maandag 21 februari 2022

Politiepaarden vertrappen demonstranten bij protest Freedom Convoy in Ottawa

 

https://torontosun.com/news/local-news/warmington-police-horses-trample-demonstrators-at-freedom-convoy-protest-in-ottawa

Auteur van het artikel:  Joe Warmington

Publicatiedatum:  18 feb 2022  •  1514 Opmerkingen

Artikel inhoud

Blijkt dat het blijvende beeld van het Vrijheidskonvooi-protest op Parliament Hill geen springkastelen zullen zijn, maar dat van een vrouw met een rollator die wordt vertrapt door een politiepaard.


https://torontosun.com/news/local-news/warmington-police-horses-trample-demonstrators-at-freedom-convoy-protest-in-ottawa

Het geweld waarover de premier zijn bezorgdheid heeft geuit tijdens het drie weken durende protest in Ottawa, ontvouwde zich pas toen Justin Trudeau's Emergencies Act-politieleger werd gestuurd om de menigte uiteen te drijven.

De drie grote incidenten vrijdag, onder een vorm van staat van beleg, waren grotesk.

Video van Toronto Police Mounted Unit-agenten die de menigte bestormen en ten minste één paard dat meerdere mensen vertrapt - waaronder een oudere vrouw met een rollator - was verontrustend.

           LINK: https://twitter.com/i/status/1494823238626869251

Maar dat was niet het enige verontrustende incident.

Een ander zag hoe een demonstrant achter een politielinie herhaaldelijk werd ingeslagen met een officiersgeweer.

En konvooi-organisator Benjamin Dichter vertelde ook aan de Toronto Sun "een van de chauffeurs had zijn vrachtwagenruiten ingeslagen door de politie van Ottawa (met) getrokken geweren en (hij werd) met geweld uit zijn voertuig gesleept."


                     LINK: https://twitter.com/i/status/1494744784795484161


Het is ironisch als je terugdenkt aan drie weken geleden.

"Natuurlijk maak ik me zorgen", vertelde Trudeau op 28 januari aan The Canadian Press. "Een aantal mensen is daar zonder te willen aanzetten tot geweld, maar er zal, zoals we hebben gehoord, een kleine groep mensen zijn. daarbinnen die een bedreiging vormen voor zichzelf, voor elkaar, voor de Canadezen.”

Maar in plaats van geweld waren er springkastelen, bubbelbaden, pannenkoekenontbijten, varkensgebraad, weghockeywedstrijden, dans- en vuurwerkshows.


Terwijl Trudeau probeerde de online berichten van een Swastika en Confederate-vlag op de vrachtwagenchauffeurs te spelden, brachten ze een kraan mee om de Canadese vlag te hijsen en zongen ze elke dag O Canada. Ze droegen absoluut hun welkom terwijl ze het parlementaire district van Ottawa verstopten, geen maskers droegen en overmatig toeterden.

Maar ze veroorzaakten geen geweld.

Dus waarom de zware hand in hun missie om de stad terug te winnen? Dat is de vraag die de politie van Ottawa, de premier, premier Doug Ford en de burgemeester van Ottawa, Jim Watson, moeten beantwoorden.

Ik heb gevraagd naar de namen en omstandigheden van de mensen die vertrapt zijn, de persoon die met het geweer is geslagen en ook de man die naar verluidt onder schot zou zijn gearresteerd nadat zijn vrachtwagenruiten waren ingeslagen.

De politie van Ottawa heeft vrijdag getweet dat er geen demonstranten zijn of dat de politie ernstig gewond is geraakt.

Het heeft er vrijdag misschien uitgezien als een politiestaat. Maar het is er niet een. Dat gezegd hebbende, had de regering van Trudeau al obsceen brutaal geweld gebruikt door de Canadese banken te vervangen door de rekeningen van demonstranten te bevriezen en door te dreigen hun vergunningen en verzekeringen op te zeggen en zelfs hun huisdieren en kinderen weg te nemen.

Het maakt niet uit hoe het uiteindelijk draait, een meerderheid van deze demonstranten wilde gewoon geen vaccin nemen, parkeerden illegaal, toeterden en waren ongehoorzaam aan Trudeau. Het is geen reden genoeg om ze pijn te doen.


https://torontosun.com/news/local-news/warmington-police-horses-trample-demonstrators-at-freedom-convoy-protest-in-ottawa

Dit was niet ISIS daarbuiten. Het waren Canadezen met charterrechten. Maar de retoriek werd door Trudeau aangewakkerd alsof het een terreurcel was die de Canadese democratie in gevaar bracht.

Misschien wel het ergste dat vrijdag gebeurde, was het feit dat het geplande debat in het Lagerhuis om zogenaamde veiligheidsredenen werd uitgesteld, ook al zijn er de afgelopen twee jaar veel online debatten geweest tijdens de pandemie.

"Ik ben verontrust en bedroefd door wat we vandaag in Ottawa zien", tweette oppositieleider Candice Bergen, conservatieve interim-leider. “Deze situatie is gecreëerd door de premier en zijn wens om de Canadezen te verdelen.”


Trudeau moet worden gevraagd te antwoorden waarom het nodig was om het front van het parlement er vrijdag uit te laten zien als een burgeroorlog.

Het is waar dat de demonstranten hinderlijk waren, maar zij waren niet gewelddadig.

jwarmington@postmedia.com

Op Twitter: @joe_warmington



Deze afbeelding is afkomstig van The Gateway Pundit en toont een ontmoeting van Chrystia Freeland met Justin Trudeau en George Soros tijdens een bijeenkomst van het World Economic Forum. (Het WEF is de organisatie die moderne 'nazi's' traint in fascisme en dictatoriale controle. Trudeau is ook afgestudeerd aan de WEF-opleiding.).  

NEW VAERS Data as of 11 FEB. 2022 (V.S.)

 


Kan Bitcoin economische tirannie omzeilen?

 

https://www.mercola.com/censored-library.htm?cid_source=banner&cid_medium=int&cid=subtack_censored_library_20220103&cid_content=cstop


Analyse door Dr. Joseph Mercola   Feit gecontroleerd    20 februari 2022


Interviewtranscript downloaden 

(https://mercola.fileburst.com/PDF/ExpertInterviewTranscripts/DrJosephMercola-CatherineAustinFitts-AleksSvetski-BitcoinTheSolutiontoFinancialSovereignty.pdf)

 Download mijn GRATIS podcast   (https://www.mercola.com/downloads/podcast.htm)

Video link (https://www.bitchute.com/video/4GT3RKbwxDZh/ )


HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·         Financiëngoeroe Catherine Austin Fitts en Aleks Svetski, redacteur van het tijdschrift Bitcoin Times, bespreken de ineenstorting van onze economie en mogelijke oplossingen

·         Svetski is van mening dat Bitcoin niet alleen het antwoord is op economische tirannie, maar ook op individuele soevereiniteit, terwijl Fitts gelooft dat er nog steeds controlemechanismen van centrale banken in het spel zijn

·         Fitts pleit voor het bouwen van een nieuwe economie gebaseerd op gezondheid, samenwerking, vrede en transparantie, en adviseert te investeren in dingen die je in leven houden

·         Svetski stelt dat om een ​​van de bovenstaande dingen te bouwen, we moeten beginnen met een onvergankelijk fundament. De "taal van waarde" (geld) kan niet het eigendom zijn van of uitgegeven worden door een door mensen gemaakte politieke autoriteit; het moet organisch ontstaan ​​als een transparante, vrijwillige 'grondwet in code'

·         Een grote hindernis is het overwinnen van de mind control en propaganda-invloed van de globalisten. Iedereen was het erover eens dat dit de reden is waarom mensen moeten worden opgeleid in meerdere dimensies, niet alleen geld, maar ook gezondheid, individualiteit, filosofie, ethiek, economie en meer

·         Fitts is van mening dat voor een succesvolle transitie moet worden voorkomen dat het controlenetwerk op zijn plaats komt en dat het gestolen geld moet worden teruggevorderd. Sinds 1998 is er ten minste $ 21 biljoen, en misschien wel $ 100 biljoen, gestolen van de Amerikaanse regering

 

Vandaag heb ik het genoegen u twee gasten te mogen brengen: financiële goeroe Catherine Austin Fitts, die ik eerder heb geïnterviewd, en Aleks Svetski, redacteur van het tijdschrift The Bitcoin Times en presentator van "The Wake Up Podcast". Tijdens het diner op een evenement in Miami, Florida, heeft Svetski me geholpen te begrijpen waarom Bitcoin niet alleen met kop en nek boven alle andere cryptocurrencies uitsteekt, maar in directe oppositie is met alle cryptovaluta.

Ik ben er sterk van overtuigd dat Bitcoin een belangrijk hulpmiddel zal zijn om uit de financiële tirannie te komen waarin we ons bevinden, waar centrale banken in wezen iedereen blind beroven.

Fitts, voorzitter van het Solari Report, is het daar niet mee eens. Ze kent het financiële systeem van binnen en van buiten, heeft decennialang corruptie en fraude aan het licht gebracht, zowel binnen de banksector als bij de overheid, en ze gelooft dat er veel betere manieren zijn dan ons zuurverdiende geld te investeren in cryptocurrencies, aangezien de globalisten al een aantal controlemechanismen binnen het cryptocurrency-systeem.

Ongeacht aan welke kant van het hek je staat, je zult zeker iets leren van dit gesprek. Als u Bitcoin als een voorbijgaande rage hebt afgedaan, kan de expertise van Svetski uw zorgen wegnemen. Aan de andere kant, als u erop rekent dat Bitcoin het antwoord is op de dreigende financiële crash, kan Fitts u inspireren om te heroverwegen hoe u uw vermogen beschermt.

Onze enige keuze: gecontroleerd worden of vrij zijn

Als je wilt begrijpen wat er met ons financiële systeem gebeurt, moedig ik je aan om naar dit drie uur durende interview te luisteren. Ik kan niet alle details behandelen die in dit artikel worden behandeld, dus om het hele verhaal te begrijpen, neem alsjeblieft de tijd om naar het hele interview te luisteren, of lees het transcript van 95 pagina's door.

Samenvattend legt Austin Fitts uit hoe de globalisten - "Mr. 'Globaal' is haar bijnaam voor dit geheime bestuurssysteem - en met name de centrale bankiers van de wereld hebben sinds 1998 21 biljoen dollar of meer van de Amerikaanse regering overgeheveld en gestolen in een financiële staatsgreep. 1 , 2

Dankzij deze diefstal door de centrale bankiers zijn de Amerikaanse pensioenen (inclusief uitkeringen voor gezondheidszorg) en het socialezekerheidsstelsel niet voldoende gefinancierd, waardoor miljoenen bejaarde Amerikanen minder of geen socialezekerheids- of Medicaid/Medicare-uitkeringen hebben.

De belangrijkste reden voor de diefstal is echter om de Amerikaanse regering en het politieke systeem als geheel opnieuw te ontwerpen. Kortom, het plan van de globalisten is om de regering over te nemen door onze economie centraal te controleren, en dan iedereen die gezondheidszorg en pensioen is beloofd, als vervangbaar te verklaren.

Volgens Fitts, als we toestaan ​​dat deze financiële staatsgreep doorgaat en consolideert, kunnen Bitcoin en de Bitcoin-gemeenschap helpen om die staatsgreep uit te voeren. Zoals Fitts heeft uitgelegd, is slavernij de meest winstgevende onderneming in de geschiedenis van investeringen. Digitale technologie stelt Mr. Global nu in staat om terug te keren naar een gelegaliseerde vorm van slavernij op wereldschaal. De diefstal die aan de gang is, is uiteindelijk bedoeld om mensen onder controle te krijgen.

"Dhr. Global wil een geruimde, herontworpen bevolking” , zegt ze. “Hij gaat voor de mensen, want dat heeft de meeste waarde, samen met de andere levende wezens op de planeet – inclusief de planeet zelf. Alle waarde begint en eindigt met levende intelligentie en leven, of het nu wordt uitgedrukt in financiële en transactietools of niet.

Mr. Global heeft tal van mechanismen gecreëerd om mensen over te halen [andere] mensen te verkopen met behulp van fiat-valuta - pomp en dump, pomp en dump. Het is frustrerend genoeg om ermee om te gaan en we moeten allemaal proberen om oplossingen te bedenken.”

Een ander soort 'reset' is vereist

Fitts is ervan overtuigd dat de beste, en misschien enige uitweg uit deze situatie is om het geheime bestuurssysteem aan te pakken dat ons allemaal treft en frustreert, en actie te ondernemen om ervoor te zorgen dat we een volledig digitaal financieel systeem niet laten verdwijnen. op zijn plaats. Als we geloven dat Bitcoin de optimale vorm van een digitaal systeem is, is het probleem niet Bitcoin: het probleem is of het deel uitmaakt van een alleen-digitaal systeem.

Fitts onderstreept ook dat valuta's niet kunnen werken zonder dat de onderliggende economie in evenwicht is. Dat betekent dat we moeten investeren in de echte activa die we nodig hebben om in leven en vrij te blijven, zoals lokale voedselproductie, lokale bedrijven of een persoonlijke waterbron.

Ze benadrukt dat het belangrijk is om contant geld aan te houden - dat we geen volledig digitaal financieel systeem mogen aangaan, vooral niet een systeem dat wordt gemonopoliseerd door digitale valuta's van de centrale bank (CBDC's) en particuliere cryptovaluta, die in combinatie zijn ontworpen om ons te ontdoen van zowel nationale als individuele soevereiniteit . 3


Hoewel Svetski het op sommige punten eens is, gelooft hij nog steeds dat Bitcoin een deel van het antwoord kan zijn, 4 en dat de focus moet liggen op het bouwen van een nieuw financieel systeem op een zodanige manier dat het door niemand kan worden gecoöpteerd. De vraag is natuurlijk hoe.

Zoals uitgelegd door Fitts, is het aanpakken van belastingen 5 misschien wel het belangrijkste deel van de puzzel. We moeten ook a) voorkomen dat vaccinpaspoorten en digitale ID-portefeuilles en gerelateerde blockchains worden geïmplementeerd, aangezien ze een integraal onderdeel zijn van het controlesysteem dat de heer Global probeert op te zetten, en b) uitzoeken hoe we het geld terug kunnen krijgen dat was gestolen.

“Er ontbreekt $ 21 biljoen aan de Amerikaanse regering – we hebben geen manier om te weten wat het werkelijke aantal is in termen van contant geld en krediet. Het kan kleiner of groter zijn' , zegt ze.

“Ik geloof dat een succesvolle transitie vereist dat zowel wordt voorkomen dat het controlenetwerk op zijn plaats komt, als het terugvorderen van het geld dat illegaal is ingenomen. Een 'reset' waarbij de nemers hun winst mogen behouden, is een andere wereld dan een wereld waarin de equivalente waarde wordt teruggegeven."

Kan Bitcoin onze vrijheid beschermen?

Een deel van het plan van de globalisten is om controle te krijgen over ALLE hulpbronnen, en ze hebben de afgelopen twee jaar grote stappen in die richting gezet. De vraag is: hoe komen we uit deze situatie en krijgen we die middelen terug?

Zoals gezegd, hoewel ik ervan overtuigd was dat Bitcoin, een gedecentraliseerde digitale valuta, een belangrijk onderdeel van dat antwoord was, heeft Fitts een aantal zeer relevante zorgen die we moeten verwerken en volledig moeten begrijpen. We moeten ook begrijpen wat geld eigenlijk is, en hoe een ideale valuta eruit zou zien en hoe deze zou functioneren. Al deze zaken komen in deze discussie aan de orde.

"In 2017 heb ik een zeer lange en serieuze due diligence naar Bitcoin gedaan", zegt Fitts, "en ik had twee grote zorgen, een met betrekking tot de vraag of de Bitcoin-uitwisselingen in de industrie een verantwoordelijke taak deden om te communiceren met potentiële investeerders.

Ik ben een beleggingsadviseur en er is een wereld van regelgeving over hoe u ervoor zorgt dat een belegger volledige en eerlijke informatie krijgt. Het is het equivalent van geïnformeerde toestemming, in financiële termen. U wilt ervoor zorgen dat de belegger weet wat het is en wat zijn risico's zijn, en dat hij bereid is om zowel de risico's als de investering, de bewaarnemingskwesties, te beheren voordat hij koopt.'

De markt voor cryptocurrency is momenteel een niet-gereguleerde ruimte, wat kan leiden tot het ontbreken van best practices op het gebied van onderwijs en openbaarmaking, evenals tot fraude. Een andere zorg is of Bitcoin onze vrijheid zal vergroten of gewoon onze slavernij zal vergemakkelijken door een geheim bestuurssysteem door "Mr. Globaal." Fits vervolgt:

“Wat ik heb gezegd is dat het absoluut belangrijk is dat we een financieel systeem en een valutasysteem hebben dat niet 100% digitaal is. Dus waar ik denk dat het huidige leiderschap en de centrale bankiers gaan met de 'Going Direct Reset', is dat ze proberen een 100% digitaal controlerooster te krijgen en letterlijk een einde te maken aan valuta's zoals we die kennen.

Ze willen ons naar een smart grid brengen, een transactiesysteem waar ze 100% controle over hebben. Ik noem het het geheime sociale kredietsysteem. Ze bouwen dat controlesysteem al eeuwenlang. Maar sinds de komst van digitale technologie hebben ze het veel intensiever en veel ingrijpender gebouwd.

Ze hebben drie primaire controlelijnen. Een daarvan is financiële wortelen en stokken. Een daarvan is de afstemming van telecommunicatie en media, het is surveillance, mind control, propaganda en onderwijs. En dan is de derde lijn geheime operaties, die regelgevende handhaving, belastingheffing of, letterlijk, geheime fysieke interventie kunnen zijn.

Dus je hebt deze drie lijnen en ze zijn gecoördineerd. Maar of ze nu zeggen dat ze zeggenschap hebben over activa of valuta's, ze controleren echt mensen. Ze controleren alles via mensen. En als je kijkt naar enkele van de regelgevingsvoorstellen die nu voor crypto zijn, dat is hoe ze het gaan doen. Ze gaan het doen door de mensen in hun bedrijf te controleren.

Iedereen die vrijheid wil, wil transparantie in en rond wat er werkelijk gaande is in onze wereld, en ze willen niet gecontroleerd worden. Als we een 100% digitaal gecontroleerd transactiesysteem van welke aard dan ook toestaan, geven we controle toe. Letterlijk, het is het einde van de menselijke vrijheid in het Westen.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het bouwen van een beter digitaal transactiesysteem - en ik zou beweren dat het huidige digitale transactiesysteem oneindig veel beter zou kunnen worden gemaakt dan het nu is - is het inherent ... om te bespreken hoe we deze technologie voor ons gaan laten werken , maar laat het ons niet beheersen.

En nogmaals, ik denk niet dat de controle de technologie zal beheersen. Ik denk dat de controle zal liggen bij de mensen die de technologie gebruiken. Het zal door de mensen komen, want zo is het controlenetwerk gebouwd.

Dus ik zie niet in hoe we een volledig digitaal transactiesysteem toestaan ​​en vrijheid blijven behouden, zolang de primaire hardware en energie in en rond het systeem, evenals de mensen, worden gecontroleerd door een geheim centraal bestuurssysteem .”

'Heilige Graal' van technologische uitvinding om vrijheid te garanderen

Svetski antwoordt:

“Ja, ik ben het helemaal met je eens. Heb je ooit het 'Cypherpunk's Manifesto' 6 gelezen, geschreven door Tim May in de jaren '90? De basissom daarvan is, naarmate de wereld technologisch vaardiger wordt, technologische trends in de richting van concentratie.

In die trend zouden we kunnen eindigen met een wereld waarin we totale panopticumbewaking en controle over het geld van mensen hebben. Dus ... we moeten codering gebruiken om privécommunicatie te behouden. Als je geen privécommunicatie hebt, kun je niet vrijuit spreken. Rechts? Eerste amendement.

Dat was een soort heilige graal nr. 1. Heilige graal nr. 2 was een onafhankelijk monetair systeem. We hebben geld nodig dat onafhankelijk is van een staat en niet kan worden gecensureerd, gecontroleerd, enzovoort. Want als we daarmee eindigen, wat maakt het dan uit of we vrije meningsuiting hebben? Je hebt geen gratis actie.

Ik bedoel, je ziet het in Australië. De overheid verzint een nepwet zodat ze je kunnen beboeten voor het niet dragen van een nepmasker. En als u uw nepboete niet betaalt, halen ze het nepgeld gewoon van uw nepbankrekening, zonder uw toestemming. Dus wie het geld uitgeeft en controleert, heeft in feite de ultieme macht. Als ik de uitgever van het geld ben, kan ik in principe doen wat ik wil."

Het oorlogsmodel voor centrale banken

Een waarschuwing daarbij, zegt Fitts, is het oorlogsmodel van centrale banken. Enerzijds kunnen ze geld drukken. Aan de andere kant kunnen ze mensen ook dwingen om dat geld te gebruiken door middel van militair ingrijpen. "Dat is een deel van waar de liquiditeit vandaan komt, dus je moet beide hebben", zegt ze. Met andere woorden, ze moeten straffeloos kunnen printen en ongestraft kunnen doden om de volledige controle over het systeem te behouden.

Svetski is het daarmee eens en wijst erop dat deze twee controlekrachten elkaar voeden en versterken. Hij is echter van mening dat het monopolie op geld het gemakkelijkst te verslaan is, “want wat er uiteindelijk gebeurt, is dat wanneer het monopolie op geld het monopolie op geweld niet kan financieren, de zaken relatief snel uit elkaar beginnen te vallen. Dus als we ergens een draad zouden moeten trekken zodat de shit-show ontrafelt, dan hebben we misschien de strategische kans.”

Svetski is het er ook mee eens dat de Bitcoin-uitwisselingen een ramp zijn. "We zeggen allemaal dat je je geld zo snel mogelijk van de beurzen moet halen en je Bitcoin zo snel mogelijk in eigen bewaring moet houden", zegt hij, "omdat dat in feite het aanbod uit deze casino's verplaatst."

“We zijn volledig op één lijn met het idee dat het laatste wat we willen is dat geld wordt uitgegeven door een autoriteit die de capaciteit heeft om voldoende economische macht op te bouwen, zodat ze politieke macht, of gewelddadige macht, kunnen inzetten om de economische macht te behouden en creëren deze situatie die we vandaag hebben, namelijk: 'Ik kan al het geld dat ik wil drukken en jij kunt er niets aan doen, want als je dat doet, dan gooi ik je in de gevangenis.'”

Systematische corruptie is een kernprobleem

Fitts wijst erop dat het kernprobleem niet noodzakelijk de mogelijkheid is om fiat-valuta te creëren. In de kern is het de corruptie van het bestuur en de rechtsstaat. En hoewel we een goed werkend regelgevend systeem voor elke valuta zouden kunnen creëren, is het veel moeilijker om een ​​overheid en rechtsstelsel te creëren dat vrij is van corruptie.

Omdat men denkt dat het te moeilijk is, richten mensen zich op tijdelijke oplossingen, zoals het gebruik van distributieve grootboektechnologie om valsemunterij en fraude te voorkomen, of een geldsysteem op basis van grondstoffen zoals goud en zilver.

"Dit zijn beide oplossingen om de vraag te vermijden hoe we een geweldig bestuurssysteem creëren, en vervolgens een cultuur en een convenant dat we zullen afdwingen?" ze zegt.

“Traditioneel is het nooit een goed idee geweest om een ​​grondstof tot de ruggengraat van je valuta te maken, omdat je valuta dan kan schommelen en de hik krijgt om allerlei redenen die niets te maken hebben met zijn rol als valuta. Er zit dus een risico in, maar het is een tijdelijke oplossing.

Een van de dingen die volgens mij de belangrijkste onbeantwoorde vraag is die voor ons ligt, is dat we op een planeet leven waar het bestuurssysteem geheim is ... Hoe blijven we vrij in het aangezicht van een geheim bestuurssysteem, en kan een digitale valuta een verschil?"

Svetski voerde aan dat Bitcoin niet alleen een andere 'technologie' is, maar eigenlijk een model van vrijwillige consensus waaraan iedereen ter wereld kan deelnemen, waarvan de regels volledig transparant zijn.

Hij noemde het een vorm van 'constitutie in code' die, net als wiskunde, niet kan worden veranderd of vervormd zoals grondwetten uit het verleden die afhankelijk zijn van de bescherming van de mens zijn veranderd. De integriteit van Bitcoin is geworteld in de wetten van wiskunde en thermodynamica, terwijl alle eerdere bestuursmodellen hun achilleshiel hebben in het 'woord van de mens'.

Geld definiëren

Svetski definieert geld als de 'taal van waarde'. Het is een manier om het product van onze arbeid te coderen of toe te kennen en te communiceren. Fitts wijst erop dat een van de meest cruciale ingrediënten die deze communicatie van waarde laten werken, een op integriteit gebaseerd prijsmechanisme is.

"Beschaving is in feite een verhaal over het ontdekken van betere objecten en betere mechanismen om het product van onze arbeid uit te wisselen" , zegt Svetski. “De mensheid is eigenlijk een verhaal over het vinden van beter geld.

Het ding dat organisch geld wordt, is het gereedschap, het object dat vervangbaar is. Zoveel mogelijk eenheden moeten hetzelfde zijn. Het is deelbaar. Een koe is bijvoorbeeld geen geweldige vorm van geld, want als je alleen een banaan nodig hebt, wat ga je dan doen, de kop van de koe eraf hakken? Het gaat niet werken.

Het moet herkenbaar zijn ... het moet draagbaar zijn en er moet een element van schaarste in zitten. Dat creëer je niet zomaar uit de lucht. Het is de eigenschap van schaarste en onvervalste kostbaarheid die ons bescherming biedt tegen vernedering.”

In veel culturen was goud een geliefd betaalmiddel vanwege het simpele feit dat er een beperkte voorraad is en dat het niet gemakkelijk te vervalsen is. Goud is echter niet erg draagbaar of deelbaar, dus naarmate samenlevingen complexer werden, ontstonden fiat-valuta's (die regeringen als wettig betaalmiddel verklaren) zoals gedrukte munten en papieren biljetten. Met goed bestuur was de fiat-valuta nog steeds schaars en werd deze beschermd tegen verlaging door moeilijk te vervalsen.

Het probleem ontstaat wanneer het bestuur corrupt wordt en de uitgevers van de valuta meer gaan drukken, waardoor de waarde van de valuta (dwz inflatie) verwatert. Zoals Svetski opmerkte: "Het maakt niet uit hoe uitstekend het geld dat we voorstellen te gebruiken, dat is ondergeschikt aan wie het beheert en wie beslist."

Je kunt een perfect geldsysteem hebben, maar als de mensen die het systeem bedienen en degenen die het gebruiken gescheiden zijn en onafhankelijk worden gecontroleerd, zal het niets oplossen omdat corruptie door de controleurs van de valuta een wortelprobleem is. Zoals Fitts opmerkte, zou een gezonde valuta een economie dienen waarin de mensen en de reële activa in evenwicht zijn.

Twee bronnen van valutadaling

Verlaging van de valuta vindt plaats wanneer de reële economie uit balans raakt en u probeert dit goed te maken door de valuta te verlagen of te verwateren. Dat is wat we nu zien. Corruptie is hier niet het enige probleem. "Vernedering kan komen van het bestuurssysteem dat probeert vals te spelen, maar het kan ook komen van een echt probleem in de reële activa-economie", zegt Fitts. En dat zijn twee verschillende problemen.

De ene is gebaseerd op het proberen om kiezers te plezieren (of fraude), en de andere is een structureel probleem dat moet worden opgelost. De manifestatie en de verslechtering van de integriteit van het geld komen echter op hetzelfde uit, dus vaak wordt aangenomen dat ze dezelfde oorzaak hebben.

Fitts is van mening dat ons huidige probleem niet zozeer een valutaprobleem is, maar een geheim bestuurssysteem dat de planeet van buitengewone hoeveelheden hulpbronnen binnenhaalt. Door dit te doen, veroorzaken ze een enorme aanslag op de reële economie.

Het creëren van een crypto-activum buiten het systeem om onszelf tegen die afvoer te beschermen, kan maar zo lang werken, omdat het het probleem niet oplost dat er een aanslag op de hele economie is. De vraag is, kunnen we transparantie brengen in wat er gebeurt en voorkomen dat een geheim bestuurssysteem de economie van hulpbronnen leegzuigt?

Transparantie is de sleutel

Svetski stelt dat valuta uitgegeven door elke vorm van entiteit, of het nu een monarch, een staat of een verborgen Mr. Global is, elk systeem gewoon terug zal brengen naar waar we nu zijn. Fitts gelooft dat de oplossing ligt in het creëren van een gedecentraliseerde markteconomie die gebaseerd is op het op één lijn brengen van levend en financieel kapitaal en het stimuleren van vrede in plaats van oorlog, en een vereiste daarvoor is transparantie.

Om tot transparantie te komen, moeten we eerst het systeem van mind control doorbreken dat door de geheime controleurs is ingesteld met behulp van moderne technologie. Ze gelooft dat de entrainment-technologieën, subliminale programmering en verschillende mindcontrol-invloeden een poging zijn om zichzelf te beschermen tegen transparantie.

En hoe doorbreken we de mindcontrol die ons met stomheid geslagen houdt en ons niet bewust is van hoe het systeem werkt en hoe het wordt leeggezogen? Fitts is van mening dat we moeten vaststellen hoe de mindcontrol werkt, en ons dan een voor een moeten bevrijden. “De controle gebeurt met één persoon tegelijk. Financieel oogsten gebeurt met één persoon tegelijk. En vrijheid gebeurt met één persoon tegelijk”, zegt ze. Svetski is het daarmee eens en voegt toe:

“Ik heb onlangs een bericht op Twitter geplaatst. Er stond: 'Je bent heel moeilijk te beheersen als je gezond bent. Je bent erg moeilijk te manipuleren als je vrij bent. En je bent heel moeilijk te beïnvloeden als je soeverein bent.' Dus ik denk dat we het in dat geval zeker eens zijn.

Ik denk dat het heel moeilijk is om de geest van soevereine individuen te beheersen, omdat ze niet alleen een fundamentele minachting hebben voor wat ik fiat-autoriteit noem, wat niet-organische autoriteit is, maar ze zijn geïnteresseerd in het leven als individuen, niet als onderdeel van een homogeen collectief , dat is eigenlijk hoe de wereld wil dat we op dit moment leven, wat belachelijk is.”

Hoe veerkrachtige gemeenschappen aan te wakkeren?

Maar hoe inspireren we de anderen om dit voorbeeld te volgen en soevereine individuen te worden? Ten eerste hebben we een kritische massa van soevereine individuen op een plaats nodig. past opmerkingen:

"De valuta moet in evenwicht zijn met de echte activa - voedsel, energie en onderdak. Laten we even doen alsof, om dit eenvoudig te maken, we een gemeenschapsvaluta doen. Hoe krijgen we op die plek voedsel, energie en onderdak voldoende zelfstandig en veerkrachtig zodat de munt kan functioneren?

Je hebt een kritieke massa mensen nodig die dat willen doen, zodat ze te slim af zijn wat satellieten gaan doen om ze te stoppen. Dus ik praat alleen voor mezelf, want ik kan niet voor iedereen praten, maar ik denk dat als je ziet waar Mr. Global het systeem wil brengen, je alles zou doen [om niet mee te gaan].

We zijn beter dood dan naar de plek te gaan waar Mr. Global van plan is te gaan. Dus dat betekent dat er niets is dat ik niet zal doen om uit de val van Mr. Global te blijven. Het is duidelijk dat je een gezonde, verantwoorde economie opnieuw moet opbouwen, en dat kun je niet één persoon tegelijk doen.

Af en toe zie je een fenomenaal persoon die het zelf kan doen, maar over het algemeen hangt onze beschaving af van samenwerking en specialisatie - gemeenschap.

Tien procent van de mensen is wat ik Net Energy Plus noem; 80% volgt degene die de leiding heeft, en dan heb je 10% die Net Energy Minus is. Het idee is dat je de 10% Netto Energie Min in de hoek houdt, dat je de 10% Netto Energie Plus laat draaien, en de 80% die erop volgt.

Ik denk dat een deel van de sleutel tot een succesvolle menselijke samenleving is dat we respect en liefde hebben voor alle mensen, maar de netto-energieminus moet in de hoek blijven. Als de 80% de 10% Net Energy Plus volgt, is de snelheid waarmee je een bedrijf kunt omdraaien [geweldig]. Het kost geen tijd om het om te draaien, maar je moet de 10% min in de hoek zien te krijgen. Geef de 10% Plus de leiding en hij verandert van de ene op de andere dag.

De uitdaging die we hebben, en het probleem dat ik tegenkwam toen ik probeerde gemeenschapsontwikkeling te doen, is dat Mr. Global geweldig is in het vinden van de Net Energy Minus-jongens en ze gekke dingen laten doen. De vraag is dus: hoe beschermen we onszelf tegen die sabotage?

De Netto Energie Minpunten kunnen worden afgehandeld. Het probleem is om ze aan te pakken met de handlangers van Mr. Global, die zeer capabel en zeer professioneel zijn in het rekruteren, beheren en financieren van hen.

Ik ben opgegroeid in een zeer arme buurt en het duurde niet lang voordat Net Energy Plus-mensen elkaar vonden. Die leiders zouden elkaar op magische wijze vinden en ze konden de buurt beheersen, want als iemand zich misdroeg, konden ze hun geld afsnijden.

En toen kwam de regering binnen en zorgde ervoor dat ze de slakken konden subsidiëren, of ze nu drugs verhandelen of HUD-subsidie ​​binnenbrachten. En toen konden de mensen van Net Energy Plus plotseling geen slakkenbeheer doen omdat ze de drugshandel en HUD-subsidies niet konden stoppen.

Ontduiking van roofdieren, niet alleen voor onszelf, maar voor de hele gemeenschap, of het nu een netwerk of een plaats is, is waar ik ons ​​nog nooit heb zien uitblinken, en dat is waar ik ons ​​graag zou zien uitblinken ... Goed bestuur moet voortkomen uit een verbond dat is gecodificeerd in de formele wet, maar wordt omarmd in een cultuur die de primaire handhaving doet.”

In Svetski's model zijn de Net Energy Minus-mensen "de parasieten, de jaloerse leden van de massa of de mislukte overblijfselen die in plaats van waarde aan de samenleving toe te voegen, in plaats daarvan proberen te extraheren wat ze kunnen", en de Net Energy Pluses zijn leiders en ondernemers. Hij weegt in:

“U noemde allereerst dat transparantie belangrijk is om controle tegen te gaan. We moeten soevereine individuen bouwen om mind control tegen te gaan. We moeten dan deze soevereine individuen nemen, hen in staat stellen gemeenschappen op te bouwen om soevereine gemeenschappen te worden, zodat ze de delinquenten beter kunnen beheren en de 80% naar een betere wereld kunnen leiden.

U zei dat Mr. Global binnenkomt als een sloopkogel en hem elke keer [vernietigt], want daar is hij goed in. Hij is een parasiet. Hij wil gewoon iets voor niets, eigenlijk. 'Jullie werken en ik heb er baat bij.'

Dat is de versie van de wereld waarin Mr. Global leeft, die niet in overeenstemming is met de fysieke wetten van het universum. Dat is gewoon niet hoe de realiteit werkt, hoewel Mr. Global denkt dat we de wereld op de een of andere manier op die manier kunnen structureren, zodat we van de productieve mensen kunnen zuigen en iets voor niets krijgen. Helaas stuurt dat de wereld op een pad naar de hel, en dat is waar we nu zijn.”

Waarom we vaccinatiepaspoorten moeten weigeren

Een oplossing die heel duidelijk is, is dat we alles moeten doen wat in onze macht ligt om weerstand te bieden aan vaccinpaspoorten en andere vormen van controle van octrooisystemen, aangezien ze een fundamenteel onderdeel vormen van het digitale controlenetwerk dat om ons heen wordt opgericht. Fits legt uit:

'Ik kijk hoe een controleraster op zijn plaats klikt. De Russen en Amerikanen hebben aankondigingen gedaan over het reguleren van crypto. In de EU proberen ze het vaccinpaspoort te veranderen en nu noemen ze het een 'private digitale identiteitsportefeuille', en de belastingdienst voegt biometrie toe.

Dus je ziet hoe het financiële systeem steeds dichter bij het bouwen van een controlerooster komt, maar dat controlerooster is niet zozeer controle over de technologie, geld of crypto's als wel het controleren van de mensen. En het werkt op dit moment. De laatste 30 jaar werkt het als een verborgen sociaal kredietsysteem, maar het is onzichtbaar; het is verborgen.

De geheime operatielijnen zijn geïntegreerd en verbonden, maar het is niet openlijk gemaakt. En een van de redenen waarom het niet openlijk is gemaakt, is dat ze er niet in zijn geslaagd de Amerikaanse grondwetten omver te werpen, hoewel ze het wel proberen. Maar op een gegeven moment boeken ze genoeg vooruitgang met de vaccinpaspoorten en de QR-codes, dat ze dit ding op zijn plaats gaan klikken, en dat is wat ik moet stoppen."

Svetski, aan de andere kant, gelooft dat een onvergankelijk geld zoals Bitcoin een centrale rol kan spelen bij het voorkomen of omzeilen van dit controlerooster, want als de globalisten je financiën kunnen beheersen, kunnen ze je acties dicteren:

“Als je bankrekening volledig eigendom is van mij als autoriteit, en diezelfde autoriteit bezit of controleert wat je online zegt... kan je nergens heen, kun je niet eten, dan heb ik de ultieme controle over jou...

Het belangrijkste onderdeel in het controlerooster is: als ik je geld gewoon kan uitschakelen op basis van wat je zei, of met wie je omging, of met wie je geassocieerd bent, heb je als individu nul macht. Nul. Dat is de heilige graal van wat ze willen. Ze willen de CBDC invoeren, koppelen aan je vaccinpaspoort, aan je bewegingspaspoort, en dan is het game over.”

Onze economie opnieuw vormgeven

Nogmaals, luister voor alle details van deze discussie naar het interview in zijn geheel. Tot slot betoogt Fitts dat wat we uiteindelijk nodig hebben, een volledige herinrichting van onze economie is in een economie die is gebaseerd op gezondheid in plaats van ziekte, vrede in plaats van oorlog en transparantie in plaats van geheimhouding, en dat de mensen de controle over die economie moeten hebben. Economie gebouwd op ziekte, oorlog en geheimhouding, gecontroleerd door een verborgen kliek, is wat ons in de eerste plaats in een neerwaartse spiraal brengt.

"We hebben een economie met een negatief investeringsrendement" , zegt ze. “Maar als je het financiële systeem herontwikkelt, breng je levend kapitaal en financieel kapitaal op één lijn, en run je de economie om gezondheid op te bouwen, de snelheid waarmee we fantastische hoeveelheden rijkdom zouden kunnen gaan genereren die een begin zouden kunnen maken met een aantal van onze verplichtingen en verplichtingen is fantastisch.

Die kans zien ze ook. En als je ziet wat ze gaan doen, dan gaan ze het gewoon doen met een heel ander raamwerk dat jij en ik misschien gebruiken om het te doen. Maar de rijkdom is er om gecreëerd te worden...

Mijn tactiek was om transparantie te brengen en uit te zoeken hoe ik gedecentraliseerde economieën kan prototypen die explosieve nieuwe rijkdom creëren. Waar ik steeds naar beneden val, is dat ik niet in staat ben om een ​​kritische massa mensen zover te krijgen om erachter te komen hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen de mind control en de sabotage ...

De uitdaging die ik heb gehad met veel mensen die enthousiast zijn over Bitcoin en crypto, is dat ze het controlerooster niet zien en het gevaar van het controlerooster niet. En dat leidt ertoe dat ze individuele en particuliere beleggers proberen over te halen om dingen te doen, zich niet bewust van de gevaren van het controlenetwerk.”

Svetski is het eens over de wortels van het probleem, maar hij is er nog steeds van overtuigd dat Bitcoin een centraal onderdeel van het antwoord is:

“Het probleem is verspilling. Het probleem is geheimhouding. Het tegengif is een soort van transparantie, een verbond onder mensen ... Ik ben buitengewoon enthousiast over Bitcoin en ik ben buitengewoon pessimistisch over crypto.

Er is een universum van verschil tussen de twee voor mij. Crypto is precies hoe we het probleem van de controlegroep tegenkomen. Elk van hen is de poging van Mr. Global om Bitcoin in diskrediet te brengen. Bitcoin is de enige manier om eruit te komen. En ik zal uitleggen waarom.

Crypto is de meest effectieve aanval van Mr. Global op Bitcoin. Al deze apen die rondrennen en schreeuwen over crypto, het enige wat ze doen is dat ze regelrecht in de val lopen, namelijk het creëren van een nieuwe valuta die wordt gecontroleerd door een stichting, een instelling, een groep, een bedrijf, en creëert een centraal punt van hefboomwerking waar de heer Global toegang toe kan krijgen.

En let op mijn woorden, ik zei dit twee jaar geleden op een podcast en mensen dachten dat ik gek was en het gebeurt nu met het World Economic Forum samen met Ethereum Foundation.

Ik zei: 'Ethereum wordt de beste manier voor globalisten om de digitale valuta van de centrale bank in te voeren, omdat ze het gaan doen onder het mom van innovatie.' Elke andere munt dan Bitcoin wordt beheerd of geëxploiteerd of uitgegeven of gecontroleerd door een enkele groep. Bitcoin daarentegen is een grondwet die door het individu wordt afgedwongen. Ik zal het zo uitleggen.

Wat Bitcoin speciaal maakt, is dat het geen programma is en ook geen technologie. Het is eigenlijk een set regels, een grondwet waar we vrijwillig voor kiezen. Als ik bijvoorbeeld een knooppuntoperator van Bitcoin ben, gebruik ik alleen de software die Bitcoin is. En de software die Bitcoin is, is slechts een reeks regels: 21 miljoen munten, deelbaar tot acht decimalen, blokken elke 10 minuten.

Het is deze reeks transparante regels ... Ik kan de regels van Bitcoin veranderen als ik dat wil. Maar wat er gebeurt, is dat ik meteen niet meer synchroon loop met alle anderen en dat ik niet langer op het Bitcoin-netwerk zit. Ik ben met iets anders bezig. Ik gebruik de Bitcoin Aleks-versie, en dan moet ik iedereen overtuigen om hun economische massa of hun economische zwaartekracht naar mij te verplaatsen.

Door dat te doen, ga ik meteen terug naar het oorspronkelijke probleem dat Bitcoin oplost, namelijk dat Bitcoin zegt: 'Hé, geld is de tool die we gebruiken om tijd en energie te coderen. Laten we het buiten iemands potentiële controle plaatsen. Laten we het zeggen met de wetten van de zwaartekracht, thermodynamica, de snelheid van het licht. Niemand van ons kan die controleren. Ze gelden in gelijke mate voor ons allemaal. Laten we geld in dat rijk stoppen, laten we dan andere dingen gaan doen.'

Bitcoin is niet digitaal. Bitcoin is informatie. Dit is een andere laag die ik wilde verlichten. Ik zou een Bitcoin-transactie kunnen aannemen en het op een stuk papier kunnen schrijven. Ik zou het in emoji's kunnen schrijven, en ik zou het naar de andere kant van de wereld kunnen posten. En dan zou je de transactie kunnen uitzenden. Het enige dat Bitcoin digitaal maakt, is dat internet slechts een nuttig communicatiemedium is.

Bitcoin overstijgt dat omdat Bitcoin puur wiskunde en informatie is. Dat is alles. Bitcoin is de wet van grote getallen die worden gebruikt om privé- en openbare sleutels te koppelen op een manier dat de openbare sleutel niet kan worden teruggedraaid. En de houder van de privésleutel is de privé-eigendomseigenaar van de Bitcoin die bij die sleutel hoort.”

Fitts werpt tegen: "Ok, maar je komt nog steeds terug op hetzelfde probleem dat ik zei als het controlerooster mensen controleert, hoe perfect je zoiets als Bitcoin ook kunt maken, het is gewoon niet genoeg." Svetski antwoordt:

“Het is op zich niet genoeg, maar het is het enige dat 99% van het verschil maakt. Want wat het doet, is dat het een aantal dingen tegelijk doet. Nr. 1, het geeft ons wat geld. Ik noem Bitcoin gratis bankieren in goud in informatievorm dat iedereen thuis op een stuk hardware van $ 100 kan draaien.

Stel je een wereld voor waarin elke bank slechts een $ 100-knooppunt is dat thuis opereert en het Bitcoin-netwerk beheert. En al die knooppunten over de hele wereld zijn gesynchroniseerd.”

Fitts merkt op: “Ok, maar je hebt die mensen nodig die zich buiten het controleraster kunnen handhaven. En ze moeten de echte troeven hebben om dat te kunnen doen en dat samen te doen.” Svetski antwoordt:

“Totaal, en daarom hebben we zoiets als Bitcoin nodig, want wat het doet is in zijn waardering, het geeft ons de economische middelen om de echte activa te verwerven; energie en eten. In de eerste plaats zijn zij de twee die we nodig hebben om onszelf soeverein te maken in elke andere dimensie.

Bitcoin is een soort spil. Als je dat niet kunt, haal je de anderen nooit in. Maar door dat te doen, hebben we de economische capaciteit om dat te doen, en tegelijkertijd. En dit is waar Bitcoin tegelijkertijd een verdedigingsmechanisme en een aanvalsmechanisme is.

Elke dollar die u in Bitcoin stopt, is een dollar die niet in het bestaande systeem staat. En wat er gebeurt, is dat het een aanslag begint te vormen op de bestaande globalistische vorm van geld, dat gebaseerd is op het vermogen van een instelling om het te beheersen.”

Fitts is het daar niet mee eens en zegt dat dit niet is wat ze heeft zien gebeuren. Wat haar is opgevallen, is dat iemand, waarschijnlijk de centrale bankiers zelf, "de pomp op Bitcoin heeft gezet", in feite iemand er zwaar in heeft geïnvesteerd om de prijs op te drijven. Waar kwam dat geld vandaan? Volgens Svetski kwam het geld van miljoenen gewone mensen die besloten hun fiat-valuta om te ruilen voor Bitcoin.

Fitts is er echter van overtuigd dat iemand kunstmatig Bitcoin oppompt. Ze is van mening dat de centrale bankiers of hun eigenaren Bitcoin aan het pompen zijn om prototypes voor hun controlenetwerk te maken en om retailbeleggers aan te trekken voor digitale activa uit edele metalen en echte activa, waardoor het gemakkelijker en goedkoper wordt om gecentraliseerde monopolies van echte activa op te richten.

Aan het eind van de dag is het aan jou om te beslissen hoe je over Bitcoin denkt. Het heeft zeker sterke punten, maar Fitts maakt een goed argument om de controlemechanismen en de risico's van een volledig digitaal financieel systeem te begrijpen. Nogmaals, luister voor meer informatie naar het hele interview, want ik heb slechts enkele van de hoogtepunten in dit artikel doorgenomen. U kunt meer van Svetski's werk volgen op:

·         Twitter: @GhostOfSvetski

·         Podcast: anchor.fm/WakeUpPod

·         De Bitcoin Times: bitcointimes.news

·         Blog: svetski.medium.com

Ga naar haar website op The Solari Report om meer van Fitts' werk te zien .

 

BRONNEN EN REFERENTIES

 

1 Solari The Missing Money

2 Solari Report 2018 Annual Wrap Up

3 Solari Report CBDCs

4 Medium October 22, 2020

5 Solari Report US Taxation: With or Without Representation?

6 A Cypherpunk’s Manifesto

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...