donderdag 1 juni 2023

Help mee de boodschap te verspreiden van Dr. Martin en Prof Dr Pierre Capel

Prof dr Pierre Capel  -  4 dagen geleden  -  2 minuten om te lezen

David Martin, stichtend voorzitter van vermogensbeheerder M Cam, zei eerder deze maand op een door het Europees Parlement georganiseerde internationale Covid-top in Brussel dat de VS verantwoordelijk waren voor het maken van beide coronavirussen die de uitbraken van het 'severe acute respiratory syndrome' - of SARS - in 2003 en de Covid-19 pandemie in de afgelopen drie jaar veroorzaakten.

Tijdens de derde editie van de top waren er sprekers van anti-lockdown voorstanders tot medische academici om de wereldwijde pandemische reactie te bespreken. Ook Prof Dr Theo Schetters uit onze eerste reeks van Tegenwind was aanwezig. Theo Schetters heeft het vooral gehad over de hoge cijfers van oversterfte in Nederland. Hij heeft dit al enkele maanden gevolgd aan de hand van de beschikbare openbare datacijfers. De andere sprekers lieten hun licht schijnen op de mogelijkheid dat het coronavirus dat de pandemie heeft veroorzaakt, door de mens is veroorzaakt in plaats van in de natuur.

Dr. David Martin, een Amerikaanse zakenman die gespecialiseerd is in het controleren van octrooien kwam met het volgende statement naar buiten;

Het Covid-19 coronavirus werd "opzettelijk vrijgelaten" door de Verenigde Staten in Wuhan, China, met als doel een wereldwijde pandemie te veroorzaken om zo het gebruik van vaccins te kunnen promoten.

 In zijn toespraak zei Martin: "De pandemie die volgens ons de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden, is niet van de ene op de andere dag ontstaan. In feite begon deze zeer specifieke pandemie met behulp van het coronavirus op een ander tijdstip."

Hij zei dat wetenschappers in 1965 het coronavirus ontdekten als een model van een ziekteverwekker - een agens dat ziekte veroorzaakt. Ze ontdekten ook dat coronavirussen gemodificeerd kunnen worden.

Tegenwind heeft onlangs een documentaire gebracht waar we in gesprek gingen met Prof Dr Pierre Capel. Ook hij vertelde ons dat er een 'niet-natuurlijk' deeltje in het huidige coronavirus zit. De juiste man om deze belangrijke getuigenis van Dr. Martin te onderwerpen aan een review. Hij heeft er op zijn eigen manier een videoboodschap van gemaakt waarin hij extra uitleg en duiding geeft.

Ik denk dat deze vlog wel eens één van de belangrijkste video's kan worden van 2023.

 

Video Link: https://video.wixstatic.com/video/f7f7f8_9ccd016bd7254eaabf1e8aa17a718ead/720p/mp4/file.mp4

 Kijk ook nog eens terug naar de documentaire met Prof Dr Pierre Capel waar hij uitgebreid praat over de niet-natuurlijke oorsprong van het virus.

Video Link: https://www.tegenwind.tv/kijken/tegenwind-3---prof-dr-pierre-capel-

 

Bron: https://www.tegenwind.tv//post/help-mee-de-boodschap-te-verspreiden-van-dr-martin-en-prof-dr-pierre-capel

Vrijwillige desinformatiecode van de EU is verplicht: Gehoorzaam of sterf

 juni 1, 2023   3269   25  

 

    Afbeelding: Strategic Culture

Dhandhavers van de Europese Unie hebben Twitter-eigenaar Elon Musk verteld dat de vrijwillige informatiecode van de EU niet vrijwillig is en dat de EU Twitter een boete zal opleggen als Musk zich niet aan de NAVO-regels houdt. Hoewel Musk nog steeds de symbolische non-conformist van de NAVO is, vertelt de EU hem en ons allemaal in wezen dat elke afwijking van haar Russofobe, Slavofobe en Sinofobe narratieven zwaar zal worden bestraft, schrijft Declan Hayes.

Vanuit het oogpunt van von der Leyen en de andere marionetten van de NAVO is dat volkomen logisch. Aangezien de actieve houdbaarheid van de gevestigde media snel afloopt, heeft de EU alleen nog maar alternatieve media om te vernietigen met enorme boetes in het geval van Twitter of, meer in het algemeen, door het verdringen en muilkorven van alle waarheidsvertellers.

Kijk maar naar de behandeling van Roger Waters van Pink Floyd, een levenslange antifascist, wiens vader in de strijd tegen de nazi’s is gesneuveld, maar die de usual suspects, zoals altijd aangevoerd door de BBC en de Guardian, proberen te verbannen omdat hij een jodenhatende nazi zou zijn, alleen maar omdat hij de rechten van de Palestijnen steunt, omdat hij Julian Assange steunt en omdat hij dom genoeg is om nog steeds live concerten te geven met die ongereconstrueerde standpunten, nu hij de 80 nadert.

De EU-code die Waters en Musk slachtoffert, is “bedoeld om winstbejag uit desinformatie en nepnieuws te voorkomen, en om de transparantie te vergroten en de verspreiding van bots en nepaccounts tegen te gaan.”

Met desinformatie bedoelen de schurken van Von der Leyen, naast Waters, het werk van mensen als onze eigen uitstekende Stephen Karganovic, die niet alleen een kwaliteitsdenker en -schrijver is, maar op elke denkbare EU- en NAVO-hitlijst staat omdat hij zijn waarheden aan de macht brengt. En anderen zoals Fjodor Loekjanov en Timur Fomenko, die uitstekende analytische kopij schrijven voor Russia Today, dat samen met deze site onderworpen is aan een reeks sancties en scheldpartijen die even lasterlijk en onwetend zijn als die welke deze EU- en NAVO-debielen naar Waters of andere van hun beteren gooien.

 

Het doel om Strategic Culture, Russia Today, Waters en zelfs Masha en Mishka te bestempelen als desinformatie is om de gemeenschappelijke ruimte te controleren en de ideeën van ketters als Jeremy Corbyn, Robert F Kennedy Junior of hun type geen ruimte te geven om te overleven.

Met nepnieuws is de EU vooral bezig met mensen die hun misdaden aan het licht brengen, familiemensen als Roger Waters en Julian Assange, die nu het equivalent van een levenslange gevangenisstraf heeft gekregen omdat hij het kleinste deel van de oorlogsmisdaden van de Yanks in Irak aan het licht heeft gebracht, misdaden die, vergeet niet, ook de groepsverkrachting van kleine meisjes door deze voorbodes van de democratie in VS-stijl omvatten.

En dan is er Gonzalo Lira, die zich op de ergste plaats bevindt, namelijk in Oekraïne, wiens soldaten lijken verkrachten, en waar politici alle oppositiepartijen, alle oppositiemedia en alle religies die hun uiterst corrupte systeem niet aanbidden, verbieden, maar toch, terwijl de lijkenverkrachters God weet wat doen met Gonzalo Lira in God weet waar, heeft Oekraïne zijn rangschikking in de persvrijheid- en transparantie-indexen van de NAVO zien stijgen als een Amerikaanse kale adelaar die zich niets aantrekt van de stank eronder. Het voormalige nazi-romp Reich is, zo verkondigen de desinformatiedeskundigen van de EU, het land van de vrijen en het land van de dapperen, ook al is het de hel op aarde voor Lira en miljoenen andere slachtoffers van Zelensky.

De marteling van Assange en Lira heeft talloze anderen het zwijgen opgelegd en daarmee plaats gemaakt voor NAVO’s eigen kwakzalverjournalisten om de leegte op te vullen met hun eigen nepnieuws, dat ons tot voor kort werd voorgeschoteld door seksuele roofdieren als Philip Schofield, ITV’s equivalent van Jimmy Savile van de BBC.

Om er geen doekjes om te winden, maar corrupte landen en instellingen die Jimmy Saville, Philip Schofield, Ghislaine Maxwell, Lord BoothbyTom Driberg MP, Jeffrey Epstein, Sir Ted HeathCyril SmithKarim Ahmad KhanImran Ahmad Khan en prins Andrew verheffen tot posities van macht en autoriteit, zijn niet in de positie om iemand de les te lezen over transparantie of om hun nepnieuws-lijn te spinnen over hun eigen terroristische aanval op Nordstream.

 

Wat betreft bots en nepaccounts, die laster had moeten sterven met het einde van Russiagate, een van een aantal massale CIA/EU-inspanningen om nepnieuws en ondoorzichtigheid te verspreiden via hun eigen bots en nepaccounts.

Maar waarom, zouden de Clinton, Biden, Obama en andere georganiseerde misdaadfamilies zich afvragen, het wiel opnieuw uitvinden, als de oude lasterpraatjes van de media van de NAVO net zo goed werken als altijd?

Wat we hebben met al deze vlotten van EU-wetten, boetes, sancties, grootspraak en bluf is een soort NATO Cosplay, waarbij von der Leyen en haar mede-Cosplay samenzweerders mogen moraliseren, terwijl de families Biden, Kerry en Pelosi Oekraïne mogen bestrooien met genoeg biolaboratoria om de helft van de Europese bevolking uit te roeien, en de New York Post, het enige mediakanaal dat verslag deed van de misdaden die Hunter Biden’s laptop onthulde, wordt verbannen en belaagd door de FBI goon squads.

De Digital Services Act van Von der Leyen zal beledigende humor, zoals het vergelijken van de Franse dictator Macron met Hitler, verder strafbaar stellen. Ongeveer 19 bedrijven, waaronder Alphabet’s Google Maps, Google Play, Google Search, Google Shopping, YouTube, Meta’s Facebook en Instagram, Amazon’s Marketplace, Apple’s App Store, Twitter, Microsoft’s twee onderdelen LinkedIn en Bing, booking. com, Pinterest, Snap Inc’s Snapchat, TikTok, Wikipedia, Zalando, en Alibaba’s AliExpress zullen allemaal moeten gehoorzamen aan von der Leyen’s dictaten “om het internet veiliger te maken” door het wissen van zogenaamde desinformatie op welke manier von der Leyen en haar mede-plagiaatplegers dat van het ene op het andere moment ook besluiten te definiëren.

Niet dat oorlog hun enige verdienste is die de bescherming van de censor nodig heeft. Meer dan 3.400 peer-reviewed papers die vraagtekens zetten bij het Covid narratief van de NAVO zijn ook buitenspel gezet en genegeerd. Nepnieuws, Russische propaganda, desinformatie of iets dergelijks. Ik ben een van de velen die het vaccin van Von der Leyen’s man niet heeft genomen. En ik ben blij dat ik niet in hun dansende verpleegsters en hun niet aflatende marketing ben getrapt, ongeacht of ze met hun nepvaccins met nepnieuws leuren of niet. Ik heb geen idee of die vaccins effectief zijn of niet. Ik ben niet bevoegd om daarover te oordelen.

 

Maar wat ik wel weet is dit. Er zijn grote groepen Amerikaanse en Europese politici, zoals de Amerikaanse voortvluchtige Lindsey Graham, die zijn gepromoveerd omdat ze, hoe dom ze ook zijn, voldoende ruggengraatloos zijn om de oorlogen, vaccins en andere maatschappelijke slopers te pimpen die degenen die hen financieren en controleren verkopen.

Over oorlog gesproken: NAVO en KFOR-huurlingen hebben zojuist een stel Serviërs afgeslacht in Zvecan (Noord-Kosovo). Hoewel ik met belangstelling uitkijk naar een goede analyse van deze laatste NAVO-oorlogsmisdaad door Fyodor Lukyanov, Timur Fomenko en onze eigen uitstekende Stephen Karganovic, weet ik dat niet alleen hun mening volledig in strijd zal zijn met die van de semi-geletterde factcheckers van de EU, maar dat Russia Today en Karganovic veel dichter bij de waarheid zullen zitten dan een van von der Leyen’s volgelingen ooit zou kunnen zijn, omdat die EU yellow packs zijn klaargestoomd om de misdaden tegen Serviërs en Palestijnen waarop dit artikel en duizend andere op deze site de aandacht vestigen, te overschilderen en te verbergen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/vrijwillige-desinformatiecode-van-de-eu-is-verplicht-gehoorzaam-of-sterf/

 

De Europese Unie is dicht bij een ineenstorting – Het hele systeem is tot in de kern verrot

Het conflict in Oekraïne eist zijn tol in de eurozone en het zou ertoe kunnen leiden dat de eurozone uiteindelijk over de rand van de afgrond wordt geduwd. Alles wat uit de inval van Rusland voortvloeit, betekent een groot nadeel voor de regio, die het toch al moeilijk heeft. Wanneer u stijgende energieprijzen koppelt aan … Meer lezen overDe Europese Unie is dicht bij een ineenstorting – Het hele systeem is tot in de kern verrot

 

Opvallend veel mensen met geheugenproblemen na ‘coronapandemie’, is dit de reden?


Sinds dit jaar bezoeken meer mensen de huisarts voor geheugen- en concentratieproblemen, blijkt uit onderzoek van het RIVM en het Nivel naar de gevolgen van de ‘coronapandemie’.

Vooral de groep 45-74 jaar bezocht het eerste kwartaal vaker de huisarts met cognitieve problemen. Het gaat om een stijging van 40 procent vergeleken met 2019. De onderzoekers vermoeden dat de problemen zijn veroorzaakt door corona of de coronamaatregelen.

“Waarom wordt er nou wederom alleen niet naar de experimentele ‘vaccins’ als mogelijke oorzaak van deze geheugenproblemen gekeken?” vraagt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) zich hardop af.

Wat een vooringenomenheid

Statisticus Herman Steigstra merkt op: “Wat een vooringenomenheid weer bij de MSM. Er kunnen allerlei oorzaken voor de geheugenproblemen zijn behalve vaccinatie. Terwijl autopsie overduidelijk spikes afkomstig uit het vaccin in de hersenen heeft aangetoond, waar het verwoestende schade gaf.”

“Een langdurig effect van het coronavaccin kan het natuurlijk niet zijn,” zegt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons sarcastisch.

“‘Mogelijk door corona’. Of toch door de prik?” aldus fysiotherapeut Auke Wagenmakers.

Je hoeft geen genie te zijn

Neuroloog Jan Bonte wijst erop dat vaccinatie met de mRNA-vaccins tot een vasculitis van de kleine bloedvaatjes kan leiden. Daarnaast is de kans op een centrale retinale vene-afsluiting na vaccinatie meer dan twee keer zo groot. De enige reden waarom de afsluiting van dit afvoerend vat opvalt, is omdat je het zicht verliest.

Je hoeft geen genie te zijn om te bedenken dat vaccinatie ook bij andere soortgelijke vaatjes de kans op sluiting vergroot, aldus Bonte.

“We weten dat het spike-eiwit van het vaccin ook in de kleine bloedvaatjes tot expressie komt en eveneens op astrocyten in het brein. En ook spike-eiwit op zenuwcellen wordt al gemeld. Dan is er tenminste één grondig gedocumenteerd geval van een ernstige multifocale hersenontsteking veroorzaakt door de mRNA-vaccins,” somt de neuroloog op.

Arts: Verenigde Naties bereiden verontrustende machtsgreep voor


Het WHO-pandemieverdrag blijkt slechts één van zeven pijlers waarmee via de Verenigde Naties een Global Government wordt vormgegeven.

De VN presenteerde in maart in een rapport zeven zogenoemde ‘global shocks’ waarvan de coronapandemie er één was.

Via een ‘emergency platform’ wil de VN voorbereid zijn op toekomstige ‘global shocks’. Dit platform moet automatisch in werking treden bij (mogelijke) dreigingen die de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) of Agenda 2030 zouden kunnen ondermijnen.

Leiding

De zeven ‘shocks’ zijn grootschalige klimaatgebeurtenissen, toekomstige pandemieën, gebeurtenissen met een grote impact waarbij een biologische agent betrokken is, verstoringen van de mondiale stroom van goederen, mensen of financiën, ontwrichtende activiteiten in cyberspace of verstoringen van de wereldwijde digitale connectiviteit, een grote gebeurtenis in de ruimte die één of meerdere kritieke systemen op aarde ernstig verstoort en onvoorziene risico’s.

Via het ‘emergency platform’ wil men de leiding kunnen nemen bij een volgende crisis. De coronapandemie heeft volgens de VN namelijk aangetoond dat nationale overheden ‘slecht uitgerust waren om effectief om te gaan met een noodsituatie van deze omvang en complexiteit’.

Probleem

Mogelijk worden bij een nieuwe crisis gereedschappen gebruikt die net als bij corona de grondrechten en fundamentele vrijheden schenden.

Er wordt toegewerkt naar een ‘global government’ die niet alleen een crisis zoals corona zal gaan managen, maar ook allerlei andere soorten uitdagingen te lijf zal gaan.

Dit is een probleem, waarschuwde arts Meryl Nass in het programma CHD Friday Roundtable. “We moeten ons nu niet alleen zorgen maken over de WHO, maar ook over de VN zelf,” zei ze.

Washington is bereid een sanctieoorlog te voeren, tot de laatste Europeaan

 april 21, 2022    6958   27  

 

   © Natural News

Zelfs de naaste bondgenoten van de VS beginnen te aarzelen, in een poging om niet het lot te ondergaan van degenen die opgeofferd zijn aan een sanctie-oorlog met Rusland.

Britse economen eisen dat Duitsland onmiddellijk een embargo op Russische koolwaterstoffen instelt. Zij noemen de aankoop van deze wapens de financiering van het Russische leger. Als het weigert, riskeert Berlijn sancties van Washington, Londen en Brussel. En het kan hun niet schelen dat de sancties de industriële inflatie reeds tot 31% hebben opgedreven – en dat een embargo op olie en gas de Duitse economie zou kunnen ten gronde richten, schrijft Malek Dudakow.

Soortgelijke dreigementen zijn geuit tegen Hongarije, dat ook van financiële hulp uit Brussel is uitgesloten en met consequenties is bedreigd als het neutraal blijft in Oekraïne. Londen is reeds bereid te beweren dat het kopen van Duitse goederen neerkomt op het steunen van Rusland, omdat zij met behulp van Russische energiebronnen zijn geproduceerd. Als dat zo is, wordt het tijd om hun toegang tot de Amerikaanse en Britse markt te beperken.

Soortgelijke retoriek is in Washington reeds geuit tegen zijn naaste bondgenoot, Israël. De “haviken” in het Congres, die gewoonlijk pro-Israël zijn, hebben in de context van de Oekraïne-crisis een andere toon aangeslagen en Jeruzalem gedreigd met sancties en het bevriezen van de militaire hulp van de VS voor een bedrag van drie miljard dollar per jaar. De reden is de weigering van Israël om mee te gaan in de Westerse sancties.

India, dat zich aan de neutraliteit houdt en olie van Rusland koopt, staat niet minder onder druk. De VS beschuldigen hen nu plotseling van schendingen van de mensenrechten. Ook doemt de dreiging op van sancties die in het verleden aan India zijn opgelegd wegens beschuldigingen van discriminatie van moslims.

Oekraïne en Rusland zijn het eens - Rusland vecht tegen de NAVO

 

Naarmate het effect van de sanctie-oorlogen op de economie zijn tol eist, zal de lust om eraan deel te nemen snel afnemen. Zelfs in het Verenigd Koninkrijk is het percentage voorstanders van sancties in een maand tijd gedaald van 50% tot 36%. En des te aanhoudender zal de druk van Amerika zijn, dat volgens de bekende logica handelt: sterf vandaag in een oorlog met Rusland, en ik zal morgen sterven. Indien nodig is Washington bereid een sanctie-oorlog tot de laatste Europeaan uit te vechten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/washington-is-bereid-een-sanctieoorlog-te-voeren-tot-de-laatste-europeaan/

Un contrat à 35 milliards d’euros… 1,8 milliards de doses de vaccin anti-Covid… … négociées par SMS !

 



Destinataire(s) : Mesdames et Messieurs les Députés Européens

Voilà maintenant plus de deux ans que la Présidente de la Commission européenne, Ursula von der Leyen, évite la question.

Que s’est-il réellement passé lors des négociations du troisième contrat d’achat de vaccins avec Pfizer ?

2 ans de cachotteries 

En 2021, Mme von der Leyen a maladroitement avoué qu’elle entretenait des conversations privées, par messages SMS, avec M. Albert Bourla le PDG de Pfizer.[1]

… Pile au moment où les négociations d’un troisième contrat d’achat de vaccins anti-Covid entre l’Union européenne et Pfizer avaient lieu.[2]

Bonjour le potentiel conflit d’intérêt…

On parle ici d’un contrat à 1,8 milliards de doses de vaccins, pour la somme gigantesque de 35 milliards d’euros ![3]

Alors qu’au moment des faits, l’Europe avait déjà en stock 2,6 milliards de doses.[4]

Une quantité bien assez suffisante pour une population de 450 millions d’européens.

De plus, aucun membre du comité de pilotage n’a été consulté, quand bien même c’est le rôle de ce comité de superviser ce genre de négociations.[5]

Plus étrange encore, ce contrat est le seul à comporter une “obligation” d’achat et non un simple “droit” d’achat comme les précédents accords.[6]

Les zones d’ombre sont multiples autour de ce contrat, mais, sommée de révéler le contenu de ces conversations SMS, Ursula van der Leyen n’a cessé depuis 2 ans d’esquiver ces injonctions avec des excuses que l’on pourrait penser dignes d’un enfant qu’on attrape le doigt dans le pot de confiture...

D’abord Mme von der Leyen a prétendu que ces textos avec Pfizer n’étaient pas soumis à la réglementation sur la transparence des institutions européennes…[7]

Argument balayé par la médiatrice de l’Union européenne, Emily O’Reilly, qui ne partage pas cet avis : 

“Ces messages, comme tout document écrit, entrent au contraire dans le cadre de la législation européenne sur l’accès au public aux documents. Le public peut y avoir accès s’il concerne le travail de l’institution.”[8]

De toute façon, législation ou pas, la morale la plus élémentaire voudrait que Mme von der Leyen montre l’exemple et se montre transparente.

Sa fonction et l’importance des enjeux devrait éclipser ici la simple notion d’intimité.

Et ce, d’autant plus si elle n’a rien à cacher…

Mais peut-être qu’en voyant l'étau se resserrer autour d’elle, Ursula von der Leyen a surenchéri en annonçant ne plus pouvoir retrouver ces messages…[9]

Toujours selon Mme von der Leyen, ces SMS ne contiennent de toute façon “pas d’informations importantes relatives aux politiques, activités et décisions de la Commission”.[10]

Pourquoi un tel manque de transparence ?

D’autant plus qu’aujourd’hui les conséquences de cet obscur contrat se font ressentir dans toute l’Europe.

Encore 500 millions de doses inutiles à payer ?

Le contrat passé avec Pfizer avec, semble-t-il, ces fameux SMS stipule que l’Europe s’engage à payer au moins 900 millions de doses.

Depuis 2021, 400 millions des 900 millions de doses obligatoires ont été payées et livrées.[11]

L’Europe doit donc passer à la caisse pour les 500 millions de doses restantes et ce d’ici la fin de l’année.

·         Alors que l’épidémie est terminée depuis longtemps !

·         Alors que les vaccins n’ont aucune efficacité contre la propagation de la maladie ce qui exclut le fait que nous ayons besoin d’autant de doses !

·         Alors que des millions de doses prennent déjà la poussière dans les stocks européens ou sont en passe d’être périmés.[12],[13],[14]

Que l’on soit pour ou contre les vaccins anti-Covid, n’est-ce pas un gâchis monstre ? Un gaspillage colossal d’argent public ?

Au total, sans qu’on sache trop pourquoi et comment, l’Union européenne aura acheté 4,6 milliards de doses, soit 10 injections par européen… pour un total de 71 milliards d’euros ![15]

C’est inadmissible au regard de nos besoins effectifs !

L’Union européenne doit mettre un terme immédiat à ce contrat ! Les laboratoires ont déjà suffisamment profité de l'épidémie, on doit maintenant orienter l’argent vers des buts utiles aux citoyens.

Or les Autorités n’ont, semble-t-il, pas les marges de manœuvre pour peser face au mastodonte des vaccins.

C’est à nous, citoyens français et européens de faire le boulot et de faire pression pour que ce scandale cesse.

Nous nous adressons donc aux députés européens pour que solennellement ils exigent que : 

1.            Le contrat Pfizer d’achat de vaccins Covid soit cassé unilatéralement et sans indemnité quelconque pour Pfizer.

2.            Le contenu des SMS entre le Président du laboratoire américain et la Présidente de la Commission européenne soit rendu public toute affaire cessante. Ceci pour écarter tout soupçon de corruption ou de mésusage de l’argent des citoyens européens.

Pour cela, je vous demande de signer cette pétition adressée aux Députés Européens.

Si nous Citoyens de France et d’Europe ne réclamons pas que le bon sens et la morale prévalent dans la politique, personne ne le fera !

Nous avons le droit de refuser d’acheter un produit dont nous n’avons plus besoin.

Nous avons le droit de savoir ce que se sont dit la Présidente von der Leyen et le PDG de Pfizer !

Nous réclamons donc que ces messages soient rendus publics !

 

 

Sources

[1] https://www.nytimes.com/2021/04/28/world/europe/european-union-pfizer-von-der-leyen-coronavirus-vaccine.html

[2]https://www.blast-info.fr/articles/2023/des-sms-qui-valent-35-milliards-de-dollars-UUHSSgQwS8GbJYBGg16BEA

[3]https://www.blast-info.fr/articles/2023/des-sms-qui-valent-35-milliards-de-dollars-UUHSSgQwS8GbJYBGg16BEA

[4]https://www.blast-info.fr/articles/2023/des-sms-qui-valent-35-milliards-de-dollars-UUHSSgQwS8GbJYBGg16BEA

[5]https://www.blast-info.fr/articles/2023/des-sms-qui-valent-35-milliards-de-dollars-UUHSSgQwS8GbJYBGg16BEA

[6]https://www.blast-info.fr/articles/2023/des-sms-qui-valent-35-milliards-de-dollars-UUHSSgQwS8GbJYBGg16BEA

[7]https://www.blast-info.fr/articles/2023/des-sms-qui-valent-35-milliards-de-dollars-UUHSSgQwS8GbJYBGg16BEA

[8]https://www.blast-info.fr/articles/2023/des-sms-qui-valent-35-milliards-de-dollars-UUHSSgQwS8GbJYBGg16BEA

[9]https://www.blast-info.fr/articles/2023/des-sms-qui-valent-35-milliards-de-dollars-UUHSSgQwS8GbJYBGg16BEA

[10]https://www.blast-info.fr/articles/2023/des-sms-qui-valent-35-milliards-de-dollars-UUHSSgQwS8GbJYBGg16BEA

[11]https://www.blast-info.fr/articles/2023/des-sms-qui-valent-35-milliards-de-dollars-UUHSSgQwS8GbJYBGg16BEA

[12]https://www.airfinity.com/articles/global-press-release-more-than-100-million-vaccines-are-set-to-expire-by-end-of-2021

[13]https://www.lemonde.fr/sciences/article/2022/03/29/pandemie-de-covid-19-le-grand-gaspillage-des-vaccins_6119589_1650684.html

[14]https://www.lexpress.fr/sciences-sante/sante/covid-19-comment-leurope-fait-face-au-surstockage-de-vaccins-LIA3EKPTHFDFFJVEVNOGLVKALQ/

[15]https://www.blast-info.fr/articles/2023/des-sms-qui-valent-35-milliards-de-dollars-UUHSSgQwS8GbJYBGg16BEA

Auteur : Mellie J. de Santé Non Censurée

 Source :

https://www.leslignesbougent.org/petitions/un-contrat-a-35-milliards-deuros-18-milliards-de-doses-de-vaccin-anti-covid-negocies-par-sms-14179/?source=LLB466360009&co_source1=NPA466400009&isBat=false&d=LLB&sk=bWljaGVsLmJ1eXNzZW5zQGJlbGdhY29tLm5ldA==&e=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&j=1844271&l=395&b=2653&sid=20274035&senddate=2023-06-01

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...