rsz steeds meer steekpartijenVergeleken met een aantal jaar geleden zijn het aantal steekpartijen in West Europa schrikbarend toegenomen.

Keer op keer is het raak en de steekpartij in Duitsland wordt nu zelfs door IS opgeëist en dus weet je precies uit welke hoek dit allemaal komt.



Eigenlijk is maar één groepering ter wereld die er belang bij heeft om de Westerlingen op te zetten tegen de islam.

En die groepering is het zionisme. Voor het zionisme is de islam de grootste vijand en het is niet voor niets dat er door Israël geld wordt betaald voor het organiseren van opstanden van ‘patriots’ tegen de islam.

Afgezien van het demoniseren van de islam, is het de bedoeling dat wij als Westerlingen mensen van andere culturen, en dan met name moslims, vrezen.

Door de jaren heen zijn er ontelbare door Israël uitgevoerde aanslagen geweest waarbij standaard de moslims de schuld kregen.

In werkelijkheid waren het zogenaamde false flag operaties om de moslims in een kwaad daglicht te stellen.

We weten inmiddels ook dat het beruchte IS of ISIS een creatie is van de Westerse veiligheidsdiensten met voorop de Mossad.

Ze hebben zelfs via Rita Katz een soort eigen IS publiciteitsbureau in elkaar gedraaid.

Als dan de naam IS opduikt bij een ernstig steekincident in Solingen, Duitsland, dan gaan onmiddellijk alle alarmbellen af.

De terroristische organisatie Islamitische Staat (IS) heeft de aanval opgeëist. In een verklaring van het aan IS gelieerde Amaq News zegt de terreurgroep dat de aanval is uitgevoerd door een van zijn leden "uit wraak voor moslims in de Palestijnse gebieden en elders".

Vanwege het opduiken van de naam IS bestaat er een grote kans dat ook hier sprake is van een false flag aanval.

Dat we nu het tijdperk ingaan waarbij IS niet langer bomaanslagen uitvoert, maar mesaanvallen.

Het enige dat ze nodig hebben is een gedrogeerde of gehersenspoelde patsy die vrolijk uit naam van IS gaat insteken op een groep omstanders of voorbijgangers.

Overal duiken nu verhalen op over steekpartijen.

Tijdens het Notting Hill Carnival in de Britse hoofdstad Londen zijn zondagavond drie mensen neergestoken. Onder hen was een 32-jarige vrouw die met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis is gebracht, zo laat de Londense politie (MET) weten.

Naast de vrouw werden ook twee mannen van 29 en 34 jaar neergestoken. De 29-jarige man ligt ook in het ziekenhuis, maar is buiten levensgevaar. De toestand van een 24-jarige man die werd neergestoken is onduidelijk. Over de omstandigheden van de steekincidenten is nog niets bekend.
In Duitsland is er nu al sprake van 13.844 steekincidenten per jaar.

Als het in dit tempo doorgaat, durven mensen straks niet meer de straat op, want op iedere hoek kan een kwaadwillend iemand staan met een mes.

Maar, dat hoeft straks ook helemaal niet met de komst van de 15 minuten steden.


Hoe meer steekpartijen des te groter de polarisatie en de demonisering van de islam.

En wie zou daar nu belang bij hebben?