oorzaak van de bosbranden? Het officiële verhaal van de mainstream media is dat een omgevallen elektriciteitsleiding een klein vlammetje heeft doen ontstaan, dat vervolgens werd aangewakkerd door de krachtige winden van een orkaan, maar wat is nu echt de oorzaak van de enorme bosbranden die een groot deel van het paradijselijke eiland Maui in Hawaï hebben verwoest? Nou volgens Edward Hendrie van Great Mountain PublishingLahaina werd vernietigd door een gericht energiewapen.

 

Lahaina werd vernietigd door een Directed Energy Weapon (DEW)

Er waren enkele vreemde dingen aan de vermeende natuurbrand in Lahaina, Hawaii. Met name de woordvoerder die uitlegde wat er gebeurde was GEEN brandweerfunctionaris of iemand van de lokale overheid met enige kennis van brandbestrijding of noodsituaties. In plaats daarvan vinden we generaal-majoor Kenneth Hara, de bevelvoerende generaal van de Hawaii Army National Guard. Hij verklaarde dat hij niet wist waardoor de branden ontstonden. Maar hij was van mening dat een lage vochtigheidsgraad en harde wind “de voorwaarden voor de bosbranden hebben gecreëerd“. Hij is een legergeneraal; wat weet hij over bosbranden?

Er is reden om de bewering van de generaal in twijfel te trekken. De bosbranden zouden alleen logisch zijn als een woud van bomen de stad Lahaina omringde. Dat is het eerste probleem met het verhaal. Er is geen bos in de buurt van de stad. Op de satellietfoto hieronder is te zien dat de hoogste bomen in de buurt van de stad toebehoren aan de Maui Kuaia Estate Cacao Farm. Cacaobomen zijn vrij klein en variëren in hoogte tussen 4 en 8 meter. Maar deze bomen staan aan de overkant van een snelweg, honderden meters van het dichtstbijzijnde gebouw. Hoe zit het met de bomen in de stad zelf?

Er staan veel bomen in de stad. Maar als we de foto’s van de stad na de vermeende brand bekijken, zien we dat de bomen in de stad grotendeels intact zijn. Vreemd genoeg worden gebouwen die zogenaamd door brand zijn verwoest, omringd door bomen die niet door de vlammen zijn aangetast. Er is hier iets anders aan de hand.

 

Dat iets anders is gerichte energie. De gebouwen zijn vernietigd door gerichte energiewapens. Gerichte energiewapens gebruiken microgolven. Ze veroorzaken moleculaire vernietiging van materialen die ze absorberen; hout blijft onaangetast omdat hout heel weinig microgolfstraling absorbeert. Het is vergelijkbaar met hoe u een papieren bord in een magnetron kunt stoppen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het in brand vliegt. Maar als u aluminiumfolie in diezelfde magnetron stopt, zal het snel gaan vonken en in vlammen uitbarsten.






van Great Mountain Publishing:

De Mensen Worden Wakker en De Waarheid Zal Uitkomen

X, het platform dat officieel bekend staat als Twitter, heeft ook veel berichten gezien met mensen die tot dezelfde conclusie zijn gekomen dat dit geen natuurramp was. Ze zeggen dat de branden te plotseling zijn begonnen en te hevig hebben gebrand om een gewone natuurbrand te zijn en er circuleren ook foto’s van wat een inslag uit de lucht lijkt te zijn.

Hieronder vindt u enkele van die berichten:


AND NOW FOR SOME MUSIC.

🎼 THIS IS HOW WE DEW IT 🎵 PIC.TWITTER.COM/PELKYE6WOE

— MARK (@MARKMAYCOT) AUGUST 11, 2023

Het is misschien nog vroeg, maar de mensen zijn wakker voor het kwaad in deze wereld en zeer binnenkort zal de waarheid aan het licht komen!

 

De kwaadaardige daders hebben oorlog gevoerd tegen nietsvermoedende mooie mensen op het paradijselijke eiland Maui, ze mogen hier niet mee wegkomen Het laatste woord hier is van een Maui-eilandbewoner.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wat-was-de-oorzaak-van-de-hawaiiaanse-bosbranden-waarbij-tientallen-doden-vielen-en-de-historische-stad-lahaina-in-maui-verwoestten/

 

5G veroorzaakt extreme neurologische schade bij kinderen, blijkt uit onderzoek

 december 13, 2023   7

Kinderen die te dicht bij draadloze 5G-masten komen, ontwikkelen ernstige neurologische gezondheidsproblemen zoals chronische hoofdpijn, ernstige buikpijn en slapeloosheid.

Volgens nieuw peer-reviewed onderzoek kregen drie kinderen en hun ouders deze symptomen nadat ze op vakantie waren geweest in een zomerhuis op 125 meter afstand van een gsm-mast met meerdere 5G-antennes.

Het onderzoek, dat is gepubliceerd in het tijdschrift Annals of Clinical and Medical Case Reports, onthult dat de symptomen van de gezinsleden verdwenen nadat ze het zomerhuis hadden verlaten en teruggingen naar hun gewone huis, ver weg van 5G-antennes.

Infowars.com meldt:

De kinderen, in leeftijd variërend van vier tot acht jaar, ontwikkelden ook emotionele symptomen als gevolg van de nabijheid van de 5G-antennes. Deze omvatten verhoogde prikkelbaarheid omdat de straling hun zintuigen prikkelde.

5G is mogelijk een doodvonnis voor mensen

Dr. Lennart Hardell, een vooraanstaand wetenschapper op het gebied van kankerrisico’s door straling, en Mona Nilsson stelden hun eigen rapport samen over hoe 5G de gezondheid van jonge kinderen beïnvloedt. Hardell, een oncoloog en epidemioloog, vertelde The Defender het volgende:

“Het is algemeen bekend in de geneeskunde dat kinderen gevoeliger zijn voor giftige stoffen dan volwassenen. Bovendien hebben ze een langere levensverwachting, dus chronische gezondheidsproblemen kunnen zich over een langere tijd ontwikkelen.”

Volgens Hardell is 5G nog “vrij nieuw”, wat betekent dat er nog maar weinig onderzoek is gedaan naar de effecten ervan. Het is bijna alsof overheidsregulatoren de telecommunicatie-industrie goedkeuring hebben gegeven voor de draadloze technologie zonder eerst te hebben bewezen dat het veilig is.

Miriam Eckenfels-Garcia, directeur van het Children’s Health Defense (CHD) Electromagnetic Radiation & Wireless programma, verklaarde dat de uitrol van 5G “weer een voorbeeld is van financiële en industriële belangen die de bescherming van de gezondheid van onze kinderen overtroeven.”

 

“Zoals in deze casestudy zien we de negatieve gezondheidseffecten van deze technologie en in plaats van het voorzorgsprincipe toe te passen totdat we de volledige reikwijdte van de gezondheids- en milieueffecten kunnen bepalen, accepteren onze overheidsinstanties – gekaapt door de industrie – dat 5G overal en op elke plek wordt geïnstalleerd,” vertelde Eckenfels-Garcia aan The Defender.

“CHD doet er alles aan om deze gevaarlijke ontwikkeling tegen te gaan door middel van rechtszaken, onderwijs en belangenbehartiging, en we zijn wetenschappers zoals Dr. Hardell en Mona Nilsson dankbaar dat ze het licht op deze zaken laten schijnen.”

Voor het vakantiehuisonderzoek werd de familie die er naartoe ging gevraagd om na hun bezoek een vragenlijst in te vullen over de symptomen waar zij en hun kinderen tijdens hun vakantie last van hadden. Hen werd gevraagd om de ernst van elk symptoom te rangschikken op een schaal van 1 tot 10.

Alle drie de kinderen, van vier, zes en acht jaar oud, meldden dat ze slaapproblemen hadden en last hadden van emotionele symptomen zoals “prikkelbaarheid” en “emotioneel”, die allebei op niveau 10 stonden, het hoogste niveau.

“Twee van de kinderen kregen diarree, buikpijn en hoofdpijn met een score tussen 8 en 3 op de ernstschaal”, aldus het onderzoek. “Het kind van 6 jaar dat geen buikpijn en diarree kreeg, kreeg huiduitslag met een score van 8 op de ernstschaal.”

“De symptomen verschenen snel na aankomst in het huis en verdwenen na thuiskomst, waar de stralingsniveaus aanzienlijk lager waren.”

In een reactie op de bevindingen zei Nilsson, die leiding geeft aan de Swedish Radiation Protection Foundation, dat ze deze “zeer verontrustend” vindt, eraan toevoegend dat kinderen van die leeftijd nog geen last zouden moeten hebben van dergelijke symptomen, hoewel ze dat wel steeds meer krijgen als de “verwachte effecten van toenemende blootstelling aan RF-straling.”

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/5g-veroorzaakt-extreme-neurologische-schade-bij-kinderen-blijkt-uit-onderzoek/

Emmanuel Macron staat alleen: westerse bondgenoten willen “geen grondtroepen naar Oekraïne” sturen

 

Noch NAVO-baas Jens Stoltenberg (rechtsbovenaan), noch de Duitse bondskanselier Olaf Scholz (rechtsonderaan) treden de Franse president Emmanuel Macron bij in verband met zijn uitspraken over Oekraïne.

mtm

27/02/2024 om 18:34

Macron zei het maandagavond na afloop van een internationale conferentie over Oekraïne in Parijs: “Er is geen consensus over het sturen van grondtroepen, maar niets mag uitgesloten worden in de toekomstige dynamiek. We willen alles doen wat we kunnen om ervoor te zorgen dat Rusland de oorlog niet wint.”

Veel bijval heeft de Franse president intussen nog niet gehad. Om niet te zeggen: helemaal geen. De Duitse bondskanselier Olaf Scholz liet dinsdag weten dat er “geen soldaten van Europese landen of van de NAVO naar Oekraïne gestuurd zullen worden”. “Wat vanaf het begin van de oorlog tussen de westerse bondgenoten is beslist, blijft ook in de toekomst geldig.”

“Voor 2024 is een budget van 611 miljoen euro vrijgemaakt om in materiële hulp aan wapens en munitie te voorzien om het Oekraïense leger te steunen.”

Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO, trad Scholz bij. “Er zijn geen plannen om gevechtstroepen naar Oekraïne te sturen. De NAVO en de geallieerden geven al ongekende militaire hulp aan Oekraïne. Dat doen we al sinds 2014 en we hebben een versnelling hoger geschakeld na de grootschalige invasie (in februari 2022, nvdr.).”

Ook het Verenigd Koninkrijk plant geen grootschalige inzet van troepen in Oekraïne naast het kleine aantal mensen dat daar al is om het leger van Kiev te ondersteunen met medische training, zei Downing Street in een reactie.

De premiers van Polen en Tsjechië, Donald Tusk en Petr Fiala, zeiden dinsdag dat ze geen plannen hadden om troepen naar Oekraïne te sturen, maar benadrukten de noodzaak voor alle Europese landen om Kiev “maximale” steun te geven in haar oorlogsinspanning.

611 miljoen euro

Ook ons land heeft al gereageerd op de uitspraken van Emmanuel Macron, bij monde van minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS). “Voor Defensie blijft de steun aan Oekraïne met alle noodzakelijke materiële hulp vandaag de prioriteit”, luidde het. “Voor 2024 is een budget van 611 miljoen euro vrijgemaakt om in materiële hulp aan wapens en munitie te voorzien om het Oekraïense leger te steunen. Daarnaast nemen we actief deel aan zes ondersteunende coalities voor de Oekraïense strijdkrachten, alsook aan hun trainingen.”

“Niet in het belang van het Westen”

                                                  Dmitri Peskov. — © via REUTERS

Ook Rusland heeft al gereageerd op de uitspraken van Macron. De woordvoerder van het Kremlin zei dinsdag dat het sturen van troepen naar Oekraïne “niet in het belang van het Westen zou zijn”.“Daar moeten ze zich bewust van zijn”, aldus Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov. “Gewoon de mogelijkheid al opwerpen vormt een nieuw zeer belangrijk element in het conflict. Al merken we dat hier in het Westen geen consensus over bestaat.”De woordvoerder van het Russische regime kreeg ook een vraag over het risico op een direct conflict tussen de NAVO en Rusland bij een militaire aanwezigheid in Oekraïne. Peskov antwoordde dat “we in dat geval niet zouden moeten praten over ‘waarschijnlijkheid’, maar over ‘onvermijdelijkheid’”.

 Bron: https://www.gva.be/cnt/dmf20240227_96330050


En ook deze voorspelling begint uit te komen

 dinsdag, 27 februari 2024 12:14  Hits: 1971

  controle bevolking De energietransatie heeft niets te maken met het 'redden van de planeet', maar alles met het vangen van mensen.
Wanneer de bevolking eenmaal vastzit in de 'netten', dan kunnen ze geen kant meer op.
Alles wat er op dit moment gebeurt in onze Westerse maatschappij is gericht op volledige controle van de bevolking.


Iedere stap die iemand doet moet worden gevolgd, alles moet worden vastgelegd, zelfs de kleinste financiële transacties moeten gevolgd kunnen worden door overheden.

Volgens de Telegraaf vindt de bevolking dat er nog niet genoeg wordt vastgelegd via camera's.

De meerderheid van de deelnemers aan de Stelling van de Dag (73%) heeft camerasurveillance in de openbare ruimte al of niet met tegenzin geaccepteerd. Bij velen van hen draait het om veiligheid, zowel op straat als dichtbij huis. „De tijden veranderen.

Zo moet via de klimaatzwendel alles en iedereen overschakelen op elektrisch rijden. Dit, niet omdat hiermee de planeet wordt gered, maar wel omdat hiermee het gedrag van burgers veel beter kan worden gestuurd.

Hoe het in de nabije toekomst zal werken wordt duidelijk uit het volgende bericht.
Hoe gemakkelijk zal het straks worden voor een overheid om te bepalen wie er wel en niet mogen rijden en wanneer.

Dat alles niet om de burger volledig te controleren natuurlijk, maar om te helpen onze arme planeet te redden.

Zes jaar geleden waarschuwden wij al voor wat er zal gebeuren als de bevolking straks helemaal gevangen zit in de twee netten.

Hier een deel uit dat artikel uit 2018.

Naast de vernietiging van de cultuur en identiteit van de bevolking zal zij straks volkomen in de greep zijn van de overheid dankzij twee netten waarin ze gevangen zitten en waarvan voor hen geen ontsnapping mogelijk zal zijn.

De twee netten zijn internet en het elektriciteitsnet. We hebben al vaker geschreven over internet en de komst van de digitale gevangenis, maar weinig mensen beseffen dat ze straks volledig afhankelijk zullen zijn van het elektriciteitsnet.

Het is niet voor niets dat een Illuminati orgaan zoals Urgenda enorm loopt te pushen om alles en iedereen richting elektriciteitsnetwerk te duwen. Het gas zal en moet verdwijnen en dat heeft totaal niets te maken met de staat van de aarde, maar alles met het volkomen afhankelijk maken van de bevolking van het elektriciteitsnet. Alles wat niet elektrisch is, wordt straks verbannen. Een open haard met wat houtblokken op het vuur? Vergeet het! Koop maar een elektrische imitatie haard met wat kunstvlammetjes.

Alles wat de mens een klein beetje onafhankelijkheid geeft, wordt bestempeld als "slecht voor het milieu". Tot nu toe kunnen mensen nog een aantal dingen doen als de elektriciteit uitvalt. Als je tank niet leeg is, kan je nog ergens naartoe rijden. Als de centrale verwarming het niet doet, kan je je houtkachel of haard gebruiken.

Denk aan The Hunger Games, dat is het doel. Een volkomen afhankelijke bevolking. 

Wanneer in de nabije toekomst een stad, regio of provincie te opstandig wordt omdat er teveel gele hesjes rondlopen of blokkeer Friezen, dan zal die bepaalde stad, regio of provincie van het elektriciteitsnet worden afgesneden. Daar sta je dan met je stekker bij een oplaadpaal en daar sta je bij je elektrische kookplaat die het niet doet. Daar sta je te kijken naar de niet werkende vlammen van je elektrische haard.

Maximaal drie dagen zonder elektriciteit en de bevolking is bereid om alles te doen wat de overheid wil, als ze maar weer stroom krijgen. 

Het is geen sciencefiction. Het gebeurt voor je ogen, het wordt voorspeld door Hollywood en hoeveel mensen zouden er zijn die het zien?

We zijn nu 2024 en je ziet het werkelijkheid worden.

Moraal van het verhaal:

Steun deze website waardoor je meehelpt om precies op de hoogte te blijven van de snode plannen van de machthebbers in de achtergrond, jaren voordat dit in mainstreamland begint door te dringen.

https://niburu.co/10001-artikelen/19460-en-ook-deze-voorspelling-begint-uit-te-komen 

Rothschild lakei dreigt Franse troepen naar Oekraïne te sturen (Update)

 dinsdag, 27 februari 2024 10:32  Hits: 1962

  Rothschild Macron gaat voor oorlog De grote baas mag dan zijn vertrokken naar de eeuwige jachtvelden, de missie van de sekte gaat gewoon door.

En zo kan het dat Macron nu zegt dat het een optie is om Franse troepen naar Oekraïne te sturen zodat de geplande Armageddon op schema blijft.



Update:

Zojuist verscheen het volgende bericht via Reuters :

Het Kremlin waarschuwde dinsdag dat een conflict tussen Rusland en de door de VS geleide militaire alliantie van de NAVO onvermijdelijk zou zijn als Europese leden van de NAVO troepen zouden sturen om in Oekraïne te vechten.

De oorlog in Oekraïne heeft geleid tot de ergste crisis in de betrekkingen van Rusland met het Westen sinds de Cubacrisis van 1962 en president Vladimir Poetin heeft eerder gewaarschuwd voor de gevaren van een directe confrontatie tussen de NAVO en Rusland.

Origineel artikel:

Emmanuel Macron is niet zomaar de zoveelste WEF psychopaat, hij is een insider die precies weet wat de sekte in de achtergrond van plan is.

Hij is opgeleid door zijn Joodse mentor Jaques Attali en wat daar nog aan ontbrak aan opleiding is hem bijgebracht gedurende de tijd dat hij voor de Rothschild familie werkte.

 Macron zionist

Als deze man dan ook het volgende zegt, dan is dat niet gewoon één van de vele berichten die de ronde doen.

De Franse president Emmanuel Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit. Hij zei dat maandag na een top in Parijs waarop de leiders van twintig Europese landen met elkaar spraken over de voortzetting van hun hulp aan dat door Rusland aangevallen land.

"Er is op dit moment geen consensus over het sturen van troepen naar het land", aldus Macron. "Maar niets mag worden uitgesloten. We zullen alles doen wat nodig is om te voorkomen dat Rusland wint."

Het is een boodschap van de sekte waarin de bevolking wordt voorbereid op een volgende en misschien wel laatste escalatie voordat het echte vuurwerk begint.

We weten ook dat de krachten in de achtergrond al in 2008 besloten hebben om Oekraïne lid te laten worden van de NAVO. 

Het volgende is wat Poetin vertelde aan Westerse verslaggevers toen hem werd gevraagd wat er zou gebeuren als Oekraïne lid wordt van de NAVO en artikel 5 van het verdrag wordt gebruikt.

Een aanval op één van de lidstaten, is een aanval op alle lidstaten. Artikel 5 is de belangrijkste afspraak in het zogenaamde Noord-Atlantisch Verdrag, het akkoord dat de basis vormt van de NAVO. Als één NAVO-lid wordt aangevallen, zullen alle leden het land militair steunen.

 waarschuwing poetin

Het is nu aan de bevolking om een nog verdere escalatie wel of niet te accepteren. Zoals Poetin duidelijk maakt zullen er geen winnaars zijn, alleen maar slachtoffers.

Aangezien we te maken hebben met een satanische sekte in de achtergrond zal er getracht worden zoveel mogelijk bloed te vergieten in een soort ultiem offer aan satan. 

Dat betekent dan ook weer dat er vrijwel zeker dienstplicht zal worden ingevoerd. Laat de bevolking het zover komen of is dit echt een rode lijn?

Lezers die willen reageren op bovenstaande kunnen dat hier doen.

https://niburu.co/37-artikelen/wereld/19459-rothschild-lakei-dreigt-franse-troepen-naar-oekraine-te-sturen

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...