donderdag 18 mei 2023

Plotseling wordt kruisimmuniteit erkend: Opnieuw hadden Prof. Bhakdi en andere deskundigen gelijk

 mei 18, 2023   1986   4  

 

Prof. Sucharit Bhakdi op de Better Way Conferentie Wenen 2022, Foto: Alois Endl

In 2020, toen verschillende deskundigen erop wezen dat de paniek over SARS-CoV-2 misplaatst was vanwege een vermeend gebrek aan immuniteit onder de bevolking, werden zij bestempeld als “complotdenkers” – hoewel ook toen al studies kruisimmuniteit door eerdere infecties met andere coronavirussen een bescherming tegen het sars-CoV-2-virus die een deel van de bevolking zou hebben zónder ooit in contact te zijn gekomen met het virus bevestigden. Gisteren, woensdag, publiceerde het Deutsche Ärzteblatt ook deze oude bevinding. Drie jaar te laat, hekelen honderden boze Twitteraars, bericht Report24.

Tweets van het Deutsches Ärzteblatt – de officiële publicatie van de Duitse Medische Vereniging en de Landelijke Vereniging van Wettelijke Ziekenfondsartsen – krijgen doorgaans zelden meer dan een dozijn reacties. De tweet van gisteren was heel anders, met de weinig baanbrekende verklaring dat infecties met andere coronavirussen kruisimmuniteit veroorzaken tegen SARS-CoV-2 eiwitten. Eén verwees naar de bevindingen van een recente studie. “Waar zijn jullie de afgelopen drie jaar geweest?” vragen honderden gebruikers in de commentaren, die het aan de kaak stellen: Deskundigen zoals Prof. Dr. Sucharit Bhakdi (die volgende week voor de rechter moet verschijnen) wezen al in 2020 op dit feit – en werden toen op de meest venijnige manier belasterd.

Stefan Homburg

Normale verkoudheid veroorzaakt kruisimmuniteit tegen SARS-CoV-2 en beschermt tegen ziekte.

Dat las u gisteren in het Ärzteblatt. Of al in 2020 door Prof. Dr Sucharit Bhakdi en Prof. Dr Karina Reiss in de bestseller “Corona Vals Alarm”. Citaat pagina 118:

“Dit verklaart waarom de meeste mensen die met het coronavirus zijn geïnfecteerd niet of slechts mild ziek worden, en waarom we met dit virus geen tweede golf van ‘catastrofale proporties’ zullen zien.”

Een nauwkeurige voorspelling. Factcheckers vervingen de zin “tweede golf van catastrofale proporties” door “tweede klinisch onopmerkelijke PCR-golf” om er een VALS stempel op te drukken.

 

Een perfide betekenisverschuiving: PCR-golven zullen altijd bestaan, maar Bhakdi/Reiss hielden zich niet bezig met laboratoriumartefacten, maar met zieke en dode mensen.

Deutsches Ärzteblatt @Dt_Aerzteblatt

Infectie met verkoudheidsvirussen veroorzaakt kruisimmuniteit tegen SARS-CoV-2 eiwitten: Hamburg – Zelfs personen die nooit met SARS-CoV-2 zijn geïnfecteerd, vertonen een specifieke T-celrespons… #crossimmuniteit #SARSCoV2 #koudevirussen #COVID19 http://dlvr.it/Sp7Cvd


Voor de juistheid moet worden opgemerkt dat het Ärzteblatt destijds ook informatie verstrekte over onderzoeken die kruisimmuniteit hadden aangetoond. Het probleem: deze rapporten kregen weinig aandacht. Tegen deze achtergrond is de vraag die Twitteraars waarschijnlijk zal bezighouden dan ook eerder waarom de “top” van de Duitse medische wereld zich nooit heeft verzet tegen de paniekzaaierij van politici en een wetenschappelijke discussie heeft gezocht, zelfs met die deskundigen wier opvattingen en bevindingen afweken van het geldende narratief.

Dr. Thomas Binder, MD
@Thomas_Binder

Na meer dan drie jaar herrinert het @Dt_Aerzteblatt zich
plotseling wat het ongeveer in het 4e semester van de medische
school leerde: kruisimmuniteit voor alle bèta-corona
verkoudheidsvirussen.


De geschiedenis herhaalt zich: Mexicaanse griep

Het onderwerp kruisimmuniteit is in dit verband bijzonder interessant, omdat al in 2009 bij de zogenaamde Mexicaanse grieppandemie het besef ontstond dat deze reeds bestaande immuniteit in de bevolking een belangrijke beïnvloedende factor is. Deskundigen zoals Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Dr. Wolfgang Wodarg en diverse andere kritische artsen en wetenschappers waren zich hier nog steeds van bewust – maar het establishment wilde liever de geschiedenis herschrijven en “deze les vergeten”, zoals Peter Doshi het formuleerde in een artikel in de BMJ uit 2020:

 

Mexicaanse griep déjà vu

Eind 2009, maanden nadat de Wereldgezondheidsorganisatie het H1N1-virus tot wereldwijde pandemie had uitgeroepen, maakte Alessandro Sette deel uit van een team dat probeerde te verklaren waarom het zogenaamde “nieuwe” virus geen ernstigere gevolgen leek te hebben dan de seizoensgriep.

Hun antwoord was de reeds bestaande immunologische reacties in de volwassen bevolking: B-cellen en vooral T-cellen, waarvan “bekend is dat ze de ernst van de ziekte verzachten”. Andere studies kwamen tot dezelfde conclusie: mensen met reeds bestaande reactieve T-cellen hadden een minder ernstige H1N1-ziekte. Bovendien bleek uit een studie van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention tijdens de uitbraak van 2009 dat 33% van de mensen boven de 60 jaar kruisreactieve antilichamen hadden tegen het H1N1-virus van 2009, waardoor de CDC concludeerde dat er “een zekere mate van reeds bestaande immuniteit” bestond tegen de nieuwe H1N1-stammen, vooral bij volwassenen boven de 60 jaar.

De gegevens dwongen de WHO en het CDC van gedachten te veranderen, van de veronderstelling van vóór 2009 dat de meeste mensen “niet immuun zullen zijn voor het pandemische virus” naar een veronderstelling die erkende dat “de vatbaarheid van een bevolking voor een pandemisch virus gedeeltelijk verband houdt met de mate van reeds bestaande immuniteit voor het virus”. Maar tegen 2020 leek die les vergeten. – Bron: Peter Doshi / bmj.com

In feite was de les niet alleen vergeten – politici, staatsomroepen en, tot overmaat van ramp, zogenaamde wetenschappers belasterden iedereen die er correct aan herinnerde. Terwijl ze kritische mensen domweg “corona-ontkenners” noemden, traden ze absurd genoeg zelf op als feitelijke immuunsysteem-ontkenners. Het verhaal van het ultieme dodelijke virus, waartegen alleen een experimentele vaccinatie bescherming beloofde, galmde door alle luidsprekers. Het feit dat deze bescherming aantoonbaar veel minder goed was dan die van de natuurlijke immuniteit werd later genegeerd, evenals de kruisimmuniteit, die veel mensen in de eerste plaats enige bescherming bood.

 

Ze hadden gelijk

Waarom? Daar was en is nog steeds een levendig debat over. Hanlon’s Razor zegt: “Schrijf het niet toe aan boosaardigheid wat adequaat kan worden verklaard door domheid.” Het is echter ook een feit dat elke crisis profiteurs brengt – en de meeste mensen weten heel goed wat hen voordeel brengt. Het feit dat kritische meningen buiten de gecreëerde opiniecorridor massaal werden bestraft, heeft wellicht ook veel kritische geesten ervan weerhouden zich publiekelijk uit te spreken.

Wij zijn des te meer dank verschuldigd aan de deskundigen die alle repressie op zich namen om het zo belangrijke educatieve werk te doen ten behoeve van de toen zeer onrustige samenleving. Vroeg of laat zullen zelfs de laatste twijfelaars niet meer kunnen ontkennen dat zij gelijk hadden in hun vasthouden aan beproefde kennis uit de microbiologie, immunologie en andere disciplines. In veel opzichten is Covid-19 een nieuwe editie van de Mexicaanse griep gebleken – precies zoals Dr. Wolfgang Wodarg vanaf het begin had gewaarschuwd. Zonder een uitgebreide juridische herziening zou de volgende zogenaamde pandemie op dezelfde manier kunnen verlopen – deze keer misschien met nog draconischer maatregelen…


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/plotseling-wordt-kruisimmuniteit-erkend-opnieuw-hadden-prof-bhakdi-en-andere-deskundigen-gelijk/

Bill Gates onthult zijn plannen voor 2023 – hij gaat door met het “verbeteren” van de wereld

december 30, 2022   5348   13 

Miljardair, privésponsor van de WHO, vriend van Epstein en gezondheidsexpert bij uitstek: Bill Gates staat niet bij alle mensen ter wereld in hoog aanzien. Anderen geloven dat, omdat hij verantwoordelijk was voor een besturingssysteem dat extreem gevoelig was voor virussen, dit hem op de een of andere manier voorbestemt om een virusexpert onder de mensen te zijn. Feit is dat Bill Gates van tevoren betrokken was bij elke planningsstap van de “pandemie”. En nu licht hij zijn plannen voor het komende jaar toe, schrijft Willi Huber.

Bill Gates houdt een blog bij waarin hij zijn schijnbaar grote gedachten met de wereld deelt. Op 20 december verklaarde hij te werken aan een “toekomst die onze kleinkinderen verdienen”. Hoe denkt u dat die toekomst eruit zal zien? En wie heeft de heer Gates, die vaak ergens in een hoekje heen en weer zit te schommelen, eigenlijk gekozen en hem belast met het bepalen van de toekomst van de mensheid?

“Ik werk nog steeds volop aan het project dat ik meer dan twee decennia geleden begon, namelijk het grootste deel van mijn middelen teruggeven aan de samenleving.” – Bill Gates

Een heilige volgens zijn eigen definitie

Naar verluidt zou het de heer Gates niet uitmaken waar hij op de lijst van rijkste mensen staat. Hij weet dat hij succesvol zou zijn als hij succesvol geeft – en dus achterop raakt op de lijst. Een amusante uitspraak, aangezien hij miljarden meer heeft verdiend met zijn o zo filantropische Corona-steun. (Zie ook: Business Coach erklärte 2020 Gates’ Corona-Geschäftsmodell mit Milliardengewinnen).

“Ik heb mijn filantropie altijd gezien als een manier om het verschrikkelijke onrecht dat ik in de wereld zie te verminderen. Ik voel ook een verplichting om mijn rijkdom terug te geven aan de samenleving op een manier die het meeste goed doet voor de meeste mensen.” – Bill Gates

Slachtoffers van Gates’ vaccinorgieën in Afrika en India.

De heer Gates is dus door en door goed. Hij zegt het zelf. Hoe geweldig nuttig de vaccinatie-inspanningen van Bill Gates in Afrika en India eigenlijk waren, kunt u hier lezen. Terwijl ” factcheckers ” niet alleen door Bill Gates worden betaald maar ook zijn daden verdedigen, zien critici een win-win situatie voor Gates en de farmaceutische industrie – maar dan wel afgezet tegen die vele dode of ernstig zieke vaccinatieslachtoffers.

Zo werden in India ongeveer een half miljoen (!) kinderen verlamd tijdens de vaccinatie-orgieën van Gates. Sinds de stopzetting van het vaccinatieprogramma zijn de aantallen weer gedaald. De factcheckers beweren dat een oorzakelijk verband nooit is bewezen, slangenbeten zouden een meer waarschijnlijke oorzaak zijn. Hieruit blijkt dat zij nooit geïnteresseerd zijn geweest in het vinden van de waarheid, noch de basis van menselijk mededogen hebben. Natuurlijk worden ze daar ook niet voor betaald.

 

“Ik doe bijna al mijn werk via de Gates Foundation, hoewel de meeste van mijn inspanningen op het gebied van klimaat en schone energie zijn ondergebracht bij Breakthrough Energy en ik het onderzoek naar de ziekte van Alzheimer apart financier. Wereldwijde gezondheid is een belangrijk aandachtspunt voor de stichting omdat dit het ergste onrecht op aarde is en een oplosbaar probleem.” – Bill Gates

Volgens Gates zouden de afgelopen 20 jaar wereldwijd bijna 5 miljoen kinderen minder zijn gestorven. Hij schrijft dit toe aan de activiteiten van zijn stichting. De verklaring is even gewaagd als de bovengenoemde slangenbeten voor een half miljoen verlamde kinderen. Maar men kan ervan uitgaan dat een tekst van de heer Gates door factcheckers niet zal zijn voorzien van een waarschuwing of gecensureerd.

“De COVID-19 pandemie heeft miljoenen doden veroorzaakt en de inspanningen om kinderen te vaccineren ernstig belemmerd. De oorlog van Rusland tegen Oekraïne veroorzaakt vreselijk leed in Oost-Europa en drijft de voedsel- en energieprijzen wereldwijd op. Rijke landen bezuinigen op buitenlandse hulp, onder meer omdat ze meer moeten uitgeven aan defensie, elektriciteitssubsidies en steun aan oorlogsvluchtelingen. De inflatie stijgt en de economische groei vertraagt. Klimaatverandering leidt tot vaker voorkomende weer-extremen.” – Bill Gates

Deze paragraaf, die op zijn best kinderlijk naïef is en op zijn slechtst een aaneenschakeling van opzettelijke leugens, verklaart alles over de geestesgesteldheid en plannen van Bill Gates. Elk extreem-links stereotype wordt hier opgediend. Corona, Oekraïne, klimaatverandering. Niets ervan wordt correct uitgelegd, nergens vallen oorzaak en gevolg samen. De heer Gates is een gevaar voor de mensheid. Iemand die geestelijk zo ongeschikt is om leiding te geven, mag nooit de leiding hebben over andere mensen. Zeker als hij door niemand is gekozen.

Warren Buffett gaf Gates Foundation 45 miljard aan speelgeld

De 92-jarige grootinvesteerder Buffett rekent er uiteraard ook op dat Gates zijn fortuin nog verder kan vergroten. Hij heeft de stichting dus 45 miljard dollar gegeven om mee te beheren.

 

Het belangrijkste doel zou zijn om vier miljoen sterfgevallen onder kinderen te voorkomen. Een interessante uitspraak van iemand die altijd beweert dat overbevolking een probleem is en dat er te veel mensen op deze wereld leven. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om op het eerste gezicht iets te vermoeden: er klopt hier iets niet.

Vervolgens beschrijft hij trots hoe in de VS vooral zwarte en Latino kinderen en studenten uit arme gezinnen zouden worden geholpen. Dat mag een nobel doel zijn, maar een samenleving komt ook vooruit als zij de slimsten en besten zoekt en stimuleert, en bevordering niet baseert op een eigenlijk racistische manier op iemands huidskleur. Met name de Europese samenlevingen zijn totaal niet meer in staat tot dit besef – en dat is zonder de heer Gates. Als gevolg van de woke waanzin, waar wederom filantropen als Gates achter staan, worden veeleer de meest geestelijk gestoorde, seksueel afwijkende, buitensporig etende en anderszins absurde existenties bevorderd. Nergens is het nog geoorloofd om mensen te huldigen die het door ijver en intelligentie gemaakt hebben. Een dikke man die zich een vrouw waant, maakt echter alle kans op onderscheidingen en prijzen.

Maar wat wil Gates in 2030

Voor degenen die nu ongeduldig worden omdat Gates blijkbaar alleen zichzelf prijst, in plaats van een vooruitblik te geven: Na veel tekst zijn hier de verschillende programma’s:

In de VS worden donaties voor wiskundelessen verdubbeld. Daar zijn kinderen nu zo dom dat slechts 26 procent van de achtste klassers enige vorm van wiskunde kent. De reden hiervoor zou de pandemie zijn. Natuurlijk kan men zich ook afvragen of de American Way of Life, continue consumptie in combinatie met junkfood, een reden kan zijn. Maar dat hoeft niet, zoals u ziet. Het is overigens de bedoeling dat de verbetering via software tot stand komt. Een onmens die vermoedt dat hiervoor direct of indirect licentievergoedingen zullen worden betaald.

De wereld kan zich beter voorbereiden op de volgende pandemie. De reactie op de “Covid-pandemie” was ontoereikend. Dit moet worden verbeterd. Het komt natuurlijk neer op meer dwang, meer medische experimenten en meer censuur. Net zoals Covid-19 vooraf werd geoefend tijdens “Event 201”, organiseerde Gates reeds de simulatie voor de volgende “pandemie”: Catastrophic Contagion. Gates droomt van goedkopere en snellere diagnosetests. Bovendien zouden er betere vaccins nodig zijn die volledige immuniteit geven. Want dit zou niet gegarandeerd zijn door Covid-vaccins. Dit moet worden afgezet tegen de verklaringen van Gates uit 2020, waarin hij toen al volmondig verkondigde dat alle Covid-19 vaccins goed zouden werken. Gates’ pandemiewijsheid is ook te lezen in zijn nieuwe boek: “How to Prevent the Next Pandemic”. Samen met de WHO wil hij een Global Health Emergency Corps oprichten, een wereldwijd orgaan van deskundigen ter bescherming tegen de microben waar hij zo bang voor is.

 

Kinderverlamming blijven bestrijden. Hierover heb ik hierboven al geschreven dat de inspanningen van Bill Gates tegen polio bij kinderen alleen al in India tot een half miljoen verlamde kinderen kan hebben geleid. Maar de ongekozen man die nooit medicijnen heeft gestudeerd, mag zijn menselijke proeven gewoon voortzetten. Wat zou er kunnen gebeuren? Net als Covid-19 wil Gates, die blijkbaar aan waanideeën en neuroses lijdt, het poliovirus “uitroeien”. Met vaccinaties, natuurlijk. Daarbij noemt Gates de vrijmetselaarsorganisatie “Rotarians”, die betrokken zou zijn bij vaccinatieprogramma’s wereldwijd.

“Het redden van moeders en baby’s” door AI-ondersteunde echografie. Klinkt op het eerste gezicht weer erg goed. En opnieuw rijst de vraag – waarom wil iemand mensen redden die vindt dat er te veel mensen op deze wereld zouden leven.

Genezing van AIDS door gentherapie. De immunodeficiëntieziekte AIDS, mogelijk veroorzaakt door vaccinatiecampagnes, moet nu worden genezen door verdere gen-experimenten. Bill Gates geneest gewoon alles – zelfs volledig gezonde mensen wier leven plotseling en onverwacht eindigt door mRNA-vaccinaties. Zolang men vrijwillig aan deze programma’s kan deelnemen, kan men de zin ervan bespreken. Helaas houdt de pret op als het gaat om verplichte medische behandelingen.

Klimaatmanie: uitstoot verminderen met “Breakthrough Energy”. Breakthrough Energy is Gates’ nieuwste grote project om de zogenaamde broeikasgassen wereldwijd te verminderen. Het doel zou “nul-uitstoot” zijn. Hopelijk weten alle aardkloven en vulkanen ook van Gates’ plannen, bij twijfel kan hij ze kopen, toch? Een van de plannen van Gates is om gebouwen absoluut luchtdicht te maken omdat ze te veel energie zouden verspillen. Klinkt gezond. Het is 250.000 keer geprobeerd. Op uw gezondheid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-onthult-zijn-plannen-voor-2023-hij-gaat-door-met-het-verbeteren-van-de-wereld/

 


Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëist

De Indiase Orde van Advocaten meldt dat bij het Indiase Hooggerechtshof een aanklacht wegens moord is ingediend tegen twee miljardairs die verantwoordelijk zijn voor AstraZeneca’s COVID-19 vaccin Covishield, wegens de moord op een 23-jarige man die met het serum werd ingespoten, bericht Brian Shilhavy. De twee genoemde verdachten zijn Bill Gates en Adar Poonawalla, de … Meer lezen overBill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëist

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws https://www.frontnieuws.com/bill-gates-in-indias-hooggerechtshof-aangeklaagd-voor-covid-19-vaccinmoord-doodstraf-geeist/

 

Bewijs dat de V.S. een WO III plant tegen Rusland en China

 mei 18, 2023   893   1  

 


Het volgende nieuwsartikel (samen met alle rechtstreeks gelinkte documenten, zodat nieuwsredacteuren onmiddellijk kunnen zien wat de documentatie is voor elke bewering erin) werd op 5 mei 2023 ingediend bij 300 nieuwsmedia en slechts door drie daarvan gepubliceerd, en wordt hier opnieuw bij hen allemaal ingediend (enigszins uitgebreid en bijgewerkt), voor heroverweging, vanwege het extreme belang van de solide gedocumenteerde en onderbelichte feiten die het bevat:

Op 3 mei vertelde de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken in een interview aan C-Span, dat de Amerikaanse regering geen bezwaar zal hebben als de Oekraïense regering de Russische president Vladimir Poetin probeert te vermoorden of dat doet. Hij zei“Dit zijn beslissingen die Oekraïne moet nemen, hoe het zichzelf gaat verdedigen, hoe het zijn grondgebied terug krijgt, hoe het zijn territoriale integriteit en soevereiniteit gaat herstellen.” Amerika heeft meer dan honderd miljard dollar aan Oekraïne geleverd om Rusland te verslaan, en zegt nu dat als Oekraïne een deel daarvan gebruikt om Poetin te vermoorden, dat oké is. Dit is ongekend. (Zelfs Hitler was niet zo slecht), schrijft Eric Zuesse.

Ook op 3 mei kopte de Japanse nieuwsdienst Nikkei Asia: NAVO opent kantoor in Japan en meldde dat “de NAVO van plan is een verbindingskantoor te openen in Tokio, Japan, het eerste in zijn soort in Azië.” De Noord-Atlantische Verdragsorganisatie wil nu niet alleen Amerika’s anti-Russische militaire alliantie worden, maar ook Amerika’s anti-Chinese militaire alliantie, die de afsplitsing van China’s provincie Taiwan (die de Amerikaanse regering sinds 1972 formeel als Taiwan heeft erkend) van China zal steunen, terwijl zij weigert de afsplitsing van de Krim en drie andere provincies van Oekraïne uit Oekraïne te steunen. (Met andere woorden: hoewel het Amerikaanse regime de afscheiding van Taiwan van China steunt, verwerpt het de afscheiding van de Donbass, de Krim, enz. van Oekraïne).

 

Amerika en zijn NAVO ontkennen dat zij anti-Russisch of anti-Chinees zijn en houden vol dat zij in plaats daarvan slechts streven naar regimeverandering in beide landen, zodat zowel Rusland als China democratie en mensenrechten komen bieden zoals Amerika’s regering (de regering die veel meer invasies en staatsgrepen pleegt dan alle andere regeringen in de wereld samen doen) biedt (wat zij eigenlijk niet doet).

Het Amerikaanse Congres overweegt nu wetgeving die wordt aangeprezen als de “Ukraine Victory Resolution“, maar die formeel de titel H.Res.322 “on Ukrainian victory” draagt, en die stelt dat “het het beleid van de Verenigde Staten is dat Oekraïne de invasie overwint en zijn internationaal erkende grenzen van 1991 terugkrijgt.” Dat vereist een volledige nederlaag van Rusland in Oekraïne. Als dat gebeurt, zal de Russische president Vladimir Poetin vrijwel zeker aftreden of omver worden geworpen en worden vervangen door een leider die de Amerikaanse regering zal goedkeuren (of zelfs benoemen). Gebeurt dit niet, dan zijn het Amerikaanse Congres en de president reeds verplicht, doordat zij deze resolutie als wet hebben aangenomen, om Rusland binnen te vallen om met direct Amerikaans militair geweld te bereiken wat het Oekraïense leger niet heeft kunnen bereiken. Die invasie van Rusland door de VS en haar bondgenoten zou de Derde Wereldoorlog, WO III, betekenen. (Hoeveel nieuwsmedia geven om het voorkomen van WO III? Waarom geven ze er niet om? Waarom weigeren zij hun lezers te informeren over dit gevaar, en dat het afkomstig is van de VS en hun bondgenoten – niet van hun beoogde slachtoffers, Rusland en China? Op 24 januari 2023 publiceerde het Bulletin of Atomic Scientists hun allerhoogste “Doomsday Clock Announcement” dat, nog erger dan tijdens de Cuban Missile Crisis van 1962, toen er nog een Sovjet-Unie was met haar communisme en haar Warschaupact, “De klok staat nu op 90 seconden voor middernacht – de dichtstbijzijnde wereldwijde catastrofe ooit.” Wie verzwijgt dit extreme gevaar geheim voor het Amerikaanse en het geallieerde publiek, en waarom? Wie dienen zij eigenlijk?)

De Amerikaanse regering heeft zich er nog niet onherroepelijk toe verbonden haar eerdere erkenning van Taiwan als deel van China in te trekken; maar als zij dat uiteindelijk wel doet, zullen Amerika en zijn bondgenoten natuurlijk in oorlog zijn met China, wat eveneens WO III zou betekenen.

Er is ook iets in behandeling bij het Amerikaanse Congres dat “The Restrict Act” wordt genoemd, waarbij de staat van beleg over alle nieuwsmedia in de VS wordt ingesteld, ter voorbereiding van een formele en allesomvattende afkondiging van de staat van beleg in Amerika. Door die totale censuur zal het Amerikaanse publiek met betrekking tot zowel Rusland als China (en wat dan ook) alleen weten wat de Amerikaanse regering de Amerikanen wil laten weten; en dit zou het voor het Congres enorm vergemakkelijken om publiekelijk te verklaren dat Amerika in oorlog is tegen zowel Rusland als China. Dus: de wettelijke voorbereidingen om dit “grondwettelijk” te doen (behalve het schenden van alleen het Eerste Amendement, dat hen niets zegt) zijn al getroffen.

NB: Dit nieuwsbericht wordt tegelijkertijd verspreid, en vrij van auteursrechten ter publicatie aangeboden, aan alle Amerikaanse en Westerse nieuwsmedia.

PS: Vanaf 15 mei 2023 (tien dagen nadat dit artikel aan honderden nieuwssites was gestuurd), zijn de enige twee van de honderden waar ik het naar toe had gestuurd die dit artikel hebben gepubliceerd, anders dan The Duran (waar ik het rechtstreeks heb gepost) SouthFront en Dehai News. Alle anderen (op dit moment, tien dagen later), inclusief alle mainstream “nieuws”-media, hebben het afgewezen (of anders nog niet geplaatst). Dat is minder dan 1% van de nieuwssites waarnaar het op 4 mei was gemaild. Is er iets mis met dit artikel? Of is er iets mis met vrijwel alle nieuwsmedia in Amerikaanse en geallieerde landen? Is dat censuur? Waarom hebben al die censoren (“redacteuren”) dezelfde beslissing genomen (om dit artikel niet te publiceren)? Waarom? Wordt de beslissing eigenlijk ergens anders genomen, misschien door de personen die de controle hebben over de Amerikaanse regering?

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bewijs-dat-de-v-s-een-woiii-plant-tegen-rusland-en-china/

Tot 24.000 euro extra per maand: Vorstelijke overheidsbeloning voor Duitse vaccineer-artsen

 december 31, 2021   4749  7

 

    © Freepik

Terwijl in Oostenrijk artsen die kritisch staan tegenover vaccinatie hun baan en hun licentie verliezen en daarmee van hun broodwinning worden beroofd, verdienen artsen die ijverig vaccineren in Duitsland en waarschijnlijk ook in Oostenrijk de spreekwoordelijke “vetpot”, beschermd en gesanctioneerd door de staat. In Duitsland, bijvoorbeeld, betaalt de staat momenteel 28 euro per vaccinatie, in het weekend of op feestdagen zelfs 36 euro per prik, schrijft Unser-mitteleuropa.com.


Werken in vaccinatiecentra als “salarisbooster”

Tegelijkertijd fungeren sommige vaccinatiecentra waarschijnlijk zelf als echte “boosters” in de vorm van fikse salarisboosters voor vaccinerende artsen die de regels van het regime volgen. In deze massaverwerkingsinrichtingen krijgen de artsen een uurloon van 150 euro (!), wat neerkomt op een dagloon van een fiere 1.200 euro. Officieel worden 20 vaccinatiemissies per maand goedgekeurd, wat een extra inkomen van 24.000 euro (!!) per maand zou betekenen. Dit alles, natuurlijk, naast de normale inkomsten.

Het is niet verwonderlijk dat de meerderheid van de artsen behoort tot de “militante” voorstanders van vaccinatie.

Geen capaciteit voor reguliere patiënten

Het is waarschijnlijk ook aan deze omstandigheid te wijten dat er thans in de meeste praktijken knelpunten zijn bij de behandeling van reguliere patiënten en dat het gezondheidsstelsel ook om deze reden zijn capaciteitsgrenzen heeft bereikt.

De “vaccingier” heeft de medische beroepsgroep gegijzeld. Gezien de verplichte vaccinatie die reeds vanaf februari in Oostenrijk is gepland en die in Duitsland concreet wordt besproken, zal de situatie ten goede veranderen voor de boekhouding van de vaccineer-artsen.

Het is glashelder dat de medische beroepsgroep, onder de warme dekmantel van de staat, definitief afstand heeft gedaan van haar eed-gebonden zorg en verplichting voor de gezondheid en het welzijn van patiënten. De motieven om vaccinatie aan te bevelen worden hierdoor angstaanjagend doorzichtig; het gaat in ieder geval niet meer om “volksgezondheid”.

 

Artsen door de politiek gecorrumpeerd 

De aanvullende hoorn des overvloeds-beloningen door de regering vegen in een oogwenk elke ethische en morele bezorgdheid van de medische beroepsgroep weg. De ijverig vaccineer-artsen hebben zich zonder scrupules laten corrumperen door de machthebbers.

Men moet echter zonder afgunst de benadering van de “Corona-dictators” aan de hefbomen van de macht erkennen, hoe slim ze hebben uitgedokterd om de witte jassen, die tot nu toe “zeer gerespecteerd” waren door de bevolking, zo perfect voor hun eigen doeleinden in te zetten.

Ook goede extra inkomsten voor dokterspraktijken

Voor 28 of 36 euro per vaccinatie is het een heuse bijverdienste, zelfs voor artsen in een privépraktijk. In heel Duitsland nemen ongeveer 100.000 praktijken deel aan de vaccinatiecampagne. Zo werden vorige week ongeveer 4,5 miljoen doses gevaccineerd, wat resulteerde in een minimuminkomen van 1.260 euro, exclusief weekend- en vakantiepremies. In een maand is dat minstens 5.040 euro. Zelfs na aftrek van belastingen levert dit een lucratieve extra meevaller op, zelfs voor kleinere praktijken.

Dit verklaart waarom veel praktijken zich tijdens de “zomervaccinatiepauze” uit het vaccinatieprogramma hebben teruggetrokken, maar nu van gedachten zijn veranderd en weer naar de overvloedige trog zijn teruggekeerd.

Artsenvakbond dringt aan op meer vaccinatiecentra

Met slogans als “we kunnen deze pandemie alleen het hoofd bieden door te vaccineren. Het vaccin is nu al miljarden keren getest. Maar met hun angst voor bijwerkingen nemen miljoenen mensen roekeloos het grote risico zichzelf en anderen te infecteren”, proberen de Marburg-functionarissen hun “sinecures” ook het komende jaar nog veilig te stellen.

 

Terwijl de artsenverenigingen dit jaar bleven aandringen op een verhoging van de premies voor vaccineerders, gaf Baden-Württemberg het “goede voorbeeld”, met vaccinatiepraktijken die als de spreekwoordelijke paddenstoelen uit de grond schoten.

Motivatie van de regering voor “vakantie-vaccinatoren

Als motivatie voor de artsen heeft de Landelijke Vereniging van Artsen van de Wettelijke Ziektekostenverzekering (KBV) nu van de federale overheid toeslagen geëist voor artsen die op weekdagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar zouden vaccineren.

In het licht hiervan komt het ongenoegen over het tekort aan vaccins en booster nu ook in een heel ander licht te staan.

De trieste conclusie is eens te meer dat beroepsgroepen die ooit een zeker vertrouwen genoten bij de bevolking, zoals artsen, politieagenten en politici, dankzij de pandemie op brute wijze zijn ontmaskerd. Dit wordt zichtbaar door het steeds groeiende aantal mensen dat overal en op straat een gezicht geeft aan hun protest en verzet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/tot-24-000-euro-extra-per-maand-vorstelijke-overheidsbeloning-voor-duitse-vaccineer-artsen/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...