donderdag 30 mei 2024

Waarom het hele klimaatverhaal pure oplichting is

 donderdag, 30 mei 2024 13:19

leugens bullshit klimaatzwendelEr is niet veel voor nodig om de complete klimaathysterie volledig onderuit te halen.

En de argumenten om dat te doen hebben totaal niets met het klimaat te maken.


Ze maken fouten. Ze maken veel fouten en ze maken grote fouten.


Toch schijnt dat feit niet echt te registreren bij het gros van de bevolking.

Als we zeggen ‘ze’ dan bedoelen we de satanische sekte in de achtergrond die een groot deel van de nutteloze mee-eters wil opruimen en de rest gebruiken als slaaf.

Als je dat voor ogen houdt, dan zie je al heel snel welke enorme fouten ze maken.

Iedereen met nog een onsje werkend verstand weet ondertussen dat de sekte onze maatschappij in een ijzeren grip houdt omdat ze volledige controle hebben over ons geld.

Het zijn niet de overheden die geld uitgeven, maar het zijn de bankiers in de achtergrond die dit doen.

Om te begrijpen wat er gebeurt met ons geld en waarom raden wij aan dit eerdere artikel te lezen en vervolgens deze.

Als je dan een woordvoerder van een centrale bank iets hoort zeggen, dan weet je dat het de sekte is die tot je spreekt.

Net zoals de nep coronapandemie en de ‘corana vaccinaties' helemaal niets met gezondheid te maken heeft, zo heeft de klimaathysterie helemaal niets met het klimaat te maken.

Dat dit zo is wordt duidelijk uit het feit dat centrale banken zich nu met het klimaat bemoeien.

De enige reden dat centrale banken dit doen is omdat ze worden gecontroleerd door de sekte en deze er alle belang bij heeft om zoveel mogelijk klimaatmaatregelen in te stellen.

Hoe meer klimaatmaatregelen des te eerder hebben ze de door hen gewenste Hunger Games maatschappij waarbij het volk wordt opgesloten in de eigen Districten en de ‘elite’ feest viert in het Capitool.

Dat is de reden dat de veroordeelde crimineel Christine Lagarde onderstaand soort filmpjes maakt.

Lagarde:

“Klimaatverandering” vereist een complete herziening van de hele economie en het financiële systeem, in lijn met de “groene transitie” - inclusief de noodzaak om “onze koolstofvoetafdruk te verminderen in alles wat we doen, van bankbiljetten tot de manier waarop we toezicht houden op banken”.

Het goede nieuws is gelukkig dat steeds minder mensen dit soort wartaal geloven.


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Europese Unie ondergaat een ‘enorme conservatieve verschuiving’ nu het publiek mislukt globalistisch beleid afwijst: Rapport

 mei 30, 2024   4

   deeznutz1 / Pixabay

Volgens een onderzoek is er in Europa een “enorme conservatieve verschuiving aan de gang.” Uit dit onderzoek blijkt dat de kiezers de globalistische agenda van Brussel, die ze de schuld geven van de achteruitgang van hun landen, verwerpen.

In de aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement volgende week heeft een onderzoek uitgevoerd door de Tyson Group namens het EU-VS Forum aangetoond dat Europese burgers genoeg hebben van de hoge belastingen, de hoge mate van regulering, de open grenzen en de censuur die door Brussel en hun nationale regeringen wordt gepusht, schrijft Kurt Zindulka.

Dit is gecorreleerd met een groeiende trend van mensen die geloven dat de EU op het verkeerde pad is onder het huidige linkse leiderschap, met slechts 24 procent van de Nederlandse respondenten die zeggen dat ze denken dat de EU de goede kant op gaat, gevolgd door 29 procent van de Italianen en 32 procent van de Fransen.

In het licht van de economische crisis in heel Europa bleek uit het onderzoek dat er een “merkbare verschuiving naar meer conservatieve politieke richtingen” heeft plaatsgevonden onder de ondervraagde bevolkingsgroepen, waarbij grote segmenten van mening zijn dat hun persoonlijke financiële situatie het afgelopen jaar is verslechterd, waaronder 59 procent in zowel Frankrijk als Portugal, 54 procent in Italië, 49 procent in Duitsland en 48 procent in Nederland.

Uit de peiling bleek dat een veelgehoorde mening over waarom dit is gebeurd “buitensporige belastingen” is, waarbij 73 procent van de Italianen zei dat ze zich overbelast voelen, gevolgd door Portugal met 69 procent, 52 procent in Nederland, 51 procent in Duitsland en 44 procent in Frankrijk.

 

Een andere belangrijke factor in de verschuiving naar rechts in de politiek is de illegale immigratie, die volgens het EU-VS Forum “een alomtegenwoordige bezorgdheid over illegale migratie en de effecten ervan op de nationale veiligheid, de economische stabiliteit en de sociale cohesie onderstreept.”

    EU-VS forum

Meer dan driekwart van de respondenten in Frankrijk, Duitsland, Nederland en Portugal en 63 procent van de Italianen waren het eens met de stelling: “Landen moeten strengere grenscontroles opleggen om de stroom illegale migranten die Europa binnenkomt te verminderen.” Dit, zo bleek uit het rapport, komt op het moment dat de steun voor populistische partijen die pleiten voor een strenger immigratiebeleid sterk is toegenomen en verwacht wordt dat ze bij de verkiezingen voor het Europees Parlement tussen 6 en 9 juni aanzienlijk aan de winnende hand zullen zijn.

In een reactie op de bevindingen zei Tyson Group Vice President Alex Alvarado: “De enquêtes die eerder deze maand zijn gehouden, maken duidelijk dat EU-burgers verlangen naar veranderingen in hun regeringen en het beleid dat ze voeren. Er is een sterk negatief sentiment ten opzichte van de richting die de EU uitgaat en het leiderschap in verschillende landen. Dit fenomeen is de drijvende kracht achter de groeiende steun voor conservatieve partijen in elk van onze enquêtes.”

“EU-burgers hebben het financieel moeilijk en geven de schuld aan de hoge belastingen en buitensporige energieregelgeving die door hun eigen regeringen en in Brussel worden nagestreefd. Het verzet in Europa beperkt zich echter niet alleen tot de economie. Respondenten maken zich ook zorgen over de uitbreiding van overheidscensuur en het onvermogen van hun leiders om hun grenzen te beveiligen. Onze gegevens suggereren dat er een enorme conservatieve verschuiving aan de gang is in een aantal van de grootste landen in de Europese Unie.”

Naast immigratie en economisch beleid, vond de enquête ook een “sterk sentiment” voor de noodzaak om “de binnenlandse landbouw nieuw leven in te blazen,” die in de kiem is gesmoord door de groene agenda van Brussel die landbouwers lastige regels oplegt in combinatie met de vrijhandelsagenda, waardoor buitenlandse producten de prijzen van de binnenlandse landbouw kunnen onderbieden, vaak omdat ze niet aan hetzelfde niveau van milieu- of arbeidsnormen hoeven te voldoen als landbouwers in de EU.

    EU-VS forum

Echter, met een groeiende erkenning van de noodzaak van nationale zelfvoorziening, onderschreef een overweldigend deel van de ondervraagden de stelling: “We moeten de binnenlandse voedselproductie herstellen en landbouw binnen onze grenzen aanmoedigen.”

Volgens de peiling was 89 procent van de Portugezen het eens met de stelling, gevolgd door 85 procent van de Fransen en Duitsers, 74 procent van de Italianen en 72 procent van de Nederlanders.

Het verzet tegen de globalistische groene agenda is in Europa aangevoerd door boeren, die grootschalige en ontwrichtende tractorprotesten hebben georganiseerd van Portugal tot Polen. De pro-boerenbeweging lijkt een van de meest succesvolle populistische protestcampagnes in de moderne Europese geschiedenis te worden. Ze heeft al een cruciale rol gespeeld bij de vorming van een van de meest conservatieve regeringen in Nederland en zal waarschijnlijk een grote invloed hebben op de komende verkiezingen voor het Europees Parlement.

Naast de bezorgdheid over de zelfdestructieve en vaak autoritaire groene agenda, is er ook groeiende bezorgdheid over de toegenomen mate van overheidscensuur in heel Europa, waarbij de EU en nationale regeringen steeds meer beperkingen opleggen aan het internet om vermeende desinformatie en zogenaamde “haatzaaiende taal” te controleren.

 

Uit het onderzoek bleek dat 65 procent van de respondenten in Frankrijk zich zorgen maakt over de toenemende overheidscensuur, waarbij 33 procent zich grote zorgen maakt. Dit werd bijna weerspiegeld in Italië, waar 63 procent bezorgd was over overheidscensuur, waarvan 32 procent het sterk eens was met de stelling: “Ik maak me vandaag meer zorgen dan tien jaar geleden over overheidscensuur op mijn ideeën.”

De steeds censuurder wordende situatie in Europa werd vorige maand op beruchte wijze gedemonstreerd toen een plaatselijke socialistische districtsburgemeester in Brussel de politie opdracht gaf om een conferentie van het Nationaal Conservatisme te sluiten, met het argument dat “extreem-rechts” niet in staat zou moeten zijn om hun mening te uiten in de hoofdstad van de EU.

Een van degenen die door de politie de toegang tot de conferentie werd ontzegd, de Franse National Rally afgevaardigde Patricia Changon, vertelde Breitbart na het incident dat de “autoritaire” acties haar een “laatste wanhopige poging leken van degenen die aan de macht zijn om daar te blijven” omdat ze weten wat er “om de hoek ligt… de mensen die de controle terugnemen en hun rechten verdedigen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/europese-unie-ondergaat-een-enorme-conservatieve-verschuiving-nu-het-publiek-mislukt-globalistisch-beleid-afwijst-rapport/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...