vrijdag 1 april 2022

Belgische viroloog voorspelt nieuwe varianten en hoge sterfte onder gevaccineerden

31 MAART 2022

Redactie blckbx


De Belgische viroloog, vaccinoloog en immunoloog dr. Geert Vanden Bossche verwacht dat er snel nieuwe, gevaarlijke en zeer besmettelijke coronavarianten zullen opduiken, die veel slachtoffers zullen maken onder gevaccineerden. ‘Die kunnen vanwege de mRNA-injecties niet meer rekenen op hun aangeboren immuunsysteem.’

Vanden Bossche luidde de alarmklok gisteren op zijn website, waar hij zijn beweringen ook onderbouwde met een wetenschappelijk rapport. "Ik verwacht dat nieuwe zeer virulente en zeer besmettelijke SARS-CoV-2 varianten nu snel en onafhankelijk zullen opduiken in sterk gevaccineerde landen over de hele wereld, en dat deze varianten zich in hoog tempo zullen verspreiden”, aldus Vanden Bossche, die aangeeft te verwachten ‘dat het huidige patroon van zich herhalende infecties en betrekkelijk milde ziekte bij gevaccineerden spoedig zal verergeren en zal worden vervangen door ernstige ziekte en dood’.

Vanden Bossche waarschuwt dat tenzij er in landen met een hoog vaccinatiepeil onmiddellijk grootschalige antivirale preventieve campagnes worden opgestart, er geen twijfel over bestaat dat de nieuwe varianten onder gevaccineerden veel mensenlevens zullen eisen.

Defect immuunsysteem

Volgens Vanden Bossche kunnen gevaccineerden niet langer rekenen op de hulp van hun aangeboren immuunsysteem om zich tegen de nieuwe en gevaarlijkere coronavirussen te beschermen. Hij legt uit waarom: “Je ziet nu bij mensen die coronavaccinaties hebben ontvangen, dat de belangrijke aangeboren IgM-antilichamen steeds meer worden verdrongen door infectie bevorderende vaccinale antilichamen (Abs). Daardoor zijn deze mensen niet voldoende meer in staat om binnenkomende virussen te neutraliseren. Doordat de virussen zo kunnen ‘ontsnappen’ aan het immuunsysteem krijgen ze de kans om te evolueren tot gevaarlijkere varianten, die zich ook nog eens razendsnel binnen gevaccineerde populaties kunnen verspreiden.”

Gevaccineerden die hopen dat een nieuwe ronde vaccinaties uitkomst zullen brengen, komen bedrogen uit, volgens Vanden Bossche. “Nieuwe varianten zullen volledig resistent zijn tegen alle bestaande en toekomstige op spike-eiwitten gebaseerde coronavaccins.”

Ongevaccineerden hoeven zich volgens Vanden Bossche veel minder zorgen te maken over aanstaande nieuwe varianten. Door de hoge besmettelijkheid van omikron heeft deze groep mensen hun aangeboren immuun afweer tegen corona uitgebreid kunnen trainen. “Het natuurlijke afweersysteem van ongevaccineerden is niet verdrongen door vaccinale antilichamen en zal daardoor wel in staat zijn om af te rekenen met nieuwe, gevaarlijkere varianten”, meent Vanden Bossche.

Comeback coronamaatregelen

De afgelopen weken komen uit verschillende hoeken signalen dat het nog niet gedaan is met de coronacrisis en de bijbehorende lockdowns en maatregelen. Zo waarschuwde de Amerikaanse gezondsheids-tsaar dr. Anthony Fauci verschillende keren voor de komst van nieuwe varianten en lockdowns, net als zijn Duitse tegenhanger Christian Drosten. In Nederland was het minister Ernst Kuipers van VWS die in het programma Op1 de mensen mocht voorbereiden op de mogelijkheid van nieuwe vrijheidsbeperkende maatregelen, in het geval er nieuwe varianten opduiken.

Wie is Geert Vanden Bossche?

Dr. Geert Vanden Bossche staat al langer bekend als criticus van de mondiale vaccinatiecampagne tegen corona. In maart vorig jaar stuurde hij een open brief aan de World Health Organisation (WHO) om te waarschuwen voor de potentieel rampzalige gevolgen van het tijdens een ‘pandemie’ vaccineren van de volledige wereldbevolking met een lekkend vaccin, een vaccin dat niet voorkomt dat mensen een virus aan anderen doorgeven.

False opposition?

Vanden Bossche is een autoriteit op het gebied van immunologie, vaccinologie en virologie, en was onder meer werkzaam bij GAVI, het German Centre for Infection Research en the Bill and Melinda Gates Foundation. Hoewel veel corona- en vaccinatiecritici hem een warm hart toedragen zijn er ook critici die hem vanwege zijn big pharma-verleden beschuldigen van het voeren van zogenaamde false opposition, ofwel valse oppositie.


 BEKIJK OOK:


“Boosters verergeren de zaak” legt Viroloog &…

https://www.blckbx.tv/corona/boosters-verergeren-de-zaak-geert-vanden-bossche 


BEKIJK OOK:


“Kinderen vaccineren tegen Covid-19 is een doodzonde!”…

https://www.blckbx.tv/corona/kinderen-vaccineren-is-een-doodzonde-geert-vanden-bossche 


Vaccinatieschade: 1100 procent meer sterfgevallen onder militairen, sterfte stijgt exponentieel

 


Sinds september vorig jaar is de coronavaccinatie verplicht voor de 1,3 miljoen Amerikaanse militairen. Inmiddels heeft ongeveer twee derde van de soldaten een prik gehaald.

De Amerikaanse president Joe Biden zei dat de maatregel nodig is om de troepen overal ter wereld ‘zo veilig mogelijk te kunnen laten werken’. “Ik ben trots dat onze militaire vrouwen en mannen zullen blijven helpen de strijd tegen deze pandemie te leiden door een voorbeeld te stellen door hun mede-Amerikanen veilig te houden,” zei Biden in een verklaring.

De gevolgen van het vaccin zijn catastrofaal. Advocaat Todd Callender, die namens Navy Seals een rechtszaak heeft aangespannen tegen de overheid, zei onlangs in gesprek met TruNews dat er 1100 procent meer sterfgevallen onder Amerikaanse militairen zijn gemeld als gevolg van deze mRNA-injecties. Hij verwacht dat het percentage gaat stijgen naar 5000 procent.

Kleine bommenwerpers

Het ministerie van Defensie wist heel goed waar het mee bezig was. De advocaat beschuldigt de overheid van genocide.

“We hebben massaspectrometrie toegepast en weten wat er in die flesjes zit. Pfizer geeft zelfs toe dat ze een hiv-eiwit hebben toegevoegd aan de prik om het immuunsysteem uit te schakelen,” zei Callender.

De lipide-nanodeeltjes in het vaccin, wat in feite kleine bommenwerpers zijn die ziekmakende eiwitten bij zich dragen, kunnen niet zomaar genmodificatie bewerkstelligen. Ze noemen het gentherapie, aldus de advocaat.

Aidsepidemie

Om de lipide-nanodeeltjes langs je afweersysteem te krijgen, moesten ze je immuunsysteem uitschakelen. “En dat hebben ze gedaan, het staat in alle wetenschappelijke onderzoeken.” Er is alleen één probleem: het immuunsysteem blijft uitgeschakeld.

Er melden zich nu mensen die hiv-positief blijken te zijn, mensen hebben na drie prikken geen immuunsysteem meer over, zei Callender, die sprak van moord met voorbedachten rade.

Aangezien het op grote schaal gebeurt, is hier sprake van genocide, zei de advocaat. Presentator Rick Wiles reageerde dat het vaccin een aidsepidemie veroorzaakt. “Dat is correct,” zei Callender.

Aantal hartdoden onder kinderen en jonge mensen neemt na elke vaccindosis toe, blijkt uit cijfers

 


Na lang aandringen heeft het Britse statistiekbureau ONS een rapport en een paper gepubliceerd over sterfgevallen onder jonge mensen na vaccinatie. Volgens het ONS is er geen bewijs voor een verband tussen coronavaccinatie en een verhoogd risico op sterfte bij jonge mensen.

Patholoog Clare Craig is het niet eens met die conclusie, schrijft ze voor The Daily Sceptic. Het ONS vergeleek de periode tot zes weken na vaccinatie met de periode tussen zeven en 12 weken na vaccinatie voor 12- tot 29-jarigen. Het is opvallend dat ongeveer 12 tot 13 weken na vaccinatie het wekelijkse aantal sterfgevallen halveert, merkt de patholoog op. Ook daarna worden er nog sterfgevallen gemeld, maar het ONS heeft die periode genegeerd.

Verder is het zo dat in de meeste gevallen geen sprake is van een natuurlijke doodsoorzaak. Deze gevallen worden onderzocht door een lijkschouwer, wat maanden tot jaren kan duren. Niemand weet precies hoeveel van deze onderzoeken er zijn of worden gedaan, schrijft Craig.

Gefinancierd door AstraZeneca

Ze wijst er verder op dat het ONS in de rechtbank wel erkende dat er sinds mei 2021 sprake is van een statistisch significante toename van het aantal geregistreerde sterfgevallen onder mannen in de leeftijdscategorie 15 tot 19 jaar.

Dat terwijl het statistiekbureau in het rapport en de paper geen onderscheid maakt tussen geslacht en leeftijd. “Waarom niet?” vraagt Craig.

Ze onthult dat één van de auteurs banden heeft met vaccinmakers AstraZeneca en Janssen. Het onderzoek van een andere auteur blijkt te zijn gefinancierd door AstraZeneca.

We mogen dit niet negeren

Ook opmerkelijk: het aantal hartdoden neemt na elke vaccindosis toe. Binnen 12 weken na de eerste dosis vormden hartdoden 16 procent van het totale aantal overlijdens, na de tweede dosis 19 procent en na de derde dosis 27 procent. Ter vergelijking: bij ongevaccineerden lag dat percentage binnen 12 weken na een positieve PCR-test op 10 procent.

We mogen deze toename van het aantal hartdoden door vaccinatie niet negeren, benadrukt Craig.

Tenniswereld geschokt na slagveld Miami Open: ‘Wat is er aan de hand?

 


De tenniswereld heeft geschokt gereageerd nadat favorieten Paula Badosa en Jannik Sinner moesten opgeven tijdens de kwartfinale van de Miami Open. Badosa, binnenkort de nummer drie van de wereld, werd in haar wedstrijd tegen Jessica Pegula niet lekker en verliet de baan in tranen.

Badosa, die werd getroost door haar Amerikaanse tegenstander, besloot na overleg met de fysio te stoppen. Pegula bereikte door de opgave van Badosa voor het eerst in haar carrière de halve finales van het tennistoernooi van Miami.

Heel vreemd

Bij de mannen zag het Italiaanse fenomeen Jannik Sinner zich genoodzaakt de handdoek in de ring te gooien. Hij gaf in de wedstrijd tegen Francisco Cerundolo, de nummer 103 van de wereldranglijst, al na 22 minuten spelen op. “Toen ik bij 3-1 en 3-0 serveerde, zag ik hem voorover buigen. Het was heel vreemd,” zei Cerundolo tijdens een interview. “Ik hoop dat het goed met hem gaat, hij is een geweldige speler.”

De 23-jarige Argentijn haalde bij zijn eerste deelname aan het mastertoernooi van Miami verrassend de halve finales.

15 spelers uitgevallen

Het was voor de tennisfans de tweede partij op rij die voortijdig eindigde. De fans reageerden geschokt op de bizarre tennisdag. “Wat is er aan de hand?” vroeg iemand. Er zijn tijdens de Miami Open al 15 spelers uitgevallen, meldt Yahoo Sports.

Kijk: Australische senator laat in parlement waarheidsbommen vallen over Klaus Schwab en World Economic Forum

 


Dinsdag deed de Australische senator Alex Antic in het parlement uit de doeken hoe het World Economic Forum de politiek stuurt door overal ter wereld Young Global Leaders te positioneren. “We dringen de kabinetten binnen,” schepte Klaus Schwab op.

Antic wees erop dat het WEF tegen kapitalisme en vrije markten is en westerse waarden en politieke processen probeert te ondermijnen. “Ze zijn heel goed georganiseerd en gefinancierd,” zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Daar hebben we een woord voor: communisme

Hun boodschap lijkt onschuldig te zijn, maar de achterliggende ideologie is revolutionair en destructief, benadrukte de senator. Hij zei dat het WEF pleitte voor de strengste coronamaatregelen ter wereld, waaronder lockdowns en verplichte vaccinatie, vaccinatiepaspoorten en mondkapjes, terwijl deze maatregelen een aanval op onze vrijheid waren.

Antic wees er verder op dat het World Economic Forum wil dat je in 2030 ‘niets bezit en gelukkig bent’. “Je hoeft geen politiek filosoof te zijn om tot de ontdekking te komen dat als je niets bezit, de Staat alles bezit. Daar hebben we een woord voor: communisme.”

Niet meer herkennen

De senator riep Australiërs op om zich te verdiepen in de marxistische agenda van het WEF voordat ze hun eigen land niet meer herkennen. Antic is vastbesloten om te achterhalen hoe ver de invloed van het World Economic Forum in Australië reikt.

Als het conflict in Oekraïne niet snel eindigt, zal de wereld verhongeren

 16-03-2022 / Door Ethan Huff


Gesanctioneerde Russische kunstmest- en steenkoolmagnaat Andrey Melnichenko is waarschuwing dat er een wereldvoedselcrisis zou kunnen ontstaan als het conflict in Oekraïne niet snel eindigt.

'De gebeurtenissen in Oekraïne zijn echt tragisch', zei Melnichenko in de reacties die werden gestuurd MSN door zijn woordvoerder.

'We hebben dringend vrede nodig. Als Russisch naar nationaliteit, Wit-Russisch van geboorte en Oekraïens door bloed, voel ik grote pijn en ongeloof dat de broederlijke volkeren vechten en sterven."

Melnichenko zegt dat een van de 'slachtoffers' van de crisis 'zal zijn landbouw en voedsel, ", aangezien Rusland en Oekraïne samen belangrijke componenten van de wereldwijde voedselvoorziening leveren.

Melnichenko voegde zich bij de door het bedrijf gecontroleerde media om de invasie de schuld te geven en voegde eraan toe dat hij gelooft dat "stijgende prijzen", ook wel bekend als inflatie, is geen direct gevolg van corruptie bij het centrale bankwezen en Wall Street, maar eerder een oorlogsfactor.

Melnichenko, miljardair en oprichter van de grootste ammoniumnitraat- en steenkoolproducenten van Rusland, EuroChem en SUEK, is een van de vele Russische oligarchen die het doelwit zijn van westerse sancties als gevolg van het conflict. Om het geld binnen te houden, heeft Melnichenko het conflict nodig om te eindigen.

Hoeveel duurder worden de dingen voordat we een breekpunt bereiken?

Sinds de invasie was de inflatoire druk die al overal sterk was plandemisch werd nog sterker. Hierdoor konden de media de invasie volledig de schuld geven, in de hoop dat mensen de invasie helemaal zouden vergeten plandemisch, de ineenstorting van de markten in 2008 die nooit echt is opgelost, en meer dan 100 jaar private central banking door de Federal Reserve.

Nu moeten we Poetin allemaal de schuld geven van torenhoge gasprijzen, stijgende voedselkosten, problemen met de toeleveringsketen, tekorten en nu een gebrek aan export van meststoffen als gevolg van westerse sancties tegen Rusland.

De prijzen voor tarwe en maïs blijven stijgen, evenals de kosten van kunstmest. Rusland is naar verluidt goed voor ongeveer 13 procent van de wereldwijde productie van kalium, fosfaat en stikstof, drie belangrijke landbouwinputs die nodig zijn voor grootschalige industriële landbouw.

"De productie is sterk afhankelijk van aardgas, waarvan de kosten ook zijn gestegen als gevolg van het conflict in Oekraïne", beweert MSN.

Hoewel de Verenigde Staten op de tweede plaats staan in de wereld voor de tarweproductie achter Rusland, is de binnenlandse productie alleen misschien niet voldoende om de verloren export te compenseren. Eerder deze maand riep het Russische ministerie van Handel en Industrie de kunstmestproducenten van het land op om alle export op te schorten.

"Dit zal nu leiden tot een nog hogere voedselinflatie in Europa en waarschijnlijk tot voedseltekorten in de armste landen ter wereld", waarschuwt Melnichenko en merkt op dat de voedselprijzen tijdens de landen al stegen plandemisch.

Na de sancties nam Melnichenko ontslag als lid van de raad en belangrijkste begunstigde van zowel EuroChem als SUEK. EuroChem beweert tot de top vijf van kunstmestbedrijven ter wereld te behoren.

'De export wordt tegen april hervat', schreef iemand Natuurlijk nieuws over de mestsituatie in Rusland. “Tegen die tijd zal Rusland worden losgekoppeld van SWIFT, wat extra vertragingen voor betalingsverwerking toevoegt."

"ONS. ag-coöperaties werden in de jaren '90 failliet verklaard vanwege overheidssubsidies voor bedrijfsboerderijen en marktmanipulatie van geconsolideerde vleesproductie- en verpakkingsindustrieën, en EPA-regulering van de petrochemische en kunstmestproductie!', zei iemand anders, die een beetje achtergrondinformatie geeft over hoe de Amerikaanse landbouw al decennia lang wordt ontmanteld.

“Onze Farmers Union-fabriek in Lawrence, Kan., gesloten en Farmland Meats werd verkocht. De raffinaderij van Coffeyville werd stilgelegd vanwege nieuwe EPA-vereisten van MBTE-mengsels, en nu moet onze lokale zwavelrijke olie naar Oklahoma of Texas worden vervoerd. Onze regering wil dat we een langzame dood van uitputting sterven en zuigt het leven uit ons land!"

Meer gerelateerde nieuwsberichten over het conflict in Oekraïne zijn te vinden op Collapse.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

MSN.com

NaturalNews.com

 

 


Republikeinse Senator Roger Marshall voorspelt een 'wereldwijde hongersnood' die minstens twee jaar zal duren

29/03/2022  Sen. Roger Marshall voorspelde  dat er binnenkort een "wereldwijde hongersnood" zal beginnen als gevolg van de oorlog in Oekraïne, en suggereerde dat de Amerikaanse afhankelijkheid van Russische producten die nu onder zware door de VS geleide sancties vallen, een rol zal spelen.

Marshall, die lid is van de Senaat Landbouw, Energie en Natuurlijke Hulpbronnen, besprak eerder op de dag de implicaties van de oorlog in Oekraïne met Maria Bartiromo op Fox Business.

"Ik ben een grote landbouwman", zegt Marshall, een arts uit Kansas. “12-15% van de landbouwproducten, maïs en tarwe, zonnebloemolie komen door die Zwarte Zee. Meststoffen komen ook uit dat gebied."

'Over een tot twee jaar zal er eigenlijk hongersnood zijn', voorspelde Marshall. 'Ik denk dat het over twee jaar nog erger zal zijn."

Terwijl Marshall zich wendde tot de zich ontwikkelende Oekraïense vluchtelingencrisis en de reactie van Polen loofde, bracht Bartiromo het gesprek terug naar de hongersnoodvoorspelling van Marshall. Ze vroeg het specifiek dat er als gevolg van de oorlog een 'hongersnood in Europa' zou zijn.

'Dit wordt een wereldwijde hongersnood', antwoordde Marshall.

 

      LINK: https://twitter.com/i/status/1508867899196416005 
 

'Ik denk dat het volgend jaar nog erger zal zijn dan dit jaar', zei Marshall. Nadat Marshall had herhaald dat Oekraïne verantwoordelijk is voor de productie van 12-15% van de wereldvoorraad aan tarwe, legde Marshall uit dat Oekraïense boeren op zijn minst "problemen zullen hebben met het verkrijgen van kunstmest" en "problemen met het krijgen van tractoren in het veld", omdat alle diesel brandstof gaat naar hun oorlogsinspanningen."

Als de oorlog voortduurt, 'zal er over de hele wereld hongersnood zijn', zei de Amerikaanse senator.

Vervolgens legde de Kansan uit dat Amerikaanse boeren mogelijk niet in staat zijn om aan de toegenomen vraag te voldoen vanwege stijgende prijzen thuis.

 "Ik denk dat Amerikaanse boeren hun best doen om te reageren", zei Marshall, "maar we kunnen geen kunstmest krijgen."

"De kunstmestprijzen zijn verviervoudigd, dieselbrandstof is verdubbeld", voegde hij eraan toe, "Zoveel van de meststoffen en de herbiciden die we nu niet eens kunnen krijgen."

Veel landen waren sceptisch over de westerse sancties tegen Rusland, en India weigerde openlijk om deel te nemen aan de sancties vanwege de afhankelijkheid van Rusland voor kunstmest en bakolie.

Rusland werd zwaar gesanctioneerd door het Westen nadat het vorige maand Oekraïne was binnengevallen na een jarenlange impasse over de betwiste regio Donbass. Rusland beweert dat het een "speciale militaire operatie" heeft gelanceerd om etnische Russen te beschermen tegen Oekraïens staatsgeweld, terwijl Oekraïne en een groot deel van de internationale gemeenschap zeggen dat de invasie niet was uitgelokt.

Op de vraag waarom de Verenigde Staten voor energie en voedsel afhankelijk zijn van Rusland en Oekraïne, bood Marshall wat als een America First-reactie kan worden beschouwd.

"Dat is nu het verhaal van Amerika, onze afhankelijkheid", zei Marshall.

"Of er nu chips over de oceaan worden gemaakt, of we zijn afhankelijk geworden van Russische olie", klaagde hij. 'Waarom blijven we dezelfde fouten maken?"

 

https://valiantnews.com/2022/03/video-republican-senator-predicts-ukraine-war-will-spark-worldwide-famine/

NODIG VOOR ALTIJD: de NHS in het Verenigd Koninkrijk lanceert de VIJFDE COVID-prik

 Woensdag 30 maart 2022 door: Ethan Huff

Tags : slechte gezondheidbadmedicinegrote regeringBig PharmaBoris JohnsonCOVIDDagelijks exposerenGevaarlijke geneeskundeEngelandvijfde boosterHSA-gegevensaantasting van het immuunsysteemmedisch fascismeMedische tiranniemRNANHSfarmaceutische fraudePlandemischvaccinsVAIDS

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

4.490WEERGAVEN

 

(Natural News) Zoals velen zeiden dat er zou gebeuren, worden het aantal Wuhan coronavirus (COVID-19) "vaccins" dat de regeringen in het lichaam van mensen willen injecteren eindeloos.

In het Verenigd Koninkrijk heeft de National Health Service (NHS) van de regering onthuld een vijfde covid injectie (die nu beschikbaar is) toe te willen dienen voor 400.000 mensen die al vier doses hebben gekregen.

Het lente-boosterprogramma biedt vaccinaties aan ten minste vijf miljoen mensen die tot nu toe slechts drie injecties hebben ontvangen, met afspraken die in de tweede helft van maart met afspraken voor 600.000 mensen om hun vierde injectie te krijgen.

"We maken ons klaar voor een vierde prik omdat we die nodig zullen hebben", kondigde premier Boris Johnson aan tijdens een recente Tory-conferentie in Blackpool.

Degenen die al vier vaccinaties hebben gehad, staan nu in de rij voor een vijfde “shot”. Daarna verwachten we dat er een zesde, zevende, achtste, negende en tiende schot zal zijn, gevolgd door een oneindig aantal schoten daarna.

"We hebben miljoenen mensen beschermd dankzij de inspanningen van onze medewerkers en vrijwilligers", legt NHS-topman Amanda Pritchard uit. 'Ze gaan opnieuw de volgende uitdaging aan."

Gezondheidssecretaris Sajid Javid voegde er verder aan toe dat het "fenomenale vaccinatieprogramma van Groot-Brittannië talloze levens heeft gered en een verdedigingsmuur heeft gebouwd die ons in staat heeft gesteld om met COVID te leren leven"

Dit is trouwens dezelfde Sajid Javid, die eind vorig jaar beloofde dat Britten de rest van hun leven vier keer per jaar COVID-injecties zullen nemen.

Hoe meer mensen een boost krijgen, hoe zieker ze worden

De Britse Health Security Agency (HSA) beweert dat sinds half december ongeveer 157.000 ziekenhuisopnames zijn voorkomen vanwege boosterinjecties. Het bewijs om dit te ondersteunen bestaat echter niet.

Enkele van de meest recente gegevens van de HSA suggereert net het tegenovergestelde dat waar blijkt te zijn.

De overgrote meerderheid van de mensen die ziek worden en in het ziekenhuis moeten worden opgenomen voor 'COVID', zo blijkt, zijn mensen die hun injecties, inclusief de boosters, hebben genomen zoals door de regering wordt aangespoord.

Veel van deze 'volledig gevaccineerden' en 'volledig versterkte' individuen lijden nu ook aan door vaccins veroorzaakte aids (VAIDS), die de komende maanden en jaren waarschijnlijk een veel groter probleem zal worden naarmate “de immuun vernietiging” vordert.

De Daily Exposé heeft uitgebreid gerapporteerd over VAIDS en de HSA-gegevens ontleed om de waarheid te achterhalen. Vaker wel dan niet, rapporteert de HSA precies het tegenovergestelde van wat haar eigen gegevens feitelijk onthullen wanneer ze er nauwkeurig naar kijken.

De effectiviteit van de prikken in de echte wereld is eigenlijk negatief, want de vaccinaties degraderen de immuunfunctie en promoten het niet. En toch blijft de HSA tegen de wereld liegen over wie er echt ziek wordt en wie de ziekenhuisbedden bezet.

"Engeland ervaart een pandemie van de volledig gevaccineerde mensen, met de gevaccineerde meer dan 18-populatie als geheel die in januari 2022 een schokkende 1,67 miljoen gevallen registreerde, vergeleken met slechts 228.750 gevallen onder niet-gevaccineerde mensen ouder dan 18 jaar", heeft de Exposé gemeld.

Als het waar is dat het dubbele, drievoudige, viervoudige en vijfvoudige gevaccineerden hun immuunfunctie verliezen door VAIDS, en dat hoe meer prikken een persoon krijgt, hoe sneller deze immuunafbraak plaatsvindt, dan staat de wereld voor een ernstige volksgezondheidscrisis in de zeer nabije toekomst.

'Een buurman brak plotseling uit in gordelroos en een ander is op trip 3 van diagnostische tests om te proberen te achterhalen wat er met hem aan de hand is (hartproblemen, ademhalingsproblemen en anderen). Zowel volledig gevaxxed als geboosterd ', schreef iemand erin Natural news.

“Al te ver weg om de voor de hand liggende mRNA-olifant in de kamer ter sprake te brengen, maar moeilijk te negeren dat het een waarschijnlijke oorzaak of bijdrager is."

De laatste berichtgeving over injecties met coviden is te vinden op ChemicalViolence.com.

Bronnen zijn onder meer:

Mirror.co.uk

NaturalNews.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-03-30-uk-nhs-launches-fifth-covid-jab.html

Grootste fraude in de moderne geschiedenis: uit meerdere onderzoeken blijkt dat COVID-19-vaccins infecties, transmissies, ziekenhuisopnames en sterfgevallen niet stoppen!

 Mary Villareal

slechte gezondheidBig Pharmabiologisch wapencovid-19Gevaarlijke geneeskundeimmuun faleninfectiesleugensnegatieve werkzaamheiduitbraakpandemiefarmaceutische fraudeonderzoekpiekeiwitwaarheidvaccinschadevaccin falenvaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

5.110WEERGAVEN

(Natural News) Studies naar de Wuhan coronavirus (COVID-19) -vaccins hebben uitgewezen dat ze de overdracht van de ziekte niet effectief stoppen, wat de noodzaak om ze te verplichten in twijfel trekt.

Epidemioloog Paul Alexander publiceerde onlangs een samenvatting van enkele van de nieuwste bewijzen die de veiligheid en werkzaamheid van COVID-vaccinaties in vraag stelt.

Een van de onderzoeken die hij samenvatte, was er een uit Israël waaruit bleek dat gevaccineerde personen die nog nooit eerder met SARS-CoV-2 waren besmet, een 13-voudig verhoogd risico hadden om besmet te raken met de delta-variant in vergelijking met degenen die niet zijn gevaccineerd maar eerder zijn besmet geweest, en aldus aantonen dat natuurlijke immuniteit effectiever is.

Nog een studie van de European Journal of Epidemiology ontdekte dat er geen significante relatie is tussen COVID-19-gevallen en het aantal mensen dat op nationaal niveau wordt gevaccineerd. Met andere woorden, meer mensen laten injecteren hoeft de verspreiding van het virus niet noodzakelijk te verminderen.

Officiële gegevens uit het Verenigd Koninkrijk toonden ook aan dat volledig gevaccineerde volwassenen nu een hoger risico hebben op COVID-19-infectie, ziekenhuisopname en overlijden in vergelijking met niet-gevaccineerde personen.

Op basis van de onderzoeken concludeerde Alexander dat van de COVID-vaccins niet wordt verwacht dat ze bijdragen aan het elimineren van de gemeenschappelijke verspreiding van het virus of het bereiken van kudde immuniteit. Hij zei ook dat deze studies "de grondgedachte voor vaccin mandaten en paspoorten onderuit halen." (Related: Over 400 studies show COVID-19 measures are failures… lockdowns don’t work, masks don’t work and school closures help no one.)

Alexander merkte ook op dat het nemen van het vaccin het risico van de persoon om besmet te raken, vergroot. Dit wordt negatieve werkzaamheid genoemd, waarvoor het volgend jargon bestaat nml. ziektebevorderende effecten bij medicijnen In het geval van een vaccin betekent dit dat de gevaccineerde persoon vaker besmet raakt dan de niet-gevaccineerde.

Dit is met name slecht, omdat uit bewijs blijkt dat de vaccins niet steriliseren en dat ze infectie, transmissie, ziekenhuisopname of overlijden niet stoppen. Ze werkten nooit.

Wat er met de COVID-vaccins gebeurt, doet voor Alexander denken aan de negatieve vaccineffectiviteit van de dengue-vaccins die kinderen in de Filippijnen in 2017 hebben gedood, waar de vaccinaties nooit hadden mogen gebruikt worden.

Tegenwoordig zijn de gevolgen van COVID-vaccins enorm toename van sterftecijfers door alle oorzaken gerapporteerd door verzekeringsmaatschappijen. Overtollige sterfgevallen verschijnen ook in bijna alle leeftijdscohorten en kunnen niet worden weg verklaard door andere oorzaken, en het COVID-19-vaccin wordt nu de "grootste fraude" in de moderne geschiedenis genoemd.

Terwijl de zaken doorgaan voor Big Pharma-bedrijven zoals Pfizer en Moderna, terwijl het bericht voorbij de censuur en de doofpotacties komt, is het slechts een kwestie van tijd totdat de waarheid over de ineffectieve vaccins voor iedereen duidelijk wordt.

Overheid, Big Pharma vertellen de mensen verhaaltjes

Er is ook een interessante verandering in het narratief van de medische influencers, volksgezondheidsfunctionarissen en andere reguliere nieuwsbrengers met betrekking tot de COVID-vaccins. Nu zouden mensen moeten geloven dat de vaccins nooit bedoeld waren om de overdracht te stoppen, en ze kunnen ook niet voorkomen dat anderen besmet raken met de ziekte. (Gerelateerd: Zelfs de NYT geeft toe dat covide infecties bij kinderen slechts een 'milde griep' zijn - dus waarom de vaccins dan?)

Tegenwoordig zouden vaccins nog enkel ernstige ziekten, ziekenhuisopnames en sterfgevallen voorkomen, met de Centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) Directeur Rochelle Walensky die brutaal toegeeft dat de injecties de transmissie niet langer kunnen voorkomen.

Deze stap van de overheid, Big Pharma en andere medische 'professionals' worden manipulatieve (“gaslighting”) verhalen genoemd. Mensen kregen vanaf het begin te horen dat de snel ontwikkelde vaccins "de pandemie zullen beëindigen" en dat degenen die volledig zijn gevaccineerd de enigen zijn die toegang hebben tot hun baan en naar openbare ruimtes kunnen gaan.

Van mensen wordt ook verwacht dat ze de onethische beslissingen van beleidsmakers accepteren met betrekking tot hun beslissingen om vaccin mandaten voor professionele atleten en artiesten op te heffen, maar niet voor politieagenten of gezondheidswerkers, velen van hen verloren hun carrière al vanwege de mandaten die lokale overheden eerder hebben uitgevoerd onder het mom van openbare veiligheid.

Er is geen andere manier om het te beschrijven: het COVID-19-vaccin is de grootste fraude in de moderne geschiedenis.

Volgen Vaccines.news voor meer nieuws over de COVID-19-vaccins.

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over Dr. Het commentaar van Paul Alexander over vaccinfouten.

Deze video is van de NewsClips-kanaal aan Brighteon.com.

https://www.naturalnews.com/2022-03-31-covid-vaccines-dont-stop-infections-transmissions-deaths.html

Meer gerelateerde verhalen :

Het is waar: onderzoek ondersteunt de eerste beweringen dat natuurlijke immuniteit veel beter werkt dan het COVID-19-vaccin om te voorkomen dat het virus opnieuw wordt geïnfecteerd.

Wereldwijde gezondheidscoalitie roept op tot een 'stopzetten' van COVID-19-prikdistributie.

Waarom worden ineffectieve en gevaarlijke vaccins opgedrongen aan kinderen die geen risico lopen op de geadverteerde infectie?

Journalist en voormalig NYT-medewerker ONDER BRAND omdat hij eiste dat "gevaarlijke en ineffectieve" mRNA-vaccins worden ingetrokken.

Mainstream media helpen Big Pharma de productie en uitrol van ineffectieve COVID-19-vaccins te rechtvaardigen.

Bronnen zijn onder meer:

NaturalHealth365.com

TheDesertReview.com

Brighteon.com

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...